Page 1


2

www.armaniroca.com


Un nou concept pentru spațiul băii 3


CUPRINS TOTUL PENTRU BAIE 2014 - 2015 006-009 CINE SUNTEM

Originile, traiectoria şi valorile care au transformat Roca într-un brand global, în domeniul creării spaţiilor de baie. Încă de la înfiinţare din 1917, Roca s-a concentrat pe schimbările şi nevoile societăţii, şi de aceea cataloagele sale reflectă fidel transformarea spaţiului de baie pe parcursul a aproape un secol de istorie.

010-015

UNIVERSUL ROCA Recunoscută internaţional, Roca e prezentă în clădiri emblematice din întreaga lume. Centre de business, hoteluri de lux, importante complexuri sportive şi culturale, chiar şi monumente istorice restaurate, precum Turnul Eiffel, aleg echipamentul Roca pentru a garanta calitatea spaţiilor de baie.

016-025 NOI TENDINŢEI

Descoperiţi noile modele Roca pentru 2014, lavoare, WC-uri şi cădiţe de duş, soluţii complete pentru unităţi de bază şi lavoare, coloane de duş şi baterii care transformă spaţiul de baie întrun loc practic şi confortabil, unde ne putem bucura la maxim de relaxare, într-un decor cu cel mai modern aspect estetic.

4


026-051 COLECŢII

Cele mai importante colecţii Roca şi propunerile lor revoluţionare în materie de design, funcţionalitate şi beneficii. O trecere în revistă esenţială pentru a alege în siguranţă ce produs sau colecţie se adaptează optim fiecărei nevoi. Descoperiţi ce vă pot oferi colecţiile Element, Meridian, Dama, The Gap, Debba, Victoria, America şi Dama Retro.

052-059

SOLUŢII PRACTICE Pentru a echipa camera de baie în cel mai simplu şi practic mod, Roca vă pune totul la dispoziţie, de la colecţiile sale de mobilier cu unităţi de bază cu lavoare integrate, neuitând însă nici de infinita varietate de lavoare din porţelan şi o ofertă bogată de corpuri de iluminat şi oglinzi cu iluminare.

060-067 BATERII ROCA

Răspunzând celor mai exigente criterii de design, sustenabilitate şi economie de energie, gama largă de baterii, pere de duș şi palarii de duş Roca îşi îmbunătăţeşte zilnic oferta, pentru a asigura cel mai înalt nivel de relaxare utilizatorului.

068-083

WELLNESS BY ROCA Gama Wellness by Roca oferă o mare varietate de produse care valorifică la maximum puterea apei. Soluţii care transformă spaţiul băii într-un adevărat spa, unde puteţi petrece momente de plăcere intensă datorită beneficiilor hidroterapiei.

084-097

PLĂCI CERAMICE Fie cu plăci porţelanate albe sau colorate, gama extinsă de faianţă şi gresie Roca oferă o bogată varietate de modele de diferite forme, culori, desene şi texturi, pentru a transforma complet nu doar spaţiul băii, ci orice altă zonă din casă. De la designul neutru şi minimalist Fusion şi Creation, la îndrăzneţele colecţii Gracia şi Suite şi căldura colecţiei Yellowstone, lumea faianţei şi gresiei vă oferă nenumărate surprize.

098-184

CATALOG DE PRODUSE Aici veţi găsi informaţii despre produsele Roca pentru 2014, organizate pe categorii, dimensiuni, finisaje şi pictograme cu beneficiile fiecărui model. Catalogul este un ajutor esenţial pentru a decide designul spaţiului dumneavoastră de baie, cu succes garantat.

5


TOTUL PENTRU BAIE / CINE SUNTEM

În pas cu societatea La Roca, gusturile şi tendinţele în continuă evoluţie, precum şi schimbările demografice, hrănesc inovaţia şi creativitatea.

R

oca este o companie spaniolă, axat ă pe dezvoltarea spaţiilor din baie, activitate care a dus la consacrarea compa n i e i î n poz i ţ i a de l i d e r internaţional în domeniu. Satisfacţia succesului obţinut este dublată de mândria de a fi una dintre cele mai cunoscute, apreciate şi stabile nume în rândul societăţii spaniole. Cu toate acestea, nu mulţi stiu faptul că Roca, înf iinţată în 1917, şi-a început activitatea cu producerea radiatoarelor de fontă pentru încălzirea locuinţelor. Cu timpul, datorită spriritului inovator caracteristic companiei în acea perioadă, activitatea a început să se dezvolte rapid spre amenajarea spaţiilor de baie şi crearea obiectelor sani tare. Prima fabrică a fos t deschisă în Gavá (Barcelona). De la radiatoarele de fontă s-a trecut la fabricarea boilerelor şi apoi, în 1929, la căzile de baie din f ier. Fiind tot timpul atenţi la schimbările privind rolul apei în societate, ca resursă naturală a activităţii sale, compania şi-a asumat provocarea de a-şi diversifica activitatea, începând producţia obiectelor de baie din porţelan. În acea perioadă, era în dezvoltare amenajarea instalaţiilor de furnizare a apei în majoritatea locuinţelor din Spania. Acest punct de cotitură în activitatea companiei a fost primul pas care a condus spre şi a consolidat poziţia de top a companiei ca brand global

6

în producerea elementelor pentru spațiile de baie și dezvoltarea acestora. DESIGN În ani i 70‘ Roca, conş t ient izând importanţa design-ului ca factor cheie în atingerea excelenţei pe piaţa produselor sanitare, hotărăşte să îl adopte ca una dintre valorile strategice ale companiei. Aşa va lua naştere Centrul de Design Roca. Modul de lucru al acestei secţii din companie, diversitatea modelelor si calitatea produselor au fost factorul decisiv în asigurarea poziţiei de lider pe piaţă. Ast fel, au luat naştere colec ţ ii reprezentative, celebre, ca Dama, Victoria şi Meridian, care încă mai sunt produse, bineînţeles adaptate la cerinţele pieţei de azi.

ADUCEM

LUMEA L A VIAȚĂ DIN1917


7


TOTUL PENTRU BAIE / CINE SUNTEM Modelul W+W integrează lavoarul şi WC-ul într-o singură piesă şi reprezintă rezultatul eforturilor Laboratorului de Inovaţii şi Centrului de Design Roca.

Înc de la inaugurarea sa, din 2009, Roca Barcelona Gallery, proiectat de Carlos Ferrater i firma sa, OAB Studio, a devenit centrul a numeroase evenimente i activiti legate de cultur i sustenabilitate pentru brandul Roca.

G AR ANȚIA

CALITĂȚII, ÎNCREDERE A ,

SUS T EN A B IL I TAT E A

ȘI DESIGN-UL

DEFINESC PERSONALITATEA

ROCA În perioada anilor ‘80, design-ul fiind deja înglobat ca o componentă de bază a firmei, au început colaborările cu personalităţi cu prestigiu internaţional din domeniu, cum ar fi Giorgetto Giugiaro, designer la Ferrari, care a creat pentru Roca îndrăzneaţa şi inovatoarea colecţie Columbia. INTERNAŢIONALIZAREA Bazele extinderii pe plan internaţional ale companiei au fost puse încă din anii ‘70, prin deschiderea sucursalelor în ţările vecine, Franţa si Portugalia. În anii 90‘ Roca ajunge şi pe pieţele din Marea Britanie, Germania si Italia. Profitând de globalizarea economiei spaniole precum şi de înflorirea economică a ţărilor în curs de dezvoltare, Roca a deschis fabrici şi filiale, având în acest moment o prezenţă în peste 135 de ţări. Astăzi, activitatea companiei este

8


Obiectivul fundaţiei ”We Are Water” este de a mări gradul de conştientizare privind lipsa apei potabile în lume.

Imaginea eleganței baterie L90

derulată în zeci de limbi şi acoperă toate fusurile orare, din întreaga lume. Roca a obţinut o consolidare a poziţiei, fiind văzută pe plan internaţional ca punct de referinţă în designul, fabricarea si comercializarea produselor specializate pentru băi destinate spaţ iilor arhitecturale, construcţiilor sau design-ului interior. Toate sunt apreciate şi caracterizate prin excelentă în designul de detaliu şi continuă adaptare la noile tendinţe si obiceiurile societăţii. CONŞTIENŢI DE TENDINŢE Compania este implicată activ în campanii de conştientizare asupra importanţei protejării mediului. De-a lungul celor 50 de ani în care pericolul schimbărilor climatice asupra mediului a ajuns să fie cunoscut, Roca a început să-şi dezvolte tehnologia şi produsele astfel încât să micşoreze consumul de apă şi energie. Acest angajament de privind sustenabilitatea continuă şi dincolo de produs şi constituie principiul fundamental al companiei, după cum se poate remarca în proiecte cum este, spre exemplu, Fundaţia “We Are Water”. Această organizaţie caritabilă, creată în 2010, are ca obiect sensibilizarea opiniei publice si a instituţiilor privind nevoia unei gestionări eficiente și sustenabile al resurselor de apă. De asemenea, în ţări ca India şi Guinea-Bissau, compania efectuează activităţi esenţiale menite să compensenze lipsa resurselor de apă. Această continuă atenţie pentru mediu înconjurător a dus la conştientizarea necesităţii dezvoltării de către Roca a produselor care să integreze complet noţiunea de sustenabilitate, cum ar fi lavoarul şi toaleta W+W, care recuperează apa din lavoar şi o refoloseşte pentru toaletă - inovaţie

GALERIILE

R ODORINȚA CA

REFLECTĂ

BR A NDULUI DE A SE SE DESCHIDE

L UMI I

recunoscută internaţional. Roca este unul dintre pionierii din domeniu care au acceptat provocarea de a transforma banalul spatiu de baie întro zona de relaxare, prin introducerea elementelor de o mare versatilitate. Acest lucru s-a concretizat într-o gamă completă de produse care garantează continuitatea existenţei companiei Roca, ca marcă emblematică a industriei spaniole, peste tot în lume. DESCHIDEREA CĂTRE SOCIETATE Implicarea si atenţia companiei în with pentru factorului cultural au fost încă o dată demonstrate cu ocazia inaugurării în 2009 a Roca Barcelona Gallery. Nu doar o clădire, ci un simbol, un spaţiu în care poţi să trăieşti experienţa brandului la fel ca în Madrid, Lisabona, Londra si mai recent, Shanghai. În aceste showroom-uri, oamenii pot interacţiona direct cu produsele Roca, cu valorile promovate de companie si cu viziunea sa asupra importanţei apei, pot lua parte la activităţi culturale, expoziţii, conferinţe si dezbateri pe tema designului si a sustenabilităţii. Prin toate acestea, Roca demonstrează încă o dată dorinţa de a continua să ţină pasul cu societatea.

