Page 1


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

2

Muutosten vuosi takana. Taakse jäänyt vuosi oli yrityksessämme muutoksen aikaa. Uuden huolto- ja pesuhallin rakentaminen sekä piha-alueen kunnostus merkitsivät jatkuvaa rakennustyömaan keskellä elämistä ja toivat ylimääräisiä haasteita toimintaan.

Best-Caravanin asiakaslehti 1 /12 Julkaisija Best-Caravan Oy Avainkierto 11, 05840 Hyvinkää p. 010 832 4550, f. 010 832 4510 bestis@best-caravan.fi Päätoimittaja: Kalervo Mantila Artikkelitoimittaja: Merja Haukipuro Taitto: Imagokuva Ilmoitusvalmistus: Advice Ky, Imagokuva

Nyt rakennusprojekti on takanapäin ja olemme todenneet näiden investointien aiheuttaman kehityksen onnistuneen yli odotusten. Piha-alueen uudelleenjärjestelyt ja uusien työtekijöiden palkkaaminen on selkeyttänyt yrityksemme toimintaa. Uudet tilat ovat mahdollistaneet uusien palvelujen ja toimintamuotojen tarjoamisen asiakkaillemme. Hyvinä esimerkkeinä näistä ovat pesukatu ja kemssantyhjennys-vesipiste joiden molempien olemme havainneet olevan aktiivisessa käytössä.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Best-Caravaniin!

Asiakkailtamme on myös kuluneen vuoden aikana on vaadittu kärsivällisyyttä. Rakennustyöt ovat sotkeneet joskus pahastikin normaalikäytäntöjä, esimerkiksi pihaalueen maanvaihtotöiden aikana oli piha pari kuukautta liikennöintikelvoton. Myös tekniikka on ollut koetuksella - pesukadun etuasiakaskorteissa ilmeni virhe jonka takia ovi ei toiminut. Virheelliset kortit voi vaihtaa toimiviin ja kehitimme myös varajärjetelmän jolla oven saa auki soittamalla meille.

Painosmäärä: 67 500 kpl

Yksi projekti on tätä lukiessanne vielä loppusuoralla CaravanMarketin laajennus lähes kolminkertaiseksi aiemmasta. Asetamme esille nyt myös teltat ja muut suuremmat tarvikkeet. Toivon että voitte saada ideoita ja helpotusta päätöksiinne tarvikeostoissa kun voitte nähdä ja tutkia CaravanMarketin tarjoamia tuotteita väljemmässä ympäristössä.

Sisällys

Ajoneuvohallin rakennus-suunnitelmat etenevät ja tulevaisuus näyttää miten Hyvinkään kaupunki suhtau-

Kirjapaino :I-Print Oy

tuu asiaan. Ajatuksemme on rakentaa halli jossa voi olla jopa 100 ajoneuvoa sisätiloissa, hallin koko olisi lähes 3500m2. Asialla ei ole kiire, meillä on tontti ja rakennusoikeutta mutta aika näyttää missä vaiheessa investointi kannattaa tehdä ja saadaanko rakennuslupa. Myös valtiovallan suunnittelemat verolinjaukset vaikuttavat ratkaisuihimme ja niiden selvittyä voimme tehdä omalta osaltamme päätöksiä.

Best-Caravanin piha uudistui........... 4

Terveisin Lasse Sorvari

HÄMEENLINNA

25.000 euron arvoseteli arvotaan Talvinäyttelyssä.................. 5

54

LAHTI

4 3

Kolme kertaa enemmän tilaa CaravanMarketille.................... 6

E12

Hyvinkää

Mäntsälä

25

Nokka kohti Turkua........................ 10

4

Ranskalainen rakkaustesti.............. 16

55

E75

Oikea rahoitus oikeaan tilanteeseen...................................... 20

25 2

Nurmijärvi

Vihti

Kaikki palvelut saman katon alta......................................... 29

3

Järvenpää

45

55

Tuusula

E12

TURKU

4

2 50

E18

E18

Espoo

50

TAMMISAARI Kirkkonummi

E18 E12

E18

4 E75

51

E18

Vantaa

E18 1

51

E75

45

Helsinki

7

PORVOO


www.best-caravan.fi

3

Suuri Talvinäyttely 21-22.1.2012 Hyvinkäällä Matkailuvaunuista ja -autoista kiinnostuneiden kannattaa suunnata jälleen Best-Caravanin suureen Talvinäyttelyyn. Aikaisempien vuosien tapaan on tarjolla huippuvalikoima uusia ja käytettyjä matkailuajoneuvoja, hyvää seuraa ja mukavaa tunnelmaa. Näyttelyn yhteydessä vietetään myös uudistuneen CaravanMarketin avaisia sekä suoritetaan 25.000 euron Arvosetelin arvonta. Nähtävänä 150 menopeliä huipputarjouksia esittelykalustosta Best-Caravanin perinteinen Talvinäyttely on Hyvinkäällä la. 21.1 klo 10-15 ja su. 22.1 klo 11-15. Näyttelyssä on esillä noin 150 matkailuautoa ja -vaunua, mukana monia uutuuksia. Näyttelyssä on tarjolla myös esittelyautoja ja -vaunuja erikoisehdoin. Vaihtovaunuista ja -autoista voi tehdä myös

löytöjä koska näin talvella tarjonta on parhaimmillaan. Suuresta valikoimasta on helppo valita tarpeisiinsa sopiva kulkupeli ja näyttelyn aikana kaupan päättäneille on tarjolla erikoisehtoja.

Uudistuneen CaravanMarketin avajaiset Talvinäyttelyn yhteydessä vietetään myös uudistuneen CaravanMarketin avajaisia. Vuodenvaihteessa Caravanmarketin tilat lähes

kolminkertaistuivat ja esillä on nyt entistä kattavampi valikoima tarvikkeita. CaravanMarketissa on nyt myös esillä muutamia valmiiksi varusteltuja matkailuajoneuvoja - näin esimerkiksi teltat ja muut tilaa vievät varusteet ovat nähtävänä oikeassa ympäristössä.

Parkkitilaa löytyy nyt enemmän Aikaisempien näyttelyjen aikana ilmennyt parkkitilojen puute on helpottanut.

Välipalaksi on mukava haukata kuumaa makkaraa. Piha-alueen uudistumisen ansiosta parkkitilaa on nyt myös Best-Caravanin pihalla enemmän. Lisäksi vastapäätä olevien yritysten piha-alueille voi jättää ajoneuvoja näyttelyn ajaksi, nämä tilapäisparkit on merkitty opasteilla.

Tarjolla myös pikkupurtavaa ja hyvää seuraa Pihalla lämpiää perinteisesti grilli josta voi noutaa hiukopalaa. Tarjolla on myös lei-

voskahvit jotka on mukava nauttia tuttavien kanssa alkutalven tapahtumia kertaillen ja ensi kesän retkiä suunnitellen.

Hyvä arpaonni voi muuttaa lomasuunnitelmasi! Arvonta Talvinäyttelyn yhteydessä 22.1.2012 klo 15

Täytä kuponki valmiiksi ja tuo se myymäläämme. Vain myymälään henkilökohtaisesti palautetut kupongit osallistuvat arvontaan. Kuponkeja saatavana myös myymälästä.

Arvontakuponki 25 000,00 Palauta Best-Caravan Oy:n myymälään, Avainkierto 11, Hyvinkää _______________________________ nimi

_______________________________ lähiosoite

_______________________________ postinro ja -toimipaikka

_______________________________ puhelin

_______________________________ VOI

Uusi asuntovaunu? Väliraha hienompaan asuntoautoon? Käsiraha pitkäaikaiseen unelmaan? ...ja lisäksi vielä tarpeellisia tarvikkeita CaravanMarketista. Anna unelmallesi mahdollisuus! Palauta kuponki ja tutustu samalla Best-Caravanin laajaan valikoimaan.

Avainkierto 11, Hyvinkää puh. 010 832 4500 ark. 9-17, la 10-14

I TEL

ARVOSE TA

Kaikkien 2.1.2011-22.1.2012 välisenä aikana Best-Caravanin myymälään arvontakupongin palauttaneiden kesken arvomme 25 000,- euron arvoisen arvovosetelin, jota voi käyttää käytetyn tai uuden asuntovaunun tai -auton hankintaan Best-Caravan Oy:ltä. Arvoseteliä voi käyttää myös vaihdon välirahana Best-Caravan Oy:lta. Arvoseteli on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Arvontaan voi osallistua vain tuomalla arvontakuponki henkilökohtaisesti Best-Caravan Oy:n myymälään Hyvinkäälle, Avainkierto 11. Postitse tai muulla tavalla toimitettuja kuponkeja ei hyväksytä arvontaan. Best-Caravan Oy:n henkilökunta eikä heidän perhepiirinsä voi osallistua arvontaan. Arvonta suoritetaan Talvinäyttelyn yhteydessä 22.1.2012 klo 15 Best-Caravan Oy:n myymälässä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi ilmoitetaan myös Best-Caravan Oy:n näyteikkunassa, nettisivulla sekä Bestis-lehdessä. Arvoseteli on käytettävä 30.3.2012 mennessä.


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

4

Best-Caravanin piha-alue uudistui Best-Caravanin piha-alue on kokenut merkittäviä muutoksia alkutalven aikana. Piha-alueelle järjestyi lisää pysäköinti- ja näyttelytilaa kun myyntihallin päässä ollut katos purettiin pois. CaravaMarket laajeni kolminkertaiseksi ja sai eteensä lisää pysäköintilaa. Tulevaisuutta silmällä pitäen on tontille myös vireillä rakennusluvan hakeminen 3500 neliömetrin näyttelyhallille johon mahtuisi lähes 100 matkailuautoa ja -vaunua sisätiloihin. Täydellinen piharemontti Best-Caravanin piha-alueet avattiin alkutalven aikana kokonaan routavaurioiden takia. Maanvaihtotöiden yhteydessä myös sadevesiviemäröinnit uudistettiin ja lopuksi piha asfaltoitiin.

Lisää paikoitustilaa Pihaa vaivannut paikoitustilan puute on nyt korjaantunut, uusiutuneella pihalla on runsaasti parkkitilaa isoillekkin yhdistelmille. Lisäksi hallien ympäri pääsee kiertämään vaunuyhdistelmillä, näin turha peruuttelu jää pois.

Lisää esittelytilaa Remontin yhteydessä purettiin pihalla ollut vaunukatos

pois. Näin saatiin lisää tilaa myytävänä oleville autoille ja vaunuille. Katoksen poiston ansiosta myös piha-alueen yleisilme saatiin yhteneväksi.

Valaistus ja valvonta uudistuivat Piharemontin yhteydessä uudistettiin myös pihan valaistusta ja kameravalvontaa. Valaisimien määrä tuplaantui ja nauhoittava kameravalvonta on nyt koko alueen kattava.

Huoltoon tuleville oma parkkipaikka Huoltoon tuleville vaunuille ja autoille on varattu CaravanMarketin takaa oma parkkipaikka. Kun asiakas

tuo matkakotinsa huoltoon, CaravanMarketin työn vastaanotosta saa tiedon mihin huollettavan ajokin voi jättää.

