Page 1

utgave nr. 6

6. APRIL 2013

Suksessen fortsetter på Hemmingstad

Nye 24 eneboliger i rekke Vi legger nå ut nye 24 eneboliger i rekke en del tidligere enn planlagt. De første er stipulert overlevert allerede før jul. Vi holder visninghuset åpent mandag 8. april fra klokken 16.00 – 17.30.  SIDE 2–3

Tomter i Vågshagen side 8

Nytt prosjekt på Moksheim side 4–5

Fokus på Fritid

side 10–11


2

Salgssuksessen Hemmingstad Gård 24 nye eneboliger i rekke legges ut for salg!

F

ørst vil vi gratulere alle som allerede har kjøpt bolig på Hemmingstad. Vi er nå snart utsolgt for eneboliger i kjede på Hemmingstad. Derfor legger vi nå ut nye 24 eneboliger i rekke en del tidligere enn planlagt. De første er stipulert overlevert allerede før jul. Boligene blir på henholdsvis 118 og 136 kvm BRA, og inneholder de samme gode kvalitetene vi har blitt vant til på Hemmingstad. Ikke minst billig Husbankfinansiering!

Et utvalg kvaliteter: • Moderne, åpne og effektive planløsninger. • Materialvalg tilpasset arkitekturen. • Kjøkken/allrom med utgang til hage. • Stor stue med vedovn og utgang til terrasse over carport. • 3–4 soverom og 2 bad. • Carport med sportsbod og uttak sentralstøvsuger. • Varmepumpe og vedovn. • F lis/varmekabler i entre og på badene. • Omsøkt 80% Husbankfinansiering. Husbank. Husbankfinansiering er nå inne i en fase med historisk lave renter, også fastrenter. Har du ønske om ny bolig er det nå gunstigere å realisere enn på lenge. Vi vil være behjelpelig med både planlegging av familieøkonomi, og søknader mot Husbanken.

Uteområder. Boligene leveres innflyttingsklare, og med ferdig opparbeidet uteområder. Hemmingstad Gård vil fremstå med et stort grønt og frodig parkområde midt i hjertet av boligfeltet. I parken anlegges en aktivitetssti med apparater for egentrening og benker for avslapning. Langs parken vil sykkel-/gangstien Hemmingstad Allè strekke seg fra Spannavegen i vest til skogsbrynet og turområdet i øst. I området på framsiden av hovedhuset vil det være fem nærlekeplasser, en stor kvartalslekeplass og trivslespark med felles grillområde. Vi i Hemmingstad Gård Utvikling gleder oss over å se det ferdige resultatet vokse fram dag for dag. Skolekrets. Hemmingstad ligger i Rossabø skolekrets og skoleveien vil være kort og trygg for barna. Rossabø skole ønsker alle nye skolebarn velkommen! Flere gode barnehager i nærområdet. Dette blir siste muligheten til

Stemningsbilde fra en av boligene som nå legges ut for salg.

n Velkomme til visning pril .a mandag 8 .30 17 kl. 16.00–

å flytte inn i en ny, moderne kjedet enebolig vest for hovedhuset på Hemmingstad Gård. Sentralt beliggende i Haugesund med de fleste tilbud i gangavstand, flotte uteområ-

der, helhetlig arkitektur, spennende planløsninger og gunstig finansiering får du på kjøpet. Vi holder visningshuset åpent mandag 8. april fra kl 16 til 17.30. Du vil der få presentert

tegninger, beskrivelse og prisliste. Du kan også få en omvisning på tomten og i 3D modellen der både leiligheter og omgivelser er lagt inn, slik at du også kan plukke ut DIN favorittleilighet. Det er allerede åpnet for reservasjoner. Hemmingstad gård – Endelig hjemme!


