Page 1

.......................................................

.

Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

18. -19.2.2012 Jyväskylän Paviljonki

Messuopas

........................................................ Liput 6/8 € • www.haajuhla.net


Hรครค- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

.............................................................................

Yhteistyรถssรค:

TIMANTTISET2


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

. ...........................................................................

Raikas tervehdys ja tervetuloa Keski-Suomen Hää-ja Juhlamessuille 2012!

Juhlahuuma on käsin kosketeltavissa, kun neljättä kertaa järjestettävät KeskiSuomen Hää- ja Juhlamessut lähestyvät vauhdilla. Maakunnan suurimmat messut nostavat profiiliaan huomattavasti edellisvuosista, sillä tällä kertaa messut ovat täällä Jyväskylän ytimessä, Paviljongissa. Messut ovat kokeneet hurjan muutoksen viime vuodesta. Paikka on vaihdettu suurempaan ja keskeiselle paikalle, jotta saamme mahdollisimman suuren näytteilleasettajien ja kävijöiden määrän. Samalla koko messujen visuaalinen ilme on uudistunut nuorekkaampaan ja raikkaampaan suuntaan. Kesän juhlakausi on saapumassa ja se tuo mukanaan suuren kirjon erilaisia juhlia. Tapahtumamme on jälleen kerännyt yhteen usean alan edustajat auttamaan juuri Sinua juhlien ja merkkipäivien järjestämisessä. Messuhallissa voit ihastella juhla-asuja ja -asusteita, saada vinkkejä kauneudenhoitoon, tutustua juhlapaikkoihin ja pitopalveluihin, nähdä kauniita koruja sekä tutustua valokuvaamoihin. Myös hyvinvointi- ja elämyspalvelut ovat viikonlopun aikana ulottuvillasi unohtamatta lukuisia muita. Live-musiikin tahdittamassa hää- ja juhlamuotinäytöksessä on tuttuun tapaan ihasteltavana pukuja, koruja, kampauksia sekä kukkia. Olemme kiitollisia siitä, että olemme päässeet luomaan tätä tapahtumaa. Sen myötä haluamme toivottaa teidät erittäin lämpimästi tervetulleiksi Hää- ja Juhlamessuille 2012! “Elämässä hienointa on onnen jakaminen, johonkin kuuluminen. Juhlat, nauttiminen, nauru ja tanssi.”

Juhlahumusta, Soile, Hanna ja Liisa

3


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

.............................................................................

Ohjelma Lauantai 18.2. 10:00 Messut aukeavat 12:00 Hää- ja juhlamuotinäytös, tuottaa Fashion Unit 13:00 SalsaStudio 13:30 Boudoir-kuvaukset, valokuvaaja Iida Liimatainen 14:00 Kuntomaailma 14:30 Hää- ja juhlamuotinäytös, tuottaa Fashion Unit 15:30 SalsaStudio 16:00 Ovet sulkeutuvat

Sunnuntai 19.2. 12:00 Messut aukeavat 12:30 Hää- ja juhlamuotinäytös, tuottaa Fashion Unit 13:15 Kuntomaailma 13:30 SalsaStudio 14:00 Valokuvaaja Iida Liimatainen 14:30 SalsaStudio 15:00 Hää- ja juhlamuotinäytös, tuottaa Fashion Unit 16:00 Ovet sulkeutuvat

4


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

. ...........................................................................

Hää- ja juhlamuotinäytös 2012 -Pukuloistoa ja livemusiikkia

Messuviikonloppuna kirsikkana kakun päällä nähdään hää- ja juhlamuotinäytös, jonka tuottaa Jyväskylän vuoden yrittäjäksi palkitun Johanna Soilun luotsaama muotitoimisto Fashion Unit. Muotinäytöksessä pääsee ihastelemaan kauden pukuloistoa, asusteita, kukkia, hääkampauksia ja meikkejä. Muotinäytöksen musiikkimaailmasta vastaa DJ Joniveli sekä tv-sarjasta tuttu Tikkakoskelainen nuori laulaja Pauliina Jokinen. Näytöksen juontavat Johanna Soilu ja Janne Kytösalmi.

