Page 1

Velkommen til gigantisk

VÅRSALG PÅ HADELAND GLASSVERK 1. MARS - 28. APRIL

TURBIN ÅL STETTESmKm

120/188 ,- /399,ord. pris 199

S I R P 2 / 1

30–80%

HADELAND GLASSVERK KUN

ÉN TIME FRA OSLO

prisavslag på designglass og porselen!

Mye for pengene hos Norges største og hyggeligste fabrikkutsalg


Vårsalg på Hadeland Glassverk Nå lønner det seg virkelig å ta en tur til Hadeland Glassverk. Alle våre butikker feirer våren med ekstra fordelaktige tilbud på glass, serviser, karafler, bestikk, porselen og mye annet. Her finner du vårens interiørnyheter til glede og inspirasjon, og et besøk i Glasshytta er alltid spennende. Få også med deg brudekjoleutstillingen «Prinsesse for en dag» som åpner i Galleriet 9. mars. Ta en titt på de gode tilbudene, og inviter med deg familie, venner eller naboen til en begivenhetsrik dag på landet!

Velkommen! Tulipaner

Stor bukett, 15 stk

NÅ 69,-

Blås ditt eget glass Både barn og voksne kan prøve seg som glassblåser her hos oss. Du kan blåse din egen honningkrukke eller ulike drikkeglass. Glasset du lager får du med deg hjem etter nedkjøling.

Mal din egen påskekule

Porsgrund Porselen

Lag din egen påskepynt i glass. Motiv og farger bestemmer du selv – la fantasien bestemme!

Etasjefat

Gratis glassblåsershow

1/2 PRIS

Alle søndager i salgsperioden inviterer vi til gratis glassblåsershow kl. 13.00 i Glasshytta. Kom å se den fascinerende prosessen der glass blir til.

ord. pris 399,-

Tilbudet gjelder i Porselenshuset og Sesongutsalget.


FABRIKKUTSALGET - Norges største og hyggeligste fabrikkutsalg Fabrikkutsalget er Hadeland Glassverks lagerutsalg. Butikken selger samsortering av glass og krystall - unike sjanser til å gjøre et kupp! Benevnelsen samsortering innebærer at produktene har små kosmetiske feil, som for eksempel ubetydelige bobler i glasset eller fargeavvik. Suppleringsvarer Fabrikkutsalget har godt utvalg i et utall glasserier som ikke lenger finnes i kolleksjonen. Det betyr at du kan ha gode sjanser til å få supplert dine glass hos oss, selv om det er lenge siden de har vært å finne i andre butikker. Siv og Helene i Fabrikkutsalget ønsker alle velkommen til en hyggelig handel!

TID FOR SUPPLERING! Vi har stort utvalg av Tangen, Brillant, Royal, Skagerrak, Sonja, Marie, Lord

FLEUR vase, samsort Design: Arne Jon Jutrem ord. pris 1. sort 499,-

Nå 149,-

1/2 PRIS

PÅ ALLE VARENE I BUTIKKEN Gjelder av ord. pris 1. sort

FURU, samsort vase 200 mm/230 mm, ord. pris 1. sort 299,Nå 149,bolle 150 mm ord. pris 1.sort 269,Nå 99,ovalt fat 350 mm ord. pris 1.sort 489,Nå 199,dessertskål 150 mm ord. pris 1.sort 199,Nå 99,-

TANGEN vinglasserier, klar/antikkgrå, samsort Dram 5cl ord. pris 1.sort 299,-

Nå 99,-

FINN vinglasserie, samsort Farris 15 cl, dram 5 cl, cocktail 12 cl, likør 6 cl ord. pris 1. sort fra 349,-

