Page 1

DANMARK

EDUCATION‘14 SEMINARS TO INSPIRE YOUR CAREER


2


YOUR PASSION YOUR DRIVE Uddannelse er det vigtigste, vi overhovedet kan gøre for os selv og vores kunder. Uddannelse inspirerer os og styrker vores passion for frisørfaget. Uddannelse motiverer os til at udvikle os personligt og professionelt inden for denne spændende karriere, som vi har valgt. Vi tror på, at uddannelse er grundstenen i vores branche. Men det skal være den rigtige uddannelse. Informationerne skal være relevante for DIN KARRIERE og gøre dig i stand til at tilbyde dine kunder nye services. Og vigtigst af alt: Uddannelsen skal være personlig og give dig en følelse af at høre til i en gruppe af ligesindede, der deler DIN PASSION. Vi lover dig, at når du kommer til et GOLDWELL eller KMS CALIFORNIA seminar eller event, vil vi sørge for, at oplevelsen og den information du får, er informativ, inspirerende og understøtter dine ultimative karrieremål. DEN UDDANNELSE DU HAR BRUG FOR - FRA DE BRANDS DU STOLER PÅ. Vi glæder os til at se dig snart!

Monica Vestergaard Madsen Uddannelseschef

Birger von Holdt Adm. Direktør

3


EXPLORE YOUR POSSIBILITIES

diplom 4

forplejning

show

uddannelsesmateriale

medbring eget værktøj


SEMINAR

EDUCATOR

Filosofi

SIDE

2-3

Index

Goldwell

4-5

Index

KMS

6-7

Service cycle

8-9

MASTERCOLORIST

10 - 11

Mastercolorist levels

12 - 13

COLOR

14 - 15

Mastercolorist level 1

GOLDWELL Education Team

16 - 17

Mastercolorist level 2

GOLDWELL Education Team

18 - 20

Mastercolorist level 3

GOLDWELL Education Team

20 - 21

COLOR ZOOM ´14

22 - 23

Color Zoom ”Reallusion”

24 - 25

Color Zoom konkurrence

26

Color Zoom ´12 show

GOLDWELL Kreativ Team

INSPIRATIONS TEAM Inspirations seminar + Go Color

27

28 - 29 Fi5ve

Global masters

30 - 31 32 - 33

London tur

Lisa Whitemann

34

Weekend Show + work shop

Agnes Westermann

35

TEXTURE Keratin/Kerasilk

PRAKTISK INFO

36 - 37 GOLDWELL Education Team

38 - 39

40 - 41

5


EXPLORE YOUR POSSIBILITIES

6


STED

SEMINAR

SIDE

INDEX Obsessed with style

2-3

PRODUCTS & SERVICE Product Insight

In-Salon or Academy

4-5

New KMS In Session

In-Salon or Academy

6

The style starter experience

In-Salon or Academy

7

The IQ Cutting Method

Academy

8-9

KMS ® 2014 Campaign Sessions

Academy

10

In-Salon or Academy

11

New The IQ Styling Method

In-Salon or Academy

12 - 13

New The IQ Upstyling Method

In-Salon or Academy

14

Next Level Finishing

Academy

15

®

CUTTING

BUSINESS BUILDING Profit or Perish

FINISHING

PRAKTISK INFO

44 - 45

IN-SALON CLASSES

ACADEMY CLASSES

Undervisning og inspiration i salonen

Undervisning på studie eller hotel

7


GOLDWELL SERVICE CYCLE

YOUR KEY TO SUCCESS GOLDWELL Service Cycle: Udviklet af GOLDWELL med henblik på at støtte den perfekte udførelse af dine ideer. Uanset om det handler om farve, nyskabelser eller pleje af håret, så inddeler GOLDWELL Service Cycle hver enkelt behandling i fem enkle og overskuelige trin. Resultat: Fantastiske frisurer, perfekt plejeprogram til brug i hjemmet og frem for alt – glade kunder. Kort sagt, alt hvad du har brug for! GOLDWELL Service Cycle – fem trin til succes.

8


SULTATION CON

IO

PO & ST ST -CA YL RE IN G

N

AT HO ME

MAINTEN ANC E

TION ARA EP PR

IN-SALON

AP

AT C I PL

9


MASTERCOLORIST GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

MY COLLEAGUES

CALL ME

THE COLOR

EXPERT NOW

TIMOTHY SWITZER, CANADA COLOR ZOOM GLOBAL PARTNER COLORIST VINDER 2009


12


MASTERCOLORIST

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

Hvordan bliver man en erfaren farveekspert? Det nemmeste er at følge Mastercolorist-programmet: Vælg forskellige moduler, og design dit eget personlige uddannelsesprogram, som med 3 niveauer fører dig fra et grundlæggende til et avanceret niveau.

