__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

HÆSTRUP VVS OG BYENS BLIKKENSLAGER FUSIONERER


Henrik Højmark Hansen

Frede Jensen

FREMTIDEN PÅ PLADS FOR HÆSTRUP VVS EFTER FUSION Med Frede Jensen som arbejdende bestyrelses­formand i foreløbig de næste to år og Henrik Højmark Hansen som direktør og daglig leder for de 30 medarbejdere peger pilen fremad for Hæstrup VVS. Frede Jensen har aktiemajoriteten i selskabet, og der er allerede indgået aftale om, at den bestemmende aktieandel på sigt skal overdrages til Henrik Højmark Hansen, som vil føre Hæstrup VVS videre og sikre kunderne en endnu højere kvalitet og service og samtidig udvikle virksomheden med endnu flere kompetencer. - Med Henrik har jeg fundet den samarbejds­partner, der har både evnerne og lysten til at drive Hæstrup VVS videre. Jeg kunne måske godt have solgt virksomheden til en af de større landsdækkende VVSvirksomheder, men så kunne jeg være bange for, at der på kort sigt ikke ville være noget, der hed ­Hæstrup VVS. Nogle medarbejderne ville formentlig blive sagt op, mens de øvrige ville blive spredt for alle vinde.

Derfor søgte jeg en lokal samarbejdspartner, fortæller Frede Jensen.

Fusionen mellem Hæstrup VVS og Byens Blikken­slager blev offentliggjort den 1. december 2015.

”VIL DU KØBE MIT FIRMA” - Jeg kendte ikke Henrik personligt, men han var ­blevet anbefalet overfor mig, og en dag i marts 2015, hvor jeg var ude på en løbetur, så jeg, at Henrik kørte ind til Byens Blikkenslager på Mads Clausensvej i ­Hjørring. Jeg vendte om og løb efter ham. ”Vil du købe mit firma”, spurgte jeg. - Selv om spørgsmålet kom bag på mig, så var ­tanken ikke fremmed for mig. Spørgsmålet var ikke, om jeg ville, men om jeg kunne lade være, smiler Henrik Højmark Hansen. De to fik hurtig et positivt indtryk af hinanden, og at et kompagniskab var muligt. Først skulle Henrik Højmark Hansen dog overtage Peer H. Sørensens ejer­andel af Byens Blikkenslager.

PAPIRLØST - Jeg ønsker at føre Hæstrup VVS videre i samme ånd. Vi påtager os stadig gerne både helt små og helt store opgaver. Den digitale time- og sagsstyring, som jeg indledte i 2014 i Byens Blikkenslager, implementerer vi også i Hæstrup VVS, hvor vi papirløst kobler bogholderi, økonomi og materialestyring sammen i ét ­system. Systemet kan tilgås af alle via mobil­telefoner og giver således nemt og fuldt overblik over en ­opgave, forklarer Henrik Højmark Hansen.


HISTORIEN OM BYENS BLIKKENSLAGER Byens Blikkenslager blev etableret i 2002 af blikkenslager Peer H. Sørensen. Virksomhedens første værksted lå på Vandværksvej i Hjørring og fokus var primært rettet mod blikkenslager arbejde. I 2005 flyttedes til større lokaler på Mads Clausensvej 28 i Hjørring, hvorfra virksomheden blev drevet frem til fusionen. I 2009 blev Henrik Højmark Hansen ansat med henblik på et glidende generationsskifte. Henrik Højmark H ­ ansen er uddannet VVS-installatør og tilførte dermed nye kompetencer til firmaet. I 2011 blev firmaet omdannet til et selskab og tog navneforandring til Byens Blikkenslager og VVS-forretning ApS. Samtidigt solgte Peer H. Sørensen 50% af virksomheden til Henrik Højmark Hansen, og de to har drevet forretning sammen frem til fusionen, hvor virksomheden beskæftigede otte medarbejdere. Generationsskiftet er nu afsluttet, idet Henrik Højmark Hansen købte Peer H. Sørensens ejerandel inden ­fusionen med Hæstrup VVS.

HISTORIEN OM HÆSTRUP VVS Hæstrup VVS blev etableret i 1953 af Frede Jensens far, Arne Jensen, der grundlagde en alsidig forretning, som gennem årene har forstået at følge med tiden og tilpasse sig årtiers store teknologiske udvikling inden for faget. I 1986 blev Frede Jensen hovedaktionær i Hæstrup VVS, da virksomheden blev omdannet til et aktieselskab. Med mere end 60 år i branchen har Hæstrup VVS været med lige fra central- og fjernvarme, fra olie til naturgas og til alternative energikilder som jordvarme, solvarme og varmepumper. Hæstrup VVS løser opgaver for private i form af traditionelt VVS-, Kloak- og blikarbejde, for andre bygge­virksomheder samt erhverv og industri, der nyder gavn af virksomhedens store viden og erfaring. Hæstrup VVS beskæftigede godt 20 medarbejdere ved fusionen.

