Page 1

ANNONSEBILAG UKE 19 - 13. mai - 2011

VORMEDAL, MOKSHEIMÅSEN 123

Torvastad, Aunåvn. 9

Frakkagjerd, Nappatjørn 64

Haugesund, Fridtjof Øvrebøsgt. 30


Vi har de mest fornøyde kundene! Hilsen oss i EiendomsMegler 1

AKTUE LT

Pussetips

DEN GODE MARKEDSFØRINGEN Hvorfor velger så mange bo­ ligeiere EiendomsMegler 1 når de skal selge?

til bunadssølvet

Foto: Shutterstock

Hekketid Ekspertene råder dem som ønsker en tett og fyldig hekk å klippe den ofte. Hver stuss stimulerer veksten. En hekk som ikke klippes blir bred, men glissen inni. En riktig klippet hekk skal være smalere øverst enn nederst, slik at lys kommer til. Generelt er tiden fram til midtsommer et godt tidspunkt for moderat klipp. Velg en dag med tørt vær og se til at hekken er tørr– uten dugg eller regn. Da unngås bløte løv som klistrer seg til redskapene. Hvilken klipp som trengs, er avhengig av hekkens alder og type. Mens det i enkelte tilfeller er nok med en formklipp er det i andre tilfeller avgjørende med grundige kutt. Et par sjekkspørs­ mål, så er du klar: Er skjøteledningen lang nok? Når du opp til toppen uten stige, eller kan noen ekstra trinn være til god hjelp? Godt verktøy og riktig arbeidsstilling letter arbeidet.

De gode rådene finnes, enten du har lyst, oksidert eller gammelforgylt sølv. Alle tre typer kan med fordel legges i zalo- eller grønnsåpevann med en liten dæsj salmiakk i. Skulle ikke sølvet bli fint etter det, kan du pusse. På lyst sølv fungerer sølvklut og sølvkrem godt. En tannkost hjelper deg å komme til i kriker og kroker. Sølvdypp kan også brukes til denne typen sølv. Rogalandsbunaden er kjent for sitt oksiderte sølv. Dette skal kun pusses med pusseklut på overflatene. Det som er oksidert skal forbli mørkt og skal ikke pusses. Sølvdypp skal ikke brukes. De samme reglene gjelder også gammelforgylt sølv. For dem som har sølv som er montert på drakten er det viktig å skjerme stoffet for pusseflekker. Legg en gammel fille på området ved sølvet som skal rengjøres og puss forsiktig, eventuelt ta sølvet av drakten før du starter for å unngå skjem­ mende flekker. Når den store dagen er over og sølvet skal pakkes vekk: Legg det i plastikkposer– da holder det seg fint lenger! Kilde: Bunadseksperten, Bergen Husflidlag.

En avgjørende årsak er god markedsføring. Min viktigste utfordring er derfor å utvikle vår kom­ munikasjon slik at din bolig viser enda tydelige­ re igjen i markedet. For å få til dette må vi lytte, lære og ha de høyeste mål for hvordan vi skal profi­ lere din bolig. I denne utgaven av bolig­ avisen vil du finne en rekke boliger for salg. Spente eiere venter forventnings­ fullt på markedets reak­ sjon. I den anledning vil jeg gjerne få ønske dem lykke til med salget. Håper at både respons fra potensielle kjøpere, salgs­ pris og vår service er i tråd med forventningene. Vårlig hilsen

Kilde: DinSide.

Leiv Helge Kaldheim Daglig leder/megler

Foto: David Clay

Flaggtider Foto: Shutterstock

Rabarbragleder Tiden fram mot Jonsok er rabarbraens tid. Innen da må den høstes, før planten går i stokk og får usmak. Rabarbra­ planten har den utrolige egenskapen å alltid greie seg. Tross skrinn jord, neglisjering og lite stell gjennom året strutter den alltid med sitt rødgrønne, søtsyrlige nærvær på forsommeren. Som matplante er den uovertruffen – kalorifattig og vitaminrik. Ideell til syltetøy, kompotter og saft. Deilig i pai, eller som del av smoothie eller salat. For ikke å snakke om det opplagte valget: Rabarbrasuppe. Og hvordan suppen lages? Kok vann, sukker og rabarbra. Smak til med det søte til du er fornøyd. Så enkelt og så godt.

Flagg er et viktig symbol for folk i hele verden, og både egne og andres flagg skal behandles med respekt. En måte å vise respekt på, er å få det opp og ned til rett tid. Her synder mange! Fra og med mars til og med oktober skal flagget hei­ ses klokken 08.00, i november til februar skal det heises klokka 09.00. Flagget skal fires ved solnedgang, og senest klokka 21.00: I Nordland Troms, Finnmark og på Svalbard og Jan Mayen gjelder spesielle regler om vinteren. I måne­ dene november-februar heises flagget klokken 1000 og fires klokken 15.00. Reglene for flaggtiden er laget fordi flagget ikke skal henge i mørket. Flagget skal dessuten henge høyt, være synlig og vaie fritt.

Tips til smått&godt?

ingrid.milde@oktan.no

EiendomsMegler 1 Haugesund Telefon: 52 80 98 80 e-post: haugesund@em1.no Adresse: Sørhauggaten 150, Haugesund


Annonsebilag

Leksjon 5: Valg av megler

OKTAN STAVANGER. FOTO: SHUTTERSTOCK

BOLIGSKOLEN

Gjennom Boligskolen, en ukentlig artikkelserie, loser vi deg steg for steg gjennom hele prosessen, slik at du blir tryggere når du skal handle bolig. Kom gjerne med innspill eller spørsmål underveis. Send sms med kodeord Boligskolen til 02002.