Hää- ja juhlamuotinäytöksen mahdollistaa

TIMANTTISET

Jyväskylän Juhla-asu 5


18

16

15

14

-

11

9

8

28

26

21

30

32

33

38

47

45

43

41

39

37

51

50

49

48

52

53

54

62

61

60

59

57

56

55

ppp

63

64

66

68

72

83

79

78

75

132

84

89

91

92

130

102

100

97

128

103

105

126

ppp

ppp

............................................................................

Messualueen pohjakartta


.

Juhlatalo Könkkölä Juhlatalo.com

Jyväskylässä, Köhniöjärven rannalla sijaitseva Juhlatalo Könkkölä on ihanteellinen paikka häiden, syntymäpäivien, muistotilaisuuksien, Juhlat  Kokoukset  Häät yritysjuhlien, kokouksien, kesäjuhlien ja Suomen Juhlatalo, Vesangantie 37, Jyväskylä pikkujoulujen pitämiseen. Vuokrattavissa Puh. 0400 647 723, info@juhlatalo.com myös viihtyisät rantasaunat. Tervetuloa! Cateringpalvelut myös muualle.


TIMANTTISET Timantin koko alk. 0,33 ct

ELÄMME KANSSASI

Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

www.sandberg.fi

V-239/W

0,16 ct W/VS-SI

0,30 ct W/VS-SI

V-66/7

V-236/7/W

890,-

1415,-

Rakkautta ilmassa! www.tillander.fi Kotimaiset Romanssitimanttikorut 18K kultaa, vain Timanttisilta UUTUUS 0,30 ct W/VS

Saturnus 22*0,02ct W/VS

2670-00412

498

1190,-

1995,-

Tervetuloa tutustumaan laajaan sormusvalikoimaan! Löydät meidät osastolta 53.

PALJON MESSUTARJOUKSIA!

TIMANTTISET VEHMAS

JYVÄSKYLÄ: Torikeskus, Kauppakatu 35, p. (014) 449 9000, ma-pe 9.30-19, la 10-16

.


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Tanssin riemua! Tanssikoulu SalsaStudio on Suomen suurin latinalaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu, jolla on toimipisteet Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa. Tanssikoulu tarjoaa häitä suunnitteleville, polttareiden järjestäjille tai häälahjaa etsiville rytmikkäitä tanssipalveluita. Häätanssit ovat vuosi vuodelta suositumpia korvikkeita perinteiselle häävalssille. Suunnittelemme häätanssikoreografiat yhdessä hääparien kanssa haluttuun musiikkiin ja pariskunnat toiveet huomioiden. Koreografia voi olla todellinen showspektaakkeli esimerkiksi tiettyä elokuvateemaa hyödyntäen tai hyvinkin yksinkertainen esimerkiksi modernisoitu häävalssi. Polttareiden ehdottomia piristysruiskeita ovat polttaritanssitunnit, joita järjestämmepolttari ryhmän toiveita noudattaen. Suosituimpia tunteja ovat tankotanssi, lattarit, bollywood sekä zumba. Polttarisankarille on tarjolla lajiin sopivia vaatetuksia ja tunnista voidaan kirjoittaa diplomi. Häävieraiden iloksi tarjoamme tanssinopetustuokioita sekä valmiita tanssiesityksiä. Tanssinopetus rentouttaa tunnelmaa häissä ja saa ujommatkin mukaan tanssilattialle. Tanssiesitykset tuotetaan hääparin toiveiden mukaan ja ne voivat olla tunnelmaltaan niin humoristisia kuin romanttisiakin. Hääparin yhteinen taival alkaa kuin tanssi, kun ostat hääparille lahjaksi yhteisen harrastuksen tanssikurssin merkeissä. Suosituimpia lahjoja ovat lahjakortit sekä paritanssikurssit.

Tehdään yhdessä häistäsi ikimuistoiset! Tanssikoulu SalsaStudio Kauppakatu 21, 40100 Jyväskylä www.salsastudio.fi

9


Kauppakatu 14, sisäpiha • 40100 Jyväskylä

www.iidaliimatainen.com • 0400 858687

Perhejuhlat Saunaillat Kokoukset ja koulutuspäivät Moottorikelkkasafarit Kesäteatteri A-oikeudet

Maukasta kotiruokaa


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Askel ekologisempiin häihin syntyy pienillä valinnoilla Yhdessä tunnetuimmista hääloruistakin sanotaan, että morsiamen tulisi juhlapäivänään kantaa yllä jotain uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä. Vaikkei vanhoihin hääperinteisiin liittyviin traditioihin uskoisikaan, muovautuu tämä vanha sananlasku myös nykypäivän eettisiin ja ekologisiin tarpeisiin. Tämän päivän morsian haluaa huomioda ympäristöasiat myös elämänsä tärkeimpänä päivänä.

