Page 1

Woningen

Appartementen

Kantoren

Niets ontsnapt aan het oog van GT

170째


GT

De nieuwe generatie handenvrije kleurenvideofonie

De volledige inkomzone van gevel tot gevel in beeld gebracht. De unieke Vizocam-technologie met zijn panoramische 170°-breedhoekcamera werd nog verbeterd en kreeg in dit revolutionaire systeem tevens een reeks nieuwe mogelijkheden. PLUS verbeterde nachtzichtfunctie PLUS automatische of manuele bus-adressering PLUS gebruiksvriendelijk grafisch instelmenu PLUS ingebouwd beeldgeheugen voor 40 x 6 foto’s (GT2CL) PLUS binnenposten in diverse luxueuze afwerkingskleuren PLUS duidelijke signalisatie en gesproken begeleidingsboodschappen PLUS aansluitmogelijkheid voor externe bewakingscamera PLUS beldrukknop of deurpost (met of zonder camera) aan individuele deur PLUS usb-aansluiting voor invoer van gegevens via PC PLUS intercom & paniekalarm PLUS tot 2000 binnenposten / 500 appartementen (GT2CL/GT2H) PLUS inox inbouw-deupost met 3.5” kleuren-LCD en bewegingssensor PLUS binnenposten met of zonder beeldscherm, handenvrij of met hoorn combineerbaar PLUS intercomfunctie tussen binnenposten (GT2CL/GT2H) PLUS meerdere namen per appartementsnummer PLUS inductieve lus


Inox design-deurpost met kleuren-LCD (GTDM)

Het tijdloze INOX design, in combinatie met een verlicht 3,5” hogeresolutie-kleuren-LCD met ingebouwde bewegingsdetector en panoramische 170°-breedhoekcamera, maakt van deze deurpost het nieuwe hoogtepunt inzake toegangscontrole. Het gebruiksvriendelijke en uiterst robuuste bedieningsklavier maakt het niet enkel mogelijk om namen van bewoners op te zoeken of appartementnummers in te voeren, maar het kan ook gebruikt worden als codeklavier. Het kleuren-LCD is voorzien van een antivandalisme polycarbonaat-venster en wordt enkel geactiveerd bij detectie van beweging vóór de deurpost of wanneer het klavier wordt bediend.


Betrouwbaarheid • Hogeresolutie-kleurencamera • Breedhoeklens 170° • Nachtverlichting

• 3.5” kleuren-LCD • Pictogramweergave van de functies • Gesproken begeleiding • Reliëfdrukknoppen

• Bewegingsdetector • LCD-display-activatie

GTDM


Standaard modulaire deurpost

Design, comfort, flexibiliteit...Deze modulaire deurpost met contrastrijk weergavescherm is de elegante ‘finishing touch’ van al uw nieuwbouwprojecten en renovaties. De klant kan de eindafwerking zelf bepalen: hij kan opteren voor het nobele aspect van koper, het schitterende van chroom of de eenvoud van mat nikkel.


Flexibiliteit • Hogeresolutie-kleurencamera • Breedhoeklens 170° • Nachtverlichting

• Pictogramweergave van de functies • Gesproken boodschappen

• Reliëfdrukknoppen • Verlichte naamplaatjes

Voorbeelden van configuraties

Video naamzoeksysteem

Video met drukknoppen Audio met drukknoppen


Monitors

Vrijheid, functionaliteit, kwaliteit...Welk project u ook op het oog hebt: prestige, comfort, standaard of economisch, in het gevarieerde gamma van monitors voor diverse toepassingen en afwerkingen vindt u ongetwijfeld de gepaste oplossing.


Vrijheid Grafische instelmenu’s Voor zijn talrijke extra mogelijkheden zoals geheugen, intercom enz. is de GT2CL binnenpost voorzien van een uiterst gebruiksvriendelijk en overzichtelijk grafisch instelmenu op het hogeresolutiekleurenscherm. Beeldgeheugen Naast de revolutionaire Vizocam-technologie met panoramische 170°- breedhoekcamera is nu ook een ingebouwd beeldgeheugen beschikbaar in dit modulaire systeem. Hiermee wordt bij elke oproep een set van 6 opeenvolgende beelden van de bezoeGT2CL ker gemaakt, met vermelding van datum en tijd. Zo beschikt u bij een incident steeds over het nodige bewijsmateriaal en kan u ook opvolgen wie er in uw afwezigheid aan de deur is geweest. De 40 laatste sets worden in het geheugen bijgehouden en men kan tevens 8 sets blokkeren zodat deze niet meer automatisch overschreven worden (tot ze opnieuw worden vrijgegeven). Er kunnen zowel beelden in groothoekmodus (170°) als ingezoomd worden geregistreerd waarbij een standaard-zoompositie kan worden ingesteld naar waar de camera bij elke oproep zal naar terugkeren. Tot 2000 binnenposten (GT2H) Doordat er voor extra binnenposten in hetzelfde appartement (duplex, loft, ..) gebruik kan worden gemaakt van bijposten als uitbreiding, wordt het maximale aantal binnenposten opgetrokken tot 2000 (voor max. 500 appartementen).