Brødrene Dahl

er Danmarks største VVS-grossist og er specialiseret i produkter og rådgivning til den professionelle forbruger inden for Bygningsinstallation, Infrastruktur, og KAM, er Danmarks største VVS-grossist er Klima og OEM/MRO Industri. specialiseret i produkter og rådgivning til

Brødrene Dahl

den professionelle forbruger inden for Brødrene Dahl er kompetenceleverandør Bygningsinstallation, Infrastruktur, KAM, og harog 52OEM/MRO butikker fordelt i hele landet, Klima Industri. samt 2 klimacentre, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimaBrødrene Dahl er kompetenceleverandør teknologier. og har 52 butikker fordelt i hele landet, samt 2 klimacentre, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimateknologier.

Brødrene Dahl

Vandværksvej 15 9800 Hjørring Tlf: 48 78 67Dahl 70 Brødrene www.bd.dk Vandværksvej 15 9800 Hjørring


GENSIDIG RESPEKT OG GOD KEMI For seniorpartner og statsautoriseret revisor hos BDO, Jann Mikkelsen, har det været en god oplevelse at se, hvordan Frede Jensen og Henrik Højmark Hansen har ­fundet sammen, og hvordan Peer H. Sørensen som den ene halvdel af Byens Blikkenslager har stillet sig til rådighed, så en fusion mellem de to virksomheder blev mulig. - Det aftvinger respekt, og det er tydeligt, at der er netop respekt for hinanden, siger Jann Mikkelsen, der var revisor for begge firmaer. - Frede Jensen har i flere år talt om et generationsskifte, og da jeg kendte Byens Blikkenslager som en sober og meget kompetent drevet virksomhed, foreslog jeg, at en fusion måske kunne være en løsning. Det er dejligt, at der er god kemi mellem de to, og at Henrik nu er garant for at bevare kontinuiteten i Hæstrup VVS, siger Jann Mikkelsen, der ser rådgivning om f. eks. et generationsskifte som en naturlig del af revisorens arbejde.

- Hæstrup VVS har jo været kunde i Jyske Bank i en menneske­alder, og Frede har i flere år talt om et glidende generationsskifte. Jeg kender Henrik igennem netværk, og jeg glæder mig over, at han nu vil bære kulturen i det gamle, hæderkronede firma videre til gavn for hele landsdelen, siger Christian Vejling, der fik mulighed for at arbejde videre med det oplæg, som BDO og Jann Mikkelsen havde skitseret. - I Jyske Bank deltager vi meget gerne i generationsskifter og faciliterer et samarbejde mellem parterne. På landsplan har vi oprettet en afdeling, der netop arbejder med generationsskifter i små og mellemstore, ofte ejerledede, virksomheder. - Det er skønt at se, at Byens Blikkenslager og Hæstrup VVS kunne finde sammen, men jeg synes også, at det er positivt, at to lokale rådgivningsvirksomheder som BDO og Jyske Bank kan arbejde tæt sammen om en sag, understreger Christian Vejling.

BÆRER KULTUREN VIDERE Også afdelingsdirektør i Jyske Bank, Christian Vejling, glæder sig over, at de to firmaer har fundet sammen.

I BDO BRÆNDER VI FOR AT UDVIKLE KUNDERNES FORRETNING Jann går på arbejde for at skabe optimale muligheder for sine kunder. Det kræver nærvær, indlevelse og stor faglig indsigt. Vi hjælper også gerne dig. Ring på telefon 96 23 54 00, eller læs mere på www.bdo.dk Jann Mikkelsen, Senior Partner, statsautoriseret revisor

RÅDGIVNING, REVISION OG REGNSKAB BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer.


Henrik Højmark Hansen, Hæstrup VVS A/S

Frede Jensen, Hæstrup VVS A/S Jann Mikkelsen, BDO

Christian Vejling, Jyske Bank

Du arbejder ud over landegrænser – gør din bank?