9


TOTUL PENTRU BAIE / CINE SUNTEM

Turnul Eiffel Paris (Franța)

Renumiți în toată lumea Roca, prezentă în clădiri emblematice Produsele Roca sunt prezente în clă dir i celebre din to a t ă lumea. În f iecare zi hoteluri, monumente, clădiri de afaceri şi instalaţii aleg articolele Roca.

10

N

umele Roca este pronunţat din ce în ce mai des în cele mai celebre studiouri de arhitectura – birourile unde sunt proiectate viitoarele centre de afaceri, hoteluri de lux, vaste centre sportive sau culturale si chiar monumente istorice restaurate. Experienţa pentru a veni în întâmpinarea provocărilor pe care aceste tipuri de amenajări le implică, precum si calitatea produselor au făcut ca Roca să

devină prima opţiune pentru cei care doresc garanţia succesului proiectelor de acest gen. Acestea sunt şi motivele pentru care administraţia Turnului Eiffel a hotărât să apeleze la experienţa companiei în domeniu, alegând Roca ca furnizor al produselor destinate renovării băilor din Turn, atât cu articole din porţelan, cât şi cu baterii noi. Toatelele din Pavilionul Eiffel au fost reînnoite recent, iar în 2014 urmează modernizate celor din Pavilionul Ferriú – folo-


Hotel Starworld Macao (China)

Hotel Claridge Paris (Franța)

Teatrul Balșoi Moscova (Rusia)

11


TOTUL PENTRU BAIE / UNIVERSUL ROCA Hotel Zendal Art Shanghai (China)

sind o gamă specială de produse în tonuri de roşu, urmând apoi etajul 2 al Turnului. În ultimii ani, Roca a fost prezentă la evenimente de interes internaţional, cum ar fi Jocurile Olimpice din Beijing – 2008, unde a realizat instalaţiile pentru Satul Olimpic. Acolo a primit recunoaşterea generală, o dată cu înmânarea premiului LEED Gold, simbol al protecţiei mediului şi eficientizării consumului energetic. Compania va fi, de asemenea, prezentă şi la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, mai precis în zona stadionului Pantanal din Culabó, care va găzdui 4 dintre meciurile de calificare. Un alt loc din lume în care produsele Roca sunt din ce în ce mai căutate este Rusia. Acolo, în impresionantul complex MFC compus din cele 2 turnuri, Moscova şi St. Petersburg, vor fi instalate gamele Bol si Meridian, adecvate acestui centru de afaceri rafinat şi modern.

12


Bodegas MarquĂŠs de Riscal Haro (La Rioja)

Hotel Sesimbra Obriverca (Portugalia)

MFC Capital City Moscova (Rusia)

Hotel W Barcelona (Spania)

13


TOTUL PENTRU BAIE / UNIVERSUL ROCA Turnul de Sticlă (dreapta) și complexul hotelier, jos: ambele, pe insula Bahrain (Bahrain)

Narada Resort and Spa Sanya Insula Halnana (China)

14


Hotel Reflections Golful Kospel (Singapore)

Hotel Rodos Palace Rhodos (Grecia)

Tot în Moscova, design-ul Roca a fost ales pentru a se potrivi cu interiorul unuia dintre cele mai celebre centre culturale din întreaga lume, atunci când acesta a fost renovat, Teatrul Balșoi. Produsele au fost alese din gamele Hall, Meridian, Dama Senso și Florentina, care, datorită versatilității lor, pot fi adaptate tuturor cerințelor. Unul din domeniile în care prezența produselor Roca nu numai că este consolidată, dar a și crescut, este industria hotelieră și turismul. Unele dintre cele mai impresionante complexe de acest gen, cum ar fi Nau Royal, de pe coasta braziliană din Sao Paolo, recunoscut pentru grija pentru sustenabilitate, are în incintă modele din gamele Khrona si Urban. În cealaltă parte a lumii, în Asia, produsele Roca sunt în plină expansiune. Poți sa le găsești în mare parte din hotelurile și clădirile care formează impozantul complex de pe Insula Bahrain. Modele din gamele Bol, Diverta, Kendo si Continental au fost folosite în interiorul hotelului InterContinental din Shanghai, orașul cel mai cosmopolit din China. Modelele au fost alese special datorită armonizării perfecte cu stilul avangardist al clădirii, aceasta fiind situată în centrul financiar și comercial al orașului. Datorită profesionalismului său și experienței în domeniu, Roca, prin produsele sale, a devenit un factor cheie în asigurarea succesului celor mai importante proiecte arhitectură internaționale.

15


TOTUL PENTRU BAIE

NOI

TENDINȚE Roca se adaptează noilor tendinţe din domeniul amenajării spaţiilor de baie prin complexitatea produselor sale care combină designul, sustenabilitatea si inovaţia. Căzi de baie, cădiţe de dus, coloane şi cabine de duş, mobilier de baie, baterii, soluţii speciale pentru spaţii mici sau destinate vârstniciilor, toate sunt concepute să asigure un maximum de confort zilnic. În plus, acestea stabilesc noi tendinţe.

16


W+W TERRAN TARGA / L90 MONODIN EVEN-T

17


TOTUL PENTRU BAIE / NOI TENDINȚE

W+W Două piese într-un singur obiect pentru reciclarea apei. Acest model impresionant propune un nou mod de amenajare a băii: lavoar si toaletă într-un singur articol. Dubla funcţionalitate a acestui produs permite reutilizarea apei din lavoar, trimiţând-o, după un proces de filtrare, către rezervorul vasului de W.C. Sustenabilitatea acestui produs constă în posibilitatea folosirii apei de două ori, lucru care a adus companiei numeroase premii. Scurgerea individuală, filtrul si sistemul de conducte sunt completate de o baterie cu alimentare progresivă Singles.

Premii

18 / Mai multe informații la pagina 101

Combinaţia încorporează bateria Singles, cu sistem progresiv de pornire a apei reci, care permite economisirea a 25% din cantitatea de apă utilizată.


Datorită sistemului de filtrare şi tratare, apa care ajunge în rezervor este curată, igienică şi gata de utilizare când se trage apa în W.C.

Colecţia de accesorii Select este ideală pentru spaţiile care urmăresc să ofere o eleganţă reţinută.

19


TOTUL PENTRU BAIE / NOI TENDINȚE

Terran oferă o gamă largă de dimensiuni, formate (cu sau fără cadru) şi culori, care personalizează total cădiţa de duş.

terraN Cădițe de duș la dimensiunea potrivită Cădiţele de duş din colecţia Terran pot fi ajustate pentru a se adapta spaţiului disponibil. Sunt fabricate din Stonex, un material durabil, rezistent şi cu aspect rafinat.

20 / Mai multe informații la pagina 167

Cădiţele de duş Terran se pot alege împreună cu cadru, dacă este necesară o versiune mai complexă.


Stonex este produs în opt nuanțe, astfel că aveți de unde alege culoarea dorită. Dușul dumneavoastră va avea o culoare puternic contrastantă, sau, dimpotrivă, va fi integrat armonios în spațiul înconjurător, ca în imaginea alăturată. Există opt variante de culori: Alb, Ciment, Ardezie și Negru, și cele mai noi – Off White, Cream, Chocolate și Grape. CULORI DE BAZĂ

Alb

Ciment

Grafit

Negru

Crem

Ciocolatiu

Violet

CULORI SPECIALE

Alb murdar

Sifonul de mare capacitate al dușului (0,6 litri pe secundă) și grila de oțel sporesc funcționalitatea și durabilitatea combinației.

Finisajul texturat al cădițelor de duș Terran este antiderapant și oferă siguranță, fiind în același timp foarte natural și plăcut la atingere.

21


TOTUL PENTRU BAIE / NOI TENDINȚE

Bateria Targa beneficiază de o gamă completă cu stil elegant.

TARGA Un model care combină stilul cu funcționalitatea Gama de baterii Targa este caracterizată prin stilul simplu si practic, ceea ce o face alegerea perfectă atunci când este vorba despre confortul igienei zilnice. Colecția este compusă din baterii standard sau cu pipa lunga pentru lavoare, bideuri, căzi sau dușuri.

Colecția L90 iese în evidență prin delicatețea liniilor care formează unghiuri de 90°.

l90 Rafinament în spațiul băii Un design minimalist, linii esențiale, clar definite, puritate în forma, acestea sunt caracteristicile gamei L90. Conține 6 baterii pentru lavoar, de diferite înălțimi, pentru a se potrivi cu vasul lavoarului, precum și o versiune încastrată în perete. Toate includ un limitator de debit cu tehnologie de ultimă oră. Cele cu maner in lateral – în imagine - dispun de un sistem de pornire cu apă rece.