Vintti -Ajan aarteita häihin ja juhliin Ekologisuus on otettu huomioon myös tänä vuonna Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessuilla. Messuilla näkee muotinäytöksen myötä uusia tuulia hää –ja juhla-alan tarjonnasta. Tämän vastapainoksi messuhallista löytyy myös ekologisia vaihtoehtoja juhlien järjestäjille Vintistä, jossa jonkun toisen vanhasta tulee jollekin toiselle uutta.

Vinkkejä ekologisempiin häihin Kokosimme parhaat vinkit ekologisten häiden järjestämiseen marthastewartweddings.com-sivustolta: Tee hääjuhlien suhteen päätöksiä, jotka kuvastavat omia arvojasi. 1. Pidä itse hääseremonian juhla-alue pienenä. Näin saat häihisi intiimin ja rennon tunnelman ja säästät samalla luonnonvaroja. 2. Muista, että kaikkea ei tarvitse ostaa uutena. Lainaa ja vuokraa laadukkaita tavaroita, jotka kestävät pidempään. 3. Käytä mahdollisimman paljon kierrätettäviä materiaaleja. 4. Suosi sellaisia yrityksiä, jotka ovat mukana hyväntekeväisyystyössä. 5. Käytä sen hetkisen sesongin kukkia. 6. Voit säästää sähköä valaisemalla juhlapaikan kynttilöillä. 7. Häävieraat voivat tehdä ympäristöystävällisen valinnan ostamalla lahjan paikalliselta yrittäjältä. 8. Myös lahjalistan suunnittelussa voi olla ekologinen. Älä pyydä tavaraa, jota et oikeasti tarvitse. 9. Harkitse sähköisiä hääkutsuja paperikutsujen sijaan.

12


.

HÄÄ - JA JUHLAPUVUT Pesu, viimeistely ja suojakäsittely. Nopea toimitusaika. Laadukasta ja ammattitaitoista käsityötä.

SOL Pesulapalvelut Oy Yliopistonkatu 30 puh 040 779 7269 www.sol.fi


.

Unelmasta totta - vietä ekologinen hääjuhla Metsolan kartanossa!

B&B aamiaismajoitusta ja täysihoitoa ympäri vuoden. Kartanon tilat vuokrattavissa juhliin ja tapahtumiin. Pihapiirin hoitolasta suolahoitoa, hierontaa ja hemmottelua.

Kahvi- ja ateriapalvelut ryhmille ennakkovarauksella. Pieni Ekopuoti avoinna ke–pe 11–17. Kesäkahvila avoinna heinäkuussa joka arkipäivä. Tutustu kursseihimme nettisivuilla ja facebookissa!

Pappilantie 9, 42600 Multia • puh. 050 3703 880 • marjut.rautiainen@metsolankartano.fi

www.metsolankartano.fi


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Askarteluvinkit ja –tarvikkeet juhliisi tarjoaa Askartelupuoti Pia Askartelupuoti Pia on keväällä 2005 perustettu askartelun ja kädentataitojen palveleva erikoisliike. Myymälämme sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Forumin kauppakeskuksessa 1. kerroksessa Vapaudenkadun tasossa. Tarjoamme laajassa valikoimassamme askartelutarvikkeet, nukkekotitarvikkeet, taiteilijatarvikkeet, ristipisto tarvikkeet, pienoismallit ja paljon muuta mukavaa. Järjestämme omissa tiloissamme askartelun ja kädentaitojen kursseja. Meillä toimii myös hää- ja juhlasuunnittelupalvelu, jonka voit varata myymälästämme. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssasi mallit ja ideat hintaan 20€/h. Tule tutustumaan häämalleihin ja ideoihin. Askartelupuodista löydät myös laajan valikoiman erilaisia häätarvikkeita. Voit tilata juhlamaailmasta somisteita ja ilmapalloja ja noutaa ne myymälästämme, jossa palvelee myös pallojentäyttöpalvelu. Lisätietoa nettisivuiltamme:

www.askartelupuotipia.fi Sekä Facebookista:

www.facebook.com/askartelupuotipia

Askartelupuoti Pia Kauppakekus Forum, 1. kerros Vapaudenkatu 49-51, 40100 Jyväskylä

Tervetuloa!

