Page 1

SS2014

DUCATIO


SEMINAR PROGRAM FORÅR 2014 Velkommen til forårets seminarer hos Wella Vi starter året med en ny og spændende farve lancering i Koleston Perfect familien ”Koleston Perfect Innosense”, som du vil komme til at høre meget mere om på alle vores seminarer. Wellas trend 2014 vises sammen med vores nye farve lancering. Det er en kreativ aften med fokus på klip, farve, styling, tøj og make up, der i år hedder ”Undone”. På denne aften vil du opleve Betty fra SACO, Allan fra Kliim Coiffure, Kristina & Stine fra Wella battle over alt fra herrehår til damehår og fra det unge til det mere modne look. God fornøjelse med at finde lige netop hvad du har brug for i din salon til at inspirere dig og dine kunder til forårets hotteste trends! Tilmeld dig hos din salgskonsulent eller direkte hos Studiet - se info på bagsiden. Bliv inspireret på de kommende sider og på glædeligt gensyn! De bedste hilsner Lene Sørensen Education Manager Danmark

LENE SØRENSEN Education Manager

MALENE OLDRUP Education Coordinator

STINE HØPPNER Educator Wella Danish Capability Trainer

KATRINE FREDERIKSEN Educator Wella

KRISTINA BÆK NIELSEN Educator Wella & Sebastian

SARA FALKENBERG Educator Wella, Sassoon & Nioxin

DITTE MULBJERG Educator Wella & SP

MARTA SPIZEWSKA Nordic Capability Trainer, Premium Brands: Wella & SP

BENJAMIN MARTIN Nordic Capability Trainer, Prestige Brands: Sebastian, Sassoon & Nioxin


WELLA COLORS ESSENTIAL COLOR

ELEVER CUT & COLOR

Denne aften giver dig alt det grundlæggende, til at komme godt i gang med Wellas farver. Du vil lære om Wellas nummeringssystem, hårets opbygning, grundlæggende farveteori og basic farveteknikker. Du vil gå herfra med kendskab til Wellas farvesystem, føle dig tryg i blandings- og farveprocessen og i at skabe glans, intensitet og dybde i ethvert hår, til stor tilfredsstillelse for dig selv og ikke mindst dine kunder. Dette seminar inkluderer alle vores farver og innovative KP Innosense, Illumina & Color ID.

Denne dag henvender sig til elever, der står og skal til svendeprøve, men kan også være for elever, der er nået mindst halvvejs i deres uddannelse. Dagen vil starte med en demo i klip og farve og efter frokost arbejder alle på egne modeller. Man skal have sin egen model med til Workshoppen. Hver enkelt tages på deres niveau og videreudvikles på farve- og klippeteknikker, til brug i salonen og svendeprøven. Det er muligt at arbejde målrettet på den enkelte model til svendeprøven.

Tidspunkt 17.30-21.30 (let mad)

Tidspunkt 10.00 – 17.00

Uden beregning for Wella kunder

Pris 1.295,-

Mandag 20. januar Studiet Brøndby Mandag 20. januar Holstebro Tirsdag 21. januar Næstved Tirsdag 21. januar Århus Onsdag 22. januar Odense Mandag 27. januar Ålborg Tirsdag 28. januar Kolding Onsdag 2. april Studiet Brøndby

Mandag 24. marts Studiet Brøndby Onsdag 2. april Århus

OPLEV NY KOLESTON PERFECT

INNOSENSE En unik oplevelse i skønhed og velvære. En permanent hårfarve med reduceret risikoen for udvikling af allergi. Vores kunder bliver mere og mere ingrediens bevidste, og forventer at deres frisør er med til at tilbyde dem et valg, samt er eksperter på området. Koleston Perfect INNOSENSE er det eneste farve brand med revolutionerende ny ME+ molekyle. Omkring 50% af frisører erkender, at allergi og overfølsomhed som følge ingredienser er i top 3 af klienters bekymringer. Hvis du vil vide mere om KP INNOSENSE, tilmeld dig én af Wella Color Program seminarer eller et af vores Color Trend seminarer

Husk personligt værktøj, kam/saks, føn, glattejern Du skal have din egen model med fra kl. 13.00-17.00. Som tak for hjælpen vil din model modtage en lækker goodiebag.

