Page 1

Er du klar for et DIGITALT TAKTSKIFTE?


– Tradisjonelle organisasjoner risikerer å tape og gå glipp av både støttemidler, inntjening, økonomisk vekst og medlemmer, om de ikke henger med på den digitale utviklingen, lærer å utnytte nettets potensial, og adopterer en helt ny kommunikasjonsform som gir folk hva de vil ha.

ANDERS LINDGREN, leder digital markedsføring og PR, HAIV kommunikasjon


Få flyt og fart på hele kommunikasjonsapparatet Organisasjons-Norge henger etter digitalt Accenture-rapporten «A digital reality check for Nordic NGO’s» fra 2017, tar tempen på digitaliseringen av organisasjoner i Norden, og viser at omstillingen går mye saktere i organisasjons-Norge enn hos bedrifter for øvrig. Mange er under press og risikerer å bli akterutseilt, sier forskerne, hvis de ikke tar et digitalt taktskifte og tar i bruk moderne virkemidler for nettkommunikasjon og formidling.


Velkommen til HAIV kommunikasjon Kort fortalt, er vi en gjeng media- og teknologifolk som hjelper organisasjons-Norge med ü utnytte nettets potensial og skape kommunikasjon som nür frem til folk, blir hørt og gir effekt.


NÅ FREM. BLI HØRT.

Skap effekt.


Vi er et fellesskap av kloke hoder og varme hjerter Teamet vårt har en unik kombinasjon av teknisk kompetanse og erfaring fra norsk organisasjonsliv og tjenestemarkedsføring. Vi er godt kjent med de problemstillingene våre kunder ofte møter på kommunikasjonssiden. Alle på laget er profesjonelle fagfolk som vet hva som fungerer, hva som er hype og hva som gir effekt.

kommunikasjon

journalistikk

design FIRE FAGDISIPLINER! Vi legger

vekt på å gjøre alle tverrfaglige ressurser tilgjengelig for våre kunder.

teknologi


Mange har nytt godt av vĂĽr kompetanse 55pluss ABB Akershus regionen AksjeNorge AT&T Bedriftsforbundet Energi 21 Energi Norge

Feiring Bruk Holmenkollen Park InfoSak Mazda Merck NBBL Niras NOBIO Norges Rederiforbund


ERFAREN STAB! Vi er et nytt selskap med gamle røtter. Våre fagfolk har lang og bred erfaring fra norsk nærings- og organisasjonsliv.

NorSIS NTNU ITK PST PwC Roche SAFE

Scan Pack Scandinavian Display Sopra Steria Støttesenter mot Incest UIB IFT


SATT I SYSTEM! Vi har satt

WWW

alt av virkemidler i moderne nettkommunikasjon, innholdsproduksjon og kunnskapsdeling system.


Våre løsninger er tilpasset organisasjoner Vi leverer et nøkkelferdig alt-i-ett fagnettsted og sett av hjelpemidler som gjør kommunikasjonsdagen enklere og mer effektfull for medlemsorganisasjoner og kunnskapsvirksomheter. Gjennom vårt opplegg er alt av virkemidler i moderne nettkommunikasjon, digital markedsføring og effektiv formidling satt i system.

Opplegget får flyt og fart på hele spekteret av typiske kommunikasjonsoppgaver.

Håndtere medlemskommunikasjon Sende ut nyhetsbrev Kjøre kampanjer Promotere fordelsprogram Administrere medlemslister Verve nye medlemmer Sørge for gode nettsider Lage og distribuere innhold Arrangere kurs og events Utnytte sosiale media Aktivere nettverk av støttespillere Foreta pengeinnsamlinger


Vi har laget et sømløst, smidig og sikkert opplegg Alle de 8 hjelpemidlene i vår tjenestemeny spiller sammen for å hjelpe våre kunder med å skape nye inntektstrømmer og få en enklere kommunikasjonshverdag.


FAGNETTSTED

TEMASIDER

Nøkkelferdig alt-i-ett publiseringsløsning og kunnskapsplattform

Vi hjelper deg å dele innsikt gjennom temafokuserte blogger og avisbilag

INNHOLD

DISTRIBUSJON + SØK

Våre journalister og filmfolk lager innhold som blir sett, lest og delt

Vi sikrer at dine saker når frem til de rette menneskene i rette kanaler og blir funnet i søk

OMDØMME Vi får din merkevare til å skinne og lager kommunikasjon som virker

INNTEKTSTRØMMER

KUNDEREISEN

KURS

Vi optimaliserer all kommunikasjon og kundehåndtering i hele kundereisen

Lær alt om innholdsmarkedsføring, PR, nettkommunikasjon og våre metodikker

Vi utvider og aktiverer ditt nettverk av kunder, medlemmer, partnere og bidragsytere


SATT PÅ SPISSEN! Vi i HAIV har kun en målsetning med våre tjenester og løsninger: Vi skal levere på de målene som er viktige for din organisasjon.