LEVEL 1 • • • •

Fundamental Fundamental Fundamental Fundamental

Color 1 Color 2 Foil Elumen

Mastercolorist ASSISTANT

LEVEL 2 • Essentials Color 1 • Essentials Color 2 • E ssentials Classic Techniques

Mastercolorist TECHNICIAN

LEVEL 3 • I nspiration Color Correction • I nspiration Technique Design • I nspiration Color Zoom ’14 – ”Reallusion“ Collection

Mastercolorist SPECIALIST 13


COLOR

COLOR IS WHY

I BECAME A

HAIRDRESSER

DEMI-LEIGH GARDINER, AUSTRALIEN VINDER AF COLOR ZOOM GLOBAL NEW TALENT COLORIST-PRISEN I 2011


COLOR

For passionerede og ambitiøse farveeksperter: GOLDWELL farvekurser. Spændende teknikker, fantastiske effekter og masser af inspiration – med disse tre niveauer handler alting om dit nye yndlingsemne: FARVE! Det er derfor, vi synes, at det at farve hår er et af de bedste jobs i verden!

FUNDAMENTAL COLOR 1

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 1

Dette kursus er udgangspunktet for alle nystartede som vil arbejde med GOLDWELL COLORANCE. Kurset fokuserer på toning med COLORANCE-serien og inkluderer brugen af, og arbejdsmetoderne for COLORANCE, COLORANCE COVER PLUS og COLORANCE EXPRESS TONING. Vi gennemgår også alle de relaterede serier og produkter. Dette kursus er det perfekte udgangspunkt på din vej mod titlen som GOLDWELL Mastercolorist. HVAD FÅR DU UD AF DET? • Essentiel farveviden inden for semi-permanent toning • Farverådgivning og håranalyse • Skræddersyede semi-permanente farvebehandlinger og professionelle værktøjer • Giv din selvtillid og dine færdigheder et boost: Få lejlighed til at afprøve alt det, du har lært hands on. PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,17. februar 27. april 1. sept. 3. marts 15. sept.

København København København Ålborg Ålborg

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til semi-permanent farvebehandling (natur tone 4 eller lysere og ikke mere end 75 % hvide hår, ingen korrigerende farve).

FUNDAMENTAL COLOR 2

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 1

Vi gennemgår alle aspekter af GOLDWELL permanentfarve, hvilket gør kurset perfekt til alle nystartede inden for TOPCHIC-serien. Med i dette program er systemerne TOPCHIC (serie 2-10) og COLORANCE (Color Balancing) samt alle relaterede produkter til salon- og hjemmebrug. Derudover får du grundlæggende farvelære og blandingsteknikker, samt universel farveteori og alle aspekter af GOLDWELL Service Cycle. Dette kursus er det perfekte udgangspunkt på din vej mod titlen som GOLDWELL Mastercolorist. HVAD FÅR DU UD AF DET? • Grundlæggende viden om farver og farveblanding til brug ved permanent toning • Color Balancing-behandling, og hvordan du bedst beskytter hårets struktur • Opskriften til pålidelig dækning af grå hår, holdbarhed og jævn dækning • Giv din selvtillid og dine færdigheder et boost: Få lejlighed til at afprøve alt det, du har lært hands on. PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,18. februar 28 april 2. sept. 4 marts 16. sept.

København København København Ålborg Ålborg

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til permanent farvebehandling (modefarve).

17


FUNDAMENTAL FOIL

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 1

Det perfekte introduktionsprogram til nye stylister og assistenter, hvor vi underviser i alle de grundlæggende færdigheder inden for foliering. Lær, hvordan du gør foliering nemt med teknikker til opdeling, slicing og vævning – horisontale, diagonale og vertikale placeringer gennemgås via hurtige og nemme, kreative behandlinger. Med dette kursus får du samtidig et overblik over GOLDWELL Lightener- og blonderingssystemer. Dette kursus er det perfekte udgangspunkt på din vej mod titlen som GOLDWELL Mastercolorist. HVAD FÅR DU UD AF DET? • Klassiske teknikker og stribebehandlinger • Vejledning i justering af placering og farveblanding • Kundernes specielle behov i forbindelse med stribebehandling • Giv din selvtillid og dine færdigheder et boost: Få lejlighed til at afprøve alt det, du har lært hands on. PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,19. februar 29. april 3. sept. 5. marts 17. sept.

København København København Ålborg Ålborg

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness Style & Wellness

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 2

HVAD FÅR DU UD AF DET? • Specifikke behov hos blondiner, brunetter, rødhårede og kunder, der har behov for at få dækket grå hår • Sådan opnår du perfekte toningresultater fra start til slut • TOPCHIC TriFlective Naturals og NECTAYA, COLORANCE systemerne i forhold til dækning af grå hår • Giv din selvtillid og dine færdigheder et boost: Få lejlighed til at afprøve alt det, du har lært hands on

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til permanent farvebehandling (modefarve og/eller dækning af grå hår, ikke mørkere end naturlig tonehøjde 4).

