Page 13

vi vil give frisørerne en aha-oPlevelse

Der er intet mere tilfreDsstillenDe enD at lave en klipning og se, at håret falDer som Det skal. Den oplevelse vil vi give Deltagerne på vore kurser, og De frisører, Der vælger at være meD på vores nye on­line træningssystem”, siger mark anDersson, project no. 1.

You`ll never know if you don´t try...

Opfundet, designet, udviklet og testet af frisører!

Academic Creativity. Sådan lyder kodeordet hos Project no 1, der tilbyder kurser til de danske frisører. ”Det er et nyt koncept, vi har startet op i Danmark”, forklarer Mark Andersson, der står bag Project no. 1.

FORDELE

Enkle i brug, enkle at forstå - baseret på elementær faglære.

RESULTAT Academic Creativity. Sådan lyder kodeordet hos Project no 1, der tilbyder kurser til de danske frisører. ”Det er et nyt koncept, vi har start­ et op i Danmark”, forklarer Mark Andersson, der står bag Project no. 1. Og der arbejdes udelukkende med instruktører, der har mange års erfa­ ring i at undervise. ”Vi kalder det Academic Creativity eller akademisk kreativitet, fordi vi netop forener erfaring og viden med kreativitet”. Til september får Academic Creativity endnu en dimension. På Hairtrend i Herning lancerer Project no.1 nemlig et 100 pct. dansk on­line trænings­ system på nettet. ”Planen er, at frisørerne kan abonnere på trænings­ systemet, hvor de kan se step­by­step klipning, farvning, langthårs­ frisering og styling. Frisørerne kan bruge det hjemme eller f.eks. på morgentræninger i salonerne”, forklarer Mark Andersson. Selv om det er planen at, træningssystemet skal lanceres internationalt, er det i første omgang skabt på dansk til det danske marked. ”Vi har sammensat det, så alle kan forstå det, og det henvender sig såvel til store trendy saloner som til mindre saloner, hvor indehaveren står alene, og ikke har mulighed for at tage på kurser. For alle har ret til at modtage træning og motivation”, er Mark Anderssons holdning. Systemet opdateres hver måned, og når frisørerne ser step­by­step præsentationerne, kan de samtidig stille spørgsmål direkte til den instruktør, der har lavet den pågældende klipning, farvning eller andet. ”Samtidig vil vores fysiske specialkurser også være linket op, så deltagerne får et log in, og dermed mulighed for at følge op på kurset derhjemme”. den Gamle skole Mark Andersson er uddannet i den gamle skole, og han ser frisørfaget som et håndværk. Jeg bliver ofte spurgt, om det er kunst at lave hår, og min opfattelse er, at kan du håndværket, kan du også skabe kunst”. I kurserne hos Project no. 1 er det allervigtigste forståelsen for det, man arbejder med; det være sig materialerne, produkterne og håret. ”Og så 24 > Videreuddannelse har aldrig været vigtigere

graver vi dybt. Vi går tilbage til roden i håndværket, for vi har mange teknikker, og de er meget forfinede, men ind imellem bliver tingene komplicerede bare for at være komplicerede. Vores mål er at videregive et budskab så folk forstår det og ikke mindst kan bruge det”, fastslår Mark Andersson. I akademisk kreativitet forløbet giver man således frisørerne nogle værktøjer og fortæller, hvordan de skal bruges. ”For det handler om at bygge et fundament i en klipning – en base, og herefter kan man være kreativ. Det er det, vi gør med vores klippesystem”. en ny klIppeteorI ”I dag hersker der total forvirring blandt unge frisører om, hvordan tingene er. Vi har samlet al teori omkring graduering, former, klippemåder og teorier på fire sider – kogt ned til noget, der er til at forstå!”. Mark Andersson og Project no. 1 har således udviklet deres egen klippe­ teori igennem de seneste seks år, og selv elever på kurserne, der har klippet i 15­20 år, kommer nu tilbage og siger: ”Nu forstår vi det”, fortæller Mark Andersson. Hos Project no. 1 fokuser man på motivation og videreuddannelse. Der køres klassiske en­dags kurser med demon­ stration og hands­on, og op til tre­dages kurser, hvor frisørerne for al­ vor får teknikkerne ind under huden. ”Og så er efterspørgslen på per­ sonlig træning faktisk stor – både fra uddannede frisører, der føler, der mangler noget, eller fra helt nyudlærte der gerne vil nå et skridt videre”, fortæller Mark Andersson. Til den personlige træning sammensætter man et program fra 3 dage til 4 ugers varighed som omfatter det, frisøren gerne vil blive bedre til.

Micro-farvepigmenter giver tættere pigmentering, dybere indtrængning og længere holdbarhed. - Bevarer håret sundt og glansfuldt.

NY TEKNOLOGI

Penetration Delayed Oxidation Technology - Farven oxygerer først, når den bliver påført håret. Fantastisk farveserie med lang holdbarhed og unikke muligheder for faglig kreativitet!

TIGI Colour With Style

Alt i alt har Project no.1 16 forskellige kurser at tilbyde frisørerne opdelt i basic, advanced, der er salonhår og creative, der er en legeplads, hvor man kan presse sine egne grænser.

c. f. tietgens boulevard 32 | dk-5220 odense sø. tlf: 6613 3990 | fax: 6613 3995

www.hairmix.dk

4. udgave 2009  

Hair Magazine 4. udgave 2009

4. udgave 2009  

Hair Magazine 4. udgave 2009

Advertisement