Page 1

nr. 37 > MAJ 2012

ANTHONY MASCOLO

HÅR ER MIN FØRSTE KÆRLIGHED GIV KUNDERNE EN GOD BARBERING

KUNDERNE SKAL FØLE SIG SOM PRINSESSER

KOM I DIALOG MED DINE KUNDER

Jesper Dyrby fra Odense giver sin opskrift på en god barbering.

Gold Pantera i Hellerup er som at træde ind i slottets festsal.

Brug QR koderne til at få kunderne i tale.


1>


PRISVINDENDE FARVERESULTATER! BLONDOR: Valgt 10 gange som den bedste afblegning ved Stylist Choice Award af behindthechair.com

Der er en grund til at det hedder Perfect: KOLESTON PERFECT har vundet prisen ved Stylist Choice Award af behindthechair.com for bedste permanente h책rfarve


EN Ny DIMENSION AF AMMONIAKFRI HÅRFARVE

NÆRENDE SOM EN

faRvE-NEKtaR

NÆRENDE PERMANENT HÅRFARVE – AMMONIAKFRI Bekræftet ved repræsentativ undersøgelse1 :

•mærkbar sundere hårfølelse •Exceptionelt righoldige farver •Absolut pålidelig gråhårsdækning - op til 100% •Let 2-komponentsystem

ri kf

m Pr E i u m

AmmOniA

20%

forbedret hårkvalitet2

r fA r v E

Ammoniakfri farve fra en primær konkurrent

Kontakt Goldwell for yderligere information på tlf.: 46 15 21 11 eller på www.goldwell.com/nectaya.

D ED I C AT ED T O C O L O R P ER F EC T I O N . Ekstern undersøgelse med 217 GOLDWELL og konkurrent saloner, foretaget af et uafhængigt forskningsinstitut, 2011.

1)

Efter farvebehandling ved sammenligning med andre ammoniakfrie farver fra ledende leverandører af professionel hårkosmetik bekræftet af et uafhængigt forskningsinstitut 2011.

2)

Dyk ned i en verden af Nectaya.


www.idefolket.se

the naturalness of ANOTHER INNOVATION FROM

perfekt farvekit

som dine kunder let kan anvende derhjemme.

Nyhed Young Color Excel

toningsfarve til videresalg

COLOMER DENMARK , Vesterbrogade 18 , 1 . sal, 1620 Kbh V | Tlf: 70222298 | w w w.colomer.dk

Æsken indeholder beise til to behandlinger, så du skal blot tilføje den anbefalede toningsfarve fra dit lager. Du kan derfor tilbyde din kunde et stort sortiment uden at indkøbe ekstra farver. Young Color Excel – Toningsfarve uden ammoniak, som er skabt til at kreere bløde, elegante og harmoniske farver. Intens som en ægte farve – diskret som opfriskende toningseffekt. Ultra blid formula med plejende ingredienser der beskytter og nærer håret i løbet af behandlingen og efterlader det blødt, sundt og skinnende blankt.


Af chefredaktør Pia Finne De frisører, der klarer sig bedst, er de frisører, der formår at give kunderne en god oplevelse; at give dem value for money. Ikke at behandlingen nødvendigvis skal være billig – faktisk tværtimod – men at kunden får fornemmelsen af, at han eller hun får noget ekstra med hjem – en oplevelse.

Det mener Helle Stephansen, der har salon Klippoteket i Thorsø også, og hun kunne ligefrem mærke en meget stor forskel, da hun flyttede fra en mindre, lidt ældre salon til en ny større og flottere salon med masser af lys. Pludselig sidder kunderne i stor stil og venter på at komme til, for de får en oplevelse!

”Jeg vil have, at mine kunder skal føle sig som dronninger og prinsesser, når de kommer ind i min salon”. Sådan lyder det fra Irina De, der har Beauty Salon Gold Pantera i Hellerup. Når hun laver en make-over, betyder det ikke noget for hende, om det tager fem eller syv timer. Dét, der betyder noget, er, om kunden - og hun selv - er tilfredse med resultatet.

”Skab mode med håret, se tendenserne og skab dine egne frisører, der matcher dine egne kunder. Dermed giver du dem en fantastisk oplevelse”, siger Anthony Mascolo, og gør sit til at inspirere frisørerne til at inspirere kunderne!

I Odense har Jesper Dyrby fundet en niche i forhold til sine mandlige kunder, nemlig barbering, og han fortæller, at flere og flere mænd faktisk gerne vil betale for den luksus, det er, at blive barberet i en salon.

Fra Thorsø til London og den verdenskendte frisør Anthony Mascolo, som Hair Magazine havde en snak med, da han var i København.

Så tænk ud ad boksen. Hvad kan du gøre i din salon? Hvor kan du sætte ind, er der behandlinger, du kan tage ind, som du ikke har i dag, eller er der ting, du kan gøre i forhold til at promovere salonen – gøre den mere synlig. Det kan være i indretningen eller det kan være ved hjælp af f.eks. QR-koder, som vi også har en artikel om i dette nummer af Hair Magazine, og som sætter dig i stand til at komme i meget mere direkte kontakt med dine kunder, når de er motiverede. Så alt i alt: Det handler om at se mulighederne ikke begræns­ ningerne!

shows

Det handler langt hen ad vejen om at skabe noget ander­ ledes, noget, der fungerer for netop dine kunder, noget, der gør dem glade og tilfredse.

artikler

Giv kunderne en god oplevelse

indhold 14

Hår er min første kærlighed ”Mit mål er at drive frisørfaget lige så langt ud som moden”, siger Anthony Mascolo, som Hair Magazine forleden havde en snak med.

28

Mine kunder skal føle sig som prinsesser At træde ind i Gold Pantera i Hellerup er som at træde ind i slottets festsal. Og det er netop den atmosfære, Irina De vil skabe.

40

Når funktion og æstetik går hånd i hånd Det er ikke nok, indretningen ser fancy ud. Den skal også være brugbar, siger Helle Stephansen fra salon Klippoteket i Thorsø.

46

Med inspiration i Sassoons filosofi Når Mackinder Hair holder kurser, er der en klar rød tråd til Sassoon-tankegangen.

48

Kom i dialog med dine kunder Brug QR koderne til at få forbrugerne i tale og til at fange dem, når de er motiverede.

58

Giv kunderne en god barbering Jesper Dyrby fra Rogue Barber i Odense giver sin opskrift på en god barbering.

60

Styling med naturlige ingredienser ALTERNA er kendt for sin banebrydende teknologi “the science of skincare for hair”. Nu lanceres Bamboo Style

90

Skab forårets frisure Se de vindende forårsfrisurer i Hair Magazines Facebook-konkurrence, og deltag i næste konkurrence om flotteste hjemmeside.

74

Wella Trend Vision i Tivoli Igen formår Wella at skabe det, de er bedst til, når de afholder shows. Denne gang var ingen undtagelse!

76

I Wallmans med TIGI og Anthony Mascolo Aftenen stod på en tre-retters middag med underholdning i verdensklasse fra Anthony Mascolo og TIGI International Creative Team.

78

Farverne bruges som krydderier Inoa blev relanceret med et show hvor Project No. 1 brugte farverne i deres nyeste kollektion ”Clockwork Orange”.

80

Trend show og product launch for Moroccanoil i Valby Rå kanter, feminine bølger og sunde glamlokker blev med ynde vist, da Salonsupport.dk afholdt trend show og product launch for Moroccanoil

82

Gold Show i Århus med ICON Hairspa Omgivelserne passede perfekt til aftenens show, hvor der var linet op med rød løber, og velkomstdrink til de 200 gæster.

84

Med Morefungkushi og idHAIR på eventyr Moreteasir, Fungus og Kushi slog endnu en gang pjalterne sammen for at lave et inspirationsshow til frisører landet over.

86

Top Shelf 4 Men uden tilfældigheder Der var intet overladt til tilfældighederne da Top Shelf inviterede til Top Shelf 4 Men 2012 Collection på Østerbro i København.

88

Nordic Sebastian Infinite Show Det var et show, hvor kun det bedste af det bedste var godt nok, som blev afspejlet i løbet af hele aftenen.

12 37 62 96

Shortcuts

MANGLER DU EN FRISØR – SÅ RING TIL ADAM PÅ TELEFON 88 80 72 71

øvrigt

– FRISØRBRANCHENS JOBPOR TAL

Switch af Kenny Aleksandr Haircare Update Inhouse Update

Chefredaktør > Pia Finne Koordinator > Louise Klitgaard Art Director > Morten Sørensen Distribution > PostDanmark Forsidefoto > Mark Leeson Tryk > Coolgray Udgives af > Freeminds ApS, Frederiksberggade 2, 1. sal, 1459 København K, telefon +45 33 32 07 08, e-mail kontakt@freeminds.dk Gengivelse af bladets artikler eller dele heraf kun tilladt med kildeangivelse samt godkendelse af Freeminds ApS. Erhvervsmæssig gengivelse af bladets annoncer er ikke tilladt. Hair Magazine påtager sig intet ansvar for fejl i produkttekster, priser fra leverandører samt manuskripter, fotos og lign. indsendt uopfordret.

Klik ind på hairmagazine.dk og se hvordan du kan bestille et gratis abonnement.


shortcuts Send din historie til Louise Klitgaard på lk@freeminds.dk, eller ring på telefon 33 32 07 08

dANISH BeAUTy AWARdS vINDERE 2012 ved Danish Beauty Awards 2012 der blev afholdt 26. april i Tivoli Congress Center løb Moroccanoil og dermed Salonsupport.dk med æren, hvad angår hårplejeprodukter til den professionelle del af branchen. Moroccanoil vandt hele to kategorier, nemlig ”årets forbrugerpris” og ”årets hårplejeprodukt – professionel”. Det er første gang nogensinde at ét og samme hårplejeprodukt har vundet i to kategorier. Hair Magazine ønsker stort tillykke, også til de andre nominerede produkter indenfor professionel hårpleje.

Ny STRATEGI FOR CHA CHA CHA Som et led i den nye strategi for CHA CHA CHA har man valgt at lukke salonerne i virum, Odense og for nyligt St. Regnegade og i stedet åbnet nye saloner på Fisketorvet og i Magasin på 2. sal. Her kan du se billederne fra den nye CHA CHA CHA salon i Magasin, hvor der er udsigt ud over det skønne Kgs. Nytorv. I Magasin har CHA CHA CHA desuden udvidet forretningen til også at inkludere gelénegle og forstærkninger.

Steffi Larsen sidende ved sin stjerne på Style Masters Walk of Fame i Budapest

DEN DANSKE vINDER AF DETTE åRS STyle MASTeRS Style Masters og Revlon Professional sætter fokus på frisørfaget, støtter nye talenter og giver prestige til det håndværk, som styling er. Konkurrencen går ud på at lave én klipning og style den på tre forskellige måder ved brug af Style Masters produkterne. Mere end 900 deltagere fra 25 forskellige lande deltog i dette års Style Masters konkurrence. Med tre utroligt smukke og kreative stylinger, blev Steffi Larsen fra Maria S i Aalborg dette års danske vinder af Style Masters. Hun vandt bl.a. en tur til det internationale Style Masters show i Budapest, hvor ca. 2600 entusiastiske frisører kunne overvære et show i verdensklasse med Revlon Professional og American Crew.

Fotograf: Peter Dahlerup

TJEK HAIR MAGAZINES FACeBOOK FANSIDE UD – VI HAR FÅET NYT DESIGN!

én klipning – tre stylings. Her ses de danske vinderbilleder.

MAKEuPSKOLEN vANDT 3 PLADSER vED DM

Salonsupport.dk’s direktør, Kristian Jarnvig, modtog “årets forbrugerpris” af Pernille Aalund.

udsigten fra Cha Cha Cha i Magasin.

På www.facebook.com/hairmagazine.dk kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, deltage i konkurrencer, finde dit nye job via frisorjob. dk eller blot hente inspiration til din næste klipning eller frisureopsætning. Igen stillede Kristian Jarnvig op til fotografering for at modtage prisen for “årets hårplejeprodukt - professionel”. Her flankeret af Ibi Støvring og Sara Bro.

Kig forbi Magasin på Kgs. Nytorv og se den skønne salon.

I Hair Magazine er vi altid glade for at høre din mening om frisørshows, artikler, frisurekollektioner, og andre spændende opslag som vi løbende poster på vores fanside. Facebook siden er nemlig ikke kun ment som en inspiration til jer frisører, men også som en interaktiv side, hvor i kan give jeres mening til kende. Og HuSK DEN NyE FACEBOOK KONKuRRENCE som netop er skudt i gang! Du kan læse mere om hvordan du deltager i konkurrencen om eksklusive præmier fra idHAIR længere inde i bladet.

Den 3. marts 2012 generobrede Makeupskolen de øverste placeringer ved DM. Temaet var ”California Dreaming” og Makeupskolens elever blev henholdsvis nummer 1, som gik til Maria Skovbo Mortensen, nummer to blev Christinna Heitmann og nummer tre blev My Dihl ud af 15 deltagere. Læs mere om skolen på www.makeupskolen.com

se flere Billeder på 12 > Shortcuts

hairMaGazine.dk

Shortcuts < 13


Tekst > Pia Finne Foto > Peter Hartley

Hår er min første kærlighed Anthony Mascolo var forleden i København for at give sit bud på tidens tendenser. Hair Magazine havde en god snak med den dygtige frisør.

”Mit mål er at drive frisørfaget lige så langt ud som moden. At skabe trends og ikke mindst at give frisørerne noget, de kan arbejde videre med i salonerne. For at være frisør er en passion, og den passion skal fornemmes, når man står med kunden”. Det mener Anthony Mascolo, der for nyligt var i Danmark for at lave et show i forbindelse med lance­ ringen af TIGI Reborn. Hair Magazine fik en snak med ham og hans kone, Pat på SAS Royal i hjertet af København, hvor de smukke klassiske danske møbler, designet af Arne Jacobsen dannede den perfekte ramme om præsentationen af Reborn. Ikke mindst fordi Anthony Mascolo er super interesseret i netop design, og fordi han ser den nye Reborn-serie som

14 > Hår er min første kærlighed

en symbiose mellem den nyeste forskning og udvikling og en venden tilbage til rødderne – til dengang Anthony og hans brødre Tony og Bruno skabte det første TIGI-produkt i samarbejde med en dansk producent i begyndelsen af 80’erne. ”Emballagen på Reborn signalerer netop det enkle skandinaviske look i samspil med den mere rå, moderne London-trend”, fortæller han. Anthony Mascolo holder meget af Danmark og tidligere tilbragte han meget tid her, og han finder, at danskerne generelt er superdygtige og

Hår er min første kærlighed < 15


NY BC OIL MIRACLE SERIE

TYNGER IKKE

FANTASTISK GLANS TIL HVERT ENESTE HÅRSTRÅ

En munter og kreativ direktør, som ikke skjuler sin store kærlighed til hår og glæden han finder i frisørbranchen.