Koko myyntikalusto katon alle tulevaisuudessa? BestCaravanin tulevaisuudenvisioissa on koko myyntikaluston sijoittaminen katon alle. Tämän takia on vireillä rakennuslupahakemus 3500 neliömetrin hallille. Tämä hallihanke mahdollistaisi myyntikauden jatkumisen ja vähentäisi huomattavasti säästä johtuvia kausivaihteluita. Hanke etenee omaa tahtiaan ja viranomaiset aikanaan päättävät päästäänkö hanketta toteuttamaan.

Nyt myös matkaparkki Hyvinkäällä Best-Caravanin pihalla on nyt myös matkaparkki. BestCaravanin matkaparkki on lyhytaikaiseen leiriytymiseen, lähinnä yöpymiseen tarkoitettu paikka joka on kaikkien tarvitsevien käytettävissä. Sähköpaikkoja löytyy kahdelle ajoneuvolle yhtä aikaa. Matkaparkki sijaitsee Best-Caravanin pihalle saavuttaessa heti liittymän vasemmalla reunalla. Paikka on merkitty opasteella. Käytettävissä on luonnollisesti myös BestCaravanin muut palvelut - ilmainen WC-tyhjennyspaikka ja vesipiste.

TUOHI toteuttaa toiveesi

TUOHI MasterCard -kortilla saat tuotteen heti omaksesi, maksa myöhemmin erissä. Tutustu ja tee hakemus tuohi.fi

Tiedotus BestCaravanin etuasiakaskortin haltijoille Joissakin satunnaisissa BestCaravanin etuasiakaskorteissa on havaittu häiriöitä kortin luettavuudessa. Jos esimerkiksi et saa kortillasi auki pesukadun ovea, ota yhteyttä heti Best-Caravaniin p.010 8324500. Voimme ongelmatapauksissa avata oven etäavauksella. Asiakkaamme saavat virheellisten korttien tilalle uudet ilmoitettuaan asiasta. Pahoittelemme virheellisisten korttien haltijoille aiheutunutta vaivaa. Best-Caravan Oy


www.best-caravan.fi

5

Jännitys tiivistyy - kuka on voittaja

25.000 EUR arvoseteli arvotaan Talvinäyttelyssä Best-Caravan arvonnassa on palkintona muhkea 25.000 euron arvoseteli. Arvonta suoritetaan 22.1.2012 Talvinäyttelyn yhteydessä.

hankintaan. Arvoseteliä voi käyttää vaihdon välirahana tai hyödyntää hankintoihin CaravanMarketissa. Arvoseteliä ei voi muuttaa rahaksi.

Käypää valuuttaa monenlaisiin hankintoihin

Vain myymälään palautetut kupongit osallistuvat

Palkintona oleva 25.000 euron arvoseteli on käypää valuuttaa Best-Caravanilla. Sen voi käyttää käytetyn tai uuden matkailuajoneuvon

25.000 euron arvoseteli arvotaan kaikkien 22.1.2012 mennessä Best-Caravanille arvontakupongin palauttaneiden kesken. Arvontaan

eivät voi osallistua postin kautta saapuneet arpalipukkeet, vaan ne on toimitettava henkilökohtaisesti liikkeeseen. Arvonta suoritetaan Talvinäyttelyn yhteydessä 22.1.2012 klo 15 Best-Caravan Oy:n myymälässä.

Palauta kuponki ja osallistu arvontaan Tässä lehdessä on toisaalla arpalipuke jonka täyttämällä arvontaan voi vielä osallistua. Kuponkeja on saata-

vana myös Best-Caravanin Caravanmarketista jonne arvontakupongit myös palautetaan.

Tule seuraamaan arvontaa Arvonta suoritetaan 22.1.2012 klo 15.00 Talvinäyttelyn päätteeksi BestCaravan Oy.n myymälässä. Arvonta suoritetaan poliisiviranomaisten valvonnassa ja sitä voivat kaikki kiinnostuneet tulla seuraamaan.


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

6

Kolme kertaa enemmän tilaa Uudistuneen CaravanMarketin avajaiset 21-22 tammikuuta Best-Caravanin uudistuneen tarvike- ja varaosamyymälän CaravanMarketin avajaisia vietetään Talvinäyttelyn yhteydessä. Tarvikemyymälän pintala on kolminkertaistunut ja valikoima on laajentunut. Uusissa tiloissa on nyt esillä myös esittelyautoja ja vaunuja jotka on varusteltu erillaisilla tarvikkeilla. Caravanmarketin tiloissa toimii myös huollon töiden vastaanotto ja varaosamyynti.

850 neliömetriä tarvikkeita ja varaosia Lisätilaa CaravanMarketille löytyi kätevästi kun käyttöön otettiin samassa rakennuksessa aikaisemmin sijainneen autoliikkeen tilat.

Myymälän pinta-ala on 750 neliömetriä ja varastotilaa löytyy noin 100 neliötä.

Lisää valikoimaa -Uudet tilat mahdollistavat laajemman tarvikevalikoiman ja paremman esillepanon, kertoo Eine Mantila CaravanMarketista.- Myymälään voitiin nyt sijoittaa tuotteet paremmin näkyville koska hyllyjen määrää lisättiin.

Esillä varusteltuja autoja ja vaunuja Caravanmarketissa asiakkailla on tilaisuus tutustua varusteisiin oikeassa ympäristössä. Tiloista löytyy

nimittäin auto ja vaunuja joissa asennnettuna monenlaisia varusteita. Näin varusteisiin ja tarvikkeisiin on helppo tutustua oikeassa ympäristössä.

Huollon töiden vastaanotto samoissa tiloissa - Huollon töiden vastaanotto sijaitsee edelleen CaravanMarketissa. Huollolle on nyt uusissa tiloissa oma palvelupiste josta asiakkaat saavat kaikki huollon toimintaan ja neuvontaan liittyvät palvelut, kertoo huoltopäällikkö Tomi Naumanen uusista järjestelyistä. Tarvikkeet on saatu paremmin esille


www.best-caravan.fi

Lämmitin 12v , 150W

• 1,30 m liitäntäkaapeli tupakansytyttimeen, Paino: 400 g.

7

Liitäntä kaapelikela 25M

• Sopii leirintäaluekäyttöön! 3-napainen CEE-pistoke ja CEE-pistorasia, 16 A, H07 RN-F 3x 2,5, 25m pitkä johto.

Aurinkopaneeliset Carbest 100A

• Setti sisältää kaikki tarvittavat osat. Paneelin mitat leveys 81 x pituus 106 cm, + spoileri n. 15 cm. Hinta asennettuna.

27,50€

99€

Termo keulapeite Ducato Artic -07 alk

Lämmitin Niilo 230v

Lämmitin Ivalo 230V

Teltta DWT Tempo Gr. 3 270x200

179€

14,90€

29€

Teltta Cortina 220x180, Reimo

Termo Tuulilasipeite Duc 07- Termo-tee se-itse • Paksusti topattu auton tuulilasipeite peit-tarvikepakkaus tää sivulasit ja tuulilasin ulottuen reilusti

799€

• Paksusti topattu auton keulapeite peittää myös sivuovet ja ulottuu reilusti konepellin päälle peittäen ilmanottoaukot.

• Sekä talvi-, että kesäkäyttöön. Pakkaus sisältää sisäkaton ja myrskyliinat. Ulko-ovet molemmilla puolilla. Etuseinän voi avata vetoketjulla erisuuntiin, tai kokonaan poistaa.

439

Peruutuskamera set MOBITRONIC LCD 7’’näyttö • Waeco LCD-170 peruutuskamera. 7” värinäyttö ja pallokamera. Täydellinen asennussarja. Asennus 260e.

399€

1190€

• Termostaatilla ja ylikuumenemissuojalla. Säädettävä 1000/2000W.

konepellin päälle peittäen ilmanottoaukot.

159€

• Tee se itse väliverho tai peite haluamaasi muotoon. Pakkaus sisältää Isoflex-termokangasta 3.5x1.55m, 30 imukuppia ja 30m reunanauhaa.

89€

Säilytyslaukku 110x31x34cm Myrskysalvat • Kätevä säilytyslaukku putkille, sivuseinille, FIAMMA 2 kpl, 3m etuseinille.

• Käy Fiamman F45 markiiseihin.

17,90

19,90€

Dometic keitin/grilli-yhdistelmä

CE 88-ZF+grill

• 2 liekkinen kannetta keitin / grilli yhdistelmä. Polttimen teho: 2x1,6 kW, grillin teho 1,4 kW. Tilaustuote

230€

Dometic PowerCare WC kemikalit

• Power Care Tabs Tiivisteannospussit ( 16 kpl )15,90 € • Power Care alasäiliöneste, sininen, 11,90 €

• UUTUUS! Upea, laadukas ja kestävä saksalainen teltta ympärivuotiseen käyttöön. Materiaali PVC.

Peruutuskamera set WAECO RVS 580 5’’näyttö

• 5” LCD-näyttö ja kompakti värikamera moottoroidulla linssinsuojalla sekä LED-pimeävalaisulla. Kamerassa laajakuvaobjektiivi erityisen laajalla 145° kuvakulmalla.

795€

Peruutuskamera set WAECO RVS 790 7” näyttö

• LED taustavalolla, kirkas ja tarkka kuva Kaksoislinssi kamera moottoroidulla linssisuojalla. Suojausluokka IP 68:ta vastaava. Mikrofoni ja lämmitys.

1299€

Dometic Safe 310 C

• Varma säilö arvoesineille. Tilavuus 9 litraa. Tilaustuote

125€

• Comfort Care WC- paperi 2 rullan pakk. 2,90 € pkt

Matkajääkaappi RC 2200 EGP Dometic Breathe Easy • Tilavuus 41 litraa. Toimii kaasulla 12 / ilmanpuhdistin 230V

395€

• Keraaminen lämmitin. Kaksi tehoa ja tuuletin. 750/1500W

• Toimii 12 / 230 V. Puhdistaa ilmasta epämiellyttävät hajut sekä vaähentää homeitiöiden, bakteerien ja virusten määrää. Tilaustuote

159

Dometic TEC 29 generaattori

• Maksimiteho 2900W jatkuva teho 2600W. Kompakti koko, sähkökäynnistys kaukoohjaimella.

3950€

Dometic B 2200 Ilmastointilaite

• Lämmitysteho 1200W jäähdytysteho 2200W

1849€


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

8

Ei postimyyntiä

Tuotteet varastovarauksella

Kaasuhälytin SAFETY GUARDG09-90 Pinta

• Tunnistaa Propaani/Butaani/LPG, Kaupunkikaasu/ Luonnonkaasu samoin muut palavat hiilivety-yhdisteet ja ns. Nukutuskaasut. Mitat 95 x 65 x 28 mm.

85

Kaasupullonvaihtaja DuoControl CS 30 mbar 8/10 mm pystysuora malli

• Katkaisee kaasuntulon kolaritilanteessa, letkut eivät sisälly hintaan.

226€

Aqua kem blue

• Alkuperäinen Aqua Kem Blue WC-kemikaali. 2 litraa.Tehokas ja pitkävaikutteinen. Alhaiset käyttökustannukset. Myös talvikäyttöön. • KANTA-ASIAKASTARJOUS 7.90 €

12

ista YLI 100 € osto e Aqua kem Blu ! kaupanpäälle

Kaasusulku SAFETY QUARD G09-91B

• SafetyGuard kaasusulku kytkettynä SafetyGuard kaasuhälyttimeen, G09-90 ja G09-90A, antaa yksinkertaisen ja maksimaalisen suojan kaasuvuotoa vastaan.