”Det holder vel med annonsering på finn.no?” Ukens par har har arvet et hus av en eldre tante. Etter mange diskusjoner frem og tilbake, har de bestemt seg for å bli boende der de bor, og selge det huset de har arvet. De sitter godt i det økonomisk, men ønsker naturlig nok å få mest mulig igjen for salget. Noen har rådet dem til å selge huset selv, bare gjøre kort prosess og legge huset ut på finn.no. I dagens marked regner de med å få solgt huset med en gang. Dette anbefaler vi ikke. KONTAKT FAGPERSONER Bolighandel er utfordrende og det er mange fallgruver. Det er mye å ta hensyn til, og det ideelle er å være godt forberedt og trygg på at det ikke dukker opp overraskelser i ettertid. EiendomsMegler 1 vet hva som skal til for å selge en bolig, og lover en optimal markedsføring av boligen din. Du trenger flest mulig interesserte, og vår markedsføring sikrer deg at flest mulig får vite at boligen er til salgs: Omtale i vår egen boligavis, avisannonser, annonser på internett, flotte salgsoppgaver og tilstedeværelse der folk søker etter bolig. Vi gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd. Det kan være lønnsomt å la erfarne eiendomsmeglere styre budrundene. Enten du har bestemt deg for å selge eller bare lurer på hva boligen din er verd, kan eiendomsmegleren foreta en besiktigelse av boligen din. På grunnlag av dette og innhentede opplysninger, kan du få en vurdering av antatt slagsverdi. Vanligvis utarbeider EiendomsMegler 1 en slik rapport i løpet av 24 timer. Eiendomsmegleren har god lokalkunnskap og grunnleggende kjennskap til kundens behov. God kjennskap til boligmarkedet, prisnivået og hvilken type kunder som passer hvor, er en selvfølge. Stor kontkatflate med kjøpere betyr at vi vet hvem som er på jakt etter bolig.

Markedsføring

4 meter fra boliglånet – alt i ett

Hvor mange interessenter trenger du? Flest mulig, selvsagt. Vi lover en optimal markedsføring av boligen din. Du trenger flest mulig interesserte, og vår markedsføring sikrer deg at flest mulig ønsker å se din bolig gjennom fristende bilder, gode beskrivelser og grundig presentasjon av alle fakta. Vi utarbeider flotte salgsprospekt, har annonser, egne boligsider i lokal eller regionalaviser, noen regioner har ukentlig boligavis med mulighet til også å ha en helsides redaksjonell omtale av boligen, salgsplakater/ vindusutstilling i EiendomsMegler 1 sine kontorer og en del av bankens kontorer, profesjonell fotograf, tilrettelagt for facebook, delicious.com, utvidet prospekt og nettanonsering og på finn.no, samt nettannonsering på eiendomsmegler1.no, visninger og visningsvarsel på mobil, samt egen Iphone-applikasjon.

EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 SR-Bank er samboere. Det er vår filososfi at vi skal være et finanshus hvor du kan få råd og hjelp om alt som har med din privatøkonomi å gjøre. Nærhet til kundene gjennom et stort nettverk av kontorer, og nærhet til alle tjenester straks du er innenfor dørene, er en modell vi tror på og som kundene gir god respons på.

Eierskifteforsikring Som selger er du ansvarlig for feil og mangler i fem år etter salget. Konstruksjonsfeil eller sopp og råte- problemer i forbindelse med våtrom er det vanligste. Våre meglere kjenner utfordringene og vil kunne være gode rådgivere i forhold til boligens tilstandsrapport og vi anbefaler eierskifteforsikring der det vil være fordelaktig. (Egen kjøpsforsikring for kjøpere.)

Salgsgaranti Prisantydning Prisantydning betyr den pris eiendomsmegler forventer at eiendommen skal selges for. Dette er en veiledende pris for kjøperen. Prisantydningen er ikke bindende for selger. Enten du har bestemt deg for å selge, eller bare lurer på hva boligen din er verd.

Bedre priser Å selge bolig handler først og fremst om å finne den rette kjøperen, og de beste prisene oppnås når det er flere som viser stor interesse med i budrunden. Erfaring og lokal kunnskap gjør at vi ofte vet hvem som er på jakt etter nettopp din type bolig.

Intet salg, ingen kostnad. Det er vårt løfte til deg som skal selge bolig. Egentlig er det et tøft løfte, men vi er trygge på at vi skal lykkes sammen. Vi gir løftet basert på vår erfaring og våre rutiner, som gjør oss sikre på at vi vil finne den riktige kjøperen som er villig til å betale den riktige prisen for boligen din. For at vi skal være enige om hvor vi skal legge listen for salget, anbefaler vi at du bestiller en boligsalgsrapport som gir en detaljert status på boligen din.

Neste uke: Visning for selger Første fase

Kjøpe bolig

Selge bolig

Valg av megler

Visning

Prisen

Oppgjøret

Ny hverdag


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Søre Bydel

Brl leilighet

Toppetasjen/Oppgradert/ God beliggenhet.

Koselig tun og landlig beliggenhet.

Like nord for Opelbygget. Rolige omgivelser tilbaketrukket fra hovedveier, men samtidig kort avstand til ulike fasiliteter i søre bydel som Amanda, Brakahaug sentrum m.m. Pen og velholdt leilighet med fliselagt bad og nyere hvit kjøkken. Innredet i lyse farger.

Høyre side før kommunekaien og like nord for skolen. Mindre gårdsbruk bestående av innholdsrikt bolighus, enkel løe, vedhus og naust. Det meste av areal er utmark. Ingen bo og driveplikt. Koselig tun ved boligen. Boligsalgsrapport foreligger.

Prisantydning: Andel fellesgjeld: Totalt: Omkostninger: Felleskostnad: Medlemsfrist: P-rom/bra: Byggeår: Eierform: Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Torvastad

Auklandshamn-Småbruk m/ naust

kr 1 090 000,kr 127 859,kr 1 217 859,kr 1032,kr 2 415,- pr. mnd. emt forkjøpsre ca. 57/57 kvm. 1962 Andelsleilighet Valkyriegt 17 d Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110363 Ons. 16:15-17:00

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 350 000,ca. 2,7% ca. 111/111 kvm. 5 1916 92514 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Mjånesvegen 25 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110379 Neste fredag 16:30-17:15

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 000 000,ca. 2,7% ca. 235/260 kvm. 5 1984 720 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Aunåvn. 9 Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110399 Ons 18. mai. 16:15-17:00

Stor, flott enebolig m/nydelig hage, hagestue og frittl. garasje

Populær, barnevennlig beliggenhet på Storasundsfeltet Innholdsrik enebolig m/stort kjøkken m/ny innredn. og integr. hvitevarer, kjekk vinkelstue m/nyere vedfyr samt utg. hagestue m/peis og skifergulv, 2 fliselagte bad, gjestewc, kjellerstue m/vedfyr, vaskerom og verksted. Parkmessig hage m/flott steinarbeid og rikelig beplantning. Boligsalgsrapp. Motta visningspåminnelse. Send "70110399" til 2140.

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Kopervik

Hasseløy

Enebolig

Selveierleilighet

Innholdsrik, eldre enebolig med stor tomt og attraktiv bellighenhet

Pent oppusset leilighet med 2 soverom Sentralt beliggende leilighet like ved småbåthavnen på Hasseløy. Leiligheten holder god standard og er oppusset med bl.a. malte veggflater, nye gulv og flislagt baderom (-09). Bør sees for korrekt inntrykk!

