Page 3

VÄLKOMMEN

Vi vill inget annat än att gå ut på is med just er! sar!

p Fredrik ti

Ett måste

från hagnorstore.se

EN LIVRÄDDARE

Varje år drabbas ca 10 000 människor av plötsligt och oväntat hjärtstopp. Vid hjälp inom 180 sekunder ökar chansen till överlevnad med 75%. En hjärtstartare på kontoret är en investering som kan rädda liv. Den är lätt att använda och kostnaden för hjärtstartaren är avdragsgill för företag. Hjärtstartare FRx Art.nr: 2890395

När jag fick frågan om att skriva en ledare till årets första nummer av Kontorskoll sa jag ja direkt. Nu i skrivande stund känner jag att det kanske var ett av mina mindre genomtänkta beslut 2018 eller så trodde jag att jag var Jan Guillou för en sekund. Hursomhelst nämndes det också att jag gärna kunde väva in lite snack om säkerhet. Inga problem tänkte jag och i hemlighet började jag tänka på Boxplay, ligga på rätt sida och på spelare som skickar iväg pucken sarg ut mer än nödvändigt.

Vill du veta mer om vårt kontor i Uppsala? Bläddra till sidan 9

Vad är då säkerhet och varför skickar vissa spelare fler puckar sarg ut än andra? Säkerhet är kunskap om hot och risker och hur de kan förebyggas och undvikas. En spelare med en mindre verktygslåda, med färre alternativ och lösningar för att undvika just hot och risker, skickar därför mest troligt fler puckar sarg ut än spelare med annan kompetens och erfarenhet. Hur är det i ert lag? På ert kontor? Har ni kunskap om hot, risker och nya lagar? Vet ni hur de kan förebyggas, undvikas eller skickar ni pucken sarg ut, åker och byter och lämnar över problemet till någon annan? Att åka och byta när det kommer en motståndare med GDPR på bröstet behöver i och för sig inte vara helt fel, speciellt inte om spelarna som står på tur för att komma ut på isen kommer ifrån Haglöf & Nordkvist. Mina, våra spelare är nämligen utbildade för att möta just den typen av motståndare. De vet hur man undviker t.ex. ett GDPR-anfall. De har den stora verktygslåda, de kan alternativen och de har lösningar på alla möjliga typer av lagar, hot och risker som allt som oftast får, en för mig, helt obegriplig tre eller fyrstavig förkortning. Nu vill Milo gå ut på en promenad och eftersom det är han som bestämmer här på kontoret i Uppsala måste jag avsluta och det gör jag med ett tips; Ta in en spelare från Haglöf & Nordkvist till ert lag, en spelare som löser era utmaningar. Vi vill inget hellre än att gå ut på is tillsammans med just er!

FÖLJ OSS GÄRNA I SOCIALA MEDIER facebook/hagnor

Haglöf & Nordkvist

@hagnorgroup

FREDRIK NORDKVIST, PLATSCHEF, UPPSALA

HAGLÖF & NORDKVIST KUNDTIDNING Vill ni komma i kontakt med oss? Ring vår växel på 0771-60 20 20. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och tryckfel.

Kontorskoll nr1 2018  
Kontorskoll nr1 2018  
Advertisement