89

12v,21w 83503 Matkailuvaunun suojakatos Valaisin • Yleiskattovalaisin 12V / 21W. Mitat: Ø 230 Super HERZOG, 551-550cm mm, korkeus 65 mm. • Säänkestävä Reunojen saumat hitsattu Taivutetut poikkipalkit korkealaatuista alumiinia 40x40mm Säänkestävä, puoleensavetävä hinta, TÜV-hyväksytty.

1620€

Kahvinkeitin

• Vetoisuus 1l. Lisää vain kiehuva vesi kahvinpurujen päälle! Säilyttää lämmön 2h. Helppokäyttöinen.

9,90€

Termo tuulilasi- ja keulapeitteitä

Kosteudenpoistaja, Abso dry • Vähentää ilmankosteutta suljetuissa tiloissa kuten matkailuauto, vene ym. Suojaa homeelta, korroosiolta ja kosteusvahingoilta. Kestää n. 1- 3 kk. • TAMMIKUUN TARJOUS!

9,90€

Nestekaasu 11 kg KV

• Nestekaasu 11kg täyttö • KANTA-ASIAKASTARJOUS 19.90 €

• Erimalleja. KANTA-ASIAKASTARJOUS -10%!

22,50€

Hiusten/tuulilasin kuivain 12 V

Lämpömattoa mittojen mukaan valmistettuna

39€

Kahvinkeitin Waeco 5k, 12V Slip stop, harmaa • Kiinnityslevy takaa turvallisen kiinnityksen. Sopii niin seinä- kuin tasoasennukseen.

55€

Kosteudenpoistaja, täyttöp Abso Dry 3x450g

• Kosteuden tiivistyminen on haitallista rakennuksissa ja esineissä. Se aiheuttaa hometta, epämiellyttävää hajua ja terveyshaittoja. KANTA-ASIAKASTARJOUS 7.90 €

9,90

Hälytin turvasilmukka polkupyörille THITRONIC

• WiPro hälytinjärjestelmään lisättävissä.

94€

• TARJOUS! Liukuestomatto laatikoiden pohjalle ja hyllyihin,

7,90

• 2m johto kiinniteään tupakansytyttimeen.

Peilit WECAMP 40cm pari

Hälytin kaasuille GAS-pro WIPRO Thitronic keskusyksikköön

• Joustavakäyttöinen helposti asennettava peruutuspeili. Myynti pareittain. T06-59 Peruutuspeili, pituus 40 cm.

39

15€

• Liitettävissä Wibro hälytin järjestelmään tai käy yksin. Hälyyttää kaasun ja narkoottiset kaasut.

119

Kaasupullonvaihtaja, Truma Ohjaamomatto Ducato 07• Kestävä hartsipinnoite. Liukumista estävä Duo Comfort 30mbar pohja. Erittäin pitkä käyttöikä. Väri: Anthra• Automaattinen pullonvaihtaja 2007 ja uudempiin autoihin sopii secumotionin kanssa.

107€

zit. Saatavana myös muihin vuosimalleihin sekä Ford Transitiin. Hinta alkaen

55€

• Esim. Lämpömatto leveys 43 cm pituus 2,5m muuntajan kanssa 246,50 euroa Muuntaja 150 €, Asennustarvikkeet 15 € 43cm

35,-

/metri

53cm

39,-

/metri

69cm

46,-

/metri


www.best-caravan.fi

Ei postimyyntiä

Tuotteet varastovarauksella

Turvasäilö carbest Safety

• Stabiili ja kätevä. Kiinnitetään pidikkeeseen. Turvasäilö, pidike, 2 avainta, 6 kiinnitysruuvia

26

9

Peruutuskamera set VEISElangaton 7’’

• Kuva välittyy langattomasti. Helppo asentaa. Tarvitsee vain virtalähteet kameralle ja näytölle. Selkeä 7’’ näyttö. Toimii -10-+50 asteessa.

399€ Porrasastin 1 ask. 912031 • Materiaali kevyt metalli, astimen pinta kumia.

15,90

Pyöräteline Fiamma takatalliin

• 2 pyörän teline. Voidaan laajentaa 3:lle pyörälle.

146€

Pyöräteline Polo 2:lle aisaan

Turvasäilö Safety Notebook Kassette

• Safety turvalokero kannettavalle 15” 230x160x73mm. Mukana tulevan telineen ansiosta kasetti on nopea asettaa paikoilleen tai poistaa.

49

Generaattori G1000

• Tuottaa sinikäyrältään laadukasta sähköä. Kierrosluvun alennus mahdollinen. Merkkivalo alhaiselle öljytasolle.

439€

• Edullinen teline kahdelle pyörälle - Sopii standardeille ja leveille aisoille - Al-Ko aisoille - Yläosa voidaan kääntää eteen, jolloin pääsy kaasupulloille helpottuu - Asetetaan • Waecon hälytin 12V tupakansytyttimeen. aisalle ilman poraamista - Kantavuus 35 kg Tunnistaa eetterin, kloroformin,butaanin, etaanin, trikloorietaanin

Kaasuhälytin WAECO MagigSafe

113€

Vesihana keittiö ADRIA

118€ Vesihana ROMA 63018

• Helppo asennus. Kääntyvä juoksuputki. Mikrokytkin 12 V/6A. 15cm liitännät. Poraus 33mm.

49€

Peruutuskamera VEISE RV-7260

• Langaton , läpällinen peruutuskamerajärjestelmä 12/24V, moottorisoidulla suojavisiirillä. 7” TFT LCD näyttö, saa liitettyä neljä kameraa 1/3” Sharp CCD kamera suojavisiirillä

499€

Ilmastointilaite Dometic Freshlight

• Kattokohdevalaisin 12V, 3 x 15W (MR16), kylmäsädehalogeeni, väri mattahopea

45

Valaisin 9 LEDs chr 83366 • LED lukulamppu varrella, 9 lediä, 12V, 0,5W. Hopea.

25,90€

• Langaton. Kantavuus 30m. 3,5 ’’TFT LCD näyttö

199€

Pyöräteline Omnibike Sport Short

• Tehokas ilmastointi ja valoa antava kattoikkuna yhdessä Dometic FreshLight on ajoneuvon katolle asennettava ilmastointilaite, jossa on nerokkaasti yhdistetty tehokas ilmastointi ja valoa antava kattoikkuna.

199€

Tasauskiila 91253

Tasauskiila Omnistor THULE

2490€

• Max 4000kg. Isoille ajoneuvoille, kuten alkoviautoille ja integroiduille. Korkeus: 10 cm. Luiskan koko: 50 x 22 cm. Liukuesteprofiili.

25,90€

Valaisin 19 Led 12 V

• Tehokas kohdevalaisin lukulampuksi.

24,90€

124,90€ Valaisin 12v 83121

Peruutuskamera set Wireless Back-up camera system 3.5’’ näyttö

Polttimo 6 LED 12v MR16 • 6 lediä lämmin valkoinen

9€

• 2 pyörälle. Kiskoilla suurempi etäisyys, teline vakaampi. Laajennettavissa kolmelle pyörälle. Kantavuus 50 kg. Paino 6,8 kg.

• TARJOUS! 2 kpl tasauskiiloja. Mukana kätevä kuljetuspussi.

34€

Astinlautamatto Duc 2006

• 100%polypropeeni. Ajoneuvokohtainen. Hinta alkaen

39€ Polttimo SMD 10 LED 12v 2W/G4

• Erityisen kirkas lämmin valkoinen valo. 10 x SMD-LED 2,0 Watt Jännite 8-30V 140 lumen Liitin G4 Kulma 120°

9,50€


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

10

Caravan Show & Camping -messut 13.-15.1.2012.

Nokka kohti Turkua! Best-Caravanilla on Turun Caravan Show & Camping -messuilla ennätyksellisen suuri osasto. Käytössä on likimain koko B-halli, pinta-alaa on käytössä lähes 1700 neliömetriä ja osastolta löytyy 40 matkailuajoneuvoa. Viime vuoden kokemukset osoittivat että myös hyväkuntoiset käytetyt menopelit kiinnostavat messuvieraita ja niinpä näytillä on myös 25 valiovaihdokkia. Uudet mallit esillä - Messuosastollamme B-hallissa on hyvä läpileikkaus edustamistamme tuotteista ja palveluista, kertoo Lasse Sorvari Best-Caravanista. - Esillä on Hobbyn, Kaben, Adrian, Rapidon ja Concorden mallistoa, mukana myös kokonaan uudistuneita malleja.

Hyvä valikoima käytettyjä -Viime vuoden messujen kokemusten perusteella olemme panostaneet entistä enemmän myös käytettyjen autojen esille tuomiseen, to-

teaa Lasse Sorvari.- Niinpä tarjolla on 25 valiovaihdokkia joihin voi tutustua messuosastollamme. Käytetyissä on mukana myös todellisia helmiä, mukana uutta vastaavia vain muutama tuhat ajettuja yksilöitä .

Esittelyautoja erikoisehdoin - Messuosastollamme on myös tarjolla muutamia esittelykäytössä olleita matkailuautoja, vihjaa Lasse Sorvari. - Esittelyautot on rekisteröity 2011 loppuvuodesta ja niillä on ajettu enintään tuhat kilometriä.

Messuilla teemme näistä autoista kovia messutarjouksia, Sorvari lupaa.

Huoltopalvelut myös esillä - Best-Caravan on panostanut huoltopalveluihin ja luonut valtakunnallisen huoltoverkoston palvelemaan asiakkaitaan, Sorvari toteaa. - Niinpä messuilla on mukana myös huollon henkilökuntaa kertomassa BestCaravanin huoltopalveluista ja vastailemassa asiakkaiden teknisiin kysymyksiin. Lähes koko B-halli on Best-Caravanin käytössä

Helpoin tapa hankkia auto

Unelmoitko uudesta asuntoautosta tai -vaunusta? A1-rahoituksella toteutat unelmasi sinulle sopivalla kuukausierällä. Kysy lisää myyjältäsi.

www.a1.fi


www.best-caravan.fi

11

28 900€

Adria 573 DS

27 800€

-03

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 170tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Sopivan kokoinen puoli-integroitu vielä kovaankin käyttöön. - Vetokoukku - Radio/CD soitin - Sähkölasit - Sähköpeilit - Markiisi

Adria 590 DS

27 400€

-01

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 171tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 4 Kuudelle rekisteröity auto hyvillä varusteilla. - Vetokoukku - Radio/CD soitin - Lämminvesi - Jätevesisäiliö - Polkupyöräteline

Burstner A 574

23 700€

22 900€

22 900€

Dethleffs A 6773 Globeline -99

Knaus Sport Traveller 501 -03

LMC AK 560

19 500€

16 900€

16 800€

Alusta: Mercedes-Benz 312 ml.: 165tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Tilava kuudelle rekisteröity takavetoinen Mersu isolla takatallilla. - Talvirenkaat - Vetokoukku - Alumiinivanteet - Moottorinlämmitin

LMC 630 R

-99

Alusta: Fiat Ducato 2.8 iDTD ml.: 119tkm Lämmit.: Primus-nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Todella siisti auto nestekeskuslämmityksellä. Rekisteröity kuudelle. - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Sähköpatruuna