22 / Mai multe informații la pagina 141


Bateria mixtă Monodin și-a reînnoit contururile, devenind mai curbată și zveltă

monodin Clasica baterie monocomandă, cu mai multe avantaje Bateriile din gama Monodin sunt deja clasice printre instalațiile sanitare casnice. Datorită robusteții si designului funcțional, au rămas printre cele mai cerute modele atunci când vine vorba despre reamenajarea camerei de baie. Cu toate acestea, colecția este actualizată si îmbunătățită în fiecare sezon, astfel încât să satisfacă toate cerințele în schimbare ale pieței. În ceea ce privește designul, se remarcă formele fluide, sinuoase: pipa este conectată la corpul bateriei și, împreună cu mânerul, formează o combinație compactă. În variantele pentru căzi si dușuri, pipa bateriei este asimetrică, o caracteristică ce conferă bateriei o mai mare valoare estetică. Aceste modele au inclus un cartuș exclusivist care garantează o manevrare ușoară si delicată. Finisajul exterior protejează cromul și previne depunerile.

Mai multe informații la pagina 144

/ 23


TOTUL PENTRU BAIE / NOI TENDINȚE

Coloana de duș ajustabilă pe înălțime Even-T Square, cu pălăria de duș montată pe tavan, baterie termostatică și pară de duș. O combinație care transformă dușul într-un loc unde savurați nenumăratele beneficii aduse de apă.

24 / Mai multe informații la pagina 172


Modelul Even-T Square este disponibil la dimensiunea de 240 x 360 mm și asigură un flux generos de apă pentru a vă bucura de un duș extrem de plăcut.

EVEN-T Coloană de duș în linii practice, cu avantaje complete Funcționalitatea, avantajele si raportul preț-calitate excelent sunt caracteristice acestei coloane de duș, care aduce un maxim de confort. Coloana termostatică de ultimă oră integrează într-o singură piesă o pălărie de duș de dimensiuni generoase (240 x 360 mm pentru modelul Square), înălțime ajustabilă (bară de duș telescopică), baterie de duș termostatică T-1000 si pară de duș Stella 100 cu posibilitatea de selecție între cele 3 moduri - Rain, Pulse și Tonic. Trei posibilități care, împreună cu răspunsul imediat al bateriei termostatice si opțiunea de reglare a înălțimii și a direcției pălărieii de duș, fac ca această activitate cotidiană să devină o experiență de neuitat.

Mai multe informații la pagina 172

/ 25


TOTUL PENTRU BAIE

COLECȚIILE

roca

Pentru a vă bucura de o experiență completă în spațiul băii, Roca vă oferă un univers de colecții care satisfac cele mai diverse gusturi și nevoi, de la cea mai funcțională estetică rafinată, la aspectul colorat, clasic sau chiar rustic. Cu siguranță veți găsi ceea ce căutați!

26


element KHROMA HAPPENING HALL meridian DAMA SENSO the gap NEXO TIPO debba ACCESS MULTICLIN victoria

27


Când spațiul o permite, alegerea unei căzi montate liber adaugă personalitate unei camere.

Piesele montate în perete contribuie la crearea unei senzații de spațiu aerisit, chiar și când designul acestora este impunător, ca în cazul gamei Element.

Piesele Element sunt minimaliste și simple, ceea ce facilitează integrarea lor în diferite stiluri de spații de baie.

Colecție: Element Baterii: L90 Oglinzi: Luna Accesorii: Select

element Modern, rezistent si adaptabil la orice spațiu Inspirația colecției Element rezidă din armonizarea celor mai moderne și funcționale criterii estetice. Aceasta constituie un exemplu de excepțional talent creativ, realizată de renumitul arhitect David Chipperfield. Creată ca să satisfacă si cerințele esteţilor privitoare la design, dar si ale celor care caută diversitate în opțiuni si versatilitate, piesele colecției aduc o notă unică, personală în orice spațiu de baie, datorită formelor robuste si elegante în același timp.

28 / Mai multe informații la pagina 101


W.C.-ul include un confortabil scaun si capac cu inchidere amortizata.

Bateria L90 permite alegerea între lavoare montate pe blat sau modele încastrate

A

tât pentru cei care apreciază calitățile practice ale unei colecții versatile, cât si pentru iubitorii designului de ultimă oră, Roca aduce în atenție gama Element, creată de celebrul arhitect englez David Chipperfield. Element propune piese cu un design robust, dezvoltate începând de la un volum prismatic, aducând cu siguranță un impactul vizual puternic. Frumusețea materialului si delicatețea finisajelor sunt evidențiate de geometria liniilor. Generozitatea de proporții a acestor piese nu este un obstacol pentru cei care doresc să instaleze piese din această gamă în băile lor de dimensiuni reduse – sunt disponibile 3 dimensiuni pentru lavoare, W.C.-uri și bideuri (700, 600 și 550 mm) precum și căzi de baie montabile liber sau încastrate.

Prin frumusețea atemporală a liniilor sale, colecția Element va rezista cu eleganță în orice perioadă.

29


Spătarele, scaunele și capacele utilizează Roca Soft Texture (textură fină), un material revoluționar care asigură un excelent confort.

Porțelanul pieselor Khroma are un finisaj texturat plăcut atât la atingere, cât și vizual.

Colecție baie: Khroma Baterii: Loft Oglindă: Luna Accesorii: Select

khroma Un plus de culoare în camera de baie Gama Khroma include câteva opțiuni pentru lavoare, 3 pentru W.C.-uri si 2 pentru bideuri. O colecție din porțelan cu finisaje texturate, linii armonioase și plăcute, caracterizate prin utilizarea culorilor pentru scaun, capac și spătar de W.C. Un mod inteligent de a adăuga o pată de culoare în spațiul băii.

30 / Mai multe informații la pagina 101


Colecția include WC-uri montate pe podea sau suspendate de perete, pentru a obține un spațiu cu adevărat personalizat.

Khroma iese în evidență prin calitatea detaliilor, precum spătarele perfect îmbinate și sistemul de evacuare duală. Gama este în același timp funcțională și elegantă.

N

u este nici o coincidență faptul ca designerul Erwin Leo Himmel a numit această colecție Khroma, având în vedere că a fost destinată celor care își doresc să se bucure de culoare si în sala de baie. Această colecție aduce o notă de dinamism în camera de baie datorită formelor sale practice si armononioase, evidențiate prin culorile vii. Există opțiunea de a alege între 3 culori pentru scaunul și capacul WC-ului sau al bideului. Această largă paletă de culori oferă posibilitatea de a transforma spațiul de baie doar prin simpla înlocuire a acestor piese. Cele trei piese de bază - chiuveta, WC-ul si bideul - sunt produse în forme si dimensiuni diferite, ceea ce permite instalarea atât in sălile de baie mai mari, cât și în cele de dimensiuni reduse.

CULORI PENTRU FINISAJE

Alb ”Ice”

Roșu ”Passion”

Gri ”Silver”

Paleta de șase culori permite renovarea completă a băii prin simpla schimbare a capacului, scaunului sau spătarului.

31


TOTUL PENTRU BAIE / COLECȚII

happening Armonie între practic și aspect estetic delicat Colecție baie: Happening Baterie: Luna Iluminare: Delight Accesorii: Twin

Ca multe alte colecții Roca, Happening oferă modele de WC montate pe podea sau suspendate.

32

Gama Happening îi va satisface nu doar pe cei care caută soluții practice în camera baie, ci si pe cei care iubesc formele și liniile esențiale. Surplusul de elemente a fost înlăturat din lavoarele, WC-urile și bideurile colecției, pentru a obține o funcționalitate de maxim rafinament.


C

olecția Happening, creată de Benedito Design, este formată din obiecte cu o structura clasică, adaptate într-o nouă perspectivă. Rezultatul este o serie de elemente simple, care prioritizează funcționalitatea. Gama poate fi integrată în spații de baie de stiluri diferite – pentru cei care caută o imagine pură, delicată, dar și pentru cei care doresc o cameră de baie conformă nevoilor familiale. Copiii vor găsi în colecția Happening chiar și W.C.-uri de înălțime redusă, pentru o mai ușoară utilizare. Dacă doriți un aspect estetic plăcut fără a neglija latura practică, atunci această colecție este alegerea ideală!

Lavoarul Happening poate fi ales pentru spații mai mici. Modelul are o adâncime de doar 445 mm. Acest model cu rafturi laterale pentru organizarea obiectelor esențiale igienei zilnice nu necesită blat, fiind astfel o soluție practică și economică. Formele echilibrate ale colecției sunt cu atât mai delicate în varianta suspendată de perete.

Happening oferă piese proiectate special pentru cei mai mici membri ai familiei. Perfecte pentru toatelele copiilor sau în grădinițe.

Mai multe informații la pagina 103

/ 33


Datorită dimensiunilor, lavoarele montate pe blat din colecția Hall sunt foarte potrivite pentru montare în băi duble, deoarece designul acestora nu ocupă mult spațiu.

Modelele suspendate de perete sunt o alegere excelentă în băi cu lavoar montat pe blat, deoarece accentuează delicatețea vizuală a întregului ansamblu.

Colecție baie: Hall Baterii: Esmal Cabină duș: Cosmo Oglindă: Luna Iluminare: Delight Accesorii: Hotel`s 2.0

34

WC-urile colecției Hall au un design compact, fiind astfel ideale pentru băi de dimensiuni mai mici.


hall Forme clasice readaptate pentru un maximum de funcționalitate Colecția Hall din porțelan, creată de Ramon Benedito, reprezintă o reinterpretare a structurilor clasice dintr-o sală de baie, cu un pronunțat simț al practicului și considerație pentru structura clasică a obiectelor sanitare. Linii fine, drepte, rotunjite, volume perfect echilibrate în marea varietate de modele sunt punctele forte ale acestei colecții care se adaptează celor mai diverse stiluri.

