Page 1

PRODUKTKATALOG

SENTRALSTØVSUGER BOLIG


SYMBOLER Høyeffektiv motor for fremragende rengjøringseffekt. Bruker opp til 30% mindre energi enn en tradisjonell sentralstøvsuger.

Plus X Award er verdens største innovasjonspris for teknologi- og livstilsprodukter. BEAM Allianceserien ble tildelt Plus X Award for årets beste produkt i 2013 i tilleggg til å få pris for følgende faktorer: innovasjon, kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet.

Eksklusivt patentert selvrensende filter. Materialet er utviklet hos den kjente GORE-TEX fabriken. Filteret sørger for å fjerne hele 98% av mikrostøvet. PTPA (Parent Tested Parent Approved) er Nord Amerikas største forbrukertest samfunn som består av hele 65.000 foreldre. BEAM Alliance-serien fikk totalt 199 av 200 poeng fra panelet.

OM OSS

GARANTI

Totalleverandør av ventilasjon og sentralstøvsugere for både bolig og næring Vi har levert sentralstøvsugere til det norske markedet siden 1983 og har vært med på å lede utviklingen i Norge. Våre systemer er kostnadvennlige med svært høy kvalitet. Vi fører et bredt utvalg av sentralstøvsugere til leiligheter, rekkehus, eneboliger, hytter og store næringsbygg.

Norsk kjøpslov.

Anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund De fleste av oss tilbringer ca. 90 % av tiden innendørs. God inneluft og godt renhold i hjemmet er derfor svært viktig. Dette skaper bedre trivsel og helse. Ved å støvsuge med en vanlig støvsuger blåses mikrostøvet og gasser ut i rommet igjen. En sentralstøvsuger fjerner dette fra boligen, og gjør at vi kan puste inn friskere luft. Sentralstøvsuger anbefales derfor av allergispesialister som bl.a. Norges Astma- og Allergiforbund. For mer utfyllende informasjon, gå inn på: www.ostbergnorge.no

Prisvinnende sentralstøvsugere med konkurransedyktige priser!

Östberg Norge AS er ikke ansvarlig for eventuelle feil i kataloger, brosjyrer eller annet trykt materiale. Östberg forbeholder seg retten til å endre produktene uten forvarsel. Dette gjelder også produkter som allerede er i bestilling, forutsatt at slike endringer kan utføres uten at ytterligere endringer blir nødvendig i spesifikasjoner som allerede er avtalt. Med enerett.


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

SENTRALSTØVSUGER BEAM ALLIANCE 625 SB........................................... 3

BEAM ALLIANCE 675 SC........................................... 4

BEAM ALLIANCE 700 TC........................................... 5

BEAM 285...................................................................6

BEAM 335...................................................................7

BEAM 385...................................................................8

ÖSTBERG CVS100...................................................... 9

ÖSTBERG CVS400.................................................... 10

BEAM 3500.............................................................. 11

TEKNISKE DETALJER OG EKSTRAUTSTYR GORE-TEX FILTER.................................................... 12

TEKNISKE DETALJER BEAM ALLIANCE.................. 13

EKSTRAUTSTYR....................................................... 14


LUFTKVALITET ER LIVSVALITET! ”Luftkvalitet handler ikke bare om et rent hjem eller et rent kontor, men også om god helse og mindre stress. Når du puster inn ren luft i et behagelig inneklima orker du mer, sprudler mer og sover bedre. På den måten handler luftkvalitet om livskvalitet”

De fleste av oss tilbringer ca. 90% av tiden innendørs. God inneluft og godt renhold i hjemmet er derfor svært viktig. Dette skaper bedre trivsel og helse. Ved å støvsuge med en vanlig støvsuger blåses mikrostøvet og gasser ut i rommet igjen. En sentralstøvsuger fjerner dette fra boligen, og gjør at vi kan puste inn friskere luft. Sentralstøvsuger anbefales derfor av allergispesialister som bl.a. Norges Astma- og Allergiforbund.

ENERGIEFFEKTIV

TRYGT

SELVRENSENDE

Våre sentralstøvsugere har lang levetid og er svært driftssikre. Energieffektive motorer som gir høy sugeeffekt og lavt strømforbruk, samtidig som maskinene er svært kraftige. I tillegg holder de et lavt støynivå. Modellene kan utstyres med trinnstyrt skyvebryter som gjør at støvsugeren kan operere på forskjellig styrke. Dette gir deg muligheten å utvide bruksområdet. Du kan velge mellom modell med syklonutskiller eller posemodell.

