Page 9

Anne Deppe tror på drømme, også selvom der tidligere ikke var noget at drømme om for hende. Men nu inspirerer hun andre til også at gå efter det de vil i livet.

Jeg drømte om at blive foredragsholder, men jeg var ved at skide i bukserne når jeg talte foran mere end 3 mennesker ad gangen. Jeg var bange. Så jeg besluttede mig for at forfølge den drøm. Frygten er altid et godt kompas når det kommer til drømme.

Jeg skrev til 10 foredragsholdere jeg så op til, om de havde et godt råd til hvordan man startede med at blive foredragsholder når nu man var rigtig bange? Over halvdelen af dem svarede ikke, men en af dem skrev tilbage ”Kære Anne, hvis du er så bange for at stå på en scene, så skal du nok vælge dig en anden branche, tror du ikke?”. Den mail gav mig blod på tanden til at trodse hans dårlige råd, og 3 måneder senere stod jeg på en scene på en højskole foran 85 elever og fortalte min historie. Var det kickass? Nej! Gjorde jeg det? Ja!

Fyr perfektionisten og ansæt din indre barnesjæl der kommer hjem med en smattet klump ler som skal forestille et askebæger. Det er det første skridt hen imod at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det er barnet og glæden der følger dig langs drømmenes snørklede sti, ikke detaljepiskeren. Du kan altid blive bedre, du kan altid øve dig mere, men du bliver hverken klogere eller mere erfaren hvis du ikke bare kaster dig ud i der hvor du er bange, og gør det alligevel. Drømme kan ikke leves i hovedet, de skal ud i virkeligheden før de kan folde sig ud.

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Advertisement