Backstage: Anthony Mascolo styler en af modellerne som også var at se til Tigi showet i Wallmans i København.

“Jeg er 54 år, og hår er min store kærlighed samt ikke mindst det hele tiden, at udforske grænserne for, hvad der er muligt”, siger Anthony Mascolo.

super kreative, både indenfor design og fashion og inden for hår. Han synes, det er herligt, at kunne give de danske frisører ny inspiration og vise dem nye trends. ”Når vi går på scenen, er det for at dele håndværket såvel som kreativiteten. vi vil vise nye måder at klippe på og nye trends – i det hele taget vise, hvad der sker lige nu”, forklarer Anthony Mascolo, der betegner frisørerne i dag for hårskabere på linje med modedesignere. Derfor synes han også, det er fedt, at TIGI, der altid har været super skrappe til styling med såvel S-Factor som Bed Head og Catwalk nu også lancerer Reborn, der er en serie lækre shampoo’er, conditioners og kure. ”Det var det, vi manglede for at fuldende vores serier. Hvor Bed Head er til dem, der ønsker street-look’et, Catwalk er målrettet dem, der vil have hår som på catwalkene og S-Factor er til it-pigen – til det mere elegante, glamourøse look, går Reborn på tværs af alle serierne for at skabe et godt fundament ligesom tilfældet er med Copyright Colour”. Med Reborn fastslår Anthony Mascolo, at TIGI er blevet voksen! HÅR eR MIN STORe pASSION I dag er Anthony Mascolo creative director i TIGI haircare, og netop det, at skabe inspiration, kommunikation og helheder er hans store passion. 16 > Hår er min første kærlighed

”Jeg er 54 år, og hår er min store kærlighed samt ikke mindst det hele tiden, at udforske grænserne for, hvad der er muligt”, siger han. Pat, Anthonys kone, er make-up artist, og mens han skaber smukt hår, sørger hun for make-up’en. En anden af Anthony Mascolos store passioner er at fotografere og skabe kortfilm, som han gør til hver eneste nye kollektion. ”Det er jo fantastisk, når man kan bruge sin kreativitet, og samtidig tjene penge”, siger han med et smil, og han fortæller at han holder meget af at fange håret med kameraet, at dokumentere de ting, der sker, og at dokumentere inspirationskilderne. ”I dag kan praktisk talt alle apparater tage billeder, det betyder, at fotografiet i dag i højere grad handler om dokumentation frem for at skabe noget fiktivt. Da TIGI for tre år siden blev en del af unilever-koncernen, fik Anthony Mascolo endnu flere muligheder for at udfolde al sin kreativitet, ligesom han fortæller, at det også gav TIGI mulighed for at udvikle Reborn, idet man kunne trække på forskere med videre fra unilever. ”Samtidig fik vi yderligere mulighed for at arbejde med den passion vi har, for det vi gør, og oversætte tidens strømninger til noget, frisørerne kan arbejde med”. undervisning er også en stor del af det, der sker i TIGi’s Bed Head Studios. Anthony underviser ikke selv så meget længere, men det gør hans team, og han mener, undervisning af frisørerne er alfa og omega.

NYE PLEJEPRODUKTER FRA BC OIL MIRACLE. OPLEV EN VERDEN FULD AF FANTASTISK GLANS. Miraklet fortsætter... Produkterne gør øjeblikkeligt håret glat og blødt, giver en vægtløs glans og luksuriøse krystalklare resultater. En unik og mirakuløs forvandling af håret.

Together. A passion for hair

For yderligere information tlf.: 86 80 48 11


Anthony Mascolo og han kone Pat bliver hyldet på scenen til Tigi showet i Købehavn.

Selv står han bag TIGI’s trends, og som han siger det: ”Det der er nyt i dag er old news i morgen. Hårmoden ændrer sig med samme hast som tøjmoden, og derfor handler det om hele tiden at være på forkant”. Anthony henter meget af sin inspiration på gaden, i musikken, på internettet og blandt celebreties. ”Det er de områder, der dikterer trenden i hårmoden i dag. Lookene skal være kraftfulde. Der er masser af inspiration at hente i ungdomskulturen, det handler bare om at være med, når bolden ruller, for som udviklingen er, kan dét, der vises i København i dag, ses på den anden side af verden kort tid efter. Det er den teknologiske udvikling. Samtidig er London bare en super by, hvor ungdomskulturen og den energi, der ligger i denne kultur trives – i moden og i hårmoden”, siger han, og tilføjer med et smil: ”Og så er det jo en fordel at være så gammel, at man kan se på det, man skabte i 80’erne, og så er det totalt hot i dag”. Han synes, modeverdenen er en skøn, sjov verden at befinde sig i. ”Der er så meget energi, og tingene går super hurtigt. Det giver masser af inspiration”.

Anthony Mascolo på scenen, i gang med at style en af de mange tekniske og kreative frisurer som blev skabt til Tigi showet.

TONy & GUy Anthony og hans bror, Bruno, ejer Tony & Guy i uSA, mens deres tredje bror, Tony står bag Tony & Guy i Europa. ”vi har altid arbejdet sammen, og det har været super. vi har haft de samme mål og den samme kreativitet”. I 2002 blev Anthony creative director i TIGI, hvor han byggede et team op, der kunne være med til at opbygge de brands, der ligger under den paraply. Men netop fordi Anthony både er en del af TIGI og af Tony & Guy i uSA bor Anthony og hans kone, Pat delvist i London og delvist i uSA, og også det er befordrende for kreativiteten. Anthony Mascolo har skabt sit eget studie i udkanten af London, hvor han kan arbejde kreativt. ”Bed Head Studios er i dag mere et marketingstudio samt stedet, hvor uddannelsen af frisører foregår, og vores kreative arbejde med trends, foto og film har vi rykket til et nyt studio i Battersea. Jeg er nødt til at have kreativt rum, og det får jeg her”, lyder det fra Anthony. Her arbejder Anthony med at skabe 3D film til de nye kollektioner, skabe fotoserier og i det hele taget arbejde med tendenserne et stykke frem i tiden. ”vi skaber looks, der kan bruges i salonerne, og vi eksperimenterer, for det er vigtigt, hvis man skal styrke kreativiteten hele tiden at prøve ting af”. KUNdeRNe VÆlGeR KVAlITeT ”Det er ingen hemmelighed, at tingene går lidt langsommere i denne tid”, fastslår Anthony Mascolo. ”Men kunderne skal altid have deres hår klippet og farvet, og de vil altid vælge kvalitet. Derfor er det endnu vigtigere nu end nogensinde, at frisørerne bruger deres kreativitet”. Og det, føler han, de gør. 18 > Hår er min første kærlighed

“Hårmoden ændrer sig med samme hast som tøjmoden, og derfor handler det om hele tiden at være på forkant.”


Hot Summer Trend Henki Ofstad, stifter og bestyrelsesformand for Warehouse på scenen til Tigi showet.

”Det er et kreativt og socialt job, og de mennesker, der er frisører, er typisk passionerede omkring det. Det er mennesker, der elsker at møde nye mennesker” udtaler Anthony Mascolo.

”Det er et kreativt og socialt job, og de mennesker, der er frisører, er typisk passionerede omkring det. Det er mennesker, der elsker at møde nye mennesker”, mener Anthony, og han tilføjer, at frisørfaget jo er et af de få fag, der er tilbage, hvor man faktisk skal røre ved folk og tale direkte med folk frem for at sende dem en e-mail. Derfor føler han også, at TIGI hele tiden skal give frisørerne så meget som overhovedet muligt i form af shows, uddannelse, de kan arbejde med, videofilm, et effektivt website med videre. ”I dag er frisørerne en del af modebilledet, og vi skal give dem de værktøjer, de har behov for, for at være det”, siger han, og han pointerer, at det handler meget om at give frisørerne inspiration til at skabe deres egen stil ude i salonerne. ”vi er alle influerede og inspirerede af nogen eller noget. Det går i ring, og det er helt fint”, mener han. TIGI I ÅReNe FReM Spørger man Anthony Mascolo, hvad der skal ske de næste to-tre år frem i tiden, fastslår han, at det handler om at bygge TIGI-brandene op, så man har en bred, stærk kollektion at tilbyde frisørerne, som dækker alle kunders behov. Men samtidig vil der også løbende ske udviklinger på produktsiden. ”vi arbejder hele tiden med nye teknikker, der resulterer i nye produkter, og vi arbejder med at motivere arbejdet ude i salonerne, for noget, der er super vigtigt er nemlig, at det er frisører, der skaber produkter til frisører. vi ved, hvad der mangler”. Han understreger, hvor vigtigt, det er, at man hele tiden arbejder med faget. ”Mister man bare et enkelt år, er man pludselig ude af trit med tiden”, mener han og fortæller, at én af TIGI’s styrker er, at man kan arbejde både spontant og hurtigt, når der sker noget nyt. ”vi ser på 20 > Hår er min første kærlighed

Henki Ofstad og Anthony Mascolo med forventningsfulde frisører til showet.

5

trenden, og så skaber vi de produkter, vi føler, der er behov for, hvor mange andre virksomheder gør det omvendt”, forklarer han. eT FAMIlIeFAG At Anthony og for den sags skyld også hans brødre, Bruno og Tony blev frisører, hænger bl.a. sammen med, at både deres far og deres onkler var frisører i Pompeji. ”Mine brødre flyttede med familien til London fra Italien i 1955, og i 1957 blev jeg født”, fortæller han. ”Og da vi skulle vælge fag, havde vi faktisk ikke ret meget valg”, fortæller Anthony Mascolo med et smil. ”Det var enten dét eller at åbne et pizzaria”, siger han storsmilende. Men når det er sagt, er alle de tre brødre gået ind i frisørbranchen med en kæmpe passion, der har gjort, at de har ført det til langt, langt mere end at stå i hver deres salon. Det gælder et drive og en kreativitet, der er helt ekseptionel, og så mener Anthony også, det hænger sammen med, at de har haft forskellige ambitioner og har været kreative på forskellige måder, der komplimenterede hinanden. ”En har været businessminded, en har været entreprenøren, og jeg har været frisøren, og med den sammensætning af kompetencer startede vi virksomheden”. For 10 år siden delte de tre Tony & Guy op, så Anthony og Bruno tog sig af uSA, mens Tony tog sig af Europa, og det betegner Anthony selv som en succeshistorie. Selv har Anthony og Pat tre børn på henholdsvis 16, 19 og 25 år. Mens de to ældste har fundet en anden karrierevej, har den yngste ambitioner om at blive frisør. Så mon ikke vi også i fremtiden vil komme til at se masser af kreativitet fra Mascolo-familiens side?

GET

TEXTURED EXTURED e Rod

year

WARRANTY

by th Spar op til

300,-

Frit valg

599,Vejl. udsalgspris

HH SIMONSEN & JOICO/Denmark HHSIMONSEN.DK

T l f. 7 3 7 5 10 0 0


Tectonic Af BUCH

Tectonic er BUCH´s nyeste kollektion, der er direkte inspireret ud fra geologien og i særdeleshed de tektoniske plader. En fremdrift vi ikke selv er herre over, som forandrer vores liv, omgivelser og tanker - men altid en fremdrift. Grafiske linier i stærkt opbrud, giver helt nye tekniske og visuelle strukturer der vises ved 3D billeder. Modelmaterialet er et udvalg af BUCH´s kunder. Stærke individualister der signalerer, at turde stå ved sig selv. Alle er musikere og de fremsendte billeder er af Freja Loeb og Lucy Love. Foto: Anders Bøgild


Kolorit Repair Shampoo Kolorit Repair Conditioner Kolorit Fix Spray Kolorit Control Kolorit Texture Kolorit Impact Kolorit Ocean Spray Kolorit Volume Powder

Made with Alpine Rose, carefully chosen for its natural defense against the cold, wind and sun that dominate the rough climate of northern Sweden. Together with the colour preserving White Meadowfoam flower, Kolorit becomes the solution for your hair to stay truly colourful.

NYHED: KOLORIT Fa rv eb e va r en d e h å r pl e j e o g st y l i n g Kolorit er en unik serie med hårpleje og styling som beskytter dit hår og din hårfarve. nøgleingredienserne alpine rose og White Meadowfoam som er kendt for både sin plejende og farvebevarende egenskaber.

telefon +45 69 91 25 14, info@marianila.dk www.facebook.com/laperle.marianila www.marianila.com


Tekst > Pia Finne Foto > Peter Hartley & diverse

Mine kunder skal føle sig som prinsesser At træde ind i Gold Pantera er som at træde ind i slottets festsal. Og det er netop den atmosfære, Irina De vil skabe. Hun er en af Ruslands topstylister, og blandt hendes kunder er toppolitikere og popstjerner. Men i hendes salon er der ikke forskel på folk. Alle er VIP, og hun elsker at få kvinder til at føle sig smukke.

Irina De i sin salon i Hellerup.

”Jeg vil have, at mine kunder skal føle sig som dronninger og prinsesser, når de kommer ind i min salon”. Sådan lyder det fra Irina De, der for fire måneder siden åbnede Beauty Salon Gold Pantera på Strandvejen nord for København. En prinsesse er netop, hvad man føler sig som, når man træder ind ad døren i Gold Pantera. Store smukke, barokke lænestole i grønt og guld tager imod. Stolene ved behandlingspladserne står i guld med Swarovski krystaller, de store guldspejle har Irina importeret fra Frankrig og de smukke lysekroner, naturligvis også i guld, har hun hentet i Italien. Alt er gennemført ned til mindste detalje, og det er netop sådan, Irina vil have, det skal være. Selv er hun heller ikke hvem som helst, og det fornemmer man straks. 33-årige Irina er fra Rusland. For syv år siden mødte hun sin danske mand, og for 2½ år siden flyttede hun til Danmark. Hun er åben, sød og smilende, og hun fortæller meget gerne om sit liv og sin salon. For Irina er ikke blot uddannet frisør- og make-up artist, hun er også uddannet i teknologierne bag faget. Ikke nok med det, for Irina har ydermere en Bachelor i Management og jura fra Universitetet i Kiev, samt en Masters med udmærkelse i Organisationsteori. Salonen i Danmark er ikke den eneste salon, Irina står bag. Faktisk har hun flere saloner over hele verden, og meget af sin tid bruger hun på at rejse rundt og uddanne frisører – og så har hun i øvrigt også tre små børn: Alexander på 4, Anastasia på 3 og Tatiana på 1 år. Så alt andet end lige, er hun en kvinde med en enorm energi og et gå-på-mod større end de flestes.