Vår lange erfaring med levering til et stort antall prosjekter i hele Norge har gitt Östberg Norge god kompetanse med tanke på å skreddersy løsninger for våre kunder. Hvert prosjekt har sine spesielle krav som det må tas hensyn til når et sentralstøvsugeranlegg prosjekteres. Vår ekspertise og erfaring gjør at vi kan stille de rette spørsmålene og tilpasse anlegget slik at du får det anlegget dere har behov for.

Noen av våre sentralstøvsugere er utstyrt med eksklusive, selvrensende filtre. Med det høyteknologiske stoffet som Gore-filteret er laget av, unngår du at partikler setter seg fast. Du slipper derfor å tenke på rengjøring eller bytte av filter i din sentralstøvsuger.

ENKEL MONTASJE

MILJØVENNLIG

Östberg sentralstøvsugere monteres lett uansett om det planlegges inn i et hus under bygging, eller i en eksisterende bolig eller hytte. Sentralstøvsuger anlegget skjules enkelt i sjakter, kott eller skap, under trapper, over loft, i kjeller, ved siden av pipe eller avløpsrør eller i hule skillevegger. Monteringssettet som medfølger inneholder alle delene som trengs, og monteringsanvisningen er lett å følge. Det trengs ingen spesialverktøy, og de fleste gjør faktisk jobben selv. Vil du vente med å anskaffe selve sugeenheten når du bygger nytt, men legge forholdene til rette for sentralstøvsuger, kan du kjøpe et rimelig monteringssett. Kontakter finnes både for vegg- og gulvmontering. Plan- og bygningsloven setter krav til byggebransjen og Östberg Norge har sentral godkjenning innenfor alle relevante klasser. Dette gjelder både innen prosjektering, utførelse og kontroll.

Vi er opptatt av å ta vare på miljøet, og satser derfor sterkt på resirkulerbare materialer og lavt energiforbruk. De nye sentralstøvsugerne er tilpasset EUs miljødirektiv. Hele 90 prosent av emballasjen er resirkulert. I tillegg er 20 prosent av stålet og 25 prosent av plasten i støvsugeren resirkulert. Sentralstøvsugerne våre har også stadig lavere energiforbruk.

ERGONOMISK For at det skal bli enda enklere å støvsuge, så har Östberg utviklet en ny serie med brukerutstyr som er lett i vekt og har ny, ergonomisk design og utforming. Selve sugeenheten er i stål.

1

REN LUFT, RENE GULV Beam sentralstøvsugere gir bedre inneklima og dermed bedre helse. Systemene gir enklere og mer effektiv rengjøring til en lavere kostnad enn tradisjonelle støvsugere. Generelt er sentralstøvsuger den beste løsningen for fjerning av støv og partikler på de fleste gulvflater og det absolutt beste for renhold av tepper. Årsaken er at alt støv som suges inn i slangen ledes ut av rommet, slik at man unngår unødvendig oppvirvling av mikrostøv og gasser som tilbakeføres til rommet. Målinger utført av Teknologisk Institutt viser at en sentralstøvsuger reduserer støvinnholdet i luften med 60 %. Videre sies det også at støv bør fjernes så tørt som mulig. Begynner man med våt klut på et støvete gulv, klumper støvet seg sammen og blir vanskelig å fjerne. Klinisk forskning utført ved University of California dokumenterer at sentralstøvsugeranlegg gir målbare lindringer av allergiske plager. I motsetning til tradisjonelle støvsugere, fjerner sentralstøvsugere støv, midd, pollen, dyreflass og andre allergener. Dette minsker antallet allergener betraktelig. Resultatet fra undersøkelsen viser klare forbedringer på alle målte områder (se tabell).


Gode grunner til å installere en av våre sentralstøvsugere i ditt hjem

Selvrensende filter

Ergonomisk design

Kostnadsvennlig

Anbefales av Norges Astma og Allergiforbund

ANDRE LUFTVEIER

Lavt støynivå

NESE

SØVN

Enkel montasje

ØYNE

61% 44% 47% 48% REDUKSJON AV ALLERGISKE PLAGER Vitenskapelige studier har vist at sentralstøvsugesystemer er en effektiv måte å forbedre luftkvaliteten inne.

