Page 3

VÄLKOMMEN

Hur många träd kan ditt företag spara? Idag tar vi ut alldeles för mycket resurser från vår planet. Visste du att i Sverige skulle vi behöva tre planeter om vi ska fortsätta med vår livsstil och konsumtion? Det är svårt att greppa. Vi pratar mycket om hållbarhet. Hållbar utveckling, hållbar konsumtion, hållbart samhälle. Med hållbarhet menas, enligt Brundtlandkommissionen ”en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov”.

Säg hej till vår butikssäljare Sara på sidan 10.

Som Xerox-partner vet vi att hållbarhetstanken genomsyrar hela Xerox verksamhet. En Xerox-skrivare som vi levererar till kund är miljövänlig under hela livscykeln, från tillverkning till återvinning. Toppen, tycker jag. Det är inte bara de skrivare vi levererar som är bra för miljön. Vi har även lösningar som är en vinst både för miljön och för företagets ekonomi. Varje år huggs det ner ca 18 träd per var 10:e anställd. En stor del av de dokument som skrivs ut går rakt ner i papperskorgen, eller i bästa fall pappersåtervinningen. Med en ”Follow-me-print”lösning kan du undvika detta då i princip ingenting onödigt behöver skrivas ut. På sidan 4 och 5 kan du läsa mer om ”Follow-me-print” och andra enkla hållbara idéer som gör skillnad på kontoret över tid. För hur klyschigt det än låter är det faktiskt sant att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Så lägg denna tidning i återvinningen när du läst klart. Köp ekologiskt kaffe till fikarummet. Stäng av din dator när arbetsdagen är slut och ta cykeln till jobbet i morgon. Det behöver inte vara svårare än så.

FÖLJ OSS GÄRNA I SOCIALA MEDIER facebook/hagnor

Haglöf & Nordkvist

@hagnorgroup

HANS HAGLÖF, ÄGARE, HAGLÖF & NORDKVIST

HAGLÖF & NORDKVIST KUNDTIDNING Vill ni komma i kontakt med oss? Ring vår växel på 0771-60 20 20. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och tryckfel.

Kontorskoll nr 3  
Kontorskoll nr 3  
Advertisement