JKDA

JKDV

JKDVF

Aan de individuele appartementsdeur kan tevens een videodeurpost worden voorzien voor een optimale veiligheid.


Monitors Handenvrij of met hoorn Met keuze van de binnenposten uit niet minder dan 6 verschillende modellen en de mogelijkheid om handenvrije posten te combineren met toestellen met hoorn, met of zonder beeldscherm, kan voor elke gebruiker een oplossing in functie van zijn individuele voorkeur en budget worden aangeboden. Verschillende afwerkingskleuren (GT2CL) De handenvrije video-binnenposten zijn, naast de witte standaarduitvoering, tevens verkrijgbaar in diverse afwerkingskleuren zoals “cool” zwart, tijdloos zilver of luxueus goud. Zo kan het toestel naadloos worden geïntegreerd in elk interieur.

Handenvrije monitor GT1CL

Monitor met handset GT1ML

• Hogeresolutie-kleurenscherm met 170° beeldweergave • Inductieve lus voor ontvangst via een hoorapparaat • Handenvrij • Zoom & pantilt • Panoramisch 170° beeld

• Hogeresolutie-kleurenscherm • Inductieve lus voor ontvangst via een hoorapparaat


Opties GTTLI Telefooninterface voor beantwoorden van de oproepen & bediening deurontgrendeling vanaf een telefoontoestel, lokaal of extern nummer. Gesproken boodschappen ter begeleiding van de gebruikers. Vereist analoge telefoonlijn en DTMF-bediening.

GTMK ConciĂŤrgepost / receptiepost kan oproepen versturen naar en oproepen ontvangen van alle binnenposten; inclusief alarmmeldingen en aanduiding van gemiste oproepen. In receptiemodus komen alle oproepen van deurposten automatisch toe op dit toestel om verwerkt of eventueel verder doorgestuurd te worden.

GT1D / GT1A Parlofoon-binnenpost met hoorn of handenvrij; vrij te combineren met videoposten.

GTAC / GFHID Toegangscontrolemodules met codeklavier (100 codes/2 relaiscontacten) of paneel voor integratie van HID badgelezer (model 6005B). Beide dienen afzonderlijk gevoed en aangesloten te worden.

GTHS Optionele handset voor handenvrije binnenpost (model GT1CL/GT2CL) voor een verhoogde privacy met behoud van de mogelijkheid om handenvrij te spreken.

MCWSA Tafelsteun met regelbare hoek voor GT1CL, GT2CL, GT1ML en GT1A binnenposten.

MCWS1 Tafelsteun voor GF1D parlofoon met hoorn.

GTRY Relais voor externe oproepsignalisatie of extra bedieningscontact; schakelvermogen= max.24V AC/DC - 500mA.


AFMETINGEN STEL UW EISENPAKKET SAMEN

AFMETINGEN AFMETINGEN

<Rechtstreekse oproepknoppen> <Digitaal naamzoeksysteem> <GT-DM> 4 oproepknoppen Audio/Video + Naamzoeksysteem

AFMETINGEN

<Rechtstreekse oproepknoppen> <Digitaal naamzoeksysteem> <GT-DM> 4 oproepknoppen + Naamzoeksysteem<GT-DM> <Rechtstreekse oproepknoppen> Audio/Video <Digitaal naamzoeksysteem> 4 oproepknoppen Audio/Video + Naamzoeksysteem

<GT-1ML>

Inductieve lus 215 57.4 met 190 naar 30 190 een continu 30 In streven maximaal gebruikscomfort, name voor mensen met een handicap, zijn de binnenposten verkrijgbaar met een ingebouwde inductieve lus waardoor de communicatie rechtstreeks door hoorapparaat (T-modus) kan CAMERAPOSITIE &een GEZICHTSVELD worden ontvangen voor een betere verstaanbaarheid, zonder GT-2CL,GT-1CL achtergrondgeluid.

(BREEDBEELD)

(BREEDBEELD)

USB-aansluiting op PC Voor instelling / aanpassing van de gegevens van de bewoners in een digitaal naamzoeksysteem ongeveer 105cm ongeveer 105cm (van de deurpost of conciërgepost) kan het systeem d.m.v. een USB-verbinding op een PC worden aangesloten. Dit ter vervan130cm ging van de klassieke seriële RS232-connector 50cm die tegenwoordig ongeveer 75cm minder vaak beschikbaar is op moderne PC’s. Begeleiding van de bezoekers Er werd bij de ontwikkeling van dit GT-systeem extra aandacht ongeveer 170° besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Zowel jong en oud als mensen met een visuele, auditieve of motorische handicap vinden makkelijk hun 90cm weg terug dankzij de grote en duidelijk begrijpongeveer bare symbolen. Er werd ook gebruikgemaakt van grote toetsen met reliëfmarkering voor een eenvoudige bediening. Verlichte statuspictogrammen en gesproken boodschappen begeleiden de bezoeker tijdens de verschillende stadia (“oproep bezig”, “in gesprek” en “deur ontgrendeld”).