Sentrumsnær beliggenhet i etablert boligområde. Kort avstand til skoler, barnehage og butikk. Boligen holder hovedsakelig enkel standard og oppgradering bør påregnes. Velkommen på visning!

Søre bydel

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 390 000,ca. 2,7% ca. 144/189 kvm. 3 1961 1135 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 250 000,ca. 2,7% kr 432,- pr. mnd. ca. 67/81 kvm. 1951 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Askehagen 13 Håkon Andre Nilsen 52 80 98 71 / 922 86 486 70110402 Ons 18. mai. 16:15-17:00

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Madsegt. 1 Håkon Andre Nilsen 52 80 98 71 / 922 86 486 70110400 Ons 18. mai. 17:30-18:15

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 790 000,ca. 2,7% ca. 337/416 kvm. 7 1974 783 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Svehaug 6 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110080 Ons 17:15-18:00

Stor enebolig m/ separate boenheter

Jevnlig vedlikeholdt familiebolig tilrettelagt for utleie deler av boligen. Gode leieinntekter. Nordøst for Ford. Svehaug. Vestvendt og solrikt. Tomt er tilrettelagt for minimalt med vedlikehold. Stor hoveddel m/ 4 soverom. Kjekke adskilte uteområder for boenhetene. Hoveddel har terrasse på flere nivåer.God parkering på egen grunn. Asfaltert gårdstun. Motta visningspåminnelse. Send "70110080" til 2140.

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Kvalvåg

Moksheim

Fritidseiendom

Leilighet i første etasje

Landlig beliggenhet. Godt vedlikeholdt.

Gjennomgående god standard. Velholdt. Disponerer egen hage.

Kvalvåg ved Ålfjorden i Sveio på oppsiden av veien og nord for Fjon campingplass. Hytten er merket med til salgs skilt. Innredet areal over to plan. Pent opparbeidet tomt med plen og prydbusker. Stort gårdsrom. Solrikt. Det meste av inventar overtas av ny eier.God parkering på egen grunn.

Nordre bydel

Velholdt flott leilighet med vestvendt og solrik beligggenhet. Gode og rommelige løsninger m/ stor stue, kjøkken og separat bad og vaskerom. Egen bod i forbindelse med leil. Bør sees for rett inntrykk.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 090 000,ca. 2,7% ca. 92/92 kvm. 2+ kjellerstue. 1967 1112 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 550 000,ca. 2,7% kr 500,- pr. mnd. ca. 76/76 kvm. 2006 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Ålfjordvegen 1547 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110194 Etter avtale.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Skuggaberg 7 a Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110279 Tor 17:30-18:15

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 4 450 000,ca. 2,7% ca. 276/357 kvm. 5 2002 669 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Klebersteinvn. 45 Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110126 Sønd 15/5 kl 14.00-14.45

Stor, innholdsrik enebolig m/sokkelleilighet

Familievennlig, nyere etablert boligområde. Hjørnetomt. Innredet over 3 plan m/sokkelleilighet i deler av u.etg. Rommelig stue m/vedfyr og utg. terr., spisestue, kjøkken m/kjølehjørne, stort bad m/boblebad, praktisk vaskerom m/utg. gårdsrom, loftstue m/utg. balkong, m.m. Deler av u.etg. er uinnredet. Utv. bod. Stor terrasse. Må sees. Motta visningspåminnelse. Send "70110126" til 2140.

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Vormedal

Brakahaug

1/2 part av tomannsbolig

Enebolig m/ leilighet og dobbel

Utsikt/Effektiv utnytelse. Egen tomt.

Særdeles flott opparbeidet og usjenert tomt. Velholdt med gode

Ta opp Steinhaugbakken like nord for skolen. Nyere bolig meget godt utnyttet, til tross for begrenset plass. Vestvendt og flott beliggenhet med utsikt over området og Karmsundet. God standard m/ for det meste parkett og fliser. Gunstig plassering på feltet gnensende til lekeplass.

Fjellmyr

På toppen av Brakahaug lunt, høyt og fritt beliggende eiendom tilbaketrukket fra trafikk og støy. Meget solrikt. Lekeplass og turområder like ved. Flott utsikt over området. Til tross for stort hus og opparbeidet tomt er det tilrettelagt for begrenset vedlikehold.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 725 000,ca. 2,7% ca. 77/88 kvm. 3 2005 156 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 990 000,ca. 2,7% ca. 264/337 kvm. 5 1991 888 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Steinhaugbakken 48 a Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110149 Tor 18:30-19:15

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Styrmannsvegen 19 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110201 Etter avtale.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 990 000,ca. 2,7% ca. 113/119 kvm. 3 1974, modernisert 211 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Fjellmyr Terrasse 6 Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110360 Ons 18. mai. 17:15-18:00

Moderne innredet rekkehus

Solrik beliggenhet med utsikt. Trivelig bomiljø. Carport. Søre bydel/Fjellmyr. Attraktivt beliggende rekkehus i barnevennlig og rolig boligområde. Nærliggende skole, barnehage, flott turterreng, butikk m.m. Helfliset pent baderom. Hvit profilert kj.innr. Hvite profilerte innerdører og listverk. Varmepumpe. Velholdt rekkehus med god standard! Motta visningspåminnelse. Send "70110360" til 2140.

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Torvastad

Nordre bydel

Renovert gårdshus

Boligtomt Beliggende i etablert boligområde. Kort vei til skoler, barnehager og butikk. Umiddelbar nærhet til flott turterreng. Ingen byggeklausul.

Renovert og betydelig påkostet. Praktiske løsninger. Koselig hage.

Sentralt

Skare

kr 1 990 000,ca. 2,7% ca. 141/141 kvm. 4 1800 1074 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Torvastadvn 365 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110001 Etter avtale.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Austrheimvn. 137 A Håkon A. Nilsen 52 80 98 71 / 922 86 486 70110136 Kan fritt besiktiges

Tiltalende studioleilighet påkostet utover vanlig standard. Sentralt beliggende like ved Høyskolen med gangavstand til alle byens fasiliteter. Perfekt lettstelt leilighet for studenter og førstegangsetablerere.