28 > Mine kunder skal føle sig som prinsesser

Guldstolene pryder rummet som behandligsstole.

Men hun er meget glad for sin salon i Danmark, og hun tilbringer så meget tid som muligt her. ”Jeg holder meget af Danmark og af danskerne, men de danske kvinder kunne godt lære lidt om styling. Mange bruger ikke make-up og får ikke stylet håret. Men brugte de bare fem minutter på dem selv om morgenen, ville de føle sig meget bedre tilpas”, siger Irina, mens vi sidder i de smukke grønne barokstole og taler. Kunderne flyver ind Der er intet overlegent eller snobbet over Irina, og som den naturligste ting i verden, fortæller hun, at der hver eneste uge flyver kunder ind fra Rusland, Schweiz, Canada og andre dele af verden for at blive behandlet af Irina, ligesom hun selv tager rundt til sine kunder; toppolitikere, skuespillere, popstjerner og andre rundt omkring i verden. Men Irina mener ikke, disse meget rige kunder, er vigtigere end de øvrige kunder, der kommer i Gold Pantera. ”Jeg mener, det er utroligt vigtigt, at alle kunder behandles som VIP-kunder, og om en make-over tager tre eller fem timer, betyder ikke noget. Jeg lader ikke en kunde gå, før jeg er tilfreds – uanset hvem hun er”, fortæller Irina, og hun med­giver, at hun gør det lige så meget for sig selv som for kunden. ”Jeg kan ikke holde ud, at lade en kunde gå, der ikke er færdig”, siger hun. Typisk får en kunde i Gold Pantera også lidt ekstra med på vejen; får lagt en make-up eller andet, og det, mener Irina, også har været med til at gøre, at alle salonens medarbejdere allerede nu er booket op en måned frem i tiden”. Mine kunder skal føle sig som prinsesser < 29


Skru

op for volumen

Irina er ofte ude at lave shows, da hun mener det er vigtigt med inspiration.

I Gold Pantera i Hellerup bliver der også lagt make-up.

”Jeg leder faktisk efter flere frisører, for hver dag mister vi fem-syv kunder, enten fordi vi ikke har tid til at tage telefonen, eller fordi vi ikke har tid til behandling før langt ude i fremtiden”, fortæller Irina. I salonen er der foruden hende selv fire andre frisører fra forskellige lande, og sproget i salonen er engelsk. ”Jeg vil have ansatte, der kan det hele; være frisør, lægge make-up, manicure, negle med videre. Og så vil jeg gerne bringe den internationale atmosfære ind i min danske salon. Mine ansatte elsker det, de gør, og vi gør alle sammen hele tiden det bedste, vi kan”. BRUdeKjOleR OG SMUKKe SKO Irina De har også designet en række fantastisk smukke brudekjoler og festkjoler samt en kollektion af sko. Hendes søster Elen, der er medejer af Pantera, sørger for, at disse kollektioner matcher de forskellige markeder. ”Danskerne er f.eks. ikke så meget til glimmer og masser af sten og palietter som f.eks. russerne er det, og derfor sørger hun som creative director for at tilpasse stilen. Kjolerne og skoene samt matchende smykker sælges i et tilstødende lokale til salonen, og dermed kan brude komme ind og få ”hele pakken”. De kan blive klædt på, få en fuldstændig bryllups make-over og stå klar til den store dag. Shows laver Pantera Group også rundt omkring, som Elen står for. Irina selv laver flest totale make-overs, og kunderne kommer ganske enkelt, fordi de har hørt om det fra andre kunder. ”Danske kvinder er lidt nervøse for at skifte stil. Men min styrke og succes ligger netop i at bringe det nye og smukke frem i kvinderne”, forklarer Irina, der åbenhjertigt fortæller, at hun i løbet af de fire måneder, salonen har været 30 > Mine kunder skal føle sig som prinsesser

Gold Pantera i Hellerup.

åben har haft 450 kunder, og at hun på en måned laver godt 30 makeovers, der tager hver ca. 5 timer. ”Mine medarbejdere kalder mig egoistisk, fordi jeg, når jeg laver makeovers, ikke lader kunden se sig selv i spejlet før vi er færdige. For jeg elsker at se deres reaktioner! Også selv om danske kvinder ikke sådan råber op, så kan man godt fornemme, når de er glade”, lyder det smilende fra Irina, der kalder arbejdet i salonen for sin hobby, og et arbejde, der giver hende masser af ny energi. I løbet af samtalen kommer det også frem, at Irina faktisk er blandt Ruslands bedste stylister, hun styler på Tv, i 2005 vandt hun frisørverdensmesterkabet i Moskva, hendes salon er blevet hædret som den bedste salon i ukraine, og som den salon med den bedste kvalitetskontrol, ligesom hun selv er optaget i den russiske udgave af ”Blå bog”. Men hun arbejder også stadig som jurist for store virksomheder, der enten gerne vil til Danmark eller danske virksomheder, der vil satse på det russiske marked.

HairMaker® Ny voluMestyliNg til MæNd & kviNder

www.HairMaker.com

”Så ind imellem kommer jeg lige fra retten til salonen. Det er to meget forskellige verdener, der mødes”, fortæller hun smilende. Hun har netop stylet et af parrene i tv-serien på Tv4 ”Min mor og mig”, og det er også med til at give flere kunder i salonen. ”Men jeg gør det først og fremmest, fordi jeg elsker at style, og jeg synes, det er utroligt spændende”, siger Irina. MØdTe eN dANSK MANd At Irina kom til Danmark, hænger sammen med, at hun for nogle år siden i sit virke som jurist mødte en dansk mand, hvor de to sad på hver deres side af forhandlingsbordet. Det blev der så lavet om på senere…

telefon: +45 70 20 90 87


version 2.0 BE CAREFUL WHAT YOU EXPOSE YOURSELF AND YOUR SKIN TO – IT CAN FUCK YOU UP FOREVER

Irina laver ofte shows i samarbejde med sin søster.

Nu med 32 svaNemærkede Produkter

dækker alle behov for styling og pleje i en salon indeholder ingen:

Parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olie, silikoneolier, paraffinolier, vaseline, paraffin eller lignende petrokemiske ingredienser

Salonens brudeafdeling.

Men æren for at hun er nået, dertil hvor hun er nået, tilskriver hun for en stor dels vedkommende sin mor. ”Hun har altid forstået at skubbe mig i den rigtige retning, og ikke mindst støtte mig, for det har man bl.a. brug for, når man springer nogle klasser over og begynder på college med en flok 17-18 årige unge i en alder af 14”, fortæller Irina. Hendes mor er plastikkirurg, og det var bl.a. hendes arbejde med kvinders udseende, der inspirerede Irina til at blive frisør og make-up artist. ”Jeg fandt ud af, at der var andre – nemmere – måder at gøre folk smukke på end at operere dem”, fortæller hun smilende. Hun er glad for alle sine uddannelser, for selv om hendes passion er hendes saloner, gør hendes øvrige uddannelser det let for hende at drive salonerne som de virksomheder, de også er. Hendes base er fremover i Danmark, som hun er meget begejstret for. ”Det føles som hjem”, siger hun, og synes det er lidt morsomt, at man kan se hele landet på en dag! ”Men Danmark er hyggeligt. I Rusland er man altid en lille smule bange, her er rart at være”, fortæller hun, og tilføjer, at det også er meget sjovere at give god service i Danmark. ”Giver man en ekstra behandling i salonen i Moskva, tager kunderne det bare for givet. I Danmark værdsætter kunderne det virkelig, og jeg føler meget mere, at de har behov for mig og for det, jeg kan”.

Irina har også haft til opgave at style til programmet “Mig og min mor.”

En anden forskel er, at spørger du en russisk kvinde, hvordan hun vil klippes, har hun praktisk talt instruktionerne med. Spørger du en dansk kvinde om det samme, siger hun typisk ”Det ved jeg ikke”, og lader det være op til frisøren.

nyt design - 10 nye produkter - opFylder nyeste krAV For sVAneMÆrkning opgrAderet Med Fokus pÅ FunktionAlitet og MilJØVenlighed - udViklet og produceret i dAnMArk Alle produkter er pÅ positiVlisten - FÅs bÅde soM pArFuMeFri eller Med sVAg Frisk duFt

I Gold Pantera – Den gyldne panter – er eksklusivitet i højsædet, og Irina benytter kun produkter, hun mener, lever op til den høje kvalitet. Det gælder L’Oréal, Shu uemura, make-up fra Barbara Wolf og cremer fra Parfumi De Napoli, der i øvrigt kun fås hos Gold Pantera. FleRe SAlONeR I dANMARK Irina vil meget gerne åbne flere Gold Pantera-saloner i Danmark, så hun ikke behøver sige nej til så mange kunder, og det skal naturligvis ske i samarbejde med hendes søster, Elen. ”Hun er det eneste menneske, jeg kan være stille sammen med, for hun kender nemlig både den lille stille Irina og den seje Pantera-Irina”, slutter hun. 32 > Mine kunder skal føle sig som prinsesser

Irina vil meget gerne åbne flere Gold Pantera-saloner i Danmark, så hun ikke behøver sige nej til så mange kunder.

Svanemærkede produkter med certificerede økologiske ingredienser

Hair Team Company ApS Rho 4 DK - 8382 Hinnerup phone: +45 4534 2222 web: hairteamcompany.dk mail: info@hairteamcompany.dk


Tekst > Kenny Aleksandr & Louise Klitgaard Fotograf > Christina Anaya / christinaanaya.dk

Model > Linette Damsted. Creative Director > Kenny Aleksandr

SWItCH

Af KeNNY ALeKSANDr fØr

efter Linette har et mellemlangt hår, som har en del krøller og fald i håret, når det trækkes glat. Det er sommer lige om hjørnet, og Linette vil gerne have et frisk og sommersexet look.

Sikke en forvandling!! Det sexede tilbageskrabede look kan Linette nemt lave ved at bruge en stivende gel i det fugtige hår. Det kan også styles med saltvand eller med en blød cremet voks. Looket kan bruges til at gøre en meget festlig kjole lidt mindre prangende, men også til en sommerdag med jeans og t-shirt. Og så er det perfekt til store øreringe og markeret øjenmakeup.

Funky Farver < 35


Jeg starter med at grovklippe Linettes nakke, jeg klipper en del af, men holder hele tiden øje med, hvordan krøllet arter sig i det tørre hår.

efter

Langsomt får jeg mere og mere form på frisuren, og kan klippe det mere sammen.

NU kan Linette finde sin romantiske side frem, og bruge sine krøller og sit fald til at få et look der er blødt og fint til sommerens bryllupper, fester og som ikke tager timer at tørre op og få til at holde.

I fugtigt hår klipper jeg Linettes nye korte frisure til og finpudser.

Der røg en del hår, specielt de gamle afblegede spidser måtte lade livet til fordel for en ny og forbedret udgave af Linette.

36 > Funky Farver

Funky Farver < 37


ANTI-YELLOW

SYSTEM Modvirker uønskede gule toner

ED NYH

Den nye Silklift - Stærkere end nogensinde før. Skånsom som altid. 15 % mere klart blond resultat:1 stærk og klar, takket være Anti-Yellow system Med op til 25 % reduceret hårskade:2 fantastisk hårfølelse takket være plejende silkeproteiner og genopbyggende IntraLipidTM Findes i 2 varianter: “Strong“ for effektiv lysning op til 7 tonehøjder “Gentle“ uden ammoniak for skånsom lysning op til 5 tonehøjder SilkLift – det oplagte valg af lysningsprodukt til succesrige frisører verden over.

Spørg din Goldwell konsulent efter den nye premium Silklift eller kontakt GOLDWELL kundeservice på tlf.: 46 15 21 11

D ED I C AT ED T O C O L O R P ERFEC T I O N . 1

Sammenlignet med nuværende Silklift. • 2Sammenlignet med lysning fra andre producenter på det professionelle marked.


se flere billeder på

Tekst > Pia Finne Foto > Morten Søby, Skovdal & Skovdal

hairmagazine.dk

Når funktion og æstetik går hånd i hånd Det er ikke nok, indretningen ser fancy ud. Den skal også være brugbar. Det mener Helle Stephansen fra salon Klippoteket i Thorsø. hun har netop fået indrettet sin nye salon minimalistisk og flot, hvor Indretningen er sket med god hjælp fra Bella Vista og med 14 års erfaring i baggagen.

inv epntar stole

6 stk. pum ge vaske 3 stk. massa r ningspladse 6 stk. betje 1 stk. disk t rrangemen 6 stk. salgsa Udsugning gement Skabsarran Pris i alt Alle priser

Bella Vista har leveret alt inventaret fra behandlingspladser til disk og vaskepladser.

kr. 42.000 kr. 60.000 kr. 40.000 kr. 15.000 kr. 30.000 kr. 15.000 kr. 20.000 kr. 222.000

ms. er excl. mo

Den gamle Sparekasse i Thorsø er nu blevet til Klippoteket.

Helle Stephansen åbnede sin frisørsalon, Klippoteket i Thorsø for 14 år siden. 1. april genåbnede hun salonen i mere end dobbelt så store, nyistandsatte lokaler – i den tidligere Sparekassen Østjylland.

Det har et stort buet vindue, og dermed kun en enkelt fast væg. Der er masser af lys og luft, og der kunne jeg se mig selv og min salon”, fortæller Helle Stephansen.

Fra en lille tæt salon med masser af træ og hygge, har Helle nu skabt en salon, der er super minimalistisk, funktionel og enkel i udtrykket. Den er indbygget med masser af glas og med alle de erfaringer, som Helle har opbygget gennem 14 år med egen salon. Salonen er blevet nyindrettet i samarbejde med Bella Vista, og at det skulle være dem, var Helle ikke et øjeblik i tvivl om. ”Jeg havde længe gået og drømt om et ganske bestemt lokale i byen, nemlig det, der rummede Sparekassen Østjylland.

I november lukkede banken, og lokalet blev ledigt, og Helle indledte forhandlinger med den nye ejer af ejendommen. 1. marts faldt aftalen på plads, og Helle gik i gang. ”Jeg ved, det er midt i en krisetid, og helt ærligt, så har vi også haft det hårdt det seneste års tid. Men jeg lukkede øjnene og skrev under, og nu er det knald eller fald”, fortæller Helle. Hun har bestemt ikke fortrudt, for siden åbningen har det gået forrygende. Salonen er atter fyldt, og der er konstant kunder, der venter.