$ Handel i andre lande kræver et finansielt setup, der fungerer, når leverandøren bor i Shanghai, og kunderne bor i Spanien. Eller omvendt. I Jyske Bank får du en bank, der er stor nok til at have specialiseret ekspertise i international handel, men ikke for store til stadig at sætte personlige relationer og gensidig tillid højt. Det får du i Jyske Bank: • En specialiseret erhvervsrådgiver med ekspertise i international handel • Adgang til bankens specialister i fx risk management, finansiering og trade finance • Sparring med vores eksportambassadør, Claus Engen, om specialløsninger, fx fra Danmarks Eksportkredit • En bank, der giver dig økonomisk og strategisk sparring

Vendsyssel Erhverv Østergade 23 ∙ Hjørring ∙ Tlf. 89 89 34 90 Christian Vejling Afdelingsdirektør christian-vejling@jyskebank.dk Tlf. 89 89 33 11

Claus Engen Erhvervsrådgiver engen@jyskebank.dk Tlf. 89 89 33 12


SPÆNDENDE BYGGERI I CENTRUM AF AALBORG

For byggefirmaet Arne Andersen A/S udfører Hæstrup VVS VVS-entreprisen på 32 attraktive ejerlejligheder på Østerbro Brygge i et spændende byggeri tæt på Aalborg Centrum. Byggeriet opføres som et fælles projekt mellem Arne Andersen og Frede Jensen fra Hæstrup VVS. Lejlighederne, der i størrelse spænder fra 108 kvm til 184 kvm, ligger nær ved Musikkens Hus og byens pulserende havnefront. Alle lejlighederne har altaner, desuden har enkelte penthouselejligheder egen eksklusive taghave med en enestående udsigt. Ejendommen har elevator og opføres i kvalitetsmaterialer og efter nyeste energikrav. Der er mulighed for tilkøb af parkeringsplads i p-kælder. UDFORDRENDE BYGGEPROCES Nærheden til Aalborgs centrum, Nordkraft, Musikkens Hus og stor byggeaktivitet i umiddelbar nærhed har været udfordrende for byggeprocessen, så anden etape af Østerbro Brygge har både fagligt og logistisk været en spændende opgave. I projektet har vi stået for alt indenfor varme, vand, afløb samt ventilation. Køberne har under byggeriet haft mulighed for at tilkøbe unikke materialer, hvor vi i en løbende proces har medvirket som professionel rådgiver. Arne Andersen Vrå A/S og Hæstrup VVS har gennem årene løst mange opgaver sammen, og det er der flere grunde til. - Vi har altid haft et særdeles godt samarbejde med Hæstrup VVS. Firmaets dygtige folk leverer en rigtig god kvalitet, og firmaet overholder altid alle aftaler og leverer arbejdet til den aftalte tid, fastslår direktør Arne Andersen.

Totalentreprise

Hovedentreprise

Industribyggeri

Boligbyggeri

Landbrugsbyggeri

Nordre Ringvej 7-9 - 9760 Vrå - Tlf. 98 98 19 64 - www.arne-andersen.dk

Kontorer i: Aalborg 7025 1964 Frederikshavn 9842 2847 Vrå 9898 1964


Lasse Rüsz

Peer H. Sørensen

HÆSTRUP VVS HAR BLIK FOR KVALITETEN En moderne blikkenslager arbejder i mange forskellige materialer, og opgaverne spænder fra tre meter tagrende til indpakning af hele facader eller store tagprojekter. - Hos Hæstrup VVS er vi tre faste blikkenslagere samt et par kolleger, der kan træde til ved spidsbelastning, og vi løser alle ­typer af opgaver i tyndplader, typisk zink, kobber og alu­minium, forklarer leder af blikafdelingen Peer H. Sørensen, der selv er udlært blikkenslager. Kunderne er private, boligforeninger, byggefirmaer eller kolleger inden for VVS-branchen, der ikke selv har blikkenslagere ansat. EN DEL AF ARKITEKTUREN - Tagrender, større inddækninger af kviste eller facader er typisk fremstillet i zink eller aluminium. Og aluminium vinder mere

og mere indpas i moderne byggeri, fordi vi – modsat zink og kobber – kan få materialet i et utal af farver. På den måde bliver blikkenslagerarbejdet en farverig del af bygningens arkitektur samtidig med, at beklædning i både zink, kobber og aluminium er vedligeholdelsesfri, påpeger Peer H. Sørensen. Hæstrup VVS er som ét af bare 34 firmaer i Danmark – og det eneste nord for Aarhus - Rheinzink-certificeret.

E­ ksempelvis skal vi i gang med et større projekt, hvor vi sammen med teknikere fra Rheinzink i forvejen har produceret alle de mest udfordrende detaljer. Det betyder, at vi ikke skal bruge kostbar tid ude på byggepladsen for at løse udfordringerne. Rheinzink har sammensat et kursus for medarbejderne, således at de præcis ved, hvordan de skal løse opgaven, fortæller Peer H. Sørensen.

KVALITETSSTEMPEL - Certificeringen er virkelig et kvalitetsstempel, og bag certificeringen ligger bl.a., at vores medarbejdere har været på kursus i både Danmark og Tyskland, og at vi hvert år bliver tjekket for at sikre, at vi lever op til kvaliteten. - Vi har i det hele taget et tæt samarbejde med Rheinzink.