18

HVAD FÅR DU UD AF DET? • Lær, hvad det er, der gør ELUMEN til noget helt særligt • Lær at identificere de rigtige kunder til farvning med ELUMEN • Påføring og professionelle teknikker med ELUMEN • Giv din selvtillid og dine færdigheder et boost: Få lejlighed til at afprøve alt det, du har lært hands on.

København København København Ålborg Ålborg

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til ELUMEN-behandling (ubehandlet hår, ingen hvide hår).

ESSENTIALS COLOR 2

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL2

Udbyg din viden og dine færdigheder inden for blondering med dette specialkursus med fokus på perfekt blondering hver gang. Med i dette kursus er en gennemgang af blonde kunders specifikke behov og salonens kerneservices i forbindelse med striber, affarvning og justering af den blonde farve (toning). HVAD FÅR DU UD AF DET? • Indsigt i blonde kunders specifikke behov, og hvordan du bedst formidler GOLDWELLs blonderingsbehandlinger • Viden og færdigheder inden for striber, affarvning og justering af den blonde farve (toning) • TOPCHIC- (HiBlondes Control og NeutraLights), SILKLIFT- og COLORANCE-serierne • Giv din selvtillid og dine færdigheder et boost: Få lejlighed til at afprøve alt det, du har lært hands on. PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,-

PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,København København København Ålborg

LEVEL 1

Enhver passioneret frisør skaber fantastiske resultater gennem sin kreativitet og lidenskab for faget. Med ELUMEN får du virkelig mulighed for at udleve dette kreative potentiale. Lær, hvordan du opnår fantastiske farveresultater med enestående glans og holdbarhed ved hjælp af ELUMEN farve og skræddersyede kommunikations- og påføringsredskaber samt ELUMEN plejeserien. Med dette program tilbyder vi alle nystartede inden for ELUMEN muligheden for at opleve et teknologisk avanceret, ikke-oxiderende permanentfarvekoncept.

4. februar 23. april 23. sept. 5. februar 24. april

Et perfekt program til alle arbejdende stylister med fokus på de specifikke farveblandingsbehov for den enkelte kunde – blondiner, brunetter, rødhårede og kunder, der har behov for at få dækket grå hår. Dette kursus fokuserer på opnåelse af perfekte farveresultater fra start til slut ved hjælp af TOPCHIC-, COLORANCE- og NECTAYA-systemerne. Særligt fokus på dækning af grå hår ved hjælp af TOPCHIC og COLORANCE TriFlective Naturals-systemerne og deres forhold til modefarver.

5. maj 3. nov. 3. sept. 19. maj

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,-

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til stribebehandling.

ESSENTIALS COLOR 1

FUNDAMENTAL ELUMEN

6. maj 4. nov. 20. maj

København København Ålborg

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til stribebehandling eller fuld affarvning.


19


ESSENTIALS CLASSIC TECHNIQUES

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 2

Dette program ser på de klassiske teknikker fra en ny vinkel. Her får du vejledning i klassiske teknikker samt tilpasning af placering og farveblanding til den enkelte kunde. Uanset hvilken behandling du udfører – mode/kommerciel eller striber – kan du her lære, hvordan du tilføjer endnu en dimension ved hjælp af farve, alt efter din kundes behov og den aktuelle mode, ved hjælp af TOPCHIC-, COLORANCE- og SILKLIFT-systemerne.

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 3

Udbyg din farveviden og dine færdigheder med dette intensive, fokuserede program med hovedvægt på farvekorrektion. Ofte kan der være mere arbejde i at skabe den perfekte farve til kunden, end det umiddelbart ser ud til, med flere forskellige farvebehandlinger – fra affarvning til forpigmentering og alt det indimellem. Dette program fokuserer på at afmystificere en lang række af de mest anvendte og nyttige korrektionsteknikker, så du er forberedt på enhver farveudfordring, du måtte møde på din vej.

HVAD FÅR DU UD AF DET? • Instruktion i klassiske teknikker og justering af placering og farveblanding • Tilføjelse af endnu en dimension ved hjælp af farve, alt efter din kundes behov og den aktuelle mode • Klassiske, grundlæggende stribebehandlinger • Finpudsning af færdigheder vedrørende produktive arbejdsmetoder i forbindelse med brugen af TOPCHIC (HiBlondes Control og NeutraLights), COLORANCE og SILKLIFT-systemer

HVAD FÅR DU UD AF DET? • Professionelle salonløsninger, der forvandler farveudfordringer til fantastiske resultater • Korrektionsbehandlinger ved hjælp af TOPCHIC, COLORANCE, SILKLIFT og ELUMEN-systemerne • Mørkere toning, udfyldning, tilbagefarvning og forebyggelse af falmede farver • Fjernelse af kunstig farve

PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,-

PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,-

7. maj 5. nov. 21. maj

København København Ålborg

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til klassisk og/eller dimensionel stribebehandling.

20

INSPIRATION COLOR CORRECTION

20. okt. 27. okt.

København Ålborg

Goldwell/kms Academy Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til farvekorrektionsbehandling (hår, der er for mørkt eller falmet ujævnt, eller som er lysnet for meget).