Seljestad

Flott beliggende hytte - Reinsnos

kr 550 000,ca. 2,7% 417 kvm. Selveier

Studioleilighet

Like sør for skolen og idrettsanlegget på Torvastad. Klassisk hus fra sannsynligvis begynnelsen av 1800 tallet. Betydelig påkostet og renovert fra 2001 og senere. Nåværende eier som er snekker har stått for store deler av arbeidet. Kjekt tun med stort uthus. Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

Prisantydning: Omkostninger: Tomt: Eierform:

Prisantydning: Omkostninger:

kr 1 150 000,ca. 2,7%

P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

ca. 30/30 kvm. 2007 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Bjørnsons gate 46 Håkon Andre Nilsen 52 80 98 71 / 922 86 486 70110243 Etter avtale med melger

Hel tomannshytte på Korlevoll

Utsikt utover Reinsnosvatnet.

Stor tomt. Like ved skistadion. Utsikt

Fra Haugesund mot Odda, ta av mot Skare, deretter til høyre mot Reinsnos. Hytten ligger ca. 350 m forbi stor felles parkeringsplass ved vannet (på venstre siden av vannet). Idyllisk hytteeiendom på solrik og usjenert tomt med utsikt. Naturen med flott ski- og turterreng i umiddelbar nærhet, samt vannet med bade- og fiskemuligheter. Selges møblert. Bør sees!

Attraktivt beliggende hytte like ved Korlevoll skistadion med milevis av oppkjørte skiløyper. Høyt i terrenget med flott utsikt. Solrikt. Hytten er bygget som en tomannshytte med to separerte eneheter m/egne innganger. Parkering på brøytet P-plass. På sommeren er det mulig å kjøre til hytta. Hytten selges møblert.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 290 000,ca. 2,7% gr.fl. ca 44 kvm. 3 1953 760 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 590 000,ca. 2,7% ca. kvm. 3 ca 1959 ca 1617 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

REINSNOS Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110368 v/megler 911 72 820

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Korlevoll, Seljestad Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110423 v/megler 911 72 820

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Sentralt

Otertong

Sævelandsvik

Enebolig

Utviklingseiendom

Tiltalende enebolig med stort potensiale for rette kjøper.

Sjøeiendom

Meget attraktiv beliggenhet med kort avstand til butikker, idrettsanlegg og sentrum. Boligen ligger ellers i rolig og avskjermet boligområde fri for trafikkstøy.

Eiendommen ligger i området Karmøy kommune har definert til boligbegyggelse. Ny reg.plan må påregnes utarbeidet.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 590 000,ca. 2,7% ca. 132/176 kvm. 2 1951 640 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra:

kr 3 000 000,ca. 2,7% xx

Tomt:

Ca. 744 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Haugaleite 31 Håkon Andre Nilsen 52 80 98 71 / 922 86 486 70110130 Etter avtale med megler

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Sevlandvn. 92 C Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 80 / 900 59 089 70100806 Etter avtale m/megler

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 975 000,ca. 2,7% gr.fl. ca 60 kvm. 4 1987 1189 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Otertong Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110404 Fred 20/5 kl 16:30 - 17:30

Idyllisk beliggenhet, solvent og skjermet, med nydelig sjøutsikt. I dag bebygd med større råbygg, tidl krambu, oppført i tegl. Støpt betongkai.

Koselig hytte m/nausttomt, utsikt, boblebad og forseggjort tomt

Usjenert utsiktsterrasse med nedfelt jacuzzi. Nausttomt. Tilgang til felles brygge og badevik. Eiendommen ligger på hyttefeltet Otertong i Skjoldafjorden, kun kort avstand fra Skjoldastraumen. Kort veg til off. badeplass på Otertong. Eiendommen ligger usjenert og solrikt til med utsikt. Uthus m/oppholdsrom, tekjøkken og bod m/vask. Selges møblert. Må oppleves for riktig inntrykk. Motta visningspåminnelse. Send "70110404" til 2140.

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Gard

Svært innholdsrik bolig m/utl.mulighet og

Utbjoa

Enebolig m/flott utsikt

Attraktiv beliggenhet i veletablert boligområde. Flott, barnevennlig tomt

Garasje m/hobbyrom. Kjør fra Ølensvåg mot Bjoa. Eiendommen ligger på oppsiden av veien like etter blått skilt Utbjoa. Eiendommen ligger høyt i terrenget med flott utsikt utover fjorden. Turområder i umiddelbar nærhet. Nærhet til sjø med fiske og badeliv. Frittliggende garasje m/hobbyrom. Usjenert uteplass på baksiden av boligen. Boligsalgsrapport vil foreligge. Eiendommen passer både til bolig og fritidsformål.

Stor, velholdt bolig over 3 plan m/bl.a. koselig stue m/peis og utg. terr., eikekjøkken m/god spiseplass, grovkjøkken, oppusset bad, gjestewc, Tv-stue, m.m. Kjekk utl.mulighet i u.etg. Nær turområde i Vangen, Djupadalen, barnehage, skole og idr.anlegg. Må sees.

Skjold

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 4 000 000,ca. 2,7% ca. 216/223 kvm. 6 1992 909 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 890 000,ca. 2,7% ca. 113/157 kvm. 4 1965 1086 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Damvn. 33 Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110267 Etter avtale m/megler

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Utbjoa Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110374 Sønd 15/5 kl 11:00 - 12:00

Arkitekttegnet hytte like i sjøkanten

Skåredalen

Populær leilighet i 2. etg.

Moderne innredet i lyse delikate farger

Velholdt og innholdsrikt Flott leilighet m/2 store terrasser. Hvit kjøkkeninnredn. m/skiferfliser over kjøkkenbenk og medfølgende hvitevarer, eikeparkett på gulver, fliselagt bad, tøff designertapet i stue m.m. Parkering på felles p-plass. Utv. sportsbod. Må sees.

Meget innbydende fritidsbolig, store vindusflater, solrike terrasser, god brygge og flytebrygge. Naust og båtopptrekk i u.etg. Luftig stue, åpent kjøkken m/hvit innredning og gasskomfyr. Vannbåren varme og varmepumpe. Rike muligh. for fiske, samt sjøsportaktiviteter. Eiendommen må oppleves.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 5 350 000,ca. 2,7% ca. xx/93 kvm. 2 1967/76 1200 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 490 000,ca. 2,7% kr 700,- pr. mnd. ca. 65/65 kvm. 2004 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Fostenes - Ersland Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110033 Etter avtale m/megler

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Alf Skaresgt. 17 B Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110192 Etter avtale m/megler

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Sauda

Tiltalende og pent innredet bolig

Sørhaug

Flott brl.leilighet m/stor terrasse Koselig, lettstelt leilighet, oppusset de seneste år, fremstår i god stand. Fliselagt bad, merbeauparkett i stue, nyere hvit kjøkkeninnredn., m.m. Vestvendt terrasse, felles parkering. Sentral beliggenhet i gangavstand til sentrum, turterreng og fritidsaktiviteter. Må sees. Prisantydning: Andel fellesgjeld: Totalt: Omkostninger: Felleskostnad:

kr kr kr kr kr

1 170 000,14.834.1 184.834,1.032,1.990,- pr.mnd.

