Page 1

BELANGRIJK 24*7 Probleemoplosser Voor de juiste werking van uw 24*7 dispenser, is het noodzakelijk de binnenkant van het apparaat te ontdoen van folie-residu, het rolsysteem schoon te maken en het metalen kogeltje evt. voorzien van druppeltje olie. GEBRUIK EEN DROGE, ZACHTE ANTI-STATISCHE DOEK! GEBRUIK NIMMER SCHOONMAAKMIDDELEN!!! Hoe vaak u dit moet doen is afhankelijk van hoe vaak u het apparaat gebruikt. Het gebruiken van de opvangbakjes is essentieel anders worden de 2 sensoren verstoort. Hierdoor zal het apparaat niet goed functioneren. De opvangbakjes werken overigens ook antistatisch waardoor er meer lucht tussen folies blijft. Ook het gebruik van de juiste maat opvangbakjes is essentieel voor de sensoren van het apparaat. Het korte bakje voor folie stand I en II, het lange bakje voor folie stand III en IV. Mocht je dit niet juist doen dan geeft het apparaat geheid problemen na enkele folies. Storingen als gevolg van het niet tijdig en frequent reinigen van de dispenser evenals het niet of niet de juiste opvangbakjes gebruiken vallen buiten de garantie

1

2

3

4

5

Probleem STATISCHE ENERGIE - Het apparaat stopt na uitworp van 1 à 2 vellen en geeft verder geen foutcode aan. (Bij het openen is wel de folie gesneden en gevouwen maar niet uit het apparaat gekomen.) FOLIE HOOPT ZICH OP folie hoopt zich op in de binnenkant van de dispenser HET APPARAAT PIEPT – Tijdens het uitrollen van de gesneden/gevouwen folies, maakt het apparaat een piepend geluid. F5 WORDT GETOOND OP DISPLAY PANEL – De werking van het apparaat is geblokkeerd. - - WORDT GETOOND OP DISPLAY PANEL – Het apparaat ziet geen folie of kan de RDIF niet uitlezen.

Oplossing Maak de klep van het apparaat open en veeg met je vinger of een zachte anti- statische doek de mond en rolsysteem schoon van vuil. De statische energie zal ook opgeheven worden.

Maak de klep van het apparaat open en veeg met een zachte doek de mond en rolsysteem schoon van vuil en andere resten die de folie doet plakken aan het rolsysteem. 1. In de binnenkant aan de linkerzijde van de dispenser zit een metalen kogeltje. Hier kan folie-residu op zijn achtergebleven. Doe een druppeltje tondeuse-olie op je vingertop en breng dat aan op het metalen balletje. Zet het apparaat uit en na 5-10 seconden opnieuw aan. Raak daarbij geen instellingen aan die via het display worden ingesteld. Het apparaat is gereset en zal weer te gebruiken zijn. 1. Probeer een andere originele folierol en controleer of deze werkt. Verwijder de oude rol, zet het apparaat uit en opnieuw aan zonder folierol. Indien er geen foutmelding is kunt u de nieuwe folierol plaatsen. Indien de andere folierol werkt, dan is er mogelijk een probleem met de chip in de rol.

Hairfoil Nederland is een geregistreerde handelsnaam van Alebi VOF Middenweg 44 1097 BR Amsterdam Tel: 020- 4638258/ 06-50222572/ 06-39837558 Internet: www.hairfoil.nl Email: sales@hairfoil.nl KvK: 34380003 Banknr: 157302083 Btw: NL821998717B01

Probleemoplosser 2013  
Probleemoplosser 2013  
Advertisement