3

Velkommen til visning av hus og tomter mandag 8. april kl. 16–17.30

Foto: Haakon Nordvik

Kort vei til skolen Han med vannkjemmet hår, hun med fletter. Begge med ransel på ryggen. På vei til første skoledag. Det blir ikke lange veien om du bosetter deg på Hemmingstad Gård med Rossabø skole som nærmeste nabo.

S

kolen er kanskje stappfull, gammel og litt sliten, men rektor Louise Kvitvang strutter allikevel av stolthet over skolen hun leder. Hovedsaken er at både lærere og elever trives så godt, dessuten er foreldrene veldig engasjerte i barnas skolehverdag. – Vi har et veldig godt elevmiljø, smiler hun. – Hvert år dokumenteres elevenes trivsel med elevundersøkelser, men det gode miljøet er noe både jeg som rektor og lærerne opplever hver eneste dag. Rossabø har vært med på Olweus siden programmet mot mobbing kom til Haugsund. Nå ser vi de positive resultatene av systematisk arbeid over tid.

Idrett og kultur. I 2011 vant elever fra Rossabø skole både gutte- og jenteklassen i skolestafetten for byens barneskoler. – Vi har mange elever som driver med idrett på fritiden, og også flere ansatte som er spesielt interessert i idrett, forteller Kvitvang. Rossabø skole feiret 100-års jubileum i 2011, og det var et travelt år for skolen, blant annet med en stor festforestilling i Festiviteten. – Vi solgte ut nesten fire forestillinger. Elevene jobbet kjempehardt med fremføringene sine, enten det var sang, dans

eller andre ting. Til vanlig har vi månedlige sangsamlinger. Dessuten arrangeres Rossabø Talenter i mai. Her plukkes det ett bidrag fra hver klasse, og så kåres det to vinnere fra 1–4 klasse og to fra 5–7 klasse. Alt fra dans og sang til instrumentalmusikk. I tillegg lager avgangselevene hver vår en forestilling som blir vist på Hemmingstad Kultursenter. Vi syns det er viktig at elevene får et forhold til kultursenteret med alle sine tilbud for ungdom.

Rossabø skole har dyktige ansatte som tar jobben sin seriøst og er genuint opptatt av at elevene skal ha gode dager både faglig og sosialt. – Vi har også et veldig engasjert Foreldrearbeidsutvalg som virkelig står på for ungene sine. Det er kjempeviktig for en skole at FAU er engasjert og at vi har et godt samarbeid mellom hjem og skole. Uteområdet på skolen er dessverre litt slitt, men nå står vi på en liste for å bli oppgradert. Nå i første omgang skal lekeapparatene på det området som er mest brukt av de yngste elevene skiftes ut. Til barnas beste. Stadig er det å lese i avisen at elevkapasiteten på Rossabø skole er helt sprengt. Da er det lett for at det blir en utfordring når det skal bygges flere hundre nye boliger i skolens område. – I første omgang ser vi på en grensejustering, forteller Kvitvang. Spesielt med tanke på at vår naboskole Brakahaug har ledig kapasitet. Haugesund kommune har nedsatt en gruppe som skal se på skolekretsgrensene i hele byen. Arbeidet har

• Byens flotteste parkområde rett utenfor døren. • Sentral, lun og solrik beliggenhet. • Bolig av høy kvalitet, bygget etter nye tekniske krav. • Funksjonelle løsninger i bolig. • Meget gunstig husbankfinansiering – 80% • Totalpakke – flytt rett inn høsten 2013.