15


AALTO-SALI

Tyyliä tilaisuuksiin

AALTO-SALI Parhaalla paikalla

Väinönkatu 7 JYVÄSKYLÄ 010 231 4400 www.aaltosali.fi


t ä ä h t o ää-h H ja ie Juhlamessut n n ä e v Hir Hirvikartanolla! KESKI-SUOMEN

10 min. Himokselta! Heinäseläntie 381 - 42100 Jämsä +358 (0)400 488 779 info@hirvikartano.fi

okaa, u r ä ä Hyv arasta p a! palvelu .f i w w w.h im os ca te ri ng

17 www.hirvikartano.fi


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

.............................................................................

Messuilla mukana * Osastolla

Juhlapalvelut

Lahjat/korut

•  Aalto-sali, Jyväskylän Työväenyhdistys ry •  Etelän Tila •  Himos Catering •  Hotelli Alba •  Juhla- ja kokouspalvelu Martta •  Juhla- ja kokouspalvelut Lindeman Oy* •  Juhlatalo Juurikkasaari* •  Juhlatalo Majakoski •  Jyväskylän seurakunta* •  Keski-Suomen Martat ry* •  Kokous- ja Juhlatalo Marttinen* •  Lomakeskus Revontuli* •  Maatilamatkailu Kumpunen* •  Matkailutila Kukkaismäki* •  Matkailutila Surkeenjärvi* •  Marjoniemen Vanha Pappila* •  Metsolan Kartano •  Naissaaren Kahvi- ja Juhlahuone •  Paakkari Catering •  Pappilan Pidot •  Pitopalvelu Raija Sipinen* •  Rhea Ship Lines Oy / Ravintolalaiva m/s Rhea & Gaia* •  Ränssin Kievari •  Savutuvan Apaja* •  Suomen Juhlatalo/Könkkölä* •  Taipaleen luomu- ja matkailutila* •  Taulun Kartano* •  Vesangan Kyläyhdistys* •  Wanha Woimala*

•  Bellapierre Cosmetics* •  Energetix magneettikorut / Tmi Leila Kivistö* •  Forever / My Aloe Vera* •  Kulta-Galleria Ailio* •  Kultasepänliike Kultajousi* •  Kultasepänliike Qiva* •  Puustjärven Kello- ja Kulta*

18

•  Timanttiset Vehmas*

Kukat ja koristelu •  Askartelupuoti Pia* •  Calligraphen •  Hääpalvelu.fi •  Plantagen •  Sinelli* •  Sinooperi*

Uniikit monogrammit, kutsukortit •  Dekko Media & Design*

Valokuvaus •  Arto Tapio* •  Foto-Junes* •  Hannu Rainamo* •  JL-Foto •  Kehystämö Galleria Patina* •  Valokuvaaja Iida Liimatainen •  Valokuvaamo Lehtinen*


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

. ...........................................................................

Messuilla mukana * Osastolla

Muut

Kauneudenhoito ja hyvinvointi •  Avon Cosmetics/Tmi Miia Keskinen* •  Cocodens* •  Femtolasik* •  Itsenäiset Ihonhoitokonsultit, Mary Kay* •  Kauneuskeskus Beautiful Day •  Kauneuskeskus Essi •  Kuntomaailma* •  Kynsistudio Your Nails* •  Liikuntakeskus Linea •  Medilaser Oy* •  Meikkitaiteilija Nina Piippanen •  Oriflame* •  RipsiBar* •  Salsastudio •  Staili Hair’n’ Makeup