INSPIRATION TECHNIQUE DESIGN

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 3

Udbyg dine evner – ikke kun som frisør, men også som kunstner – med dette inspirerende program, der er specielt sammensat til frisører, som søger information om, hvordan de kan forfine deres teknikker yderligere. Lær, hvordan du tilpasser dine farveblandinger, inddelinger og placeringer, så du opnår endnu bedre resultater end nogensinde før. HVAD FÅR DU UD AF DET? • Du lærer at anvende designteknikker, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov • Tilpasning af farveblandinger, inddeling og placering til forskellige frisurer, længder, teksturer, farvehistorie og kundens behov, så du kan skabe individuelle farveresultater • Du lærer at skabe og navngive dine egne kreative behandlinger, så du kan dele dine ideer og inspirere dine kolleger • Du får nye kreative input og nye originale ideer, der potentielt kan ende med at udvide dit farverepertoire i salonen

København Ålborg

GROWTH & DEVELOPMENT PROGRAM

LEVEL 3

Dette kursus er det perfekte valg til farve- og trendorienterede stylister, der søger ny inspiration. Inklusiv look & learn og praktisk workshop. Bliv inspireret af den nye kalejdoskopeffekt og de fascinerende looks, der på en gang er opfindsomme og sofistikerede. Med GOLDWELL‚ Reallusion lærer du, hvordan du udfordrer grænserne mellem virkelighed og illusion, og hvordan du oversætter denne spændende trend til salgsbare behandlinger i salonen. HVAD FÅR DU UD AF DET? • Det nye Color Zoom 14 Reallusion-teknikkoncept med nye, spændende og inspirerende salonbehandlinger • Forklaring og demonstration på personligt og nært hold samt gennemgang af, hvordan hver teknik kan skræddersyes til din salonkunde • Trin for trin-instruktion vedrørende inddeling, placering og farveplanlægning PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,-

PROGRAM: TID: kl. 10.00 / Slut ca.17.00 PRIS: 995,21. okt. 28. okt.

INSPIRATION COLOR ZOOM ‘14 – “REALLUSION“ COLLECTION

Goldwell/kms Academy Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til en skræddersyet og kreativ farvebehandling.

22. okt. 29. okt.

København Ålborg

Goldwell/kms Academy Style & Wellness

BEMÆRK: Medbring dine frisørredskaber og én model, ankomst kl. 13.00, der er egnet til en trendfarvning, klipning og stil inspireret af Reallusion‘-trenden.

21


22


COLOR ZOOM ‘14

CREATING

A GLOBAL TREND

REALLY BOOSTS YOUR CREATIVITY HAGEN KRUEGER, TYSKLAND COLOR ZOOM GLOBAL PARTNER COLORIST-VINDER 2012

23


Et must for alle kreative: GOLDWELL Color Zoom. Med disse spændende programmer kan du lære alt om de nyeste modetrends fra hele verden, og hvordan du tolker dem for dine kunder. Innovative farve- og klippeteknikker åbner for en verden af uventede muligheder. Bliv en del af en global bevægelse, og slip kreativiteten løs!

Fuld af overraskelser. Spækket med udfordringer. Frygtløst modig. COLOR ZOOM ’14 præsenteres af GOLDWELL og introducerer en trend, der tager stylister og salonkunder med på en fascinerende genopdagelsesrejse: Reallusion. Virkelighed eller illusion? Ægte eller falsk? Naturligt eller kunstigt? Det er sjovt at lege med sanserne, og den trend, vi i øjeblikket ser på de internationale catwalks og på andre kreative områder, er intet mindre end fascinerende. Intet er, hvad det giver sig ud for at være. Drevet af kreative ideer, selvtillid og farvepræcision igangsætter vi optiske illusioner, der først afslører sig selv ved nærmere eftersyn. Fra overraskelse til fryd. Opdag individuelle frisurer til inspiration for alle. Uventede farvekombinationer og skjulte detaljer, der på en gang fascinerer og fortryller. Reality – Illusion – Reallusion. Forbered dig på at blive inspireret af kreativitet af hidtil usete dimensioner.

25


COLOR ZOOM CHALLENGE ’14 For stylister over hele verden er det årets begivenhed: Color Zoom Global Event – med den internationale finale i Color Zoom ’14-live-konkurrencen, den inspirerende lancering af den nye Color Zoom ‘15 kollektion og den gigantiske prisfest! I tre dage handler det kun om kreativitet og inspiration: Hvad siger den nuværende trend, og hvad venter i fremtiden? Hvem er de mest kreative, og hvordan arbejder de? Hvilke looks vil overbevise dommerne? Skab din egen fortolkning, dit eget look ud fra Reallusion-kollektionen, og bliv en del af den næste Color Zoom Challenge! Som national vinder får du en plads i den store finale i Berlin, som global vinder får du lov til at være med til at skabe den næste Color Zoom-kollektion i samarbejde med GOLDWELL. Vær en del af en verdensomspændende trend. Deltag i Color Zoom Challenge ‘14: Du kan finde mere inspiration og information på colorzoom.com/briefingkit.

