Page 1

EFTERÅR 2011 Essential Looks

Win-Win

Reinvent Yourself

Lækkert hår, cool klip og kinky look - det er her efterårets kommende trends serveres

Lær at udvikle din gennemslagskraft og skab win-win situationer til fordel for dig og dine kunder

Mærk pulsen, lev i nuet, opnå dine drømme og gå hjem med smil på læben


2

Tør du - og vil du? Det er blevet tid til at søge ny inspiration til efterårets udfordringer. Der forventes altid mere af jer som modebevidste og kreative inspiratorer, når efteråret nærmer sig. Kunderne har brug for at kunne læne sig tilbage og nyde forkælelsen hos frisøren, oven på en god lang sommer. Derfor er din inspiration super vigtig, både for din og dit personales udvikling. Vi har samlet en række nye instruktører, der kommer med anderledes vinkler på frisørfaget. Blandt de nye instruktører finder du tre prominente navne fra Marcel Klubben: Thomas Lauritsen fra Hair Construction, Johnny Poulsen fra Frisør Arthur og René Prakov fra Cirkus. Derudover præsenterer vi coach Lise-Lotte Berg der laver en aften med fokus på personlig udvikling og motivation, samt Robert Rolfsted, hvis mål er at inspirere til at udnytte dit potentiale maksimalt, gå efter drømmene og leve i nuet. Behovet for uddannelse og ny viden har aldrig været større, vi skal alle tænke i alternative baner og løbe lidt stærkere, men har du en god partner at løbe med, går det hele meget nemmere. Vi vil gerne være din sparringspartner, fordi vi kan, vi vil, og vi tør gå alternative veje. Med venlig hilsen Schwarzkopf Professional / Bella Vista A/S Steffen Mølgaard


3

Indholdsfortegnelse Forürets kurser Instruktører SEAH Inventar Praktisk information Kursusoversigt Nyttige webadresser

4-10 11 12 13 14 15 16


4

Essential Looks Essential Looks er med til at sætte standarden for, hvordan moden kommer til at se ud de næste seks måneder. Her er spændende inspiration til din salon, hentet direkte fra catwalks i Paris, Milano, London og New York. I samarbejde med de største modehuse i verden præsenterer Schwarzkopf Professional efterårets kollektion og vil igen være med til at sætte dagsordenen. Vil du præge udviklingen og være med helt fremme, har du en enestående mulighed for at få fingrene i markedets bedste materiale: • Trend book - eksklusivt inspirationskatalog til salonen • Step-by-step DVD - markedets mest detaljerede undervisnings-DVD • Trend report DVD - inspiration fra diverse catwalks • Plakater og banner - eksklusivt dekorationsmateriale til salonen (samlet værdi kr. 559,-)

STED + NR. Silkeborg (S4)

03.10.

Silkeborg (S5)

10.10.

Odense (O4)

31.10.

København (K3)

24.10.

Hjørring (EX2)

07.11.

Esbjerg (EX3)

21.11.

INFO Tidspunkt

Kl. 18.30-21.30

Forplejning

Buffet

Pris

799,- ex. moms

Ved tilmelding af mere end en person, koster efterfølgende tilmeldinger kun kr. 499,ex. moms


5

Colour Unplugged Tag hele salonen med til et anderledes og inspirerende farvekursus, hvor du får de nyeste og mest essentielle farvetips. Her vil du få et kreativt og teoretisk indblik i de utallige muligheder, der ligger i Schwarzkopf Professionals verden af farver. Et farvesystem der gør det sjovt at være frisør. En aften med en skøn kombination af praksis og teori, som gør at du går hjem med masser af brugbar input i bagagen og er klar til at springe ud i nye farveblandinger og teknikker. Gå ikke glip af disse inspirerende og lærerige aftener!

STED + NR. Silkeborg (S1)

07.09.

Odense (O1)

14.09.

København (K1)

06.09.

INFO Tidspunkt

Kl. 18.30-21.30

Forplejning

Incl. mad

Pris

249,- ex. moms


6


7

Essential Colours

Essential Workshop

”Køb” en tekniker for en dag og få de nyeste farveteknikker leveret direkte i din egen salon.

Kan det være svært at afse tid til at komme på kursus, så er her skabt en enestående mulighed for at få fingrene i Schwarzkopfs trendkoncept, Essential Looks - vel at mærke i egen salon. Her kommer du helt tæt på Essential Looks i et super intensivt og inspirerende seminar i din egen salon.