5 ÅRS ! GARANTI Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr

DURAVIT DURASTYLE GULVSTÅENDE TOILET INKLUSIV TOILETSÆDE MED SOFTCLOSE Flot stilren og tidløs nordisk design. Toilettet skyller med 3 og 4,5 liter vand, og er 44 cm høj.

PRIS INKL. TOILETSÆDE OG MONTERING

KR.

4.000.-

INKL. MOMS

5 ÅRS GARANTI OMFATTER PRODUKTGARANTI PÅ PRODUKTER FRA DURAVIT

Besøg vores butik på Vandværksvej 25 i Hjørring

Salg, service og udlejning af have/park maskiner, Entreprenørmateriel, lifte samt meget andet.


ENERGI FRA KØLEMASKINER BRUGES TIL OPVARMNING Søren Svendsen, Hæstrup VVS A/S

Claus Sørensen A/S driver køle- og frysehuse i flere danske havne, og på Jens Munksvej i Hirtshals har vi deltaget i en større tilbygning samt renovering af eksisterende faciliteter. En af opgaverne har været at projektere og installere et genvindings­anlæg, der udnytter den energi, der skabes fra anlæggets kølemaskiner, til opvarmning af bygningerne. Løsningen har vi projekteret sammen med køleproducenten Carrier. Genvinding af varme, der skabes i én proces og udnyttes i en anden, kræver stor teknisk indsigt ved projekteringen og ved udførelsen. Heldigvis har vi nogle meget kompetente og erfarne medarbejdere, og samtidig råder vi over det rigtige værktøj til opgaven. Mange virksomheder har et uforløst potentiale til genvinding af energi og kan med fordel benytte overskudsvarme til opvarmning af bygninger. Udover projektering og installation af genvindingsanlæg har vi i forbindelse med udvidelse af pakkeområde og kontor stået for øvrigt VVS-arbejde på Jens Munksvej, som er Claus Sørensens flagskib inden for pakning af fiskeprodukter. RINGER IGEN - Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Hæstrup VVS, som vi ikke har arbejdet sammen med tidligere, men jeg vidste, at Frede Jensen og hans medarbejdere kunne løfte opgaven, fordi de fagligt er hammerdygtige. Hæstrup VVS har gode referencer fra store og krævende kunder, og vi er ikke blevet skuffet. Vi vil helt klart ringe til Hæstrup VVS igen, når vi får brug for et dygtigt VVS-firma, understreger maskinmester Frank Lykkegaard hos Claus Sørensen A/S og tilføjer, at Frede Jensen desuden har deltaget i beregninger af projektet, samt at Hæstrup VVS yderligere har sikret, at jorden under køle- og frysefaciliteterne ikke fryser.

Frank Lykkegaard, Teknisk chef Claus Sørensen A/S

Nyheder fra Gastech-Energi Modulerende varmepumper fra CTC CTC GSi-12 • Energimærke A++/A xl • Jordvarmepumpe med indbygget beholder • Høj SCOP • Meget støjsvag • Producerer op til 300 liter varmt vand • Indbygget brugsvandsbuffer med friskvandsmodul

CTC EcoAir 500M • Luft-til-vand varmepumpe • Støjsvag drift • Rekordhøj SCOP • Producerer varme ved en udetemperatur på ned til -22°C • Fremløbstemperatur på op til 65°C

Op til

årosg 15 aranti g

ser vice

Op til

årosg 10 aranti g

ser vice

Elco hybrid – gasfyr i kombination med varmepumpe • Gasfyr kombineret med varmepumpe • Varmepumpen står for den primære varmeproduktion • Enkel installation med kompakte produkter • Varmepumpe og kedel anvender samme styring • Energieffektiv og økonomisk installation • Kedel og varmepumpe kan styres via en smart app

Elco Thision Mini gasfyr • Kompakt, enkel og effektiv • Enkel og intelligent styring • Lang levetid Op til

årosg 10 n a ar ti g

ser vice

Kontakt Hæstrup VVS på telefon 9898 6100 hvis du vil vide mere om dine muligheder for grøn varme. Du kan også kontakte Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk

Gastech-Energi A/S | Sindalsvej 8, 8240 Risskov | Vallensbækvej 18F, 2605 Brøndby | Salg 8742 5959 | salg@gastech.dk