•  Asianajotoimisto Legistum Oy* •  Häät ja Juhlat-lehti* •  Fashion Unit Oy* •  Jyväskylä Indoor Karting Center Oy •  Keuruun Laatupaino •  Meidän Häät* •  Rislapuu Oy* •  Sanomalehti Keskisuomalainen* •  Sokos •  Solar Television/Neljät Häät •  SOL-Pesulapalvelut •  Teatterikone* •  Viking Line* •  Megazone

Pukeutuminen •  Angelica Brides* •  Ateljé Marina Karina* •  Hääkauppa/Tmi Mira Järvelä* •  Jyväskylän Juhla-asu •  Krinoliini* •  Ompelimo Ateljé Iina* •  P.S. Boutique/Päivi Siiro* •  Rock’n Roze/Juhla Shop* •  Suomen Pukuvuokraamo •  Vaatturi- ja pukuvuokrauspalvelu Hannu Kuitunen •  Wishwear

19

Suuri kiitos kaikille mukana olleille!


Juhlatalo

.

Kokous- ja juhlakäyttöön www.majakoski.fi


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Häävuosipäivien nimitykset Häät ovat ikimuistoinen ja tärkeä juhla. Avioliittoa juhlistetaan varsinkin niiden vuosipäivinä. Jokaiselle hääpäivälle on omat nimityksensä, joista saakin idean vaikkapa muistamiseen kukkien kera tai vaikka hyvän teeman juhlalle. Nimitykset häävuosipäiville saattavat vaihdella alueittain.

1v Pumpulihäät 2v Paperihäät 3v Nahkahäät 4v Keramiikkahäät 5v Puuhäät 6v Sokerihäät 7v Villahäät 8v Pronssihäät 9v Kromihäät 10v Tinahäät 11v Teräshäät 12v Silkkihäät 12,5v Kuparihäät 13v Pitsihäät

21

14v 15v 20v 25v 30v 35v 40v 45v 50v 55v 60v 65v

Norsunluuhäät

75v 80v

Rautahäät

Kristallihäät Posliinihäät Hopehääpäivä Helmihäät Korallihäät Rubiinihääpäivä Safiirihäät Kultahäät Smaragdihäät Timanttihäät Kruununtimanttihäät Platinahäät


. Koko juhlapaketti kävelyetäisyydellä: Juhlat idyllisessäVanhassa Pappilassa, tasokkaat ateriat omasta tilausravintolasta, jatkot kävelymatkan päässä ja majoitus koko porukalle viihtyisissä hirsihuviloissa. Hää- ja juhlatilojen esittelypäivä la 25.2. klo 12.00 - 14.30 Ilmoittautumiset 20.2. mennessä info@marttinen.fi, 03-485 1900

Herrasentie 16, Virrat marttinen.fi

Rakennekynnet edullisesti! www.lunadella.fi


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Kihlajaisista kohti alttaria Häitä järjestellessä täytyy huolehtia monesta yksityiskohdasta. Tästä kätevästä oppaasta voit tarkistaa, että hoidat oikeat asiat oikeaan aikaa ja ettei mitään vain pääse unohtumaan. 12 kk jäljellä

6 kk jäljellä

• Päättäkää päivämäärä • Varatkaa vihkikirkko ja juhlapaikka • Päättäkää hääbudjetti ja vieraiden määrä • Valitkaa kaaso/bestman sekä seremoniamestari • Vierailkaa häämessuilla ja osatkaa viimeisin Häät ja Juhlat –lehden numero, josta saa vinkkejä • Kertokaa sukulaisille ja lähimmille ystäville hääaikeistanne ja mainitkaa päivämäärä • Valitkaa häille teema

• Päättäkää keneltä tilaatte kukat, valokuvauksen, ruoan, kakun, musiikin, kuljetuksen ym. • Varatkaa häämatka

9 kk jäljellä

4 kk jäljellä • Valitkaa ja ostakaa sulhasen vaatteet • Sopikaa papin kanssa tapaaminen, jossa voitte keskustella vihkiseremoniasta • Päättäkää kuljetusjärjestelyistä • Varatkaa DJ/ bändi • Päättäkää menyy

3 kk jäljellä

• Ottakaa yhteyttä tärkeimpien palveluiden toimittajiin • Jos pelkäät, ettet näytä niin hyvältä kuin voisit, aloita kuntoilu • Sovita hääpukuja löytääksesi unelmiesi hääpuvun ajoissa