En intensiv og inspirerende dag, hvor du selv er medbestemmende til, hvordan dagen forløber. Har du farveproblemer? Har du brug for at lære at lave flotte lysningsfarver og effektfulde partier? Eller har du brug for at arbejde kreativt med specielle farveteknikker og blandingsforhold? Dagen er tilrettelagt som en workshop, hvor vi kommer i dybden med alt indenfor farveverdenen. Start- og sluttidspunkt aftales individuelt.

Du vil få et indblik i, hvordan Essential Looks er bygget op og hvordan inspirationen hentes gennem trendrapport, samt Essentials klippe-og farveteknikker. Dagen er tilrettelagt som en workshop, og starter med en teoretisk præsentation af Essential Looks, hvorefter der arbejdes på egen model. Start- og sluttidspunkt aftales individuelt.

STED

Egen salon

STED

Egen salon

Tidspunkt

Dagkursus

Tidspunkt

Dagkursus

Forplejning

Incl. frokost

Forplejning

Incl. frokost

Pris

1.000,- ex. moms

Pris

3.500,- ex moms

OBS: Modeller til dagen skaffes af salonen efter anvisning af Bella Vista.

OBS: Modeller til dagen skaffes af salonen efter anvisning af Bella Vista.

Ring og book tid allerede idag!

Ring og book tid allerede idag!


8

NEW

Hair-Værk Et forrygende show, hvor Thomas Lauritsen og Johnny Poulsen, der til daglig driver hver sin salon og er blandt frontfigurerne i Marcelklubben, kommer med deres bud på, hvor trenden bevæger sig hen til efteråret.

STED + NR.

De tager fat i både dame-og herretrenden, og viser hvordan modebilledet generelt kommer til at se ud på deres sprudlende og kreative facon.

INFO

Vi lover det bliver en aften med fuld fart, godt humør, filosofiske tanker og top underholdning. NB: I København er hele tre Marcelklubmænd på scenen, idet René Prakov er gæstefrisør.

Silkeborg (S3)

19.09.

Odense (O2)

12.10.

København (K2)

28.09.

Tidspunkt

Kl. 18.30-21.30

Forplejning

Incl. mad

Pris

500,- ex. moms


9

Look & Learn - dagseminar De fedeste klipninger og de hotteste farveteknikker samlet i ét kursus - du bliver i den grad spækket med håroplevelser. Oplev de nyeste klippe-og farvetrends, fortolket af nogle af landets førende frisører, og se hvilke muligheder der ligger i efterårets trends. Hele dagen lægges vægt på en hyggelig og sjov atmosfære, og du tager hjem med en masse nye brugbare teknikker, spændende idéer til dine kunder, samt tips og tricks til det daglige arbejde i salonen. Vil du vide hvad der rører sig i vores branche, så er her muligheden for en hel dag i inspirationens tegn.

STED + NR. Silkeborg (S6)

24.10.

Silkeborg (S7)

14.11.

INFO Tidspunkt

Kl. 10.00-15.30

Forplejning

Incl. frokost

Pris

699,- ex. moms


10

Win-Win

Reinvent Yourself

Coach Lise-Lotte Berg sætter fokus på dine styrker og svagheder i forhold til faglig rådgivning og produktsalg, og går tæt på dine muligheder og begrænsninger, når det gælder optimal vejledning af kunden.

Drømmer du om at få meget mere personlig gennemslagskraft og om at kunne bidrage til din egen og andres udvikling? Drømmer du om at komme foran alle andre og give krisen og konkurrenterne baghjul - eller vil du bare gerne opnå noget mere.

Du får på kurset: • kendskab og indblik i din personlighed og dens betydning for kundens oplevelse • forståelse for din rolle som tillidsskaber og sælger • indsigt i metoder til opbygning af personlig gennemslagskraft • værktøjer til at sælge mere - og samtidig forbedre kundens tilfredshed Et inspirerende kursus med intensivt fokus på mersalg og kundetilfredshed. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at udvikle egen personlig gennemslagskraft og skabe WIN-WIN situationer til fordel for både kunde og salon.

STED + NR.

