Page 1

L.I.M exp e rie nc e why l e ss is mor e V 책r e n 2014


L.I.M less is more Less Is More är en övergripande designfilosofi hos oss på Haglöfs men i L.I.M Series tar vi den filosofin till sin spets. Serien består av en helt ny kollektion kläder, skor och ryggsäckar för snabb och lätt vandring - extremt lätta, minimalistiska och packbara produkter med 100% funktion.


Take Care För att kunna njuta av naturen i morgon, måste vi ta ansvar för det vi gör idag. På Haglöfs är vi väl medvetna om vår påverkan på både människor och miljö. Genom att ansluta oss till bluesign® och Fair Wear Foundation har vi tagit två viktiga steg mot en mer hållbar verksamhet. Vår övergripande hållbarhetsstrategi är enkel: vi minimerar vår negativa miljöpåverkan genom att utveckla produkter som håller länge, genom att använda oss av socialt ansvarstagande tillverkare och genom att hela tiden öka andelen återvunna och bluesign®- godkända material i våra produkter. Att vara ett ansvarstagande varumärke betyder för oss att vi integrerar vårt hållbarhetstänk i allting vi gör. Vi har ingen speciell eko-kollektion utan vi höjer istället kraven för alla produkter, i alla våra produktsegment. Det är viktigt för oss att samarbeta med återförsäljare och tillverkare för att öka medvetenheten och efterfrågan på miljömässigt hållbara produkter. Vi jobbar ständigt på att förbättra oss; till exempel har vi tagit bort silverjonbaserade antibakteriella behandlingar i våra produkter och vi deltar i en forskningsgrupp som arbetar med att utveckla PFC-fria impregneringar med samma prestanda som de med PFC. Vårt hållbarhetsarbete är under ständig utveckling, men det viktigaste är kanske det vi alltid har gjort – att tillverka produkter som lever länge, utan onödig miljöpåverkan. Hållbarhetsarbetet är självklart för oss och vi hoppas och tror att du tänker som vi – för då blir skillnaden så mycket mer märkbar. Om du vill läsa mer konkret om det vi gör, så titta gärna i vår Hållbarhetsrapport.


L.I.M TREKKING/Ryggsäckar

L.I.M susa L.I.M Series innehåller tre ryggsäcksmodeller, varav L.I.M Susa är den största. Förutom att den är väldigt lätt och avskalad har den ett antal väl uttänkta detaljer som maximerar ventilation och prestanda, utan att addera onödig vikt.

Vattenresistent impregnering fri från PFOS/PFOA .

l. I . M SUSA Stl: 40L Ca. 730 g. Stl: 30L Ca. 600 g. Dynamite/Sun

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com


l.i.m trekking/Kläder

woMEN´S & men´s style

L.I.M essens jacket Omsorgsfullt utvecklade dunjackor, med fokus på låg vikt, hög värmekapacitet och packbarhet. Varje gram räknas och de noga utvalda materialen har hög slitstyrka i förhållande till sin vikt. Jackorna är isolerade med 800 CUIN fill power gåsdunskvalitet, har kroppsnära passform, två handvärmande fickor, hellång dragkedja och elastiska ärmslut.

l.i.m essens down jacket

l.i.m q essens down jacket

Stl: S-XXL. 185 g (Stl L).

Stl: XS-XL. 170 g (Stl M).

Dynamite

Dynamite

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com


trekking

WOMEN´S style

TREKKING l.i.m DAM

L . I .M Q p ow e r d ry TOP

l.i.m q barrie r p ro hood

Stl: XS-XL. 180 g (Stl M). Imperial purple

Stl: XS-XL. 190 g (Stl M). Imperial purple

l. i . m i i i q j acke t Stl: XXS-XL. 215 g (Stl M). Imperial purple

l . i. m q f l e x h o o d

l.i.m q parka

Stl: XS-XL. 260 g (Stl M). True black

Stl: XXS-XL. 260 g (Stl M). Imperial purple/Dynamite

H ag l öf s l .i .m l ow q

L.i.m iii q pant

l . I .M SUSA 30

Stl: 4-8. 155 g 1/2 par (UK5). Dynamite/Imperial purple

Stl: XXS-XXL. 210 g (Stl M). True black

Stl: 30L Ca. 600 g. Dynamite/Sun

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com


l.i.mTREKKING/CLOTHING trekking/Kläder L.I.M

L.I.M q parka L.I.M Q Parka är ett ultimat väderskydd med hög packbarhet. Materialet Gore-Tex® Paclite är extremt lätt och komprimerbart och är helt vind- och vattentätt. Modellen är något längre för att ge extra skydd. Trevägsjusterbar huva, innovativ mönsterkonstruktion utan sömmar på axlarna, i sidorna eller under armarna och vattenresistenta dragkedjor. Desssutom är L.I.M Q Parka ett bättre miljöval tack vare att den är bluesign®-godkänd.

