Page 1

Kursusprogram 2013

“Education IS THE

Most

Powerful Weapon

YOU can use to

change the

world.� Nelson Mandela

Together. A passion for hair


Silkeborg

Bella Vista A/S Hårup Bygade 19-21 8600 Silkeborg Tlf: 86 80 48 11 Mail: info@bella-vista.dk web: www.bella-vista.com

Odense

Bella Vista Fyn Stærmosegårdsvej 28 5230 Odense M.

Rødovre

Bella Vista Sjælland Annexgårdsvej 2 2610 Rødovre

Aalborg

Style & Wellness College Aalborg Rørdalsvej 10 9000 Aalborg

Kolding

Hansensberg Skovvangen 28 6000 Kolding

Stubbekøbing

Belling Frisør Vestergade 6 4850 Stubbekøbing

København

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Copenhagen Falkoner Allé 9 2000 København


Indholdsfortegnelse 05 Hvem er vi PPS

06 ASK Education

Træningsniveauer

07 Nationale Kurser

7 Introduktion 8 Nationale ambassadører 10 Kursusprogram

16 Internationale Kurser

25 IGORA Royal

26 Inspiration 26 En kreativ rejse 27 Essential Looks World Tour

16 Introduktion 17 Internationale ambassadører 20 Kursusprogram

28 Education

24 Vision & Værdier

Book Information

28 Shaping Futures

30 Kursuskalender

3


4

Never standing still... Man kan altid blive bedre Det er glĂŚden ved vores arbejde!

Vi har alt inventar til din salon!


Hvad er

PPS? Dynamisk, sofistikeret og ubarmhjertigt kreativ. Vores branche står aldrig stille - og det gør du heller ikke. Globale- og niche trends er under konstant udvikling, og innovation kan have en enorm indflydelse på vores professionelle liv. Kreativitet og teknisk ekspertise er kernen i det, vi laver. For at fastholde dine kompetencer har du brug for færdigheder, som er fuldstændig upto-date. Det betyder uddannelse - og her kommer vi ind i billedet. Vores Professional Partner Services er 100% dedikerede udelukkende til dig. De giver dig de helt rigtige værktøjer, som du skal bruge igennem hele din karriere. Frisørbranchen er et håndværksmæssigt fag, hvor der er direkte sammenhæng mellem dine kvalifikationer, din professionelle status og din evne til at skabe salg. Hver frisør besidder grundlæggende færdigheder i at klippe og farve; vi tilbyder dig kurser designet til at

give dig et enestående fundament til at videreudvikle dine færdigheder. I takt med, at du udvikler din vision og erfaring, har vi Avancerede og Ekspert kurser, der vil fortsætte din professionelle vækst. Idet du finpudser dine kreative evner gennem vores TOP Seminarer, kan du udtrykke mere af din unikke vision, differentiere dig fra dine konkurrenter og nå ud til flere af de personer, du ønsker. Selvfølgelig slutter historien ikke her. PPS vil følge dig i hvert skridt, du tager - fra opstart til ekspansion, forfremmelse og fortsat læring. Vi brænder for det, vi laver. Lad os hjælpe dig med at udnytte dit potentiale. Vi vil støtte dig igennem enhver udfordring og fejre ethvert resultat - din succes er vores.

Simon Ellis Director Global Professional Partner Services

5


6

En passion for

Uddannelse Academy Name 4 Træningsniveauer inden for ASK

For at gøre det let for dig eller dit team at vælge det rigtige kursus eller service er ASK uddannelse opdelt i fire progressive niveauer:

Essentiel Træning

Ekspert Træning

Indeholder basisuddannelse i produktviden, hvilket vil forbedre din service og skabe et solidt fundament for fremtiden.

Bryder grænserne for kreativ udfoldelse.

Avanceret Træning

TOP Træning

Hæver din faglige standard.

Fantasien er din eneste begrænsning.


Nationale

Kurser Vores nationale kurser omfatter en række spændende events, som er skræddersyede til at imødekomme lokale behov. Vores specielt udviklede indhold, fra essentielle klippefærdigheder til kreative farveteknikker, sikrer dig undervisning på det højeste faglige niveau.

Vores nationale kurser afholdes på tværs af vores ASK Education akademier, partnersaloner og andre tiltrækkende lokaler, og er ledet af vores nationale ambassadører, som er specifikt udvalgt for deres evne til at inspirere og motivere. Vores omfattende globale erfaring i frisørbranchen er leveret direkte til dig på lokalt plan.

