Page 31

3 BØGER

stil... s v li e r e d n u s Om

Rejsen til sundhed - en ekspedition til en sund livsstil, der holder af Anja Ballegaard & Zenia Santini Det er en spændende rejse Anja og Zenia inviterer på, en rejse der går gennem London, Indien og New York, hvor vi møder forskellige eksperter indenfor hvert deres område af sundhed og får nye opskrifter. Det er en inspirerende rejse, som kommer ind i mange aspekter af sundhed, som kost, motion, søvn, glæde, nærvær og passion, med tips til detox, ansigtsmasker, visualiseringer og meget mere. Bogen fås hos Saxo.

Begynderyogabogen af Karen Pallisgaard. Yoga kan hjælpe til at give mindre stress, større styrke, en slankere krop, bedre søvn, finere fordøjelse, færre spændinger, stærkere immunforsvar og større velvære i hverdagen. Karen guider i bogen med øvelser og billeder, så alle kan komme i gang med at få yoga ind i hverdagen. Jo mere, man tænker at det har man ikke tid til, jo mere har man nok brug for det. Bogen fås hos Saxo.

Dit suveræne liv Bedre form - mere sanselighed - dybere glæde af Sara Beck Sara giver i bogen tips og inspiration til hvodan man kan leve sundt på en sjov og glædesfyldt måde, udfra sine egne erfaringer. Om hvordan man får mere spræl og kropslig energi ind i hverdagen med både fysiske og mentale øvelser baseret på glæde og begejstring. Bogen fås hos Saxo.

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Advertisement