2


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM ALLIANCE 625 SB

Alliance er den nye serien i Beam familien. Med lekkert design og energieffektiv- og støysvak motor har vi skapt fremtidens rengjøringsmaskin. Serien har allerede oppnådd toppscore på hele 5 punkter hos Pluss X Award for innovasjon, høy kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet.

TEKNISKE DATA

• Beam Alliance 625 SB passer til leilig-

heter, rekkehus og mindre eneboliger. Med sitt lave energiforbruk har den likevel en ytelse du vil bli fornøyd med.

BEAM Alliance 625 SB

625

Luftmengde (l/s)

48.7

Vannsøyle (mmVS)

3250

Motoreffekt (W)

1500

toveis-kommunikasjon med slangen.

Lydnivå dB (A)

68

• Støvet filtreres gjennom Beams unike

Høyde (cm)

91

• Modellen er utstyrt med display og

GORE-Tex filter og kan i tillegg utstyres med HEPA utblåsningsfilter. • Denne støvsugeren er ideell for leilig-

heter der man ikke kan føre avgasser ut av bygget.

Diameter (cm)

38

Vekt (kg)

10.5

Kapasitet (l)

15

System Syklon eller pose Filtertype

S elvrensende GORE filter

Hepa filter

3

Art.nr. 010909

Sugeeffekt (AirWatt)

Valgfritt


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM ALLIANCE 675 SC

TEKNISKE DATA

• Beam Alliance 675 SC har lik størrelse

BEAM Alliance 675 SC

Art.nr. 010911

Sugeeffekt (AirWatt)

675

Luftmengde (l/s)

51.0

Vannsøyle (mmVS)

3480

Motoreffekt (W)

1600

Lydnivå dB (A)

68

• Denne støvsugeren er utstyrt med et

Høyde (cm)

91

litt mer avansert display enn 625 SB.

Diameter (cm)

38

Vekt (kg)

10.5

Kapasitet (l)

og GORE-Tex filter som 625 SB, men med kraftigere motor. • Denne maskinen passer utmerket til

store leiligheter, rekkehus og eneboliger.

15

System Syklon eller pose Filtertype

S elvrensende GORE filter

Hepa filter

Valgfritt

4


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM ALLIANCE 700 TC

TEKNISKE DATA

• Beam Alliance 700 TC har en ytelse

helt utenom det vanlige. Denne gjør jobben som svært få andre maskiner kan oppnå. Denne maskinen passer til store eneboliger eller til dem som helt enkelt vil ha det beste. Maskinen er selvfølgelig utstyrt med avansert display og Beams unike GORE-Tex filter.

BEAM Alliance 700 TC

Art.nr. 010912

Sugeeffekt (AirWatt)

700

Luftmengde (l/s)

52.9

Vannsøyle (mmVS)

3610

Motoreffekt (W)

1600

Lydnivå dB (A)

68

Høyde (cm)

108

Diameter (cm)

38

Vekt (kg)

11.5

Kapasitet (l)

15

System Syklon eller pose Filtertype

S elvrensende GORE filter

Hepa filter

5

Valgfritt


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM 285

TEKNISKE DATA

• Beam 285 passer til rekkehus, større

leiligheter og eneboliger. • Modellen leveres med en effektiv,

støysvak “flow-thru” motor og 15 liters støvbeholder. • Sentralstøvsugeren startes og stoppes

av innebygget automatikk via støvsugerkontakt eller støvsugerslange med av/ på bryter. • Maskinen kan også startes manuelt på

selve sugeenheten.

BEAM 285

Art.nr. 006214

Sugeeffekt (AirWatt)

605

Luftmengde (l/s)

63

Vannsøyle (mmVS)

2920

Lydnivå dB(A)

76

Høyde (cm)

89

Diameter (cm)

28

Vekt (kg)

9,5

Kapasitet (l) System

15 Syklon eller pose

Filtertype Selvrensende GORE filter

• Beam 285 har høy sugeeffekt og selv-

rensende filter.

6


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM 335

TEKNISKE DATA BEAM 335

Art.nr. 010973

Sugeeffekt (AirWatt)

590

Luftmengde (l/s)

58,2

Vannsøyle (mmVS)

2962

Lydnivå dB (A)

75

Høyde (cm)

89

Diameter (cm)

28

Vekt (kg)

12,7

Kapasitet (l) System

15 Syklon eller pose

Filtertype Selvrensende GORE filter

7

• Beam 335 passer til leiligheter, hytter og

mindre boenheter. • Modellen leveres med en effektiv,

støysvak “flow-thru” motor og 15 liters støvpose. • Sentralstøvsugeren startes og stoppes

av innebygget automatikk via støvsugerkontakt eller støvsugerslange med av/ på bryter. • Maskinen kan også startes manuelt på

selve sugeenheten.