• Varatkaa hotellihuone hääyöksi • Varatkaa sormukset • Varatkaa mahdollinen solisti ja päättäkää vihkimusiikista • Tilatkaa painotuotteet

Jatkuu seuraavalla sivulla » 23


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Kihlajaisista kohti alttaria – Jatkoa edelliseltä sivulta

2 kk jäljellä

1 vko jäljellä

• • • •

• Opetelkaa sormuslupaus ulkoa, niin että voit katsoa tulevaa puolisoasi silmiin • Käykää yhdessä jossain rentouttavassa hoidossa • Harjoitus kirkossa • Kulkekaa hääkengissä ja tehkää asuihin viimeiset korjaukset

Tarkistakaa kaikki tilaukset Lähettäkää kutsut Kirjoittakaa lahjalista Pyytäkää avioliiton esteiden tutkintaa seurakunnasta tai maistraatista

4 vko jäljellä • Laatikaa istumajärjestys • Tarkistakaa passienne voimassaolo häämatkaa varten ja ottakaa tarvittavat rokotukset • Ostakaa lahja kaasoille/ bestmanille ja muille avustajille • Varatkaa halutessanne hääilmoitus paikallislehdestänne

Päivää ennen • Koristelkaa juhlapaikka ja kirkko • Tarkistakaa sääennuste • Menkää yhdessä ulos syömään ja laittakaa herätyskello soimaan niin että aikaa on riittävästi

3 vko jäljellä

Suurena päivänä

• Tarkistakaa, että kaikki hääavustajat tietävät mitä heidän tulee tehdä • Ilmoittakaa pitopalvelulle lopullinen vierasmäärä • Huolehtikaa siitä, että kaaso ja bestman sovittavat vaatteitaan

• Syökää tukeva aamiainen • Pyytäkää kaasolta/ bestmanilta apua asioiden hoitamiseen, esimerkiksi kimpun noutamiseen, laukkujen viemiseen hotellihuoneeseen • Nauttikaa!

24


ylellisesti Junior Suiteissa tai edullisesti Standard huoneissa.

Pyydä tarjous seurueellesi! p. 014 636 311 info@hotellialba.fi

Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä www.hotellialba.fi

UUTTA! Vaatturin palveluiden lisäksi nyt myös

MIESTEN PUKUJEN VUOKRAUS Laadukkaat kotimaiset tuotteet: Suomen vaatturiliiton jäsenliike

.

Hääseurueiden majoitus Hotelli Albassa

* * * * *

TUMMAT PUVUT SMOKIT FRAKIT SAKETIT BONJOUR-PUVUT

asusteineen ja kenkineen

Vaatturi- ja pukuvuokrauspalvelu Vaatturi- ja pukuvuokrauspalvelu

HANNU HANNU KUITUNEN KUITUNEN

Gummeruksenkatu 6, Jyväskylä Gummeruksenkatu 6, Jyväskylä p.(014) 218206, 9-17,la la sop.muk. p.(014) 218206,ma-pe ma-pe 9-17, sop.muk. email: vaatturi@vuokrapuku.com email: vaatturi@vuokrapuku.com www.vuokrapuku.com www.vuokrapuku.com


MYYMÄLÖISSÄMME LAAJAT MERKKIVALIKOIMAT!

Tervetuloa tutustumaan laajaan ja monipuoliseen sormusvalikoimaamme.

Hää- ja ju hla kaikki tima messuilla nttisor muk set

-25%

Messutar jo

us voimas s

a 18-19.2

.2012

S-etukortilla messuilla sormuskaupan tehneille 45,- lisäetu!

