Page 1

utgave nr. 2

9. FEBRUAR 2013

Solrike tomter på fjellet

Vi bygger hytta som passer deg og din familie. Nå har vi lagt ut flere flotte tomter på Fjellstad/Svarttjønnåsen – et skjermet og flott hyttefelt uten byggeklausul. I snøsikre Røldal kan vi tilby flotte side 2–3 utsiktstomter.

Bo sentralt og nær naturen Velkommen til fellesvisning av leilighetsbygg søndag 10. februar. les 8–10

Unik mulighet side 4–5

Leiligheter med utsikt På Rindane i Førresdalen kan vi tilby leiligheter som ligger høyt i terrenget. les 6–7


2

Fokus på fritid Vi legger forventingene høyt! Først og fremst til oss selv. Du er hjertelig velkommen til en hytteprat med oss. Vi i Berge Sag Fritid skal rett og slett være et litt tryggere valg!

B

erge Sag Fritid er en avdeling i Berge Sag Gruppen. Dette for å spisse og sette ekstra fokus på dette med fritid. Skal vi være sikre på at våre kunder får minst det de forventer, da må vi virkelig vite hva vi snakker om, og ha kunnskap om det vi driver med. At vi i Berge Sag har en egen «fritidsavdeling» er nettopp for at du som kunde skal være 100% trygg på at dette kan vi! Når du og dine skal investere i en hyttetomt og deretter i hytte, skal du vite at det er nettopp det vi er

eksperter på i Berge Sag Fritid. Vi har levert og produsert på høyeste nivå i over 100 år, og det skal merkes! Nå er det kanskje din tur til å nyte godt av det vi har lært?

Vi er ikke i tvil om at vi, samme med deg og dine, kommer fram til en løsning som treffer der den skal! Du er hjertelig velkommen til oss i Berge Sag Fritid.

plusshytta og blinkhytta Vi kan tilby to ulike konsepter med et utall hyttemodeller. Har du din egen modell? Ja, så bygger vi gjerne den også. Vi har utviklet et konsept som heter PlussHytta. Hyttemodeller der du først og fremst skal gå i pluss når det gjelder økonomi, plassutnyttelse og enkel byggeprosess. Her kan du «bare» kjøpe byggesettet eller få oss til å gjøre deler av, eller hele prosessen. Disse hyttene gir pluss og overskudd på mange ulike områder. For de som ønsker litt mer skreddersøm kan vi anbefale BlinkHytta. Mange modeller å velge mellom, der du også kan gjøre dine egne tilpasninger. Det hander om å treffe midt i blinken!

Runar Berge, leder for Berge Sag Fritid

En hytte midt i blinken Berge Sag Fritid leverer også BlinkHytta. Her kan du velge mellom alt du kan tenke deg, og mye mer. Midt i blinken. Hyttemodellen er mange, og har navn som Sirdal, Rondane, Lindnes, Moster og Hvaler. Her kan du ta del i erfaringer, ønsker og trender fra hele landet. Kombinerer du dette med dine egne tanker og drømmer, er du garantert en hytte som vil forandre mer enn ditt liv. Alle de spennende valgene. Hytta er

stedet der du og familien kan nyte livet og samle krefter. Og ikke minst gå dypt inn i ordet «samvær»... Hvor mye plass og hvilke rom trenger dere? Hvilke behov ønsker dere å oppfylle på hytta? I hvilke visuelle omgivelser slapper dere best av? Hva med fargene? Kortspill og matservering samtidig? Tørkeskap til den aktive? Smørebod kombinert med plass til å reparere sykkelen? Valgene er dine – vi skal løse dem! Vi har hyttene som er midt i blinken.

Velkommen

Katalogene bestilles via bergesag.no

Langåpent tirsdag 12. februar til kl 18.00 på kontoret i Berg-senteret.


3

Solrike tomter på fjellet Fjellstad/ Svarttjønnåsen

vågslid

Vinje kommune. Tomter med vann, strøm og avløp fram til tomtegrensa. Adkomst fra Haugesund: Følg E- 134 mot Oslo. Når du kommer til Vågslid får du skitrekket på venstre side. Ved avkjørsel til skitrekket, fortsett videre ca 5 min. Feltet ligger på høyre side. Se stort skilt.

Solrikt hyttefelt på Vågslid Nå har vi lagt ut flere flotte tomter på Fjellstad/Svarttjønnåsen - et skjermet og flott hyttefelt uten byggeklausul. Alle tomter, både nye og gamle, har nå fått regulert inn veg fram til hytta.