Billig Husbanklån!

startet opp, og jeg er selv med i utvalget. Vi har sett på hvor dagens grenser går. Statistisk Sentralbyrå har også laget en forventet utvikling i forhold til befolkningen som vi legger til grunn. skolekrets. Det er en selvfølge at barn som bor på Hemmingstad Gård skal gå på Rossabø, samtidig må vi ved en grensejustering prøve å få til en glidende overgang i forhold til Brakahaug eller andre nærliggende skoler. Det er ikke sånn at vi automatisk ønsker å ta elever som er etablert på Rossabø ut av sitt vante miljø og plassere dem på en ny skole. Det blir spennende å se hvordan utviklingen vil være når det gjelder barn i barneskolealder etter at de forskjellige områdene på Hemmingstad Gård blir utviklet. Så får vi se hvordan den endelige løsningen blir når vi får mange nye innbyggere i vår skolekrets. Vi vil uansett gjøre vårt beste for at både barn og voksne skal trives her.  Tekst: Ingeborg Kringeland Hald

Månedlig rentekostnad – eksempler: 80% husbanklån med dagens rente* Leilighet kr 2.990.000,+ omk. Kr 2.855,-/3.965 etter/før skattefordel Enebolig i rekke kr. 3.590.000,- + omk. Kr 3.426,-/4.758,etter/før skattefordel *Fastrente 3 år 1,984% pr 15.01.2013. Husbankrente fastsettes alltid ved tidspunkt for utbetaIing og vil kunne avvike. Rest kjøpesum + omk. forutsettes dekket av egenkapital/annen finansiering Følg utbyggingen på Facebook

VÅR

LES HELE ARTIKKELEN I VÅRT MAGASIN!

Les mer av denne og flere andre spennende og inspirerende artiker i vårt innholdsrike boligmagasin: «Endelig hjemme»

FÅ MAGASINET GRATIS, FRITT TILSENDT! Send e-post med tittel «MAGASIN», ditt navn og adresse til: nilsts@bergesag.no

Kontaktperson

Nils Terje Solberg

Telefon: 982 29 321 nilsts@bergesag.no

www.hemmingstadgard.no


4

Moksheimtunet – salget starter nå!

Vi er stolte av å presentere vårt neste utbyggingstrinn på Moksheim! Først ut er 14 moderne utsiktsleiligheter på ca 94 kvm med terrasser både mot sør og nord. Og ikke minst – billig finansiering i Husbanken.

M

oksheim er et så populært boligområde at vi stadig får henvendelser om hva vi skal bygge, allerede før planene er ferdig. Neste trinn i utbyggingen er Moksheimtunet, som etterhvert vil bestå av eneboliger, rekkehus, og små og store leiligheter. Med andre ord noe for enhver

smak og lommebok. Berge Sag har bygget boliger på Moksheim i over to tiår. Nå synes vi det er på tide å legge til rette for både barnehage og en flott dagligvarebutikk når vi tar fatt på neste utbyggingstrinn. På Moksheimtunet vil du finne; • Åpen og solrik beliggenhet.

1600x1900

• Natursti langs bekken gjennom området. • Stor dagligvarebutikk. • Barnehage. • Gang/sykkelsti. • Lekeplasser og ballplass.

• Svømmebasseng. • Grendahus. • Sjø. • Flott turterreng. • Skogs/sykkelsti til Norheim. • Oasen kjøpesenter. • Tannlege, lege, apotek. • Treningssenter. • Buss til Norheim, Raglamyr og Haugesund sentrum.

En spasertur unna finner du; • Barnehager. • Skoler.

1600x1900

LXS 890

LXS 890

LXS 890

fasade mot nord

2120

2100x2100 3800x1000

fasade mot vest

3300

3200x2200

1000x1900

1210


5

1600x1900

1600x1900

1600x1900

etasjer. Terrasser både mot sør og nord. Gjennomgående leiligheter med moderne planløsninger, god standard, mulighet for 3 soverom, flott bad med separat vaskerom og vannbåren varme – for å nevne noe. Her kommer mer;

1600x1900

LXS 890

Vi er stolte av å presentere vårt nye utbyggingstrinn på Moksheim. Åpent og solrikt beliggende mellom Norheim og Vormedal, snaue 10 min. kjøretur fra Haugesund sentrum og indre kai. 2100x2100

