Page 14

At uddanne sig er afgørende

Stuhr Interschool er for Stuhrs egne frisører såvel som for alle andre frisører, der vil deltage på de eksterne kurser, hvor de lærer de nyeste teknikker og ikke mindst ser de nyeste tendenser.

Udviklet af Toni&Guy Artistic team til frisører… En serie af fantastiske produkter i et lækkert, eksklusivt design indeholdende en høj kvalitet af naturlige ingredienser, som er udvundet ved koldtvandspresning. Dette er en enestående proces for at opnå væsentlige fordele af de naturlige olier, uden at udsætte dem for ekstrem varme. Denne proces kaldes også Extraction2 proces, og sikrer at potentialet i hver ingrediens er maksimeret.

“Mestrene er ofte ikke så vilde med at sidde på skolebænken side om side med svendene” Niels Christiansen mener videreuddannelse er afgørende for frisørerne i dag.

- Niels Christiansen

Ydermere indeholder serien et helt nyt patenteret complex, eksklusivt for label.m, kaldet Enviroshield. Et stærkt koncentreret UV lter, med ere beskyttende fordele:

Hos STUHR er videreuddannelse et must blandt medarbejderne.

”Videreuddannelse er afgørende for vores firma, og vi bruger meget tid på at uddanne vore frisører - selvfølgelig via Stuhr Interschool - inden for såvel det teknisk faglige som når det gælder, hvordan de skal ge­ bærde sig i forretningerne”. Det siger Niels Christiansen fra Stuhr.

markedsføring og at drive sin forretning på innovativ vis, er et ”must”, mener Niels Christiansen. ”Det er vigtigt, at kunderne kommer ind i sa­ lonen og finder ud af, hvad deres behov er, og hvad glæde de kan få af deres hår”.

Al undervisning hos Stuhr foregår i Stuhr Interschool-regi, og således har de 12 personer, der udgør den kreative gruppe, hele tiden fingeren på pulsen. Men det er bestemt ikke kun Stuhrs eget personale, der har gavn af Stuhr Interschools ekspertise inden for såvel trends og ten­ denser som inden for de nyeste klippeteknikker.

Stuhr Interschools eksterne kursusprogram rummer typisk teknik-kurser og kurser i de seneste nye modetendenser, fortolket af Stuhrs kreative team. Kurserne tæller typisk 15 personer, og således demonstreres de nye tendenser på modeller, ligesom klippeteknikker og farveteknikker forklares og afprøves. ”Og de er meget populære”, fortæller Niels Christiansen, der tilføjer, at man også har stor succes med kurser alene for mestrene.

Der afholdes 10 kurser pr. halve år, og ikke mindst svenske og norske frisører tager turen til Danmark og til Stuhr Interschool på Vester­ brogade i København i weekenderne. Herudover arbejder Stuhr Inter­ schools kreative team sammen med L’Oréal, arrangerer opvisninger og produktpræsentationer. Men undervisning i forretningsdrift er også en del af Stuhr Interschool. ”Det var os der lancerede ”Har du 10 minutter, så kom ind og få en god idé”. I begyndelsen grinede de andre frisører af os, men min holdning var klar: Grin I bare videre, så får I i hvert fald tid til det! For det at skabe 26 > Videreuddannelse har aldrig været vigtigere

”Mestrene er ofte ikke så vilde med at sidde på skolebænken side om side med svendene, og vælger derfor et kursus målrettet dem”. Eleverne Stuhr Interschool arbejder naturligvis også med Stuhrs egne elever, der klipper modeller hver dag i forretningen, ligesom de klipper modeller på skolen. ”Og seks gange i løbet af de fire år, skal de aflægge en prøve for mig, så jeg kan se, hvor langt de er nået, hvad de mangler, og hvordan vi kan få dem videre”, lyder det fra Niels Christiansen.

· Beskytter håret mod ekstreme miljømæssige stress faktorer som sol, vind o.s.v. · Bekæmper strukturel skade som følge af jævnlig varmepåvirkning fra f.eks. hårtørrer eller stylingjern · Beskytter mod at hårfarven falmer · Modvirker ltret hår · Efterlader ikke produktrester i håret · Giver optimal glans til håret

Hertil kommer den revolutionerende blanding af cupau butter og barbados cherry, kaldet Mex 3, der sikrer at frisurer med glat hår beskyttes samt sikrer en intens fugtgivende pleje til håret. Med Coil E Complex 626 som indeholder Glycine og Alanine samt letvægts copolymerer, beskyttes frisurer med krøller eller fald mod fugtige omgivelser og forhindrer krus, hvorved krøltegningen bevares.

ICON HairSpa Energivej 3 4180 Sorø Telefon: 57 66 03 00 E-mail: info@pact-systems.dk Web: www.pact-systems.dk

4. udgave 2009  

Hair Magazine 4. udgave 2009

4. udgave 2009  

Hair Magazine 4. udgave 2009

Advertisement