Page 1

Uw poortengids

In harmonie met uw huis.


HAROL POORTEN: In harmonie met uw huis. U wilt een garagepoort die bij uw huis past en geen dertien-in-een-dozijnpoort? Dan is een poort van Harol de ideale oplossing. U kiest zelf de kleur en het paneeltype, de bediening, het beveiligingssysteem‌ kortom: in harmonie met uw wensen Ên uw woning. De poorten van Harol zijn bovendien heel veilig. Ze houden ongewenst bezoek buiten en zijn voorzien van de meest moderne snufjes die het gebruiksgemak verbeteren. De poorten houden koude en vocht probleemloos buiten, zo bespaart u heel wat energie.

2


Sectionale poorten

pagina 4-5

Zijdelings schuivende poorten

pagina 6-7

Paneeltypes, design en motieven

pagina 8-9

Deuren en kleuren

pagina 10-11

Comfort en veiligheid

pagina 12-13

Als u goed niet goed genoeg vindt

pagina 14

Harol, meer dan poorten

pagina 15

3


“Een poort die bij onze woning past.”

Sectionale poorten:

elegante veiligheid.

Sectionale poorten sluiten uw garage op een veilige, praktische en elegante manier af van de buitenwereld. Plus, sectionale poorten nemen opvallend weinig plaats in.  w eigen stijl: met het brede kleurenpalet, de verschillende paneelU types én venster- en deurmogelijkheden sluit de poort perfect aan bij de stijl van uw huis.  pen en dicht met één druk: poorten met manuele bediening zijn O standaard uitgerust met een cilinderslot en handgreep. De comfortabele, elektrische bediening is geluidsarm, standaard uitgerust met soft start/soft stop en een hindernisherkenning én bedienbaar vanuit uw auto.

“Mijn man en ik koesteren onze wagens. De garage was dus heel

belangrijk bij de bouw van ons huis. Na rondvraag bleek Harol het

ruimste aanbod te hebben in poorten. We konden werkelijk alles

kiezen: de kleur, het paneeltype, de venster- en deurmogelijkheden... Bovendien is de bediening ontzettend gemakkelijk, met één druk op de knop vanuit de auto opent en sluit de poort bijna geruisloos.”

4

 ngewenst bezoek blijft buiten: de dubbelwandige constructie in verzinkt O plaatstaal is erg stevig. Manueel bediende poorten worden standaard voorzien van een robuust slot. Elektrisch aangedreven poorten hebben een blokkering van de aandrijfstang. E xtreem veilig: elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de poort, inbraakbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklem­ beveiliging én een fotocel die ervoor zorgt dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt. I solerend: koude en vocht blijven buiten dankzij een isolatie tussen de beide wanden en een EPDM-dichtingsstrip aan elke zijde.

Jacqueline Peeters, Balen Weetje

De sectionale poorten van Harol zijn gecertifieerd met de CE-norm voor hun veiligheid, gebruiksgemak en isolerende werking.


5


“Het gebruiksgemak gaf de doorslag.”

Zijdelings schuivende poorten:

gebruiksvriendelijke esthetiek.

Ruilt u graag af en toe de auto in voor de fiets? Of houdt u het liever op een fikse wandeling? Dan is een Harol zijdelings schuivende poort een uitstekend alternatief. Deze poort schuift horizontaal net zo ver open als u wilt. Niet naar boven dus, maar van rechts naar links of omgekeerd. Ook handig voor wie de poort veel als deur wil gebruiken: u schuift gewoon één segment van de poort open.  ariabele opening: de Harol zijdelings schuivende poort opent u zo ver V u zelf wilt, heel handig voor wie veel met de fiets in en uit de garage moet of de garagedeur als inkom gebruikt.  ebruiksgemak: van manuele bediening tot een Marantec Comfort-motor, G compatibel met alle standaardtoebehoren.

“Als het weer een beetje meezit, neem ik liever de fiets dan de auto. Daarom is zo’n zijdelings schuivende poort van Harol zo handig.

 oge kwaliteit: de Harol zijdelings schuivende poort is gebaseerd op een H systeem zonder veren of kabels. Dit maakt de poort extra duurzaam.

Bovendien kan je met de afstandsbediening twee standen van

Veiligheid troef: alle paneeltypes hebben een vingerklembeveiliging.