Pris: 590.000 – 1.190.000

g– For visnin kontakt ge Per O. Ber10 93 tlf. 982 2

Kontaktperson

Per O. Berge

Telefon: 98229310 perb@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

Røldal

røldal

Odda kommune. Adkomst fra Haugesund: Følg E-134 mot Oslo. Når du kommer til Røldal og YX-stasjonen tar du veien opp til venstre.

Utsiktstomter i snøsikre Røldal Røldal er en liten bygd i Odda kommune, med ca 600 innbyggere, og ligger sentralt i forhold til byene Haugesund, Stavanger, Bergen og Kristiansand. Bygda har alltid vært en attraktiv turistplass både sommer og vinter, med en økt interesse rundt stedet de siste årene. I bygda finnes et levende sentrum med bensinstasjon, Coop-dagligvarebutikk, minibank, campingplasser, skysstasjon, Røldal stavkyrkje fra 1200 tallet etc. For nærmere info se www.odda.kommune.no

Pris: 390.000 – 690.000

Kontaktperson

Jarle Troland

Telefon: 98229316 jarlet@bergesag.no

g– For visnin kontakt nd Jarle Trola 9 316 tlf. 982 2

Hele prospektet finner du på www.bergesag.no


4

Bo i Vågshagen Vågshagen Ølensvåg Vindafjord kommune 4-7 soverom, tapetsert stue/kjøkken, husbankfinansiering for 80% av kjøpesum, ferdig innredet i begge etasjer. To store bad, stort vaskerom, tre innvendige boder, en utvendig bod. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning, ferdigbehandlet tak- og veggplater. Eikeparkett. Vedovn, Knapphus kjøkken og bad. Hvit trapp med eikebeisete trinn og håndrekke. Fliser og kabler på bad/entre, dusjkabinett og vegghengt toalett Pris: 4.140.000

Ny frittliggende enebolig på Vågshagen Ved tomteområdet Vågshagen er det satt opp en innflyttingsklart frittliggende enebolig som er tilrettelagt for gunstig finansiering via Husbanken. Boligen har mulighet for opp til seks soverom og gir et inntrykk av store gode rom i hele huset. Vi har nå innredet boligen for å få et best mulig inntrykk på en visning rundt i huset.

rsdag Visning ti r 12. februa .00 18 kl. 17.00–

Kontaktperson

Nils Skålnes

Telefon 98229309 E-post nilss@bergesag.no Hele prosepektet finner du på www.bergesag.no

Vågshagen 4 Ølensvåg Vindafjord kommune Boligtomter 615–840 kvm Pris: 620.000–680.000

Tomt i Ølensvåg Kontaktperson

Nils Skålnes

Telefon 98229309 E-post nilss@bergesag.no Hele prosepektet finner du på www.bergesag.no

På Vågshagen har vi lagt vekt på å få et godt bomiljø med en god regulering, tomteplassering og med lekeplasser i nærmiljøet. Vi kan tilby nye eneboligtomter i Ølensvåg. Tomtene har solrik og lun beliggenhet. Med hus i Vågshagen bor du meget sentralt i Ølensvåg. Boligfeltet har en plassering som gir en trafikksikker adkomst til barneskole og barnehage, samt kort vei til fritidsaktiviteter både sommer og vinter. Beliggenheten av tomtene er i enden av feltet, og har dermed lite eller ingen gjennomgangstrafikk. Mange lokale og utfordrende arbeidsplasser i nærområdet.

g– For visnin kontakt es Nils Skåln 9 309 tlf. 982 2


5

Unike muligheter Rogalandsgata 140c Haugesund Byggeår 2012 Tomt 478 kvm Bruksareal 130 kvm Sentralstøvsuger, fliser, veggplater, Norema kjøkken og bad, vedovn, hvit trapp med eikebeisete trinn og håndrekke. Kabler på bad/entre, dusjkabinett og vegghengt toalett, baderomsplater Pris: 3.590.000

Ny frittliggende enebolig sentralt i Haugesund Helt innflytningsklart hus i Rogalandsgata med ferdig opparbeidet uteområde!     Det er ikke ofte en får muligheten til å kjøpe helt ny frittliggende enebolig, i ett så etablert og populært boligområde.   Boligen ligger i Solvang skolekrets. Den er innholdsrik med både fire soverom, to bad, og ellers kjekke og praktiske løsninger.   Uteområdet er ferdig opparbeidet med plen, brosteinsplatting samt asfalt.Huset er helt ferdigstilt og kan overtas på kort varsel om det er ønskelig.   Ta inn Rogalandsgaten fra Skjoldaveien. Boligen ligger på høyre side, kort etter avkjørselen til Solvang skole.

