Page 7

 ullt

Visste du att svenskt idrottsliv årligen engagerar 3,1 miljoner barn, ungdomar och vuxna i över 20 000 idrottsföreningar? Då är det inte konstigt att vi ser det som en självklarhet att vara en del av idrottsrörelsen. En idrottsförening bidrar till gemenskap och nya vänner, oavsett om du är tjej eller kille, vilken religion du tillhör eller vilket land du kommer ifrån. Den ger barn och ungdomar en bra start i livet och dessutom har idrott och fysisk aktivitet positiva inverkningar både för hjärta och hjärna. Under säsongen 2017/18 har vi valt att bli samarbetspartner till tre större föreningar på de orter där vi har kontor; IBF Falun, Brynäs IF och Almtuna IS. Dessa föreningar gör alla tre värdefulla arbeten med och för våra barn- och ungdomar. Deras elitlag har en positiv påverkan både när det gäller att vara förebilder för våra ungdomar och att vara marknadsförare av vår region. Föreningslivet gör skillnad i samhället och det vill vi vara med och stödja. ■

Om du inte höll på med din idrott, vad skulle du vilja göra då? – Skulle tycka det var kul med någon form av team-sales. Vilket är det bästa karriärstips du fått? Och det värsta? – Det bästa måste ju varit av min pappa när han tog med mig till vårt lags första träning. Det värsta har jag nog inte fått.. men ett erbjudande från ett tjeckiskt lag att spela i smällde inte så högt för några år sedan.

Elias Fälth Brynäs IF Vilka tre styrkor värderar du mest hos dig själv? – Jag är trygg, både i mig själv och för andra. Uppriktig och frispråkig samt gillar att diskutera. Vad gör dig riktigt förbannad? – Djurvän och familjefar som jag är så brinner jag av ordentligt på alla sorts saker där djur och barn far illa. Vem skulle spela huvudrollen i en dokumentär om dig? – Jag drar till med Ola Rapace som utstrålar lugn och trygghet samt är uppvuxen i Tyresö precis som jag. Om du inte höll på med din idrott, vad skulle du vilja göra då? – Det är och alltid har varit så mycket idrott i mitt liv, men börsmäklare, akutläkare eller försäljare skulle varit både passande och spännande. Vilket är det bästa karriärstips du fått? Och det värsta? – Att följa min inre känsla för vad som känns rätt och fel för mig i olika situationer. Det har lärt mig genom åren att inte bara göra något för att tillfredsställa någon annan om det skulle gå emot min egen uppfattning eller ideal. Annars är ”Njut, ta tillvara på tiden och gör det mesta och bästa av det, varje dag” samt ”Be the best version of yourself” ett bra mantra att påminna sig om tycker jag!

Fredrik Dahl, VD, Ove Berglund, säljare och Filip Nordkvist, ägare/försäljningschef i fina matchtröjor. 7

Kontorskoll nr1 2018  
Kontorskoll nr1 2018  
Advertisement