Alusta: Fiat Ducato 2.0 JTD ml.: 207tkm Lämmit.: Truma Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 4 Hienokuntoinen pieni auto jota huollettu hyvin. - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Markiisi - Lämminvesi - Polkupyöräteline

LMC 560

-99

Alusta: Fiat 1.9 TD ml.: 198tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Edullinen auto, isolla U-istuinryhmällä. - Talvirenkaat - Radio/CD soitin - Markiisi - Lämminvesi - Polkupyöräteline - TV-Antenni

-02

Alusta: Fiat 2.8 JTD ml.: 67tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Huippukuntoinen 6 henk. rekisteröity auto hyvillä varusteilla ja sopivilla kilometreillä. - Huoltokirja - Radio/CD soitin - ABS-jarrut

-02

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 152tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+4 Vuodep.: 5 Suosittu peräkeittiömallin Alkovi-auto sopivasti hyvillä varusteilla. - Talvirenkaat - Vetokoukku - Radio/CD soitin - Tavaraboksi

Dethleffs A 5421

-00

Alusta: Fiat 2.8 JTD ml.: 303tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Tästä sopuhinnalla näppärä auto! Iso moottori, rek. 6 henkilölle. - Moottorinlämmitin - Vetokoukku - Radio/CD soitin - ABS-jarrut

24 900€

24 900€

Dethleffs i 5942 Comfort -98

Elnagh Slim 2

21 900€

21 000€

Dethleffs A 5881 Advantage -02

LMC A 645

14 900€

14 400€

Alusta: Fiat Ducato 2.5 TDI ml.: 188tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 6 Ikäisekseen hyväkuntoinen auto sopivasti. - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Lisävalot - Kattokaiteet ja tikkaat - Markiisi

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 205tkm Lämmit.: Alde-vesikeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Alde-vesikeskuslämmityksellä oleva perhemallin auto jossa hyvät varusteet. - Talvirenkaat - Alumiinivanteet - Moottorinlämmitin

Autoroller 3

-99

Alusta: Fiat Ducato 1.9 TD ml.: 161tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Lapsiperheen malli kerrosvuoteilla ja alkovilla kuudelle henkilölle. - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Vetokoukku - Radio/CD

48 900€

Mc Louis Tandy 674

-04

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 68tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Edullinen puoli-integroitu tästä hyvillä varusteilla ja vähillä kilometreillä! - Radio/Kasetti soitin - Sähkölasit - Sähköpeilit - Markiisi

-99

Alusta: Fiat Ducato 2.8 idTD ml.: 204tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Lapsiperheen malli kerrosvuoteilla. - Talvirenkaat - Radio/CD soitin - Markiisi - Mikroaaltouuni - Lämminvesi

Tramobil Cabin 1

-98

Alusta: Fiat Ducato 2.5 TD ml.: 189tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 2 Tässä edullinen hyväkuntoinen retkiauto! - Moottorinlämmitin - Vetokoukku - Radio/CD soitin - Lämminvesi

48 900€

-09

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 35tkm Lämmit.: Trumatic-ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Hieno puoli-integroitu saarrekevuoteella. Kysytty pohjaratkaisu! - Ilmastointi ohjaamossa

Hobby Siesta T 555 FC

-08

Alusta: Ford Transit 2.2 TDci ml.: 122tkm Lämmit.: Trumatic-ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 3 Hyväkuntoinen ja siisti näppärän kokoinen auto. Mahtuu parkkiruutuun.


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

12

124 900€

Carthago Opus 5.6 Q

115 000€

-08

Alusta: Mercedes-Benz 518 CDI ml.: 25 tkm Lämmit.: Alde nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Huippusiisti ja vähän ajettu auto saarekevuoteella. Alusta M-B 180 hv + automaatti. - Huoltokirja - Radio/CD soitin

65 900€

Rapido 966 M

-07

59 900€

Hymer Starline 700

-07

-03

Alusta: Mercedes-Benz 416 CDI ml.: 88 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+4 Vuodep.: 5 Isdo Hymer Mersu alustalla ja takaveto paripyörillä. Hyvä huoltohistoria ja yhdellä omistajalla uudesta. - Huoltokirja - Talvirenkaat

Burstner Aviano

-07

Alusta: Ford Transit 2.4 TDI ml.: 20 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Huippukuntoinen vähän ajettu perheauto isolla takatallilla ja hyvillä varusteilla. ALV-vähennysoikeus. - Huoltokirja - Vetokoukku

-09

Alusta: Fiat 2.3 tdi ml.: 42 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Siisti täysintegroitu erillisvuoteilla ja isolla takatallilla. - Huoltokirja - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa

Carthago T 47

-07

Alusta: Mercedes-Benz 318 cdi ml.: 40 tkm Lämmit.: Alde Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Huippuvarusteltu ja siisti Carthago tehokkaalla M-B V6 dieselillä ja automaattivaihteistolla. - Huoltokirja - Radio/CD soitin

Hobby Toskana Exclusive D 690 GELC

-10

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 8 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Hyvä Hobby, isolla takatallilla ja erillisvuoteilla. Kuin uusi vähillä kilometreillä. - Radio/CD soitin

Dethleffs A 5981 Advantage

-10

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 35 tkm Lämmit.: Alde vesikeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 6 rekisteröity perheauto nestekeskuslämmityksellä ja hyvillä varusteilla.

49 800€

-06

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 79 tkm Lämmit.: Alde nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+4 Vuodep.: 4 Laadukas puoli-integroitu Alk-alustalla, Aldelämmityksellä ja isolla takatallilla. - Huoltokirja - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin

T.E.C Freetec A 678 G

Arto 69E

68 900€

-09

Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD ml.: 17 tkm Lämmit.: Alde nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: - Hieno auto, hyvillä varusteilla, erillisvuoteilla ja isolla takatallilla. - Huoltokirja - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa - ABS-jarrut

59 800€

55 800€

45 900€

47 900€

Carthago Chic i 44

78 900€

63 500€

59 800€

Alusta: Renault Master 2.5 TDi ml.: 50 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+2 Vuodep.: 4 Hyvin varusteltu tilava maantieristeilijä isolla takatallilla. - Alumiinivanteet - Vetokoukku - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa

Hobby 650 AK GFLC

-08

Alusta: M-B Sprinter 518 CDI Aut ml.: 48 tkm Lämmit.: Alde nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Siisti luxusluokan S-Hymer hyvillä varusteilla ja MB-Automaatti alustalla! - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa - Sähköpeilit

64 900€

Alusta: M-B Sprinter 315 CDi ml.: 42 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+2 Vuodep.: 4 Hieno auto erillisvuoteillaja isolla takatallilla ja Mersu alustalla. Uudempi malli.

Adria Vision 707

Hymer S 790

87 900€

-07

Alusta: Ford 2.4 TDCi ml.: 43 tkm Lämmit.: Alde nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 6 Hieno auto, isolla takatallilla ja hyvillä varusteilla. Hyvä perhe auto. - Huoltokirja - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa

Dethleffs Advantage T 6611

Concorde Charisma I 800 H -99

Alusta: Mercedes-Benz 412 ml.: 193 tkm Lämmit.: Alde nestekeskuslämmitys Henkilöm.: 1+7 Vuodep.: 6 Huippulaadukas auto, hyvillä varusteilla ja mersun alustalla. - Talvirenkaat - Alumiinivanteet - Moottorinlämmitin

61 800€

-10

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 16 tkm Lämmit.: Alde-vesikeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Uutta vastaava auto hyvillä varusteilla, erillisvuoteilla. Tehdastakuu voimassa.

Hobby Van DL Exclusive -11

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 6 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Kuin uusi auto hyvillä varusteilla erillisvuoteilla ja takatallilla. - Huoltokirja - Ilmastointi ohjaamossa - ABS-jarrut - Sähkölasit - Sähköpeilit

49 800€

51 900€

Hobby Toskana D 650 FLC -07

Itineo TD 690

44 900€

42 900€

Kabe Travel Master MG -05

T.E.C Freetec 678 G

Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD ml.: 37 tkm Lämmit.: Truma ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Hyväkuntoinen Toskana malli isolla moottorilla, hyvillä varusteilla ja kohtuullisilla kilometreillä. - Alumiinivanteet - Moottorinlämmitin

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 64 tkm Lämmit.: Alde vesikeskuslämmitys Henkilöm.: 1+4 Vuodep.: 4 Huippusiisti Kabe sopivilla kilometreillä. Jakopää ok, juuri katsastettu. Huippu talviauto Alde-vesikeskuslämmityksellä!

-08

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 27 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Tässä vähän ajettu integroitu auto takatallilla edulliseen hintaan! - Talvirenkaat - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa

-06

Alusta: Ford Transit 2.4 TDCI ml.: 81 tkm Lämmit.: Alde vesikeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 6 Takatalli mallin auto perhekäyttöön. Aldevesikeskuslämmitys ja hyvät varusteet. - Talvirenkaat - Radio/CD soitin


www.best-caravan.fi

13

44 800€

Knaus Sunliner 655

39 800€

-04

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 116 tkm Lämmit.: Alde vesikeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Hieno integroitu huippuvarusteilla, Alde-lämmityksellä, nahkaverhoiluilla, isolla takatallilla ja automaattivaihteisena.

41 900€

Dethleffs Globecar Clobescout

-08

39 900€

Lmc Start 662 Ti

-06

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 37 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Siisti auto isolla jääkaapilla ja parivuoteella.Ollut yhdelläm omistajalla, hyvä huoltohistoria sekä jakoremmi vaihdettu!

35 900€

-06

Alusta: Ford Transit 2.0 TDci ml.: 61 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Hyvä pohjaratkaisu, suosittu malli, isolla jääkaapilla ja saa ajaa 100km/h. - Huoltokirja - Moottorinlämmitin - Vetokoukku

36 900€

Hobby Siesta T 550 FS

-08

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 29 tkm Lämmit.: Truma ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Isolla takatallilla, hyvillä varusteilla. - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa - Markiisi - Lämminvesi - Polkupyöräteline

41 900€

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 36 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 3 Kuin uusi retkiauto vähillä kilometreillä ja hyvillä varusteilla.