rsdag Visning ti r 12. februa .30 17 kl. 17.00–

Kontaktperson

Magne Jensen

Telefon: 98229314 magnej@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

Veimtoppen Førresfjorden Tysvær kommune Boligtomt 575 kvm Pris: 600.000

Tomt i Førresfjorden Boligfeltet Veimtoppen ligger sentralt, og samtidig landlig til med kort vei til skole. Feltet ligger i et etablert boligområde. Fra Veimtoppen er det flott utsikt over Førresfjorden og fine turmuligheter både sommer og vinter, både mot Stakkestad og i fjellene rundt.   Feltet ligger i Tysvær kommune, som har Aksdal som sitt sentrum. Der ligger kjøpesenter, og Tysværtunet kulturhus som bl. a. inneholder svømmehall, bibliotek, kino og mye annet.   Adkomst fra Haugesund: Kjør E 134. Ta til venstre rett før tunnelen i Førresfjorden. Følg veien forbi skolen, og rett frem i rundkjøringen. Feltet ligger på venstre side oppi bakken.

Kontaktperson

Magne Jensen

Telefon: 98229314 magnej@bergesag.no Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

g– For visnin kontakt sen Magne Jen 9 tlf. 982 2

314


6

Leiligheter i rekke – Rindane 67. 

illustrasjonsbilde

Flotte leiligheter i Førresdalen Rindane 67 – Husbankfinansierte leiligheter som ligger fint til, høyt i terrenget i Førresdalen i Tysvær kommune.

D

rømmer du om ny leilighet? Livskvalitet handler blant annet om å bo godt. I Førresdalen kan vi tilby lyse og trivelige leiligheter med tre soverom, heis og garasje i Rindane 67. De 12 leilighetene i Rindane 67 ligger høyt i terrenget, noe som sikrer lys og utsikt. Det er kort veg til busstopp med god bussforbindelse til Frak-

kagjerd, Aksdal, Raglamyr og Haugesund. Tysvær kommune er kjent for sine gode tilbud til sine innbyggere, uansett livsfase. Det er kort avstand til dagligvarebutikker og ti minutter med bil/buss til Raglamyr, med et svært godt utvalg av butikker. Adkomst Fra Haugesund; kjør E134 østover mot Aksdal. Ta til venstre rett etter tunellen i Førresfjorden. Ta deretter første veg til høyre opp bakke. Leilighetene ligger på venstre hånd etter ca 200 meter. Leilighetene inneholder entre, tre soverom, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken og terrasse. Stor sportsbod i første etasje i forbindelse med garasjen.

Matrikkel og tomt Gnr. 79, Bnr 904 i Tysvær kommune. Felles eiet tomt. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen og beplanting. Gjesteparkering på egne plasser. Nærlekeplass. Leilighetene leveres med: Eike/ask-parkett på gulv, malte gipsplater på vegger, praktisk og innbydende planløsning, romslig stue/kjøkken med gasspeis, solrik terrasse, flott bad med vaskeromløsning, balansert ventilasjon, gasspeis, sentralstøvsuger, opplegg for TV, data og telefon. Parkering for to biler i egen garasje, romslig sportsbod, livsløpsstandard.

Utsikt fra Rindane mot vest.

Bilde fra byggarbeid i Førresdalen.


7

velkommen til visning Livskvalitet handler om å bo godt

Rindane 67 Førresdalen 94 kvm selveier leilighet Finansiering: Leilighetene er laget for kravene til Husbanken og det forventes husbankfinansiering. Pris: 2.790.000 – 2.890.000

Kontaktperson

Nils Terje Solberg

Telefon: 98229321 nilsts@bergesag.no

Leilighetsbygget ligger høyt i terrenget i Førresdalen.

Hele prospektet finner du på www.bergesag.no

rsdag Visning ti r 12. februa .00 17 kl. 16.00–

Finansiering Husbanklån • Fastrente på 2,9% • 30 års løpetid • 20 års fastrente • 8 års avdragsfrihet

Eksempel: leilighet Ved egenkapital på 558.000,fastrente på 2,9% på Husbanklån fra kun kr.

5404,- PR. MND*

Forutsetter husbankfinansiering med 20% egenkapital, 30 års nedbetalingstid og 8 års avdragsfrihet.