Denne aften bliver du taget med på en rejse som lærer dig at tage det bedste af dig. Mix det på en ny måde, og opdag en ny og mere livsglad udgave af dig selv. Få dit potentiale udnyttet maximalt. Oplev Robert Rolfsted fra Reinvent Yourself, der lever efter filosofien; ”Det er ikke i fortiden eller fremtiden du lever - det er NU! Og det er NU du har muligheden for at ændre det du ønsker.” Klar til smil og peptalk - så tilmeld dig NU!

STED + NR.

Silkeborg (S2)

12.09.

Aarhus (EX1)

Odense (O3)

26.10.

INFO

Rødovre (R1)

05.10.

Tidspunkt

Kl. 18.30-21.00

Forplejning

Incl. mad

Pris

499,- ex. moms

INFO Tidspunkt

Kl. 18.30-21.30

Forplejning

Incl. mad

Pris

499,- ex. moms

21.11.


11

Anette Nielsen

Mika Poulsen

Vikki Toftgaard Agerbo

Lotte Jensen

Instruktører Robert Rolfsted

Ann Henriksen

Malene Rasmussen

Thomas Lauritsen

Lise-Lotte Berg

Lene Øxenholt Bella Vista

Johnny Poulsen

Lotte Bak Andersen Bella Vista

René Prakov

Kristian Rasmussen Bella Vista


Den daglige luksus

12

SEAH Produktaften

SEAH Konceptet

Vi afholder en atypisk produktaften for Seah forhandlere og ansatte. Med kunden i centrum får du brugbar viden om produkterne samt masser af idéer og tips til at gøre hverdagen sjovere. Vi lægger vægt på kollegial sparring og de guldkorn, som det må medføre.

Dit hår fortjener samme forkælelse som din hud. Det får du med vores eksklusive SEAH-serie, der er bygget op omkring ægte spa-principper. Serien er helt unik med hensyn til design, duft og indhold og er baseret på blomster, planter og mineraler fra naturen. Eksklusivitet og kvalitet - når kun det bedste er godt nok.

Kom og få en masse nyttig viden, der vil give din salon en meromsætning!

STED + NR. Silkeborg (SEAH3)

11.10.

Odense (SEAH2)

04.10.

Rødovre (SEAH1)

03.10.

INFO Tidspunkt

Kl. 18.30-21.30

Forplejning

Let anretning

Pris

Gratis

Er du nysgerrig og vil du vide lidt mere? Investér en time i salonen eller hos os og hør om de mange muligheder, du får med SEAH. Det er ganske uforpligtende og koster selvfølgelig ingenting.


NYT INVENTAR? Vi har ALT til din salon... Kontakt Bella Vista eller kig forbi et af vores flotte showrooms i Silkeborg, Odense og Rødovre og få inspiration, faglig rådgivning og gode idéer til indretning af din salon. Vi hjælper også gerne med lokaler, finansiering og markedsføring - kort sagt, alt fra start til slut. Læs mere på www.bella-vista.dk

13


14

Praktisk Information Betaling og tilmelding til kurserne

Kursustilmeldinger sker til Bella Vista, Silkeborg på tlf.: 86 80 48 11 eller til din Bella Vista salgskonsulent. Umiddelbart efter tilmelding mod­tager du en faktura. Kontrollér venligst sted, dato og tidspunkt.

Afbestilling ved dag- og aftenkurser

En reserveret plads kan vederlagsfrit afbestilles, indtil 14 dage før kursets afholdelse. Ved afbud indtil to dage før kursets afholdelse tilbagebe­tales 50% af kursusgebyret. Ved afbud senere end 2 dage før kurset afholdes vil det ikke være muligt at få kursus­gebyret refunderet. Bliver du forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at give din plads til en kollega. Vi gør opmærksom på, at sygdom og vejrlig ikke berettiger til tilbagebetaling af kursusgebyret. Kurserne afholdes kun for organiserede frisører.

Kursusadresser Silkeborg (Hårup)

Aarhus

Hjørring

Odense

København

Esbjerg

Bella Vista A/S Hårup Bygade 19-21 8600 Silkeborg

Bella Vista Fyn Stærmosegårdsvej 28 5230 Odense M.

Rødovre

Bella Vista Sjælland Annexgårdsvej 2 2610 Rødovre

Park Wine Rudolfgårdsvej 3 8260 Viby J.

