Page 1

www.idefolket.se

C

O

L

O

M

E

R

D

E

N

M

A

R

K

p

re

s

en

t

s

Kur sus over sigt Event Ugedag Dato

By

American Crew Method 01

Lør, søn og mandag

27 til 29. august

KBH

Revlon Professional inspirationsaften

Mandag

12. september

Ringkøbing

American Crew Method 01

Lør, søn og mandag

24. til 26. september

KBH

Revlon Professional og Style Masters inspirationsaften

Mandag

26. september

Århus

Revlon Professional og Style Masters inspirationsaften

Tirsdag

27. september

Revlon Professional inspirationsaften

Onsdag

28. september

American Crew Method 01

Lør, søn og mandag

1. til 3. oktober

American Crew The Fundamentals

Mandag

10. oktober

American Crew The Fundamentals

Tirsdag

11. oktober

American Crew “Shave”

Onsdag

12. oktober

Revlon Professional – Paris

Fredag til mandag

14. til 17. oktober

American Crew inspirationsaften

Mandag

17. oktober

American Crew The Fundamentals

Tirsdag

18. oktober

Aalborg

Introduktion til Colomer Denmark

Tirsdag

25. oktober

KBH

American Crew Method 01

Lør, søn og mandag

29. til 31. oktober

American Crew The Fundamentals

Onsdag

2. november

American Crew “Shave”

Onsdag

2. november

Revlon Professional weekend

Lør og søndag

12. til 13. november

Style Masters Inspirationsaften

Mandag

14. november

American Crew Method 01

Lør, søn og mandag

19. til 21. november

American Crew Method 02

Lør, søn og mandag

26. til 28. november

KBH

Salgspsykologi

Mandag

28. november

KBH Ringkøbing

KBH

KBH Vejle Ringkøbing

Paris Ringkøbing

KBH

Odense Ringkøbing KBH

Ringkøbing KBH

Ringkøbing

Tilmelding: Kontakt din salgskonsulent eller Colomer Denmark på 70 22 22 98 OBS! Se afmeldingsfrister ud for hvert kursus i kataloget.

HAIR ACADEMY

CPH

Sidste frist for tilmelding: Senest 2 uger før kursusstart. Er du sent ude og ønsker at tilmelde dig senere end 2 uger før kursusstart, prøv da at kontakte kundeservice for eventuelle ledige pladser.

FALL

2011

K u r s er Colomer Denmark, Vesterbrogade 18, 1. sal, 1620 Kbh V. Tlf: 70222298 | www.colomer.dk

o g

S E M I N A R E R


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Velkommen til

og

efterårets

vinterens KURSUSPROGR AM 2011

Colomer Denmark byder velkommen til endnu en spændende og inspirationsrig sæson, hvor det er vores mål at tilbyde varieret uddannelse og inspiration. Vi har inviteret forskellige gæstefrisører, der i samarbejde med Colomer DENMARKS Education Team vil byde dig velkommen til nye spændende arrangementer i efterår-vinter halvåret.

Revlon Professional og Style Masters har sammensat en ”Look & Learn” aften, hvor vi kombinerer styling, klippeteknik og farvetrends. Aftenen vil således være delt i to: Klip og farve i første halvdel og styling i anden halvdel. Sammen med Revlon Professional vil der ligeledes i denne sæson være mulighed for at komme til byernes by – Paris og opleve vores internationale Education Team.

Med American Crew fortsætter vi selvfølgelig ufortrødent med en vifte af forskellige kurser af høj kvalitet. Her har vi aftenkurser med ”Look and Learn” og selvfølgelig vores legendariske weekendkurser (Method 01 og 02). Ligeledes er der planlagt en bred vifte af klippe- og farvearrangementer i det vestjyske samt to forskellige American Crew arrangementer. Vi glæder os til at se dig på vores kurser til efteråret. Mange hilsener Colomer Denmarks Education Team


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

REVLON PROFEsSIONAL

og

KLIPPE FARVE AFTEN med Beo fra Hair Construction

Beo fra Hair Construction har i fire år været en fast del af denne salonkæde samt deres ”Artistic Team”. Hair Construction er stærkt funderet på både klipning, farveteknikker og styling. Denne aften vil Beo have fokus på det tekniske, som de p.t har stor succes med i salonerne. Hair Construction konceptet er solidt baseret på troen på, at uddannelse, samarbejde, kvalitet og innovation er de fire søjler, der danner succesgrundlaget for virksomheden, personalet og ikke mindst deres kunder. Mød talstærkt op til denne aften, og se hvad Beo får ud af tidens klippeteknikker i kombination med Revlon Professionals kollektion efterår 2011 ”New Hollywood”. Dato: 12. september

Pris: 395 kr. ex. moms

Tid: Kl. 18.30 – ca. 21.00

OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.