G

ama este caracterizată cel mai bine de designul simplu, conservator, adaptat dimensiunilor clasice ale unor obiecte sanitare. Aceste piese au fost create în studioul lui Ramon Benedito care a căutat înainte de toate, să îmbine eleganta clasică cu funcționalitatea. Hall conține trei tipuri de lavoare - prinse în perete, pe blat sau cu semi-piedestal. Gama include și savoniere dreptunghiulare sau triunghiulare, perfecte pentru baia destinată oaspeților. Pentru o combinație perfectă între

elemente, gama Hall oferă W.C.-uri și bideuri cu dublă comandă, închidere amortizată a scaunului și capace cu finisaj lăcuit. Adaptarea acestei colecții la noile tendințe a dus la crearea căzilor de baie pentru una sau două persoane, dotate cu tetiere, pentru a savura beneficiile relaxante pe care le oferă apa. Desigur, gama conține si cădițe de duș de formă pătrată sau dreptunghiulară, ambele cu sistem anti-alunecare.

Lavoarele Hall montate în perete se evidențiază prin formele robuste și dinamice, dar și prin prezența subtilă. Sunt confortabil de utilizat și plăcute privirii.

Mai multe informații la pagina 103

/ 35


TOTUL PENTRU BAIE / COLECȚII

meridian Noi propuneri, în cea mai completă si versatilă gamă

Colecție: Meridian Baterii: M2 Oglindă: Luna Accesorii: TWIN

36 36

Cea mai bogată colecție de lavoare, W.C.-uri, bideuri, W.C.-uri cu închidere amortizată a scaunului si a capacului de bideu se extinde în continuare. Acestei palete de opțiuni i se adaugă Unik, o unitate de bază completă cu chiuvetă integrată și corp de mobilier, care oferă un spatiu generos de depozitare. Este doar unul dintre obiectele care compun bogata colecție Meridian, gândită pentru ca spațiile din baie să se adapteze perfect gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

Dulapul cu sertar Meridian Unik oferă spațiu amplu de depozitare.


F

aptul că această colecție are peste 20 de tipuri de lavoare este o demonstrație clară a ceea ce poate oferi. Printre numeroasele opțiuni oferite, lavoarele pot fi de dimensiuni mari, asimetrice, cu sau fără piedestal. O variet ate lar gă de unde se poate alege, c are în combinație cu W.C.-urile si bideurile Meridian, și ele în diverse forme și mărimi (cu rezervor înalt sau jos, mecanism cu dubla actionare, compacte s a u m o n t a te î n p e re te) o f e r ă n e n u m ă r a te posibilități de amenajare a camerei de baie. Datorită înaltului nivel de funcționalitate, produsele din această gamă sunt o alegere excelentă pentru eficientizarea la maximum a spatiului disponibili pentru un plus de confort sau chiar în amenajarea toaletelor publice. Colecția include si soluții pentru cei cu mobilitate redusă.

Colecția Meridian oferă mai multe modele de lavoare: de mari dimensiuni, cu sau fără blat, asimetrice pentru a profita de spațiile de colț... Sigur veți găsi soluția pe care o căutați.

WC-ul suspendat este o versiune compactă a WC-ului și bideului, cu dimensiuni mai mici.

WC-urile și bideurile Meridian se încadrează ușor în cele mai diverse spații de baie.

FINISAJE PENTRU MOBILIER

Lacquer Matt White/Glossy

Lacquer Matt Black/Glossy

Lacquer Matt Red/Glossy

Lacquer Matt Stone/Glossy Meridian Unik echipează armonios băile de dimensiuni mai mici. Se poate completa cu o unitate de perete.

Mai multe informații la pagina 104 / 37


Modelele de WC-uri și bideuri suspendate combină imaginea atemporală cu soluțiile moderne.

Lavoarele Dama Senso se disting prin contururile și marginile rotunjite, care adaugă o tentă excelentă de modernitate.

Colecție: Dama Senso Baterii: Logica

38


dama senso O combinație echilibrată de eleganță și funcționalitate Dama Senso explorează o linie de design practică, simplă și elegantă care oferă maximă satisfacție utilizatorului. Întreaga colecție Dama Senso a fost concepută să completeze și să îmbunătățească colecția de lavoare Senso Square by Roca, oferind noi posibilități estetice pentru spațiul băii. Datorită designului neutru și elegant, al caracterului practic posibilității de încorporare în alte corpuri de mobilier, Dama Senso este una din cele mai versatile și emblematice colecții din catalogul Roca. Seria Dama Senso include lavoare pentru piedestal, semi-piedestal și blat.

a

ceastă bogată colecție, care oferă o largă paletă de soluții pentru spațiul modern, este semnată de germanii Schmidt și Lackner. Propunerea acestora ne permite să profităm la maximum de spațiul disponibil și se adaptează ușor oricărui stil. Porțelanul și mobilierul Dama Senso oferă detalii meticuloase, precum margini și contururi curbate, care dau un aer modern. De asemenea, toate W.C.-urile sunt compatibile cu gama Mul ticlin – solu ț ia

revoluționară Roca pentru igiena intimă. Concepute să confere o atmosferă de exclusivitate estetică, seria include un lavoar pentru piedestale, semi-piedestale și montaj pe blat. Colecția vine în următoarele nuanțe: alb, pergamon și în finisaje mate edelweiss și jasmine. Astfel, Dama Senso este recunoscută ca o colecție atemporală, cu un adevărat univers de detalii și soluții.

Porțelanul colectiei Dama Senso este produs în culoare albă.

WC-ul pe pardoseala are o adâncime de doar 60 cm și este recomandat în special pentru spații mici.

Mai multe informații la pagina 105

/ 39


TOTUL PENTRU BAIE / COLECȚII

the gap Soluția pentru băi relaxante și colorate Scopul colecției The Gap este ca designul să fie accesibil unui public mai tânăr, sau pur și simplu celor care caută culoare în spațiul băii. Noua colecție de porțelan și mobilier se adaptează perfect tuturor spațiilor destinate băii, chiar și celor mai mici. Punctele sale forte sunt designul meticulous, accentuat de mânerele de metal încorporate și culori. Colecția vine în nuanțe de alb practic și ”Grape” (violet) îndrăzneț.

C

olecția de mobilier The Gap oferă soluții compacte care răspund eficient nevoii de a maximiza utilizarea spațiului disponibil. The Gap combină o gamă largă de lavoare cu piese de mobilier, oferind o mare varietate de opțiuni pentru echiparea spațiului din baie, aducând o estetică meticuloasă, dar și inovatoare. Piesele din

porțelan sunt create de Antonio Bullo, un designer venețian cu experiență de lucru cu acest material, iar toaletele realizate de acesta pentru The Gap dezvăluie forme sugestive, plăcute la atingere, care își exprima personalitatea alături de piese de mobilier moderne din colecție, atât în alb imaculat, cât și în violet ”Grape” modern.

Sifonul economisește spațiu astfel încât ușile și sertarele interioare ale dulapurilor au mai mult spațiu

Forma elegantă a căzii Easy se adaptează gusturilor moderne și este de asemenea disponbilă și cu hidromasaj.

40


Mânerele late, confortabile, nu ies în evidență, evitând posibile accidentări

Dulapul de baie permite depozitarea recipientelor de mari dimensiuni

Colecție porțelan și mobilier: The Gap Cadă: Easy Baterii: L20 Oglindă: Luna Accesorii: Hotel`s 2.0

FINISAJE PENTRU MOBILIER

ALB MAT

VIOLET ”GRAPE” MAT

Mai multe informații la pagina 106

/ 41


TOTUL PENTRU BAIE / COLECȚII

nexo O colecție cu o estetică meticuloasă, la îndemâna celor mai mulți Colecția Nexo oferă un design echilibrat și actual. O combinație ideală între spiritul practic și designul esențial, aceasta facilitează înglobarea într-o varietate de stiluri de băi. O altă caracteristică a pieselor Nexo este gama largă de dimensiuni, care o face potrivită atât în spații largi, cât și în cele mai mici.

Î

n această colecție se întâlnesc două obiective care nu merg întotdeauna mână în mână: farmecul estetic și economia. Nexo oferă un design ac tual per fec t proporționat, care se integrează armonios în orice mediu. Numeroasele sale soluții satisfac toate nevoile: lavoarele suspendate, asimetrice, cu sau fără piedestal, blaturi, lavoare de mici dimensiuni etc. De asemenea, colecția include ver-

siuni compacte cu semi-piedestal – o opțiune interesantă atunci când dispunem de spațiu limitat, dar dorim să-i păstrăm atractivitatea estetică. Creatorul din spatele colecției este Antonio Bullo, celebru designer industrial specializat în porțelan, acum stabilit la Veneția. Cunoștințele sale despre acest material ies la iveală în fiecare dintre piesele oferite în colecția Nexo, care se remarcă și prin prețurile competitive. Nexo iese în evidență datorită design-ului minimalist al tuturor pieselor. Forma robustă a bateriei Targa accentuează eleganța liniilor gamei.

Lavoarul de colt este o soluție practică pentru băile destinate musafirilor.

42 / Mai multe informații la pagina 107


WC-urile Nexo se disting prin designul elegant al scaunelor și capacelor (cu închidere amortizată)

Lavoarul asimetric dispune de o poliță laterala pentru plasarea la îndemână a articolelor esențiale.

Chiuvetă, WC și bideu: Nexo Baterie: Targa Accesorii: Hotel`s

Frumusețea gamei Nexo este evidentă chiar și prin modelele asimetrice, care sunt produse în versiuni pentru dreapta și pentru stânga.

43


TOTUL PENTRU BAIE / COLECȚII

Colecție de porțelan și mobilier: Baterii:

TIPO Clasicul modern accesibil tuturor Designerul Antonio Bullo combină, în această colecție, funcționalitatea și exclusivismul. Colecția Tipo aduce o nouă raportare la spațiul băii, acum prezentat urban și cosmopolit, ce nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

44 / Mai multe informații la pagina 108


T

ipo aduce o interpretare reconfor tantă a spațiului clasic de baie, însă cu o abordare urbană. Arhitectul Antonio Bullo a reușit să obțină un design accesibil, o combinație perfectă între tehnica sanitară, materiale și puritatea formelor. Întreaga colecție aduce un plus de energie, armonie și echilibru.