3300

3200x2200

1000x1900

2120

Leilighetsbygg med 14 moderne utsiktsleiligheter på ca 94 kvm legges nå ut for salg. Leilighetene ligger i 2. og 3. etasje over en splitter ny dagligvarebutikk. Heis til begge 3800x1000

1210

3300

2100x2100

3800x1000

Velkommen til informasjonskveld torsdag 11. april mellom kl 16 og 18 i våre lokaler på Raglamyr (2. etasje i Berg-bygget, etasjen over Jula). Du vil der få presentert tegninger, beskrivelse og prisliste. Du kan også få en omvisning i 3D modellen der både leiligheter og omgivelser er lagt inn, slik at du også kan plukke ut DIN favorittleilighet. Det er allerede åpnet for reservasjoner!

Et utvalg kvaliteter: • Omsøkt 80% Husbankfinansiering. • Egne terrasser både mot sør og nord. • Utsikt over Karmsundet og Avaldsnes kirke. • Moderne planløsning. • Gjennomgående leiligheter. • Vannbåren varme. • Stue/kjøkken på hele 53 kvm! • 2–3 soverom. • Flott bad, eget vaskerom. LXS 890

LXS 890

2120

• Ca 94 kvm BRA. • Heis til begge etasjer. • Plass i carport med sportsbod. • Egen lekeplass.

LXS 890

LXS 890

LXS 890

n til Velkomme skveld n o j s a m r o Inf yr på Raglam .april torsdag 11 18.00 kl. 16.00–

fasade mot nord

fasade mot nord

fasade mot vest

fasade mot vest

1210

Kontaktperson 3200x2200

Nils Terje Solberg

1000x1900

Telefon: 982 29 321 nilsts@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no fasade mot sør

1300x2100

1300x1000

1300x2100

D C B A

1300x1000

REV.

Rekkverk, tekn,inst. vindu trapp. D Vindustørrelser og åpningsvindu C BEARBEIDING, IHHT, PLANER OG DETALJERB RAMMESØKNAD 2 A

TEKST

REV.

BUTIKK/LEILIGHETER BERGE SAG AS MOKSHEIM, KARMØY Tegnet av:

Arkitektkontoret

BREKKE HELGELAND BREKKE AS MNAL

LXS 890

fasade mot sør

fasade mot øst

Boks 29 - 5501 Haugesund

fasade mot Tlf. øst52 70 08 10

JOB

Godkjent:

FASADER

Dato:

15.03.13 JOB Rekkverk, tekn,inst. vindu trapp. JOB Vindustørrelser og25.02.13 åpningsvindu 22.02.13 JOB OG DETALJER BEARBEIDING, IHHT, PLANER JOB RAMMESØKNAD 24.01.13 2 DATO:

TEKST

301012

Erstatning for:

MNAL

Tlf. 52 70 08 10

DATO:

JOB JOB JOB JOB

Sign.

BUTIKK/LEILIGHETER BERGE SAG AS MOKSHEIM, KARMØY

Erstattet av: Tegnet av:

Godkjent:

JOB 1:200(A3) BREKKE HELGELAND Prosj.nr.: Tegn.nr.: Rev.: BREKKE AS FASADER D 150 Boks 29 - 5501 Haugesund 10759 Arkitektkontoret Mål:

15.03.13 25.02.13 22.02.13 24.01.13

Sign.

Dato:

301012

Erstatning for: Mål:

Erstattet av:

1:200(A3)

Prosj.nr.:

Tegn.nr.:

10759 150

Rev.:

D


6

Rindane 67 Førresdalen l

94 kvm selveier leilighet Finansiering: Leilighetene er laget for kravene til Husbanken og det forventes husbankfinansiering.

l

l

Pris: 2.890.000

Kontaktperson

Nils Terje Solberg

Telefon: 982 29 321 nilsts@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no Leiligheter i rekke – Rindane 67. 