Sted: Ringkøbing


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

REVLON PROFEsSIONAL

og

Klip, farve styling aften med Morten Lynge fra salon Kuchy

Morten Lynge er for nogen et ubeskrevet blad - for andre vil han være et herligt gensyn. Morten er en af Københavns nye trendsættere med absolut fokus på den hotteste mode indenfor klip og farve.

Morten har lavet en del shows i både ind- og udland og vil denne aften vise, hvad han mener vil blive en sikker succes i de danske frisørsaloner dette efterår og vinter. Han vil kombinere både klip, farve og styling på præcis den facon, som han er kendt for i sin succesfulde salon. Der vil ligeledes blive vist inspiration fra Revlon Professionals kollektion efterår 2011 ”New Hollywood”.

Dato: 28. september

Pris: 495 kr. ex. moms

Tid: Kl. 18.30 – ca. 21.00

OBS! Din tilmelding er bindende og skal af­meldes senest 4 uger før kursusstart.

Sted: Ringkøbing


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

og

REVLON PROFEsSIONAL

KLIPPE FARVE weekend med Pa scal Wolfert

I dette efterår er vi stolte af at kunne tilbyde en klippe og farve weekend med ingen mindre end den imponerende franske frisør og stylist Pascal Wolfert. Pascal Wolfert har gennem hele sin karriere arbejdet sammen med nogle af de største designere såsom Chanel, Kenzo, Valentino, Issé Miyaké, Stella McCartney, Sonia Rykiel m.fl. Derudover har han haft et utal af frisurer afbilledet i blandt andet Vogue, Marie-Claire, Oui Magazine og Elle. Et imponerende CV, som nu kommer Revlon Professional tilgode.

Bliv inspireret både visuelt og i praksis med de sidste nye farve, klippe og styling tendenser, kreeret af Pascal Wolfert i samarbejde med Revlon Professional. Denne weekend vil foruden visuel inspiration også indeholde praktisk arbejde i en hyggelig og behagelig atmosfære. Weekenden omhandler ikke kvantitet, men har kvaliteten af vores faglige arbejde i højsæde. Da Pascal Wolfert kun taler fransk, vil vi naturligvis sørge for, at han bliver oversat til dansk. Holdet vil være lille og intensivt, så bestil din plads i god tid. Hvis du kun er interesseret i den visuelle del af weekenden, er det muligt kun at deltage som observatør til ”Look and Learn” lørdag eftermiddag. Dato/Sted: København 12. til 13. november. Colomer Hair Academy.

Pris: Hele weekenden inkl. middag lørdag aften 4.500 kr. ex. moms

Tid: Lørdag kl. 15.00 til ca. 18.00 (Look and Learn ved Pascal Wolfert). Søndag kl. 10.00 til ca. 15.00 (Hands On - klip og farve på mannequin hoveder).

Pris: Observatør – kun lørdag eftermiddag 1.995 kr. ex. moms OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Farve-, klippe-

og stylingduet med Marianne og Jacob

Farver, klip og styling er vigtige dele af alle frisørers hverdag. Derfor har vi tilrettelagt en forrygende inspirationsaften, hvor alle tre discipliner er i absolut fokus. Det stærke og kompetente makkerpar Marianne og Jacob fra Wo+Man Coiffure i Århus kommer med ny inspiration til dagligdags arbejde i kombination med international kreativitet. Marianne og Jacob er en sublim duo, som formår at skabe hår og stil, der både er brugbart og samtidig er på et meget højt teknisk niveau. En herlig inspirationscocktail hvor vi ligeledes vil vise inspiration fra Revlon Professionals efterårskollektion 2011 ”New Hollywood”. Aftenen vil være delt op i to sektioner: Sektion 1 vil have farvekombinationer og klippeteknikker i højsæde. Sektion 2 vil udelukkende fokusere på styling idéer og anvendelse af Style Masters.

Dato/Sted: Århus 26. september – Atlas København 27. september – Colomer Hair Academy Tid: Kl. 18.30 – ca. 21.00 Adresse oplyses ved bekræftelsesbrev. Pris: 499 kr. ex.moms OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Inspiration til

langthårsopsætning

med Style Masters & Beo Beo fra Hair Construction vil denne aften vise en bred variation af forskellige langthårsopsætninger. Beo har i fire år været en fast del af denne salonkæde samt deres ”Artistic Team” og har derigennem samlet en flot kollektion af forskellige typer styling. Giv dig selv et pusterum i hverdagen og lad dig inspirere af Beos påfund med hårnåle, toupering og hårspray. Hun vil med sikkerhed dele rundhåndet ud af sin passion for styling med alle de kolleger, som deltager denne aften og vise, hvordan arbejdet med Style Masters gør arbejdet i salonen til en leg og ikke mindst sjovt. Dato: 14. november

Pris: 495 kr. ex. moms

Tid: Kl. 18.30 – ca. 21.00

OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.