Trenger du hjelp til å ta de rette valgene under husbyggingen? Blink Hus har lansert en ny blogg med massevis av inspirasjon, tips og gode løsninger. Det skal være enkelt å bygge med oss. Derfor er det viktig for oss å hjelpe og inspirere deg til å ta de rette valgene underveis. Nettopp dette er en viktig grunn til at vi lanserte bloggen. Det finnes allerede mange blogger på nettet, både interiørblogger og byggeblogger. Det spesielle med denne bloggen, er at den samler alt du trenger på ett sted.


8

Enebolig

Hemmingstad Allé

Leilighet

Hemmingstad Gård   – endelig hjemme Boligkjøp er for de aller fleste av oss livets viktigste investering. Ikke bare økonomisk, men også emosjonelt er vår bolig viktig både for kropp og sjel.

B

oligen er rammen rundt livet. Den står for trygghet, utvikling, glede og håp. Hjemmet skal være et sted der hver enkelt kan trives og vokse. Vi markerer vårt personlige område på hver vår måte, men målsettingen er den samme; et liv i trygge og hyggelige omgivelser. Et sted for avslapping og rekreasjon. Vi nordmenn elsker kos, og hjemmene våre gjenspeiler hjemmekoselig trygghet og glede.   Hemmingstad Gård Utvikling AS har som målsetting å bygge boliger som gir deg den riktige rammen rundt livet, både nå og siden. Vi har lagt mye energi ned i å utvikle de beste boligene for deg, boliger som kan følge deg gjennom livets forskjellige faser.   Dette gjelder alt fra små detaljer i hver enkelt bolig til helheten for hele området. Fra måten veier, parkeringsplasser, gatetun, felles hager og lekeplasser er tilrettelagt, via hvordan bygningene ligger i forhold til hverandre, hvordan bevisst plasseringen av vinduer er med på å skape private sfærer og hvordan

Byggearbeidene i full gang

sollyset faller inn på terrassen, til de uendelige mulighetene for møblering av de forskjellige rommene og detaljer i arkitekturen som både skaper skjønnhet, men som også gir både spennende og praktiske løsninger.

www.hemmingstadgard.no

  Nøkkelen til døren inn til ditt nye hjem vil vi at du skal tenke; borte bra, men hjemme best og virkelig føle at du endelig er hjemme.   Lykke til med boligvalget,


9

Velkommen til fellesvisning av leilighetsbygg søndag 10. februar kl 14.00 - 15.00 Vi er igang med leilighetsbyggene på Hemmingstad Gård.

velkommen til visning La drømmen om en leilighet bli virkelig Byggingen på Hemmingstad begynner virkelig å ta form og leilighetene vil stå klare til høsten. Vi ønsker å vise dere hvor langt byggearbeidene er kommet. Velkommen i helgen for kaffe og en uforpliktende boligprat!

D

e grønne markene har ligget der i alle år. På hver side av den lange alleen. Nye boliger har dukket opp på alle kanter, men Hemmingstad Gård har forblitt en urørt grønn oase. Mange har kjørt forbi og tenkt at her kunne jeg godt tenke meg å bo. Rett under fjellet og vilter natur, men allikevel med kort vei til havet og byen. Sentralt, men likevel nær naturen.

Endelig blir drømmen til virkelighet. Ulike typer eneboliger og leiligheter bygges. Det blir nydelige personlige hager, terrasser og balkonger. Flotte parkanlegg, spennende lekeplasser og felles sosiale rom. Folk flest vil helst ha et best mulig miljø både inne og ute. På Hemmingstad Gård har utbygger gjort sitt ytterste for å tilfredsstille dine behov, både de du har nå, og de du måtte ha i framtiden. Det blir stadig mer fokus på begrepene universell utforming eller livsløpsstandard, og energi-sparing. Fra 1. juli 2011 ble det innført strengere tekniske krav til utforming

HVORFOR VELGE NY BOLIG PÅ HEMMINGSTAD GÅRD? • Byens flotteste parkområde rett utenfor døren. • Sentral, lun og solrik beliggenhet. • Bolig av høy kvalitet, bygget etter nye tekniske krav. • Funksjonelle løsninger i bolig. • Meget gunstig husbankfinansiering – 80% • Totalpakke – flytt rett inn høsten 2013.