Visning april tirsdag 9. 17.00 kl. 16.00–

Finansiering Husbanklån • Fastrente på 2,9% • 30 års løpetid • 20 års fastrente • 8 års avdragsfrihet Eksempel: leilighet Ved egenkapital på 558.000,fastrente på 2,9% på Husbanklån fra kun kr. 



5.404,-

PR. MND*

Forutsetter husbankfinansiering med 20% egenkapital, 30 års nedbetalingstid og 8 års avdragsfrihet.

illustrasjonsbilde

Flotte leiligheter Rindane 67 – Husbankfinansierte leiligheter som ligger fint til, høyt i terrenget i Førresdalen i Tysvær kommune.

F

rister det med din egen nye leilighet? Livskvalitet handler blant annet om å bo godt. I Førresdalen kan vi tilby lyse og trivelige leiligheter med tre soverom, heis og garasje i Rindane 67. De 12 leilighetene i Rindane 67 ligger høyt i terrenget, noe som sikrer lys og utsikt.

Tysvær kommune er kjent for sine gode tilbud til sine innbyggere, uansett livsfase. Det er kort avstand til dagligvarebutikker og ti minutter med bil/buss til Raglamyr, med et svært godt utvalg av butikker. Adkomst fra Haugesund; kjør E134 østover mot Aksdal. Ta til venstre rett etter tunellen i Førresfjorden. Ta deretter første veg til høyre opp bakke. Leilighetene ligger på venstre hånd etter ca 200 meter.

Bilde fra byggarbeid i Førresdalen.

Innhold: Leilighetene inneholder entre, tre soverom, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken og terrasse. Stor sportsbod i første etasje ved med garasjen.Felles eiet tomt. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen og beplanting. Gjesteparkering på egne plasser. Nærlekeplass.

Leilighetene leveres med eik-/askparkett på gulv, malte gipsplater på vegger, solrik terrasse, flott bad med vaskerom-løsning, balansert ventilasjon, gasspeis, sentralstøvsuger, opplegg for TV, data og telefon. Parkering for to biler i egen garasje, romslig sportsbod, livsløp-standard.


7

VI hJeLPer deg å Få JoBBen gJort

nå er det takdager hos XL-BYgg Berge sag! Enten du skal legge nytt eller fikse på det du har skal du ta deg en tur på XL-BYGG sine Takdager. Der står tak-eksperter som virkelig bryr seg om ditt prosjekt klare til å hjelpe deg. De kan svare deg på spørsmål enten du skal gjøre jobben selv eller sette den bort. Takdag arrangeres i samarbeid med:

Ølensvåg Tlf 53 77 54 00 Man-fre 7-17

xl-bygg.info/tak


8

Sentral beliggenhet Nygata 13 Haugesund l

l l l l

l

l

T re roms andelsleilighet i 3. etasje. Bruksareal 84 kvm. Byggeår 1920. Soneparkering. Andel fellesgjeld kr. 500.000,Husleie kr. 4.583,pr. mnd. Prisant. kr. 890.000,+ omk.

Kontaktperson

Magne Jensen

Telefon: 982 29 314 magnej@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

Meget sentral toppleilighet, Grytå i Haugesund Lys og trivelig toppleilighet med god standard meget sentralt beliggende i Haugesund sentrum. Kort gangavstand til HSH og alle byens fasiliteter. Beliggende i 3. etasje og har 2 gode soverom, kjøkken/ stue i åpen løsning, stort flott flislagt bad/vaskerom, gang, bod ute i gangen samt bod i kjeller. Leiligheten er modernisert i senere tid med helfliset bad, eikeparkett på gulvene og hvitmalte vegger/tak. Adkomst; fra rundkjøringen ved stadion – følg Skippergata mot sentrum, ta inn til venstre inn Breidablikgata, ta så til venstre ved Nygata. Eiendommen ligger da på høyre side.