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM 385

TEKNISKE DATA BEAM 385

Art.nr. 010979

• Denne maskinen er vår bestselger gjen-

Sugeeffekt (AirWatt)

670

Luftmengde (l/s)

64.6

nom mange år og er kjent for sin svært kraftige og driftsikre motor.

Vannsøyle (mmVS)

3352

Motoreffekt (W)

1800

Lydnivå dB (A)

75

Høyde (cm)

106.5

Diameter (cm)

28

Vekt (kg)

13.6

Kapasitet (l)

15

System Syklon eller pose Filtertype

• BEAM 385 brukes i store leiligheter,

rekkehus, eneboliger og hos dem som stiller ekstra krav til sugestyrke. • Den er utstyrt med det unike filteret fra

GORE-Tex®. • I tillegg har den AlphaSan® støvbehol-

der, som bryter ned lukt og mikroorganismer.

S elvrensende GORE filter

8


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

ÖSTBERG CVS100

TEKNISKE DATA

• Östberg CVS100 passer til leiligheter,

hytter og mindre boenheter. • Modellen leveres med en effektiv,

støysvak “flow-thru” motor og 15 liters støvpose. • Sentralstøvsugeren startes og stoppes

av innebygget automatikk via støvsugerkontakt eller støvsugerslange med av/ på bryter. • Maskinen kan også startes manuelt på

selve sugeenheten.

9

Östberg CVS100

Art.nr. 9590001

Sugeeffekt (AirWatt)

590

Luftmengde (l/s)

55

Lydnivå dB (A)

76

Høyde (cm)

55

Diameter (cm) Filtertype

28 Papirpose

Lengste rørstrekke (m)

75

Motor

5,7" Flow-Thru


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

ÖSTBERG CVS400

TEKNISKE DATA

• Östberg CVS400 passer til rekkehus,

Östberg CVS400

Art.nr. 9590002

Sugeeffekt (AirWatt)

605

større leiligheter og eneboliger.

Luftmengde (l/s)

56

• Modellen leveres med en effektiv,

Lydnivå dB (A)

76

Høyde (cm)

92

Diameter (cm)

28

Filtertype

S elvrensende GORE filter

Hepa filter

Valgfritt

Lengste rørstrekke

80

Motor

5,7" Flow-Thru

støysvak “flow-thru” motor og 15 liters støvbeholder. • Sentralstøvsugeren startes og stoppes

av innebygget automatikk via støvsugerkontakt eller støvsugerslange med av/ på bryter. • Maskinen kan også startes manuelt på

selve sugeenheten. • CVS400 har høy sugeeffekt og selvren-

sende filter.

10


SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM SC3500 ULTRA

Kanskje markedets aller råeste enbrukermaskin!

TEKNISKE DATA

• Beam SC3500 Ultra er den kraftigste

enbrukermaskinen på markedet Beam har utviklet. • Den er ideell til store boliger, barneha-

ger, mindre skoler og kontorer. • Den har to motorer som er parallelt

koblet, noe som gir en sugekraft utenom det vanlige. • Maskinen er utstyrt med et ekstra stort

GORE-Tex® filter og en AlphaSan® støvbeholder på 25 liter som er en stor fordel ved hyppig rengjøring.

11

BEAM Ultra

Art.nr. 010990

Sugeeffekt (AirWatt)

1200

Luftmengde (l/s)

122

Vannsøyle (mmVS)

3350

Lydnivå dB (A)

75

Høyde (cm)

106,5

Diameter (cm)

35.5

Vekt 22.7 Kapasitet (l) System Filtertype

25 Syklon eller pose

Selvrensende GORE filter


TEKNISKE DETALJER SENTRALSTØVSUGER BOLIG

FILTER

GORE-TEX® OG ALPHASAN®

Den suverent beste ytelsen

Våre sentralstøvsugere er utstyrt med det unike, eksklusive og selvrensende Gore-Tex® filteret. Med det høyteknologiske stoffet som Gore-Tex® filteret er laget av, unngår du at partikler setter seg fast. Du slipper derfor å tenke på rengjøring eller bytting av filter i din sentralstøvsuger. GORE-Tex® er så effektivt at eksosen fra maskinen ikke må føres ut av boligen. Likevel anbefaler vi i Östberg Norge dette, der det er mulig. AlphaSan® er innstøpt i støvbeholderen. Dette er et stoff som er spesielt egnet for å hindre vekst av mikroorganismer og dannelse av lukt.