26


COLOR ZOOM SHOW

BERLIN IS CALLING!

Mød det kreative team i et fantastisk samarbejde.

Et must for alle kreative frisører: GOLDWELL Color Zoom

De vil fortolke den nye trend, og give dig al den inspiration du behøver for at gå foråret i møde.

Forvent: Attitude, inspiration, show og underholdning i verdensklasse. Tag med GOLDWELL til årets COLOR ZOOM event. Vi rejser til BERLIN lørdag d.11. til tirsdag d. 14. oktober.*

PROGRAM: TID: kl.19:30 / Slut ca. 21:30 PRIS: 795,19. marts 26. marts 27. marts

*med forbehold for ændring

København Fredericia Århus

27


28


INSPIRATION TEAM

YOU COME FOR

EDUCATION AND YOU LEAVE WITH INSPIRATION AGNES WESTERMAN, HOLLAND MEDLEM AF GLOBAL COLOR ZOOM MASTER TEAM 2008–2013

29


INSPIRATION

Du har set det meste - nu er det tid til at møde de bedste. Disse seminarer er for alle, der ønsker at lære fra sande kunstneriske ikoner, der deler din passion for smukt hår. Lad disse kunstnere overøse dig med spænding og inspiration!

INSPIRATIONS AFTENER

GO COLOR SEMINAR

Vi går efteråret i møde med nye impulser og indtryk. Det er os en stor glæde at byde velkommen til vores samarbejdspartner Fi5ve.

Disse aftener er for dig som vil inspireres og samtidig have en masse teknikker med sig hjem. Goldwell´s education team vil stå for disse aftener hvor teknik og professionalisme er i højsæde. Du kommer hjem med masser af inspiration samt et flot magasin. Mød det danske education team som vil give dig masser af tekniskker og idéer til din hverdag.

Fi5ve består af 5 energiske dygtige frisører, hvoraf Mark er en af ejerne. Mark har præsenteret Danmark 2 gange ved det internationale Color Zoom event, og vand den internationale konkurrence i 2009. Du vil også møde Betina som er en af de kreative kræfter fra Fi5ve teamet, viser frem til inspiration fra en helt ny vinkel. PROGRAM: TID: kl.19:30 / Slut ca. 21:30 PRIS: 595,24. sept. 25. sept. 1. okt. 2 okt. 7 okt.

30

Fyn Kolding Skive Ålborg København

PROGRAM: TID: kl.19:30 / Slut ca.21:30 PRIS: 395,- inkl. GO COLOR Magasinet 1. april 2. april 7. april 8. april 13. maj

Goldwell/kms Academy

Viborg Ålborg Fyn Vejle København

Goldwell/kms Academy


GLOBAL MASTERS

AMERICAS

Rodica Hristu Canada

John Simpson USA

Timothy Switzer Canada

Dimitrios Tsoumis USA

WORLD-CLASS EDUCATION STARTS WITH WORLD CLASS ARTIST Inspiration. Kunstnerisk dygtighed. Kreativitet. Dette er bare nogle af de ord, der beskriver GOLDWELLs MASTER TEAM af kunstnere. Som mestre på feltet for farve og design repræsenterer disse kreative undervisere det ypperste inden for GOLDWELL-uddannelse og -inspiration. Hvad enten de arbejder med frisører på en-til-en basis ELLER på vores globale frisør academy, eller som hovednavn på scener rundt omkring i verden, garanterer vi, at denne gruppe af elitekunstnere vil give dig en undervisningsoplevelse, du aldrig vil glemme!

32


EUROPE

Mario Krankl Østrig

Agnes Westerman Holland

Lisa Whiteman England

William Wilson England

ASIA

Peter Wu Taiwan

AUSTRALIA PACIFIC

Shane Henning Australien

Gå ikke glip af din chance for at opleve dem, når du får muligheden! Lisa Whiteman kan du opleve på vores tur til London 9–11 marts. Her har du mulighed for et look & learn seminar med Lisa samt workshop, hvor du arbejder med din egen model. Agnes Westerman besøger Danmark med et fantastisk show i verdensklasse. Mød hende i København d. 20. + 21. september.

33


Hair by: Lisa Whiteman

TAG MED GOLDWELL TIL LONDON 9-11 MARTS, OPLEV LISA WHITEMAN GIVE SIN FORTOLKNING AF COLORZOOM ‘14 REALLUSION.

