Page 1

HAUGESUNDSAVIS

29.09.12

BOLIGAVISEN UKENS BOLIG

SVEIO

15 rekkehusvillaer Ekrene SE ANNONSE BAK

Det er vi som kjenner Haugalandet Reidar Vik er født og oppvokst i Haugesund, og kjenner byen og omliggende. Han har solgt over 1000 eiendommer på Haugalandet, og er en av våre mest erfarne meglere. Reidar er antakelig også megleren som kjenner skiløypene på Haukeli og Vågsli best, og har selv hytte i området.

Tone Tjessheim Mannes er født og oppvokst i Haugesund.

Tlf. 901 66 881 elller reidar.vik@emvest.no

Tlf. 920 42 473 eller tone.mannes@emvest.no

Anette Østensen har jobbet i meglerbransjen siden 2000

Alexander Skree er oppvokst i Haugesund by. Han jobber nå aktivt som megler på hele Haugalandet og i distriktet rundt. Alexander har vært en aktiv fotballspiller i ulike fotballklubber på Haugalandet. Nå foretrekker han friluftsliv og turer i nærområdet med hunden.

og kjenner Haugalandet svært godt. Hun er utadvendt og engasjert, også som megler. Siden Anette på fritiden er en aktiv syklist og turgåer, kjenner hun de lokale turstiene godt. Tlf. 992 59 042 eller anette.ostensen@emvest.no

Hun har lang erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og har solgt boliger og fritidseiendommer på Haugalandet siden 1996. Tone er en aktiv friluftsperson som nyter hyttelivet både på Vågsli og i Hervik.

Tlf. 476 52 597 eller alexander.skree@emvest.no

Morten Karlsen er en ekte haugesunder med flere års erfaring som megler. Han jobber grundig og er alltid i godt humør. På fritiden er Morten en trofast FK Haugesund supporter. Han har selv vært en aktiv fotballspiller og er en ekte Haugar-gutt. Tlf. 481 20 171 eller morten.karlsen@emvest.no

Boligavis Eiendomsmegler Vest uke 39  

Boligavis Eiendomsmegler Vest uke 39