Page 11

HAUGESUNDS AVIS

SKUDEFESTIVALEN 2013 ● 11

FREDAG 28. JUNI 2013

Regulert biltrafikk Biltrafikken i Skudeneshavn blir også i år regulert. Reguleringen betyr at fartsgrensen settes ned til 30 km/t, og det blir forbikjøringsforbud på Fv 47 i Skudeneshavn – fra krysset Høynesveien og sørover under festivalen. Følgende gater/veier/torg stenges for kjørende trafikk med sperrebukker: Kaigata sperres delvis ved Ebeneser omreguleres av mannskap. Kaigata sperres ved Frelsesarmeen. Kanalvegen/Kaigata sperres i krysset Kanalvegen/ Kaigata. Kanalvegen sperres ved Rekkeveien. Torget sperres ved begge inn-/utkjørsler. Sørågadå sperres i krysset ved Veibelsbakken. Feilparkerte biler vil bli tauet bort på bileiers bekostning.

Lekejungel

skal bli mer glad i å spise fisk. I februar ga hun ut boken Fiskeretter for hele familien.

FOTO: THOR BRØDRESKIFT

Skudeneshavn skole og fritidspark anbefales for store og små. Her er det klatrevegg, slengtau og muligheter for ballspill.

Velkommen til CASTOR entreprenør Vi er en lokalt forankret ingeniør- og entreprenørbedrift for alle typer byggeoppdrag og entrepriseformer for Haugalandet og Sunnhordland. Castor ble 7 år i mai, og har på denne tiden bygget opp en referanseliste med mange faste og gode kunder – se: http://www.castorentreprenor.no/referanser/

Hvorfor velge Castor entreprenør as? En god opplevelse for byggherren En byggeprosess med struktur – uten å være byråkratisk Riktige og raske beslutninger Forståelse og ivaretagelse av byggherrens behov Best pris for rett kvalitet til avtalt tid Ordner alle formalia i tillegg til selve byggingen Kan tilby totalbudsjettering

VI AVKLARER – PROSJEKTERER – BUDSJETTERER – UTFØRER - DOKUMENTERER

VÅR VISJON er å hjelpe våre kunder med alle typer byggeprosjekt, slik at de får den beste gjennomføring uten at de «forsvinner» i mengden av store prosjekt hos store entreprenører. Castor entreprenør skal gi personlig og tett oppfølging til konkurransedyktig pris, kvalitet og tid.

Besøk vår nettside: http://www.castorentreprenor.no/ Kompetanse - kvalitet - effektivitet

TA KONT Tor Åge 95 40 50 50

Skudefest  
Skudefest