EXCEED & EXPERT EXCEED COLOR

MASTER COLOR EXPERT

Dette 2 dags seminar er step to i Wella color program. Disse dage tager udfordrende situationer op fra hverdagen. Der vil være fokus på farvekoordinering og kreative farveløsninger. Wellas farvespecialister fører dig grundigt igennem Wella Professionals unikke farvekoncepter, du vil få en forståelse af hvornår de forskellige farvegrupper vælges. Du får indblik i farvekorrektion og de udfordringer du møder i din hverdag, for eksempel at gå fra lys til mørk i en sikker arbejdsgang. Grundlæggende produktviden og farvekundskab er nødvendig. Essential kursus er en forudsætning at have deltaget på. Praktisk arbejde på egen model. Husk personligt værktøj, kam/saks, føn, glattejern Du skal have din egen model med fra kl. 13.00-17.00, begge dage. Som tak for hjælpen vil din model modtage en lækker goodiebag. Dette seminar inkluderer alle vores farver og innovative KP Innosense, Illumina & Color ID.

Dette er et avanceret farve kursus designet til dem, der har ambitioner om at blive en sand farve ekspert. Du vil få ekspertise på højeste niveau af farve, kunde psykologi og kundeforhold, kreativ inspiration og meget mere. Kurset gennemføres i 3 etaper, første gang varer 3 dage, og efter et par måneder fortsætter programmet i 3 dage med hjemme arbejde og en afsluttende prøve, på 2 dage. Programmet er for dem, der har rigtig god basic viden, har været på Essential og Exceed seminar, og har arbejdet med farver i længere tid. Vigtigst er, at man har lyst til at fordybe sig på et ekspert niveau og tage et stort skridt fremad med sin viden og kunnen. Dette seminar inkluderer alle vores farver og innovative KP Innosense, Illumina & Color ID.

Tidspunkt 10.00-17.00 (begge dage med frokost)

Tidspunkt 10.00-17.00 (alle dage med frokost) 1: Søndag – Tirsdag 26. – 28. januar 2: Søndag – Tirsdag 2. – 4. marts 3: Mandag - Tirsdag 2. - 3. juni

Pris 1.995,Pris 6.700,Mandag og Tirsdag 28. – 29. april Studiet Brøndby


COLOR WITH ILLUMINA AND COLOR.ID ILLUMINA EXCEED DAG SEMINAR

KREATIV FARVE AFTEN MED COLOR.ID

SEE COLOR IN A NEW LIGHT!

No foils, no bleeding, no limits

Har du set lyset og har du allerede Illumina Color farverne i din salon, så byder denne dag på en dag med kreative og spændende farve opskrifter med Illumina. Her får du inspiration og viden til at lave farveblandinger, som du måske aldrig ville have turde bevæge dig ud i. På denne dag vil du se lyset i, at mikse denne lille farve palette til uanede kreative muligheder. Du vil også arbejde med Illuminas nyeste nuancer, der blev lanceret tidligere i foråret.

Color.id er et nyt produkt, som du kan anvende sammen med dine Wella farver. Med Color.id vil du opleve, at du ingen begrænsninger har med dine farvninger. Som noget helt enestående kan du nu lægge dine farver op af hinanden uden foils og uden afsmitning. Du kan skabe individuelle resultater til alle typer kunder, samtidig med at du sparer tid på dine farvebehandlinger og får revolutionerende farveresultater. Et nyt gennembrud til anvendelsen af Wellas farver i din salon. Kom og se ubegrænset kreativitet, i en helt ny farveverden. Der vil blive vist færdige modeller og påføres farver til inspiration. Her vil du også få kreative ideer til Wellas farver: Koleston Perfect, Koleston Perfect Innosense og Illumina Color.

Tidspunkt 10.00 -17.00 Pris 1.295,- (inkl. frokost) Mandag 3. marts Studiet Brøndby Husk personligt værktøj, kam/saks, føn, glattejern Du skal have din egen model med fra kl. 13.00-17.00. Som tak for hjælpen vil din model modtage en lækker goodiebag.

