Page 1

HAJRAA foto: Martin Memelink

partnership opportunities


WAT IS HAJRAA? HAJRAA ALS VERENIGING De Eindhovense Studenten Volleybalvereniging Hajraa is de oudste en gezelligste studentenvolleybalvereniging van Eindhoven. Daarnaast is het de grootste indoorstudentensportvereniging van Eindhoven. De vereniging is opgericht in 1957 en staat bekend als actieve, gezellige en sportieve vereniging vol met gebruiken en tradities. Hajraa is in grote getalen te vinden op toernooien en ook bijvoorbeeld bij de introductieweek in Eindhoven. Het is gebruikelijk om een ‘gadget’ weg te geven aan de aankomend studenten (introkids). Daarnaast publiceert Hajraa vier keer per jaar het verenigingsblad: “Tsjak!”. Deze wordt door alle leden goed ontvangen. HAJRAA SPORTBELEID Iedere zaterdag kleurt er een regionale zaal of onze thuislocatie (Studenten Sportcentrum Eindhoven) blauw van de enthousiaste Hajranen die competitie spelen bij de Nederlandse Volleybal Bond. Hajraa is niet zomaar ‘een volleybalclub’. Hajraa teams staan bekend om hun enthousiasme en duidelijke aanwezigheid in de zaal. De teams hebben een drang om te presteren. Alle teams trainen ten minste tweemaal per week en spelen wekelijks een wedstrijd op zaterdag. Dames 1 en Heren 1 spelen in de NeVoBo competitie respectievelijk 3e en 2e divisie. Wanneer het seizoen voorbij is, wordt de afwezigheid van de zaalcompetitie opgevangen door beachvolleybalvelden en grastoernooien. De teams spelen in seizoensgebonden inspeelshirts ter promotie van het Hajraa buitentoernooi tijdens de

warming up. Tijdens de wedstrijd draagt iedere speler een officieel wedstrijdtenue van Hajraa. Deze wedstrijdtenues worden iedere vijf jaar vernieuwd. Deze inspeelshirts en wedstrijdshirts worden door iedereen in de hal gezien, niet alleen door de spelers maar ook door alle toeschouwers die op de tribune zitten. De shirts worden niet alleen tijdens het seizoen gedragen, maar zeker ook in de jaren erna tijdens bijvoorbeeld het inspelen of bij toernooien. Heren 1 heeft daarnaast eigen wedstrijdkleding. HAJRAA BUITENTOERNOOI Al 35 jaar organiseert de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa in juni het internationale Hajraa Buitentoernooi. Dit toernooi is het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa en kan al jaren rekenen op zo’n 3500 volleyballers uit alle windstreken. Zo zijn er veel deelnemers uit Eindhoven en omstreken, maar komen er ook deelnemers uit andere landen zoals Cyprus, Frankrijk en zelfs Brazilië. Op het toernooi komen veel jaarlijks terugkerende bezoekers die in het tweede of derde weekend van juni afreizen naar Eindhoven om aan het toernooi deel te nemen. Op meer dan 100 velden kunnen zij spelen op niveaus variërend van eredivisie tot recreatief en alles daar tussen in. Verder hebben deelnemers de keuze tussen competitie met alleen heren of dames of een mix-variant. Daarnaast maakt het open NSK (Nederlands Studenten Kampioenschap) Grasvolleybal deel uit van het internationale Hajraa Buitentoernooi.

3


5


HAJRAA IN CIJFERS GEOGRAFISCH BEREIK E.S.V.V. HAJRAA Seizoen 2013-2014 en PD 2013 Aantal Hajraateams per wedstrijdlocatie 1 team 2 teams 3 teams 4 teams 7 teams 18 teams

Haarlem

Dordrecht

Breda Eindhoven

C

Tom van Veen

Venlo

Bron: NeVoBo (www.volleybal.nl/competitie)

Maastricht

7


WAT BIEDT HAJRAA?

9


WAT BIEDT HAJRAA? VERENIGING

HAJRAA BUITENTOERNOOI

• Hoofdsponsor Hajraa

• Hoofdsponsor Hajraa buitentoernooi

• Logo op de seizoen shirts (inspeelshirts)

• Verkooptent op Hajraa buitentoernooi

• Logo op website

• Banner op het Hajraa buitentoernooi

• Sponsoring met bijvoorbeeld bidons

• Logo in het toernooiboekje

• Advertentie in de digitale nieuwsbrief

• Andere creatieve mogelijkheden

ACTIVITEITEN • Advertentie in verenigingsblad Tsjak! • Advertentie in Binnentoernooi boekje • Hoofdsponsor Hajraa binnentoernooi • Samenwerking met de intro commissie (bereik, duizenden introkids)

11


CONTACT Naast deze voorbeelden zijn er nog tal van andere mogelijkheden waarover wij u graag meer willen vertellen. Daarbij staan wij vanzelfsprekend open voor suggesties van uw kant om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Een verbintenis voor meerdere jaren behoort ook tot de opties. Mocht u na het lezen van deze brochure vragen hebben, dan zijn wij te bereiken met de volgende gegevens.

e-mail: info@hajraa.nl http://www.hajraa.nl facebook.com/hajraa.esvv twitter: @ESVVHajraa linkedIn: E.S.S.V. Hajraa

Hajraa brochure  
Hajraa brochure  
Advertisement