Kauppakatu 24, Sokos-keskus, Jyväskylä, puh. (014) 362 0620, www.puustjarvi.fi


LounasBistro • Juhlapalvelu Online Herkkupuoti

KAUNEUSKESKUS

Modernit herkut arkeen ja juhlaan

Yliopistonkatu 40, 40100 Jyväskylä 014 -211 827, 014 -214 300 www.essi.fi Avoinna ark. 9-18, la 9-15

www.paakkaricatering.fi LounasBistro: ma-pe 9-15.00, muina aikoina tilauksesta Sorastajantie 2, Jyväskylä (Autobestin yhteydessä) p. 014 213 611 / 040 732 6390

Puvut omaksi tai vuokralle, toimitamme myös postitse! Naisille, miehille ja lapsille.

www.pukuvuokraamo.net Suomen Pukuvuokraamo, Pursimiehenkatu 2, 00150 Helsinki, info@pukuvuokraamo.net, p. 010 440 1900


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................ Meidän häät:

Maria ja Juha 9.7.2011 ”Isot ja rempseät maalaishäämme järjestettiin heinäkuussa 2011” Tutustuimme Juhan kanssa kolme ja puoli vuotta takaperin kesäfestareilla yhteisten ystäviemme kautta.  Kotiinviemisenä  festareilta jäi paitsi uusi kiinnostava tuttavuus, myös reppuuni unohtunut Juhan takki.  Siitäpä löytyi erinomainen tekosyy järjestää ensitreffit eli toiselta nimeltään takinluovutuseremoniat. Ensimmäiset treffimme kestivät kolme päivää, ja sitä seurasi intensiivinen kaukosuhde sekä armoton reissaaminen Helsingin ja Turun välillä, kunnes puolitoista vuotta sitten ostimme yhteisen asunnon Espoosta. Viime talvena Juhalta pääsi sitten polvi pettämään mökkitiellä, ja joulupäivänä juotiin kihlajaiskaffetta. Samalla alkoi myös kuumeinen häiden suunnittelu, sillä päätimme viettää häämme heti tulevana kesänä. Koska molemmilla on suuret suvut ja paljon ystäviä, oli kummallekin heti selvää, että tulisimme pitämään isot ja railakkaat maalaishäät. Häitämme juhlittiin 9.7.2011 Oriveden suunnalla, Eräjärven Eerolassa, ja lopullinen vierasmäärä oli lähes 200. 28

Nyt puoli vuotta jälkeenpäin emme voi edelleenkään lopettaa ihmettelemästä kuinka ihana hääpäivä meillä heinäkuussa oli. Vaikka hääsuunnittelua oltiin tehty useampi kuukausi huolella yhdessä kolmen mahtavan kaason ja bestmanin kanssa, ja päivän ohjelma oli tarkoin aikataulutettu, mahtui mukaan silti yllätyksiä ja spontaaneja ohjelmanumeroita, kuten sulhasen lauluesitys ja river dance, sukulaistyttöjen yhteislaulu ja bestmanien valkokankaalle heijastama sulhasen polttarivideo. Ja tietysti yllätuysnumerot olivat lopulta niitä kaikista ihanimpia! Latotansseissa oli tunnelma kohdillaan ja perinteisempien hääleikkien sijaan pohjalaiset sukumme ottivat toisistaan mittaa saappaanheiton


.

merkeissä. Ohjelmaan kuului myös muutama puhe ja perinteiset sukkanauhan ja morsiuskimpun heitto sekä tietysti häävalssi. Hääpaikkaa olimme koristelleet luonnonkukkasin ja ladon seinustalle ripustimme pyykkinarulle vanhoja valokuviamme vuosien varrelta. Kokonaisuudessaan hääpäivämme meni vielä paremmin kuin olisin osannut odottaa, joskin ihan hirveän nopeasti - en voi käsittää kuinka vauhdilla tunnit juoksivatkaan. Onneksi päivästä on niin paljon ihania muistoja erittäin onnistuneiden valokuvien muodossa. Jälkeenpäin olen todella tyytyväisen, että päätimme panostaa koko päivän kuvaukseen,

ja valokuvaajamme Sami Reivinen tamperelaisesta Valokuvaamo Klikistä teki kyllä aivan upeaa jälkeä kameransa kanssa. Pitkän hääpäivän jälkeen huomasimme hääyöksi vuokratun mökkimme rannalle mielettömän upean usvan, ja onneksemme Sami lupautui vielä napsimaan viimeiset potrettikuvat hääyönämme järvimaisemissa. Yksi näistä kyseisistä järvikuvista päätyikin lopulta kiitoskorttiimme, ja tietysti kukaan vieraista ei voinut uskoa, että me todella seisoimme häävaatteissamme järvessä, vaan kaikki olettivat kuvan studiossa otetuksi ja taustan photoshopatuksi.