Henrik Fjordbak, Fjordbak Byg A/S

Henrik Højmark Hansen, Hæstrup VVS A/S

DRØMMEHUSET TAGER AFSÆT I KUNDENS ØNSKER Sammen med Fjordbak Byg i Hjørring har vi gennemført en række byggerier, fælles byggeprojekter med flere boliger samt arkitektegnede parcelhuse. Vi har således bl.a. arbejdet sammen om Svanehaven, Oasen, Christiansgade og Kildeparken i Hjørring samt enfamilieshuse i eksempelvis Hjørring, Aalborg, Aabybro, Horsens og Løkken. Med arkitekttegnede boliger er kunden sikker på at få et hus, der ikke findes mage til længerede nede ad vejen. Arkitekturen er forskellig, og det er de indvendige løsninger også. Opførelsen af drømmehuset begynder altid med et møde, hvor vi sammen med Fjordbak Byg afstemmer alle forventninger og gennemgår byggeprocessen. Som professionel og seriøs samarbejdspartner er det naturligvis vigtigt, at vi har styr på procedurer, at vi er i stand at kommunikere klart både med kunden og med de øvrige aktører på byggepladsen. Og så giver det selvfølgelig sig selv, at vi aldrig svigter vores fokus på den højeste kvalitet.

TILLID, RESPEKT OG FORSTÅELSE - Gensidig tillid, respekt og forståelse for hinanden er nøgleord i det tætte samarbejde, vi har haft i mange år med både Hæstrup VVS og Byens Blikkenslager og VVS-forretning. Med både Frede og Henrik er et ord et ord, og vi har da været ude for, at både Frede og Henrik selv er trådt til for at løse en opgave i en presset situation. Fordi vi havde aftalt et tidspunkt, og så betød det ikke noget, at han skulle ud på pladsen om aftenen. Det skaber respekt hos mig, understreger direktør og indehaver af Fjordbak Byg i Hjørring, Henrik Fjordbak. - Hæstrup VVS beskæftiger dygtige og erfarne medarbejdere, og vi arbejder som regel sammen med de samme folk hver gang. De er gode til at løse udfordringerne, og både Frede og Henrik og jeg kender hinanden så godt, at hvis jeg f. eks. træffer en hurtig beslutning, så ved jeg godt, at de ville vælge den samme løsning. - Forholdet mellem os er så godt, at vi også i nogle tilfælde har mødtes privat til arrangementer, siger Henrik Fjordbak.

DEN INDIVIDUELLE KVALITETSLØSNING

Paracelhuset til tiden og fremtiden

Fjordbak Byg A/S v. Henrik Fjordbak · Hirtshalsvej 246 · 9800 Hjørring · Tlf.: 2944 7701 www.fjordbakbyg.dk


VØLUND VARMEPUMPER

Tag stilling til din energikilde

me

re på...

-

EST

TIT BEDS W

D

K

5,70 G

SCOP

I.

- og spar penge på din varmeregning!

se

W

W. S

PA R E

NE

R

Når du vælger en Vølund varmepumpe, vælger du en fremtidssikret løsning! Varmen fra en varmepumpe er vedvarende energi, og du har sikkerhed for, at din varmekilde også i fremtiden kan leve op til skærpede miljøkrav. Vølund Varmeteknik A/S har været på markedet i over 140 år og har mere end 40 års erfaring med miljøvenlige varmeløsninger af høj kvalitet - som tilpasses netop dit behov i en ny eller eksisterende bolig. Hør mere om de forskellige løsninger hos vores professionelle samarbejdspartnere.

HÆSTRUP

HUSK

ING SKIFTN VED UD ERENDE IST AF EKS KILDE VARME

A-S

Hæstrupvej 114, 9800 Hjørring - 98 98 61 00

D

TILSKU

ENERGI

Læs mere på www.volundvt.dk


TÆT SAMARBEJDE MED HÆSTRUP VVS Kim Vangsted

Brian Holmberg

Siden 2001 har teknisk konsulent hos Vølund, Brian Holmberg, haft et tæt samarbejde med både Byens Blikkenslager og VVS-forretning og Hæstrup VVS. Vølund har egen serviceorganisation med 13 landsdækkende teknikere, samt et korps på seks tekniske konsulenter, der alle er uddannet i VVS-branchen. Selv har Brian Holmberg en fortid som selvstændig VVS-installatør. - Hos Vølund sælger vi ikke kun kunden et varmeanlæg. Vi tager med VVSinstallatøren på besøg hos kunden, hvor vi skitserer forskellige løsninger og forklarer proceduren fremadrettet. Vi bestykker det valgte anlæg og udarbejder koblingsdiagram, som VVSinstallatøren efterfølgende skal bruge

i sin opsætning af anlægget. Vi sælger ikke kun produktet. Vi sælger en samlet varmeteknisk løsning, projekteret samt monteret og tre-fem uger senere kommer vi gerne igen på besøg for at sikre os, at arbejdet er udført korrekt, og at anlægget virker som lovet, forklarer Brian Holmberg, der samtidig oplyser kunden om, at det er lovpligtigt at få gennemgået anlægget ved et årligt eftersyn, som kan foretages af Vølund eller den installatør, der har sat anlægget op. Vølund giver fem års garanti på alle varmepumper, og forlanger af sine samarbejdspartnere, at de løbende deltager på Vølunds kurser indenfor teknik, salg og bestykning.