Hobby Siesta T 650 FLC

Autoroller Garage P

43 900€

-06

Alusta: Ford Transit 2.0 TDci ml.: 73 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 3 Näppärä pikku Hobby joka mahtuu parkkiruutuun. - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa - Sähköpatruuna

Adria 690 DP Stargo

-03

Alusta: M-B 313 ml.: 193 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 6 Isolla takatallilla varustettu M-B alustainen tilava auto. - Radio/CD soitin - Sähkölasit - Markiisi - Kaasu-uuni - Lattialämmitys

Bürstner Marano T 640

-07

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 46 tkm Lämmit.: Truma ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Hienokuntoinen puoli-integroitu. - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa - Sähkölasit

Knaus Sun TI 600 DF

39 900€

Hobby Van 500 Exclusive GEC -08

Sunlight T 58

36 900€

38 800€

Alusta: Ford 2.2TDID ml.: 134 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Siistikuntoinen erillisvuodemalli hyvillä varusteilla. - Huoltokirja - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin

Sunlight T 58

-07

Alusta: Ford Ford Transit 2.2 Tdti m l.: 60 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 3 Siistikuntoinen auto sopivilla kilometreillä. - Talvirenkaat - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa - ABS-jarrut

34 900€

Hobby Siesta T 550 AK FS -06

Hobby Siesta T 550 FS

42 900€

-08

Alusta: Renault 2.5 dCI ml.: 62 tkm Lämmit.: Truma ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Upea pieni auto, hyvällä pohjaratkaisulla ja hyvillä varusteilla. - Huoltokirja - Talvirenkaat - Alumiinivanteet - Vetokoukku

41 900€

36 900€ Alusta: Ford Transit 2.0 TDci ml.: 34 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 5 Huippuhieno Hobby. Perhemalli joka mahtuu parkkiruutuun. - Alumiinivanteet - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin

42 900€

-09

-05

-08

Alusta: Fiat Ducato 2.2 JTD ml.: 29 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+2 Vuodep.: 3 Näppärän kokoinen auto joka mahtuu parkkiruutuun. - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Vetokoukku - Radio/CD soitin

Dethleffs T 5841

Hobby Siesta AK 550 FS -10

Alusta: Ford Transit 2.2 TDCi ml.: 25 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Kuin uusi vähän ajettu auto yhdeltä omistajalta. Katso hintaa! - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin

34 900€

34 900€

Alusta: Ford 2.0 tdi 125 hp ml.: 63 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 3 Hyväkuntoinen ja tyylikäs puoli-integroitu. - Huoltokirja - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa

-06

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 35 tkm Lämmit.: Truma ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+4 Vuodep.: 4 Hieno auto, suositulla pohjaratkaisulla. - Huoltokirja - Talvirenkaat - Radio/CD soitin - Sähkölasit - Sähköpatruuna - Markiisi

41 800€

Alusta: Ford Transit 2.2 TDCi ml.: 22 tkm Lämmit.: Truma ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 4 Huippu siisti, pitkittäisellä parivuoteella varustettu auto. - Huoltokirja - Radio/CD soitin - Ilmastointi - Lämminvesi - Käyttöohjeet

Miller Manitopa Lakes

Adria Coral 650 SP

Lmc T 582

-05

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 75 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+3 Vuodep.: 3 Hyväkuntoinen ja siisti näppärän kokoinen auto parivuoteella. - Radio/CD soitin - Markiisi - Lämminvesi - Jätevesisäiliö

28 900€

-05

Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD ml.: 95 tkm Lämmit.: Trumatic ilmakeskuslämmitys Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 4 Näppärä puoli-integroitu hyvillä varusteilla. - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Sähköpatruuna - Markiisi - Lämminvesi

Chausson 65 T

-03

Alusta: Fiat Ducato 2.8 JTD ml.: 212 tkm Lämmit.: Trumatic Henkilöm.: 1+5 Vuodep.: 4 Kuudelle rekisteröity auto jossa kerrossängyt ja parivuode. - Talvirenkaat - Moottorinlämmitin - Radio/CD soitin - Ilmastointi ohjaamossa


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

14

MATKAILUVAUNU

MATKAILUAUTO

CAMPING & RETKEILY

Vuoden 2012 VETOVOIMAISIN tapahtuma Turussa! e Porkk a

M e s s u is äntänä Jann

io

ll Veeti Ka

Caravan Show & Camping -messut Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 13.–15.1.2012 Tapahtuma käynnistää karavaanikauden ja tarjolla on uutuuksia, asiaa ja viihdettä heti vuoden alkuun. Teemoina ovat mm. matkailukohteet, talvehtiminen etelässä, turvallisuus ja leirintäalueet. Mukana ovat kaikki markkinoiden merkittävimmät vaunumerkit sekä tietenkin suursuosion saavuttaneet talvitreffit! Musiikista vastaavat tanssiorkesteri Focus (pe–la) sekä kotimainen komeetta Arttu Wiskari (su). Messuja isännöi Janne Porkka. Tervetuloa!

Yhteistyössä SF-Caravan ry:n kanssa

Caravan Show & Camping löytyy myös Facebookista.

Avoinna: pe–la 10–18, su 10–17 • Liput: aikuiset 13 €, lapset 5 € (7–15 v.), eläkeläiset 10 €, ryhmät 9 € (min.10 hlö/ryhmä), perhe 27 € (2 aik. ja lapset 7–15 v.), opiskelija 9 € • Puhelin (02) 337 111 • www.turunmessukeskus.fi


www.best-caravan.fi

15

Laatu - aina askeleen edellä

Kolme uutta mallia- monta versiota: Royal 560 GLE, Royal 590 GLE ja Royal 750 D-GLE ovat uusia vuodelle 2012.

Valitse valkoinen keittiö! Valkoiseen keittiöön kuuluu valkoinen lattialiesi jos valitset Royal vaunun.

Hiukan pienempi, vähän sporttisempi, samaa KABE-laatua, uudet Travel Master 690 ja 730.

Kun haluat asua ja matkustaa ensimmäisessä luokassa Lista muutoksista vuodelle 2012 on pitkä. Ne muutokset, jotka korostuvat muita enemmän, ovat uusi turvallisuutta parantava KABE Safety Driving järjestelmä, joka koostuu esimerkiksi iDC (intelligent driving control) järjestelmästä ja pidennetyistä vetoaisoista. Järjestelmä on vakiona kaikissa KABE matkailuvaunuissa. Tämä parantaa vaunujen vedettävyyttä ja vie turvallisuutta ison askeleen eteenpäin. KABE vaunuihin on tullut myös uusi ulko-ovi, joka on entistä

leveämpi. Ovessa on vakiona hyttysovi sekä lämmitettävä kynnys. Vaunun ulkoväritys on myös uusi, hopeinen väri, joka kiertää vaunua antaen sille arvokkaamman ulkonäön. Uutuuksista voidaan vielä mainita kylkilistaan asennettu valo, joka on vakiona kaikissa Kaben vaunuissa. Valolista on mahdollista saada myös koko vaunun pituisena lisävarusteena. Uudet matkailuautot vuodelle 2012 ovat Travel Master 690 ja 730, jotka on rakennettu Fiatin omalle alustalle.

Joka toinen pohjoismaisten vaunujen ostaja valitsee Kaben. Kabe on myös johtava, ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettujen matkailuautojen ruotsalainen valmistaja.

Tervetuloa Kabe-jälleenmyyjäsi luo.

Kabe_bestis dec 2011.indd 1

- Aina askeleen edellä www.kabe.se/fi

2011-12-22 09:49:48


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

16

Trondheim

RUO

NORJA Hermansverk Lillehammer Hamar Bergen Oslo

Göteborg

Aalborg Halmstad

Viborg

TANSKA

København (Copenhage

Kiel

Hamburg Bremen Amsterdam

HOLLANTI Düsseldorf

Bryssel

BELGIA Paris

RANSKA

Besançon

Hannover

SAKSA

Be


Tromsø

Bodø Rovaniemi

Luleå Oulu

Umeå

SUOMI Mikkeli

OTSI

en)

erlin

Gävle

Turku Mariehamn

Stockholm

Karlskrona

Helsinki


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

18

39 000€

32 800€

Kabe Royal 720 TDL KS -07

Cabby 620+

Paino.: 1680/2000kg Vuodep.: 4 Kuin uusi Kabe mahtavalla perässä olevalla kylpyhuoneella. Huippuvarusteet keskuspölyimuri ym, ym. - Kasetti WC

12 700€

Polar 560 GS

Paino.: 1010/1390kg Vuodep.: 4 Hyvä vaunu erillisvuoteilla talvikäyttöön. - Kasetti WC - Alumiinivanteet - Radio/CD soitin - TV-Antenni - Sähköpatruuna - Lämminvesi - Lattialämmitys

-99

18 800€

Kabe Ametist GLE KS

-03

Paino.: 1270/1470kg Vuodep.: 5 Hienossa kunnossa oleva vaunu - Kasetti WC - Radio/CD soitin - TV-Antenni - Sähköpatruuna - Lämminvesi - Lattialämmitys

13 900€

LMC Dominat 530 K

-05

Paino.: 1190/1400kg Vuodep.: 4 Saksalaista laatua! Suosittu pohjaratkaisu parivuoteella. - Kasetti WC - Kitkavetopää - Varapyörä - Lämminvesi - Sivuteltta

29 200€

24 900€

Dethleffs Beduin Emotion 765 DB -08

Cabby 570 +3

22 600€

21 900€

19 600€

Hobby 610 Excelsior UL -07

Kabe Smaragd XL KS

18 800€

18 600€

Hobby 560 UFe Prestige -07

Hobby 495 UL LaVita

13 900€

13 800€

13 700€

Hobby 560 KMFe DeLuxe -01

Hobby 410 SFe Excellent -08

Hobby 495 Uk

-10

Paino.: 1440/1700kg Vuodep.: 5 Uudehko Cabby tästä 250cm leveänä. Hyvä talvivaunu! - Kasetti WC - Alumiinivanteet - Kitkavetopää - Radio/CD soitin - TV-Antenni

Paino.: 1577/1900kg Vuodep.: 4 Hienokuntoinen ja tilava erillisvuodemalli nahkaverhoiluilla ja kunnon markiisilla. - Kasetti WC - TV-Antenni - Lämminvesi - Markiisi - Liesituuletin

Paino.: 1300/1600kg Vuodep.: 4 Huippusiisti vaunu suositulla pohjaratkaisulla Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Kaasu-uuni

Paino.: 1190/1600kg Vuodep.: 6 Huippusiisti ja hyväkuntoinen kerrossänkyversio - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Sähköpatruuna - KWH-mittari - Lämminvesi

Paino.: 1770/2000kg Vuodep.: 4 Huippuhieno vaunu isolla jääkaapilla, huippu varusteilla ja Ranskalaisella parivuode ratkaisulla tyyliä arvostavalle. - Kasetti WC - Alumiinivanteet - Ilmastointi

-05

Paino.: 1210/1500kg Vuodep.: 5 Hienokuntoinen laatuvaunu - Kasetti WC - Alumiinivanteet - Radio/CD soitin - TV-Antenni - Sähköpatruuna - KWH-mittari - Lämminvesi - Lattialämmitys - Jätevesisäiliö

23 900€

-05

Paino.: 1190/1350kg Vuodep.: 4 Hienovaunu parivuoteella ja teltalla.- Alumiinivanteet - Kitkavetopää - Radio/CD soitin - TV-Antenni - Sähköpatruuna

-09

Paino.: 1080/1200kg Vuodep.: 4 Kuin uusi vaunu, suositulla pohjaratkaisulla. - Kasetti WC - TV-Antenni - Lämminvesi - Lattialämmitys

Paino.: 1780/1900kg Vuodep.: 7 Tilava lastenhuonemalli.- Kasetti WC - Alumiinivanteet - TV-Antenni - KWH-mittari - Lämminvesi

18 900€

Hobby 540 KMFe Excellent -09 Hobby 560 KMFe Prestige -07 Paino.: 1300/1500kg Vuodep.: 6 Hieno vaunu, kerrosvuoteilla ja tilavalla pöytäryhmällä. - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Sähköpatruuna - Lämminvesi - Lattialämmitys

16 400€

Paino.: 1140/1400kg Vuodep.: 5 Kuin uusi vaunu vaalealla sisustuksella ja erillisvuoteilla - Kasetti WC - Alumiinivanteet - Kitkavetopää - TV-Antenni - Lämminvesi