Bij de renovatie van ons huis was de keuze van een poort dus snel

 een beperking in de breedte: heb je een extra ruime garage? G Goed nieuws: de Harol zijdelings schuivende poort laat zich makkelijk uitbreiden in de breedte.

openen programmeren. Eentje voor de auto en eentje voor mezelf.

gemaakt. En wat betreft de kleur en de afwerking kregen we deskundig

advies van de Harol Specialist.”

Lieven Blankaert, Ardooie

6

Weetje

De zijdelings schuivende poorten van Harol zijn gecertifieerd met de CE-norm voor hun veiligheid, gebruiksgemak en isolerende werking


7


Panelen à la carte. Of u nu klassiek of modern woont, dankzij de uitgebreide keuze aan panelen vindt u zeker een poort die perfect past bij de architectuur van uw huis. U kiest, in functie van uw woning: vlak, stucco- of houtnerfmotief, met of zonder profilering… in de kleur die u het mooist vindt. Door de ruime keuze in venster- en deurmogelijkheden zijn lichtinval en doorgangmogelijkheden perfect afstembaar op uw persoonlijke wensen.

8

ZMR10 Buitenzicht: Micro-rib Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9006

STP10 Stuccomotief met profilering Buitenzicht: stucco Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9010

HNP10 Houtnerfmotief met profilering Buitenzicht: houtnerf Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9010

HNV10 Golden Oak Houtnerfmotief zonder profilering golden oak Buitenzicht: houtnerf Binnenzicht: stucco Standaardkleur: golden oak

CAS10 Golden Oak Houtnerfmotief met cassette golden oak Buitenzicht: houtnerf Binnenzicht: stucco Standaardkleur: golden oak

ZMV10 Vlak paneel zonder profilering Buitenzicht: glad Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9010

STV10 Stuccomotief zonder profilering Buitenzicht: stucco Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9010

HNV10 Houtnerfmotief zonder profilering Buitenzicht: houtnerf Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9010

HNM10 Houtnerf met middenprofilering Buitenzicht: houtnerf Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ± RAL 9010

CAS10 Houtnerfmotief met cassette Buitenzicht: houtnerf Binnenzicht: stucco Standaardkleur: ±RAL 9010


Design en motieven. Met de raammotieven van Harol kunt u uw poort helemaal op de stijl van uw woning afstemmen. Want de vensters doen veel meer dan alleen maar daglicht binnenlaten. Met hun verschillende motieven geven ze een esthetische meerwaarde aan de poort. De vensters zijn, net zoals de poorten zelf, gemaakt uit het beste materiaal en in vele kleuren, maten en vormen te verkrijgen.

Het neusje van de zalm. Met de inox vensters uit krasvrij en UV-bestendig polycarbonaat geeft u uw poort een unieke esthetische meerwaarde. Ze zijn verkrijgbaar in transparante of matte uitvoering. De nieuwe ramen geproduceerd uit mat, helder of granulaat veiligheidsglas - gevuld met Argon, dus beter isolerend - maken het gamma compleet. Wilt u de poort nog een extraatje meegeven, dan kunt u ervoor opteren om bepaalde elementen toe te voegen aan de poortpanelen.

Rechthoekig venster - afgeronde hoeken Afmeting: 726x326 mm. Rechthoekig venster - afgeronde hoeken Afmeting: 663x343 mm. Rechthoekig venster - afgeronde hoeken Afmeting: 609x203 mm.

Inox vensters

Rechthoekig venster - rechte hoeken Afmeting: 680x373 mm. Rond venster Afmeting: diameter 330 mm. Rechthoekig venster - zonder kruis Afmeting: 488x322 mm Specifiek voor cassettepanelen. Rechthoekig venster - met kruis Afmeting: 488x322 mm Specifiek voor cassettepanelen.

Inox motieven

Inox huisnummer

Ventilatierooster

Brievenbusklep

(in de kleur van het poortblad)

(in de kleur van het poortblad)

9


Alle kleuren en afwerkingen tussen hemel Oplossingen die deuren openen. Nagenoeg alle paneeltypes kunnen voorzien worden van een ingebouwde deur. Zo moet u niet altijd uw poort openen wanneer u binnen of buiten gaat. in de poort ingebouwd binnen- en buitengaan zonder de poort te openen hetzelfde uiterlijk als de poort altijd naar buiten draaiend drempelhoogte: Âą 150mm standaardafmeting: 850x1890 mm mogelijk bij alle paneeltypes, behalve bij cassettepanelen

10


en aarde.