40 > Når funktion og æstetik går hånd i hånd

”Alt er skiftet i salonen, undtagen personalet”, siger Helle med et smil. Selv stilen er skiftet, og de reaktioner, Helle har fået fra kunderne er yderst positive.

Helles tidligere salon var 60 kvm med 40 kvm salon. Den nye Klippoteket er 155 kvm med 100 kvm salon – og den er blevet synlig! Salonen ligger overfor byens supermarked, og der er altid stor trafik forbi de enorme vinduespartier. At det også har været med til at sætte gang i forretningen, er Helle ikke i tvivl om. Dejligt med plads Helle Stephansen er foruden sig selv, to assistenter og en elev, og til august får hun endnu en elev i salonen. ”Og det er skønt med den mere plads”, siger hun. ”Havde vi alle kunder i den gamle salon, skulle vi kante os lidt rundt om hinanden. Her kan vi brede os, der er plads til os, og

Den nye Klippoteket er 155 kvm med 100 kvm salon.

frem for alt føler kunderne, der er plads omkring dem”. Da Helle havde besluttet sig for at åbne en ny, større salon og indrette den helt fra bunden, var Bella Vista som nævnt et helt naturligt valg for hende, og i øvrigt det eneste sted, hun fik tilbud fra. ”Jeg har arbejdet med Bella Vista, siden jeg åbnede min salon for 14 år siden. Både i forbindelse med de par ombygninger, vi har haft, og når det gælder produkter, hvor alle mine produkter i salonen også kommer fra Bella Vista”, fortæller Helle. ”I dag leverer alle leverandører gode produkter, så i bund og grund kommer det an på den service, man får. Og igennem alle mine 14 år i branchen, har jeg fået super service hos Når funktion og æstetik går hånd i hånd < 41


FAGSKOLEN FOR DEKORATIV KOSMETIK Vestergade 59, 1 sal FAGSKOLEN FOR FAGSKOLENTlf.: FOR DEKORATIV KOSMETIK 66DEKORATIV 17 71 73 KOSMETIK Vestergade 59, 59, 1 1 sal sal Vestergade

Tlf.: 17 73 Tlf.: 66 66 17 71 71 73 Den 3. marts 2012 generobrede Makeupskolen den danske makeupDen 3. 2012 scene tre topplaceringer ved DM. Denmed 3. marts marts 2012 generobrede generobrede Makeupskolen Makeupskolen den den danske danske makeupmakeupscene med tre topplaceringer scene med tre topplaceringer ved ved DM. DM.

To af behandlingspladserne er anbragt op ad væggen, og omkring dem har Helle indrettet en ”kemiafdeling” med udsugning.

Disken er naturligvis også ny – også fra Bella vista, hvor Helle valgte den store udgave, fordi salonen kan rumme det.

The

SHAVE Vind 20 ugers aftenkursus Se hvordan på www.makeupskolen.dk Vind 20 20 ugers ugers aftenkursus aftenkursus Vind Se Se hvordan hvordan på på www.makeupskolen.dk www.makeupskolen.dk

De tre vaskepladser står også op ad væggen. ”Jeg lukkede øjnene for prisen og valgte massagestole til vaskepladserne. Det er fremtiden, og kunderne elsker dem”, fortæller Helle.

Bella vista. De har støttet op om mig og min salon, og jeg har altid følt, jeg har haft dem i ryggen”. Ombygningen denne gang har ingen undtagelse været. ”Jeg har naturligvis haft mine ideer, og Laust fra Bella vista er kommet med sine in-put. Sammen er vi så nået frem til et super resultat”. For Helle har været så mange år i faget, at der er nogle områder, hvor funktionaliteten trumfer æstetikken. ”F.eks. var vi lidt uenige om, hvor vaskepladserne skulle være, men her fik jeg min vilje”, siger hun med et smil. ”For det er ikke nok, det ser fancy ud – det skal være brugbart”. Bella vista har således leveret alt inventaret fra behandlingspladser til disk og vaskepladser. ”Jeg lukkede øjnene for prisen og valgte massagestole til vaskepladserne. Det er fremtiden, og kunderne elsker dem”, fortæller hun. Gulvene er fra Garant Tæpper i Skanderborg, og herudover har hun entreret med lokale håndværkere. FRITSTÅeNde BeHANdlINGSplAdSeR Salonen har vinduer hele vejen rundt, kun skærmet af bannere med imagebilleder fra Bella vista. To af behandlingspladserne er anbragt op ad væggen, og omkring dem har Helle indrettet en ”kemiafdeling” med udsugning. De tre vaskepladser står også op ad væggen, mens de resterende fire behandlingspladser står to og to midt i rummet. venteområdet i Klippoteket er usædvanligt stort, og det er helt bevidst, for Helle Stephansen arbejder uden tidsbestilling. 42 > Når funktion og æstetik går hånd i hånd

”Derfor har vi 10 ventepladser; seks polstede, sorte stole og fire skalstole – to sorte og to orange - samt en kaffeautomat”, fortæller hun. Om grunden til, at hun kun arbejder med tidsbestilling for en enkelt af salonens frisører – og kun om torsdagen, fortæller Helle, at det er kundernes ønske, og at det passer hende rigtig godt. Ny STIl “Alt er skiftet i salonen, undtagen personalet”, siger Helle med et smil. Selv stilen er skiftet, og de reaktioner, Helle har fået fra kunderne er yderst positive. Indretningen er således holdt i sort, højglans hvidt og glas, og atmosfæren skabes af vaser og andet i tidens farver. Lige i øjeblikket er tilbehøret orange.

HuSK VORE pOpuLæRE AFTENHOLD: 20 onsdage fra kl. 17 - 21 HuSK VORE pOpuLæRE AFTENHOLD: Med startpOpuLæRE den 8. august 2012 HuSK VORE AFTENHOLD: 20 onsdage onsdage fra fra kl. kl. 17 17 -- 21 21 20 Med start den 8. august 2012 Med start den 8. august 2012 Weekend kursus i ”Trend & Fashion” make-up den 8. & 9. oktober 2012 Weekend kursus kursus ii ”Trend ”Trend & & Fashion” Fashion” Weekend make-up den den 8. 8. & & 9. 9. oktober oktober 2012 2012 make-up

Disken er naturligvis også ny – også fra Bella vista, hvor Helle valgte den store udgave, fordi salonen kan rumme det. Men Helle Stephansen skal også sørge for at ramme bredt med sin indretning for kunderne er fra 3 måneder til 100 år. ”vores klare mål er ikke at sortere nogen kunder fra”, fastslår hun. MANGe pROdUKTeR I SAlONeN Hele 30 hylder har Helle Stephansen fået sat op, for hun har altid solgt mange produkter i salonen, og det vil hun naturligvis blive ved med. ”Og med den megen hyldeplads behøver jeg faktisk ikke have så stort et lager. Det meste kan stå på hylderne”, siger Helle, der også har en del lukkede skabe i salonen. ”Jeg kan godt lide, når man kan lukke af for rodet”, siger hun, og hun er glad for, at hun valgte en god kvalitet, der fungerer. I baglokalet er indrettet et godt personalerum og et lille køkken, vaskerum samt toilet, og så kan f.eks. børnestolen stå gemt væk her, når den ikke er i brug. Så atter engang. Det handler om funktion, hvor det er påkrævet, og æstetik på andre områder. ”For blikfang er godt, men der skal være en plan med det”, slutter Helle Stephansen.

www.makeu pskolen.dk www.makeu s p k len.dk Ring til 66 17 71 73 for uforpligtendeooplysning

www.

topSHElf4mEn.com

eller besøg www.makeupskolen.dk

Vestergade 59, 1., DK-5000 Odense C, Danmark Ring Ring til til 66 66 17 17 71 71 73 73 for for uforpligtende uforpligtende oplysning oplysning eller besøg www.makeupskolen.dk eller besøg www.makeupskolen.dk Vestergade 59, 59, 1., 1., DK-5000 DK-5000 Odense Odense C, C, Danmark Danmark Vestergade


KUNDEN OPLEVER: skadet, skrøbeligt hår DIN DIAGNOSE: porøsitet, svækket skællag KUNDEN OPNÅR: håret genopbygget indefra, repareret udenpå

IMAGINE ALL YOU CAN BE

NYHED!

Repair Ny hårplejeserie specielt udviklet til skadet hår - med miracle produktet Break Fix™ Leave-In Elixir: blød som satin, reparerende som cement.

REPARERER STYRKER GENOPBYGGER Kontakt Cosmobell tlf. 97 22 33 44 og få Total Results i din salon.

ØGER VITALITET


advertorial

advertorial

På kursus med inspiration i Sassoons filosofi

Når Mackinder Hair holder kurser, er der en klar rød tråd til Sassoon-tankegangen, som Stephen Mackinder har arbejdet med gennem 40 år. Selv har han udviklet ”Pyramid of LEARNING”, der gør det muligt, at tage kurser på tre niveauer.

Show med Mack

inder Hair

Stacey Broughton er jævnligt på besøg hos Mackinder Hair når de afholder kurser.

Sara Falkenberg fra P&G Salon Professional underviser i Sassoons farver.

Teknik, viden og en kreativ tankegang er grundlaget, når Stephen og Tina Mackinder, og til tider også Stacey Broughton fra London, underviser danske frisører hos Mackinder Hair education. ”Vores styrke ligger i den store tekniske forståelse, der giver os friheden til at skabe hår, som kan inspirere andre frisører”, lyder det fra Stephen Mackinder, der har sine rødder hos Sassoon. Både Tina og Stephen Mackinder har således arbejdet for Sassoon i London, og erfaringen derfra ses tydeligt i den måde, de underviser og arbejder på. Når de arbejder, bruger de naturligvis også Sassoons produkter fra P&G Salon Professional.

Stephen Mackinder er meget fokuseret på teknik, når han underviser.

46 > På kursus med inspiration i Sassoons filosofi

”Sassoon mener, at perfekt skønhed er forskellig fra kvinde til kvinde, og at opnå det, behøver slet ikke være en daglig kamp, og vi vil altid være inspireret af Sassoons filosofi. Faktisk er det svært at undgå, da vi sammen har i alt 40 års erfaring hos Sassoons saloner og skoler. Vi måler os altid i forhold til Sassoon, og besøger jævnligt akademiet i London”, fortæller Stephen Mackinder, der driver salonen Mackinder Hair og Mackinder Hair education sideløbende. ”Arbejdet på Sassoon skolerne har lært os, at der ingen erstatning er for kvalitet. Vi er i en branche, der er helt unik, og hvor vi har mulighed for at ændre den måde, folk ser og opfatter sig selv på”, fastslår Stephen Mackinder.

Vil du gerne oplev e Mackinder i et større forum af show i samarbe holdes Mackinde jde med Wella/S r assoon søndag Bernstorffsgad d. 3. juni på Nim e 5, 1577 Købe b, nhavn. Interesserede fr isører kan tilm elde sig Mackin hos P&G Salon der Hair-kurser Professional på ne tlf. 33 26 91 11 . Pyramid of learning Stephen Mackinder holder meget af at undervise, og han har udviklet ”Pyramid of Learning” – et system, der gør det muligt at begynde med det, der kaldes ”Classic courses”, og som omfatter grundelementerne i klipning. ”Her koncentrerer vi os om den rene form af klipning og farvning, så eleverne får en god basis for at fortsætte til næste niveau”, forklarer Stephen Mackinder. Næste niveau er “Creative Skills”, hvor der over en weekend arbejdes med nye ideer og ikke mindst med at få tilført ny energi til arbejdet i salonen. Sidste trin i ”Pyramid of Leaning” er ”Master Class”, der er skabt til at kickstarte kreativiteten igennem tre intensive dage, hvor klipning og farvning med kant er hovedtemaet. One-on-one Herudover tilbyder Mackinder Hair også – som de eneste i Danmark one-on-one kurser. Fra Classic til Creative uanset hvad niveau man befinder sig på. Og har man specielle teknikker eller andet, der skal ses lidt nærmere på, siger man blot til. ”Faktisk har vi i juli og august et tilbud, hvor to frisører kan deltage på et one-on-one – eller two kursus til samme pris som én”, slutter Stephen Mackinder. På kursus med inspiration i Sassoons filosofi < 47


Tekst > Pia Finne

kunderne anvender i stærkt stigende grad mobiltelefonen til at orientere sig om produkter, priser og leverandører. Det giver dig mulighed for at få kunderne i tale i langt højere grad end før – og for at fange dem i det øjeblik, hvor de er allermest motiverede til at købe.