ongeveer 70cm

135 135

190

190

30

190

190

30

215

30

57.4

215

30

57.4

CAMERAPOSITIE & GEZICHTSVELD CAMERAPOSITIE EN &GEZICHTSVELD CAMERAPOSITIE GEZICHTSVELD GT-2CL,GT-1CL

(BREEDBEELD) GT-2CL,GT-1CL (BREEDBEELD)

(BREEDBEELD) (BREEDBEELD)

ongeveer 105cm

ongeveer 105cm

ongeveer 105cm

ongeveer 105cm 130cm 130cm

50cm

ongeveer 75cm

50cm

ongeveer 70cm

ongeveer 75cm

ongeveer 170°

ongeveer 70cm

ongeveer 170° ongeveer 90cm ongeveer 90cm

PRINCIPESCHEMA Bekabeling in serie (van post naat post)

Bekabeling in ster (dmv GTZ-splitter)

2

4

4

4 2

4 voeding & centrale

6(8)

Verdeeld door : Verdeeld door :

Deming Prize

CCI nv Louiza-Marialei 8 2018 Antwerpen T : +3232327864 F : +3232319824 E : info@ccinv.be www.aiphone.be

410 410

<GT-1C-L, GT-2H>

Automatische of manuele adressering Om te bepalen welke binnenposten op welke drukknop moeten reageren, kan men naast een automatische koppeling van de binnenposten (binnenpost activeren + drukken op resp. beldrukknop) nu ook manueel het adres van de binnenpost instellen d.m.v. DIP-schakelaars. Afhankelijk van de situatie en voorkeur kan er dus vrij voor de ene of de andere optie gekozen worden die het meest geschikt is.

Verdeeld door :

45 45

<GT-1C-L, GT-2H>

<GT-2C-L> <GT-2C-L>

Verbeterde nachtzichtfunctie Dankzij een hogere lichtgevoeligheid en meer performante ruisonderdrukking werd een aanzienlijke verbetering van het kleuren-nachtbeeld bekomen. De krachtige ingebouwde witte LED-verlichting zorgt voor een optimale herkenbaarheid bij lage omgevingsverlichting met behoud van kleuren.

Externe bewakingscamera Voor een nog beter overzicht kan naast de ingebouwde camera tevens een bijkomende externe bewakingscamera worden aangesloten. Daarmee kan bv. een parking of oprit worden gecontroleerd. De camera in de deurpost blijft garant staan voor het frontale “close-up” beeld van het gelaat van de bezoeker, noodzakelijk voor identificatie. Vanaf de binnenpost kan te allen tijde tussen deze 2 camera’s over en weer worden geschakeld.

16 16

Deming Medal

Bekabeling: - massieve geleiders met PE-isolatie en 1.0mm dia. - max 300m naar deurpost - max 150m naar binnenpost, uitbreidbaar tot 300m Aantal geleiders: 1 paar voor audio & 1 paar voor video + voeding deurslot + voeding LCD deurpost

4(6)

Dem Demin

CCI nv Louiza-Marialei 8 CCI nv 2018 Antwerpen Louiza-Marialei 8 T : +3232327864 2018 Antwerpen : +3232319824 T F: +3232327864 : info@ccinv.be F E: +3232319824 Ewww.aiphone.be : info@ccinv.be www.aiphone.be

Dem Demin 101374 www.mink.be

60

83.5

140

210

Meerdere namen per appartementsnummer Om het voor bezoekers nog makkelijker te maken de gewenste <GT-2C-L> <GT-1C-L, persoon terug te vinden inGT-2H> het digitale naamzoeksysteem van de deurpost, kunnen er tot 4 verschillende namen worden geregistreerd voor hetzelfde appartementsnummer.

2.5 8 60 150 2.5 <GT-1ML> 8 60 150 <GT-1ML> 60 60 83.5 83.5

45

45 45

210 210

16

16 16

140 140

135

135 135

425 425

320 320

425

320

410

Intercom & paniekoproep (GT2CL/GT2H) Zeker in grotere appartementen (bv duplex, loft) of kantoren is interne communicatie tussen de binnenposten een mooie extra functie. Verder is ook verbinding met een gemeenschappelijke conciërge-/receptiepost mogelijk. Gemiste oproepen worden zowel op het toestel in het appartement als op de conciërge-/ receptiepost aangegeven. Door een externe paniek-drukknop 135 45 op de binnenpost kan het systeem ook dienstdoen 2.5 aan te16 sluiten 8 60 150 om alarm te slaan in geval van nood.

ISO 9001

ISO 14001

ISO 9001 Certified

ISO 14001 Certified

JQA-0291 AIPHONE CO. LTD

JQA-EM0453 Headquarters section Toyota Factory Taibo Site AIPHONE CO. LTD

Aiphone : De nieuwe generatie handenvrije kleurenvideofonie.  

Niets ontsnapt aan het oog van GT Vizocam Plus