T.E.C 710 RDK Travelking -07

Hobby 350 TB

14 800€

-11

Paino.: 900/1100kg Vuodep.: 2 Uutta vastaava vaunu. - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Lämminvesi - Jätevesisäiliö - Käyttöohjeet

MYYTY

Paino.: 1430/1600kg Vuodep.: 6 Hieno lastenhuonemallin vaunu, - Kasetti WC - Radio/CD soitin - TV-Antenni - Kaasu-uuni - Sähköpatruuna - Lämminvesi - Lattialämmitys

Solifer S 6+

-01

Paino.: 1200/1450kg Vuodep.: 4 Hyväkuntoinen ja siisti Leveä Solifer parivuoteella. - Kasetti WC - Radio/CD soitin - TV-Antenni

13 700€

-00

Paino.: 970/1200kg Vuodep.: 6 Siistikuntoinen kevyt perhevaunu kerrossängyllä. - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Lämminvesi - Talviteltta

Knaus Eifelland 490 TF -08

Paino.: 1020/1350kg Vuodep.: 4 Hienokuntoinen vaunu suositulla parivuoderatkaisulla. - Kasetti WC - Kitkavetopää - Radio/CD soitin - Sähköpatruuna


www.best-caravan.fi

19

12 900€

12 900€

12 900€

12 800€

12 500€

Knaus Eurostar 450 TFM -00

Delta Euro 470 EB Summerline

Hobby 560 UL Exclusive -02

Knaus Sudwind 450 EL -05

Fendt Saphir 420

9 500€

Paino.: 1140/1400kg Vuodep.: 5 Hyväkuntoinen ja siisti vaunu neljälle henkilölle Alde-lämmityksellä. - Kasetti WC - TV-Antenni - Sähköpatruuna

-07

Paino.: 1050/1500kg Vuodep.: 4 Kevyt vedettävä erillisvuoteilla. - Kasetti WC - TV-Antenni - KWH-mittari - Lämminvesi

Paino.: 1350/1500kg Vuodep.: 4 Tilava ja nättikuntoinen erillisvuodemalli - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Sivuteltta

11 900€

11 900€

10 900€

Hobby 500 KMfe Excellent -02

Hobby 540 UL Prestige -02

HomeCar 45 Spirit

4 800€

3 900€

3 800€

Paino.: 1220/1400kg Vuodep.: 6 Lastenkamarimallin Hobby edulliseen hintaan. Teltassa pientä vikaa. - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Kaasun ulosotto

LMC 490 F Luxus

-90

Paino.: 940/1130kg Vuodep.: 5 Nättikuntoinen vaunu kerros-sängyllä ja väljällä oleskeluryhmällä. - Kasetti WC - TV-Antenni - Sähköpatruuna - KWH-mittari - Telttakatos

Paino.: 1250/1550kg Vuodep.: 4 Erillisvuoteinen Hobby. Vaunussa ei ole 12voltin laturia eikä akkua. - Kasetti WC - TV-Antenni - Sähköpatruuna - KWH-mittari - Ilmastointi

LMC Luxus 500 TL

-87

Paino.: 860/1000kg Vuodep.: 5 Edullinen vaunu vielä kovaankin käyttöön. - Porta Potti WC - Radio/Kasetti soitin

-04

Paino.: 990/1300kg Vuodep.: 4 Siisti vaunu parivuoteella edulliseen hintaan! - Kasetti WC - TV-Antenni - KWH-mittari - Lämminvesi - Lattialämmitys

Hobby 455 Prestige

Paino.: 850/1100kg Vuodep.: 4 Pienenkin perään Hobby!

Paino.: 1000/1300kg Vuodep.: 4 Erillisvuoteilla oleva siisti vaunu! - Kasetti WC - Kitkavetopää - TV-Antenni - Sähköpatruuna - Lämminvesi

MYYTY

Solifer 530 Goldie

Paino.: 880/1200kg Vuodep.: 4 Kotimainen laatutuote! - Kasetti WC - TV-Antenni - Sähköpatruuna - Lämminvesi

4 900€

-95

3 500€

-83

Burstner City 530 TK

-06

Paino.: 1050/1300kg Vuodep.: 4 Hieno pieni vaunu parivuoteella. - Kasetti WC - Mikroaaltouuni - KWH-mittari - Lämminvesi - Lattialämmitys - Sivuteltta

Dethleffs Nomad 530 TK -90 Paino.: 940/1090kg Vuodep.: 5 Lapsiperheen vaunu kerrosvuoteilla! - Kasetti WC - Radio/Kasetti soitin - TV-Antenni - Sähköpatruuna - Lämminvesi

22 900€

-87

Paino.: 920/1070kg Vuodep.: 4 Halvalla erillisvuoteinen vaunu vielä kovaankin käyttöön. - Porta Potti WC - Radio/CD soitin - Sähköpatruuna

Triumph Rocket III 2300cc -07 Paino.: - Vuodep.: Ajettu 18800km. Laukkusarja, tehoputket ja lisämittarit. Hieno Äijäpyörä! kunnon moottorilla.


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

20

Oikea rahoitus oikeaan tilanteeseen Kun uuden menopelin tai tarvikkeiden ostopäätös on tehty, joudutaan usein miettimään myös järkevintä tapaa rahoittaa hankinta. Nordea Rahoitus Suomi Oy toimii Best-Caravanin yhteistyökumppanina rahoitukseen liittyvissä asioissa. Tarjolla on kolme erilaista rahoitusmuotoa, joilla on vaivatonta rahoittaa matkailuajoneuvon ja tarvikkeiden hankinnat. A1-rahoitus isoihin hankintoihin Suurempiin hankintoihin on perinteinen osamaksurahoitus sopivin ratkaisu. A1-rahoitus on rekisteröitäviin laitteisiin tarkoitettu rahoitusmuoto, jossa ajoneuvo maksetaan tasasuuruisina kuukausierinä. Käsirahaa tarvitaan kohteen iästä ja hinnasta riippuen tyypillisesti 20-30 %. Kuukausierä määräytyy rahoitettavan summan ja halutun maksuajan perusteella. Kor-

ko on kiinteä, joten maksuerät pysyvät sovittuina koko sopimusajan. Kysy rahoitukseen liittyvistä asioista lisää myyjältä.

Joustorahoituksella joustavat takaisinmaksuajat Joustorahoitus on sopiva rahoitusmuoto, kun hankinta halutaan maksaa vähitellen vaihtelevan kokoisissa eris-

sä. Joustorahoitus on jatkuva tililuotto, jolla voi tehdä ostoksia luottorajan puitteissa. Joustorahoituksen luottoraja voi olla 1 700 – 25 000 euroa. Joustorahoitus on kätevä tapa rahoittaa myös isompia menoja - sitä voi käyttää esimerkiksi matkailuvaunun ostoon tai vaikkapa telttojen ja muiden hinnakkaampien varusteiden hankinnassa. Joustorahoituksen maksuaika on hyvin joustava, samoin eräpäivät ja kuukausierät, jotka asiakas voi itse määritellä.

Todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron käytössä olevalle Joustorahoitukselle on 13,3 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (11/2011) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 6 %. Luottoraja on 1 700 - 25 000 euroa. Joustorahoitus on voimassa toistaiseksi. Tilinhoitomaksu on 7 euroa. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Matkailuajoneuvomyyjä Meillä on paikka sinulle,

Löytyykö sinulta aktiivinen ja positiivinen asiakaspalveluasenne? Oletko innostunut matkailuautoista ja -vaunuista? Tässä eväät menestyä matkailuajoneuvomyyjänä. Tehtävänäsi on huolehtia koko prosessi alusta loppuun; ensi kontaktista myydyn ajoneuvon myyntikuntoon laitosta avainten luovutukseen. Onnistumisen tunnetta siitä, että asiakas tulee asioimaan seuraavallakin kerralla.

TUOHI MasterCard pienempiin hankintoihin TUOHI MasterCard on maksuaika- ja luottokortti, joka käy maksuvälineenä yli 30 miljoonassa ostopaikassa eri puolilla maailmaa. TUOHELLA voit lisäksi nostaa käteistä kaikista Otto.automaateista Suomessa, ja MasterCard-tunnuksin merkityistä automaateista ulkomailla. TUOHI on kätevä tapa rahoittaa pienempiä

hankintoja, esimerkiksi tarvikkeita ja vaikkapa huoltoja. Se on aina käytettävissäsi niin isoihin kuin pieniinkin hankintoihin, ostoja ja nostoja voit tehdä aina käytössäsi olevan käyttövaran mukaisesti. Luoton voit maksaa takaisin sinulle parhaiten sopivissa kuukausierissä. Rahoitusvaihtoehdoista keskusteleminen on myyjille jokapäiväistä toimintaa, kertoo Kalervo Mantila Best-Caravanista. -Pyrim-

me auttamaan asiakkaan tilanteeseen sopivimman rahoitusmuodon löytymistä mikäli rahoitukselle on tarvetta. - Kaupanteon yhteydessä on luontevaa käydä samalla kertaa rahoituskin läpi, Mantila valaisee.- Nykytekniikan avulla luottopäätöksen saa muutamassa minuutissa ja haettu rahoitus on heti käytettävissä.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle TUOHI MasterCard –tililuotolle on 22,5 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (12/2011) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu. Luoton korko on 3 kk:n euriborkorko + 12 %. Tilinhoitomaksu on 5 euroa. Luotoraja on 1000 – 10 000 euroa. TUOHI MasterCard on voimassa toistaiseksi. Luotonantajan on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Meillä on paikka sinulle,

Marketvastaava

Etsimme laajenevaan CaravanMarkettiimme myynnistä ja ostoista vastaavaa henkilöä. Tehtävänäsi on vastata tarvikemyynnistä sekä ostoista. Huolehtia hyvästä valikoimasta sekä tehokkaasta varaston kierrosta. Jos olet palvelualtis ja myyntihenkinen henkilö, jonka ominaisuuksiin kuuluu hyvä järjestyksenpito, olet etsimämme marketvastaava.

Hyvä palvelu tuo uskollisia asiakkaita ja saa liiketoiminnan kukoistamaan ja kasvamaan.

Mikäli koet sopivasi kyseiseen tehtävään, ota yhteyttä minuun mahdollisimman nopeasti.

Palkkauksena pohjapalkka ja tulokseen sidottu provisio.