EN AFTEN MED ALLE VORES BLONDE FARVER Dette seminar sætter fokus på blondiner. Hårfarveskift kan være udfordrende og på dette seminar vil vi forsøge at gøre det lettere for dig. Vi vil også tale om blonde trends. For et trendy blondt look i dag er ikke det samme som i 80’erne eller 90’erne. Dette seminar er det ultimative seminar for dem, der vil lære mere om, hvordan du får en perfekt blond nuance - fra varm golden blonde, pastelfarver, cool blonde og lyse high-lights - mulighederne er uendelige! Du vil få masser af blandingsanbefalinger til Magma, KP, CT og Illumina Color. Du vil også opleve vores seneste blonde innovation Blondor Freelights og få instruktioner om, hvordan man laver en perfekt belayage. Det er seminaret, der fokuserer på en af de mest udfordrende farver for os frisører og de nuancer, som de fleste kunder ønsker - Blondes.

Uden beregning ved køb af salgskampagne på Color.Id Pris 250,Tidspunkt 19.00 - 21.30 (Kaffe og kage serveres) Mandag 3. februar Odense Mandag 3. februar Ålborg Tirsdag 4. februar Studiet Brøndby Tirsdag 4. februar Århus Mandag 24. februar Holstebro Mandag 24. februar Næstved Tirsdag 25. februar Kolding

CREATIVE COLOR NORDIC CREATIVE TEAM THE BIG HAIR TRANSFORMATION SHOW

Wella Professionals Nordic Creative Team fokuserer i denne sæson på Make Over i et show, der giver dig en masse inspiration og løsninger til dit daglige arbejde. Du har en masse forskellige kundetyper i din salon og denne mangfoldighed vil vi også vise dig i showet med en stor variation af modeller, fra de unge til de modne, og med både mandlige og kvindelige modeller. Vores nordiske team bringer deres fulde kreativitet på banen for at give dig det, der skal til for at holde dig inspireret, opdateret og klar til at møde dine kunder med ny energi og idéer. De vil give dig en fantastisk blanding af de nyeste trends, Du får de nyeste klippeteknikker, styling make-up og selvfølgelig vores nyeste farve innovationer. Oplev et team, der supplerer hinanden perfekt og få inspiration fra alle hjørner af de nordiske lande.

Tidspunkt 19.00 – 21.30 (Kaffe og kage serveres)

Du får: • Wellas trend 2014 • Klip / farve / styling • 18 modeller både mænd og kvinder • Make up og designet tøj

Pris: 250,-

Pris 250,-

Mandag 5. maj Studiet Brøndby

Tidspunkt 19.00 – 21.30 (Kaffe og kage serveres) Tirsdag 20. maj Studiet Brøndby

SKRÆDDERSYET DAG

Vælg en skræddersyet dag og oplev en 100 % personlig dag for dig og din salon. Vi kommer 1-2 educator i din salon og personliggør en halv eller hel dag hos jer. Antal og varighed afhænger af jeres ønsker og antal assistenter i salonen. Pris for 1 educator: 1/2 dag kr. 3.200,Hel dag kr. 6.400,-


WELLA TREND WELLA TREND 2014 - UNDONE

Her er et trend seminar til dig, der er ivrig efter at forstå, hvordan trends bliver skabt og hvordan de påvirker de looks, som dine kunder efterspørger i din salon. Du vil komme til at forstå dynamikken bag trends og du får at vide, hvordan du skaber lookene ud fra din service menu. Du får endvidere træning i, hvordan et look individuelt kan skræddersys til dine forskellige kundetyper. Vi vil arbejde på både mandlige og kvindelige modeller, fra de unge til de mere modne modeller. Dette seminar vil naturligvis ikke blot give dig inspiration til de nyeste trends inden for hår, make up og tøj, men også til vores nyeste farve innovation Koleston Perfect Innosense. På dette seminar vil du blive undervist af: Betty fra SACO, Allan fra Kliim Coiffure, Stine Wella Capabilty trainer, Kristina Wella & Sebastian trainer Du får: • Wellas Trend 2014 • De unge både piger og drenge • 40+ både mænd og damer • Klip / farve / styling • 16 modeller • Make up og designet tøj