Lisa Whiteman

Lisa Whiteman er medejer af “Webster Whiteman”, som er en af Londons førende saloner i det eksklusive Mayfairkvarter. Lisas grænseløse kreativitet gør hende ikke kun til en efterspurgt specialist i salonen, men også til et populært valg ved en række højprofilerede modeoptagelser. Mandag: Look & learn på vores London Academy Tirsdag: Workshop, her har du muligheden for at arbejde med de teknikker du har set mandag, eller du kan tage ud i Londons gader. Vi bor på Strand Palace, som ligger i gå afstand af Goldwell Academy. DATO: 9 – 11 MARTS 2014 Londontur pris DK: Kr: 6900* Kr: 5650** Kr: 4550*** Kr: 3399**** * Fly fra København, 1 dag Look & learn + 1 dag workshop ** Fly fra København, 1 dag Look & learn *** 1 dag Look & learn + 1 dag workshop **** 1 dag Look & learn Alle priser er inkl. hotel, delt dobbeltværelse, morgenmad. SPØRG DIN KONSULENT EFTER YDERLIGERE INFORMATION 34


NATIONAL MASTERS AGNES WESTERMANN GÆSTER NORDEN. Du vil opleve en forrygende aften sammen med Agnes Westerman ”Hair Dresser of the year 2013”. Hun formår at inspirere frisører i hele verden med hendes perfektionisme og kreativitet inden for modeverdenen. SHOW Oplev Agnes på den danske og svenske scene. PROGRAM: Lørdag*: Show kl.19:30, slut ca. 21:30 L ørdag + Søndag**: Show + eksklusiv workshop (max 16 kursister) inkl. frokost: 10:00 – 14:30 Hvor: København, 20. + 21. september. Stockholm, 18 september.

Agnes Westerman

Pris: *1095,** 3495,- inkl.frokost

Hair by: Agnes Westerman

35


TEXTURE

CHANGING

TEXTURE

IS REALLY

COOL

CHIEF LIN, TAIWAN COLOR ZOOM GLOBAL CREATIVE COLORIST-VINDERE 2012


TEXTURE

Tilfør dit arbejde en helt ny dimension med de seneste teknikker inden for tekstur. Uanset hvordan du anvender glatning og permanent, om det er til korrektion eller transformation, vil disse programmer hjælpe dig med at udvide din viden og opdage en helt ny verden af kreativitet. Løft dine salonbehandlinger til et helt nyt niveau, og imponér dine kunder med kraftfulde fashion statements.

HÅR SOM SILKE I OP TIL FEM MÅNEDER – KERASILK KERATIN-BEHANDLING Forvandl uregerligt, kruset hår fra frustrerende til fantastisk medgørligt med den nye Kerasilk Keratin-behandling. Kerasilk Keratin-behandling er en fantastisk metode til at ændre hårets form. Fra reduktion og forandring af krøller og bølger til udglatning og blødgøring af groft og uregerligt hår – Kerasilk Keratinbehandling er en spændende ny tilføjelse af behandling til din salon. HVAD FÅR DU UD AF DET? • Lær alt om Kerasilk Keratin-behandling, og hvordan du implementerer behandlingen i din salon. • Designteknikker, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov. • Tilpasning af blandinger, inddeling og placering i forbindelse med tilpasning til forskellige frisurer, længder, teksturer og kundens behov, så du kan skabe den form og det udglatningsresultat, kunden ønsker. • Din kreativitet får et boost med nye og originale ideer, der potentielt kan resultere i en udvidelse af repertoiret i din salon. PROGRAM: TID: kl.19.00 / Slut ca. 21.00 PRIS: 295,27. januar 24. februar 25. februar 27. februar 26. maj

Vejle Odense Århus København København

Goldwell/kms Academy Goldwell/kms Academy

39


PRAKTISK INFO TILMELDING Tlf. nr.: 45 15 21 11 Mail: christina.bergh@kao.com Tilmeldingen er bindende, evt. afbud skal finde sted seneste 14 dage før kursusdatoen.

Monica Vestergaard Madsen Uddannelseschef

Kim Erland Andersen Uddannelseskonsulent

Rikke Høj Pedersen Uddannelseskonsulent

Jannie Rahbek Hansen Uddannelseskonsulent

Thomas Kjær Andersen Uddannelseskonsulent

Lisette Fjordvald Freelancer

Christian Goltermann Johansen Freelancer

Heidi Machel Freelancer

Alle priser er eksklusiv moms.

KAO Denmark A/S Dampfærgevej 13 2100 København Ø www.kao.com www.goldwell.com www.kmscalifornia.com/da-DK

GOLDWELL HOTLINE 70 25 52 11, MANDAG – FREDAG 9 – 17

41


EDUCATION

2014


C U D E KMS W D E S S OBSE ®

get på disse simple ® -Uddannelsesprogram er byg S KM er. lev du nge læ så , de kreativitet og på, at du lærer en er nøglen til at slippe din san grund, der er vid og Vi tror på frihed. Vi tror også der ghe rdi fæ af ent et solidt fundam es mål at give dig den bag principper og på troen på, at stolen eller bag disken, er vor bag r stå du vigtigt at branchen en ent ad Hv . løs samarbejde. Vi mener det er på t ere dit individuelle udtryk bas er, tion ela der kun pireret til at fortsætaf langvarige inarer og shows og bliver ins sem es grundlaget for etableringen vor til me kom at til dig udfordrer vi hele tiden udvikler sig, derfor r trenden. tte sæ te med at være den, som