Visning april tirsdag 9. .30 17 kl. 17.00–

Vågshagen 4 Ølensvåg Vindafjord kommune l Boligtomter 615–840 kvm l Pris: 620.000–680.000

Tomter i Ølensvåg Kontaktperson

Nils Skålnes

Telefon 982 29 309 E-post nilss@bergesag.no

Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

På Vågshagen har vi lagt vekt på å få et godt bomiljø med en god regulering, tomteplassering og med lekeplasser i nærmiljøet. Vi kan tilby nye eneboligtomter i Ølensvåg. Tomtene har solrik og lun beliggenhet. Med hus i Vågshagen bor du meget sentralt i Ølensvåg. Boligfeltet har en plassering som gir en trafikksikker adkomst til barneskole og barnehage, samt kort vei til fritidsaktiviteter både sommer og vinter. Beliggenheten av tomtene er i enden av feltet, og har dermed lite eller ingen gjennomgangstrafikk. Mange lokale og utfordrende arbeidsplasser i nærområdet.

g– For visnin kontakt es Nils Skåln 9 309 tlf. 982 2


9

Har du tomt og trenger hus? Berge Sag AS bygger gjerne hus på din tomt, og tilbyr et stort utvalg hustyper både fra Blinkkjeden og sin egen serie med Fornufthus.

Ofte har kommunen også begrensninger i forhold til størrelse, høyde og takvinkel. Vi hjelper til sånn at du får mest mulig ut av eiendommen din, også når det gjelder å utnytte solen og gjøre det beste ut av vindforholdene. Vurderingen av tomten gjør vi selvsagt helt uten forpliktelser for deg.

Byggefirmaet tilbyr sin kunnskap rundt hele den prosessen det er å bygge hus, fra vurdering av tomten via søknadsprosessen til selve byggingen. Det er en stor fordel å få med seg den boligkompetansen et erfarent byggefirma sitter på når du skal realisere målet om å bygge egen bolig.

Riktig hustype. Gjennom Blink-kjeden har Berge Sag AS en rekke forskjellige hustyper i tillegg til egenutviklede hus i Fornuftserien, men det bygges også hus der kunden selv har vært hos arkitekt og fått tegnet det huset de har sett for seg . – Hvis kunden kommer med egne tegninger, enten de er tegnet av arkitekt eller er skisser på et matpapir, bruker vi disse videre i prosjekteringsarbeidet.

Magne Jensen selger til daglig hus for Berge Sag AS, som er den største og mest erfarne boligbyggeren i distriktet. Han har dermed tilgang på all den kompetansen en husbygger kan ha bruk for i prosessen. – Det er mange elementer som skal stemme når ønske om eget hus skal realiseres. Det første vi gjør i forhold til tomten er å vurdere hvilken bolig som passer. Ikke alle hus passer like godt til alle tomter. For eksempel egner ikke alle steder seg til å bygge hus med kjeller.

Av ferdighus vil jeg spesielt nevne «Minde» som er et veldig populært hus. Det er et storslagent herskapelig hus som passer godt for en moderne familie som ønsker god plass. Hvis du da ikke vil skape ditt helt unike hus. Vi har egne arkitekter som kan utvikle akkurat det huset du vil. Men vi kan også tilby arkitekttegnede eneboliger med en gjennomtenkt planløsning til

«Minde» er et veldig populært ferdighus. Et herskapelig hus som passer godt for en moderne familie som ønsker FOTO: BLINK-HUS god plass. 

overkommelige priser. Eneboliger vi har utviklet med tanke på den som både vil ha noe spesielt, men som allikevel ønsker fordelen av at enkelte elementer er ferdig gjennomtenkt. Vi kaller disse husene for Fornuft og har gitt dem navn

som Urban, Samtid og Klassisk for å gi en pekepinn på hvilken stil boligene har utvendig. Berge Sag AS har salgskontor både i Haugesund og Ølensvåg, samt eget trelastlager i Ølensvåg. Alle involverte i byggepro-

sessen fra innkjøpere, via byggeledere til snekkerteam har lang erfaring med husbygging. – Vår filosofi er å gi alle huskjøpere en trygg byggeprosess, forklarer Magne Jensen.

