Page 3

Jeg er vild med de muligheder og store ændringer i livet det kan give, at læse et andet menneskes personlige historie. Det er vildt når man hører om Mikkel der opdagede i tide, at han havde kræft, fordi han hørte Nikolaj fortælle sin kræft-historie i radioen. Eller Katrine som valgte at blive selvstændig, fordi hun blev inspireret af Anne's historie. Eller da jeg selv flyttede fra Danmark til Shanghai og min veninde sagde "hvis du kan, så kan jeg også" og hun tog på eventyr i verden. Vores historier påvirker hinanden og bliver til nye historier. Og lige den rigtige historie på det rigtige tidspunkt, kan være en dør der åbner sig.

Coverfoto: Martina K15 Liv&Stil udgives af Haartfeldt Media. For at annoncere i magasinet, kontakt os på mail@haartfeldt.com

Jeg bliver så glad, når mennesker vil dele deres historie med mig og andre. Og det gør mig også super glad, når jeg senere får tilbagemeldinger som "Historien rørte mig" eller "den fangede mig" fra dem der læser magasinet. Liv&Stil er ikke nyhedshistorier - det er inspirationshistorier. De bedste hilsner Siv Skov siv@liv-stil.com P.S. Vi får flere og flere læsere - tusind tak for jer, I søde, seje mennesker. Og vi får flere og flere historier tilsendt, tak for det og keep them coming : -)

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Liv&Stil #4  

FULD UDGAVE: I Liv&Stil fortæller seje kvinder deres personlige og inspirerende historier.

Advertisement