Pris 450,Tidspunkt 19.00 – 21.30 (Kaffe og kage serveres) Mandag 10. marts Næstved Tirsdag 11. marts Studiet Brøndby Mandag 17. marts Århus Tirsdag 18. marts Kolding Mandag 24. marts Odense Mandag 7. april Holstebro Tirsdag 8. april Ålborg Betty, SACO SACO’s og dermed Betty’s mantra. ”Beauty comes first” er hele filosofien bag mit arbejde. Ud over teknisk høj faglig kunnen, evnen til at kunne se og få det bedste frem. Ikke kun i hår, men i helheden og individet!! Arbejder til daglig med kunder i alle aldre og elsker det lige så højt, som at stå på en scene med SACO’s internationale team. Ser frem til den spændende Battle!! Allan, Kliim Coiffure Vi arbejder lige nu med at videre udvikle vores Mod linie, som vi har arbejdet med i over et år. Vi tror på, at 2014 vil byde på endnu mere indenfor hårmoden. Kvalitet og stramme linier er vores bud på hår trenden 2014. Der vil være meget mere kant på både herre og dame klipninger, hvilket vores nye Mod linie bærer præg af. Og så har det været vigtigt for os, at den nye linie er kundevenlig, så den kan bruges i salonen på kunderne – og vi benytter samme klippeteknik til både herre og damer. Jeg glæder mig til at vise vores kollektion: 1 LINIE - 2 KØN.


MACKINDER Mackinder Hair Club One club, eight high impact learning nights, only seven other participants, four highly skilled educators…the only unique learning opportunity you’ll need.

Salon Mr. & Mrs. har igennem tiden lavet mange shows, photoshoots, work shops, hands on seminarer, dagskurser, elev kurser og psykologisk salgstræning, som både foregår i Mr. & Mrs. egne omgivelser eller ude i din salon.

SALON MR. & MRS.

Kristian og teamets kompetencer er netop at lave kurser på et plan, hvor alle kan være med. Deres store succes på dette område har været at udfordre frisøren, men på et plan hvor man stadig føler sig tryg.

Weekend kursus: Lørdag er demodag, hvor vi viser de nyeste tendenser inden for klip og farve og demonstrerer Mr & Mrs nyeste kollektion. Det hele vil foregå meget udførligt, så det er nemt at forstå og let at anvende hjemme i salonen. Søndag er en ”hands on” dag, hvor vi øver klip og teknikker på jeres egen model. Kurset afholdes hos Mr & Mrs og henvender sig både til svende og til elever med min. 1 års klippeerfaring. Varighed: 2 dage Lørdag (Demo) 15:00 - 17:30 Søndag (Hands on) 10:00 - 16:00 Hele weekenden, pris pr. person 3.995,”Look and Learn” demolørdag, pris pr. person 1.095,Et weekendkursus kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen). Ring for specialpris. Alle kursuspriser er ex moms + kørsel.

18-19 januar i Thisted 22-23 marts i Thisted Weekend kursus udvidet: På det udvidede weekendkursus kombineres indholdet fra vores normale weekendkursus med forretningsudvikling. På kurset vil I - udover at få en masse kreativ inspiration - blive ført igennem vores ”Fokus into Business” koncept, hvor vi fokuserer på generering af et bedre salg gennem vejledning og servicering af kunderne. Varighed: 2 dage Lørdag (Demo) 15:00 - 17:30 Søndag (Fokus into Business) 9:00 - 11:00 Søndag (Hands on) 12:00 - 16:00 Hele weekenden, pris pr. person 5.000,”Look and Learn” demolørdag, pris pr. person 2.395,- Et weekendkursus kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen). Ring for specialpris. Alle kursuspriser er ex moms + kørsel.

22-23 februar i Thisted

What is it? Build your skills, grow your talents and inspire your career with Mackinder Hair Club. This fresh approach to learning gives you access to eight intense weekday evenings through 2014. You will learn every essential aspect of cut, colour and style to release your potential. Each informal evening workshop is hosted by Stephen Mackinder, his team and special guests where they will give you the attention and time you deserve to perfect your work. Participants will learn through demonstration, presentation and work sessions that will include cut, colour, style, long hair work, photography and make-up. Each participant brings their own model suitable to their needs. It’s personal, it’s tailored, it’s cost effective and it’s groundbreaking. How much is it? Our 2014 fee is KR.8000 and you select and book the dates that suit you. To secure your place there is a booking fee of KR.4000 and the balance is due prior to the commencement date. Our Early Bird Booking fee is KR.7000 for anyone booking 6 weeks prior to the commencement of the course. What makes it even better value? No intrusions in your weekend plus the opportunity to invite a peer, assistant or colleague to observe on each evening without charge. Multiple or group bookings can be discounted and rates are on request. How do I book? To book call + 45 33 12 36 12 or give us a call for more information and dates Terms & Conditions Places can only be secured with a booking fee. Fees are nonrefundable or exchangeable. Booking dates can be changed in advanced where availability allows

