Page 10

Säg hej till...

Ulrika Säldebjer Key Account Manager, Uppsala Ulrika är det senaste tillskottet på vårt kontor i Uppsala. En ambitiös och trevlig tjej som gillar att träffa människor och som just nu håller på att lära sig allt hon kan om både vårakunders verksamheter och deras behov, samt förstås även våra egna produkter och tjänster.

”En ny bransch som ger mig utmaningar” Första dagen på Haglöf & Nordkvist? – Började på kontoret i Uppsala i december 2017, så jag är relativt ny på jobbet. Arbetade tidigare på Elodie Details där målgruppen var småbarnsföräldrar, så det är en stor kontrast men jag gillar utmaningar. Första jobbet? – Jag var 15 år och arbetade på lasarettet i Sala. Min uppgift var att ta ut de gamla på promenader i stadsparken. Första egna bostaden? – 18 kvadrat i Uppsala dit jag flyttade för att jobba. Första resan utan föräldrar? – Den gick till Rhodos med min pojkvän. Jag var 17 år då och minns att min mamma och pappa fick skriva på papper för att jag skulle få åka.

Första bilen? – En gammal Merca som jag fick av min farfar. Gick hur bra som helst. Första idolen? – Även här Spice Girls. De hade sin storhetstid när jag växte upp. Första kompisen? – Lina, barndomsvän. Vi bodde grannar. Favoriträtt? – Italiensk mat. Bästa egenskap? – Jag är väldigt snäll. Och sista frågan, vad är det bästa med ditt jobb? – Att det är en ny bransch som ger mig många utmaningar och så har jag väldigt trevliga kollegor.

Första filmen på bio? – Har ett svagt minne av att det var Tummelisa. Första skivan du köpte själv? – Spice Girls. Baby Spice var min favorit.

er

ebj

d Säl

bo. a am lrik s U : ch år r o pelat MN 5å s NA ER: 29 , 1 har t liv. on D å ÅL ILJ: S : Jag it m cks N M la E e A ro S h F ö S k n E R ta ch ling. INT ll näs rna o o cyk ä b r g svägs fot e g d in Spr et lan k c my

10 Missa inte vår webbshop hagnorstore.se

Kontorskoll nr1 2018  
Kontorskoll nr1 2018  
Advertisement