Typer af

Kurser Look and Learn

Hands On

Schwarzkopfs professionelle instruktører inspirerer deltagerne gennem detaljerede demonstrationer inden for vores Look and Learn kurser.

På Hands On kurserne får deltagerne lov til at arbejde på øvelseshoveder eller egen medbragt model i et engageret workshop miljø.

Shows and Events

Coaching

Shows og events, der viser vores passion for hår, mode og fremtiden med imponerende catwalks og sceneshows. Vores globale ambassadører står bag vores shows og events, og inspirerer, informerer, oversætter og underviser.

Gennem skræddersyet coaching kan vores eksperter hjælpe dig med at omsætte læring til praksis og vurdere effektiviteten af din virksomhed. Dette giver dig mulighed for at gøre din læring brugbar og få svar på eventuelle spørgsmål.

7


8

Nationale

Ambassadører Lotte Bak Andersen Danmark

Lotte Bak Andersen, Bella Vista Silkeborg Fastansat tekniker for Svhwarzkopf siden 2007

Lene Øxenholt Danmark

Lene Øxenholt, Bella Vista Odense / København Fastansat tekniker for Svhwarzkopf siden 2000

Johnny Poulsen Danmark

Johnny Poulsen, Frisør Arhur Johnny er præsident for Marcelklubben og ejer Frisør Arthur i Roskilde. Han har mange års erfaring med at undervise. Johnny elsker det ”originale” og søger den unikke personlighed ved hver eneste klipning.


René Prakov Danmark

René Prakov, Circus Ejer sit helt eget Circus... og henter sin inspiration på rejser til udlandet. René ser tingene fra et kunstnerisk perspektiv, og forener det personlige med det kreative.

Thomas Lauritsen Danmark

Thomas Lauritsen, Hairconstruction Thomas er vicepræsident for Marcelklubben og indehaver af Hairconstruction i Hvidovre. Thomas har et højt teknisk og fagligt niveau med et internationalt snit. ”Kvalitet og gennemarbejdet, færdiggjort håndværk er noget jeg vægter højt samt at bevare min kreativitet og gnist i det daglige arbejde i salonen.”

Buch Land

Jesper og VWcki Buch, BUCH BUCH er branchens visionære profil. I to årtier har de forført, forundret og bjergtaget. BUCH ser højt på jantelovens snævre bånd. Derfor flytter de grænsen for det mulige, igen og igen og igen. Det er Skandinavisk design i absolut top gear, konstant innovation......”De evigt unge”. BUCH giver dig ukompliceret teknik, der løfter dig til næste niveau. Som Woody Allen en gang har sagt : “Min kone er barnlig! Når jeg er i bad, kommer hun og sænker mine skibe.” BUCH glæder sig til at møde dig på BUCH-seminar. Og vi lover at holde dine skibe oven vande.

9


Nationale

Kurser

...som vil gøre dig endnu mere begejstret for farve

Royal Nights

Colour Coach

Intro til ny Royal Gå i dybden med Schwarzkopf’s IGORA Royal farvesystem og oplev de nye nuancer, som vil begejstre din entusiasme for farve. På denne aften kan du være sikker på at få den viden, du har brug for, for at opleve alle aspekter af IGORA Royal.

Vores fokus i dette kursus er ikke på holdundervisning, men på at give en praktisk hands-on oplevelse og mulighed for at blive undervist og vejledt af farveeksperter. Med fokus på rådgivning, har dette kursus en coachende tilgang, der er med til at styrke frisører i at udvælge de mest velegnede farvesammensætninger. Din nyfundne selvtillid vil få dig til at skabe fantastiske resultater.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, København, Stubbekøbing, Ålborg, Kolding, Bornholm Pris Kr. 150,- ex. moms, incl. sandwich

10

Datoer/Instruktører Silkeborg 3. april Lotte Bak Andersen Odense 1. maj Lene Øxenholt København 13. maj & 27. maj Lene Øxenholt Stubbeekøbing 21. maj Lene Øxenholt Ålborg 27. maj Lotte Bak Andersen Esbjerg 21. maj Lotte Bak Andersen Aabenraa 22. maj Lotte Bak Andersen Bornholm 11. april Lotte Bak Andersen

Metode Praktisk workshop Målgruppe Mestre og assistenter Tidspunkt 10.00-14.00 Sted Silkeborg, Odense, København Pris Kr. 799,- ex. moms, incl. frokost Max antal deltagere: 12

Egen model medbringes.