Vårt mål er at du når dine Setter strøm på tiltak som gir mening. Ingen organisasjoner er like og det finnes ingen fasit, men vi møter likevel mange fellesnevnere når vi snakker med ledere rundt om i organisasjons-Norge om deres målsetninger. Her er de som mange nevner: Bli opplevd som verdifull og relevant Utvide og aktivere nettverk av medlemmer, brukere og partnere Få økt gjennomslagskraft i fanesaker og satsninger Styrke generelt omdømme og digital synlighet Yte service og spre innsikt til et bredt publikum Stimulere kunnskapsdeling og innovasjon Drive effektivt og forløse nye inntektstrømmer Å jobbe uten formål og mål er meningsløst. Det gjelder også for kommunikasjonsjobben. I HAIV forankrer vi derfor alt vi gjør i målene til våre oppdragsgivere. Slik setter vi trykk på tiltak som gir mening og målbare effekter.


Slik går vi frem Vår angrepsvinkel for å nå frem til folk og få dine saker ut i verden er basert på de seks grunnprinsippene i HAIV-formelen™: Prinsippene er nesten banalt enkle, men de bygger på betydelig erfaring og forskning. Og det beste av alt de fungerer. Både for oss og kundene våre.

SKAP MARKEDSMAGI!

De seks prinsippene i HAIVformelen™ er like kraftfulle som de er enkle.


JOBB MÅLRETTET

UTVIKLE KUNDETEFT

for å nå frem til rett mennesker og de mest sannsynlige kundene

for å gi målgruppene hva de vil ha gjennom hele kundereisen

1 BRUK PRESSEN for å skape blest og bygge troverdighet i markedet

6

2

HAIVformelen™

5

3

VÆR RELEVANT for å bli hørt og opplevd som meningsfylt og verdifull

4

STIMULER DELING

GJØR ALT ENKELT

for å utvide sfæren av innflytelse og gode relasjoner

i alt fra å respondere på nett til å levere varer og tjenester


Hva gjør oss unike? Kundene sier det er kulturen og kompetansen vår. De sier det er måten vi tenker og jobber sammen med dem. Vi tror på å gjøre ting enkelt. Derfor har vi kun en enkel ledestjerne som vi lever, ånder og brenner for.

VI TROR PÅ de gode formålene til kundene våre, og ønsker å hjelpe dem med å skape rom for å gjøre mer gode gjerninger.


Serve with Love™ Hjertet i vår forretningsfilosofi er metodikken: Serve with Love™ «Essensen i metodikken kan oppsummeres i en setning og 12 magiske ord. «Whoever SERVES with LOVE, is HELPFUL and spreads JOY, is highly valued.»

Be HELPFUL

Share the JOY

Aim to SERVE Build on LOVE


Få mer innsikt og inspirasjon Hvis du ikke er helt klar for å ta i bruk våre tjenester ennå, kan du fritt ta del i vårt beste tankegods og metodeverk. Du finner et lite utvalg i våre sosiale media og nett-kanaler. issuu.com/haiv linkedin.com/company/haiv facebook.com/haivnorge twitter.com/haivnorge slideshare.net/haivkomm www.haiv.no


Pü issuu.com/haiv finner du en hel serie med publikasjoner og presentasjoner om markedsføring og kommunikasjon.


KONTAKT OSS FOR EN PRAT, og vi viser deg mer av vårt opplegg. + 47 926 123 53 hello@haiv.no Thorvald Meyersgate 56 B, 0552 Oslo www.haiv.no

2018 Copyright © HAIV kommunikasjon AS. Alle rettigheter til HAIV-logoen, HAIV-formelen™ og Serve with Love™ modellen tilhører HAIV kommunikasjon AS, og kan kun benyttes med de begrensninger som følger av dette. Innholdet kan kun benyttes med tydelig angivelse av at det er hentet fra HAIV. Enhver bruk eller distribusjon av materiale, utover de unntak som direkte følger av åndsverkloven, og utover det som regnes som normal bruk av Internett som medium, krever skriftlig samtykke fra HAIV kommunikasjon. Tekst, design og illustrasjoner: Anders Lindgren i HAIV kommunikasjon. Foto: © Adobe Stock. Presentasjonen er satt med Ariel Rounded, Myriad Pro og Segoe Script

Er du klar for et digitalt taktskifte?  

Organisasjons-Norge er under press i en stadig mer digital verden. Accenture-rapporten «A digital reality check for Nordic NGO’s» fra 2017...

Er du klar for et digitalt taktskifte?  

Organisasjons-Norge er under press i en stadig mer digital verden. Accenture-rapporten «A digital reality check for Nordic NGO’s» fra 2017...