Billig Husbanklån! Månedlig rentekostnad – eksempler: 80% husbanklån med dagens rente* Leilighet kr 2.990.000,+ omk. Kr 2.855,-/3.965 etter/før skattefordel Enebolig i rekke kr. 3.590.000,- + omk. Kr 3.426,-/4.758,etter/før skattefordel *Fastrente 3 år 1,984% pr 15.01.2013. Husbankrente fastsettes alltid ved tidspunkt for utbetaIing og vil kunne avvike. Rest kjøpesum + omk. forutsettes dekket av egenkapital/annen finansiering

Boligene er konstruert slik at alle får mest mulig lys og sol.

Følg utbyggingen på Facebook også av private boliger. Samtidig har Husbanken innført ytterligere kvalitetskrav for å innvilge grunnlån. På Hemmingstad Gård tilstreber vi å tilfredstille disse kravene, noe som kan gjøre det enklere å få finansiert kjøpet, uansett valg av finansieringskilde. Boligene har forhåndsgodkjent 80% husbankfinansiering. Vi hjelper deg gjerne med en gjennomgang av familieøkonomien og oversikt over finansieringen ved et eventuelt kjøp av bolig.

Finansiering Husbanklån • Fra kun 2,08% rente1 • 30 års løpetid

• 20 års fastrente • 8 års avdragsfrihet

Eksempel: Enebolig i rekke Ved 20% egenkapital og dagens rente1 på Husbanklån fra kun kr.

3590,- PR. MND*

1Rente pr. 03.10.2012. *Enebolig i rekke. Forutsetter husbankfinansiering med 20% egenkapital, 30 års nedbetalingstid og 8 års avdragsfrihet.

Kontaktperson

Nils Terje Solberg

Telefon: 982 29 321 nilsts@bergesag.no

www.hemmingstadgard.no


10

Foto: haakon nordvik

May Britt Vikingstad og John R. Haavik er landskapsarkitekter i Norconsult i Haugesund. 

Fra blomstrende vår til fargesprakende høst Hemmingstad Gård blir etter alt å dømme et fantastisk sted å bo, også når det gjelder uteområdene. En flott allé, en fantastisk bydelspark med en stor lekeplass og et treffområde designet for hyggelige sammenkomster.

A

lt er lagt til rette for en hyggelig tilværelse på Hemmingstad Gård, både for alle som flytter inn i de nye boligene, og også for naboene som allerede er etablert i området. Den gamle akebakken blir liggende intakt til glede for store og små. I tillegg får hver bolig sin egen private uteplass med små, hyggelige lekeplasser og grøntområder i nærområdet. Det er landskapsarkitekter i Norconsult i Haugesund, John R. Haavik og May Britt Vikingstad som har utviklet de synlige uteområdene. Kontoret har også hatt ansvaret for alt prosjekteringsarbeid med grunnarbeider, samt støy og brannvurderinger. Norconsult, som har over 2.100 ansatte i inn- og utland, har 18 medarbeidere i Haugesund. Bedriften er Norges største og Nordens ledende på tverrfaglig rådgivning rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. – Vår hovedmålsetting har vært å lage hyggelige uteområder for alle som skal bo her, sier May Britt Vikingstad. – Det er lagt vekt på universell utforming for å ta vare på alle, vi har valgt trær og busker som blomstrer og har spiselig frukt og bær. Spennende lekeområder med forskjellige typer lekeapparater og hyggelige gangveier og sitteplasser, og til og med en trimløype.

Alleen og den eksisterende porten blir tatt vare på, men trærne er i en sånn forfatning at de må skiftes ut. På sørsiden av alleen kommer et bredt grønt

Det fine med Hemmingstad Gård er at om du trenger større plass enn din egen hage, er det store friområder å ta av. areal som går oppover mot akebakken nedenfor det gamle hovedhuset. – Trærne langs alleen blir lønnetrær. Den samme typen trær vil også bli plantet langs parkens sørlige grense, mot bebyggelsen. Ellers vil parken være et åpent område for ballspill og lek, forteller Vikingstad. – Alleen vil være en gang- og sykkelsti som på sikt vil føre opp mot friarealene i utmarken på østsiden av området. Gjennom selve parken slynger det seg en sti med grusbelegg. Langs stien vil det være trimstasjoner i utgangspunktet beregnet for voksne, og det vil også være benker. Stien ender opp på østsiden av den nye bebyggelsen, her kommer det vi kaller for en kvartalslekeplass, en stor lekeplass hele området kan bruke. Det

blir store lekeapparater som for eksempel klatretårn, og en større asfaltert flate med plass til ballspill. Her blir det også en hyggelig møteplass for hele området. Det blir sitteplasser, benker og bord, pergola og grillplass. En flott plass å ha sosiale sammenkomster i nabolaget. Opp mot akebakken, som ligger som et friområde mellom boligområdet og hovedhuset, blir det plantet et kratt av blodpil som er godt egnet til lek. 