Filtrerer ut 98% av partiklene som har størrelsen 0,3 mikron og større.

Ingen behov for rengjøring eller bytting av filter.

Filteret renser seg selv hver gang systemet slås av.

Ingen tap av ytelse.

Forlenger motorens levetid.

Ingen poser kreves.

Avgassene trenger ikke å bli ført ut av boligen (Utblåsning ut av boligen er valgfritt).

AlphaSan® syklonutskiller hindrer muggvekst, lukt og utvikling av mikroorganismer.

HVORFOR GORE-TEX® SELVRENSENDE FILTER ER SÅ MYE BEDRE: Det starter med at skitt og støv suges ut av huset direkte til sentralstøvsugeren. Her samles det i beholderen ved hjelp av sykloniske styrker. Større smusspartikler og allergener skilles ut fra støvsuget luft. Deretter fanger GORE-Tex® filteret partikler, så små som 0,3 mikron i størrelse, inkludert tobakksrøyk, bakterier og mugg. Avgasser føres så videre som eksos ut av huset. Andre systemer bruker mange av de samme funksjonene. Noen har sykloner. Noen har filtre. Noen har kun avgass. Men ingen av dem kombinerer alle disse funksjonene inn i samme enhet. Og ingen av dem benytter GORE-Tex® selvrensende filter. GORE-Tex® filteret mister ikke egenskapene sine over tid. 98% av partiklene på 0,3 mikron eller større blir filtrert ut. Andre filtreringssystemer klarer kun å fange mellom 30-80%.

Usynlig

Tobakksrøk Bakterier Pollen fra trær Sementstøv Plantepollen Støvmidd Allergener fra husdyr Menneskehår Muggsopp/sporer Svevestøv Husstøv

Se illustrasjonsvideo her!

Synlig

PROFESSJONELT TESTET GORE-Tex® selvrensende filter opprettholder sine egenskaper over tid og er helt unik sammenlignet med andre filtreringssystemer.

0.01

0.1 0.3

Normal størrelse på forurensningen

1

10

100

1000

(1 micrometer)

BEAM filtrer med 98% effektivitet på større enn 0,3 mikrons

Filter BEAM GORE-TEX®

ALPHASAN®

HEPA

BEAM Alliance 625 SB

Inkludert

Valgfritt

BEAM Alliance 675 SC

Inkludert

Valgfritt

BEAM Alliance 700 TC

Inkludert

Valgfritt

BEAM 385

Inkludert

Inkludert

HER ER FAKTA: Professional Testing Laboratory, Inc. Dalton, Georgia testet effektiviteten av en rekke ledende støvsugere. Systemet med den suverent beste ytelsen var sentralstøvsugeren med det eksklusive GORE-Tex® selvrensende filter.

HEPA FILTER HEPA filteret er valgfritt å montere. HEPA står for HighEfficiency Particulate Air og brukes for å fange opp de fineste støvpartiklenefanger som kan trigge astma- og

Östberg CVS100

allergisymptomer. Filteret må byttes hvert år.

Östberg CVS400

Inkludert

Östberg CVS1200

Inkludert

Valgfritt

Inkludert

12


TEKNISKE DETALJER SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM ALLIANCE

13

BEAM ALLIANCE SLANGEN Slangene har en toveiskommunikasjon mellom maskin og slangehåndtak. Dette holder deg oppdatert på maskinens status. Her kan du i tillegg til å skru av/på maskinen redusere sugekraften ved hjelp av pluss/ minus-bryteren. Det ovale utformede røret minsker friksjon/turbulens i røret og er med på å øke sugeeffekten.

INTELLIGENT SMARTSKJERM C Denne skjermen er Beam Alliance 675 SC og 700 TC utstyrt med. I tillegg til funksjonen som man har på B-skjermen viser denne tiden, motorhastighet, sugekraft, eventuelle feil osv.

EKSTRAUTTAK PÅ MASKINEN Åpnes enkelt ved å presse på lokket med en finger. Uttaket har tilkoblet svakstrøm som gjør det mulig å skru maskinen av/på med slangehåndtaket.

