Page 1

c

2 arboxy

Det största på marknaden sedan botox! Behandla: Celluliter Slapp hud Fett depåer Hudbristningar Mörka ringar (under ögon) Åtstramning Fett reducering Cellulit reducering Reducering av bristningar Reducering av påsar under ögon

www.carboxy.se

c

arboxy 2

Kontakta oss för bokning av din konsultation

Koldioxid injektioner Mirakel gasen som förbättrar och läker skadad hud.


c

2 arboxy

Behandlingsresultat Carboxy en välbeprövade tekniken i USA och Europa sedan 15 år tillbaka, som dramatiskt kan reducera celluliter och hudbristningar genom att förbättra lokala vävnader och metabolism. Behandlingarna är snabba, komfortabla och effektiva.

Koldioxid injektioner

Koldioxid terapi eller Carboxytherapy, mirakelgasen, har utropats som det största genombrottet för estetiska behandlingar sedan Botox.

Före

Efter

Behandling av hudbristningar. Röda hudbristningar är mycket lättare att få bort och det ser man på dessa bilder. De vita hudbristningarna är aningen svårare att få bort helt, men reduceringen är extremt bra.

Över hela världen har Carboxy terapi snabbt blivit känd som den ledande hudföryngrings behandlingen. Det är en säker och kliniskt beprövad metod för att föryngra, och återställa samt rekonditionera hud och rynkor. Reducerar dramatiskt slapphet, celluliter och hudbristningar. Carboxy terapi handlar om att injicera små mängder av koldioxid (CO2) under huden för att bryta ner fetthaltiga avlagringar och stimulerar kollagenproduktionen. Behandlingen har inga biverkningar Carboxy behandlar: Hudbristningar & ärr Mörka ringar (under ögon) Celluliter & fett Slapp hud (ev. efter OP)

Före

Efter

Carboxy är perfekt att kombinera med andra behandlingar, som tex. IPL eller kroppsskulpterande behandlingar, detta ger ännu bättre effekt av carboxy behandlingen.

Behandling av celluliter. På denna bild ser man en reducering av fett, slapp hud och celluliter. Blodcirkulationen och kollagenproduktionen har ökat.

Ökningen av syre är viktigt eftersom att det eliminerar vätskan kring cellerna. Slutresultatet är mindre fettceller och fastare vävnad. Carboxy fördelar:

Behandlingsområden: Mage, kärlekshandtag, rygg Armar, dekolletage Ben, rumpa, knän Ansikte

Den vanligaste tanken efter en fettsugning brukar vara “varför har jag fortfarande kvar celluliterna?” Celluliter är svårt att bli av med, 95% av oss har det även efter fettsugning. Carboxy body sculpting är den senaste och enklaste tekniken för att förbättra och reducera celluliter. Carboxy bodysculpting behandlar fett, hudbristningar och celluliter utan att skada omgivande vävnad som fettsugning kan göra. Det är en säker behandling för hela kroppen och används också för att behandla ärr och påsar under ögonen samt mörka cirklar i ansiktet.

Före

Efter

Behandling av slapp hud. Efter några behandlingar ser man stor skillnad på lös och slapp hud. Huden har fått bättre ton, kvalité och blodcirkulation vilket ger en åtstramning.

Uppvärmd koldioxid gas vilket minskar smärta markant. Icke kirurgisk behandling. Ingen återhämtningstid. Påskyndar läkning. Inga bieffekter.

carboxy CDT folder  
carboxy CDT folder  

carboxy injektioner

Advertisement