Page 1

GlowGolf Rotterdam Informatie Magazine


Pag 1

Glow in the dark minigolf Wat is het? Wij hebben een indoor minigolfbaan, waarschijnlijk herinnert u de talloze uurtjes op de midgetgolfbaan nog wel, wanneer u vroeger op vakantie was in een bungalowpark! Wij hebben het „oudbollige midgetgolf“ in een nieuw jasje gestoken, en zijn aan de slag gegaan met UV licht en fluoriceerende verf, wij hebben zelfs een top paintbrush artiest vanuit Canada naar nederland gehaald, om onze muren in 3D te paintbrushen! Voor wie is het? Eigenlijk voor iedereen (van 4 tot 99 jaar). Fun voor jong & oud!

Index: Wat is het Toegangsprijzen Arrangementen cadeaubonnen 50ties Diner Openingstijden Bedrijfsuitjes BSO

Pag 1 Pag 2 Pag 3,4,5,6 Pag 7 Pag 8 Pag 9 Pag 10

Reclame


Pag 2

Toegangsprijzen Volwassene Kind 65 plus Gezinsarrangement 3D bril

Eu 8,00 Eu 6,75 Eu 6,75 Eu 25,00 Eu 0,75

Reclame

Banner


ARRANGEMENT 1

Fun & Play

Pag 3

vanaf 6 personen

Fun en Play kidsparty (tijdsduur ca. 2 uur)

Eu 12,50 p.p.

Ronde Glowgolf + Glow in the dark armbandje + Gebruik Fun Room voor ca. 45 minuten inclusief X-box kinect interactief gamescherm + Een feestkoek of zakje chips en onbeperkt limonade + Een kadootje voor de jarige + Een Glowgolf Kampioen medaille voor de winnaar Extra optie: T-shirt kleuren met glow in the dark stiften 2,75 euro p.p. Je krijgt je eigen witte T-shirt waarop je met glow in the dark stiften kan kleuren en tekenen. Ontdek het leuke effect zodra je de Glowgolf ingaat en neem na afloop je shirt mee naar huis.

Golf

Onbeperkt Limonade

Medaille voor de winnaar

Feestkoek

Play games on

l

Xbox kinect wal

Pag 3


ARRANGEMENT 2

Pag 4

Fun, Play & eat Fun, Play en Eat kidsparty ( tijdsduur ca. 3 uur )

vanaf 6 personen

Eu 17,50 p.p.

Ronde Glowgolf + Glow in the dark armbandje + Gebruik Fun Room voor ca. 45 minuten inclusief interactief gamescherm + Een feestkoek of zakje chips en onbeperkt limonade + Een kadootje voor de jarige + Een Glowgolf Kampioen medaille voor de winnaar + Het eten van friet, een snack en limonade bij het aangrenzende Skate Fever, er staat een tafel bij de discovloer voor jullie klaar!

Extra optie: T-shirt kleuren met glow in the dark stiften 2,75 euro p.p. Je krijgt je eigen witte T-shirt waarop je met glow in the dark stiften kan kleuren en tekenen. Ontdek het leuke effect zodra je de Glowgolf ingaat en neem na afloop je shirt mee naar huis. Medaille voor de winnaar

OF

Play games on

l

Xbox kinect wal

Play mini Golf

Glow in the.. Armband

GlowGolf Party meal Onbepekt Patat, Limonade Cadeau voor limonade de jarige en een frikandel/kipkorn Hamburger/nuggets +Frisdrank + een feestkoek eten bij Skate Fever +toetje in onze Diner en snoep


Pag 5

ARRANGEMENT 3 Play & eat

vanaf 6 personen

Play en Eat kidsparty ( tijdsduur ca. 2 uur )

Eu 12,50 p.p.

Ronde Glowgolf + Glow in the dark armbandje + Een kadootje voor de jarige + Een Glowgolf Kampioen medaille voor de winnaar + Het eten van friet, een snack en limonade bij het aangrenzende Skate Fever, er staat een tafel bij de discovloer voor jullie klaar

Extra optie: T-shirt kleuren met glow in the dark stiften 2,75 euro p.p. Je krijgt je eigen witte T-shirt waarop je met glow in the dark stiften kan kleuren en tekenen. Ontdek het leuke effect zodra je de Glowgolf ingaat en neem na afloop je shirt mee naar huis.

OF

Golf

Medaille voor de winnaar

Glow in the.. Armband

Cadeau voor de jarige

Patat, Limonade en een frikandel/kipkorn eten bij Skate Fever

GlowGolf Party meal Hamburger/nuggets +Frisdrank +toetje in onze Diner


Pag 6

ARRANGEMENT 4 Play & Pannekoe

Wil jij voor of na een ronde Glowgolf heerlijk genieten van je eigengemaakte pannenkoek, kies dan voor dit superleuke arrangement!

vanaf 6 personen

Eu 14,25 p.p.

Ronde Glowgolf + Glow in the dark armbandje + Een kadootje voor de jarige + Een Glowgolf Kampioen medialle voor de winnaar + Pannenkoek bakken bij Restaurant Pannenkoe Je gaat voor of na het golfspelen naar het superleuke restaurant Pannenkoe in Krimpen a/d Ijssel ( gelegen op slechts 10 minuten van onze lokatie). Je wordt ontvangen met frisdrank of ranja en jullie krijgen je eigen koksmuts. Jullie gaan je eigen pannenkoek bakken ( i.v.m. drukte in de keuken uiterlijk tot 16.30 uur) en daarna versieren met spekkies, smarties, snoepjes en andere zoetigheden. Na de pannenkoek krijgt iedereen nog een ijsje en een verrassing. Een superleuk arrangement!! Voor een indruk van Restaurant Pannekoe: www.krimpen.pannenkoe.nl Extra optie: T-shirt kleuren met glow in the dark stiften 2,75 euro p.p. Je krijgt je eigen witte T-shirt waarop je met glow in the dark stiften kan kleuren en tekenen. Ontdek het leuke effect zodra je de Glowgolf ingaat en neem na afloop je shirt mee naar huis.

Golf

Medaille voor de winnaar

Glow in the.. Armband

Cadeau voor de jarige

Pannekoe


Pag 7

Tip voor een leuk cadeau

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ GLOWGOLF ROTTERDAM


Pag 8

glowgolf rotterdam  

test

glowgolf rotterdam  

test

Advertisement