Restaurant Allégade 10 Allégade 10 2000 Frederiksberg

Hjørring Bibliotekerne Østergade 30 9800 Hjørring

EUC VEST Spangsbjerg Møllevej 72 6700 Esbjerg


Kursusoversigt NR. KURSUS

15

TID

TEKNIKER

PRIS

ons. 07.09.

18.30-21.30

Lotte Bak Andersen

kr. 249,-

DATO

SILKEBORG S1

Colour Unplugged

S2

Win-Win

man. 12.09.

18.30-21.30

Lise-Lotte Berg

kr. 499,-

S3

Hair-Værk

man. 19.09.

18.30-21.30

Thomas Lauritsen / Johnny Poulsen

kr. 500,-

S4

Essential Looks

man. 03.10.

18.30-21.30

Mika Poulsen / Vikki Agerbo

kr. 799,-

S5

Essential Looks

man. 10.10.

18.30-21.30

Mika Poulsen / Vikki Agerbo

kr. 799,-

S6

Look & Learn dagseminar

man. 24.10.

10.00-15.30

Anette Nielsen / Malene Rasmussen

kr. 699,-

S7

Look & Learn dagseminar

man. 14.11.

10.00-15.30

Vikki Agerbo / Anette Nielsen

kr. 699,-

ODENSE O1

Colour Unplugged

ons. 14.09.

18.30-21.30

Lene Øxenholt

kr. 249,-

O2

Hair-Værk

ons. 12.10.

18.30-21.30

Thomas Lauritsen / Johnny Poulsen

kr. 500,-

O3

Win-Win

ons. 26.10.

18.30-21.30

Lise-Lotte Berg

kr. 499,-

O4

Essential Looks

man. 31.10.

18.30-21.30

Lene Øxenholt / Ann Henriksen

kr. 799,-

ons. 05.10.

18.30-21.30

Lise-Lotte Berg

kr. 499,-

RØDOVRE R1

Win-Win

KØBENHAVN K1

Colour Unplugged

tirs. 06.09.

18.30-21.30

Lene Øxenholt

kr. 249,-

K2

Hair-Værk

ons. 28.09.

18.30-21.30

Thomas / Johnny / René

kr. 500,-

K3

Essential Looks

man. 24.10.

18.30-21.30

Mika / Lene / Ann

kr. 799,-

man. 21.11.

18.30-21.00

Robert Rolfsted

kr. 499,-

AARHUS EX1

Reinvent Yourself

EKSTERNT KURSUS - HJØRRING EX2

Essential Looks

man. 07.11.

18.30-21.30

Mika Poulsen / Lotte Jensen

kr. 799,-

man. 21.11.

18.30-21.30

Mika Poulsen / Lene Øxenholt

kr. 799,-

SEAH1 Produktaften i Rødovre

man. 03.10.

18.30-21.30

Kristian Rasmussen

gratis

SEAH2 Produktaften i Odense

tirs. 04.10.

18.30-21.30

Kristian Rasmussen

gratis

SEAH3 Produktaften i Silkeborg

tirs. 11.10.

18.30-21.30

Kristian Rasmussen

gratis

EKSTERNT KURSUS - ESBJERG EX3

Essential Looks

SEAH PRODUKTAFTEN


Nyttige Webadresser www.bella-vista.dk

Hold dig opdateret om produktnyheder, kemi, værktøj og inventar. Tjek vores pressemeddelelser og download annoncer, kursuskatalog, produktfotos m.m.

www.schwarzkopf-professional.com

Aktuelle nyheder fra Schwarzkopf Professional. Lad dig inspirere af de sidste nye trends og få adgang til et spændende univers med flotte billeder, promotionfilm og hotte trends. Her findes også ASK online hvor du gratis kan registrere dig og finde nyttig viden.

www.salondanmark.dk

Inventarbaseret hjemmeside med udvalgte møbler til spotpris.

Mød os på Hair Trend i Herning 24. - 25. september -frisørbranchens landsstævne

BELLA VISTA A/S • DK-8600 Silkeborg • Tlf.: 86 80 48 11 • info@bella-vista.dk • www.bella-vista.dk

SIP • BV-0446 • 06.11

SES VI?

Bella Vista frisørkurser - efterår 2011  
Bella Vista frisørkurser - efterår 2011  

Bella Vista frisørkurser - efterår 2011

Advertisement