Jos innostuit, soita tai laita hakemus 6.2.2012 mennessä:

Jos innostuit, soita tai laita hakemus 6.2.2012 mennessä: lasse.sorvari@best-caravan.fi 040 5685900

lasse.sorvari@best-caravan.fi 040 5685900

Palvelun palaset kohdallaan: • Parhaat merkit • Vaihdokit • Rahoitus • Huolto • Varaosat • CaravanMarket

Avainkierto 11, 05840 Hyvinkää

Palvelun palaset kohdallaan: • Parhaat merkit • Vaihdokit • Rahoitus • Huolto • Varaosat • CaravanMarket

Avainkierto 11, 05840 Hyvinkää


www.best-caravan.fi

21

Caravan Motors Oulu Korjaamontie 4, Oulu 040 5351316

Avainkierto 11, Hyvink채채 puh. 010 832 4500 ark. 9-17, la 10-14


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

22

58 450€

55 685€

42 435€

43 340€

43 005€

Kabe Royal 780 GLE KS

Kabe Royal 750 GLE KS

Kabe Royal 560 LXL KS

Kabe Royal 560 XL KS

Kabe Safir ETDL KS E2

37 700€

37 210€

37 610€

34 760€

33 900€

Kabe Ametist GLE KS

Kabe Ametist GLE KS

Kabe Ametist GLE KS

Kabe Smaragd XL KS XV2

Hobby 720 KFU Prestige Nordic Edition

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1720 Kokonaispaino: 2000 Vuodepaikat: 6 Luxusta arvostalle todellinen talvivaunu. Uusi 2011 malli nahkaverhoiluilla. - SKAGEN ETU/ETU+DINET 860,00 / - Hyttysverkko-ovi

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1340 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Uudistunut 2012 Kabe suositulla erillisvuode ratkaisulla. - Jääkaappi pakastimella 2 ovinen - Mikro (Tiskipöytä / Korkea kaappi) - Hyttysverkko-ovi - MILANO .50 Verhoilu

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1750 Kokonaispaino: 2000 Vuodepaikat: 4 -11 uutuusmalli, väljä erillisvuoderatkaisu ja paljon vaate- ja säilytystilaa - Hyttysverkko-ovi - LYON .57 Verhoilu

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1340 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Kaben suosikkimalli erillisvuoteilla - Hyttysverkko-ovi - HAMBURG .58 Verhoilu

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1380 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Hieno L-sohvalla ja keittiöllä varustettu vaunu, upealla Warzava verhoilulla. - Hyttysverkko-ovi - WARZAWA .55 Verhoilu

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1340 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Kaben suosikkimalli erillisvuoteilla! - Mikro (Tiskipöytä / Korkea kaappi) - Hyttysverkko-ovi - MILANO .50 Verhoilu

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1360 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 3 Uudistunut 2012 malli vaalealla nahkaverhoiluilla. - skagen istuinryhmä(vaalea)

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1270 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Hieno pieni vaunu, parivuoteella ja upealla Lyon verhoilulla. - Hyttysverkko-ovi - LYON .57 Verhoilu

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1310 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Hieno erillisvuoteinen tilavalla takawc-suihku tilalla. - Jääkaappi pakastimella 2 ovinen - Mikro (Tiskipöytä / Korkea kaappi) - Hyttysverkko-ovi - MILANO .50 Verhoilu

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1900 Kokonaispaino: 2200 Vuodepaikat: 6 Uutuusmalli 2011 uudella lapsiperheen pohjaratkaisulla. Tilaa ja käytännöllisyyttä arvostavalle!

33 900€

32 940€

30 830€

30 350€

29 940€

Hobby 780 WLU Alde Nordic Edition

Hobby 650 UFf Premium

Hobby 610 UL Premium

Hobby 720 UKFe Excellent

Hobby 560 CFe Premium

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 2000 Kokonaispaino: 2200 Vuodepaikat: 5 Hobbyn 2011 lippulaivamalli. Alden nestekeskuslämmitys, liesituuletin, lattialämmitys, tv-antenni, mattosarja ym.

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1737 Kokonaispaino: 1900 Vuodepaikat: 4 Tässä täysin uusi uudella muotoilulla oleva 2012 Hobby Premium, joka vetää katseet puoleensa. Ruhtinaallinen makuuhuone, jossa parivuode keskellä.

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1727 Kokonaispaino: 1900 Vuodepaikat: 4 Tässä täysin uusi uudella muotoilulla oleva 2012 Hobby Premium, joka vetää katseet puoleensa. Erillisvuoteet ja tilaa on.

Vuosimalli: 2010 Omapaino: 1700 Kokonaispaino: 2000 Vuodepaikat: 7 Huippu lapsiperheen malli. Tilaa on! - ALDE COMPACT 3010 nestekeskuslämmitysjärjestelmä - Mukavuuspaketti, lattialämmitys, liesituuletin, TV-antenni ja päiväpeite.

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1600 Kokonaispaino: 1750 Vuodepaikat: 4 Tässä täysin uusi uudella muotoilulla oleva 2012 Hobby Premium, joka vetää katseet puoleensa! Uusi suosittu pohjaratkaisu.


www.best-caravan.fi

23

29 330€

28 430€

28 240€

26 290€

26 940€

Hobby 560 UL Premium

Hobby 650 UMFe Prestige

Hobby 650 KMFe De Luxe

Hobby 560 WLU Prestige

Hobby 560 KMFe Excellent

25 840€

26 130€

21 980€

21 150€

17 180€

Hobby 560 UFf Excellent

Hobby 560 UL Excellent

Hobby 540 KMFe De Luxe

Hobby 460 LU Excellent

Hobby 380 TB De Luxe

22 550€

21 940€

Hobby 495 UFe Excellent

Hobby 495 UL Excellent

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1595 Kokonaispaino: 1750 Vuodepaikat: 4 Tässä täysin uusi uudella muotoilulla oleva 2012 Hobby Premium, joka vetää katseet puoleensa! Avara erillivuodemalli.

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1411 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Uusi 2012 malli. Pariskunnan unelma hienolla makuuhuoneella jossa keskivuode ja näköalaikkuna. TÄSSÄ vaunussa Trumatic siirtimet, ilmastointi ja kaasupullonvaihtaja lisähintaan.

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1237 Kokonaispaino: 1400 Vuodepaikat: 4 Suosittu 2012 malli.Eniten myyty pohjaratkaisu. - Mukavuuspaketti (lattlilämmitys, liesituuletin, antennimasto ja päiväpeite) - TRUMA ULTRAHEAT sähkölämmitin, sis. Lämpötilasäätimen

Vuosimalli: 2011 Omapaino: 1656 Kokonaispaino: 1900 Vuodepaikat: 5 Uusi 2011 mallin Hobby hyvällä pohjaratkaisulla. - ALDE COMPACT 3010 nestekeskuslämmitysjärjestelmä

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1421 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Uusi 2012 malli. Avara erillisvuodemalli jonka suosio jatkuu. - Mukavuuspaketti (lattlilämmitys, liesituuletin, antennimasto ja päiväpeite) - ALDE COMPACT 3010 nestekeskuslämmitysjärjestelmä

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1286 Kokonaispaino: 1400 Vuodepaikat: 4 Uusi 2012 malli. Suosittu erillisvuodemalli vuodesta toiseen. - Mukavuuspaketti (lattlilämmitys, liesituuletin, antennimasto ja päiväpeite) - TRUMA ULTRAHEAT sähkölämmitin, sis.

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1638 Kokonaispaino: 1900 Vuodepaikat: 6 Uusi 2012 malli. Suosituin lapsiperhemalli telivaunuissa. - Mukavuuspaketti (lattlilämmitys, liesituuletin, antennimasto ja päiväpeite) - ALDE COMPACT 3010 nestekeskuslämmitysjärjestelmä

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1340 Kokonaispaino: 1500 Vuodepaikat: 6 Uusi 2012 malli. Lapsiperheelle huippu pohjaratkaisu. - Päiväpeite erillis- ja parivuoteisiin Mukavuuspaketti - GEBO-antennimasto ml. Koaksiaalikaapeli

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1450 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 4 Uusi 2012 malli. Erillisvuoteet ja takana suuri vc-kylpyhuone. - ALDE COMPACT 3010 nestekeskuslämmitysjärjestelmä, sis digitaalisen ohjausyksikön

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1150 Kokonaispaino: 1350 Vuodepaikat: 4 Uusi 2012 malli. Vaunu erillisvuoteilla pienenkin auton perään. - Mukavuuspaketti (lattlilämmitys, liesituuletin, antennimasto ja päiväpeite) - TRUMA ULTRAHEAT sähkölämmitin, sis. Lämpötilasäätimen

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 1437 Kokonaispaino: 1600 Vuodepaikat: 6 Uusi 2012 malli. Eniten myyty lapsiperheen kerrosvuodemalli. - Mukavuuspaketti (lattlilämmitys, liesituuletin, antennimasto ja päiväpeite) - ALDE COMPACT 3010 nestekeskuslämmitysjärjestelmä

Vuosimalli: 2012 Omapaino: 950 Kokonaispaino: 1100 Vuodepaikat: 2 Uusi 2012 malli. Hobbyn kevein malli kahdelle henkilölle pienenkin auton perään. - GEBO-antennimasto ml. Koaksiaalikaapeli - Lattialämmitys mall. 380 - 540 - TRUMA ULTRAHEAT sähkölämmitin


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti Charisma

24

Sisäistä ja ulkoista kauneutta Carver

Credo

Liner

Charisma

Cruiser

Concorde on matkailuautojen yläluokkaa. Sen tyyli ja eleganssi saa katseet kääntymään. Ylellinen sisustus ja useat tekniset hienoudet saavat sinut tuntemaan itsesi kuninkaalliseksi. Laatu huokuu jokaisesta yksityiskohdasta.

Carver

Liner

Koe ja elä unelmasi todeksi

Avainkierto 11, Hyvinkää, 010 832 4500 Katso ajantasainen valikoima netistä

www.best-caravan.fi

www.concorde.eu


www.best-caravan.fi

25

Special Edition «50 vuotta» - Uusi 10001

Uusi vuoden 2012 mallisto – 50-vuotisjuhlamallisto

Tämä mallisto saa nopeasti jäljittelijöitä.

- RAP N°1 - Ph. P. Rebmann, iStock

Uusi muotoilu - Serie 9M

www.rapido.fr

AP_teasing_CARAVAN_2.indd 1

30/08/11 13:32


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

26

Esittelyauto erikoisehdoin

163 800€

131 510€

122 180€

128 725€

102 660€

Concorde Credo I 833 M

Kabe Travelmaster 880 LT

Rapido 990MHV 50v Juhlamalli MB 519 CDI

Concorde Credo I 713 H

Kabe Travelmaster 750 LXL

Vuosimalli: 2011 Alusta: Iveco Daily 50C17 Henkilömäärä: 1+3 Paino: 5200 Vuodepaikat: 2 Huippuhieno auto isolla takatallilla, saarekevuoteella ja kunnon varusteilla. - Agile automaattinen 6-vaihteinen vaihdelaatikko (vetomassa 2500 kg)

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 5000 Vuodepaikat: 4 Lisävarusteena: Seitz pimennysverhot. Hieno auto, erillisvuoteilla ja suurella kylpyhuoneella. Agile automaattinen 6-vaihteinen vaihdelaatikko

Vuosimalli: 2012 Alusta: Mercedes-Benz 519 CDI Henkilömäärä: 1+4 Paino: 4600 Vuodepaikat: 5 Upea iso Mersualustainen Rapido. - Tuplalasit ohjaamon sivuikkunoihin

Esittelyauto erikoisehdoin

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: Vuodepaikat: - Ulko-ovessa plissee-mallinen hyönteisverho - Takatallin ovi vasemmalla, 1010 x 565 mm, normaalioven sijaan

106 890€

99 210€

Concorde Credo I 693 H

Adria Polaris SL 316. 163hv

Kabe Travelmaster 750 T

Kabe Travelmaster 740 GB

89 490€

79 960€

77 030€

76 570€

Adria Sonic l 700 SL 180HP

Adria Vision I 707 SG

Rapido 7066dF Alde

Hobby Toskana Exclusive D 650 FLC

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 4500 Vuodepaikat: 4 Hieno pieni Concorde automaattina ja hyvillä varusteilla. Automaattinen 6-vaihteinen vaihdelaatikko

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Suuren suosion saavuttanut uudistunut Sonic edulliseen kilpailukykyiseenhintaa. - Autom./robotisoitu vaihteisto (mta) - ESP ajonvakausjärjestelmä

Vuosimalli: 2012 Alusta: Mercedes-Benz 316 CDI Henkilömäärä: Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Adrian lippulaiva Mb-alustalla kauneutta arvostavalle. Nestekierto lattialämmitys ja Al-Ko alusta. - Kolmas vuode takana - Alde lämmönvaihdin

Esittelyauto erikoisehdoin

Vuosimalli: 2010 Alusta: Renault 2.5 150hv Henkilömäärä: 1+2 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Laatua ja avaruutta arvostavalle. Huippu tilaratkaisut. Esittelyauto. Kysy erikoistarjousta!