45


Bateriile L20 cu deschidere frontală la rece. Aceasta previne alimentarea inutilă cu apă caldă.

Pachetul Debba Standard permite dotarea simplă și ușoară a băii. Lavoarul are o unitate de 800 de mm, cu două rafturi de dimensiuni confortabile. Pachetul include oglindă și spot de iluminat.

Colecție de porțelan și mobilier: Debba Baterii: L20 Cădiță de duș: Italia Cabină duș: Easy Pară de duș: Stella

DEBBA Funcționalitate și adaptabilitate pentru băi de orice dimensiuni Noua colecție Debba de porțelan și mobilier oferă o gamă bogată de modele, care satisfac orice nevoi în ceea ce privește dimensiunile și cerințele estetice, la un preț competitiv. Gama de lavoare include soluții compacte pentru spații de baie foarte mici.

46 / Mai multe informații la pagina 108


Model de perete de mici dimensiuni – una din numeroasele soluții Debba pentru băi cu spațiu redus.

Colecția de unități instalate sub lavoar încorporează un sifon ce ocupă puțin spațiu, profitând la maxim de interior. FINISAJE PENTRU MOBILIER

Alb lucios

Stejar Texturat

Wenge Texturat

Spațiile mai mici vor oferi totul la îndemână cu acest model compact, de doar 260 mm adâncime, dotat cu sertare cu deschidere completă.

Gri Antracit lucios

C

olecția Debba este concepută pentru echiparea eficientă și practică a spațiilor din baie. Oferă o gamă largă de piese standard din porțelan (W.C.-uri suspendate în trei dimensiuni, lavoare suspendate, cu piedestal și semi-piedestal, W.C.-uri și bideuri, rezervoare cuplate sau încorporate). De asemenea, gama oferă mobilier cu lavoar încorporat în format standard (2 sertare) sau compact (adâncime 360 mm) și dulapuri pentru baie. Toate acestea, cu un design simplu și funcțional care poate menține ordinea chiar și în cele mai mici camere de baie. Colecția de mobilier compact Debba dispune de sertare cu deschidere completă, fără a necesita scurtarea sifonului, sporind astfel spațiul de depozitare.

Textile Interior

47


WC-urile din colecția Access sunt mai înalte decât un WC standard, pentru a spori confortul utilizatorului.

Lavoarul Access are un bazin amplu, perfect accesibil pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Colecție: Access Baterie: M3-E Accesorii: Superinox Family Oglindă: Access

accesS Soluții ergonomice pentru persoane cu mobilitate redusă În prezent, există mulți utilizatori cu mobilitate redusă. Fie că dificultățile acestora sunt temporare sau permanente, ei au nevoie de spații de baie care să-i ajute într-un mod confortabil și sigur. Colecția Access răspunde nevoilor acestora, cu ajutorul lavoarului și W.C.-ului ergonomice, accesibile și confortabile.

C

olecția Access de W.C.-uri, lavoare, dușuri și accesorii este destinată persoanelor cu mobilitate redusă, care doresc o soluție confortabilă, sigură și care să le ofere cât mai multă independență în ceea ce privește igiena zilnică. Acces oferă produse funcționale, ergonomice și sofisticate, printr-un design care sporește

48 / Mai multe informații la pagina 102

relaxarea și confortul utilizatorului. De exemplu, înălțimea atent stabilită a W.C.-ului urmărește sporirea confortului la așezare sau ridicare, iar deschiderea frontală a WC-ului ajută la activitatea igienică din poziția în șezut. Chiuveta are un design curbat, cu bazin foarte generos, confortabil în special pentru cei care utilizează scaunul cu rotile.


multiclin Un element care transformă W.C.-ul în bideu Tehnologia și confortul sunt sinonime cu gama Roca Multiclin, care oferă două soluții: Multiclin Premium și Multiclin Advance Square, pentru o igienă intimă completă, combinând funcțiile toaletei cu cele ale bideului, într-un singur produs. De asemenea, colecția include o telecomandă cu care se pot programa funcțiile de bază ca cele de spălare și uscare, dar și funcții complementare, precum deschiderea automată.

G

ama Multiclin oferă numeroase opțiuni într-un singur produs: un W.C. și un bideu în același timp. Multiclin Advance Square este cea mai simplă și intuitivă soluție a colecției, datorită panoului de control lateral integrat în scaun, care permite reglarea multiplelor opțiuni oferite, inclusiv controlul temperaturii scaunului, temperatura și presiunea apei în timpul spălării, economisirea energiei și controlul temperaturii aerului la uscare. Multiclin Premium dispune de o telecomandă, un ecran LCD

Sistemul Multiclin premium include funcții precum ajustarea poziției canulei.

și funcții revoluționare, precum funcția de uscare oscilantă, ajustarea poziției canulei și eliminarea mirosurilor neplăcute. Colecția Multiclin dispune de auto-curățare și de un sistem de închidere silențioasă a capacului și scaunului de W.C.. Acest sistem se adaptează diferitelor modele de W.C.-uri Roca. Cu noua generație de soluții avansate, tehnologia vine în întâmpinarea celor mai pretențioase nevoi.

Telecomanda încorporată în scaunul Multiclin Advance Square reglează temperatura și presiunea apei, precum și poziția.

Panoul de control al modelului Multiclin Premium are un ecran LCD și telecomandă, pentru reglarea diferitelor funcții și opțiuni oferite.

Mai multe informații la pagina 114 / 49


Cădițele de duș Malta sunt produse în diferite dimensiuni și formate. Designul angular facilitează montarea dușului pe colț.

Unik (ansamblu cu unitate de mobilier și lavoar) este noutatea colecției Victoria. Datorită aspectului plăcut și prețului, sunt ideale pentru toalete sau băi destinate musafirilor.

Porțelan și mobilier: Victoria Baterie: Targa Cădiță de duș: Malta Cabină duș: Victoria Oglindă: Luna Iluminare: Delight Accesorii: Victoria

50 / Mai multe informații la pagina 110

victoria

O colecție utilă și practică pentru cei care caută confort și valoare

Când căutați o colecție care combină personalitatea cu succesul în dotarea spațiului din baie, alegerea e clară: Victoria, de la Roca, pentru designul actual, funcționalitatea excelentă și soluțiile practice. Se remarcă Victoria-N (cu două sertare) și Victoria-N Family (cu trei sertare), care integrează lavoarul cu mobilierul de bază într-un singur element.


Bateria Targa este accesoriul perfect pentru colecția Victoria. Are un luciu durabil, cartuș ecologic pentru economisirea apei, este confortabil și precis în manevrare.

Victoria oferă o gamă de accesorii în armonie cu colecția. De asemenea, acestea se pot fixa cu șuruburi sau atașa cu adeziv.

Modelul Victoria Family este produs în patru variante de finisaj, cu nuanțe moderne.

Coloana de mobilier cu rafturi ajustabile vine echipată cu o ușă dublă originală.

Rafturile spațioase permit organizarea perfectă a celor necesare. Acestea vin echipate cu balamale pentru închidere amortizată.

FINISAJE MOBILIER

Mobilierul Victoria poate fi instalat cu sau fără picioare de susținere. Alb lucios

E

xploatarea la maxim a spațiilor disponibile în băile secundare sau pentru musafiri reprezintă, pentru multe case cu familii numeroase, activitatea de modernizare care ar putea aduce cel mai mult confort. Aceste spații tind să aibă câțiva metri pătrați, deci trebuie valorificate la maxim, fie că sunt pentru copiii casei, pentru musafiri, sau pur și simplu o toaletă secundară. Pentru aceasta, e convenabil să optăm pentru colecții cu o gama variată de produse, ca să putem selecta dimensiunea și forma care ni se potrivește cel mai bine, precum și unitățile și mobilierul care vor menține ordinea în spațiul respectiv. Acesta este și cazul colecției Victoria, în completarea căreia oferim o linie de accesorii de bază ce îi unifică aspectul până la cel mai mic detaliu – toate acestea, la un preț accesibil.

Gri Antracit lacuit

Wenge Texturat

Stejar Texturat

51


TOTUL PENTRU BAIE

SOLUȚII PRACTICE

Colecții de mobilier, unități de bază cu lavoar încorporat, lavoare din porțelan în nenumărate forme și dimensiuni, plus o mare varietate de spoturi și oglinzi cu iluminare, pentru cel mai practic și simplu mod de a echipa spațiul băii. În plus, toate acestea pot fi combinate.

52


KALAHARI STRATUM LAVOARE ACCESORII

53


TOTUL PENTRU BAIE / SOLUȚII PRACTICE

Unitatea de bază Kalahari poate fi instalată pe picioare de metal sau suspendată. În ambele cazuri, aspectul plăcut și rafinat iese în evidență.

Colecția este completată cu o coloană de mobilier, reversibilă și practică.

Sertarele includ organizatoare pentru o mai bună distribuire a obiectelor.

kalahari Exterior lăcuit, interior practic Gama de mobilier de baie Kalahari, concepută să se adapteze la colecția de lavoare cu același nume, reprezintă o nouă opțiune pentru mobilarea spațiilor care necesită eleganță fără a renunța la aspectul practic. Aceste modele, cu un stil rafinat, dar funcțional, pun în evidență lavoarele colecției și în același timp, conferă combinației un aspect modern. Sunt produse în patru dimensiuni (1.200, 1.000., 800 și 600 mm) și prezintă mai multe opțiuni de instalare pentru adaptarea la orice spațiu.

FINISAJE PENTRU MOBILIER

Alb lucios lacuit

Crem lucios lacuit

54 / Mai multe informații la pagina 119

Gri Antracit lucios lacuit

Mânerul integrat al sertarelor accentuează estetica rafinată a acestor unități lacuite.