Nå 149,-

Farris 15 cl ord. pris 1.sort 279,-

Nå 199,Hetvin 10 cl ord. pris 1.sort 409,-

Nå 199,-

Nå 199,-

JUPITER bolle 300 mm, samsort ord. pris 1. sort 599,-

Nå 99,-

LORD vinglasserie, samsort Likør 10 cl ord. pris 1.sort 409,-

JUPITER fat 400 mm, samsort ord. pris 1. sort 799,-

Nå 149,Peer Gynt burgund, 37 cl, samsort ord. pris i. sort 699,-

Nå 249,-

DEMO, glassblåserens eget produkt! Fat, alle farger

Nå 699,Bolle, alle farger

Nå 299,-


SESONGUTSALGET Hadeland Glassverk har et eget fabrikkutsalg for porselensserviser fra Porsgrund Porselænsfabrik. Det er 30-50% rabatt på 1. sorteringspris på alle butikkens serviser. Sesongutsalget innehar også en stor kjøkkenavdeling med både kjente merkevarer og egenimporterte varer. Et utvalg av Glassverkets egne kolleksjonsvarer finner du her, samt et bredt sortiment fargerike vaser og fat fra Steninge Slott.

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK VICTOR krus, 1. sort ord. pris 149,-

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK SINA servise, 1. sort MARTHA servise, 1. sort

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK BAKESETT FOR BARN ord. pris 299,-

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK PORSELENSKNIVER Frukt/grønnsakskniv ord. pris 299,-

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK ETASJEFAT, 1. sort ord. pris 399,-

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK 2 PK TERMOKRUS OG ASJETT, 1. sort ord. pris opp til 299,-/149,-

Nå 75,-

1/2 PRIS

1/2 PRIS

1/2 PRIS

1/2 PRIS

1/2 PRIS

PLUS stekepanner og kjeler PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK

DIVERSE SERVISER/ DELER, 2. sort

÷ 60% Av ord. pris 1. sort

1/2 PRIS

STOR KJØKKENAVDELING

1/2 PRIS

PÅ EN MENGDE VARER


Interiørhuset/ Julehuset

SIA dørstopper i skinn ord. pris 359,-

Nå 199,-

Vakre omgivelser er viktig for det gode liv, noe Interiørbutikken bidrar med. Her overrasker vi deg med gode ideer og spennende designnyheter til hus og hytte. En fargerik oase I Interiørhuset selges småmøbler, tekstiler, tapeter, lamper, samt pynte- og gaveartikler.

TURBIN stetteskål 120/188 mm ord. pris 199,- /399,-

1/2 PRIS

Leverandører Kom og opplev nyheter fra blant andre Palma, Lama og SIA. Videre har vi sengetøy og håndklær fra Lexington og de deilige velværeproduktene fra Durance. Fra Designers Guild tilbyr vi et vell av stoffer og tapeter, og lekre klær og tilbehør fra Mosmosh, European Culture og Beck Söndergaard. Under samme tak som Interiørhuset finner du Julehuset. Julehuset er vår flotte julestolthet.

VÅRNYHETER FRA

Kramboden Når du trår inn over dørstokken til Kramboden møter fristelsene deg allerede i døra. Her er det mye godt for både små og store. Følg de deilige duftene! I Kramboden kan du velge og vrake i spennende krydder, nykvernet kaffe, te, sjokolade, drops, spekepølser fra et lokalt viltslakteri og andre godbiter. Det finnes også et rikt utvalg av tidsriktige gaver og interiørartikler, hvorav mye kan settes sammen med mat til flotte gavepakker. Det er i Kramboden du finner gavene du virkelig kan kose deg med, og som også faller i smak hos den som ”har alt”.

VÅRENS NYHETER FRA GREENGATE!

CEMO pizzasett ord. pris 299,-

Nå 249,-

CEMO pastasett ord. pris 299,-

Nå 249,-


SENTIMENTO vinglasserie, 1. sort

1/2 PRIS

TANGEN vinglasserie, 1. sort

1/2 PRIS Marit og Ingrid hjelper deg med å finne den perfekte gaven i Glassbutikken!

GLASSBUTIKKEN Glassbutikken er Hadeland Glassverks stolte utstillingsvindu. I butikken finner du, i tillegg til vårt standardsortiment, glassprodukter som ikke er tilgjengelige andre steder. I Glassbutikken finner du alt fra moderne glasskunst til nostalgiske designperler. Vi byr på hele spekteret, fra kolleksjonsvarer til spesialproduksjoner, spesiallaget kunstglass og unike gjenstander.