Tænk, hvis du kunne plotte din VIP-kunde aften direkte ind i din kundes kalender. Eller tænk, hvis du kunne sælge noget til kunden, selvom det var langt over lukketid, når hun gik forbi din salon, og så de mange lækre produkter i vinduet? Den slags scenarier hører ikke længere den fagre nye verden til – de er her allerede, og de venter bare på at blive taget i brug. Et af midlerne er de firkantede QR-koder, der ses i flere og flere annoncer i blade, på billboards med videre, og som består af et mosaikmønster af sorte firkanter placeret indenfor en kvadratisk ramme. Netop QR48 > Kom i dialog med dine kunder

koderne åbner op for nye måder at kommunikere med kunden, der i stigende grad skaffer sig viden via mobiltelefonen. Enhver smartphoneejer med respekt for sig selv har efterhånden installeret en scanner – og det er via den, du har nærmest uanede muligheder for at knytte kunden til dit produkt, dit brand eller din salon. Kun fantasien sætter i princippet grænser for, hvad koderne kan bruges til. QR-koderne stammer fra det teknologi-elskende Japan, hvor der stort set er koder på alt. Selv på visse gravsteder kan du scanne for at få mere information om afdødes liv – eller måske en sidste hilsen. Kom i dialog med dine kunder < 49


nye salon? klar til at indrette din

Så køb nu og Spar kaSSen på en komplet olymp Startpakke

MeRSAlG VIA MOBIleN I koden kan man gemme forskellige ting som et telefonnummer, en invitation til et arrangement, en rabatkode eller måske et link til en video. Du kan opfordre læseren til at deltage i en konkurrence om f.eks. et gavekort, lave en afstemning, som giver dig brugbar information om, hvordan kunden tænker, eller du kan lede kunden ind på din hjemmeside, hvor hun kan læse mere om produktet eller ligefrem se modeller, der kan inspirere. ”Det er en alternativ og spændende måde at involvere slutbrugeren, og der ligger et kæmpe-potentiale gemt i koderne”, siger Jens Friis, Business Develop Manager hos mobile marketing i virksomheden Responsfabrikken, og han understreger, at det er utopi at tro, at mobiltelefonerne ikke har relevans for frisørerne, for det har de i høj grad. Det kan godt være, at du klarer dig her og nu, men du kan ikke ignorere dem i længden, som han siger. leT lIVeT FOR IMpUlSKØBeRNe Hvis du sætter en QR-kode i din annonce, på dit produkt eller på dit salonvindue, opfordrer du i samme åndedrag kunden til at gøre noget aktivt, nemlig at scanne koden. Allerede dér får du sat nogle fodaftryk i brugerens hukommelse, som du ikke får sat, hvis han bare bladrer videre i ugens tilbudsavis. Smart er det jo så, hvis du samtidig med, at kunden scanner koden, har bedt om samtykke til at sende et nyhedsbrev eller særlige tilbud ud pr. mail eller pr. SMS. Men koderne er også velegnede i forhold til de kunder, der elsker et godt impulskøb – især hvis du har en webshop, der understøtter din fysiske butik. ved at sætte en kode på dit udstillingsvindue kan selv kunder, der kommer forbi efter lukketid købe. De scanner simpelthen koden og bliver automatisk ledt ind i webshoppen. Det samme gælder forbrugeren, der falder over det sidste nye produkt til at skabe skinnende hår, og som hun bare må eje, i et ugeblad, mens hun sidder i toget eller bussen på vej hjem fra arbejde. ”Hvis hun først skal ned i salonen efter arbejdstid eller hjem, så er hendes tilskyndelse til at købe måske fordampet. Men hvis du kan forbinde hende med det samme, så er skridtet til at købe et produkt eller bestille en tid til en behandling betydeligt kortere”, understreger Jens Friis. Dermed er du gået fra at have en inaktiv annonce til at have et interaktivt salgsværktøj, hvormed du kan få fat i kunden hvor som helst og når som helst. RFId eR FReMTIdeN Så der er mange gode grunde til at tænke mobiltelefonen ind i markedsføringen, hvis du ikke allerede har gjort det. ”Det slutter slet ikke her. Faktisk har vi kun set toppen af isbjerget”, mener Jens Friis, der spår, at RFID-tags bliver næste skridt. 50 > Kom i dialog med dine kunder

Hvad er en eAN-kode? EAN står for European Article Number. EAN-stregkoden er endimensionel og bruges på stort set alle varer i dag. EAN-koden kan i dag scannes med en smartphone, og det giver mulighed for at lægge informationer af forskellig art ud til forbrugerne.

Hvad er en QR-kode? QR står for Quick Response. Faktisk er QR-koden et brand ejet af Toyota (Denso-wave) og blev oprindeligt brugt til produktionen af biler. Denso-Wave har frigivet systemet, så alle kan bruge det, og begrebet QR-kode er efterhånden blevet et overordnet navn for de todimensionelle koder, selvom det ikke er helt korrekt. Der findes nemlig mange andre slags. QR, EZ og Datamatrix er blandt de mest kendte i Danmark.

Olymp startpakke 2 Elipse pumpestole, 2 komplette spejle, i sort eller hvid højglans inkl. fodstøtte, Joy Ellipse vaskesystem, udsugning med motor, klippestol de luxe, barnepude og servicecar med nakkespejl.

Spar 19.605,-

Normalpris 53.405,Nu kun 33.800,- excl. moms

inspiration til dig og din salon

Tel. 87 27 10 60 Viborg · Aalborg · Vejle · Vallensbæk


FAGSKOLEN FOR DEKORATIV KOSMETIK

Gode råd, hvis du vil anvende QR i din markedsføring: Helt grundlæggende: Som minimum bør der altid stå, hvad kunden modtager, når han scanner – og der bør være information om, hvor man kan downloade en scanner, hvis man ikke allerede har den på sin mobil. den gode oplevelse: Tilpas informationen til mediet (mobilen) og situationen. En almindelig hjemmeside er skabt til at blive læst på en computer – og passer derfor bedst til en computer. Sørg for at få en mobiltilpasset hjemmeside, hvis du vil levere større mængder af information. (iPhone kan f.eks. ikke læse en side opbygget i Flash). Lad være med bare at linke til en kedelig produktvideo, der oven i købet fylder 5-8 MB. Det er til irritation for brugeren. Få så vidt muligt kunden til at acceptere, at du må kontakte ham på mail, når han har scannet stregkoden. Det er ikke al information, der egner sig til at blive lagt ud på mobilen, så tænk over, hvordan du bruger de forskellige platforme optimalt.

Vestergade 59, 1 sal Tlf.: 66 17 71 73

eksempler på, hvad du kan ”gemme” i koderne:

Den 3. marts 2012 generobrede Makeupskolen den danske makeupscene med tre topplaceringer ved DM.

House of Waldorf er specialister i alle former for hår!

· En konkurrence, hvor kunden kan vinde noget · En afstemning, som giver dig brugbar information om kunden

Lige nu har vi et introduktionstilbud til jer der gerne vil arbejde med Hair Talk - markedets bedste og fineste kvalitet indenfor tape on extension.

· En liste over nærmeste forhandlere · Rabatkoder, som kunden skal vise i butikken for at få rabat på en given vare

Intropakken indeholder alt, hvad I har brug for til en fuld extension: hår, flot farvering, opløser, forklippet tape til omsætning, naturhårsbørste, afrensende shampoo, samt balsam og shampoo til den første kunde. Og så får I naturligvis et grundigt kursus i påsætning.

· Invitationer til specielle events · Et link til en hjemmeside, der fortæller mere om produktet eller om din salon · En styleguide, der i billeder viser kunden, hvilke muligheder, der er

FOR åRSt

· Et link til din webbutik, så kunden kan købe med det samme · Information om, hvordan kunden bedst plejer sit hår i vinterkulden eller i sommervarmen

Sælg hår!

Vind 20 ugers aftenkursus Se hvordan på www.makeupskolen.dk

iLbUD

intropakk e med hår til en fuld exten sion 1.99 5,-

HuSK VORE pOpuLæRE AFTENHOLD: 20 onsdage fra kl. 17 - 21 Med start den 8. august 2012

Weekend kursus i ”Trend & Fashion” make-up den 8. & 9. oktober 2012

– FRISØRBRANCHENS JOBPORTAL

STILLINGSANNONCER FRA KR. 1.995 – RING TIL ADAM PÅ TELEFON 33 32 07 08

www.makeu pskolen.dk Ring til 66 17 71 73 for uforpligtende oplysning eller besøg www.makeupskolen.dk Vestergade 59, 1., DK-5000 Odense C, Danmark

Kig forbi eller ring og hør mere på 35 36 35 62 www.houseofwaldorf.dk HOUSE OF WALDORF · Dalgas Boulevard 59 · 2000 Frederiksberg


Tekst > Louise Klitgaard Foto > Diverse

Marcelklubbens årlige fotokonkurrence Så har Marcelklubben atter afholdt den årlige fotokonkurrence for de medlemmer, der havde indsendt et kreativt input. Konkurrencen fandt passende sted til festen for nye medlemmer, hvorefter der, traditionen tro, blev afgivet anonyme stemmer. Det stod de kreative frisører frit for hvordan der skulle klippes og styles, og netop denne frie tilgang til konkurrencen var med til at skabe de unikke og professionelle looks. Årets 1. præmie gik til Yvonne Hemming, og 2. præmien gik til Morten Lynge fra Kushi. Tillykke til dem begge ønsker vi fra Hair Magazine!

Mette Faldborg

Billedet af 1. præmien der gik til Yvonne Hemming.

Morten Lynge Mette Faldborg

Dennis Rasmussen

Mette Faldborg

Mette Faldborg

Billedet af 2. præmien der gik til Morten Lynge. Tina Kongsted

Dennis Rasmussen Poul Tvernø


industria synergie - opus 1 Af MacKinder


Tekst > Pia Finne Foto > Skovlundphoto

Forberedelse inden barbering

Giv kunderne en god barbering 60 pct. af de skønhedsprodukter, mænd køber, er til barbering. Derfor er det en god idé for frisørerne at kigge lidt nærmere på netop det område. Frisør Jesper Dyrby fra Odense giver her sin opskrift på en god barbering.

Huden fugtes og lunes (brug ikke for varmt vand). Fugt skægget grundigt og lad varme håndklæder ligge på skægget nogle minutter for at varme og blødgøre huden, og for at åbne porrerne, så huden bliver mere modtagelig for barbercremen.

Barbércremen fordeles med en god kost. Sørg for cirkulære bevægelser, så får man cremen godt rundt om alle skægstubbene.

Barberingen

Barbér med hårene. Barbér siderne først, derefter halsen og sidst overskæg og hage. På hagen sidder de strideste hår, derfor skal cremen sidde her så lang tid som muligt og blødgøre.

Det kan være nødvendigt at barbere mod hårenes groretning for at få et godt resultat, men vær forsigtig, der er risiko for indgroede hår, og at man får skåret for mange hudlag af. ”Generelt må man ikke strække huden for meget. Det kan give problemer med indgroede hår”, fortæller Jesper Dyrby, og så tilføjer han, at hygiejne er utrolig vigtig.

Efter barbering Frisør Jesper Dyrby i sin salon.

”Rigtig mange mænd tror, de har sensitiv hud. Men det har de ikke. De bruger en billig engangsskraber og en dårlig barberskum, efterfulgt af en aftershave med alkohol, der tørrer huden ud – og så giver de huden skylden”. Sådan siger Mark Zaga fra Top Shelf 4 Men, og han mener, der ligger et rigtig stort potentielt mersalg for frisørsalonerne, hvis de tager barberprodukter ind. ”60 pct. af de skønhedsprodukter, mænd køber, er til barbering, og rigtig mange mænd er i syv sind i forhold til, hvad de skal bruge. Hvis frisørerne kunne rådgive dem, er der ingen tvivl om, at de også kunne sælge dem mange produkter”, er Marks holdning, og han indrømmer, at han selv var én af de mænd, der brugte billige barber-produkter med en følsom hud til følge. 58 > Giv kunderne en god barbering

”Derfor ved jeg, hvad der kræves af en god barbér-creme, og derfor fik jeg udviklet Top Shelf 4 Mens serie til barbering”, fastslår han. Frisør Jesper Dyrby, der har sin salon i Odense barberer mange mænd, og han ser en klar tendens til, at antallet af kunder til barbering er stig­ ende. ”Det handler om at have værktøjerne i orden. Det gælder en god kvalitet; kost eller børste med tætte hår, som kan fordele barber­ cremen, løfte skægstubbene og det handler om at have værktøjerne i orden. Det gælder en god kvalitetskost – eller børste med tætte hår”, fortæller han. En god barbercreme er ligeledes et ”must” – en creme, der tager hensyn til sensitiv hud, og som er nem at fordele uden at man får for meget på. Barberbladet skal være skarpt og rent – enten barberkniv med udskifteligt blad eller en god kvalitets-skraber.

Giv kunden en god aftershave fugtighedscreme på.

Rens og rengør børste/kost og skraber. ”Jeg skifter altid blad for hver kunde, som kommer”, slutter Jesper Dyrby, og som en ekstra service er det en god idé at trimme kundernes nakkehår - også her gælder de samme principper som ved barbering af skægget.

Giv kunderne en god barbering < 59


advertorial

advertorial

styling med naturlige ingredienser DET AMERIKANSKE BRAND ALTERNA ER KENDT FOR SIN BANEBRyDENDE TEKNOLOGI “THE SCIENCE OF SKINCARE FOR HAIR”.

Serien rummer: Bamboo Style Freestyle Flexible Control Gel: En fleksibel, modelérbar gelé med langvarigt hold, der giver smidig kontrol og aldrig efterlader rester af produktet i håret. Bamboo Style Texturizing Body Boost Volumizing liquid powder: Et støv-lignende pulver, der på magisk vis giver dit hår et løft og mere volumen, tekstur, separation og let kontrol uden at gøre håret stift eller klistret.

ALTERNA BAMBOO er et subbrand til Alterna, og er det seneste skud på stammen fra brandet, der er elsket af celebreties verden over.

talrige stylingmuligheder. Produkterne indeholder potente naturlige ingredienser, der er økologisk og forsvarligt dyrket.

ALTERNA BAMBOO lancerer nu en serie stylingprodukter med bambusekstrakt og yuccarod, begge økologiske og etisk dyrket. Serien byder på en lille skare af uundværlige stylingprodukter til den miljøbevidste kvinde og mand, der ønsker et stærkt og sundt hår, som matcher deres stil.

Alle produkter indeholder tillige Color Hold®-teknologi, som giver optimal farvebeskyttelse. Seriens duft er frisk og let med vandnoter, bambus blade, vandlilje og moskus som duftnoter. ”Det er utroligt vigtigt for Alterna, at produkterne performer. Selv om der er fokus på miljøvenlighed, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at man anvender de bedste og mest eksklusive ingredienser og den nyeste teknologi for at give forbrugeren et miljøvenligt og ”good for you beauty” produkt, der virker”, lyder det fra Michele Fitzwilliams.

”Det er lige så vigtigt, at se på hvilke ingredienser der kan tages uD af produkterne, som det er, at se på hvilke ingredienser der tilføres”. Sådan lyder Alterna’s filosofi, og netop det er baggrunden for den nye Alterna Bamboo stylingserie. ”Alterna har et erklæret mål om at være omsorgsfuld i forhold til såvel forbrugeren som i forhold til miljøet – ikke kun på den korte bane men også på den lange bane ”, fastslår Michele Fitzwilliams, skandinavisk marketingchef i Colomer. Alterna Bamboo Style er således en serie bestående af seks unikke styling produkter, der passer til alle hårtyper og plejer håret, mens det byder på 60 > Styling med naturlige ingredienser

FORNyeT STyRKe TIl HÅReT To økologiske ingredienser er en del af hemmeligheden bag BAMBOO STyLE. Økologisk bambusekstrakt giver således håret fornyet styrke, fleksibilitet og modstandsdygtighed og indholdet af økologisk yuccarod, der er en vitaminrig naturligt fikserende ingrediens, giver næring og fleksibelt hold til håret.