2


4 1 0 2 N CATIO E L Y T S WITH IN TRÆNINIG FÅ MEST UD AFUD DENNE I E N R E S R K E G TA T A VED RÆKKEFØLGE • PRODUCT INSIGHT • KMS® IN SESSION PERIENCE • THE STYLE STARTER EX OD • THE IQ CUTTING METH ION 2014 • KMS® CAMPAIGN SESS OD • THE IQ STYLING METH • PROFIT OR PERISH THOD • THE IQ UPSTYLING ME • NEXT LEVEL FINISHING

3


IN-SALON

ACADEMY

PRODUCT INSIGHT BLIV EKSPERT!

er® opnå den nødvendige selvsikk og ia, rn lifo Ca S KM e nd øre dr mellem: Opbyg en stærk videnbase ve anbefaling, brug og salg. Vælg , ing dn jle ve d me lse de bin hed i for og videnskaben bag produkn rie teo , ne ier tor his til n tio oduk INDUCTION – en se og lær-intr en af og de terne. Ca. 120 min. uktion, der fokuserer på brug rod int ns-o nd ha k, tis ak pr ® Eller IMMERSION – en terne fra KMS Ca. 90 min. uk od pr d me jde be ar at d ve kreative fordele nde byer Du kan opleve Induction i følge • Hvornår: København: Viborg: Fyn: Esbjerg: Kolding: Ålborg:

10. nov. 24. feb. + 22. april + 22. sep. + 25. feb. 26. feb. 5. marts 17. sep. 12. nov.

• Tidspunkt: 19:00 - ca 21:00 • Pris: 395,5


ACADEMY

IN-SALON

KMS IN SESSION ®

NEW

VI SKABER STILEN

d hjælp ® Finish-konceptet i realtime. Ve to rt Sta S KM e lev op dig er og afslutning, Et unikt program, der lad ® igennem en klipning, styling dig ion ss Se In S KM er r og før e’ af en virkelig ‘kund ale uddannelsesprogramme ntr ce res vo er ov k bli er ov et seret på et samtidig med at du får et saml res uddannelsessystem er ba vo for or hv af, n tio tra ns mo tivitet. en gennemgribende de , som er nøglen til ægte krea en vid og er ed igh rd fæ af nt stærkt fundame . nt, om mulighederne i din salon Aftal nærmere med din konsule

6


IN-SALON

ACADEMY

R E T R A T S E L THE STY E C N E I R E P X E KOM RIGTIGT FRA START

® levelsen. KMS op lon sa af el sd ng dli yn res , at hårvasken er de ergår dine De fleste kunder er enige om ikke bare lever op til, men ov du at re, sik at til t ne sig de er rer kundernes yndlingsopStyle Starter Experience ® ine mb ko e nc rie pe Ex r rte Sta ® Style ker kunders forventninger. KMS nditioner fra KMS . Lær teknik co og o po am sh af n rie se fra behandlinger, levelser med stilteknologien ikker til brug ved hårvask og kn ete ag ss ma ns ste Ve og s baseret på både Østen vores specialdesignede Style d Me e. ed sk fri for og de pe lap nde så dine kunder kan føle sig afs en revitaliserende og afslappe er nd ku e din e giv at til nd sta Starter-menu vil du blive i lde resultater. oplevelse og fantastisk stilfu

• Hvornår: maj + 27. august + 19. nov. København: 3. marts + 28. • Tidspunkt: 19:00 - ca 21:00 • Pris: 395,-

7


ACADEMY

G N I T T U C Q I THE METHOD AT TÆNKE SELV TL EN ED IH FR G DI R VE GI R DE KLIPPEMETODEN,

emetode. nt tilgang til en udførlig klipp ige ell int re me en du får e dig en d tho Med The IQ Cutting Me de liste af klippeteknikker giv ten fat om e nn de vil er, nd gy nybe g Method Hvad enten du er veteran eller uendelig variation. The IQ Cuttin for d he lig mu er giv r de w, ho jre hjernehalvdel). Med dette (hø stærk base af teknisk know et vit ati kre og l) de alv eh rn nstre hje den. er det perfekte miks af viden (ve l i stedet for bare at genskabe sti e ab sk at til n de he fri og et vit kursus får du selvtillid, kreati • Hvornår: 26. - 28. okt. København: 18. - 20. maj + 31. aug. - 2. sep. Esbjerg: x mannequinhoveder • Pris: 3795,- inkl. Frokost + 3 • Medbring: Personlig værktøj program Bemærk dette er et 3 dages