ALLE SERVISER FRA

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK

1.sort

÷50%

ALLE VARER 1. SORT

INGRID lyslykt, 85 mm, 1. sort ord. pris 299,-

÷50%

Nå 149,-

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK NATHALIE SØLV/CECILIE SØLV servise, 1. sort

1/2 PRIS

(gjelder ikke Bogstad Stråmønster) PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK "KUNSTEN Å LEVE" krus, 1. sort Designet av Jan Vincents Johannessen ord. pris 299,-

1/2 PRIS

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK PRINS/PRINSESSE sett, 3 deler, 1. sort ord. pris 349,-

1/2 PRIS

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK BAKE IT EASY ord. pris 499,-

1/2 PRIS

PORSELENSHUSET I Porselenshuset har vi til enhver tid et komplett utvalg av produkter fra Porsgrund Porselænsfabrik. Her kan du handle serviser, gaveartikler og studioprodukter. Inspirasjon Du finner også et stort utvalg av tekstiler og annet tilbehør i Porselenshuset. Våre flotte utstillinger er en inspirasjonskilde for det dekkede bord!


HADELAND LYSOG TINNSTØPERI Hadeland Lys- og Tinnstøperi lager vakkert tinn og stearinlys på gamlemåten. Vi forener tradisjon og kulturhistorie med dagens krav til kvalitet og design. Tinnstøperiet Hadeland Tinnstøperi er en av Nordens ledende leverandører av tinnprodukter. Vårt selskap forener tradisjon og kulturhistorie med dagens krav til kvalitet og funksjonalitet. Vi henter inspirasjon i design fra norsk håndverk helt tilbake fra 1600-1700-tallet. De senere årene har selskapet utviklet seg som foregangsfirma i utvikling av nye spennende produkter og konsepter i et tradisjonelt marked. Butikken med det rare i Hadeland Lys- og Tinnstøperi kan i tillegg til et komplett tinnsortiment, også tilby attraktive interiørprodukter, dekorartikler, klær, smykker og gaver, samt et rikt utvalg av souvenirer fra ledende leverandører i Norge. Man kan også designe og farge sine egne lys i selvvalgte farger.

SERVIETTER 10 pk, ass motiv ord. pris 490,-

Nå 149,-

HADELAND TINN

RUSTIKKLYS 10 stk ord. pris 80,-

1/2 PRIS

PLUKK OG MIKS I VÅRENS FLOTTE FARGER!

alle deler

Nå 59,-

(dekketallerken og kirkestake ÷30%) Kun i egen butikk

BARNAS HELG 20. – 21. april Blås ditt eget glass Farg dine egne lys Hest og kjerre Møt dyra på bondegården Ridning Ansiktsmaling Underholdning God barnemeny i Kokkestua

Gjestebud Bunadsutstilling i samarbeid med Norsk institutt for bunad og folkedrakt 11. mai – 27. oktober


Bryllupsutstilling på Hadeland Glassverk 9. mars - 28.- april Prinsesse for en dag Utstillingen viser bryllupstrender gjennom de siste 100 år På Hadeland Glassverk har kunst og håndverk stått i høysetet i 250 år. Her kombineres det vakre med det praktiske, det ekstravagante med det dagligdagse. Hadeland Glassverk er synonymt med bryllup, og våre vakre produkter står på mang en ønskeliste i det ganske land. Utstillingen viser et mangfold av kjoler og utstyr forbundet med den store dagen. Årets utstilling, vil i år som i fjor inneholde et bredt spekter av kjoler fra hele det 19. århundre og frem til i dag. Det vil være kjoler brukt av kjendiser og prisbelønnende designere, og det vil være kjoler fra mange steder av landet vårt med innslag fra Stavanger i sør og Finnmark i nord. Utstillingen åpner den 9. mars og er åpen hver dag til og med den 28. april. Inngangsbillett kr. 30,- pr. person.


UTSTILLINGEN ÅPNES AV FRED HAMELTEN LØRDAG 9 MARS KL. 12.00

Fred Hamelten – celebrity eyebrowstylist, - magikeren i skjønnhet, har som ambisjon å skape en helt ny øyebrynskultur i Norge. Hans kunnskap og gode råd er gull verdt. Nå kommer han til Hadeland Glassverk for å dele av sin ekspertise. Timer kan bestilles på vår bookingtelefon 61 31 66 19. Det vil også være dekket bryllups- og gavebord til inspirasjon, ikke bare til de som skal gifte seg i 2013, men også til alle andre som skal dekke vakre bord.