P-rom/bra: Byggeår: Eierform: Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

ca. 60/60 kvm. 1977 Andelsleilighet Sørhaugeleitet 5 c Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70100538 Etter avtale m/megler

Dobbel garasje Poppulært beliggende i barnevennlig område med gangavstand til skole. Boligen er fullt innredet over to plan. Pent oppusset den siste tiden med nytt lekkert kjøkken, integrerte hvitevarer og flislagt gulv. Lys og tiltalende stue med utgang til terrasse. Nytt bad på hovedplan med flott innredning. tre soverom, kjellerstue, gjestebad og godt med lagringsplass. Dobbel garasje i tilknyttning til tidligere enkel garasje med lagringsplass.

Kopervik

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 090 000,ca. 2,7% ca. 142/163 kvm. 3 1978 967 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Gunnarsmoen 22 Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110090 Etter avtale med megler

Flott boligeiendom i populært

Øvre bydel

Stor enebolig i etablert område. Tradisjonell enebolig m/god plassutnyttelse. Innredet over 2 plan + kjeller. Påkostet senere år m/bl.a. nyere eikekjøkken, aut.sikringer, samt enkelte nyere vinduer. Noe oppussning bør påregnes. Barnevennlig område nær skoler, turterreng og sentrum. Bolisalgsrapport foreligger.

Vatlandsvåg

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 190 000,ca. 2,7% ca. 133/179 kvm. 4 1956 ca 900 kvm

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Lars Hertervigs gate 5 Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110063 Onsd. 18/5 kl.18.30-19.15

Stor nyoppført hytte

Barnevennlig beliggenhet like v/turterreng. Flott tomt, parkmessig

Kort veg til båthavn. Flott beliggende på en høyde med utsikt utover Gryte vannet uten mulighet for innsyn fra noen. Kort veg til båthavn hvor det er mulighet for å få båtplass og lokalbutikk. Bilveg helt frem. Meget god standard med to bad, seks soverom. Stor stue med åpen himling, lekkert hvitt kjøkken med integrerte hvitevarer. Stor terrasse som er delvis overbygd.

Sjelden flott eiendom,. Stort kjøkken m/god spiseplass, pen stue m/murt peis og utg. terr., 2 fliselagte bad, kjellerstue m/peis og oppl. tekjøken, samt innbyd. hall m/gard. Jevnt vedlikeholdt m/store, gode romløsninger. Tiltalende eiendom. Må sees. Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 850 000,ca. 2,7% ca. 216/259 kvm. 4 1978 936 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 490 000,ca. 2,7% ca. 101/101 kvm. 6 2011 849 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Åsebøvn. 48 Leiv Helge Kaldheim 52 80 98 85 / 900 59 089 70110341 Etter avtale m/megler.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Vatlandsvåg Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110336 Lør. 14/5 kl. 14.00-15.00

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Sentralt

Søre bydel

Påkostet rekkehus m/garasje

Populært beliggende leilighet

Tilgr. Lotheparken. Ende. Utsikt. Tidsriktig kjøkken.

To soverom. Første etg. Beliggende i barnevennlig og veletablert boligområde i kort avstand til sentrum og Raglamyr samt skole. Solrik beliggenhet. Leiligheten ligger i første etasje med alt på ett plan. Plassbygget malt kj.innr. m/moderne fliser over kj.benk. Automatsikriner. Porttelefon. Internett, telefon og tv er inkl. i husleien. Passende de aller fleste aldersgrupper.

Flott beliggende rekkehus i ende av vei uten gjennomgangstrafikk. Barnevennlig. Lekeplass og friområde like ved. Garasje m/tilkomst fra Skillebekkg. Tiltalende KGB kj.innr. som ble nyinnsatt 2009. Integrerte hvitevarer. Spiseplass med flott utsikt. Varmepumpe. Boligsalgsrapport. Innholdsrik bolig m/skjermet beliggenhet. Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 590 000,ca. 2,7% ca. 92/126 kvm. 3 1958, modernisert Felles

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Lotheparkveien 18 F Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110407 Onsd 18/5 kl 16:15 - 17:00

Søre bydel - Fjellstemmen

Prisantydning: Andel fellesgjeld: Totalt: Omkostninger: Felleskostnad: Medlemsfrist: P-rom/bra: Byggeår: Eierform: Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

kr kr kr kr kr

890 000,149 124,1 039 124,1.0322 742,- pr. mnd.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 4 500 000,ca. 2,7% kr 2 089,- pr. mnd. ca. 120/120 kvm. 2008 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Fridtjof Øvrebøsgt. 30 Øystein Vestre 52 80 98 75 / 906 83 633 70110420 Torsdag kl. 16.15-17.15

ca. 67/67 kvm. 1963 Andelsleilighet Vidarsgt. 31 A Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110398 Man 16/5 kl 16:15 - 17:00

Meget tiltalende og påkostet endeleilighet

Stor terrasse, gode solforhold, utsikt, gjennomgående høy standard m/eksklusive detaljer- Bør sees! Leiligheten ligger usjerert til i 1. etasje men ligger likevel noe over bakkeplan slik at man ikke har noe innsyn. Inneholder bla. rommelig stue m/store vundusflater, stilfullt heltre kjøkken m/integrerte hvitevarer, moderne og nydelig bad, 3 soverom og kontor/tv-stue. 1 garasjeplass samt bod . Motta visningspåminnelse. Send "70110420" til 2140.

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Saudasjøen

Flott beliggende enebolig

Etne

Populært beliggende boligtomt Attraktivt beliggende boligtomt i etablert og rolig boligområde. Kort avstand til skole, barnehage og sentrum med dens fasiliteter. Barnevennlig. Utsikt utover bygda og mot sentrum. Solrikt. Når en kommer fra Ølen må man ta inn til venstre i bakke like før Etne sentrum. Etter ca. 100 meter ligger tomten på høyre side. Se "til salgs"-skilt. BUD FORELIGGER! Prisantydning: Omkostninger: Tomt: Eierform:

kr 375 000,ca. 2,7% 803 kvm. Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Sæbø Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110265 Tomten kan fritt besiktiges.