Creative Skills A long weekend/perfect for injecting new ideas and new energy into your existing salon skills. This course starts on Saturday afternoon with an in depth demonstration highlighting the Mackinder philosophy, haircutting and coloring. Presentation models are also included to emphasize our approach to great hair. On Sunday you will spend the whole day with us. In the morning we take you through hands on cutting and coloring in an inspirational workshop, the essence of which is for you to take back to your salon with new ideas for your own development. A further demonstration is delivered to round off a truly inspirational weekend. A truly fashion inspired weekend. Saturday 16.00 – 19.00 Demo Sunday hands on 2 models 10.00 – 17.00 Price full course 5.800,Price only Demo 1.500,Max. 10 clients on workshop, and 20 clients for the demo. Date: 29.-30. marts Master Class This course is designed to kick start your creativity with three intensive days devoted to cutting and coloring that makes a statement. The course begins with electric demonstrations, backed up with a superb variety of presentation models. The theme of the first day is to show new and up to date fashion inspired work with cutting and coloring. Day two, workshops both morning and afternoon, both with cut and color on great girls provided by us. Day three, a very exciting day. Demonstration in the morning, workshop in the afternoon, but with the twist. An international guest joins us to add a new flavor to the course. This means that each of the workshops involve three different educators, all of whom are outstanding in their own right. This course is a must if you want to reach a new dimension with your work. Date: 23. – 25. maj Saturday demo 16.00 - 19.00 Sunday and Monday 10.00 – 17.00 demo and hands on ( Monday demo 10.00 – 13.00) Price demo only 1.500,Price full course 9.500,Max. 8 clients on workshop and 20 clients on demo


EDUCATION

By Seminar Dato Studio Wella Essential 20. januar Master Color Expert 26.-28. januar Kreativ farve aften med Color Id 04. februar Sebastian Experience 12. februar Master Color Expert 2.-4. marts Illumina exceed dag 03. marts Nioxin Engage 04. marts Wella Trend Undone Collection 11. marts Elever Cut & Color 24. marts Sp produkt gennemgang 25. marts Wella Essential 02. april Sassoon Inspirations aften 07. april Nioxin Cut Color & Styling 08. april Nioxin Cut Color & Styling workshop 09. april Wella Exceed 28.-29. april En aften med alle vores blonde farver 05. maj Nordic Creative Team The Big Hair Transformation Show 20. maj Sebastian Experience 26. maj Sassoon Chromatology 27. maj Master Color Expert 2.-3. juni Skodsborg Spa weekend med System Professional 26.-27. april Næstved Wella Essential 21. januar Nioxin Engage 05. februar Kreativ farve aften med Color Id 24. februar Wella Trend Undone Collection 10. marts Nioxin Cut Color & Styling 12. marts Odense Wella Essential 22. januar Kreativ farve aften med Color Id 03. februar Nioxin Engage 03. marts Wella Trend Undone Collection 24. marts Nioxin Cut Color & Styling 01. april Ålborg Wella Essential 27. januar Kreativ farve aften med Color Id 03.februar Nioxin Engage 24. februar Nioxin Cut Color & Styling 17. marts Wella Trend Undone Collection 08. april Århus Wella Essential 21. januar Kreativ farve aften med Color Id 04. februar Nioxin Engage 25. februar Nioxin Cut Color & Styling 10. marts Wella Trend Undone Collection 17. marts Elever Cut & Color 02. april Holstebro Wella Essential 20. januar Nioxin Engage 03. februar Kreativ farve aften med Color Id 24. februar Nioxin Cut Color & Styling 18. marts Wella Trend Undone Collection 07. april Kolding Wella Essential 28. januar Nioxin Engage 04. februar Kreativ farve aften med Color Id 25. februar Nioxin Cut Color & Styling 11. marts Wella Trend Undone Collection 18. marts Kellerspark Spa weekend med System Professional 24.-25. maj Stockholm Sebastian 40 års fødselsdag 28.-30. marts