Naast de verschillende paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden, is er ook een breed kleuren足palet waaruit u kunt kiezen.

Kies de kleur die u wenst.

Wilt u uw poort helemaal afstemmen op de stijl van uw woning? Harol heeft vele kleuren waar u uit kan kiezen.

Prestigieuze structuurlakken: Harol biedt een reeks van trendy lakken met een korrelige structuur. Deze structuurlak is bijzonder slijt- en krasvast. Hij is ook water- en vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. Structuurlak geeft uw poort een stijlvolle, eigentijdse uitstraling. RAL-kleuren: vindt u uw gading niet in onze standaardkleurenselectie? Kies dan uit de volledige RAL-kleurenwaaier met meer dan 200 kleuren!

Bovendien telt ons standaardkleurengamma 10 kleuren! Een poort die perfect bij de stijl van uw woning past zonder extra kost!

Het paneel van uw poort kiest u in welke kleur u maar wilt. Harol biedt u volgende mogelijkheden:

RAL 9016

RAL 8019

RAL 3005

RAL 1015

RAL 9001

RAL 6009

RAL 5011

RAL 9010

RAL 7016

RAL 7021

standaardkleuren

Renolitkleuren: deze geraffineerde afwerking met verlijmde filmfolie geeft het poortblad een strakke, moderne look. Bovendien is deze folie te verkrijgen in exclusieve kleuren waaronder verschillende houtimitaties*. Standaardkleuren: nergens is het kleurenpalet zo rijk als bij Harol: u kunt kiezen uit maar liefst 10 standaardkleuren! Zo kunt u uw poort perfect aan de stijl van uw woning aanpassen zonder dat het u een cent meer kost.

*Afwerkingsprofielen worden steeds gelakt in de benaderende RAL-kleur van de gekozen Renolitkleur.

RAL 8019

De hier afgebeelde kleuren zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

11


Comfort en veiligheid. 3 minuten extra weerstand:

een jarenlang gevoel van veiligheid.

De stevige poorten van Harol kunnen uitgerust worden met een bijkomende mechanische beveiliging. Daardoor voldoen ze aan de zogenaamde WK2-norm en bieden ze minstens drie minuten weerstand tegen inbraakpogingen met eenvoudige werktuigen. Voldoende om de meeste gelegenheidsdieven op de vlucht te doen slaan. Bovendien kunt u in BelgiĂŤ bij installatie van een poort met WK2-certificaat van een fiscaal voordeel genieten. Een poort van Harol? Goed idee. EĂŠn met bijkomende mechanische beveiliging? Nog beter.

12


Harol besteedt veel aandacht aan het comfort om poorten te openen en te sluiten. U kunt kiezen voor een manueel of een elektrisch systeem. Manuele bediening: door de uitgekiende veerberekening verloopt de manuele bediening heel soepel. Standaard uitgerust met een cilinderslot en een handgreep. Elektrische bediening: bedien de poort vanuit uw auto. Deze bediening verloopt via een geluidsarme poortmotor die standaard uitgerust is met soft start/soft stop en een hindernisherkenning. Bovendien wordt bij motorbediening standaard één 2-kanaalszender en één 3-kanaalszender geleverd waarvan één met houder, die gebruikt kan worden als binnenschakelaar. Extra opties bij elektrische bediening: extra handzender: 2-, 3- of 4-kanaalshandzender codeerschakelaar sleutelschakelaar in- en opbouwschakelaar

Veilig binnen. Koude buiten. De dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is erg stevig. Manueel bediende poorten worden standaard voorzien van een robuust slot. Elektrisch aangedreven poorten krijgen een blokkering van de aandrijfstang. Het poortblad bestaat uit een aantal scharnierende, dubbelwandige panelen. Bij bredere poortbladen worden één of meerdere panelen versterkt met een verstevigingsprofiel. De panelen zijn gelagerd op kunststof loopwielen met lagers, wat een geluidsarme werking garandeert. De poort wordt rondom afgesloten met een EPDM-strip, voor een perfecte afdichting. Weetje

Poorten van Harol werken ook isolerend. Koude en vocht worden resoluut buitengehouden dankzij een isolatielaag tussen de beide wanden en een EPDM-dichtingsstrip aan elke zijde.