Sted: Ringkøbing


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Klippe– og farve tur til

Paris ✽

Tag med Revlon Professional til byernes by – Paris og oplev efterårets farver på mere end blot én måde.

En forlænget weekend med demo, hands on og suset i Paris. Weekenden tilbyder et super klippe- og farvekursus, som præsenteres af Revlon Professionals internationale Education Team samt ”Guest Artist”. Du vil i hyggeligt samvær med andre kolleger få masser af inspiration til både klip og farve. Du får selvfølgelig også rig lejlighed til selv at arbejde kreativt – da kurset består af både Demo og Hands On. Kurset er for frisører, der arbejder med Revlon Professionals Revlonissimo NMT farver, men også for helt nye Revlonissimo NMT kunder, der ønsker at få den perfekte start på deres nye farver. Programmet for kurset: 2 dages intenst kursus med både Demo og Hands On. Der vil ligeledes være afsat tid i programmet til at samle yderligere inspiration i Paris’ gader. Rig mulighed for shopping og sightseeing. Dato: 14. til 17. oktober Kontakt din salgskonsulent og hør hvordan du kommer med.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Introduktion til

Colomer Denmark HVEM ER VI? Hvis vi selv skal sige det, så er vi nogle meget hyggelige mennesker, som er dedikeret til at forsyne vores samarbejdspartnere med den bedste service og de bedste frisør produkter på markedet. Vores passion for at markedsføre produkter for vores kunder samt glæden ved at undervise og dele inspiration er noget af det mest fundamentale i vores virksomhed. Denne aften vil vi derfor fortælle lidt mere om de muligheder, vi kan tilbyde frisørbranchen. Vi krydrer aftenen med klippe-og farveteknikker fra Revlon Professionals seneste kollektion og introducerer dig for American Crews unikke tilgang til herreklipninger.

Dato: 25. oktober

Sted: Colomer Hair Academy

Tid: Kl. 18.30. Vi byder på lidt mad. Kl. 19.00 til ca. 21.00 Introduktion til Colomer Denmark

Pris: Gratis OBS! Din tilmelding er bindende. Afmeldes tilmeldingen mindre end to uger før kursusstart pålægges et gebyr på 300 kr. ex moms


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Menswork is not only American Crew’s

approach to cutting men’s hair: “it’s the backbone to a philosophy of masculine design and a realization of welcoming men into the salon environment.”


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Inspirationsaften The Fundamentals En spændende kombination af James Dean og Cary Grant anno 2011! En aften hvor nogle af American Crews skandinaviske instruktører vil vise nyfortolkninger af nogle af de mest klassiske klipninger gennem tiden. Gennem de seneste år har man ivrigt forsøgt at skabe nye måder at udtrykke sig på. American Crew har konstant været på forkant med at skabe inspiration til de eksperimenterende mænd uden at slippe taget om maskuliniteten. For at kunne se frem i tiden er historien lige så vigtig som visionen. Derfor samler American Crew de mest tidløse stilarter gennem tiden som for eksempel: Steve McQueen, James Dean og Cary Grant. Disse ikoniske frisurer er og bliver fortsat ved med at være aktuelle til den bevidste mand. Sæt kryds i kalenderen og forkæl dig selv og dine kolleger med en American Crew inspirationsaften – Look & Learn.

Dato: KØBENHAVN: 10. oktober 2011 (Johan Rönnow & Jan Lauritsen)

Tid: Kl. 19.00 – 21.30

Vejle: 11. oktober 2011 (Johan Rönnow & Henny Aslak)

OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.

Aalborg: 18. oktober 2011 (Johan Rönnow & Jonathan Small) ODENSE: 2. november 2011 (Johan Rönnow & Jan Lauritsen)

Pris: 495 kr. ex. moms


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

American Cre w

Method 01 Her bliver du introduceret til den fundamentale opbygning af alt herreklip – ”The American Crew way”. Tre dage med Demo og Hands On. Hos American Crew ønsker og forpligter vi os til at hjælpe med at få herremarkedet til at ekspandere i frisørsalonerne. Derfor har vi blandt andet udviklet et succesfuldt klippesystem kaldet ”The Method” som har vundet indpas i rigtig mange saloner rundt omkring i verden. På Method 01 vil du blive positivt udfordret på alt, hvad du hidtil har lært om herrehår og samtidig blive inspireret til dagligdagen med herrekunder i salonen. Men vigtigst af alt vil du lære de klippeteknikker, som er fundamentale for opbygningen af herrehår. Hvem underviser Skandinaviske American Crew All Star instruktører. Af hensyn til vores kolleger fra Norge og Sverige foregår kurset på engelsk. Method 01 er en forudsætning for at deltage på Method 02.