MORETEASIR

KLIIM ACADEMY

Manden bag salonen er Hasse Kliem. Hans salon er indrettet med ideen om at ligne et gammelt amerikansk bilværksted. Salonen ligger i hjertet af København og lige om hjørnet af Danmarks gallerigade nr. 1 Bredgade, som er en stor del af Hasses inspiration. London er nok den største inspiration for Hasse. Byen er bare større end København. Folk er mere eksperimenterende, måske mere ekstreme i en vis forstand.

Allan Kliim er indehaver af 2 saloner i København, har undervist i hele Norden og er Præsident for Intercoiffure Danmark på 4. år. Hans livsholdning er at give til andre og udvikle mennesker Kliim Academy er bygget op omkring enkelthed i farve og klippeteknik, med kreativitet på et meget højt plan. Kliim Academy handler også om mere Business i din salon.

Få mere info om kommende seminar på tlf. 33 33 90 83.

KREATIVT KURSUS HOS OS ELLER I DIN EGEN SALON KLIIM ACADEMY tilbyder kreativ udvikling af dig og din salon. Teknikken henvender sig til dig, der lige er udlært og til dig, der trænger til nye og enkle måder at give dine kunder en fantastisk oplevelse. Vi har sammensat et spændende klippe- og farve kursus i samarbejde med Wella og du kan se frem til en fantastisk weekend, hvor vi om lørdagen giver en visuel oplevelse med klippe teknisk arbejde med Allan Kliim og hans kreative team. Og om søndagen vil du selv stå for det kreative – du vil blive coachet og vejledt undervejs så du føler dig tryg og sikker i den nye teknik. Vi giver dig også et indblik i, hvordan kan du øge dit produktsalg med op til 50%, hvordan du tiltrækker nye kunder – og hvordan du beholder dem. KURSUS PLAN 5. og 6. april 2014 26. og 27. april 2014 10. og 11. maj 2014

Odense Århus København

LØRDAG KL.16 – 19 DEMO Look & Learn med de nyeste klippe og farveteknikker. Præsentation af 8 – 10 modeller. SØNDAG KL. 10 – 17:30 Kl. 10.00 – 10.45 hvordan skaber du mere Business i salonen Kl. 11.00 – 13.00 Klip 1 model Kl. 13.15 – 14.00 Frokost Kl. 14.15 – 17.00 Klip & farve – 1 model. Kl. 17.30 Evaluering og 1 glas kølig champagne. PRISER DKK Look & Learn lørdag – kr. 1500,- ex.moms Master Class Lørdag & Søndag – Kr. 4500,- ex. moms inkl. frokost BOOKNING AF KURSUS Wella studio eller KLIIM Academy Telefon 7027 2400 Email frisorkliim@gmail.com


SPA WEEKEND MED SYSTEM PROFESSIONAL Dette er en weekend for dig, der ønsker faglig og forretningsmæssig inspiration kombineret med forkælelse! Lørdag aften byder vi på et hårshow, hvor langt hår er i fokus. Vi vil sørge for at give dig en masse gode tips om håropsætninger og styling til de store fester og bryllupper. Du får de nyeste klippe- og farveteknikker til langt hår, samt viden om, hvordan du kan tjene flere penge i salonen ved at tilbyde stylings og kurbehandlinger. Alle looks er naturligvis relateret til de nyeste trends. Du får: • En overnatning i dobbelt værelse inkl. morgen buffet • 2 timers Spa adventure, 12 forskellige varme/ kolde vandoplevelser • Mini behandling, vælg imellem 4 forskellige (Kellerspark) • Lørdag aften Galla middag med hår show • Søndag business speak, hvordan bliver vi sammen en bedre forretning • SP kursystem gennemgås med øje for større indtjening i jeres salon Pris 3.000,- pr. person Lørdag & Søndag 26-27. april, Kurhotel Skodsborg Lørdag & Søndag 24-25. april, Kellerspark Vejle Yderligere behandlinger kan tilkøbes på www.skodsborg.dk på egen regning.