Jatkuu seuraavalla sivulla » 29


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

............................................................................

Meidän häät: Maria ja Juha 9.7.2011 – Jatkoa edelliseltä aukeamalta Vaikka rahaa meni kieltämättä paljon näinkin suuriin juhliin, ja valmistelutyötä oli lopulta aivan hirveästi, olemme molemmat yhtä mieltä siitä, että hääpäivämme oli niin ihana ja ikimuistoinen, että se oli taatusti jokaisen pennin ja työtunnin arvoista. Toki tuollaisen päivän järjestely ilman ystävien ja vanhempien isoa apua ei olisi ikinä onnistunut. Ja tietysti hyvät bileet on yhtä kuin juhlavieraat, olimme tosi onnellisia, että melkein kaikki läheisimmät ystävät ja sukulaiset pääsivät paikalle ja juhlivat kanssamme iloisissa tunnelmissa aina pikku tunneille saakka!

Lue lisää Marian ja Juhan hääjärjestelyistä hääblogissa osoitteessa www.meidanhaat.fi/haablogit/maria-ja-juha

30


.

Hyödynnä liitteenä oleva risteilykortti!

Liity sinäkin Viking Clubiin!

Nauti mahtavista eduista. Varaa matkasi myyntipalvelustamme 0600-41577 (1,64€/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai www.vikingline.fi

www.vikingline.fi


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

.............................................................................

Tervetuloa

Savon Hää- ja Juhlamessuille 2012 Kuopioon! Ilmassa on käsinkosketeltavaa iloa ja onnea, syksyn tuomaa tunnelmaa ja värien lämpöä. On tullut hetki juhlia rakkauden ja onnen aikaa, nimittäin syksy tuo tullessaan kevään ja kesän 2013 juhlapäivät. Tunnelmaa ja juhlan taikaa

Juhlia ympäri vuoden

Lokakuussa 2011 Savon Hää- ja Juhlamessut toivat valoa syksyn pimeyden keskelle Kuopioon jo kolmatta kertaa peräkkäin. Uudistuneen ulkoasun ja nimen lisäksi ensimmäistä kertaa juhlapaikkana toimi tunnelmallinen Sokos Hotel Puijonsarvi upeine puitteineen aivan Kuopion keskustassa. Positiivista palautetta ja kiitosta kerännyt tapahtuma kokosi viikonlopun ajaksi yhteen noin 60 yhteistyöyritystä sekä yli 1100 juhlia järjestävää messuvierasta. Nyt tulossa on vuoden 2012 taianomaisimmat Hää- ja Juhlamessut!

Jo neljättä vuotta peräkkäin nautitaan syksyisistä Savon Hää- ja Juhlamessuista 2012 Kuopiossa! Sinäkin haluat varmasti olla mukana luomassa juhlan taikaa tuleville aviopareille ja muille juhlien sankareille?

Varmista paikkasi

kaikkien aikojen messuille ajoissa ja ota yhteyttä: Kaisa Kylä-Kaila p. 040 0970929 kaisa.k@haajuhla.net

Lisätietoja, kuvia ja tunnelmia edellisvuosien messuista löydät osoitteesta www.haajuhla.net sekä www.facebook.com/haajuhla

32


Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

. ...........................................................................

Kiitos Kiitämme yhteistyökumppaneita, näytteilleasettajia, sekä muita mukana olleita yrityksiä ja tukiverkostoamme. Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut tulevat myös ensi vuonna. Ennen sitä, luvassa on Savon Hää- ja Juhlamessut 2012, joista tarkempaa tietoa päivittyy lähempänä syksyä osoiteeseen www.haajuhla.net

Seuraa tapahtumia ja käy jättämässä palautetta osoitteessa

www.haajuhla.net Tykkää meistä Facebookissa

www.facebook.com/haajuhla

33


H채채- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

.............................................................................

Ideat juhliimme

34


H채채- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

. ...........................................................................

35


........................................................

Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

.............................................................................

Hää- ja Juhlamessut KESKI-SUOMEN

www.haajuhla.net

.................................. Löydät meidät myös Facebookista: www.facebook.com/haajuhla

36

Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 2012  

Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 2012 messuopas

Advertisement