VI SERVICERER OGSÅ HÆSTRUP VVS

HÅNDTERER FORSIKRINGSSKADER I HELE VENDSYSSEL Hos Hæstrup VVS er vi håndværkertaksator for forsikringsselskaberne Alm. Brand, Alka og GF, og vi dækker et område fra Skagen i nord til Hals i øst og Rødhus i vest. - Når selskaberne modtager en anmeldelse fra en kunde, kontakter selskabet os, hvorefter vi indenfor et par timer kontakter kunden. Efterfølgende besøger vi kunden i løbet af et par dage – ved akutte rørskader dog altid samme dag, understreger Kim Vangsted, der er taksator og beregner hos Hæstrup VVS. - Ved besøget får jeg et overblik over skadens omfang og sørger herefter for, at

kunden får alt den nødvendige information og ikke behøver at bekymre sig unødt. Vi bestiller en toiletvogn, hvis der er sket en skade på badeværelset, og hvis kunden i forvejen ikke har et VVS-firma, som han eller hun benytter, så påtager Hæstrup VVS sig naturligvis gerne opgaven. - De fleste af de forsikringskunder, jeg kommer ud til, er typisk ikke kunde hos os, men jeg vil jo gerne give alle en god oplevelse, og måske er det så os, der efterfølgende får lov til at stå for hele projektet, som også vil involvere andre faggrupper, påpeger Kim Vangsted.

TILLYKKE! VI ØNSKER TILLYKKE MED FUSIONEN

SERVICE & REPARATION AF ALLE BILMÆRKER OGSÅ INDENFOR GARANTI PERIODEN

GRATIS LÅNEBIL V/Mathias Villadsen Skrolleshedevej 208, 9760 Vrå

Tlf. 98 98 24 44 www.thisauto.dk - info@thisauto.dk

BAGTERP MURERFORRETNING A/S Murer- og aut. kloakmester

Her udføres kvalitetshåndværk

Murer- og aut. kloakmester Ring for et uforpligtende tilbud

tlf. 27 88 60 85

Johs. E. Rasmussensvej 9 9800 Hjørring www.bagterpmurer.dk


VI ØNSKER HÆSTRUP VVS A/S OG BYENS BLIKKENSLAGER TILLYKKE MED FUSIONEN Henrik Højmark Hansen, Byens Blikkenslager og VVS Forretning i Hjørring er fusioneret med Frede Jensen, Hæstrup VVS A/S. Det fortsættende navn bliver Hæstrup VVS A/S, med beliggenhed i Hæstrup, og får 30 ansatte. Ejner Hessel i Hjørring har altid leveret biler til både Hæstrup VVS A/S og Byens Blikkenslager. I forbindelse med fusionen har Hæstrup VVS A/S fået leveret 4 nye Mercedes Sprintere, som sælger Lars Godskesen, Ejner Hessel har fået æren af at levere.

Egotag Skilte og Reklame, Hjørring har været Hæstrup VVS A/S og Byens Blikkenslagers foretrukne valg når der skal laves bildekorationer og skilte til markedsføring. I forbindelse med de 4 nye biler har Egotag Skilte og Reklame naturligvis lavet dekorationer hertil. Både Egotag Skilte og Reklame samt Ejner Hessel, Hjørring vil gerne lykønske Hæstrup VVS A/S og Byens Blikkenslager med fusionen og ser frem til et fremtidigt godt samarbejde med både salg/service af biler og markedsføring.


DET KØRER BARE Axel Søgaard

Søren Andersen

Søren Andersen i Ilbro har svært ved at få armene ned. I 2012 fik han installeret jordvarmeanlæg, og selv om han var lidt skeptisk i begyndelsen, kan han slet ikke rose den nye varmekilde nok. - Jeg havde måske lidt svært ved at tro på, at nogle slanger ude i min græsplæne kunne erstatte vores oliefyr og to brændeovne. Men jeg er godt nok blevet klogere. Al min skepsis er blevet gjort til skamme. Anlægget fungerer perfekt, og vi sparer jo mindst de 28.000 kr. som vi tidligere betalte for olie om året, påpeger Søren Andersen, der roser Henrik Højmark Hansen

og hans medarbejdere for et solidt og professionelt arbejde. - Jeg tror, at Henrik har været her en enkelt gang for at justere anlægget. Jeg skulle selv grave under soklen, resten klarede medarbejderne fra Byens Blikkenslager. Og bagefter kunne vi slet ikke se, at de havde været her, siger Søren Andersen og understreger, at både service og rådgivning har været helt i top. - Jeg kan slet ikke rose nok, og så glæder vi os over, at jordvarmeanlægget fra Vølund er helt uden svineri, smiler Søren Andersen.