SP PRODUKTGENNEMGANG Du får en gennemgang af hele SP’s produktlinie. Fokus på Alchemy service – et værktøj til at forkæle dine kunder og tjene ekstra penge i salonen. Tidspunkt 19.00 – 21.30 (kaffe & kage) Tirsdag 25. marts Studiet Brøndby

SP SERVICE / KURDAG I SALONEN Vi starter dagen med gennemgang af SP care serien og gennemgår alle mulighederne for at designe en personlig hårkur til hver enkelt kunde. Derefter går vi med i salonen og anbefaler personlig Alchemy Service hårkur til jeres kunder, samt rådgiver om hjemmepleje produkter. Vi søger for produkter til brug denne dag. Anbefaling 1/2 dag Pris for Educator – 1/2 dag 3.200 ,-


WHAT’S NEXT.

SS13 SEMINARS

SEBASTIAN 40 ÅRS FØDSELSDAG DER VAR ENGANG... Sådan begynder alle eventyr, og vores begyndte med Geri Cusenza i L.A. for 40 ÅR siden! Efter ”Back to the Cult” i København foråret 12, og ”Urban Explorers” i Stockholm foråret 13 – er tiden inde til at sige: HAPPY BIRTHDAY Sebastian med et STORT Nordisk SS14 DIGITALITY Next Up Collection Show og fejre 40 år med fearless innovation, styling og fest! For første gang i Norden præsenteres LIVE på samme scene BEGGE Globale Art Directors Michael Polsinelli & Shay Dempsey fra L.A. sammen med hele Nordic Core Team fra Sverige, Danmark, Norge & Finland & Nordic International Artist Hans Nilsson fra Stockholm. PROGRAM » 28. – 30. MARTS 2014 Individuel check in på hotel Velkommen til LIVE Sebastian Studio • Middag • Digitality Next Up demo af Nordic Core Team • Frokost • Hands On Workshop (Kun for VIP pakke deltagere) • Gallamiddag • Happy Birthday Sebastian Show • Individual check out WHAT’S NEXT •

Husk SORT FEARLESS dress code! Pris 6.500,- / Pris 7.600,- for VIP – til dem, der ønsker workshop om søndagen.

SEBASTIAN EXPERIENCE WHAT IT IS Kom og få en grundig introduktion til SEBASTIANS verden af produkter. Hør om filosofien bag, om hvad der gør SEBASTIAN så speciel og om de forskellige services du kan skabe med produkterne. Du vil få sikkerhed i brugen af produkterne, så du føler dig tryg og inspireret til hvad du skal anbefale dine kunder. Tidspunkt 19.00 – 21.30 (kaffe og kage serveres) Uden beregning for SEBASTIAN kunder Onsdag 12. februar Studiet Brøndby Mandag 26. maj Studiet Brøndby


B I - CO U T U R E CO L L EC T I O N S P R I N G 2 0 14 PRODUCT EXPLORE En aften med Sassoons prestigefyldte historie, samt produkt gennemgang af Sassoon Professionals care og finish, der vil give dig et let overblik over, hvordan Sassoon kan integreres i din hverdag. Det vil herefter være naturligt for dig, at anbefale de rigtige produkter, vidende at du nu har forståelse for Sassoons filosofi, teknologi og ingredienser. Du vil også få en gennemgang i Sassoons unikke farveudvalg CHROMATOLOGY baseret på en creme gel base med Precision + teknologi. Spørg din salgskonsulent om mulige datoer CHROMATOLOGY Bliv fortrolig med Sassoons farver og blev din egen ekspert. Dagen starter med en dybdegående teoretisk gennemgang af Sassoons Chromatology farveteori og dens opbygning. Herefter vises der modeller farvet i Sassoons smukke farvepalette. Der arbejdes med afrensning, blegning, pigmentering og gråhårsdækning. Vi bevæger os ud i årstidens smukke lyse pasteller lige fra mørk til lys og lys til mørk. Dette kursus er kun for Sassoon forhandlere. Pris 1.295,- (inkl. frokost) Hel dag 10.00 - 17.00 demo formiddag og arbejd selvstændigt på model om eftermiddagen. Tirsdag 27. maj Studiet Brøndby