Datoer/Instruktører Silkeborg 18. februar Lotte Bak Andersen Odense 4. februar Lene Øxenholt København 25. februar Lene Øxenholt


Colour Unplugged Et indsigtsfuldt, informativt og kreativt kursus, som inkluderer ideer, inspirerer, demonstrerer og anvender designprincipper, der er i overensstemmelse med nutidige trends. Lær at anerkende betydningen og udviklingen af ​​trends, designprincipper bag farveteknikker, og deres tilpasning til en bred vifte af frisurer. Oplev også farvevalg og kombiner farvenuancerne, som farveeksperter bruger til at personliggøre hver klipning med en farveteknik udformet unikt til deres kunde.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, København Pris 299,- ex. moms, incl. sandwich

Datoer/Instruktører Silkeborg 28. januar Lotte Bak Andersen Odense 30. januar Lene Øxenholt København 6. februar Lene Øxenholt


Essential Looks Colour On Tour Farvetrendkursus i din salon - book allerede nu! ”Køb” en tekniker for en dag og få de nyeste farveteknikker leveret direkte i din egen salon. En intensiv og inspirerende dag, hvor du selv er medbestemmende til, hvordan dagen forløber. Har du farveproblemer? Har du brug for at lære at lave flotte lysningsfarver og effektfulde partier? Eller har du brug for at arbejde kreativt med specielle farveteknikker og blandingsforhold? Dagen er tilrettelagt som en workshop, hvor vi kommer i dybden med alt inden for farveverdenen. OBS: Modeller til dagen skaffes af salonen efter anvisning af Schwarzkopf tekniker.

Metode Praktisk workshop Målgruppe Alle frisører Tidspunkt Aftales individuelt Sted I din salon Pris Kr. 2000,- ex. moms, incl. sandwich

Instruktører Lene Øxenholt Lotte Bak Andersen

Essential Looks On Tour Kom tæt på trendkonceptet Essential Looks. - både teori og arbejde på egen model nu! Kan det være svært at afse tid til at komme på kursus, så er her skabt en enestående mulighed for at få fingrene i Schwarzkopfs trendkoncept, Essential Looks - vel at mærke i egen salon. Her kommer du helt tæt på Essential Looks i et super intensivt og inspirerende seminar i din egen salon. Få indblik i, hvordan Essential Looks er bygget op og hvordan inspirationen hentes gennem trendrapporter samt Essentials klippe-og farveteknikker. Dagen er tilrettelagt som en workshop og starter med en teoretisk præsentation af Essential Looks, hvorefter der arbejdes på egen model. OBS: Modeller til dagen skaffes af salonen efter anvisning af en Schwarzkopf tekniker.

Metode Inspiration og demonstration Målgruppe Alle frisører Tidspunkt Aftales individuelt Sted I din salon Pris Kr. 4000,- ex. moms, incl. sandwich

Instruktor Lene Øxenholt


Essential Looks Essential Looks er Schwarzkopf Professional’s sæsonkollektion, forår/sommer. Catwalks inspirerer de styles, som dikterer fremtidens mode. Essential Looks er den perfekte måde at blive opdateret på de nuværende trends, og skabe sig et ry som modefokuseret, trendbevidst hårstylist eller farveekspert. Aftenen vil byde på et omfattende indblik og demonstration af de sæsonmæssige trends og hvordan du kan skabe disse looks i din salon. Vores kreative team vil forklare og vise dig sæsonrelevante klipninger og farver, og sammenhængen til de nuværende modekollektioner. Du vil opnå viden fra Essential Looks uddannelse. Dit ultimative kursus og must-have til salonen.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, København, Ålborg, Bornholm

Datoer/Instruktører Silkeborg 16. april Buch Odense 15. april Buch København 22. april Buch

Pris Kr. 799,- ex. moms, incl. mad

Ålborg 9. april Buch

Ved tilmelding af mere end én person koster efterfølgende tilmeldinger kr. 499,- ex. moms, incl. mad.

Bornholm 10. april Mika Poulsen Lene Øxenholt Lotte Bak Andersen


Freestyle

Langthår Workshop

Trænger du til at ”booste” din hverdag og få nye, skæve vinkler på dine dame- og herrekunder?

Hands on seminar. Bliv inspireret af en af Danmarks dygtigste langthårskunstnere.

Marcelklubben disker op med kreative og alternative klippe- og farvetrends, hvor de viser deres store faglige alsidigheder.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, København, Odense Pris 699,- ex. moms, incl. mad

14

Datoer/Instruktører Silkeborg 25. feb. & 13. marts Johnny Poulsen Thomas Lauritsen René Prakov København 18. feb. & 3. april Johnny Poulsen Thomas Lauritsen René Prakov Odense 27. feb. & 11. marts Johnny Poulsen Thomas Lauritsen René Prakov

Du kommer helt tæt på, da alle opsætninger laves på øvelseshoveder (stilles til rådighed). Husk værktøj, føn, flad- og krøllejern.

