Page 33

Tekst > Louise Maria Hansen Foto > Johan Peter Eyrich

Copenhagen Fashion Week

Se flere billeder på hairmagazine.dk

Cph Vision

Det bløde møder det hårde

Otte frisører i Redkens team var i gang backstage.

Liva fra My-T Sharp.

47 modeller skulle styles i otte forskellige looks, da Cph Vision og Terminal-2 holdt show. Liva fra My-T Sharp stod for den store koordineringsopgave backstage med Redkens team.

Det rå og barske S/M inspirerede look.

De søde fletninger.

Der var run på backstage, da Cph Vision og Terminal-2’s show skulle køre i henholdsvis Amaliehaven og på Amalie Kaj. Hele 47 modeller skulle styles af de otte frisører i Redkens team, og der skulle skabes otte forskellige looks; tre piger til Terminal-2; sailorpiger, pin-up’s og søde hestehalesvingende unge, samt tre herrelooks; matroser, kaptajner og havearbejdere, og to looks til Cph Vision: det hårde og rå og det søde og fine. ”Det var utroligt spændende og hårdt at skulle skabe så mange forskellige looks på samme tid, og det var en

større koordineringsopgave. På Cph Vision-showet gjaldt det ”Det lille hus på prærien” med piger med fletninger møder det rå og barske, og i Terminal-2 showet var det sailorl­ooks, fra det søde til de rå, det hand­ lede om”, fortæller Liva. Og netop det, at skulle skabe historierne i sam­ arbejde med Uffe Buchardt, synes Liva har været rigtig spændende. På produktsiden har Liva brugt såvel Spraystarch som waxblast, masser af shine, woolshake og lak. Sailorpigerne og drengene.

Det var godt fyldt backstage med 47 modeller, der skulle styles.

Det krævede sin kvinde at skabe så mange looks på én gang.

4. udgave 2011  

Hair Magazine 4. udgave 2011

4. udgave 2011  

Hair Magazine 4. udgave 2011

Advertisement