Veimtoppen Førresfjorden Tysvær kommune l l

Boligtomt 575 kvm Pris: 600.000

Tomt i Førresfjorden Boligfeltet Veimtoppen ligger sentralt, og samtidig landlig til med kort vei til skole. Feltet ligger i et etablert boligområde. Fra Veimtoppen er det flott utsikt over Førresfjorden og fine turmuligheter både sommer og vinter, både mot Stakkestad og i fjellene rundt.   Feltet ligger i Tysvær kommune, som har Aksdal som sitt sentrum. Der ligger kjøpesenter, og Tysværtunet kulturhus som bl. a. inneholder svømmehall, bibliotek, kino og mye annet.   Adkomst fra Haugesund: Kjør E 134. Ta til venstre rett før tunnelen i Førresfjorden. Følg veien forbi skolen, og rett frem i rundkjøringen. Feltet ligger på venstre side oppi bakken.

Kontaktperson

Magne Jensen

Telefon: 982 29 314 magnej@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

g– For visnin kontakt sen Magne Jen 9 tlf. 982 2

314


10

Fokus på fritid Vi legger forventingene høyt! Først og fremst til oss selv. Du er hjertelig velkommen til en hytteprat med oss. Vi i Berge Sag Fritid skal rett og slett være et litt tryggere valg!

B

erge Sag Fritid er en avdeling i Berge Sag Gruppen. Dette for å spisse og sette ekstra fokus på dette med fritid. Skal vi være sikre på at våre kunder får minst det de forventer, da må vi virkelig vite hva vi snakker om, og ha kunnskap om det vi driver med. At vi i Berge Sag har en egen «fritidsavdeling» er nettopp for at du som kunde skal være 100% trygg på at dette kan vi! Når du og dine skal investere i en hyttetomt og deretter i hytte, skal du vite at det er nettopp det vi er

eksperter på i Berge Sag Fritid. Vi har levert og produsert på høyeste nivå i over 100 år, og det skal merkes! Nå er det kanskje din tur til å nyte godt av det vi har lært?

Vi er ikke i tvil om at vi, samme med deg og dine, kommer fram til en løsning som treffer der den skal! Du er hjertelig velkommen til oss i Berge Sag Fritid.

plusshytta og blinkhytta Vi kan tilby to ulike konsepter med et utall hyttemodeller. Har du din egen modell? Ja, så bygger vi gjerne den også. Vi har utviklet et konsept som heter PlussHytta. Hyttemodeller der du først og fremst skal gå i pluss når det gjelder økonomi, plassutnyttelse og enkel byggeprosess. Her kan du «bare» kjøpe byggesettet eller få oss til å gjøre deler av, eller hele prosessen. Disse hyttene gir pluss og overskudd på mange ulike områder. For de som ønsker litt mer skreddersøm kan vi anbefale BlinkHytta. Mange modeller å velge mellom, der du også kan gjøre dine egne tilpasninger. Det hander om å treffe midt i blinken!

Runar Berge, leder for Berge Sag Fritid

Solrike tomter på Vågslid Vi kan friste med flotte, solrike tomter på Fjellstad/Svarttjønnåsen – et skjermet og flott hyttefelt uten byggeklausul. Alle tomter, både nye og gamle, har fått regulert inn veg fram til hytta. Tomtene har vann,

strøm og avløp fram til tomtegrensa. Adkomst fra Haugesund: Følg E-134 mot Oslo. Fra skitrekket på Vågslid fortsett du videre ca 5 min. Feltet ligger på høyre side. Se stort skilt. Pris: 590.000 – 1.190.000

Kontaktperson Per O Berge, telefon 982 29 310, perb@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no