Metode Inspiration & Hands On Målgruppe Mestre og assistenter Tidspunkt 10.00-15.30 Sted Silkeborg, Odense Pris 1199,- ex. moms, incl. frokost Max. 12 deltagere

Datoer/Instruktører Silkeborg 11. marts Anette Juul Nielsen & Sabrina Gadegaard Odense 18. marts Anette Juul Nielsen & Sabrina Gadegaard


The Mahagony Team “Et besøg hos Mahogany vil ændre dit syn på frisører for altid!” - Vogue Med Colin Greaney, International Creative Director, som frontfigur stræber Mahogany efter at booste kreativiteten med energi og teknisk perfektion. The Mahogany Team får ​​kunst, mode, skønhed og arkitektur til at gå op i en høj enhed. Vigtigst af alt, så har de en visionær kombination af banebrydende teknikker, som også kan omsættes til kommerciel succes. Deres kurser giver en fantastisk forståelse for, hvordan man kan bruge alle klippe- og farveteknikker i salonen. Kommer tiil København 1. september.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 1. - 2. september Adresse Radisson Blu Falkoner, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg Pris kr. 2.500,Prisen inkluderer show, middag, after party, Look & Learn og frokost. Hotel er IKKE inkluderet i prisen, men SAS Radisson tilbyder dobbelt værelse til kr. 550,- (€75) pr. person og enkelt værelse for kr. 1000,- (€135) pr. person. Priserne er pr. nat.

Program 1. septermber Tjek ind Velkomst Show med Team Mahagony Middag After Party 2. september Morgenmad (for dem, der overmatter) Look & Learn med Team Mahogany Frokost Look & Learn med Team Mahogany


Internationale

Kurser Frisørbranchen er et spændende og dynamisk sted med nye tendenser, innovationer og konstante forandringer. Med dette i mente er det vigtigt at være på forkant med udviklingen for at sikre, at vi opfylder behovene fra en stadig mere sofistikeret kundebase gennem vores dedikation til kreativitet. ASK Education’s internationale kurser handler om kreativitet, uddannelse samt udvikling af din salon og det

16

individuelle potentiale. Nogle af de mest visionære navne i branchen, styrer disse eksklusive events, der foregår i verdens mest stilfulde byer. Hver international lokation er nøje udvalgt til at fremvise en unik event med sensationelle oplevelser fra at udforske fremtidige trends og redaktionelle historier til tekniske færdigheder, farveinspiration og forretningsmæssige aspekter.

“Education is a gift

that no one

can take away”


Internationale

Ambassadører Tyler Johnston Storbritannien

Kombinationen af teknik og eventyrlig kreativitet gør Tyler Johnstons arbejde let genkendeligt. Han er blevet omtalt i nogle af verdens mest respekterede, internationale magasiner og hans meget omtalte klipninger for private kunder inkluderer folk som David og Victoria Beckham, Cate Blanchett og Lily Allen. Tyler startede som stylist hos Vidal Sassoon i den kreative “hule” i 80’ernes Manchester. Han gjorde store fremskridt, hvilket resulterede i en flytning til London, hvor han blev Art Director hos Sasoons prestigefulde Knightsbridge salon. Efter seks år med denne højt profilerede stilling, hvor han arbejdede med sæsonkollektioner og TV reklamer, forlod Tyler stillingen for at blive freelancer, hvilket har gjort ham til en af ​​branchens mest efterspurgte stylister.

Lesley Lawson Storbritannien

Lesley startede sin karriere i 1984 på et berømt frisørakademi i London og tilbragte 18 år med at rejse verden rundt og arbejde med shows, kurser og reklame. Lesley sluttede sig herefter til den fantastiske Real frisørsalon, hvor hun havde en høj profileret kundegruppe, som inkluderede Gwyneth Paltrow og Elle Macpherson. Hendes radikale vision og flair for farver bragte hende fra Vidal Sassoons elevplads til global anerkendelse, og hendes navn er på alle berømtheders læber, som det uovertrufne farvegeni. Den altid tjekkede Lesley har også arbejdet med modeshows for folk som John Richmond, Raf Simons og Alexander McQueen.