INTELLIGENT SMARTSKJERM B Beam Alliance 625 SB er utstyrt med denne skjermen. Den har innebygget bevegelsesensor som skrur på bakgrunnsbelysningen når du nærmer deg maskinen. I tillegg informerer den om når du skal tømme beholderen eller om det er motorfeil.

TRYKK- OG LØSNE-FUNKSJON Det er bare å presse på to punkter hvor som helst på ringen, så løsner beholderen. Tøm den og klikk den tilbake på plass. Enklere kan det ikke gjøres!

Smartskjerm

B

BEAM Alliance 625 SB

x

C

BEAM Alliance 675 SC

x

BEAM Alliance 700 TC

x


EKSTRAUTSTYR SENTRALSTØVSUGER BOLIG

BEAM ALLIANCE

KOMBINERT GULVMUNNSTYKKE Skift fra hardt gulv til tepper med et klikk på bryteren.

PARKETTMUNNSTYKKE For harde gulv.

3 I 1 MUNNSTYKKE Her har du radiator-, møbel- og gardinmunnstykke i ett og samme munnstykke. Når du ikke trenger det lenger fester du det i holderen under slangehåndtaket.

TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

Kombinert

Parkett

3 i 1 Munnstykke

010490

3 i 1 Munnstykkeholder

010491

010493

010494

BEAM ALLIANCE SLANGEPAKKE Leveres i 9, 10 og 12 meters lengde. Pakken inneholder slange, teleskoprør, kombinert gulvmunnstykke, parkettmunnstykke, 3 i 1 munnstykke + holder, munnstykkeadapter og slangeholder. TypeArt.nr. 9m Alliance m/reg.hastighetsbryter

010116

10m Alliance m/reg.hastighetsbryter

010117

12m Alliance m/reg.hastighetsbryter

010118

STØVSUGERSLANGER Beam Alliance støvsugerslanger leveres i 9, 10 og 12 meters lengde. TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

Beam Alliance 9m slange

010486

HEPA filterholder inkl. filter

010433

Beam Alliance 10m slange

010487

HEPA filter (kun filter)

010434

Beam Alliance 12m slange

010488

14


EKSTRAUTSTYR SENTRALSTØVSUGER BOLIG

ALLE MODELLER

STØVSUGERSLANGER Støvsugerslanger leveres i 9, 10.5 og 12 meters lengde med av/på bryter.

SLANGEPAKKE Leveres i 9, 10,5 og 12 meters lengde med av/på bryter. Pakken inneholder slange, teleskoprør, fire munnstykker, slangeholder og munnstykkeholder.

TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

9 meter av/på

010455

935 AV/PÅ (9m slange)

010106

10,5 meter av/på

010456

1035 AV/PÅ (10,5m slange)

010107

12 meter av/på

010457

1235 AV/PÅ (12m slange)

010108

KONTAKTER Godt utvalg i vegg- og gulvkontakter.

RØR Plastrør leveres i lengder på 1,12 m og 2,0 m med rørdimensjon på Ø 51 mm.

MONTERINGSPAKKER

TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

Hvit plast vegg

Rør a 1,12 m 51 mm pvc

010500

Monteringssett 1

010041

Børstet messing vegg/gulv

010505/010510

Monteringssett 2

010042

Hvit metall vegg/gulv

010506/010511

Monteringssett 3

010043

Krom metall vegg/gulv

010507/010512

TROMMESLANGE Vroom 7,3 meter slange monteres som et eget uttak. Slangen ligger i trommel og trekkes ut etter ønsket lengde.

15

MUNNSTYKKER Bredt utvalg av forskjellige typer munnstykker.

011540

VAC PAN "FEIEBRETT" Leveres i hvit, sort og rustfritt stål.

TypeArt.nr.

TypeArt.nr.

Vroom 7,3 meter slange

Sort

010420

Hvitt

010422

Rustfritt stål

010423

Vac Pan installasjonssett

010424

010426


NOTATER

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16


ÖSTBERG NORGE AS Org.nr. 939625593 Løxaveien 13, 1351 Rud Phone: +47 67 17 77 00 E-mail: post@ostbergnorge.no www.ostbergnorge.no www.beamvac.no

Profile for H. Östberg AB

Sentralstøvsuger bolig  

Sentralstøvsuger bolig