Page 50

89l er computerfreaks Eleverne fortæller lidt om dagligdagen og året der gik.

Computer-freaks Vi er computer-freaks. Det betyder, at vi sidder foran computeren næsten hele tiden. Det er fordi, vi er ordblinde. Vi har et normalt klasseværelse og er kun 8 elever i denne klasse. Vi vandt skolens Ringo-turneringen i august, fordi vi er de sejeste. Der forsvinder fire drenge til sommer og så kommer der tre piger til næste år (vores hverdag bliver vendt op og ned).

Tur til Aarhus I december var vi på en god tur til Århus. Det var fedt, at vi slap for skolen, bare for at tage til Aarhus, for at købe julegaver og slappe af.

Moesgård I marts var vi på tur til Moesgård Museum. Vi skød med bue og pil og bagefter skulle vi ind og høre en fortælling om ”DE SYV VIKINGER”. Bagefter fik vi lov til at få noget at spise og købe noget i slikautomaten. Så fik vi lov til at gå rundt for os selv.

Lydbøger Vi har læst 110 lydbøger igennem de sidste to år og nogle af bøgerne har vi læst flere gange. Christoffer har rekorden i at læse flest lydbøger. Han har læst ”Den store djævlekrig” af Kenneth Bøgh Andersen ca. 20 gange. Vi vil gerne forslå alle at læser ”Den store djævlekrig”, det er en virkelig god bog. Man kan lytte til bøgerne på www.netlydbog.dk og E17.dk

50

Hadbjerg skoles skoleblad sommer 2012  

Skolebladet for Hadbjerg skole sommer 2012

Hadbjerg skoles skoleblad sommer 2012  

Skolebladet for Hadbjerg skole sommer 2012

Advertisement