9


ACADEMY

N G I A P M A C 4 1 KMS 20 SESSIONS ®

PÅ FORKANT MED TRENDEN

® undigt indblik i KMS gr et du får ram rog gp lin sty e klippe- og lsen Med dette avancerede, kreativ inspirationen bag fotooptage er sk for ud s rsu ku tte De n. gelse ikt kig California-kampagnefotoopta looks, og samtidig får du et un ige ell sk for de e ab sk at til es modeller og dette års konog de teknikker, der anvend res vo m, tea res vo d, an br res leve vo liom bag scenen, hvor du kan op keltes stiludtryk, og her får sty en n de e mm fre at til t ne sig de de deres cept på nært hold. Kurset er de har lyst, og så de kan opfyl m so e, rn ke nik tek øre gg nli sterne friheden til at perso behov bedst muligt. kunders specifikke ønsker og mer og en editorial style for Forår/Som og er ing pn kli to : er on kti lle I 2014 tilbyder vi to ko disse dynamiske dage! Efterår/Vinter. Gå ikke glip af • Tidspunkt: 10:00 - 16:00 r: nå or • Hv . maj + 15. sep. + 11. nov. København: 4. marts + 12 • Pris: 1399.- inkl. frokost og rts ma . 11 : Vejle ét mannequinhoved 3. april + 8. sep. Fyn: 8. april Århus: • Medbring: Personlig værktøj ril ap 9. rg: bje Es 9. sep. Viborg:

10


IN-SALON

ACADEMY

PROFIT OR PERISH VEJET, HVAD ER OV DE N SI EN OG N DU R HA DEN TÆNKER? DINE KUNDER I VIRKELIGHE og gennem live gadeinterviews Med denne workshop får du i, hvad kunderne forventer t sig ind ld ifu rd væ er els tag videoop litet, e dag fokuserer på kundeloya af en salonbehandling. Denn e. g og uovertruffen kundeservic salgsanbefalinger, prissætnin vil e rn ld workshop for dig, der ge Profit or Perish er en værdifu ning. Her får du værdifulde red udvikle og forbedre din forret ning og skabe en service og et skaber til at forbedre din indtje r kunder til. salgsmiljø, der for alvor lokke d llem IMMERSION (hands on me Denne dag bliver en miks me kan hjælpe med at vækste sa KMS produkter) og hvordan vi lonen. • Pris: 1295,nt Aftal nærmere med din konsule

11


IN-SALON OR ACADEMY

THE IQ STYLING METHOD

NEW

R DIG FRIHED STYLINGMETODEN, DER GIVE TIL AT TÆNKE SELV

niske byggesten til at skatek de dig er giv d tho Me g lin The IQ Sty nte for styling. Med denne intellige en ind nt me da fun t lid so et be er vender de forskellige redskab tilgang lærer du, hvorfor vi an ter du behøver for at skabe en og teknikker, og hvilke produk re IQ Styling Method er det pe stilfuld frisure til din kunde. Th jre rnehalvdel) og kreativitet (hø fekte miks af viden (venstre hje rm tørrer eller anvender va eføn du ten en ad hv l), de alv eh hjern heer kreativiteten og giver dig fri redskaber. Dette kursus styrk bare at genskabe den. den til at skabe stil i stedet for • Hvornår: . sep. + 17. nov. København: 12. marts + 28 26. okt. Århus: • Tidspunkt: 10:00 - ca. 16:00 • Pris: 995,- inkl. frokost

13


ACADEMY

THE IQ UPSTYLING METHOD NEW

VER DIG FRIGI R DE , EN OD ET M GS IN TN OPSÆ HEDEN TIL AT TÆNKE SELV klaspopulære IQ-serie omhandler n de til lse øje tilf ste ne se n De rop-by-step tilgang bliver du int sisk opsætning. Med denne ste er er af klassiske opsætning , ing kn tol for e rn de mo for ret duce de kreativitet samt lærer, hvorfor og du får samtidig styrket din ukter er så afgørende for, od pr og r ke nik tek , er ab sk rigtige red ten du perfekte opsætning. Hvad en n de e nd ku din e giv n ka du at ation, du bare har brug for ny inspir aldrig har sat hår op før, eller d me rfekte miks af viden. Som pe t de ram og pr tte de d me får du li du her friheden til at skabe sti alle vores IQ-programmer får n. stedet for bare at genskabe de • Hvornår: nov. København: 29. sep. + 18. 27. okt. Århus: • Tidspunkt: kl. 10:00 - 16:00 • Pris: 995,- inkl. frokost

14


ACADEMY

NEXT LEVEL FINISHING NEXT LEVEL FINISHING til virkelighed. Her arbejder du Bliv inspireret, og gør din vision onsidentifikation af dine inspirati via u ea niv ste næ d mo m fre dig til at skabe din egen vision. kilder og bliver derved i stand lp af storyboarding-teknikker hjæ d ve en ion vis du er ab sk Derefter les teknikker. Dette kursus udvik og nye styling- og afslutnings globale trends. konstant under påvirkning af • Hvornår: København: 30. april 16. marts Ålborg: • Tidspunkt: kl. 10:00 - 16:00 • Pris: 995,- inkl. frokost

15

Gw edubook 14 dk samlet  
Gw edubook 14 dk samlet  
Advertisement