Serien er uden parabener, gluten, phthalater, mineralsk olie, paraffin, DEA, TEA, petrolatum og PABA. ”Med den nye serie styling-produkter er Alterna Bamboo blevet til en helstøbt og komplet serie”, fortæller Michele Fitzwilliams, og hun tilføjer, at et par af stylingprodukterne i Alterna Bamboo-serien til dels erstatter et par af de mest populære stylingprodukter fra den nu udgåede Alterna Hemp-serie. ”Man har valgt nogle stykker af de mest populære Alterna Hemp-stylingprodukter, og præsenterer dem nu i en ny opdateret formular i Alterna Bamboo Style-serien, hvor man forener den velkendte fantastiske funktion med alle styrkerne fra bl.a. bambus og yuccarod i Alterna Bamboo, så resultatet dermed bliver endnu bedre og endnu mere nytænkende”. TIl eTHVeRT HUMØR Med en serie af stylingprodukter, der spænder over krølleformende creme og spray, kontrollerende gelé, volumengivende pudder og en formgivende clay og paste, er der et produkt til at skabe alle looks og frisurer til ethvert humør eller anledning.

Bamboo Style Shape Moldable Texture paste: En modelérbar paste med medium hold, der let kan fordeles i håret. For tekstur, form og adskillelse. Bamboo Style Form Ultra-Hold Sculpting Clay: Lervoks med stærkt hold og mat finish. Den er perfekt til at skabe form, definition og tekstur i kortere hår uden at håret virker stift. Bamboo Style Boho-Waves Tousled Texture Mist: En vægtløs texture spray, der øjeblikkeligt giver tekstur og et naturligt, pjusket ”Beach look”. Bamboo Style Super-Natural Curl Shaping & defining Cream: En let stylinglotion, der adskiller krøller, giver dem naturlig form, definition og kontrol.

Styling med naturlige ingredienser < 61


Maksimal varmebeskyttelse Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray fra Colomer Denmark er med økologisk bambus ekstrakt og Kendi Oil en let spray, der styrker og reparerer håret omgående. Til alle hårtyper, der har tendens til spaltede hårspidser. uundværlig for alle der udsætter deres hår for varmestyling. Pris 239 kr. Til enhver kvinde Plejende olier til håret er blevet et nyt skønhedsritual og er nu til at finde på næsten alle kvinders badeværelsehylder. Men ikke alle hårtyper eller behov er ens hos disse kvinder, hvilket langt fra giver et optimalt resultat. Derfor lancerer L’Oréal Professionnel og Mythic Oil nu 3 specialudviklede olier tilpasset enhver kvinde og netop hendes hår-behov.

Bloom Handmade in Japan

Miraklet BC Oil Miracle fra Schwarzkopf Professional præsenteret af Bella vista er plejeprodukter, der øjeblikkeligt gør håret glat og blødt, giver en vægtløs glans og luksuriøse krystalklare resultater. En unik og mirakuløs forvandling til håret. I serien findes nu to olier samt shampoo, conditioner, sprayconditioner og hårkur.

haircare ET SuNDT, LIvLIGT OG GLANSFuLDT HåR ER I FOKuS. SåLEDES LANCERER FLERE AF DE KENDTE FIRMAER, PLEJENDE OG BESKyTTENDE OG GENOPByGGENDE SERIER TIL ALLE HåRTyPER. FLERE PRæSENTERER OGSå PRODuKTER I XXL-STØRRELSE, Så FRISØRERNE KAN SPARE LIDT vED AT KØBE STORT. NyE FARvESERIER ER DER I ØvRIGT OGSå På BEDDING. Sig farvel til uregerligt hår Redken relancerer nu Haircare-serien Smooth Down med Interlock Protein Network (IPN-teknologien). Samtidig får serien et nyt navn: SMOOTH LOCK. Den nye serie består af 5 unikke produkter, der effektivt modarbejder krus og efterlader håret medgørligt og glansfuldt. Priser: 170-260 kr.

A new Colour A NEW COLOuR er Davines’ nye ammoniakfrie permanente farvesystem, der præsenteres af Salonsupport.dk. Det er udviklet til at dække op til 100 pct. hvide hår og lysne op til 3 toner. Den er nem at mikse og påføre på håret, og med den delikate formular bliver håret smukt og sundt at se på.

Hæver standarden ved at forblive tro mod sin “innovations DNA”, har L’Oréal Professionnel endnu engang hævet markedsstandarden for hårfarve ved at relancere INOA, nu kun i 2 dele. Med den nu nemmere og hurtigere blanding, påføring og udvaskning er det kun fantasien der sætter grænser for frisørernes kreativitet.

• Saks Joewell Bloom 5,25“, 5,5“ og 6“ • Joewell-Ur • Kam • Fingerringe • Oliepen

Sundt og lækkert Ny forbedret Silklift fra Goldwell med ShieldTechnology opretholder stabiliteten i de plejende ingredienser, den giver et 15 pct. klarere blond resultat, den reducerer hårskader og den findes i to varianter.

32 svanemærkede produkter ingredien lancerer nu version 2.0. med 32 svanemærkede produkter, der dækker alle behov for styling og pleje i salonen. Designet er nyt, serien har en forbedret formel - og alle produkter er på positivlisten også de 10 nye produkter, serien rummer. Reparerer indefra Matrix Total Results og Total Results Repair er en ny professionel hårplejeserie fra Matrix lanceret af Cosmobell til skadet hår. Med teknologien Cuticle Rebond går serien målrettet ind og genopbygger skadet og svækket hår indefra samt efterlader håret styrket og repareret. Shampoo, conditioner, maske og elixir. Pris 90-110 kr. 62 > Haircare update / Se en komplet leverandøroversigt med kontaktoplysninger på www.hairmagazine.dk

Giv håret liv ICON Hairspa præsenterer det ultimative globale hårkultur-projekt for professionelle frisører og stylister – BANGSTyLE. Bangstyle er udviklet til at være en enkel serie af produkter af høj kvalitet, til et lettere ”hårliv”. Alle produkter i Bangstyle er baseret på at levere gode resultater, sætte forbrugerne i fokus og sikre, at de ønskede looks kan skabes derhjemme. Pris 149 kr.

Se en komplet leverandøroversigt med kontaktoplysninger på www.hairmagazine.dk

www.haaro.eu Kan købes via din lokale frisørgrossist Info: THORSEN-TRADING Tlf.: 21 23 00 59 e-mail: post@thorsen-trading.dk Facebook: Haaro-Joewell


Be blonde Blondering og lysning af et skandinavisk hår er blevet lettere med de nye JOICO® vero K-PAK® ultra lysningsfarver, som lanceres af HH Simonsen. ”vores mission er at kunne tilbyde maksimal lysningseffekt og toning af reflekser i én og samme proces. Det er den proces som både frisører og kunder efterspørger. Hurtigt og enkelt!”

Alsidig spray Hairspray’en fra Bumbleandbumbles Spray de Mode har en stor alsidighed. Det skyldes en unik kombination af polymer, der er den første af sin art til at give stærkt men fleksibelt hold. Glycerin hjælper med at bevare hårets fugtighed og smidighed, og silikonen tilfører varmebeskyttelse og en fantastisk glans.

Set

Lige til strandtasken Kérastase Soleil fra Kérastase er specielt udviklet til at beskytte og nære håret mod solens skadelige stråler. Dermed er Kérastase Soleil en uundværlig skønhedspartner i solen. Huile Lactée er Soleil seriens nye darling - en nærende duo olie, der giver dobbelt beskyttelse og antifrizz effekt i solen.

Get ready for the sun Swim&Sun shampoo & conditioner protector fra LANzA lanceret af idHair. Produkterne forhindrer håret i at tage skade af bl.a. sol, saltvand, klorin samt øvrige miljømæssige skadelige faktorer, og man undgår ”grønt” klorin hår samt det tørre, slidte og livløse look. Produkterne har HPF 30 og triple uv beskyttelse. Pris 99-189 kr.

Hold nuancerne Bumble Colorminded fra Bumbleandbumble er fire nye måder at beskytte din hårfarve på. Serien består af fire nye hårpleje- og stylingprodukter samt en eksklusiv, banebrydende salonbehandling, der hjælper med at holde alle nuancer og toner, som de oprindeligt var tænkt.

Nu i XXL Wella’s Sebastian – XXL: Gør dig klar til at supersize din salon! SEBASTIAN supersizer udforderer din kreativitet og giver dig tre nye produkter til din salon, som du kan bruge til at skabe edgy sexy looks. Det er nemlig: Taming Elixir, Texturizer og Stylixir.

Vægtløs lotion FuLL.AGAIN fra Kevin Murphy præsenteret af ICON HairSpa er en super lækker lotion, der giver håret fyldighed og bevægelse, uden det føles klæbrigt. Anvendes i længder og spidser. Påføres i fugtigt hår inden styling. Pris 189 kr.

Til sundt og livligt hår Nu lancerer ICON Hairspa LAB REMEDy fra label.m. Hudplejespecialister ved, hvordan man skaber en fejlfri hud ved hjælp af behandlinger, som trænger dybt ned i huden og dermed påvirker hudens celler. Label.m har konverteret denne behandlingsform til hårpleje.

Indhold: • 1x saks • 1x swing razor • 2x kam • 1x ur • 2x fingerringe • 1x oliepen Ny definition af ”straight” Nu er der en helt ny definition af Straight: The Bumble og Bumble Straight Line fra Bumbleandbumble. Det er en ny produkttrio samt en salonbehandling, der fungerer som en professionel glatning af frisøren og er med til at øge og styre glatheden samt reducere krus helt fantastisk.

Helt tilbage fra 1980 Selvom Masquintense fra Kérastase lanceret af L’Oréal Professionnel har 25 års jubilæum, er effekten ikke til at tage fejl af. Masken giver den absolutte pleje, der forvandler tørt hår til silke. Historien om Masquintense går helt tilbage til 1980, hvor Kérastase lancerede den første hårplejemaske

64 > Haircare update / Se en komplet leverandøroversigt med kontaktoplysninger på www.hairmagazine.dk

Spotlight kan fås i lilla og sort

Red dit hår BC XXL fra Schwarzkopf Professional lanceret af Bella Vista kommer nu på banen med Moisture Kick, Repair Rescue og Time Restore i store størrelser med pumpe, men til fordelagtige priser. Tørt hår, ødelagt hår eller livløst hår - der er noget til enhver hårtype. Pris 149 kr.

Med på rejsen CHI Enviro Mini Trio Kit fra Danhair redder dit sommerhår og giver dig lækkert sommerhår på rejsen. Så er der godt nyt til alle der ønsker sundt og velplejet hår, uanset hvor rejsen går hen til sommer. Sættet består af en Smoothing Shampoo, Smoothing Balsam og Smoothing. Pris 180 kr.

Se en komplet leverandøroversigt med kontaktoplysninger på www.hairmagazine.dk

Kan købes via din lokale frisørgrossist Info: THORSEN-TRADING Tlf.: 21 23 00 59 e-mail: post@thorsen-trading.dk


- gratis online booking system

Uundværlig nyhed Keratin Healing System fra LANZA, som er lanceret af idHair, helbreder stærkt beskadiget hår, øger hårets styrke og elasticitet, reducerer tørretiden og samtidig rekonstruerer hårets indre skællag. Pris 420 kr.

Perfekt langt hår Det smukke ved langt hår er evnen til at reflektere lyset, så det fremstår glansfuldt, sundt og indbydende. Med lanceringen af Cristalliste løfter Kérastase fra L'Oréal Professionnel nu sløret for hemmeligheden bag et perfekt og velplejet langt hår med en naturlig, florlet finish. Pris 170 – 265 kr.

Style Secrets... Redken lancerer nu Powder Refresh & Quick Tease. Powder Refresh er en tørshampoo, der absorberer olie og neutraliserer duft, og dermed gør håret friskt og lækkert, også når du ikke når din hårvask. Quick Tease er Redken’s nye finishing spray, der giver unik tekstur og perfekt kontrol til alle frisurer. Pris 260 kr. pr. stk.

online booking, kasse- og regnskabssystem gratis Time-Book.dk er et online bookingsystem som også hjælper dig med administration, markedsføring, kassesystem og meget mere. Som Time-Book.dk-medlem får du kundegavekort for 10.000 kr. ved tilmelding nu. Det vigtigste ved Time-Book.dk’s system er at vi hjælper dig til at få flere kunder i din salon. Dette gøres både via synlighed på internettet og markedsføring.

FÅ LANGT SOMMERHÅR full extension

pris

615,-

Clips

normalpris 1.230,REMY HAIR

www.haircontrast.com . T: 86 84 99 11

100% AA+human

Tilbuddet gælder maj og juni 2012. Priserne er ekskl. moms.

,Inspireret af perler og metaller Matrix Metallic Pearls og Metallic Pearls er fem nye naturlige, skinnende og fængslende farver fra Matrix, som er præsenteret af Cosmobell. Farverne giver et meget naturligt resultat med bløde beige og blonde nuancer samt smuk glans.

110 CM 45 CM

gratis funktioner

Vil du Vide mere?

• Gratis online bookingsystem • Regnskabs-, løn- og personalestyringsprogram • Tag imod bookinger fra kunder 24 timer i døgnet • Kassesystem, der kan bruges med dankortterminal og andet udstyr

Så ring, mail eller udfyld kontaktformularen for at få et uforpligtende møde.

• Undgå udeblivelser med påmindelser på SMS og email • Kundegavekort for 10.000 kr. • Online betalingsmuligheder for alle kunder • Smartphone og iPad App • Loyalitetsrabat

' @

53 62 17 37 info@time-book.dk

 www.time-book.dk

"


Pop Of Color Af Mugshot


Trend collection

Vil du også have lysnet dit hår uden brug af farlig kemi og få smukke glansfulde reflekser? Så skal du gå til en frisør, der bruger SunGlitz lysningssystemet fra Farouk Systems!

Af Joico

Ring til DanHair ApS. og få oplyst nærmeste salon, som tilbyder behandlingen

tlf. 5537 0076

Opdag kvaliteten af saksene i GOLD LINE, som vi har klædt i glitrende guld og funklende lilla.

W W W. J A G U A R - S O L I N G E N . C O M

Tlf. 7564 1130


Tekst > Louise Klitgaard & Sasscha Hirtsgaard

fondation GuillauMe/ younG intercoiffure fotokonkurrence 2012

1 1. pladsen gik til Louise Marie.

Billede af Lina Bruge.

Billede af Cecilie Do.

Så er dette års fotokonkurrence overstået. Det har igen i år været en stor succes for de unge at deltage. De unge fik for 8. år i træk muligheden for at lave en flot fotoserie til dem selv, salonen og ikke mindst kunderne. Og samtidig muligheden for at vinde en tur til Intercoiffures verdenskongres i juni i Rom! Igen i år skulle de unge lave en rigtig fashion fotoserie, hvor de tænkte på hår, makeup, tøj - ja, alt der skal til for at en billedeserie fungerer. Dette års dommere var Søren Hedegaard, Mette zimmer, fra zimmerSonne og Henrik Steen, der besluttede at; 1. Pladsen gik til Louise Marie Olsen fra Shape Intercoiffure. 2. Pladsen gik til Nina Hansson fra London Shop. Det tog lidt tid før det gik op for Nina Hansson at hun skulle med til Rom sammen med Louise Marie. Nu venter de to piger blot på at komme afsted!