Datoer: 27-29 aug: Jan Lauritsen og Jonan Rönnow 24-26 sept: Henny Aslak og Jonathan Small 1-3 okt: Henny Aslak og Jan Lauritsen 29-31 okt: Johan Rönnow og Jonathan Small 19-21 nov: Henny Aslak og Johan Rönnow Tid: Lørdag kl. 10.30 til ca. 18.00 Søndag kl. 9.00 til ca. 16.30 Mandag kl. 9.00 til ca. 16.30 Sted: Colomer Hair Academy Pris: 4.950 kr. ex. moms OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 6 uger før kursusstart.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

American Cre w

Method 02 Advanced Mans haircutting På dette kursus fokuseres der på de lidt mere avancerede teknikker som anvendes, når American Crew skaber deres maskuline imagebilleder. Lær at analysere opbygningen af en American Crew klipning og gøre brug af de relevante teknikker. For at deltage på dette ”Advanced” kursus er det en forudsætning, at man har deltaget på Method 01. Hvem underviser Skandinaviske American Crew All Star instruktører. Af hensyn til vores kolleger fra Norge og Sverige foregår kurset på engelsk.

Datoer: 26-28 nov: Jan Lauritsen og Johan Rönnow Tidspunkter: Lørdag kl. 10.30 til ca. 18.00 Søndag kl. 9.00 til ca. 17.00 Mandag kl. 9.00 til ca. 15.30 Sted: Colomer Hair Academy Pris: 5.250 kr. ex. moms OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 6 uger før kursusstart.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Inspirationsaften med All Star Henny Aslak Denne aften har til formål at inspirere til en spændende dagligdag i salonen, hvor man kan føle sig opdateret, selvsikker og ikke mindst begejstret for at have herrekunder og American Crew i salonen. American Crew All Star Henny Aslak er med helt fremme i front, når hun på 8. år deler ud af sin kreativitet i forhold til efterårets herrehår. Henny holder fingeren på pulsen gennem sit professionelle virke i egen salon på Frederiksberg og som underviser på frisørskolen CPH West.

Dato: 17. oktober Tid: Kl. 18.30 – ca. 21.00 Sted: Ringkøbing Pris: 295 kr. ex. moms OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

&

”Shave” demo hands-on aften Personlig pleje er kommet mere i fokus, og flere mænd er opmærksomme på at anvende kvalitetsprodukter til deres barbering. Salget af hudplejeprodukter er steget eksplosivt de senere år og ”shave” er en oplagt mulighed for at få en bid af dette marked.

Denne aften har derfor udelukkende barbering på menuen. American Crew All Star Jonathan Small vil vise, hvordan han barberer med kniv, og der vil ligeledes være mulighed for selv at afprøve teknikkerne.

Jonathan Small har arbejdet med American Crew og været en del af American Crews All Star Team siden 2005. Kvaliteten af Jonathans arbejde, og hans passion for barbering og herrearbejde generelt, vil uden tvivl være en inspiration for alle denne aften. OBS! Husk at medbringe egen kniv til barbering.

Dato: 12. oktober 2. november Sted: Ringkøbing

Pris: 595 kr. ex. moms

OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 4 uger før kursusstart.


F A L L 2 0 11 – h a i r A c a d e m y

Salgspsykologi ved Henrik Lohse Low-res image, uppdated before print...

Vi inviterer til en spændende aften, hvor salgspsykologiens værktøjer er i fokus. Lær en masse nyt omkring salg, og hvordan du via enkle metoder kan øge salget i din salon. Henrik Lohse fra Colomer Denmark underviser og introducerer en række spændende salgsværktøjer. Du lærer at afdække og analysere din kundes behov og lærer, hvordan tillidsskabende kommunikation kan gøre en verden til forskel. Det skal være sjovt at rådgive og sælge, og det vigtigste er, at du skal have det godt i situationen og føle dig på hjemmebane. Dato: 28. november

Pris: 295 kr. ex. moms

Sted: Ringkøbing

OBS! Din tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 2 uger før kursusstart.

Hair Academy frisørkurser - fall 2011  

Hair Academy frisørkurser - fall 2011

Hair Academy frisørkurser - fall 2011  

Hair Academy frisørkurser - fall 2011

Advertisement