Tekst: Ingeborg Kringeland Hald

LES HELE ARTIKKELEN I VÅRT MAGASIN!

VÅR

Les mer av denne og flere andre spennende og inspirerende artiker i vårt innholdsrike bolig-magasin: «Endelig hjemme»

FÅ MAGASINET GRATIS, FRITT TILSENDT! Send epost med tittel «MAGASIN», ditt navn og adresse på epost til: nilsts@bergesag.no


11

Dagfinn Fjellet, Øystein Lærdal, John Espevik og Cato Pedersen. I bilen sitter Geir Inge Waage.

Byggfornyelse – prøv oss Berge Sag har hatt egen Byggfornyelse avdeling siden 2000. Ingen jobb er for liten, eller for stor. Prøv oss! Avdelingen har lang erfaring i Bolig- Fritids og næringsbygg. Avdelingens motto er å hjelpe kunden til og realisere sitt behov med gode løsninger til konkurransedyktige priser. I byggfornyelse er det ikke alltid bare gode løsninger og priser som gjelder. På større ombygginger har vi også den kunnskapen som skal til for å vurdere totaløkonomien for eiendommen. Noen ganger vil en større ombygging bli dyrere enn å bygge nytt. Da er det vår oppgave å kalkulere begge alternativer for riktig valg.

Synes du også at strømmen er dyr? Vi har egen Veritas godkjent termografør og tetthetskontrollør. Ved å engasjere han, har du mulighet for å få en rapport som viser svakheter ved ditt bygg, og forslag til tiltak. I vårt distrikt med høy middel-temperatur, er det sjelden «super-vindu» er en god investering. Derimot kan tetting av luftlekkasjer vise seg å være en svært god

investering – til langt hyggeligere pris. Luftlekkasjer gir energitap når varm luft lekker ut og kald uteluft trekker inn i boligen. Dette koster penger, gir redusert komfort, og i tillegg vil luftvandringen medføre økt risiko for kondens, råte og soppvekst. Kontakt vår termografør i dag for et tilbud: John Espevik: johne@bergesag.no

Tegning, prosjektering, byggesøknad Vårt konkurransefortrinn er vår lange erfaring og kunnskap til å finne løninger som passer kundens behov og økonomi. Vi har derfor egen teknisk tegner som raskt og rimelig lager løsningsforslag. Vi tar også alt papirarbeid som søknader og dispensasjoner.

Vi utfører alt innen: • Påbygg – tilbygg • Rehabilitering • Energisparingstiltak • Garasjer • Naust og kaier • Vinterhager • Tegnetjenester • Prosjektering og søknader • Termografi og tetthets kontroll Vi dekker Haugalandet samt hytter på fjellet.

Selgere: Dagfinn Fjellet 982 29 312 dagfinnf@bergesag.no Øystein Lærdal 982 29 327 oysteinl@bergesag.no Byggeleder: Geir Inge Waage 982 29 335 geiriw@bergesag.no Teknisk tegner: Cato Pedersen 982 29 333 catop@bergesag.no Termografør Jon Espevik 982 29 346 johne@bergesag.no


12

Ølensvåg Berge Sag og Trelast AS Gjerdevik , 5582 Ølensvåg Telefon 53 77 54 00 Faks 53 77 54 01

Visninger Hemmingstad Gård: Fellesvisning av leilighetsbyggsøndag 10. februarkl. 14:00 til 15:00

l

Berge Sag Fritid har langåpent tirsdag 12. februar til kl 18.00 på kontoret i Berg-senteret.

l

Enebolig i Rogalandsgaten 140C, Haugesund: Visning tirsdag 12. februar kl. 17.00–17.30

l

Raglamyr Berge Sag og Trelast AS Berg Senteret, Longhammarvn. 36, 5536 Haugesund

Enebolig i Vågshagen i Ølensvåg. Visning tirsdag 12. februar kl. 17.00–18.00 l

Leiligheter, Rindane 67 i Førresdalen. Visning tirsdag 12. februar kl. 16.00–17.00

l

Følg oss på facebook www.facebook.com/BergeSag

Layout og produksjon: Mediehuset Haugesunds Avis l Distribusjon: Edda Distribusjon l Trykk: Bladet Sunnhordland

l

Opplag 34.000

BergeSag Boligavis2  

Berge Sag Boligavis uke 6