Billede af Lina Søholm.

ER DU KLAR TIL AT BEGEJSTRE DINE KUNDER MED PRAGTFULDT SOMMERHÅR?

2

7 ud af 10 kvinder oplever, at sol, klor og saltvand beskadiger deres hår. Resultat – håret mister glans og bliver groft.

NEW WELLA PROFESSIONALS SUN:

2. pladsen gik til Nina virginia.

Giver håret strålende glans hele sommeren. Formlen med avancerede UV-filtre giver overlegen solbeskyttelse, mens dybdegående næring reparerer og giver en opfriskende sommerduft. www.wella.dk

Billede af Malene voldgaard.

Billede af viola vejdiksen.


Tekst > Louise Klitgaard Foto > Claus Peuckert

Se flere billeder på hairmagazine.dk

Alle modellerne med Grace-look.

Wella Trend Vision show i Tivoli

Fortolkning af Grace.

Celeste

Danske Ditte Mulbjergs fortolkning af Roxy.

Finske Jari Palin som er stylist for Wella.

Roxy

Trend Vision på restaurant Nimb i Tivoli.

En kombination af uhøjtidelighed, afslappet elegance og professionalisme var blandt nøgleordene, da der blev afholdt Wella Trend Vision Evening show med Nordic Creative Team på Restaurant Nimb Terrassen i Tivoli.

Roxy. De fire nye 2012 trends, som blev vist i New York tilbage i november, blev denne gang præsenteret på scenen med 5 modeller i hver kategori, der alle var stylet med en alsidig fortolkning af de meget stærke person­ ligheder, Wella denne gang har introduceret. Aftenen sluttede af med før-billeder af modellerne – endnu engang et eksempel på, hvad hårfarve og en anderledes klipning kan gøre ved ens ydre!

Hele showet blev præsenteret af Wella Educator Stine Höppner, hvoriblandt de fire stylister Jari Palin, Ditte Mulbjerg, Ann-Christin Moe og Anette Svensson viste deres fortolkninger af Grace, Blaze, Celeste og

De omkring 70 fremmødte frisører sad efter showet - meget tilfedse - over en aften i flotte omgivelser, god stemning og med masser af inspiration at arbejde videre med i salonen.

Igen formår Wella at skabe det, de er bedst til, når de afholder shows. Denne gang var ingen undtagelse!

De fire stylister. Fra venstre ses Ann-Christin Moe, Ditte Mulbjerg, Anette Svensson og Jari Palin. 74 > Wella Trend Vision show i Tivoli


Tekst > Anna Teresia Berner Møller Foto > Peter Hartley

Se flere billeder på hairmagazine.dk

I Wallmans med TIGI & Anthony Mascolo

Mange kreative sjæle mener at less is more, men hvis man skal give TIGI’s show i København et slogan, vil det nærmere være more is more!

Her ses Anthony Mascolo i færd med at style modellerne backstage. Anthony Mascolo er TIGI’s International Creative Director og har ledt det kreative team i mere end 30 år samt vundet titlen som ”Årets Britiske frisør” tre gange.

Nick Irwin, TIGI’s European Creative Director er i gang med at style modellens lange skødesløse lokker.

Sofistikerede og glamourøse looks var kun en brøkdel af hvad der blev skabt på scenen til TIGI showet.

Den 18. marts 2012 afholdte TIGI et show i Wallmans i Cirkusbygningen for mere end 400 frisører fra hele Skandinavien. Aftenen stod på en tre-retters middag med underholdning i verdensklasse fra Anthony Mascolo og TIGI International Creative Team. Billederne taler for sig selv – det var en aften med knald på! Både modeller, dansere og frisører var fløjet ind fra hele verden for at levere en aften i

originalernes tegn! TIGI’s Copyrightcolour, Candy Fixation og Catwalk produkter blev brugt til at style de smukke modeller på scenen og fikse makeup-artister lagde den sidste finish på modellernes look. TIGI International Creative Team er vant til at levere shows på et internationalt niveau og aftenens show i København var ingen undtagelse! Folk fra hele verden er samlet.

76 > I Wallmans med TIGI og Anthony Mascolo

Kan man matche Candy Fixations produkterne bedre? De dygtige dansere satte prikken over i’et på en meget smuk aften!


Tekst > Pia Finne Foto > Frederik Johs, Skovdal & Skovdal

Se flere billeder på hairmagazine.dk

Farverne bruges som krydderier

Anne Barlebo er underviser hos L’Oréal Professionel.

Kira Martens fra Project No. 1 viser den nye trend.

INOA fra L’Oréal Professionnel blev relanceret med et show i bl.a. Odense, hvor Project No. 1 havde brugt INOA-nuancerne i deres nyeste kollektion ”Clockwork Orange”.

Både klippe- og farvemæssigt var der masser at hente.

L’Oréal Professionnels education manager Jeanett Strøier indledte med at fortælle om det ny INOA.

Sofie er Project No. 1’s farvespecialist, og hun gav masser af tips.

75 frisører var mødt op i Odense for at opleve relanceringen af INOA. Der blev vist nye tendenser fra Project No. 1s ”Clockwork Orange”-kollektion.

Masser af oplevelser og masser af inspiration. Det fik de 75 frisører med hjem, da L’Oréal Professionnel forleden holdt et forrygende show i Odense for at markere relanceringen af Inoa.

melse af INOA. Af hvor behageligt det er at arbejde med, hvor blankt håret efterfølgende bliver, og hvor mange muligheder, der er. Alt fra lyse til brune, røde og mørke nuancer er muligt”, forklarer Jeanett.

Der var såvel information som inspiration at hente. L’Oréal Professionnel’s education manager Jeanett Strøier indledte nemlig med at fortælle om Inoa og om, hvordan man i dag kun skal blande to ting – mod tidligere tre dele – for at få den optimale farve. ”Og INOA er fortsat en ammoniakfri oliefarve, som giver meget flotte blanke farver”, fortæller Jeanett Strøier.

I løbet af aftenen præsenterede L’Oréal Professionbel i øvrigt også nye olier i Mythic Oil-serien, der nu rummer olie til fint, til farvet og til kraftigt, tørt hår. Hele 12 modeller var på scenen for at vise de smukke farver brugt i Project No. 1’s nye kollektion.

Til at vise INOA farverne i brug, havde L’Oréal Professionnel entreret med Project. No. 1, der brugte farverne i deres nye kollektion ”Clockwork Orange”. ”Det var vigtigt for os, at frisørerne fik en god fornem78 > Skødesløst, råt og kunstnerisk

”Ideen var, at farverne bruges som krydderier: ”Hvad skal min farve smage af?”, forklarer Jeanett Strøier – og så er det jo bare at blande den! Efter showet kunne frisørerne få tilsendt opskrifterne på farverne på mail, hvilket rigtig mange benyttede sig af. Mark Anderson giver sit bud på tendenserne til sommer.

< 79


Tekst > Louise Klitgaard Foto > Claus Peuckert

Se flere billeder på hairmagazine.dk

Kenny Aleksandr

Trend show og productlaunch for Moroccanoil

Dorthe Holck lægger den sidste finish på sin model.

Kristian Jarnvig, direktør for Salonsupport.dk er stolt over at præsentere aftenens show.

Kenny Aleksandrs fortolkning af den nye Hollywood trend.

Uffe Buchardt som konferencier.

Show i Marketenderiet i Valby.

Rå kanter, feminine bølger og sunde glamlokker blev med ynde vist, da Salonsupport.dk afholdt trend show og productlaunch for Moroccanoil med Danmarks mest eftertragtede stylister om bord. Tirsdag den 20. marts var omkring 350 frisører mødt op i Market­en­d­eriet i Valby. Med Uffe Buchardt som konferencier og Salonsupport.dk som hjernen bag showet var der lagt op til et gennemtænkt og meget professionelt show, hvor forventningerne hos frisørerne var i top. Nye produkter fra Moroccanoil blev vist og instrueret på færdige modeller, hvor hver en hårlok var sat med en præcision der sjældent er set.

Kevin Hughes med sin fortolkning af trends for 2012.

Tiden er til, at der er plads til at adskille sig. Jo mere, jo bedre er det næsten! Derfor var der også enighed om, blandt aftenens gæstefrisører, som inkluderede Kevin Hughes, Søren Hedegaard, Mugshot v/ Mike Nielsen og Kristinn Óli, Kenny Aleksandr, Dorthe Holk og Kenneth Godskesen at lever man efter princippet ”less is more” eller ”more is more”, skal man bare føre det ud i livet. I dag er alt nemlig tilladt – så om du vælger 20’erne, 30’erne, 40’erne eller 50’erne som din inspirations­kilde er det bare om at springe på toget og begive sig ud i kreativitetens verden. Søren Hedegaard forklarer trendsene for Uffe Buchardt.

80 > Trend show og productlaunch for Moroccanoil

Til højre Mike Nielsen fra Mugshot.


Tekst > Louise Klitgaard Foto > Rasmus Banner

Se flere billeder på hairmagazine.dk

Pigerne underholder i løbet af aftenen.

Gold show i Århus med ICON Hairspa Alt fra mørke til lyse skandinaviske frisurer var at se.

Musikgruppen Fanfare leverede underholdningen.

Marco Merie går op i teknik.

Victor Moreno i gang med en af de 30 modeller der var med til inspiration for publikum.

Lørdag den 10. marts blev der fyret op til et kæmpe Hollywood-­ lignende show, da ICON Hairspa afholdte Gold show på natklubben Train Kupé i Århus. Omgivelserne passede perfekt til aftenens show, hvor der var linet op med rød løber, velkomstdrink til de 200 gæster samt paparazzier der blitzede løs i løbet af aftenen.

Merie. De præsenterede et fantastisk hårshow med omkring 30 modeller, hvor der blev vist både klip og styling på scenen samt en masse færdige modeller. Derefter kom musikgruppen, Fanfare, der leverede underholdning i topklasse og sluttede af med en finale hvor alle frisører og modeller blev overdynget med guldregn af konfetti.

Showet gik i gang med 4 dansende modeller, dernæst blev der budt velkommen af ICON Hairspa´s salgsdirektør, Anker Geertsen, som også præsenterede aftenens hovedpersoner, Victor Moreno og Marco

Til slut konkurrerede de dygtigste DJ’s om at blive Danmarks bedste DJ, hvor gæsterne dansede til den lyse morgen. Alt i alt en uforglemmelig aften med masser af inspiration til salonerne.

82 > Gold show i Århus med ICON Hairspa

Dans og sexappeal samt smil på læben.

Et koncentreret, men livligt publikum.


Tekst > Anna Teresia Berner Møller Foto > Claus Peuckert

Se flere billeder på hairmagazine.dk

Med Morefungkushi & idHAIR på eventyr

Det kreative team Morefungkushi er i fuld gang på scenen. Fra venstre: Hasse Kliem (salon Moreteasir), Karim Belkhelfa (salon Fungus) og Morten Lynge (salon Kushi)

Det kreative team takker alle dem som har bakket op omkring projektet. Uden alle de fantastiske mennesker til at hjælpe med showet var det aldrig blevet lige så vellykket.

Morten Lynge anvender masser af produkter på scenen.

Elements Titanium Constructorwax var en stor hjælp til opsætningen af denne frisure!

Publikum i Lumbye Salen i Tivoli.

Moreteasir, Fungus og Kushi slog den 10 marts 2012 endnu en gang pjalterne sammen for at lave et inspirationsshow til frisører landet over. Denne gang var det i Lumbye Salen i Tivoli, at Morefungkushi gav los for deres kreative ideer og kreationer. De mange frisure­ opsætninger blev skabt ved hjælp af idHAIRs nye produktserie elements – og det kreative team beviste, at der var tonsvis af forbrugsmuligheder i produkterne. På scenen kunne elements bruges til at style alt lige fra korte stringente frisurer til lange sensuelle lokker og afroopsætninger. Det altid kreative team startede showet med en videopræsentation af dystre billeder og høj musik, hvilket skabte en eventyrlignende stemning i salen. Modeller med gevir i håret, håndsyede fjerkjoler og

ekstravagante frisureopsætninger blev præsenteret på scenen. Samtidig med dette, underholdte det humoristiske team med alt lige fra trends og tendenser i branchen til sjofle jokes og Coma Club fester. Aftenens eventyr sluttede af med en futuristisk sammensmeltning af frisureopsætningerne og elements produkterne – en høj titanium frisure blev skabt ved hjælp af elements titanium serie og en guld frisure ved hjælp af gold produkterne. Eftersom kushi betyder kam på japansk, er det svært ikke at tænke på at en mere funky kam har været i gang når man tænker tilbage på showets kreationer! Det var i hvert fald en anderledes måde at tænke frisurer og show på - men ikke desto mindre underholdende og inspirerende! Karim Belkhelfa forklarer mens Hasse Kliiem ser til.

84 > Med Morefungkushi og idHAIR på eventyr


Se flere billeder på hairmagazine.dk

Tekst > Louise Klitgaard Foto > Claus Peuckert

Top Shelf 4 Men uden tilfældigheder

Jesper Dyrby til venstre og Jan Lauritsen ses til højre.

En del af det lange hår ryger i salonen.

Jan Lauritsen præsenterer aftenens program.

“Der findes andet end 6 og 9 mm” siger Eske Rubin Baagøe.

Teemu Grönfors retter siderne til.

Showet blev afholdt i rå lokaler på Østerbro.

Der var intet overladt til tilfældighederne da Top Shelf mandag den 2. april inviterede til Top Shelf 4 Men 2012 Collection på Østerbro i København. Jan Lauritsen stod i spidsen og viste først én herrefrisure og forklarede hertil nøje, hvilke teknikker han anvendte. Derefter kom Jesper Dyrby, Eske Rubin Baagøe og Teemu Grönfors til og klippede og stylede de sidste 8 herremodeller. Både mænd med kort og langt hår blev vist i løbet af aftenen og de lagde stor vægt på, at man som frisør ikke skal falde tilbage til det gamle trygge når man er 1½ time bagud fredag eftermiddag samt at der 86 > Top Shelf 4 Men uden tilfældigheder

findes andet på maskinen end 6 og 9 mm til de trofaste herrekunder. Man skal ifølge Top Shelf give sig tid til kunden og ved hjælp af kreativi­ tet og viden skabe et unikt resultat – HVER gang. Med deres perfektionisme og deres evne til at skabe en hårfin grænse mellem det realistiske og det moderigtige sluttede Jan Lauritsen af med ordene ”Top Shelf henvender sig kun til seriøse folk. Vi vil ikke sælge i discountbutikker, men går op i kvalitet og lækkerhed samt perfektion”. Dette var aftenens vise ord, som de udtrykkeligt levede op til. Top Shelf Products anvendes under hele showet.