STRATUM Atracție estetică și avantajul luxului, la îndemâna dumneavoastră Soluțiile complete aduc sub același stil unitățile de mobilier și lavoarul. Aceste propuneri sunt foarte interesante pentru crearea unor spații perfect asortate, care par făcute la comandă, datorită esteticii meticuloase și a gamei din ce în ce mai variate de forme și finisaje. În acest sens, propunerea Roca este colecția Stratum: unități de mobilier robuste cu lavoare și coloane, care nu ocupă ostentativ spațiul, deoarece sunt suspendate. În plus, acestea au un interior spațios și confortabil pentru depozitarea obiectelor personale, cu iluminare interioară, sertare, închidere cu amortizare și uși reversibile.

Gama de mobilier suspendat Stratum oferă o senzație vizuală plăcută de spațiu aerisit.

Gama de oglinzi Stratum, în trei dimensiuni, este dotată cu iluminare interioară.

Sertarele sunt dotate cu tăvi interioare, amortizare și lumină interioară.

Unitățile și soluțiile pentru lavoare Stratum sunt disponibile în trei dimensiuni (1.800, 1.100 și 900 mm) pentru a se adapta nevoilor spațiului respectiv. În ceea ce privește finisajele, opțiunile disponibile sunt Alb, Stejar și Castaniu.

FINISAJE PENTRU MOBILIER

Dulapurile constituie accesoriul perfect pentru a vă bucura de spațiul maxim de depozitare în baie, fără a compromite estetic aspectul general. Alb

Stejar

Castaniu

Mai multe informații la pagina 122

/ 55


TOTUL PENTRU BAIE / SOLUȚII PRACTICE

Design New York

Design Shanghai

Design Berlin

Modelul revoluționar Amberes permite poziționarea în orice spațiu, chiar și în mijlocul camerei. Este unic prin atracția pe care o prezintă. Design Barcelona

LAVOARE Piesa esențială în orice baie. Porțelanul alb de la Roca este simbolul calității și rezistenței – astfel, lavoarele Roca reprezintă întotdeauna o investiție excelentă. Materialele sintetice nu întrunesc încă toate avantajele pe care porțelanul le poate oferi într-un singur produs: soliditate, durabilitate, alb imaculat, impermeabilitate și rezistență la șocuri. Aceste caracteristici tehnice, împreună cu elasticitatea semnificativă, permit crearea de nemumărate modele cu cele mai diverse forme, care se adaptează gusturilor și tendințelor din orice perioadă. Oricare din lavoarele Roca reprezintă o achiziție excelentă datorită funcționalității și meticulozității estetice.

56 / Mai multe informații la pagina 124

Design Rio

Design London Gama Urban de lavoare montate pe blat indică imensul potențial al porțelanului alb. Cu șase modele diferite, Urban aduce un omagiu arhitecturii emblematice din unele din cele mai faimoase orașe ale lumii.


Lavoarele semi-încastrate - o alternativă modernă pentru camerele de baie mici.

Formele rotunjite ale modelelor Grand Berna sunt un exemplu de spațiu de toaletă atemporal, datorită designului atractiv și materialelor de calitate.

Lavoarul Bol din porțelan, montat pe blat crează o imagine de perfectă armonie în camera băii.

Formele fine și subtile ale lavoarului Kalahari fuzionează perfect cu raftul său de culoare albă.

Lavoarul Sofia iese în evidență prin formele geometrice îndrăznețe.

57


TOTUL PENTRU BAIE / SOLUȚII PRACTICE

Colecția de accesorii Victoria oferă două modalități de instalare: prindere cu șuruburi sau cu adeziv de înaltă rezistență (sarcină de până la 5 kg).

Colecția de accesorii din sticlă și metal Nuova conferă spațiului de baie un aspect modern și sunt foarte ușor de curățat.

Gama de accesorii include soluții pentru utilizatorii cu mobilitate redusă.

ACCESORII Porțelan, metal și sticlă, disponibile individual sau în combinații Accesoriile sunt cele care armonizează aspectul final al spațiului din baie, îmbunătățind în același timp confortul. Catalogul Roca include accesorii de baie din metal (modern și funcțional) sau sticlă și metal (aspect vizual aerisit). Orice colecție ați alege, vă va surprinde prin finisajele delicate: accesoriile nu își pierd strălucirea, sunt foarte ușor de curățat, iar designul este neutru și adaptabil tuturor stilurilor. Sunt disponibile cu două metode de instalare: prindere cu șuruburi în perete sau atașare cu adeziv.

58 / Mai multe informații la pagina 132


59


TOTUL PENTRU BAIE

BATERII roca

Roca își îmbunătătește continuu gama de baterii și pere de duș sau capete de duș, pentru a asigura cel mai înalt nivel de stare de bine pentru utilizator. Roca acordă permanent atenție celor mai exigente criterii de design, sustenabilitate și economie la energie.

60


BATERII MONOCOMANDA î

BATERII DUBLA COMANDA TERMOSTATICE ELECTRONICE î GAMĂ DUȘ

61


TOTUL PENTRU BAIE / BATERII ROCA

Modelul L90 include un sistem frontal de pornire la rece care permite economisirea de energie, evitând încălzirea boilerului atunci când nu este necesar.

BATERII MONOCOMANDA

Modelul L20 combină liniile drepte și cele curbe, oferind o senzație plăcută și precizie în utilizare.

Aspect estetic plăcut și funcționalitate cu consum minim Reprezintă una din soluțiile fundamentale la dotarea unei băi, datorită rezistenței și confortului pe care îl conferă. Bateriile monocomandă combină apa caldă și cea rece într-o singură mișcare, pentru o a obține temperatura dorită. Nivelul ridicat de confort și precizie în utilizare reprezintă caracteristica generală a modelelor Roca de baterii monocomandă, care le face să devină una din cele mai răspândite soluții pentru baie, indiferent de stil, de la cele mai futuriste la cele mai tradiționale. Sunt de remarcat beneficiile aduse prin consumul responsabil de apă, cu ajutorul sistemelor de limitare a debitului și al aeratoarelor.

Bateria Singles cu mâner simplu și operare laterală permite economisirea energiei datorită sistemului Progressive.

62 / Mai multe informații la pagina 138


Bateriile termostatice au un buton argintiu care limitează debitul și se poate utiliza și la fluxul pentru duș. Debitul poate fi mărit la o simplă apăsare.

BATERII TERMOSTATICE Temperatura dorită, rapid și constant Reglarea temperaturii și capacitatea de economisire a apei și energiei pe care o oferă bateriile termostatice Roca le transformă într-una din cele mai bune opțiuni pentru a obține un înalt grad de sustenabilitate și confort în baie. Tehnologia Quick Reaction ne permite să ne bucurăm de debitul și temperatura dorite în mai puțin de trei secunde; în plus, acestea sunt întotdeauna constante. Designul cu linii drepte, curbe sau chiar sinusoidale facilitează alegerea și montarea unei baterii.

Thesis-T combină formele pătrate și conferă un aspect modern într-o baie.

Bateriile T-500 au buton de limitare și Security 38 pentru a preveni încălzirea excesivă a apei

Mai multe informații la pagina 147 / 63


TOTUL PENTRU BAIE / BATERII ROCA

BATERII ELECTRONICE O gamă ecologică, igienică și confortabilă Bateriile electronice sunt concepute special pentru utilizarea în spații publice – de aceea au un design robust și rezistent. Datorită utilizării sistemului automat de pornire/oprire, utilizatorul nu trebuie să manipuleze bateria, garantând-se astfel maximum de igienă. De asemenea sunt încorporate aeratoare ascunse pentru a evita vandalizarea și furtul. Un detector cu infraroșu deschide și închide bateria, furnizând instantaneu apa necesară pentru fiecare utilizare, fără a irosi nicio picătură. Toate colecțiile de baterii electronice includ un sistem de consum redus care se activează după jumătate de oră de neutilizare (modul ECO).

64 / Mai multe informații la pagina 148

Cu corpul placat cu alamă și crom, bateria electronică L20-E este dotată cu un sistem anti-vandalizare.


Bateria M2-E are un sistem de închidere automat care se activează după 60 de secunde de utilizare continuă.

Mai multe informații la pagina 148 / 65


Furtunul flexibil are un finisaj placat cu crom și măsoară 1,5 metri, perfect pentru a acoperi orice parte a corpului.

GAMA DE DUȘURI O gamă care combină performanța cu funcționalitatea Roca vă pune la dispoziție o gamă largă de pere de duș și capete de duș, cu cel mai inovator design și tehnologie de ultimă oră, pentru a satisface cele mai exigente cereri în materie de stil, funcționalitate și performanță. De la cele mai simple la cele mai sofisticate soluții, primează sustenabilitatea și consumul responsabil de energie. Prezența tehnologiei ne permite să obținem pere de duș cu funcții precum ”Rain”, ”Tonic” și ”Pulse”. Produsele sunt dotate cu furtune anti-calcar din silicon.

66 / Mai multe informații la pagina 151


Dacă alegeți un pară de duș, îl puteți combina cu o prindere fixă de perete, prindere rotativă sau cu o bară glisantă ajustabilă pe înălțime.

Versiunea circulară a capului de duș Vintage XL oferă funcții precum ”Rain” pentru jeturi și ”Easy Clean” pentru curățare facilă, precum și un sistem anti-calcar.

Para de duș stilizată Bisel are funcția ”Rain” și este dotată cu dispozitivul anti-calcar Easy Clean.

Para de duș Stella se poate comanda în două dimensiuni: cu diametru de 100 mm sau de 80 de mm.

Modelele Stella oferă trei tipuri de ieșire a apei: ”Rain”, ”Tonic” și ”Pulse”.

67


TOTUL PENTRU BAIE

wellness by roca

La baza unui spațiu modern, contemporan, al unei băi, stă întotdeauna dorința de a savura o stare de bine și relaxare aduse de beneficiile apei. Cu gama variată de soluții Wellness oferite de Roca, nici problemele de spațiu, nici cele de dispunere nu constituie obstacole pentru a savura hidroterapia în orice casă. În plus, acestea aduc avantaje la nivel superior.

