Page 10

Säg hej till...

Sara Wermelin Butikssäljare, Falun Hos vår butikssäljare Sara kan du boka en kostnadsfri rådgivning gällande ditt företags telefoni. Har du tur kanske hon bjuder dig på något nybakat.

”Jag faller mer för en smak än en rätt” Första dagen på Haglöf & Nordkvist? I många år arbetade jag på Eric Comm, ett telecomföretag min far ägt sen lång tid tillbaka. I januari 2015 blev vi uppköpta av Haglöf & Nordkvist, i oktober 2016 flyttade vi in under samma tak på Ingarvsvägen 1.

Första bilen? Ljusblå Ford Escort.

Första jobbet? Om jag minns rätt var det när jag städade på Hotell Bergmästaren i Falun.

Första kompisen? Tommy, min granne i Herrhagen.

Första egna bostaden? En liten lägenhet i Härnösand. Flyttade dit för att plugga på idrottsgymnasium. Första resan utan föräldrar? Den gick till Grekland. Tre gånger samma sommar reste jag dit faktiskt. I kön till flyget träffade jag en familj med behov av barnflicka. Jag tackade ja och flyttade sedan ner till Aten för att ta hand om deras barn.

Första idolen? Min första ridskolefröken. Jag såg verkligen upp till henne.

Ett måste

från Telecombutiken

Fritidsintressen Tycker mycket om att vara få vara ute i naturen och röra på mig. Favoriträtt? Jag faller mer för en smak än en rätt. Älskar vitlök. Bästa egenskap? Rak och tydlig Och sista frågan, vad är det bästa med ditt jobb? Att jag får träffa så många härliga människor.

Första filmen på bio? Jag har faktiskt inget minne av att vi gick på bio när jag var liten.

ar!

Sara tips

Alkotestare Dräger 3820 En väldigt enkel försäkring för att veta om du är körklar eller inte. Dräger 3820 har blivit bäst-i-test många år i rad och är 100% pålitlig. Värd varenda krona! Dräger 3820 hittar du i någon av våra två Telecombutiker: Falun, Ingarvsvägen 1 Borlänge, Mästargatan 1

Första skivan du köpte själv? Abba. Jag hade alla deras skivor, precis som alla andra vid den tidpunkten, men jag var aldrig någon musiknörd.

elin erm W ara N: S 5 år lsa M nE NA :4 r R e t ! DE : Dot ott ÅL la g ILJ l A M FA KAR: S ÖN 10 Missa inte vår webbshop hagnorstore.se

Kontorskoll nr 3  
Kontorskoll nr 3  
Advertisement