Utsikt og garasje Flott beliggende enebolig med garasje. Beliggende i skranende terreng med flott utsikt utover fjorden inn mot Sauda. Boligen trenger oppgradering, men fremstår i funksjonell stand. Lett skrånende tomt med hekk og gjerde i forkant. Innredet bolig over 2,5 plan med tre soverom og kjellerstue.

Skåredalen

Pent innredet selveierleilighet Beliggende i svært barnevennlig og attraktivt boligområde i kort avstand til skole, barnehager og butikk. Lekeplass like ved. Flott Kvalsvik kj.innr. m/fliser over kj.benk, takhøye skap og spiseplass. Helfliset pent bad m/varmekabler. Moderne innredet leilighet med god standard. Stor terrasse. Passende de aller fleste aldersgrupper.

Gode muligheter for den hendige.

Skåredalen

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 880.000,- Bud ønskes ca. 2,7% ca. 159/164 kvm. 3 1947 865

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Solhaug Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70100176 Tor. 19/5 kl. 17.15-18.00

Tidsriktig selveierleilighet

Sauda

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 390 000,ca. 2,7% kun felles forsikring ca. 67/67 kvm. 2001 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Svebakktunet 4 a Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110085 Etter avtale med megler

Bolig med fantastisk utsikt

Flott utsikt. Garasje. Person-/vareheis.

Stor terrasse Boligen er innredet voer 1,5 plan i tillegg til grovkjeller. Utvendig er huset oppusset med nyere tak, kledning og isolert. Innvendig er boligen funksjonell, men trenger oppgradering. Fantastisk utsikt ut Saudafjroden. Kan passe like godt til hytte som bolig.

Spennende selveierleilighet bygget i funkisstil. Kort avstand til barnehage, skole, butikk, fotballbane, ballbinge, lekekplass og flott turterreng. 2 terrasser. Pen Sigdal eik kj.innr. m/integrerte hvitevarer, tøffe alu.plater over kj.benk, barløsning. Helfiset pent bad m/moderne baderomsinnr. m/hel vask, downlights. Fiber. Gasspeis i stuen. Tilnærmet ny leilighet!!! Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 975 000,ca. 2,7% kr 900,- pr. mnd. ca. 74/74 kvm. 2006 Selveier

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 790 000,ca. 2,7% ca. 66/68 kvm. 3 1937 Eiertomt.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Tømmerdalen 4 Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110206 Onsd 18/5 kl 18:30 - 19:00

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Saunes 28 Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110376 Tor. 19/5 kl 16.15-17.00

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Skjoldastraumen

Påkostet leilighet

Svandalen

Flott beliggende hyttetomt

Spennende leilighet m/meget høy standard.

Ved skitrekket Flott beliggende i nærheten av skitrekket. Tomten er skrånet med fri utsikt ned mot Saudafjorden i øst, mot Maldalsfjellet i syd og Nordstølsdalen i nord.

Bådsvikfleltet, Skjoldastraumen. Beliggende i nyere og rolig boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Asfaltert parkering like ved inngangspartiet. Rommelig terrasse. Pen Norema kj.innr. m/fliser over kj.benk, heltre teak benkeplate og integrerte hvitevarer. Helfliset pent bad. Gasspeis i stuen. Profilert flott listverk. Betydelig påkostet leilighet som bør sees.

Sandeid

Sauda skisenter ligger kun en liten spasertur fra hyttetomten. I tillegg til alpinbakken er det lange oppmerkede turløyper som bør absolutt prøves. Ingen byggeklausul.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 620 000,ca. 2,7% kr 500 pr. mnd. ca. 75/75 kvm. 2007 Selveier

Prisantydning: Omkostninger: Tomt: Eierform:

kr 390 000,ca. 2,7% 540 kvm. Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Østenstadv. 22 Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110259 Etter avtale med megler

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Haugane II 72 Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110415 Kan fritt besiktiges.

Ølen

Enebolig m/nydelig utsikt

Meget innholdsrik enebolig på Hiksdal

Meget innholdsrik bolig. Stor, solrik terrasse.

Landlige og rolige omgivelser. Utsikt.

Østbøfeltet i Sandeid. Boligeiendom beliggende høyt i terrenget med nydelig utsikt. Solrikt. Usjenert uteplasser. Sommerstue. Dobbel garasje. Heltre kj.innr. m/integrert komfyr og steikeovn. Rommelig stue m/store vinduer. Varnepumpe. Boligsalgsrapport. Velholdt bolig, passende de aller fleste aldersgrupper. Bør sees.

Enebolig beliggende med naturen som nærmeste nabo. Fullt innredet over tre plan. Carport. Kjør fra Ølen mot Etne, ta til høyre ved skilt Hiksdal. Ta deretter annen vei til høyre og følg denne oppover til boligen. Stor og usjenert tomt. Kjøkken m/hvit kj.innr., koselig spiseplass og utg. rommelig terrasse. Varmepumpe. Automatsikringer. Boligsalgsrapport.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 490 000,ca. 2,7% ca. 236/293 kvm. 5 1973 988 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 880 000,ca. 2,7% ca. 238/256 kvm. 6 1978 1965 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Østbøfeltet Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110276 Etter avtale med megler

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Hiksdalveien Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110258 Etter avtale med megler

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Avaldsnes

Frakkagjerd

Pent innredet selveierleilighet

Solvang

Attraktivt bel. enebolig m/leilighet.

Lettstelt leilighet i 1. etg. Moderne innredet.

Rommelig tomt med muligheter.

Leiligheten ligger fritt og flott til på Avaldsnes høyeste punkt. Kort avstand til skole, barnehage og butikker. Tidsriktig Sigdal kjøkkeninnredning med integrert komfyr, steikeovn og oppvaskemaskin. Koselig spiseplass. Parkett på de fleste gulver. Sentralstøvsuger. Lettstelt leilighet passende for de aller fleste aldersgrupper.