68


CĂZI DE BAIE HIDROMASAJ î CĂDIȚE DE DUȘ CABINE DE DUȘ

69


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

Вана Easy

CĂZI DE BAIE ACRILICE Ergonomice și calde la atingere, acestea reprezintă cea mai versatilă opțiune, atât datorită formelor, cât și finisajelor Disponibile într-o largă varietate de modele și stiluri, propunerile oferite din material acrilic ocupă un loc principal în ceea ce privește inovația datorită versatilității și specificațiilor tehnice, permanent rafinate și îmbunătățite. Datorită tehnicii de producție, prin aplicarea de straturi succesive de material acrilic fabricat la cald, avantajul principal al acestora nu constă doar în diversitatea de forme și culori în care sunt disponibile, ci și având în vedere capacitatea acestora de a menține apa la o temperatură confortabilă pentru mai mult timp. Căzile sunt plăcute la atingere datorită suprafeței netede, fără pori - și cu atât mai ușor de curățat. Formele care se adaptează corpului, suprafețele extrem de strălucitoare sau cu textură fină, precum și podeaua anti-alunecare transformă îmbăierea într-un moment de relaxare si wellness, totul mulțumită ofertei variate de la Roca.

70 / Mai multe informații la pagina 160


Liniile simple ale modelului Vythos aduc nota de minimalism în baie; o piesă sobră și versatilă în orice dimensiune, cu multiple funcții. Formele organice definesc colecția BeCool, completată de o gamă largă de modele, cu sau fără hidromasaj, pentru una sau două persoane. Pe cât de funcționale, pe atât de intuitive.

Un oval elegant care, prin liniile ample, evocă un trecut al luxului și sofisticării. Concepută să fie plasată fie direct pe podea, fie încastrată, cada Georgia (1.850/1000 mm) oferă posibilitatea de hidromasaj Tonic Premium sau Total, cu izolare fonică.

Amplasabil independent sau pe colț, modelul Circular (1765x1600 mm) are spațiu pentru două persoane și detalii practice precum tetieră și rafturi exterioare.

71


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

Exterioarele emailate în diferite culori și gama variată de suporți permit căzii Newcast să se adapteze la orice spațiu, de la cele mai clasice la cele mai rafinate, după cum puteți vedea din imaginea sugestivă ce prezintă o atmosferă orientală.

Baia din fontă emailată Newcast - aici prezentată în versiunea albă cu picioare cromate - reprezintă un design de inspirație retro distinctă care cuprinde, cu toate acestea, cele mai moderne elemente suplimentare, cum ar fi baza anti-alunecare.

72 / For more information to see page xx


CĂZI DIN FONTĂ

Cu un pronunțat aspect retro, aceste piese unice dau tonul tendințelor Nimic nu evocă mai bine trecutul ca modelele turnate din fontă, cu propuneri sofisticate, linii delicate și curbate, care sunt cel mai avantajate de montarea independentă, astfel încât să poată fi admirate din toate unghiurile. Actualizate cu dotări de ultimă oră, precum baze anti-alunecare, emailul de înaltă rezistență și finisaje versatile, aceste tipuri de elemente se adaptează la fel de bine decorului clasic și elegant, cât și aranjamentelor mai moderne sau chiar de avangardă, alături de care aduc un contrast atractiv. Accesoriile precum platformele de lemn și oferta variată de picioare permit integrarea în orice tip de spațiu.

Cu un aspect retro-futurist, setul Futura vine cu patru picioare din lemn de cireș și un inel perimetral pentru prosop.

Platforma Woodline din lemn de cireș permite instalarea independentă a căzii Newcast.

Clasicul prin excelență – patru picioare cu forme elaborate și finisaj cromat. Acesta este ansamblul Eagle.

FINISAJE EX TERIOARE

Tradiția și modernul se întâlnesc în colecția de picioare Savanha / Garra de Leyn, cu un finisaj texturat.

Gri

Classic include patru picioare din fontă placate cu crom.

Cu dimensiunile de 1800 x 850 mm, cada Newcast are multiple finisaje și accesorii în diferite stiluri, permințând integrarea în orice spațiu, de la clasic la contemporan – unde va deveni întotdeauna principalul punct de atracție.

Mai multe informații la pagina 163 / 73


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

HIDROMASAJ Toate tipurile de coloane și căzi transformă sala de baie în spa Spațiul sau lipsa acestuia nu mai reprezintă un obstacol în calea savurării beneficiilor hidromasajului la noi acasă. Roca propune o gamă largă de coloane cu toate tipurile de capete de duș, cascade sau duze ajustabile care asigură diferite tipuri de masaj. Controlul electronic al programului selectat și al intensității deschide o infinită varietate de posibilități la băile cu hidromasaj, care oferă un masaj revigorant și relaxant prin intermediul jeturilor ultrasubțiri de aer, apă sau în combinație, precum și alte beneficii, cum ar fi cromoterapia.

Evolution este o coloană de duș termostatică cu hidromasaj, din oțel inoxidabil, dotată cu cap de duș, cascadă și două jeturi.

74 / Mai multe informații la pagina 170

Cu un atractiv finisaj mat de oțel inoxidabil, Essential are diferite opțiuni de control al temperaturii și debitului apei.

Coloana termostatică de duș Victoria are un cap cu deschidere largă, cu funcție integrată ”Rain”.


Cromoterapia este o tehnică naturală bazată pe utilizarea culorilor pentru echilibrul minții și al trupului. De aceea, reprezintă complementul ideal pentru un sistem complet de hidroterapie.

Disponibil cu hidromasaj Total Premium, modelul Circular încorporează un robinet retractabil și sistem de apă în cascadă.

Designul de avangardă datorat liniilor drepte și minimaliste conferă coloanei de duș termostatice S-lim funcționalitatea optimă.

Combinația de jeturi de aer și apă asigură un control complet și confortabil pentru un hidromasaj revigorant sau de relaxare.

75


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

CĂDIȚE DE DUȘ

Materiale de avangardă: Stonex versatil Cădițele de duș Roca Terran reprezintă cele mai noi tendințe în crearea spațiilor din baie, prin designul coerent, funcționalitate, adaptabilitate, atracție estetică și confort. Confecționate din Stonex®, un material durabil și rezistent obținut din rășini și minerale, căzile ultrasubțiri ale gamei Terran sunt disponibile într-o largă varietate de dimensiuni. Finisajul texturat, disponibil într-o paletă bogată de culori, previne semnificativ alunerarea și conferă o senzație plăcută la atingere.

CULORI DE BAZĂ

Alb

Ciment

Grafit

Negru

CULORI SPECIALE Cădițele de duș Terran Stonex sunt ultrasubțiri și pot fi instalate la același nivel cu plăcile ceramice de pe podeaua băii.

Alb murdar

Crem

Ciocolatiu

Violet

76 / Mai multe informații la pagina 166


”Easy” este o cădiță de duș din porțelan cu bază antiderapantă, care se potrivește ușor în orice spațiu și este deosebit de adaptabilă datorită largii varietăți de forme (pătrată, dreptunghiulară sau unghiulară) și dimensiuni (lățime intre 700 și 900 mm)

Dușurile de colț sunt destul de des întâlnite. În versiunea unghiulară, cădița ultrasubțire Malta vine în două dimensiuni: 900 x 900 mm sau 1000 x 1000 mm, cu o adâncime de 45 mm și bază antiderapantă.

CĂDIȚE DE DUȘ DIN PORȚELAN Un clasic în orice epocă Solid, rezistent, durabil și plăcut din punct de vedere estetic: acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din porțelan o opțiune excelentă în orice baie. Cu finisaj emailat de o rară frumusețe și o strălucire ce aduce albul imaculat în orice spațiu, absența porilor din acest material îl face ușor de curățat și întreținut. Suprafețele antiderapante ultramoderne au eradicat problema principală a acestui material utilizat la duș - riscul de alunecare - și, în același timp, cele mai recente modele și-au redus considerabil dimensiunile, fiind lansate modele ultrasubțiri în ton cu ultimele tendințe în ceea ce privește amenajarea spațiului băii.

Mai multe informații la pagina 169

/ 77


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

Hall este o cădiță de baie ultrasubțire din material acrilic (cu adâncime între 30 și 40 mm), cu un design minimalist și podea antiderapantă.

Elegantă și simplă, gama Easy-Sta se adaptează tuturor nevoilor datorită varietății de forme: dreptunghiulară, pătrată și unghiulară.

CADITE DIN ACRIL

Modele ușoare, ultrasubțiri și confortabile la atingere Căditele de duș din acril au devenit una dintre alegerile preferate pentru mulți utilizatori, datorită paletei largi de modele și dimensiuni existente, greutății mici prin comparație cu alte opțiuni, înălțimii minime, potrivite mai ales în spațiile moderne și minimaliste, dar și prețului accesibil. La toate acestea trebuie se adaugă rezistența excelentă la lovituri, precum și suprafața, care este mai caldă și mai puțin alunecoasă decât a altor materiale.

”Opening” – o tușă de avangardă într-o propunere cosmopolită, care beneficiază de versatilitatea materialului acrilic.

78 / Mai multe informații la pagina 168

După cum îi sugerează numele, cădița de duș Easy (”Ușor”) este foarte ușor de instalat în orice spațiu, ajutată și de dimensiunile sale: de la 750 x 750 mm.


TARE CA OȚELUL Puritatea formelor, în slujba rezistenței și durabilității

Textura antiderapantă a cădițelor de duș In-Floor garantează siguranță totală și confort.