Se flere billeder på hairmagazine.dk

Tekst > Louise Klitgaard Foto > Claus Peuckert & Wella

Nina Larsen, Sebastian Urban Artist ses i midten.

Nordic Sebastian Infinite show

Flere stylister brugte mange ressourcer på denne opsætning.

Skuespilleren Lise Lotte Norup var i sit es på catwalken.

Benjamin Martin bliver interviewet til Vision Magazine.

Toldboden i København var sat som location.

En eksklusiv aften ventede os, da vi lørdag den 21. april var inviteret til Nordic Sebastian Infinite Show ved Toldboden i København. Det var et show, hvor kun det bedste af det bedste var godt nok, som blev afspejlet i både location, modeller, opsætning og Sebastian Infinites sans for det nyeste indenfor hårmoden. Lørdag aften var afslutningen på Nordic Sebastian Infinite Weekend med over 200 frisører fra hele norden, hvor de blev inspireret hele weekenden igennem. Her blev først vist både herre- og damemodeller 88 > Nordic Sebastian Infinite show

med ekstreme frisurer, men senere viste de, hvordan man kunne få denne frisure på en cool hverdagsmåde, som medvirkede til, at vi alle kunne forholde os til frisurerne. Den kreativ ansvarlige for aftenens show var Nordic Capability Trainer for Sebastian, Benjamin Martin, der bagved havde travlt med at få alt til at gå op i en højere enhed, mens det nordiske Sebastian Urban Core Artist Team selvfølgelig også var medvirkende til at få stablet et fantastisk show på benene. Senere festede gæsterne til langt ud på natten. Kristian Berthelsen fra Mr & Mrs. gør en af sine herremodeller klar til catwalk.

Den svenske kendisfrisør Hasse Nilsson gør sine modeller klar backstage.


Tekst > Anna Teresia Berner Møller

Bliv fan af hair Magazine på www.facebook.com/hairmagazine.dk

faceBook konkurrence

i denne omgang af hair Magazines facebook konkurrence kårer vi den flotteste og mest kreative salonhjemmeside. vi har sat eksklusive præmier fra idhair på højkant!

SKAB FORÅReTS FRISURe Skab en frisure, som afspejler forårets farver og tendenser. Sådan lød udfordringen i Hair Magazines seneste Facebook-konkurrence til frisører og frisørelever, og vi fik rigtig mange, rigtig fine bud på skønne forårsfrisurer.

SÅdAN delTAGeR dU

1. pRÆMIe

1. pRÆMIe

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at uploade et link til din salons hjemmeside på Hair Magazines facebook fanside www.facebook.com/hairmagazine.dk. vedlæg gerne en kort beskrivelse af, hvad der gør din salonhjemmeside speciel, samt hvorfor netop din hjemmeside skal vinde.

idHAIR - ego professionel føn og fladjern

Første præmien går til Lise Dalberg for hendes bud på en kort forårsfrisure, der rammer tiden og de tendenser, der rører sig i tiden, rigtig fint. Lise er dermed den heldige vinder af Jaguars special edition saks med en glitrende overflade i ædelt slangeskindsdesign - Green Mamba.

Når du har uploadet dit bud på facebook, bedes du sende en e-mail med salonnavn, link til hjemmesiden samt dine kontaktoplysninger til at@freeminds.dk.

Lise siger selv om frisuren: “Her er mit bud på forårets klassiske skønhed, det er altid trendy, særlig når resultatet er lavet uden indhold af giftig kemi til hverken hårfarve eller makeup.” Lise arbejder til daglig i zenz Organic i Charlottenlund.

K ÅRING Hairmagazine.dk synes godt om dette Konkurrencen løber fra 27. april 2012 til 18. juli 2012 kl. 12, hvorefter vinderne kåres og offentliggøres på facebook. vindernes hjemmeside vil blive vist i næste udgave af Hair Magazine og vil derfor nå ud til flere tusinde frisører landet over!

2. pRÆMIe idHAIR - ego professionel Twisted ego

Ekstremt støjsvag og let føntørrer (Alter Ego), som er udviklet af frisører til frisører. Den bygger på tourmaline og HW2 teknologierne som giver negative ioner, der hjælper til et sundt hår.

2. pRÆMIe

Fladjern (Big Ego) med temperaturstyring og bruger tourmaline og HW2 teknologien til at give det perfekte resultat.

Anden præmien i forårsfrisure-konkurrencen går til Maria Ahle for hendes søde bud på frisuren til forårsbruden. Enkelt og stilfuldt.

værdi i alt: 2400 kr.

Maria vinder Holster “Green Mamba” fra Jaguar, et trendy hylster med ”Green Mamba“-design. Maria arbejder til daglig i Salon Bartholdi & Ahle i Aalborg.

3. pRÆMIe idHAIR - ego professionel rejseføn Hairmagazine.dk synes godt om dette

Den næste generation af krøllejern. Aldrig har det været nemmere og sjovere at lave perfekte krøller hver gang.

3. pRÆMIe

værdi i alt: 1200 kr.

Tredje præmien i forårsfrisure-konkurrencen går til Sibel Naz for hendes kunstfærdige frisure, der forener det stilfulde med det legende. Sibel vinder således den nye kamserie fra Jaguar; CARBON-LINE.

scan koden og deltag i konkurrencen allerede nu!

Så er du klar til sommerferien. Med Smart Ego rejseføn har du en professionel føn, som er lige til at klappe sammen og tager derfor ikke pladsen fra alle dine sommersko.

Frisuren kalder Sibel selv for ”forårshat”

værdi i alt: 900 kr. Hairmagazine.dk synes godt om dette Generelt: Medmindre andet er angivet, afgøres konkurrencerne ud fra en subjektiv vurdering af redaktionen. Det er nødvendigt at have en profil på facebook samt at være fan af hair magazine for at kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen er forbeholdt frisører og frisørelever.

90 > Facebook

Facebook < 91


Fotograf > Christina Anaya / christinaanaya.dk Model > Anna S. / Scoopmodels. Creative Director > Kenny Aleksandr

kenny aleksandr

salt & peBer Jeg er inspireret af at twiste det klassiske look, det typiske smukke pandehår og det flotte velplejede, naturlige, lange brune hår. Jeg har valgt at lave et blond pandehår og nogle blonde tykke highlights som rammer ansigtet ind - det gør looket lidt mere gennemført og råt. Det er samtidig en sej kontrast til det naturbrune hår.

92 >

< 93


KØB VARER PÅ NETTET - DØGNET RUNDT...

En travl dag i salonen. Den ene bookning efter den anden. Hektisk lukning. Børnene skal hentes og hjemmefronten kalder. Halvtomme hylder – men ingen tid til salonindkøb. Lyder det bekendt? Den tid er ovre… • Nu kan du handle på internettet når det passer dig • Der er åbent 24 timer i døgnet – alle ugens dage • Produkterne, servicen og leverandørerne er de samme

Klik ind under “Webshops” på www.hairmagazine.dk og se hvordan din hverdag i salonen kan blive lettere.

frisørensnetbutik.dk

frisørensnetbutik.dk


Super billigt Aldrig før har du kunne få en spritny Hairmaster 4 fra Olymp til så billige penge. Den lanceres af Hairpoint.dk. pris 13.900 kr.

limited sommerkollektion Den topaktuelle sommer saksekollektion fra jaguar byder på hele farveskalaen. Alle sakse har klippeegenskaberne fra Jaguars gennemførte WHITE LINE. Langtidsholdbar skarphed og gode sliceegenskaber ved hulslibning og honing af begge klinger. Offset design for ergonomisk greb og afslappet arbejdsposition.

TÆNK ANDERLEDES Tænk i en it-løsning der er designet til: netop dig

Bring naturen ind Frisørland.dk’s Tree er et organisk kunstværk, fra et af de hotteste designpar, young og Pettursdottir. Stumtjeneren er som skabt til din salon. I 134 cm. til dine små kunder, og i 194 cm’s højde til voksne. Findes som vægmodel eller på fod, i farverne hvid og sort.

din økonomi

jolly good! Det nye italienske farvebord, Jolly fra Hairpoint.dk, har de nye speedy letløbshjul, for optimal køreglæde. pris 495 kr.

dine kunder dit personale dit lager

in-house DET HANDLER OM AT HAvE væRKTØJET I ORDEN, OG OGSå DENNE GANG ER DER FLERE NyE SAKSE AT FINDE På MARKEDET. MEN INDRETNINGEN ER DET, DER PAKKER SALONEN IND OG SENDER SIGNALER, Så DERFOR ER DER OGSå NyE INDRETNINGSELEMENTER AT FINDE, DER KAN væRE MED TIL AT PIFTE SALONEN OP OG IKKE MINDST GØRE LIvET LETTERE I HvERDAGEN.

dæk elastikken Rubber Cover er den seneste nyhed fra HairContrast. Dette smarte produkt dækker elastikken på en hestehale og den findes i 5 flotte farver.

For sundere hud, hår og negle mM Kollagen fra idHair stimulerer kroppens produktion og omsætning af nyt kollagen, hvilket betyder, at hud, hår og negle får optimale forhold. Det er bevist, at hårtab formindskes (stopper) og tyndt hår bliver væsentlig kraftigere, og negle vokser hurtigere. Problemhud bliver synligt forbedret.

96 > In-house update

din familie

læg neglelak alle steder Salonsupport.dk’s new CID i-polish er neglelak i 24 fantastiske farver samt en Base coat og Top coat med indbygget lys, der gør det muligt at lægge neglelak på når og hvor som helst. pris 99 kr.

din tid

Admind er tænkt til dig Nemt og hurtigt... Som noget nyt i Hairtools kan du maile lønsedler til dine medarbejdere. Når du har foretaget lønberegningen og godkendt lønnen i Hairtools, trykker du på Send lønsedler via mail, og hver medarbejder vil modtage en mail med deres lønseddel i PDF-format. Helt enkelt og lige til…

Skarpt og præcist Salonsupport.dk’s Togiya er en sakseserie, som er 3D ergonomisk med ekstra twist, der aflaster tommelfinger, håndled og albue. Dens unikke ståltype giver længere holdbarhed samt en skarpere saks. Og den har samtidig skarpe blade, der gør saksen velegnet til skarpe og præcise klipninger. pris 2699 – 2799 kr.

Made in japan Joewell Bloom frisørsaks fra Haaro har en skridsikker belægning, der giver komfort og ekstra sikkerhed. Designet med den nye form på det ergonomiske greb giver en optimal afstand mellem tommel- og ringfinger og sikrer en mere afslappet klipning. Bladet er semi-konvekst og sikrer en blød og samtidig skarp klipning.

Komplet frisør sæt Nyt komplet e-kwip sæt til frisører lanceres af Haaro. I sættet er en e-kwip SP (lilla) eller SB (sort) saks, tilgængelig i 5” eller 5,5”. 1 swing razor, to kamme, et vandafvisende ur og to fingerringe (lilla og sort). pris 893 kr.

Se en komplet leverandøroversigt med kontaktoplysninger på www.hairmagazine.dk

Admind ApS • tlf.: +45 70 20 18 76 • www.admind.dk


siGniture collection af Mark leeson

frisørBranchens

leverandøroversiGt Black Crest

ye Den n ra d o el f top m ll Joewe

Avision Group Bella vista Colomer Denmark Cosmobell Danhair Frisørland.dk Fudge Goldwell HairContrast Hairconstruction HairMix Hairteam Company Hairtools Hair & Body Care House of Waldorf HH Simonsen ICON Hairspa idHAIR Company Jaguar Danmark KAO Denmark La Biosthetique L'Oréal LT Brands Maria Nila Matrix Salonsupport.dk Sassoon Sebastian SP Time-Book.dk Thorsen Trading Topshelf Products Wella

26 38 03 80 86 80 48 11 70 22 22 98 97 22 33 44 55 37 00 76 87 27 10 60 80 88 57 49 46 15 21 11 86 84 99 11 20 25 67 25 66 13 39 90 20 96 11 67 70 11 10 09 86 84 99 11 35 36 35 62 73 75 10 12 57 66 03 00 86 74 28 22 75 64 11 30 46 15 21 11 74 69 40 00 43 24 64 84 60 29 72 70 69 91 25 14 43 24 64 84 36 16 16 09 33 26 91 11 33 26 91 11 33 26 91 11 53 62 17 37 21 23 00 59 31 17 32 98 33 26 91 11

ANdRe leVeRANdØReR Admind 70 20 18 76 Hairtools 70 11 10 09 Hårklinikken 31 11 36 10 House of Waldorf 35 36 35 62 Nails & Company 33 32 33 32 PHure Beautyproducts 74 53 40 60 Toftild Alternativt Hår 98 10 32 11 Waldorf & Ragn 47 38 50 22

Kan købes via din lokale frisørgrossist Info: THORSEN-TRADING Tlf.: 21 23 00 59 e-mail: post@thorsen-trading.dk Facebook: Haaro-Joewell Se også www.haaro.eu:

HjeMMeSIdeR I BRANCHeN www.frisorjob.dk www.hairmagazine.dk www.hair.dk www.hair.tv www.hårmodeller.dk www.spt.dk www.dfkf.dk www.frisormester.dk Se dagligt opdaterede produktnyheder fra leverandørerne på www.hairmagazine.dk

As Green as possible The fir st company in the wor ld with the new generation of optical 3D-labels

< 99 Tlf. 97 22 33 44


W W W.DAVINES.COM W W W.FACEBOOK.COM/DAVINESOFFICIAL

NYT AMMONIAKFRIT PERMANENT FARVESYSTEM, UDVIKLET TIL AT DÆKKE OP TIL 100 % HVIDE HÅR OG LYSNE OP TIL 3 TONER. FARVERNE ER NEMME AT MIXE SAMT AT PÅFØRE PÅ HÅRET, OG MED DEN DELIKATE FORMULAR BLIVER HÅRET SMUKT OG SUNDT AT SE PÅ. ALLE DAVINES PRODUK TER ER PRODUCERET MED 10 0% REN OG VEDVARENDE ENERGI

www.salonsupport.dk | 36 16 16 09

3. udgave 2012  

Hair Magazine 3. udgave 2012

3. udgave 2012  

Hair Magazine 3. udgave 2012

Advertisement