Meget populært beliggende på Solvang. Barnevennlig. Kort avstand til skole, barnehage, butikker og flott turterreng. Gangavstand til sentrum. Leiligheten ble innredet ca 2001. Boligsalgsrapport. Nyere vinduer i stuen. Ny pipehatt. Oppgradert elektrisk og røropplegg. Godt passende bolig for unge i etbaleringsfasen.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 390 000,ca. 2,7% kr 250,- pr. mnd. ca. 66/66 kvm. 2004 Selveier

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 090 000,ca. 2,7% ca. 141/142 kvm. 4 1951 917 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Gamle Skeievn. 5 A Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110188 Etter avtale med megler

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Solvangv. 36 Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110247 Etter avtale med megler

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 290 000,ca. 2,7% ca. 158/233 kvm. 3 2010 713 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Nappatjørn 64 Øystein Vestre 52 80 98 75 / 906 83 633 70110364 Onsdag kl. 16.30-17.15

Nyere enebolig m/attraktiv beliggenhet på Nappatjørn

Beliggende fint i terrenget i enden av feltet, barnevennlig og solrikt. Boligen er innredet over 2 plan i tillegg til uinnredet underetasje og inneholder bla. stor vinkelstue, pent kjøkken i hvit høyglans, tiltalende flislagt bad, 3 soverom og loftstue. Uinnredet kjeller hvor ny eier står fritt til den planløsning man ønsker. Motta visningspåminnelse. Send "70110364" til 2140.

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Nordre bydel

Enebolig tilgr. friområder

Bømlo/Langevåg

Solrik og usjenert uteplass med terrasse. Innholdsrik familebolig

Strand. Brygge. Sol. En herlig fritidseiendom 2,5 timers kjøring fra Stavanger. Beliggende helt i strandkanten i idylliske Langevåg. Sandstrand. Flytebrygge. Gode solforhold. Hytte: 1. et.: Stue, kjk, bad/wc, gang og entré. 2. et.: Gang, 2 sov og 2 alkover. Hagestue/Naust: Hagestue og bod/naustrom. God parkering på egen grunn. Hytten fremstår som velholdt og modernisert. For mer informasjon se www.eiendomsmegler1.no

Attraktiv beliggende boligeiendom i barnevennlig boligområde. Tilgrensende friområde gjør at baksiden av tomten ligger veldig usjenert til. Boligsalgsrapport. Hvit profilert Drømme kj.innr. som ble nyinnsatt ca 2005. Varmepumpe. Aut.sikringer. Bør sees. Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 490 000,ca. 2,7% ca. 173/186 kvm. 5 1980 746 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Uradalsgrenda 6 Runar Aarekol 52 80 98 87 / 911 72 820 70110369 Etter avtale med megler

Hytte helt i sjøkanten.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 500 000,ca. 2,7% ca. 82/114 kvm. 4 1920 863 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Bømlo, Langevåg Kjetil Helland 51 50 90 82 / 993 55 219 13100868 Selger er tilstede 21.-22.5. Ring 90851573 for avtale.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 990 000,ca. 2,7% ca. 185/204 kvm. 4 1998 593 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Moksheimåsen 123 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110171 Torsdag 16:15-17:15

Moksheimåsen-Enebolig m/ garasje

Tiltalende eiendom med særegen beliggenhet og innvendige spennende løsninger. God standard. Eiendommen ligger sørvestvendt i øvre del av Moksheimåsen grensende til friomårde.Tilbaketrukket fra trafikk og støy. God standard. Utstrakt bruk av downlights, fliser og parkett. To peiser. Nærhet til flott turterreng, skoler og butikk. Boligsalgsrapport foreligger. Eiendommen må oppleves. Motta visningspåminnelse. Send "70110171" til 2140.

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Førre

Pen leilighet med garasje, heis og terrasse

Sentrum

3 kjekke leiligheter selges samlet

Utsikt til fjorden

2 flislagte bad, gode og rommelige planløsninger

Leiligheten er i samiet Førresfjorden brygge. Beliggende i 2. etg med sol og utsikt. Fremstår med god standard. Flislagt bad/wc. Åpen kjøkkenløsning med pen innredning. Parkett på gulv i oppholdsrom. Utgang til balkong med utsikt.

Beliggende i nordre del av sentrumskjernen og ligger i gangavstand til alle fasiliteter og sentrumsfunksjoner. Leilighetene ligger 2., 3. og 4. etasje. Leilighetene i 2. og 2. etg. er 88 kvm og har store og kjekke planløsninger m/pent kjøkken og flislagte tiltalende bad. Koselig loftsleilighet på 43 kvm som har behov for noe oppussing.

Garasjeplass med bod i kjelleretasje med direkte adkosmt fra heis.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 590 000,ca. 2,7% kr 680,- pr. mnd. ca. 52/52 kvm. 2001 Selveier

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 2 900 000,ca. 2,7% Inneg felleskostnader ca. 218/233 kvm. 1896 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Førresfjorden Brygge 14 A Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110418 Ons. 18/5 kl. 18.45-19.30

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Haraldsgt. 197 Øystein Vestre 52 80 98 75 / 906 83 633 70110061 Etter avtale

Nordre bydel

Sentralt-Toppleilighet

Innholdsrik bolig med garasje

Skagen Brygge-Påkostet utover vanlig standard.

Solrik og usjenert uteplass.

Bygg fremste rekke og leilighet i bakkant av bygget. To terrasser. Garasjeplass i lukket anlegg. Flotte fellesareal. Lys og lettlig beliggenhet. Flott utsikt. Kort avstand til Haugesund sentrum med alle fasiliteter. God standard. Bør sees for rett intrykk.

Lyst og moderne innredet bolig i god stand. Innholdsrikt med stor stue og kjøkken med spiseplass. seks soverom og vaskerom med biinngang. Utgang fra stue til stor og skjermet terrasse med gode solforhold som fører videre ut til hagen. Garasje og god bodplass.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 2 750 000,ca. 2,7% kr 1 230,- pr. mnd. ca. 86/ 86 kvm. 2008 Selveier

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 2 790 000,ca. 2,7% ca. 169/184 kvm. 6 1981 694 kvm.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Flathauggt 40 Knut Einar Rovik 52 80 98 83 / 907 83 233 70110272 Etter avtale.

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Moldtjørnvn. 9 Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110195 Ons. 18/5 kl. 17.30-18.15

Øystein Vestre

Jan Erik Østbø

Håkon A. Nilsen

Eiendomsmegler MNEF M: 90 68 36 33 E: oystein.vestre@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 46 42 33 23 E: jan.erik.ostbo@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 92 28 64 86 E: hakon.nilsen@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Mølstrevåg

Vatlandsvåg

Herskapelig eiendom

Flott beliggende hyttetomt

Solrikt og usjenert eiendom med historie

Ingen byggeklausul Vatlandsvåg. Flott beliggende øverst på feltet med flott utsikt ned til Vatlandsvåg. Solrikt beliggende mot sør. Strøm og avløp like ved tomten. Veg frem parkeringsplass ved tomten.