Våre øvrige samarbeidspartnere under utstillingen: Stein Are Hansen er Norges mest premierte blomsterdekoratør og regjerende verdensmester! Hans filosofi er å la blomstene formidle. Han lar blomstene tale for seg selv der ord mangler. Pascal Dupuy er franskmannen som totalt har forført og betatt nordmenn med de lekreste macroner og kaker. Hans kreasjoner i de deiligste smaksvarianter er som smykker på bordet. Hans meritter er mange og han har mottatt ærespris fra den franske regjeringen, og er medlem av det høyt renommerte «Academie Culinaire de France». Fotografene: Utstillingen er også løftet av vakre og stemningsfulle bilder. To fotografer stiller sine talent til disposisjon for en visuell opplevelse i skjønn kombinasjon med de vakre kjolene. Anne-Margrethe Malkenes Mathiesen og Bjørn Tore Stokke deler vidunderlige øyeblikk i et nydelig utvalg bryllupsbilder.

Spesialtilbud i Galleributikken:

«Ditt bryllup» - Norges største bryllupsmagasin med over 300 sider med stoff, er en utømmelig kilde til de helt store festene i livet. «Ditt Bryllup» har som gave til sine lesere en verdikupong i bladet som gir gratis inngang til utstillingen for 4 personer.

1/2 pris

1/2 pris

på serien Hjerte (lilla, rød, blå hvit) En serie av lekre vaser og fat, designet av Maud G. Bugge

Vår flotteste serie i skjærslepen krystall fra 1912.

MARIE champagneglass

1/2 pris PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK Nathalie sølv, servise


Fristende ma Matopplevelsene står i kø her på Hadeland Glassverk. Hos oss finner du både det klassiske og tradisjonsrike, og omgivelsene er perfekte for et hyggelig måltid. Våre tre serveringssteder sørger for et variert tilbud av matretter som passer til både små og store. Både Kokkestua, Bakeriet og Vaffelhuset ønsker vel bekomme! (Vaffelhuset åpner for sesongen 5. april)

Kokkestua På Hadeland Glassverk skifter menyen i takt med årstidene, og Kokkestua er viden kjent for sin varierte og velsmakende meny. Ta med deg familie, venner og naboen og nyt våre fristende retter. Vi har åpent til kl 17.00 på hverdager.

Kokkestua frister med: Glassblåserens frokost Nystekt rundstykke, ost, syltetøy, egg og bacon på brød, tomat og agurk, appelsin, kaffe/te, juice eller melk. (man-fre 9-12, lør 10-12, søn 11-13)

Kr 95,-

Lunsjrett Potet- og purreløksuppe m/bacon og brød fra eget bakeri Kr 89,-

Vårmiddag Kyllinggryte m/ris og salat. Inkl. kaffe og dagens dessert Kr 179,-


atopplevelser Bakeriet Helt siden 1800-tallet har man kjent duften av fersk bakst fra Glassverkets eget bakeri. Den gang fra Glassverkets landhandel i det nåværende Fabrikkutsalget. I dag kan du nyte en helt egen atmosfæren i vårt bakeri med Glassverkets egne lyskroner fra 1800-tallet. Du finner deilig gjærbakst, alt fra solboller, skolebrød og syltetøyboller til pizzasnurrer og ostetwist. Du får velsmakende sandwicher og nystekt brød kjøper du med hjem.

Vaffelhuset I vårt nye vaffelhus serveres de deiligste vafler og pannekaker, og endelig er de helt spesielle belgiske vaflene tilbake på Hadeland Glassverk. Dette er spisestedet som barna elsker, og hvor de også kan feire bursdag, men som også de voksne mer enn gjerne besøker. Gled deg til det deilige hjemmelagde syltetøyet, de fristende sirupene og den gode atmosfæren. Vi har selvsagt glutenfrie belgiske vafler.