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 2-4 Erillisvuoteinen uusi 2011 malli. - Hyttysverho-ovi - Panoraama ikkuna - Jääkaappi pakastimella 175 ltr. - Markiisi OMNISTOR manual 4,5 m

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+2 Paino: 3500 Vuodepaikat: 3 Erillisvuoteilla ja takatallilla oleva uusi 2011 malli. Alde-lämmitys! - Asunto-osan mattosarja - Hyttysovi - Lattialämmitys malleihin

90 510€

Esittelyauto erikoisehdoin

114 180€

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Iso jääkaappi, Komfort paketti, Markiisi 4.0 m, Turvapaketti, Panoraama kattoikkuna, Alumiini vanteet, Hieno isolla takatallilla, erillisvuoteinen auto.

Esittelyauto erikoisehdoin

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Hieno 2011 mallin Hobby suositulla pohjaratkaisulla ja erikoisvärityksellä.

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Maxi Henkilömäärä: 1+3 Paino: Vuodepaikat: Iso jääkaappi, Markiisi, Pyöräteline 3 pyörälle, Kattokaiteet, Aluvanteet, Pimennysverhot edessä, Panoramaikkuna Hieno auto hyvillä varusteilla.

96 545€

Esittelyauto erikoisehdoin

Kabe Travelmaster 750 GB

Vuosimalli: 2010 Alusta: Fiat Ducato 3.0 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 2-4 Hienoauto isolla jääkaapilla, upealla panoraama kattoikkunalla, Kingston verhoilulla, erillisvuoteilla ja isolla takatallilla.

70 260€

Adria Matrix M 650 SF 150HP

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 6 Upea Matrix pitkittäisellä parivuoteella ja etuvuoteella.


www.best-caravan.fi

27

69 350€

70 250€

68 720€

69 240€

67 990€

Adria Coral S 670 SL 150HP

Adria Matrix M 670 SC 130HP

Adria Matrix M 680 SP 130HP

Adria Coral S 670 SL 130HP

Adria Coral S 670 SLL 130HP

68 070€

61 400€

57 500€

Adria Coral S 670 SLL 130HP

Adria Sport A 660 DP 130HP 35L

Hobby VAN Exclusive T 500 GFSC

60 980€

68 200€

Adria Matrix Axess M 680 SP 130HP

Adria Matrix M 680 SP 130HP

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Adrian suosikki nyt nestekeskus lämmityksellä. - Mukavuuspaketti 3 - Tekstiilimatot ohjaam. ja asuinosassa

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 2,3 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 3 Upea isolla U-ryhmällä varustettu auto, taka ilmajousilla yms...

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2,3 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 5 Uutuus 2012. Vertaa hintaa ja tilaratkaisuja! - Mukavuuspaketti 3

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Upea auto saarekevuotella, L-keittiöllä ja takatallilla. - Mukavuuspaketti 4

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+5 Paino: 3500 Vuodepaikat: 6 Tilava alkovimallin auto, takatallilla. rekisteröidään kuudelle. - Mukavuuspaketti 3

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2,3 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 6 Hyvä puoli-integroitu perheauto isolla takatallilla. - Mukavuuspaketti 3

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: 6 Hieno perheauto isolla takatallilla. - Mukavuuspaketti 3

Esittelyauto erikoisehdoin

Vuosimalli: 2010 Alusta: Ford Transit 2.2 TDCi Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 3 Hieno kaarevakylkinen Hobby van, lähes kaikilla varusteilla.

Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2.3 JTD Henkilömäärä: 1+4 Paino: 3500 Vuodepaikat: Adrian 2012 mallin eniten myyty malli! - Aluvanteet 15? - Mukavuuspaketti 3 - Tukijalat

54 255€

Esittelyauto erikoisehdoin

Hobby T 650 AK GFM Limited Edition

Vuosimalli: 2012 Alusta: Ford Transit 2.2 TDI Henkilömäärä: Paino: 3500 Vuodepaikat: 6 Kuudelle rekisteröity uusi 2012 perehemalli joka kestää hintavertailun.

Vuosimalli: 2011 Alusta: Fiat Ducato 2,3 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: 3500 Vuodepaikat: 4 Hieno isolla U-ryhmällä varustettu auto, Mukavuuspaketti CP4- Mukavuspaketti CP0

52 170€

Adria Twin SL 35H 130HP Vuosimalli: 2012 Alusta: Fiat Ducato 2,3 JTD Henkilömäärä: 1+3 Paino: Vuodepaikat: 3 - Mukavuuspaketti 4 - Maalattu puskuri - Väri - Black metalic 632 + metalliväri


28

Best-Caravan Oy:n asiakaslehti


www.best-caravan.fi

29

Kaikki palvelut saman katon alta Hyvinkäällä toimiva Best-Caravan tunnetaan täyden palvelun caravantalona, josta löytyy täydellinen palvelupaketti yhdestä osoitteesta. Yritys tarjoaa saman katon alla suosituimmat matkailuauto ja -vaunumerkit, tarvikkeet ja varaosat sekä täydelliset huoltopalvelut. Asiakkaita palvelee kolmetoista alan ammattilaista, joiden tavoitteena on pyrkiä hoitamaan työnsä aina niin tyylikkäästi, että asiakas ostaa seuraavankin vaunun taikka auton samasta paikasta. Viisi tunnettua matkailuautomerkkiä Best-Caravan on panostanut voimakkaasti matkailuautojen tarjontaan. Yrityksen mallisto kattaa koko matkailuautojen kirjon hintaluokassa 40.000 – 350.000 euroa. Autoista löytyvät kaikki tunnetut merkit - markkinajohtaja Adria, kestosuosikki Hobby, tyylikäs Rapido, laadukas Kabe ja luxusta

hakevalle Concorde. Mallisto kattaa siis kaikki autotyypit näppärästä retkiautosta tilavaan täysintegroituun.

Hyvä valikoima vaunujakin tarjolla Suomen laajimman matkailuajoneuvovalikoiman tarjoava liike myy markkinajohtaja Hobbyn lisäksi talvivaunujen ykköstä - ruotsalaista Kabea. Näin

valikoimasta löytyy sopiva vaunu sekä hyvää hintalaatusuhdetta hakevalle, että laadukasta talvivaunua etsivälle.

Varusteet ilman välikäsiä Caravanmarketista Yritys tunnetaan laajalti myös edustavan tarvike- ja varaosavalikoiman omaa-

vasta Caravanmarketistaan. Uudistuneissa tiloissa on tarjolla entistä laajempi valikoima karavaanarin tarvitsemia tarvikkeita ja varusteita. Best-Caravan tuo suurimman osan myynnissä olevista tarvikkeista maahan itse ja ne ovat saatavilla suoraan hyllyistä. Valikoimassa on jatkuvasti vuodenaikaan sopivia uutuustuotteita.

Etuasiakaskortilla säästää ja avaa ovet pesukadulle Best-Caravanilta matkailuajoneuvon hankkineet saavat matkakotinsa avaimien mukana etuasiakaskortin. Tällä asiakaskortilla voi esimerkiksi hankkia CaravanMarketista tarvikkeita normaalia edullisempaan hintaan. Asiakaskorttiin on liitetty myös mahdollisuus käyttää Best-Caravanin pesukatua iltaisin ja viikonloppuisin ajoneuvonsa siistinä pitämiseen. Omalla asiakaskortilla pääsee sisään vaikka juhannusaattoyönä. Etuasi-

akas käyttäjän tiedot rekisteröityvät Best-Caravanin tietokantaan, joten veloitus on automaattista. Hyvillä ammattilaitteilla pesu sujuu sutjakkaasti.

Huolto- ja korjaamopalvelut toimivat Best-Caravanin toimintaa täydentää pitkän linjan ammattilaisten käsissä oleva monimerkki-huoltotoiminta. Huollossa tehdään kaikkia matkailuautojen ja vaunujen asuinosaan liityviä huoltoja ja korjauksia, autojen alustatyöt jätetään alan ammattilaisten tehtäväksi. Hyväksi havaittu palvelu on Pikahuolto jossa tehdään pienet huolto- ja korjaustyöt aikaa varaamatta. Työ aloitetaan heti kun mahdollista ja asiakas saa matkailuautonsa tai -vaununsa takaisin korjattuna mahdollisimman pian. Esimerkiksi kaasulaitteiden koeponnistukset ja korin tiiveystarkastukset hoituvat nopeasti Pikahuollossa.

Maan kattava huoltoverkosto Best-Caravan Oy on solminut yhteistyösopimuksia eri puolilla Suomea sijaitsevien caravanhuoltoliikkeiden kanssa. Näin syntyneen

huoltoverkoston ansiosta Best-Caravanin asiakkaat voivat saada asiantuntevaa apua pulmatilanteissa kaikkialla Suomessa. Yhteistyökumppaneina on paikallisesti tunnettuja huoltoliikkeitä joilla on asianmukainen kalusto ja pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito.

WC:n tyhjennyspiste palvelee Best-caravanin palveluihin kuuluu myös kemiallisen WC:n tyhjennyspiste.Se on aina kaikkien tarvitsevien käytössä, ympäri vuorokauden ilman rajoituksia. Tyhjennyspisteellä voi myös täyttää matkailuajoneuvon vesisäiliöt.

Bestis ja Internet pitävät ajan tasalla Yrityksen asiakaslehti Bestis postitetaan neljä kertaa vuodessa kaikille matkailuauton tai -vaunun haltijoille EteläSuomen ja Varsinais-Suomen alueella. Yrityksen verkkosivuilta osoitteessa www.best-caravan.fi löytyvät reaaliajassa kaikki liikkeen matkailuautot ja -vaunut kuvilla ja teknisillä tiedoilla varustettuna. Sieltä löytyvät myös CaravanMarketin uusimmat tuotteet ja tarjoukset.


Best-Caravan Oy:n asiakaslehti

30

SANOMALEHTI

Tervetuloa lämpimään autoon -Webasto

YRITTÄJÄ, TILITOIMISTOISSA ON EROJA. Tavallista fiksumpaa talouden hallintaa löydät osoitteesta www.talenom.fi

Tilitoimistopalvelut | Konsultointipalvelut | Talousosastopalvelut

Webasto myynti ja asennus Puh. (09) 5630 670 Kaarelantie 84 00420 HELSINKI

Hyvinkään Rengashuolto Riihimäenkatu 85 05880 Hyvinkää p. 019 436550


www.best-caravan.fi

31


Bestis  

Best Caravanin asiakaslehti