Page 1

KLIPPE inspiration

For책r kurser 2014


kære frisør Vi vil gerne herfra starte med at ønske jer alle et rigtig godt nytår og takke for samhandlen vi havde i 2013. Det er ingen hemmelighed, at 2013 var endnu et drøjt år for rigtig mange i vores branche, men vi tror stadig på, at vi sammen kan gøre en forskel og vende krisen til noget positivt. Men det kræver, at vi står sammen og tænker konstruktivt og positivt på os selv og på hinanden. Så lad os nu gøre 2014 til et rigtigt godt år, sammen! Til at hjælpe os har vi til dette forårs kursusprogram samlet et stærkt team af yderst kompetente, inspirerende og idérige instruktører, som hver især står klar med masser af frisk forårs-energi og et væld af brugbare og konstruktive ideer til, hvordan hverdagen i salonen kan blive endnu bedre. Kurserne afholdes som altid i Esbjerg og i Herning, hvor du endnu engang kan opleve Palle Freese på vore dags-inspirationskurser, Trine Østergaard på aften-inspirationskurserne og som noget nyt kan vi byde velkommen til Jørn Lund, en af landets dygtigste konsulenter, når det gælder vores branche. Jørn har opbygget et indgående kendskab til frisørbranchen gennem de sidste 12 år og har stor erfaring med udvikling af salget i salonerne. Han er uafhængig af leverandørerne på markedet, så fokus forbliver i salonens situation. Jørn har siden 2011 mødt flere end 500 frisører på salgskurser og leverer en rigtig god energi, så salonerne i den grad har fået et boost og et motivationsløft og i ugerne efter kurset fået øget produktsalget markant. Et kursus med Jørn Lund giver virkelig en saltvandsindsprøjtning på mersalg og produktsalg og er bestemt aldrig kedeligt! Af Matrix-kurser byder vi denne gang på et formiddagskursus med fokus kun på Biolage og en Inspiration Night, med forårsnyt fra klippe-, farve- og stylingsiden fra Matrix. På alle vore inspirationskurser bliver både klippe- og farveteknikker vist på modeller, og som altid bestræber vi os på at afholde vore kurser i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der naturligvis vil være plads og tid til åben og konstruktiv dialog med instruktørerne undervejs og mindst lige så vigtigt, rig mulighed for at få en hyggesnak med alle kollegaerne. Husk at tilmeldingen sker efter ”først til mølle”-princippet, så skynd dig, hvis du vil være sikker på at få en plads. Udover de nævnte kurser i programmet her, afholder vi naturligvis også i løbet af foråret vore arbejd-selv-kurser. Har du lyst til at deltage i disse eller ønsker du mere information herom, kontakt da din Cosmobell konsulent. Husk også, at som L’Oréal kunde gennem Cosmobell, har du samme kursusmuligheder hos L’Oréal (København) som alle andre L’Oréal kunder. Se venligst L’Oréals eget kursusprogram. Håber vi ses… Med venlig hilsen Michael Vesthave Adm. Direktør Cosmobell Danmark A/S

Kursussteder • Cosmobell-huset, Cypresvej 25, 7400 Herning • Den Røde Okse, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg Tilmelding m.m. Tilmelding kan ske på tlf. 97 22 33 44. Umiddelbart efter tilmelding fremsendes faktura. Kontrollér venligst sted, dato og tidspunkt.

Afbestilling En reserveret plads kan vederlagsfrit afbestilles indtil 14 dage før kursets afholdelse. Ved afbud indtil 2 dage før kurset afholdes, refunderes 50 % af kursusprisen. Ved afbud på et senere tidspunkt eller ved udeblivelse fra et kursus, vil det ikke være muligt at få kursusprisen refunderet. Bemærk venligst at sygdom, vejrlig og force majeure ikke berettiger tilbagebetaling af kursusprisen.


Forår KURSUS 2

KURSUS 1

MATRIX BIOLAGE BREAKFAST MEETING

Tirsdag d. 18. februar kl. 09.00-12.00 Sted: Cosmobell-huset, Herning Kom og bliv introduceret for det nye Biolage. Formiddagen vil bl.a. indeholde en dybdegående introduktion af de enkelte produkter og en grundig gennemgang af de forskellige bioservices.

KR.

95,-

INSPIRATIONSKURSUS v/Palle Freese, Kolding

Mandag d. 24. februar kl. 09.00-15.30 Sted: Den Røde Okse, Esbjerg Nu har du igen muligheden for at tilbringe en hel dag i selskab med Palle – en spændende ”look & learn”-dag, hvor du som ekstra bonus får Palle’s eget undervisningsmateriale med hjem. Skynd dig at booke en plads!