Catering Kokkestua kan lage mat av beste kvalitet til både store og små arrangementer. Ferske råvarer kjøpes inn hver dag, og førsteklasses brødprodukter kommer direkte fra vårt håndverksbakeri. Stor variasjon Vi vil gjerne tilpasse oss kundenes behov. Derfor har vi stor variasjon hva angår mat- og prismuligheter. Hadeland Glassverk setter sin ære i å lage et cateringprodukt som frister til gjentakelse. Ta kontakt med oss så setter vi sammen en meny etter dine ønsker. Tlf. Kokkestua 61 31 66 11.


Kulturkalender

Velkommen med kaffe/saft og boller • Utdeling av aktivitetskort: blås ditt eget glass, farg dine egne lys, kjør med hest og kjerre • Felles lunsj i Kongekjelleren – stor pølsefest med mat og drikke for små og store • Diplom til alle barna

Vårens vakreste eventyr med brudekjoleutstillingen ”Prinsesse for en dag”

Vil du sikre deg årets morsomste dag? Ring 61 31 66 19 eller send oss en e-post på booking@hadeland-glassverk.no Sunndalsøra Oppdal Åndalsnes Snøhetta "Jeg 2286 vil på

9.mars

16. mars

Formiddagsteater med forestillingen ”Camilla, ensom kvinne blant menn” om Camilla Collett av og med skuespiller Gro Ann Uthaug.

20.-21. april

Barnas helg. Aktiviteter gjennom hele helgen. Ansiktsmaling, glassblåsing, Barnas bondegård med mer.

11. mai

Gjestebud – bunadutstilling i samarbeid med Norsk institutt for bunad og folkedrakt Jernbane Riksveier

Røros

vegne av alle deltakerne på vår "FamilieTynset Dombås dag"Rondslottet få takke for en kjempedag! Maten, klovnen, Lom 2178 - alt var topp! Se ikke bort fra at dere ser aktivitetene piggen 2465 Otta 2469 Glitter tindigjen." oss Koppang Årdal Kristin Anders - Toyota Logistics Services Norway

Store byer

20. mai

Formiddagskonsert i Galleriet, Hilde Fjerdingsøy og Mindre Hanna byer Andersson spiller folkemusikk. Småbyer, tettsteder

1. juni

Folkedansgrupper opptrer på torget. Følg med på aktivitetskalenderen på våre nettsider.

Lillehammer Elverum

Gjøvik

Gol

Hamar

Raufoss

E6

Jevnaker

Eidsvoll Oslo Lufthavn Gardermoen

Hønefoss R4

OSLO

E 16

Drammen Kongsberg E 18

Tønsberg

E6

Moss

Skien Larvik

Sandefjord

Sarpsborg Fredrikstad Halden

0 50 100 150 Km hg@hadeland-glassverk.no - www.hadeland-glassverk.no • sentralbord 61 31 64 00 50 0 100 Miles Åpningstider i butikkene i perioden 01.03 – 28.04: man-fre 10-16, tor 10-18, lør 10-16, søn 11-17. OBS! Avvikende åpningstider i påsken. Les mer på våre nettsider. (Glasshytta og Museet har varierende åpningstider og stenger før butikkene. Les mer på www.hadeland-glassverk.no

Ta buss direkte fra Oslo til Hadeland Glassverk alle dager Se www.timekspressen.no eller glassverkets nettsider for mer informasjon Vi tar forbehold om utsolgte produkter og trykkfeil. Tilbudene gjelder fra 1. mars til 28. april 2013 eller så langt beholdningen rekker.

DESIGN/LAYOUT: HEGE M. EKEBERG, HADELAND GLASSVERK FOTO: ESBEN JOHANSEN, OKTAN POP, LEVERANDØRER, STUDIO VEST VED ANNE-MARGRETHE MALKENES MATHIESEN, HEIDI FOSSNES, OPPLYSNINGSKONTORET FOR EGG OG KJØTT

Firmatur med familien?

Vårsalg på Hadeland Glassverk  
Vårsalg på Hadeland Glassverk  

Vårsalgsbrosjyre med gode tilbud og spennende aktiviteter for hele familien. Stor bryllupsutstilling i løpet av salgsperioden. Barnas helg a...

Advertisement