Antony Whitaker Storbritannien

Anthony Whitaker er en prisbelønnet frisør, forretningsmand, underviser, forfatter og motivator, der har været på forkant med avancerede frisører og erhvervsuddannelser i over tre årtier. Han kan brøste sig med titler som ‘Grand Trophy of Professional Press Association’ og ‘Australian Hairdresser of the Year’, og har vundet priser for marketing, salondesign, fotografi, salonteam og uddannelse. Som Global Business Ambassador for Schwarzkopf Professional, er Antony en lidenskabelig kursusinstruktør, der giver frisører og deres teams inspiration, motivation og viden, der styrker dem til at skabe succesfulde virksomheder.

17


Internationale

Ambassadører The Mahogany Team Storbritannien

“Et besøg hos Mahogany vil ændre dit syn på frisører for altid!” - Vogue Med Colin Greaney, International Creative Director, som frontfigur stræber Mahogany efter at booste kreativiteten med energi og teknisk perfektion. The Mahogany Team får ​​kunst, mode, skønhed og arkitektur til at gå op i en høj enhed. Vigtigst af alt, så har de en visionær kombination af banebrydende teknikker, som også kan omsættes til kommerciel succes. Deres kurser giver en fantastisk forståelse for, hvordan man kan bruge alle klippe- og farveteknikker i salonen. Kommer tiil København 31. august til 1. september. *Se omtale side 15

Louis Byrne Storbritannien

Som vinder af de britiske frisørpriser i forskellige kategorier, er Louis en af Storbritanniens mest efterspurgte hårstylister. Han har arbejdet med kunder som Dita van Teese, Lady Gaga og Agynes Deyn. Han har også lavet fashionshows i New York, Milano, Paris og London under modeugen og arbejdet for prestigefyldte magaziner som Marie Claire, Tatler og Grazia. Er du interesseret i fotografisk arbejde? Ønsker du at få en reel forståelse for udviklingen og skabelsen af modeinspireret hår samt hvordan man fanger hvert look? Så er ‘Fashion In The Frame’ et kursus for dig.

Anna Kulec - Karampotis Polen

18

Hår er hendes passion. Anna Kulec - Karampotis er Creative Director for Trendy Hair Fashion og en meget prisbelønnet frisør. Hun er desuden kendt for sin ekstremt innovative og unikke tilgang til frisørbranchen. Hvis kreative frisurer er din passion og du leder efter ny inspiration, så book din kursusplads nu!


Stephane Amaru Frankrig

Stéphane Amaru startede sin karriere i 1983 inden for familievirksomheden. Sammen med Toni og Anthony Mascolo, åbnede Stéphane ‘Toni & Guy’ i Paris i 1988, hvilket var den første salon i Frankrig. I år 2000 åbnede han Paris Academy, som årligt uddanner over 6,000 frisører. Han er to gange blevet nomineret til International Artistic Director of the Year, i både 2003 og 2005 og Best Entrepreneur of the Year i 2006 ved Global Business Awards. Siden 2007 har Stéphane dedikeret sig udelukkende til uddannelse og dele ud af sin viden om, hvordan han selv er blevet en succesfuld iværksætter og kunstnerisk inspirator. På grund af sin brede erfaring blev han i 2008 instruktør for Schwarzkopf Frankrig. Denne rolle indebærer alle områder relateret til hårbranchen, fra marketing til uddannelse. Få en skræddersyet læringsoplevelse på Stéphane’s Institution (360°)2 kurser.

Teruyoshi Kawaguchi Japan

Han har base i London og Tokyo og anses for en af de mest indflydelsesrige frisører i branchen. Teru startede sin karriere som stylist hos Vidal Sassoon og indtil idag har han arbejdet med fotografer som Bryan Adams, og berømtheder som Duran Duran, Sofia Loren og Vanessa Mae. Han har også lavet fashionshows for folk som Matthew Williams og Salvatore Ferragamo, og for mange internationale magaziner som Elle, In Style og Vogue. Terus’ kursus vil inspirere dit hverdagsarbejde med en ny, frisk vinkel, der bevæger sig væk fra den daglige rutine.

Matt & Kristin Clements Australien

“Matt og Kristin er et formidabelt team, der udstråler en unik kreativitet, som indebærer et excentriskt og illustrativt syn på mode. De laver en perfekt kombination af kunst og mode, og opnår intet mindre end magi, når de arbejder sammen” - Instyle Magazine Matt Clements og Kristin O’Connor er et unikt australsk frisørpar, som giver plads til hinandens styrker. De arbejder sammen i det daglige liv såvel som i erhvervslivet, hvor Matts øje for at opnå flotte farveresultater kombineret med Kristins sans for styling giver et slutresultat som ingen anden. Som en duo, der trækker overskrifter på det australske ASK Education Program, kan Australien ikke få nok af dem. De inspirerer frisører fra kyst til kyst.

