Page 1

KU R SU S K ATA LO G


Inspirations Show / Demo med Zenz Organic Creative Team under ledelse af

Anne-Sophie Villumsen Anne-Sophie og Team vil denne aften vise deres kreative tilgang til både klip,

UNDERVISER: Anne-Sophie Villumsen, som har udviklet de grønne produkter fra Zenz Organic Products og er stifter af Zenz Organic Hairdressing. Derudover vil 4 frisører/stylister fra Zenz Organic undervise denne aften.

styling og make-up.

Zenz Organic Hairdressing har skabt et team af kreative frisører og

Alle modeller der arbejdes på denne

stylister som tager ud til events, fotoshoots, reklamefilm m.m

aften, kommer fra modelbureauet

Seneste aktiviteter hos ZenzOrganic Creative Team er en ny dansk

Elite Model Management. Udover visuelt frisørarbejde, vil der ligeledes være et indlæg om tidens sundhedstrends, samt

spillefilm ’Spies & Glistrup’, som kommer i biograferne i starten af 2013, Elite Model Look 2012, Grønnegade Catwalk Modeshow under Copenhagen Fashion Festival, Frelsens Hær fotoshoot m.m.

anvendelsen af miljø- og allergivenlige

DATO/STED:

produkter fra Zenz Organic Products.

Tirsdag den 2. oktober 2012 på

Hotel Josty, Pile Alle 14 a, 2000 Frederiksberg

· Styling · Makeup

TIDSPUNKT:

Kl. 18.30 til ca. 21.00

PRIS: 395,- ex. moms

· Klippeteknikker

TILMELDING:

· Miljø- og allergivenlige produkter

Kontakt din salgskonsulent eller kundeservice på tlf. 57 66 03 00.

· Tips om sundhedstrends · Catwalk

KURSUSTYPE: Demo – Look and Learn

Bemærk! Tilmelding er bindende.


I N D B Y D E L S E

M

ode og frisørfaget går hånd i hånd med Marianne Jensen og ICON Hairspa

Når sommerens klare farver begynder at forvandle sig til efterårets brune, varme og kolde nuancer følger moden naturligvis trop. Vi i ICON Hairspa er derfor stolte af, at vi kan tilbyde et par skønne aftener i efteråret sammen med Marianne Jensen i kombination med ICON Hairspas nye farvelinie, ZenzTherapy. ZenzTherapy farver er et farvesystem, som på samme måde som moden, må sørge for at holde sig opdateret med tidens tendenser og kundernes krav. Derfor er farverne fra ZenzTherapy både uden Parabener, Ppd, Resorcinol, og Ammoniak. Marianne Jensen: I Danmark er Marianne Jensen bl.a. kendt for kampagner for Noir, Day, Baum und Pferdgarten, Bruuns Bazaar, BZR, for blot at nævne en håndfuld, og for at have stylet folk som Helena Christensen, Connie Nielsen og flere medlemmer af kongehuset. Det var også Marianne, der gav rockstjernerne Sharin Foo og Pernille Rosendahl pagen tilbage.

Kursustype: Demo – look and Learn. Undervisere: Marianne Jensen og medlemmer af ICON Hairspas tekniske team. Dato / sted: 30. oktober i København 6. november i Århus Tidspunkt: KL. 18.30 – forventes at slutte ca. 21.00. Sandwich inkluderet. Pris: Kr. 499,- ex.moms. Bemærk! Din tilmelding er bindende og kan senest afmeldes 4 uger før kursusstart.

Hvad tilbydes denne aften: Marianne vil denne aften, godt hjulpet på vej af vore teknikere, vise både klip, farve og styling, som hun vil linke til den nyligt afholdte modeuge i København. Marianne er en af landets dygtigste frisører, og hun har et arbejdsliv, de fleste kun tør drømme om. Et hektisk og hårdt – men også eventyrligt – arbejdsliv. Marianne fortæller om, hvorfor det er så vigtigt, at man som frisøruddannet efteruddanner sig i tråd med vores fags faglighed og tidens tendenser.

Tilmelding: Kontakt din salgskonsulent eller kundeservice på tlf.: 57 66 03 00.


LONDON DE LUXE

Tag med ICON Hairspa til vidunderlige London den 6.-9. oktober.

! T G L O DS

Vi har sammensat en helt ny inspirerende tur til London. Denne gang er der både kursus med det hotte Saco-team og det største Tony&Guy-show nogensinde.

U

Vi bor på det eksklusive 5 stjernede Hilton Doubeltree Courthouse. Mere centralt kan man ikke bo, på den ene side ligger Regent Street og på den anden side Carnaby Street. Så shopping mulighederne er lige udenfor døren. Det er også midt i Soho distriktet, så vil man ud om aftenen er taxi ikke nødvendigt. Lørdag aften er der kæmpe Saco/Kevin.Murphy Look and Learn Demo. Derefter sørger vi for en festlig aften med middag og ½ fl. vin pr. person. Søndag aften er der et stort anlagt show med Toni&Guys nyeste kollektion. Med efterfølgende afterparty med underholdning. Mulighed for hands-on klipninger med Saco-teamet fordelt over alle dage. Turen går hjem igen tirsdag.

Rejsen omfatter:

• Flyrejse tur/retur. • Udrejse 6/10 og hjemrejse 9/10 • Alle transporter med egen bus • 3 overnatninger på 5* hotel • Morgenbuffet søndag, mandag og tirsdag • Middag 1 aften • Saco/Kevin Murphy Look and Learn Demo • Toni&Guy kæmpe show • Hands-on klippekursus med Saco-teamet

Alt dette for kun kr. 8.995,incl. moms

Meget begrænset antal pladser. Tilmelding efter ’’først til mølle princippet’’. Sidste år udsolgt på 8 dage. Tilmelding er bindende. Depositum på 2.500 kr. betales ved tilmelding. 30 dage før afrejse betales restbeløb.


Flere kurser er på vej ...

ICON HairSpa ICON HairSpa har slået sig fast i branchen, som en seriøs samarbejdspartner for professionelle frisører, og er repræsenteret i mange af Danmarks førende saloner. ICON HairSpa satser bl.a. på grønne, økologiske og miljørigtige produkter uden parabener. ICON HairSpa kan tilbyde de bedste, mest naturlige produkter, samt et design og udvalg der er virkelig flot og tidssvarende. Mange forbrugere bliver mere og mere bevidste omkring indholdet i de produkter de anvender.

ICON HairSpa Energivej 3 4180 - Sorø

Tlf: 57 66 03 00 E-mail: info@iconhairspa.dk Web: http://iconhairspa.dk

ICON Kursuskatalog opdateret d. 28.8  
ICON Kursuskatalog opdateret d. 28.8  

ICON Kursuskatalog opdateret d. 28.8

Advertisement