I TOP MED UDNYTTELSESGRAD Med en udnyttelsesgrad, der absolut ligger i den bedste ende, er det næsten automatiske pillefyr Pellux 100 fra Vølund blevet en velkommen del af ejendommen på Smidstrupvej i Vrå hos Mie og Axel Søgaard. - Vi fik pillefyret i 2013 på opfordring fra Henrik Højmark Hansen, og det har vist

sig at være den helt rigtige løsning for os. Pellux 100 har selvrensende røgkanaler, det sviner ikke, det larmer ikke, og så er det prismæssigt meget attraktivt, så vi kan kun anbefale både Pellux 100 fra Vølund og Henrik Højmark Hansen fra Hæstrup VVS, understreger Axel Søgaard.

TAK FOR SAMARBEJDET GENNEM ÅRENE

REPARATION & OPFØRELSE AF BJÆLKEHUSE

v/John L. Jensen

Ilbro Byvej 103 ∙ 9800 Hjørring ∙ Tlf. 40 27 02 05 www.ilbro-toemrer.dk - info@ilbrotoemrer.dk


Frede Jensen, Hæstrup VVS A/S

Lars Bo Thomsen, LBT Agro

VARME FRA BIOGAS UD TIL FORBRUGERNE Gennem årene har vi oparbejdet en betydelig erfaring med at montere løsninger på lokale biogasanlæg. Vi har således medvirket ved LBT Agros anlæg på Dammenvej ved Hjørring, på GFE Krogenskær i Brønderslev, på Rønnovsholm Biogas hos en privat landmand og på anlægget 2B Biogas i Gærum ved Frederikshavn. I kraft af vores omfattende viden deltager vi aktivt i projekteringen, og vi udfører f. eks. installationer i den proces, der forvandler biogas til naturgas, fremføringsrør af gas fra tanke til lager samt anlæg, der giver varme til opvarmning af anlægge-

nes reaktortanke. På LBT Agros anlæg på Dammenvej desuden ­installationer, der genvinder varmen fra biogasproduktionen og sender den ud til forbrugere under Hjørring Varmeforsyning. Endelig har vi stor viden om glycerinrørsinstallationer. KENDER HVERT ET RØR - Hæstrup VVS har jo i sin tid været med til at opføre vores biogasanlæg, så Frede Jensen og hans medarbejdere kender efterhånden hvert et rør og hverken bolt, og det er en kæmpe fordel på et anlæg som vores. Hæstrup VVS har den nødvendi-

NORDJYSK LIFT

ge kompetence, dygtige medarbejdere og det rigtige udstyr, og vi bruger altid Hæstrup VVS til dels almindeligt vedligehold og reparationer og dels til nyanlæg, forklarer Lars Bo Thomsen, der ejer biogasanlægget på Dammenvej. - Når vi har brug for Hæstrup VVS, er det tit de samme folk, der kommer her, og det er en stor fordel, fordi de kender anlægget ud og ind. Dygtige folk som ved, hvad de har med at gøre, og så kender vi og Hæstrup VVS efterhånden hinanden så godt, at vi altid kan finde en hurtig løsning på et problem, understreger Lars Bo Thomsen.

Vi handler også med biler, herunder et lille udpluk.

LIFTE - MANITOU - GRAVEMASKINER - TRUCK - ENTREPRENØRMATERIEL OG MEGET MERE

124.900+ Kr. 289.900+ Kr. 109.900+ Kr. moms moms moms VW Mandskabsbil 2,0 TDi 140 HK. Db.Cab m/lad 4d 2011. 44.000 km.

DETS FÅ MARKE ICE! SERV ig levering BEDSteTmE ateriel, hurt

Audi Q5 3,0 TDi 240 HK. Quattro S-line Step-tr. 5d. 2012. 83.000 Km.

Nissan Primastar 2,0 dCi Comfort Lang 5d 6 gear 2014. 41.000 Km.

199.900+ Kr. 219.900+ momsfri Kr. 199.900+ Kr. moms moms

udvalg, - det nyes ks største og Danmar klift.dk ys dj or www.n se mere på

Iveco Daily 3,0 170 HK. 35S17 15,6m³ Van 6 gear 2013. 61,000 km.

Audi A3 2,0 TDi 150 HK. Van 5d. 2014. 20.000 km.

Hæstrup VVS = Seriøs håndtering + Personlig service.