KR.

1.125,-

+ moms incl. let forplejning

+ moms incl. let forplejning

KURSUS 4

JØRN LUND

KURSUS 3

INSPIRATIONSKURSUS v/Palle Freese, Kolding

Tirsdag d. 25 . februar kl. 09.00-15.30 Sted: Cosmobell-huset, Herning Palle gæster naturligvis også huset i Herning og som altid byder han på masser af nyt, ”fedt” og spændende, både klip, farve, inspiration og gode ideer. Men skynd dig at booke en plads, der bliver helt klart rift om dem! Palle’s eget undervisningsmateriale, bog og dvd, får du selvfølgelig med dig hjem.

KR.

1.125,-

+ moms incl. let forplejning

Tirsdag d. 4. marts kl. 18.30-20.30 Sted: Cosmobell-huset, Herning ”Salg og økonomi med et menneskeligt ansigt”, sådan lyder Jørn Lunds slogan…så kom og mærk boostet og genfind motivationen, så omsætningen i DIN salon øges. Har du lyst til at vide mere, inden du tilmelder dig, så kontakt din Cosmobell konsulent, som kan fortælle dig meget mere om kurset og alt dét, det kan gøre for dig og din salon.

KR.

295,-

+ moms incl. let forplejning


KURSUS 6

KURSUS 5

INSPIRATIONSKURSUS

JØRN LUND

Onsdag d. 19. marts kl. 18.30-20.30 Sted: Den Røde Okse, Esbjerg ”Salg og økonomi med et menneskeligt ansigt”, sådan lyder Jørn Lunds slogan…så kom og mærk boostet og genfind motivationen, så omsætningen i DIN salon øges. Har du lyst til at vide mere, inden du tilmelder dig, så kontakt din Cosmobell konsulent, som kan fortælle dig meget mere om kurset og alt dét, det kan gøre for dig og din salon.

KR.

v/Trine Østergaard, Odense

Mandag d. 31. marts kl. 19.00-21.30 Sted: Den Røde Okse, Esbjerg En aften i selskab med en af Danmarks dygtigste og mest respekterede frisører. Trine har som altid en flok smukke modeller med, deriblandt også langthårsmodeller til opsætning.

295,-

KR.

495,-

+ moms incl. let forplejning

+ moms incl. let forplejning

KURSUS 7

JØRN LUND

KURSUS 8

Onsdag d. 9. april kl. 18.30-20.30 Sted: Cosmobell-huset, Herning ”Salg og økonomi med et menneskeligt ansigt”, sådan lyder Jørn Lunds slogan…så kom og mærk boostet og genfind motivationen, så omsætningen i DIN salon øges. Har du lyst til at vide mere, inden du tilmelder dig, så kontakt din Cosmobell konsulent, som kan fortælle dig meget mere om kurset og alt dét, det kan gøre for dig og din salon.

KR.

INSPIRATIONSAFTEN

V/Trine Østergaard, Odense Mandag d. 28. april kl. 19.00-21.30 Sted: Cosmobell-huset, Herning Også i huset i Herning får vi besøg af Trine og hendes fantastiske modeller. En aften fyldt med lækkert klip og farve, styling og opsætning.

295,-

KR.

495,-

+ moms incl. let forplejning

+ moms incl. let forplejning

KURSUS 10

MATRIX INSPIRATION NIGHT

Tirsdag d. 29. april kl. 18.30-21.00 Sted: Cosmobell-huset, Herning Kom og lad Matrix’s kreative team inspirere dig med forårets ny kollektion indenfor klippe-, farve- & stylingteknikker. En aften med masser af inspiration, som du kan tage med hjem og bruge direkte i salonen.

KR.

395,-

+ moms incl. let forplejning

JØRN LUND

Onsdag d. 7. maj kl. 18.30-20.30 Sted: Den Røde Okse, Esbjerg ”Salg og økonomi med et menneskeligt ansigt”, sådan lyder Jørn Lunds slogan…så kom og mærk boostet og genfind motivationen, så omsætningen i DIN salon øges. Har du lyst til at vide mere, inden du tilmelder dig, så kontakt din Cosmobell konsulent, som kan fortælle dig meget mere om kurset og alt dét, det kan gøre for dig og din salon.n.

KR.

295,-

+ moms incl. let forplejning

GRC – Graphic House . 96 42 11 00

KURSUS 9

Cosmobell kursusprogram forår 2014  

Cosmobell kursusprogram forår 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you