l.i.m q parka Stl: XXS-XL. 260 g (Stl M). Imperial purple/Dynamite

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com

WOMEN´S style


l.i.m trekking/CLOTHING l.i.m trekking/SKOR

l.i.m q low L.I.M Q Low är utvecklad för snabb hiking och i samarbete med ASICS®. Varje komponent är utvald med fokus på vikt och slitstyrka, som exempelvis skyddande tåpaneler och minskade antal sömmar. Framdelen har förstärkningar på utsidan för ökat skydd, stabilitet och passform. Yttersulan har ett förbättrat grepp på våta underlag tack vare riskornsskal som perforerar vattnets ytspänning och därmed ökar friktionen.

H aglöfs L. I. M Q LOW Stl: 4-8. 155 g 1/2 par (UK 5). Dynamite/Imperial purple

27

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com haglöfs Fa l l / w i n t e r 2 012

WOMEN´S style


trekking

MEN´S style

TREKKING l.i.m Herr

L . I .M p ow e r dry h o o d

l.i.m essens down jacket

Stl: S-XXL. 180 g (Stl L). Ginko green

Stl: S-XXL. 185 g (Stl L). True black

l. i . m v er sa j acke t Stl: XS-XXL. 295 g (Stl L). Sun/Ginko green

l . i. m f l e x h o o d

l.i.m low gt

Stl: S-XXL. 315 g (Stl L). Sun/Ginko green

Stl: 6,5-12,5. 250 g 1/2 par (UK8). Ginko green/Sun

H ag l ö f s l .i .m l ow

L.i.m iii pant

l . I .M SUSA 3 0

Stl: 6,5-12,5. 185 g 1/2 pair (UK8). True black/Dynamite

Stl: XS-XXL. 230 g (Stl L). True black

Stl: 30L Ca. 600 g. Dynamite/Sun

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com


men´s style

l.i.m trekking/SKOr

L.I.M low GT L.I.M Low GT är en snabb, vattentät hikingsko framtagen tillsammans med ASICS®. Alla skons komponenter är utvalda med fokus på vikt och slitstyrka. Skon är förstärkt på ovandelen för extra skydd, stöd och komfort och den är helt vattentät tack vare Gore-Tex®. Dessutom har den GEL® stötdämpning och yttersula med förbättrat grepp på våta underlag tack vare riskornsskal som perforerar vattnets ytspänning och därmed ökar friktionen.

l.i.m low gt Stl: 6,5-12,5. 250 g 1/2 par (UK8). Ginko green/Sun

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com


l.i.mtrekking/CLOTHING trekking/KLÄDER l.i.m

l.i.m flex hood L.I.M Flex Hood är vår lättaste och mest packbara trelagers Soft Shell-jacka. Vind- och vattenresistent och med utmärkt stretch och passform. Elastisk, kroppsnära huva med förstärkt skärm, två fickor med blixtlås och elastiska ärmslut med tumhål. Bättre miljöval tack vare bluesign®.

l. i . m f lex ho o d Stl: S-XXL. 315 g (Stl L). Sun/Ginko green

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com

men´s style


l.i.m trekking/KLÄDER

L.I.M power dry hood Mycket användbart mellanlager i stretchig Polartec® PowerDry®. Kroppsnära passfrom som håller dig varm och torr och ger dig maximal rörelsefrihet. Tunn huva, hellång dragkedja och ärmslut med tumhål för extra värme och komfort.

L . I . M pow er d ry ho o d Stl: S-XXL. 180 g (Stl L). True black

Fler Trekkingprodukter, www.haglofs.com

men´s style


L채s mer p책 www.haglofs.com/haglofs-100

HAGLÖFS L.I.M SS14  

Haglöfs Trekking L.I.M Vår/Sommar 2014, Svenska

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you