Frankrig

Laurent Delafoy

Laurent er en ambitiøs og intelligent mand med mange aspekter. Han kombinerer enkelthed med højt kvalitetsniveau i sit arbejde. Han er også blevet hædret flere gange ved Schwarzkopf Professional Hairdressing Awards. Han er en fremragende instruktør og har opbygget relationer til frisører gennem sit talent for at lytte og coache. Han demonstrerer kvalitet og strenghed i sit arbejde, mens han ledsager dig gennem alle aspekter af det at være frisør. Hans speciale er klipning med et stærkt fokus på at skabe anvendeligt og medgørligt hår.

19


Internationale

Kurser [AW.THEN.TIC] original – real – genuine

Glamour Moments

[AW.THEN.TIC] Handler om at være tro mod sit håndværk, erfaring og viden. At være original i sit arbejde og oprigtig i sin udførelse.

I enhver kvindes liv er der øjeblikke, hvor hun ønsker at ligne en stjerne fra den røde løber - at opleve et glamourøst øjeblik.

Få nye, kreative ideer til klipning, farveteknikker og produkter, nyttige tips til at forberede og fotografere kollektioner samt brugbare ideer til arbejdet i salonen.

Hvis du elsker at style dig op og søger en frisk tilgang, så er Glamour Moments lige dig. Hurtige, uformelle og elegante styles til bryllupper, særlige begivenheder og uformel elegance. Kurset vil inspirere frisører, der har et solidt fundament i hårstyling. Udvid dine nuværende færdigheder, tag et smugkig på de kommende trends og lav fantastiske frisurer.

Metode Look and Learn, Hands On Målgruppe Alle frisører Varighed 2-4 dage Sted Shanghai, Bangkok, Kuala Lumpur, Taipei, London Pris 15.000 RMB (Kina) 10.000 THB (Thailand) 500 RM (Malaysia) 2500 NTD (Look & Learn) / 5500 NTD (Hands On) (Taiwan) 50 £ (Look & Learn) 275 £ NTD (Hands On) (UK) Sprog Engelsk

20

Datoer/Instruktører Shanghai, Kina 06.-10. maj 2013 Matt & Kristin Clements Bangkok, Thailand 24. - 27. juni 2013 Matt & Kristin Clements Kuala Lumpur, Malaysia 07. - 10. august 2013 Matt & Kristin Clements Taipei, Taiwan 02.-04. sept. 2013 Matt & Kristin Clements London, UK 15.-16. oktober 2013 Matt & Kristin Clements

Metode Look and Learn, Hands On Målgruppe Letøvede til erfarne stylister Varighed 1 dag Sted Budapest, Krakow Pris 200 Euro Sprog Engelsk og polsk

Datoer/Instruktør Budapest 15. April 2013 Anna Kulec Kerampotis Krakow 13. Okt. 2013 Anna Kulec Kerampotis


Backstage Fashion Photography Hair Styling for Creative Photographic Work er et avanceret kursus designet til erfarne frisører, som er ivrige efter at udforske nye tilgange til frisurer, ved siden af daglige salonrutiner. Deltagerne tages med på en rejse gennem en verden af kreative, skæve stylings, der vil genopfriske og inspirere deres daglige værk og teknikker. Dette kursus vil hjælpe dig med at udvikle dit kreative sind og vejlede dig igennem styling i et teamarbejde. I denne 1 dags-workshop deles og vises det pulserende liv fra backstage, og deltagerne får en autentisk oplevelse af modefotografering, hvorfra alle trends opstår. Dette gør det muligt for deltagerne at få en dybere forståelse for processen bag fotograferingen. Der er ikke kun fokus på kreativitet, men også på evnen til at arbejde i harmoni med andre discipliner - nøjagtig den samme proces som i frisørsalonen. Kurset giver en forståelse for den endelige kreation som et komplet look; den frisure, du laver, vil blive din kundes livsstil. Det vil sikre, at de kommer tilbage igen og igen.

Metode Look and Learn, Hands On Målgruppe Alle frisører Varighed 1 dag Sted Tokyo, Osaka Pris 10.000 JPY (Tokyo) 10.000 JPY (Osaka) Sprog Engelsk og japansk

Datoer/Instruktør Tokyo 8. juli 2013 Teruyoshi Kawaguchi Osaka 30. juli 2013 Teruyoshi Kawaguchi


Internationale

Kurser 360° Special Curly Hair I lang tid har Stéphane Amaru været fordybet i anglosaksisk klippeteknik, som er særligt velegnet til glat, fint og lyst, nordisk hår. Efter at have analyseret vores kundebehov, har Stéphane dog bemærket forskellen i anglosaksisk hårstruktur. Derfor byder dette kursus på nye, spændende, latinske klippeteknikker. Før i tiden var klippemetoderne de samme til både krøllet og glat hår. På dette kursus, som er dedikeret til bølget, krøllet, meget krøllet, kraftigt eller fint, sydlandsk hår, har Stéphane Amaru udviklet en moderne teknik for at imødekomme det voksende latinske marked.

Metode Look and Learn, Hands On Målgruppe Alle frisører Varighed 5 dage Sted Shanghai, Kina Pris 15.000 RMB Sprog Engelsk

Dato/Instruktør Shanghai, Kina 21.-25. oktober 2013 Stephane Amaru

London Colour Boost Farver kan ændre et look på få minutter. Er du fascineret af farve eller ønsker du at omdanne dit arbejde til en visuel fornøjelse? Så er dette kursus noget for dig. Oplev eksperterne fra Mahogany Hairdressing, der viser en række farveteknikker, der vil bringe dit frisørhåndværk til et helt nyt niveau. The Mahogany Team vil give en fantastisk demonstration inden du selv får lov til at udføre det praktiske arbejde og eksperimentere med farver. Giv din kreativitet et boost og skab din egen farve!

Metode Look and Learn, Hands On Målgruppe Alle frisører Varighed 1-2 dage Sted ASK Academy Pris 80 Euro (Barcelona) 230 Euro (Hamburg, Look & Learn) 415 Euro (Hamburg, Workshop) Sprog Engelsk

Datoer/Instruktør Barcelona 3. februar 2013 The Mahogany Team Hamburg 26.-27. maj 2013 The Mahogany Team


23


Vores vision er at være den...

...mest spændende og inspirerende frisørvirksomhed globalt med innovative koncepter og en enestående, personlig service for vores partner, frisøren.


FORBERED DIG PÅ DEN BEDSTE IGORA ROYAL NOGENSINDE...

IGORA ROYAL.


En passion for

Essential Looks Tag et sæde på 1. række af årets

frisørevent

26

2013

Essential Looks World Tour sparkes igang i den sprudlende by Berlin med en intensiv, eksotisk setup, som matcher vision, kreativitet og teknisk ekspertise bag dette kæmpe event. Essential Looks er inspireret af catwalks og koger inspirationen ned til fire forskellige trends, der hver især formår at virkeliggøre frisørernes fantasier. Essential Looks fejrer frisørernes passion for hår, mode, fremtid og omfatter en luksuriøs, glitrende trendbog, et utroligt catwalkshow og en sceneevent i høj international klasse.


“Essential Looks berører hjertet og sjælen af enhver frisør, som oplever det.” Præsenteres af globale ambassadører, der under eventen inspirerer og informerer, oversætter og underviser. Det velansete Look and Learn leverer uvurderlige praktiske råd, der gør drømme til virkelighed. Gå ikke glip af muligheden for at opleve det legendaiske, vilde after-show party! Med deltagere fra hele verden er Essential Looks stedet, hvor du bliver introduceret for de nyeste trends, bliver en del af frisørernes globale samfund, og vigtigst af alt får du mulighed for at udfordre din egen kreativitet.

27


En passion for

Shaping Futures

I november 2010 startede Schwarzkopf Professional ‘Shaping Futures’ et nyt verdensomspændende velgørenhedsinitiativ, hvor Schwarzkopf Professional samarbejder med den førende nonprofit organisation SOS børnebyer og frivillige frisører for at introducere frisørhåndværket for dårligt stillede unge. Programmet blev første gang lanceret i to lande, Peru og Indien. I dag er dette unikke projekt blevet udvidet til otte byer i syv lande. “Education is the most powerful weapon to change the world.” Nelson Mandela Ud fra, at uddannelse og viden

28

giver den bedste mulighed for en sikker fremtid, vil “Shaping Futures‘ frivillige frisørteam uddanne underprivilegerede unge i grundlæggende frisørfærdigheder. I løbet af det seks uger lange kursus uddanner vores frivillige frisører de nominerede og udvalgte deltagere i grundlæggende frisørfærdigheder. Programmet er baseret på ‘Essential Skills’, et sæt retningslinjer udvikles i samarbejde med Schwarzkopf Professional’s bedste partnere og som indeholder fire moduler (klipning, styling, farvning og permanent). Ud over det officielle certifikat, som de studerende modtager i slutningen


Schwarzkopf Professional UNITED KINGDOM Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Professional FRANCE

GERMANY

Schwarzkopf Professional SPAIN SOS Children’s Village DABOUAZZA, MOROCCO SOS Children’s Village LIMA, PERU

af deres ​​ uddannelse, får hver elev en værktøjstaske, der inkluderer grundlæggende frisørudstyr samt en startpakke med produkter. For yderligere at hjælpe de unge med at bane vejen til en lysere fremtid, får de mulighed for at møde de lokale salonejere, der tager dem et skridt tættere på deres ambition om at få et job i en salon. Shaping Futures har været en succes i Peru, Indien, Marokko, Letland, Brasilien, Columbia og Vietnam siden det startede i 2010. Mange unge kvinder og mænd i underudviklede lande er nu faglærte frisører og har mulighed for at leve et selvstændigt

SOS Children’s Village JAIPUR, INDIA Schwarzkopf Professional INDIA SOS Children’s Village COCHIN, INDIA

liv væk fra modgang. Vi ønsker at fortsætte med at undervise unge i vores håndværk og give dem levebrød - vores mål er at udvide “Shaping Futures” til flere lande rundt omkring i verden.

Vær en del af det &

SØG NU

ELLER DONER

http://www.schwarzkopf-professional.com/ social-initiative/shaping-futures/get-involved/

29


Kursus

Kalender Internationale Kurser Kurser

Location

Datoer

Essential Looks: Schwarzkopf Experience and Show

Berlin

3. marts 2013

Look and Learn

Berlin

4. marts 2013

Pris

UDSOLGT!

Hands On Berlin –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 15.000 RMB, 10.000 THB, Shanghai, Bangkok, 6.-10. maj, 24.-27. juni, [AW.THEN.TIC] 500 RM, 2500 NTD, 5500 Kuala Lumpur, Taipei, 7.-10. aug., 2.-4. sept. original – real – genuine NTD £50 & £275 London –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Glamour Moments Budapest 15. april 2013 200 Euro Krakow 13. oktober 2013 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Backstage Fashion Tokyo, Osaka 8. juli 2013, 30. juli 2013 10.000 JPY Photography –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 360° Special Curly Hair Shanghai 21.-25. oktober 2013 15.000 RMB –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– kr. 2.500,The Mahagony Team København 31. aug. 1. sept. –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 80 Euro, 230 Euro, 3. feb., 26. & 27. maj London Colour Boost Barcelona, Hamburg 415 Euro ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Book Information 1

Kursustilmeldinger sker til Bella Vista på tlf.: 86 80 48 11 Internationale kurser til Steffen Mølgaard på tlf.: 86804811 eller 40348433

30

2 Ved tilmelding bedes du oplyse din mailadresse.


18th - 20th Mar Essentiel Træning

Avanceret Træning

Ekspert Træning

Top Træning

Nationale Kurser Kurser

Niveau Sted

Dato

Pris

Royal Nights

Silkeborg Odense Rødovre Stubekøbing Ålborg Kolding Bornholm

3. april 1. maj 13. maj & 27. maj 21. maj 27. maj 22. maj 11. april

150,-

Colour Coach

Silkeborg Odense Rødovre

18. februar 4. februar 25. februar

799,-

Colour Unplugged

Silkeborg Odense Rødovre

28. januar, 30. januar 6 februar

299,-

Freestyle

Silkeborg Odense København

25. februar & 13. marts 699,27. februa & 13. marts 18. februar & 3. april

Essential Looks

Silkeborg Odense København Ålborg Bornholm

8. april 15. april 22. april 9. april 10. april

Essential Looks Colour

I din salon

Aftales individuelt

2000,-

Essential Looks On Tour

I din salon

Aftales individuelt

4000,-

Langthårs workshop

Silkeborg Odense

3

11. marts 18. marts

4

799,- / 499,-

1199,-

Umiddelbart efter tilmelding modtager du en bekræftelse og faktura.

NB: En reserveret plads kan vederlagsfrit afbestilles indtil 14 dage før kurset afholdes.

Kontrollér venligst sted, dato og tidspunkt.

Ved afbud indtil to dage før, tilbagebetales 50% af kursusgebyret. Ved afbud senere end to dage før kurset afholdes, vil det ikke være muligt at få kursusgebyret refunderet.

31


Besøg os http://www.ask-schwarzkopf.com http://www.schwarzkopf-professional.com

Kursusprogram fra Bella Vista  
Kursusprogram fra Bella Vista  

Kursusprogram fra Bella Vista

Advertisement