Tak for mange års godt samarbejde. Vi ønsker Hæstrup VVS god vind fremover og satser på et fortsat godt samarbejde. HJØRRING: Frederikshavnsvej 315 Tlf.: 99 245 245

GRENÅ: Fabrikvej 12 Tlf.: 99 245 270

RANDERS: Nikkelvej 19 Tlf.: 99 245 250

KØBENHAVN: Hammerholmen 5-7 Tlf.: 99 245 285

FREDERIKSHAVN: Toftegårdsvej 26 Tlf.: 99 245 235

AALBORG: Halkjærvej 11 Tlf.: 99 245 265

ÅRHUS: Skejby Nordlandsvej 307 Tlf.: 99 245 295

VEJLE: Sadelmagervej 16 Tlf.: 99 245 290

THISTED: Industrivej 21 Tlf.: 99 245 255

ODENSE: Cikorievej 15 Tlf.: 99 245 225

HILLERØD: Lokesvej 8 Tlf.: 99 245 280

2014 VW Crafter 2,0 TDi 163 HK. Lang 6 gear. 2014. 44.000 Km.

ALTID 100 BILER PS: Vi kan også reparere og servicere dine biler. Både private og erhvervsbiler.

UDLEJNING TIL ERHVERV OG INDUSTRI SAMT PRIVATE Se vores store udvalg og book online på www.nordjysklift.dk

Få mere info om alle vore biler på

www.ilbroauto.dk


FAST SERVICEPARTNER FOR OMRÅDETS VANDVÆRKER

John Jensen, Hæstrup VVS A/S

Verner Nielsen, Hæstrup Vandværk

Hæstrup VVS har igennem årtier været fast servicepartner for flere af områdets vandværker, lige som vi har deltaget ved nyinstallationer. Vi arbejder sammen med vandværkerne i Poulstrup, Harken og Hæstrup og har således et særdeles indgående kendskab til både anlæggene og ledningsnettet. Vi sørger for den

ET WC TIL DIG, DER IKKE ER SÅ VILD MED AT GØRE RENT. NYHED!

H YG I E N I C

F LU S H ENKLERE RE NG MED SMARTE ØRING RE SKYL

Et smart wc skal være hygiejnisk og rengøringsvenligt.

H Y G IE N I C F L U S H MED ÅBEN SK YLLER AND

W C M E D KO N V E N T I O N E L SK YLLER AND

Nu revolutionerer vi wc-markedet med lanceringen af vores Nautic wc med skylleteknikken Hygienic Flush, som sikrer optimal hygiejne, hver gang du skyller. Den åbne skyllerand giver ikke snavset mulighed for at sætte sig fast nogen steder, og det smarte skyl gør effektivt rent helt op til den smalle, rengøringsvenlige hygiejnerand! Hygienic Flush fås også som vægmonteret wc.

GUSTAVSBERG / SMARTERE BADEVÆRELSE Du kan læse mere om Hygienic Flush på www.gustavsberg.dk

løbende vedligehold af ledningsnettet og klarer alle former for reparationer både på vandværkerne og på ledningerne. Hos Hæstrup VVS har vi eget materiel til gravearbejde, så vi kan hurtigt være på pletten, hvis uheldet skulle være ude. Det betyder, at dyrt vand ikke løber unødigt ud i jorden, og at forbrugerne hurtigt får en normal vandforsyning igen.

VI ØNSKER TILLYKKE MED FUSIONEN


HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Anders Helledie VVS-montør

Anders Jensen VVS-montør

Anders Rasmussen VVS-montør

Christian Mikkelsen VVS og kølemontør

Daniel Nættermann VVS-montør

Fin Thomsen VVS-montør

Inger Andersen Bogholder

Jan Schneider Jensen Voksen Lærling

Jens Peter Sørensen VVS-montør

Joachim Michaelsen VVS-montør

Joan Nielsen Kontorassistent

John Jensen Vandværk og VVS-montør

Johnni Bæk VVS-montør

Jørn Larsen Lagermedarbejder

Karsten Vanggaard Projektleder Beregner

Kenneth Nættermann Voksen Lærling

Kim Svendsen VVS-montør

Kim Vangsted Håndværkstaksator Beregner

Lasse Rüsz Blikenslager og VVS-montør

Martin Jensen VVS-montør

Morten Dietz Blikenslager og VVS-montør

Morten Nielsen Voksen Lærling

Peer Sørensen Projektleder Beregner

Per Bo Lager og indkøb

Rasmus Juhl Blikenslager og VVS-montør

Rene Madsen VVS-montør

Stefan Svendsen VVS-montør

Søren Svendsen VVS-montør

Tom Heidemann Blikenslager og VVS-montør

Frede Jensen Indehaver

Henrik Højmark Hansen Indehaver

Hæstrupvej 114 • 9800 Hjørring • Telefon 98 98 61 00

Profile for Hæstrup VVS A/S

Hæstrup VVS A/S  

Profilavis udgivet ifbm. fusion med Byens Blikkenslager og VVS-forretning ApS

Hæstrup VVS A/S  

Profilavis udgivet ifbm. fusion med Byens Blikkenslager og VVS-forretning ApS

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded