Page 37

barndomsveninde. Hun har som journalist læst utallig materiale i både uddannelse og job. Hun meldte meget kontant tilbage, at her var en vigtig historie ikke bare for mig, men for andre. Den skulle udgives. Men en udgivelse ville jo betyde, at jeg skulle stå ved al volden, drukken, mishandlingen, misbrug, de fysiske og psykiske smerter og ikke mindst min HIV-status. Jeg tog springet og udgav min bog først som e-bog, dernæst som papirbog, da den blev en succes og viste sig at være lærerig og interessant for andre. Dagligt får jeg rørende tilbagemeldinger om, hvad min bog har betydet. Det gav mig modet til at fortælle alle bekendte, venner, chef, kollegaer

og familie om det hele. Ja, jeg har HIV! Jeg bruger nu mine oplevelser i foredrag med diverse fagfolk, forskellige patientgrupper og pårørende. Vi skal sammen have skabt den gode dialog. Der går så mange udsatte børn og unge rundt derude som ikke kan nås, fordi de ikke vil nås. Fordi de ikke tør stole på, at der er nogen voksne omkring, der faktisk vil dem det godt. Hvis behandlere og andre voksne omkring dem, forstår de børn og unge og deres livsvilkår, så kan de række ud på en måde så de udsatte forstår, at de kan faktisk hjælpes. :-)

Alle burde blive behandlet og selv handle i respekt for det andet menneske. Jeg sender kærlighed til alle de der ikke møder den fortjente respekt, når de har brug for den. Jeg drømmer om mod til de, der går med ensomt hjerte med store hemmeligheder, de burde kunne lettes for. Vi skal have flere livshistorier på banen! Jo flere historier, jo mere nærvær, jo færre tabuer, jo større forståelse. Tina Campbells bog 'Mælkebøttebarn i blomst' fås som e-bog hos Saxo..

Jeg er på den anden side, så jeg kan nu tale deres sag, og det er det det hele handler om...

Foto: Lars Horn, Baghuset

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Advertisement