11

Innflyttingsklare hytter ølensfjorden

Pris: 2.840.000,-

Idyllisk på Vaka Vi har innholdsrik hytte med båtplass til salgs, den ligger idyllisk til på Vaka ved Ølensfjorden. Med fire soverom ligger alt til rette for trivelige dager på hytta med venner og familie. Hytta har ferdig innredet hems som inneholder to soverom og en loftstue. I første etasje er det to soverom, kjøkken/stue, bad og gang. Det er lagt til rette for at en kan lage til bad på hemsen. Adkomst fra Ølensvåg; følg vegen mot Bjoa ca 5 km. Ta av ved skilt til Vakafeltet. Kontaktperson Jarle Troland, telefon 982 29 316, jarlet@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

røldal Pris fra: 390.000,-

Utsiktstomter i Røldal

bjoa

Pris: 2.790.000,-

Sjøutsikt i Grunnavåg Vi har fritidsbolig med båtplass klar til deg nå! Hytta ligger idyllisk til ved innløpet til Ålfjorden, med utsikt over sunnhordlandsbassenget. I gåavstand har du tilgang på en koselig sandstrand, og båtplass. Alt ligger til rette for fine dager med sjø, bading og fisking. Hytta inneholder kjøkken/stue, to soverom, bad, bod og entrè. Mulighet for innredet hems. Adkomst fra Ølensvåg; følg veien mot Bjoa i ca 10 min. Ta av til høyre ved tomteskilt Grunnavåg. Kontaktperson Jarle Troland, telefon 982 29 316, jarlet@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

røldal Pris: 2.960.000,-

Hytte på Liamyrane

Røldal er en liten bygd i Odda kommune, med ca 600 innbyggere, og ligger sentralt i forhold til byene Haugesund, Stavanger, Bergen og Kristiansand. Bygda er en attraktiv turistplass både sommer og vinter. Røldal har et levende sentrum med bensinstasjon, Coop-dagligvarebutikk, minibank, campingplasser, skysstasjon, og ikke minst Røldal stavkyrkje fra 1200 tallet. Vi har hyttetomter til salgs på Liamyrane hyttefelt ved YX-stasjonen i Røldal.

Hytta ligger nydelig til, vestvendt og med solrik utsikt over Røldalsbygda og vatnet. Området rundt feltet og Texacostasjonen vil om få år bli den mest sentrale plassen i Røldal, da tunnelen fra Seljestad mot Vågslid kommer ut her. Hytta inneholder kjøkken/stue, fem soverom, bad og entrè. Parkering på egen tomt med plass til to biler.

Kontaktperson Jarle Troland, telefon 982 29 316, jarlet@bergesag.no

Kontaktperson Per O. Berge, telefon 982 29 310, perb@bergesag.no


12

Velkommen til ukens visninger Hemmingstad Gård Vi holder visningshuset åpent mandag 8. april fra kl 16.00 til 17.30.

Toppleilighet i Nygata i Haugesund. Visning tirsdag 9. april kl. 17.00–18.00

Leiligheter, Rindane 67 i Førresdalen. Visning tirsdag 9. april kl. 16.00–17.00

Leiligheter, Moksheimtunet

Velkommen til informasjonskveld på Raglamyr torsdag 11. april kl. 16.00-18.00

Ølensvåg

Raglamyr

Berge Sag og Trelast AS Gjerdevik , 5582 Ølensvåg Telefon 53 77 54 00 Faks 53 77 54 01

Berge Sag og Trelast AS Berg Senteret, Longhammarvn. 36, 5536 Haugesund

Følg oss på facebook www.facebook.com/BergeSag

Layout og produksjon: Mediehuset Haugesunds Avis l Distribusjon: Edda Distribusjon l Trykk: Bladet Sunnhordland

l

Opplag 34.000

BergeSagBoligavis  

BergeSag Boligavis 6 april