Veilig

Ophefbeveiliging Elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de poort.

Inbraakbeveiliging Cilinderslot / schuifgrendel / beveiliging van de gebruiker. Handgreep Aan de binnenzijde is een handgreep, zodat de poort bij een eventuele stroomstoring toch geopend kan worden. Fotocel Zorgt ervoor dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt. Veerbreukbeveiliging De veerbreukbeveiliging beschermt poort en gebruikers bij een eventuele veerbreuk. Vingerklembeveiliging Dankzij de vingerklembeveiliging kunnen uw vingers onmogelijk geklemd raken tussen de panelen. Bekroonde veiligheid De poorten van Harol zijn gecertifieerd met de CE-norm voor hun veiligheid, gebruiksgemak en isolerende werking.

13


Als u goed niet goed genoeg vindt. Kwaliteit verzekerd: 5 jaar garantie! Harol is overtuigd van de kwaliteit van zijn poorten. Daarom krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. In de Gebruiksen Onderhoudsgids vindt u alle bepalingen terug. Bovendien worden de poorten geplaatst door vakmensen. Zij volgen regelmatig opleidingen over montagetechnieken, onderhoud en advies. Zo bent u zeker van een onberispelijke dienst na verkoop.

Geplaatst met kennis van zaken: de harol Specialist. Waarom u voor een poort van Harol moet kiezen? Eenvoudig, al meer dan 60 jaar horen wij bij de Europese top. Bovendien werkt Harol met een Specialistennetwerk: vakmensen met jarenlange ervaring en technische expertise. Zo bent u altijd zeker van een snelle levering, een professionele plaatsing en een onberispelijke dienst na verkoop.

14


Harol, meer dan poorten. Wie goed niet goed genoeg vindt, kiest voor Harol. Logisch, zo’n ruime keuze aan kwalitatieve poorten vindt u nergens. Maar, wist u dat bij Harol ook rolluiken en zonweringen van de band rollen? En niet de eerste de beste. Harol beschermt uw woning niet alleen tegen ongewenste bezoekers, weer en wind, maar ook tegen de zon. Een ruim assortiment aan zonweringen zorgt ervoor dat u in elk seizoen een maximum aan comfort geniet, ook tijdens de warmste zomerdagen. Zonne­schermen, screens, verandazonweringen, uitvalschermen, duostores, terras­­ overkappingen… Stuk voor stuk technische hoogstandjes van de beste kwaliteit, die voor vrijwel elke mogelijke toepassing een oplossing bieden.

En dan zijn er ook nog rolluiken. Pure hoogstandjes in design en robuustheid. Plus: inbraakwerend, winddicht én eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw als renovatie. Meer nog: door hun isolerende werking bespaart u tot honderden euro’s per jaar. Ook uniek: de kasten en geleiders van deze rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met extra afwerkings- en montagestukken. Zo vindt u steeds een rolluik die écht perfect aansluit bij de stijl van uw woning!

Meer informatie? Contacteer uw Harol Specialist!

Hebt u vragen? Of wil u een persoonlijke offerte ontvangen? Uw Harol Specialist helpt u graag verder! U vindt zijn adres op de achterzijde.

15


Uw Harol Specialist:

Harol BelgiĂŤ

Industrieterrein 1/3 I.Z. Webbekom 1025 3290 Diest www.harol.be marketing@harol.be

17/08/2010 - 34874

Harol Nederland

Paardeweide 12 4824 EH Breda www.harol.nl info@harol.nl

V.U.: Annick Draelants - Industrieterrein 1/3 - I.Z. Webbekom 1025 - B-3290 Diest

Meer informatie? Contacteer uw Harol Specialist!

Hebt u vragen? Of wil u een persoonlijke offerte ontvangen? Uw Harol Specialist helpt u graag verder!

Harol : Poortengids  
Harol : Poortengids  

In harmonie met uw huis, u wilt een garagepoort die bij uw huis past en geen dertien-in-een-dozijnpoort? Dan is een poort van Harol de idea...

Advertisement