SASSOON INSPIRATIONS AFTEN Smukke modeller vil fylde denne aften med et solidt håndværk, der har lagt stilen for vores fag mange år tilbage. Oplev hvordan du kan kombinere Sassoons grundlæggende teknikker til at skabe en bred vifte af moderne Sassoon Professional styles. Du lærer en række uundværlige teknikker, der vil gøre din hverdag i salonen legende let og kreativ. Vores kreative team denne aften består af Sara Falkenberg, Sassoon tekniker i Danmark, Benjamin Martin kreativ Sassoon ansvarlig for Norden og Stephen Mackinder ejer af Salon og Academy Mackinder i hjertet af København. De vil sammen være på scenen denne aften, og føre dig igennem Sassoons filosofi, klippeteknikker og farve koncept. Hold dig ikke tilbage hvis du i dag arbejder med Wellas farver, da de let kan konverteres! Dette kursus er gratis for Sassoon forhandlere. Pris 995,- for ikke Sassoon forhandlere. 18.30 - 21.30 (let mad). Mandag 7. april Studiet Brøndby


NIOXIN ENGAGE Vores revolutionerende brand, der dækker et kundesegment helt for sig selv. Nioxin henvender sig til 70% af befolkningen, der har tyndt hår og som ønsker at give deres hår og hovedbund de bedste vilkår samt en mærkbar ændring efter bare 4 ugers brug. Nioxin har 70% genkøb på deres produkter og stiller derfor money back garanti. Denne aften vil du høre om historien bag produktet, psykologien samt salon behandling med Nioxin for dine kunder. Tidspunkt 19.00 – 21.30 (Kaffe og kage serveres) Uden beregning (det er krav, at du skal have gennemgået dette kursus for at kunne forhandle produktet) Mandag 3. februar Holstebro Tirsdag 4. februar Kolding Onsdag 5. februar Næstved Mandag 24. februar Ålborg Tirsdag 25. februar Århus Mandag 3. marts Odense Tirsdag 4. marts Studiet Brøndby

KLIP, FARVE & STYLING FOR TYNDT HÅR MED NIOXIN Dette seminar er til dig, der allerede har erfaring med Nioxins produkter og som tidligere har deltaget i Nioxin Engage seminaret. Vi fokuser her på to specifikke områder - ud af mange - for vores unisex produkt: De nybagte mødre og mænds hårtab. Vi vil gennemgå vores 6 trins servicemenu for at booste din salonforretning med Nioxin, samt præsentere modeller med færdige looks, som har fået behandling i henhold til Nioxins principper for klip, farvning og styling af tyndt hår. Endvidere får du selv mulighed for at arbejde på en model, og prøve hele Nioxins In Salon Service Menu. Tidspunkt 19.00 – 21.30 (Kaffe og kage serveres) Pris 250,- / Pris 1295,- demo og workshop Mandag 10. marts Århus Tirsdag 11. marts Kolding Onsdag 12. marts Næstved Mandag 17. marts Ålborg Tirsdag 18. marts Holstebro Tirsdag 1. april Odense Tirsdag 8. april Studiet Brøndby Onsdag 9. april Studiet Brøndby - Her er der mulighed for workshop, hvis du har deltaget på aftensarrangementet den 8. april. Husk personligt værktøj, kam/saks, føn, glattejern. Du skal have din egen model med fra kl. 9.00-13.00. Som tak for hjælpen vil din model modtage en lækker goodiebag.


KONTAKT INFO

WELLA STUDIO Kirkebjerg Parkvej 9E 2605 Brøndby Kursus tilmelding Mandag – Fredag 9.00 - 16.00 Telefon 33 26 91 11 Betalingsbetingelser Afbud 1 uge før: intet gebyr Afbud under 1 uge før: 100 % af prisen Hotline Mandag – fredag 10.00 - 16.00 telefon 33 26 91 05. Vi tager forbehold for at hotlinen har lukket helligdage, ferier og ved sygdom. Hjemmeside Gå ind på vores hjemmeside www.wellaeducation.com og få flere oplysninger om vores seminarer. http://www.facebook.com/WellaProDanmark http://www.facebook.com/SebastianProDanmark

Download vores App og følg med i vores kommende nyheder:

Android

WELLA EDUCATION. THE HEART OF HAIRDRESSING.

Apple

HTML5

Wella Seminar 14  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you