Eiendommen ligger stille og usjenert til med gode solforhold. Eiendommen består av bolighus og to garasjer. Innredet over to fulle etasjer i tillegg til grovkjeller og lagringsloft. boligen er oppgradert de senere år med blandt annet nye vinduer og kledning på en side. Nytt kjøkken og rehabilitert stue.

Mulighet for båtplass. Parkering like ved hyttetomten.

Kopervik

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 390 000,ca. 2,7% ca. 158/161 kvm. 4 1880 9400 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: Tomt: Eierform:

kr 500 000,ca. 2,7% 1041 kvm. Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Mølstrevågvn. 59 Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110255 Ons. 18/5 kl. 16.15-17.00

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Vatlandsvåg Jan Erik Østbø 52 80 98 72 / 464 23 323 70110416 Kan fritt besiktiges

1/2-part av 2 mannsbolig på Brekke

Hauge

Sentralt beliggende selveierleilighet

Tiltalende og velholdt bolig m/god standard

Gangavstand til de fleste fasiliteter

Ligger nesten i enden av boligfeltet, barnevennlig og uten gjennomgangstrafikk. Beliggende høyt og fint i terrenget med gode solforhold. Boligen er innredet over 2 plan og inneholder bla. kjekk stue, pent eikekjøkken m/god spiseplass, 3 soverom, stort flott flislagt bad, vaskerom. Boligen har gode og praktiske planløsninger.

Beliggende på Hauge i barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk og kjekk lekeplass like ved. Leiligheten ligger i 2. etg. og inneholder koselig stue, åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og bad. Passer meget godt for unge i etableringsfasen.

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 1 790 000,ca. 2,7% ca. 134/134 kvm. 3 2006 354 kvm.

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 1 250 000,ca. 2,7% Ingen felleskostnad ca. 52/52 kvm. 1993 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Veiteborbakken 6 b Øystein Vestre 52 80 98 75 / 906 83 633 70110273 Mandag kl. 16.30-17.15

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Hestaleite 6 Øystein Vestre 52 80 98 75 / 906 83 633 70110239 Etter avtale

Leiv Helge Kaldheim

Knut Einar Rovik

Runar Aarekol

Daglig leder/megler M: 90 05 90 89 E: leiv.kaldheim@em1.no

Megler M: 90 78 32 33 E: knut.rovik@em1.no

Eiendomsmegler MNEF M: 91 17 28 20 E: runar.aarekol@em1.no


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

Rophus

Innholdsrik prosjektert enebolig med fem soverom!

NY PRISANTYDNING

Garasje i flukt med boligen, praktiske romløsninger! Prosjektert enebolig på Rophus , ca 10 min kjøring fra Hgsd sentrum. Boligen leveres nøkkelferdig, mulighet for individuelle tilpassninger. Boligen vil holde normalt god standard m/ bl.a. helfliset bad, flott lyst Marbodal kjøkken. Stor terrasse! Bildet er et illustrasjonsfoto av tilsvarende bolig. Motta visningspåminnelse. Send "70110159" til 2140.

Karmsund Brygge

Prisantydning: Omkostninger: P-rom/bra: Ant. soverom: Byggeår: Tomt:

kr 3 490 000,ca. 23.405,BRA: ca 235 kvm 5 2011 ca 880 kvm

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Rophus - prosjektert enebolig Monica Mørk Vikse 52 80 98 82 / 941 33 858 70110159 Tomten kan fritt besiktiges, for visning av tilsvarende bolig kontakt megler.

Maritimt og vestvendt med nydelig sjøutsikt - mulighet for båtplass!

Stor selveierleilighet Flott, luftig leilighet. Meget god standard og innhl. bla.: stor vinkel stue med TV-stue avd. og åpen løsning til kjøkken med Schmidt innredning. Stue med utgang til vestvendt overbygget solterrasse mulighet for innglassing. Vaskerom-/bod, gjestebad, 2 soverom - hvorav hoved soverommet har eget bad og utgang til sørvendt solterrasse. Fast parkering og sportsbod i lukket anlegg. Sentrumsnært . Motta visningspåminnelse. Send "70080909" til 2140.

Monica Mørk Vikse

Johan Helgeland

Eiendomsmegler MNEF M: 94 13 38 58 E: monica.vikse@em1.no

Megler MNEF M: 91 58 10 18 E: johan.helgeland@em1.no

Prisantydning: Omkostninger: Felleskostnad: P-rom/bra: Byggeår: Eierform:

kr 5 350 000,ca. 12.665,kr 2 312,- pr. mnd. ca. xx /128 kvm. 2008 Selveier

Adresse: Kontakt: Telefon: Oppdragsnr: Visning:

Smedasundet 22 A , 5. etg. Johan Helgeland 52 80 98 73 / 915 81 018 70080909 Søn 15. mai. 13:00-15:00


Sørhauggaten 150, Haugesund www.eiendomsmegler1.no

VELKOMMEN TIL

KARMSUND BRYGGE Flyfoto: Aerophoto

        FLERE SOLGTE SISTE UKEN!

FLOTTE SELVEIERLEILIGHETER fra kun kr  inkl. møbelpakke verdi kr 50.000,ved kjøp NÅ!

BYGG 5

BYENS BESTE TILBUD? /12134 67718 9; < /34771 =>3  @ EGET TRENINGSROM

For mer info: www.karmsundbrygge.no * Eksempelet tar utgangspunkt i avdragsfrihet og 10% egenkapital. Eksempelet forutsetter 90% belüning i Sparebank 1 Sr-bank, flytende rente pr 30.03.2011, 3,25% Lün innvilges etter individuell gjennomgang. Prosjektet (bygg 5) tilbyr ogsü mulighet for husbankfinansiering. For finansieringsrüdgivning: Hilde S. Stava, tlf: 02002 eller Dan Andrè Aarsvold, tlf: 52 85 81 64

Monica Mørk Vikse

Johan Helgeland

Eiendomsmegler MNEF M: 94 13 38 58 E: monica.vikse@em1.no

Megler MNEF M: 91 58 10 18 E: johan.helgeland@em1.no

ppcorn_design

Møblerte visningsleiligheter, felles treningsrom, gjestehybel, ""#$%"""&'$$%'%'"()$#*&)*'*'+ 

Eiendomsmegler1_uke19  
Eiendomsmegler1_uke19  

Boligavis uke 19