Oțelul emailat sau vitrificat cu grosime de 3,5 mm utilizat la cădițele de duș Roca le face extrem de rezistente și durabile, precum și ușor de instalat și întreținut. De aceea, acestea reprezintă o alegere ideală pentru hoteluri sau spații rezidențiale, atunci când se caută soluții pe termen lung. Puritatea liniilor cădițelor de duș din oțel Roca conferă o eleganță firească, ce se reflectă în spațiul băii, garantând în același timp integrarea perfectă cu restul elementelor. De asemenea, toate sunt dotate cu suprafețe antiderapante, permițând utilizatorului să se bucure de o experiență confortabilă și relaxantă fără șocuri neașteptate.

Colecția In-Floor face parte dintr-o gamă largă de cădițe ultrasubțiri din oțel emailat (25 mm), care asigură o integrare completă în spațiul respectiv.

Mai multe informații la pagina 167 /

79


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

ORIUNDE, PESTE TOT Formele și deschiderile se adaptează tuturor spațiilor și utilizatorilor

Dimensiunile și distribuția spațiului în camera băii sunt factori determinanți pentru alegerea cabinei de duș potrivite. De aceea, Roca oferă o imensă varietate de modele și tipuri de deschidere, cu posibilitatea de acces frontal, pe colț sau unghiular, care se poate instala între pereți sau cu o combinație de panouri fixe și mobile. Ușile cu balamale sunt foarte confortabile și decorative, oferă spațiu amplu și sunt aproape invizibile datorită absenței cadrelor, iar ușile culisante reprezintă un aliat de nădejde în spațiile de baie de mici dimensiuni sau cu forme neobișnuite.

Caracterizată prin versatilitate totală, colecția de cabine Victoria oferă o soluție economică și de calitate pentru orice spațiu, chiar și pentru cele cu colțuri înguste, datorită modelului unghiular cu linii delicate.

80 / Mai multe informații la pagina 174


Panouri de duș Victoria Colecția de panouri de duș Victoria oferă o soluție economică dar, și de calitate pentru spațiul dușului dvs. O colecție care se potrivește rapid și simplu băii dvs., asigurându-i acestuia un design pur și neutru. Cabină duș Victoria B1H Baterie Victoria-T Accesorii Select

Victoria este o colecție de cabine de duș cu linii curate și simple, finisată cu sticlă transparentă, tratată la cald (4 mm)

Disponibilă cu uși culisante, cu balamale (ca în imagine) sau pliabile pentru a se adapta la orice necesități, seria Victoria este completată cu strălucitoare cadre argintii.

Un panou fix complet transparent își îndeplinește funcția reducând la minim prezența cabinei până la minimul necesar.

Finisaje Există 2 opțiuni disponibile: sticlă cu grosime de 4/6 mm și cadru argintiu lucios

81


TOTUL PENTRU BAIE / WELLNESS BY ROCA

Cabină Victoria 2L2

82 / Mai multe informații la pagina 174


Cabină duș Victoria L2-E Cădiță de duș Flamingo Coloană Victoria-T

Cabină duș MR Coloană Victoria-T Cădiță duș Easy STV

83


TOTUL PENTRU BAIE

roca

PLĂCI CERAMICE Materialul care acoperă pereții și podelele este esențial pentru aspectul final al spațiului de baie. Roca vă pune la dispoziție plăci de ceramice pentru pereți și podea într-o largă paletă de finisaje, pentru a obține spații calde, funcționale și chiar cu tentă retro, beneficiind întotdeauna de rezistența și fiabilitatea ceramicii de cea mai bună calitate.

84


YELLOWSTONE FUSION CREATION DREAM SUITE GRACIA

85


Utilizarea aceluiași tip de plăci pe podea și perete unifică spațiul și scoate în evidență piesele din porțelan.

Formatul generos al pieselor din colecția Yellowstone evocă imaginea podelelor din lemn.

Lavoar: Urbi 1 Baterii lavoar: Thesis Plăci podea și perete: Yellowstone Royal Grey 24,6 x 101 mm

Yellowstone Noblețea lemnului

86


PLĂCI MONOCOLOR PORȚELANATE 24.6 x 101 R - 24.6 x 101 R ABS

*

**

Plăci rectificate

Gresie

Yellowstone

Maple** 24.6 x 101 R C1 R10

Forest* 24.6 x 101 R C1 R10

Malla Yellowstone Maple** 24.6 x 24.6

Silver Grey* 24.6 x101 R

Malla Yellowstone Forest* 24.6 x 24.6

Royal Grey* 24.6 x 101 R

C1 R10

C1 R10

Malla Yellowstone Silver Grey* 24.6 x 24.6

Malla Yellowstone Royal Grey* 24.6 x 24.6

Yellowstone Cottage

Dacă la rezistența ceramicii adăugăm aspectul cald și plăcut al lemnului, obținem cele mai magice materiale. Colecția Yellowstone, din plăci monocolore porțelanate, conferă spațiului băii un aspect și o senzație de prezență a lemnului. Este disponibilă în format de 24,6 x 101 cm, în patru culori și două tipuri de suprafață (naturală și antiderapantă). Gama este completată de un mozaic tridimensional. Silver Grey* 24.6 x 101 R

Royal Grey* 24.6 x 101 R

Forest* 24.6 x 101 R

C1 R10

C1 R10

C1 R10

Maple** 24.6 x 101 R C1 R10

87


TOTUL PENTRU BAIE / PLĂCI CERAMICE

Fusion Lavoar: Urbi 1 Baterii lavoar: Evol Cadă: Georgia Baterie cadă: T-5000 Baterie duș: S-lim Pară de duș: Stella 100/3 Plăci de gresie: Fusion Beige 60 x 60 mm Plăci de faianță: Fusion Beige 30 X 60 mm

Echilibrul dintre funcțional și frumos Acoperirea pereților și podelelor cu același material, posibilă cu colecția Fusion, unifică și amplifică spațiul din punct de vedere vizual.

88 88


Plăcile de faianță din porțelan sunt asemenea unui cameleon: pot prelua aspectul oricărui tip de material. Seria Fusion oferă un aspect similar cimentului, foarte apreciat la redecorarea spațiilor funcționale cu o tentă în același timp modernă și originală. Gama e disponibilă în patru culori și două tipuri de finisaj: natural și silk. Puteți alege o singură versiune sau combina tonurile pentru a adăuga profunzime sau personalitate spațiului.

PLĂCI MONOCOLOR PORȚELANATE 60 x 60 R / 30 x 60 R / 61.5 x 61.5 / 61.5 x 61.5 ABS / 31 x 61 cm Rectified tiles

Natural Fusion Gri

Gris 61.5 x 61.5 Gris 61.5 x 61.5 ABS Gris 60 x 60 R

Gris 31 x 61 Gris 30 x 60 R

Grafit

C1

R9

C2 R10 C1

R9

C1

R9

C1

R9

Grafit 61.5 x 61.5 Grafit 61.5 x 61.5 ABS Grafit 60 x 60 R

Grafit 31 x 61 Grafit 30 x 60 R

Bej

C1

R9

C2 R10 C1

R9

C1

R9

C1

R9

Bej 61.5 x 61.5 Bej 61.5 x 61.5 ABS Bej 60 x 60 R

Bej 31 x 61 Bej 30 x 60 R

C1

R9

C2 R10 C1

R9

C1

R9

C1

R9

Vision

SILK FUSION Gri

Vison 61.5 x 61.5 Vison 61.5 x 61.5 ABS Vison 60 x 60 R

C1

Grafit

R9

C2 R10 C1

R9

Gri 61.5 x 61.5

Vison 31 x 61 Vison 30 x 60 R

C1

R9

C1

R9

Gri 30 x 60 R

C1 R10

C1

R9

Bej

Grafit 30 x 60 R

C1 R10

C1

R9

Vision

Bej 61.5 x 61.5

Bej 30 x 60 R

Grafit 61.5 x 61.5

C1

C1 R10

Vison 61.5 x 61.5

R9

Vison 30 x 60 R

C1 R10

C1

R9

89


TOTUL PENTRU BAIE / PLĂCI CERAMICE

Amplasarea plăcilor de porțelan oferă rezistență sporită la agenți chimici și uzura cauzată de aceștia. Acestea sunt ușor de curățat și întreținut.

90


CREATION Căldură și atmosferă de familie Plăcile ceramice emailate ”Classic” a fost înlocuită cu plăcile din porțelan datorită calității tehnice superioare și posibilităților decorative mai variate. Seria ”Creation” vine în două dimensiuni: 61,5 X 61,5 și 44,5 x 44,5 cm, cea de-a doua fiind opțiunea recomandată pentru spații rezidențiale.

PORCULAN 44.5 x 44.5 cm 61.5 x 61.5 cm Podne pločice

CREATION NATURAL

Alb 44.5 x 44.5

C1

Alb 61.5 x 61.5

C1

R9

Gri 44.5 x 44.5

C1

Gri 61.5 x 61.5

C1

Gri 44.5 x 44.5

C1

R9

Vision 44.5 x 44.5

C1

Bej 44.5 x 44.5

C1

Vision 61.5 x 61.5

C1

Bej 61.5 x 61.5

C1

Vision 44.5 x 44.5

C1 R10

Bej 44.5 x 44.5

C1

R9

R9

CREATION SQUARE

Wall tiles: Creation Gris

Alb 44.5 x 44.5 cm

C1

R9

R9

R9

91


Lavoar : Khroma Baterii lavoar: Single Cabină duș: Modus Plăci de gresie: Yellowstone Silver Plăci de faianță: Inserto Dream Square Graphite / Yellowstone Silver Grey Dream Marginile sau plăcile de faianță de dimensiuni mici personalizează spațiile, creând imagini și culori.

dream Funcționalitate și versatilitate 92

Seria Dream surprinde cu finisajul mat, plăcut ochiului și extraordinar la atingere – două calități datorită cărora pereții capătă o valoare estetică sporită. Colecția e disponibilă în patru culori (Alb, Grafit, Bej și Vision) și o gamă largă de modele. Plăcile de faianță moderne pot varia de la o suprapunere blândă de nuanțe la cel mai modern aspect metalic sau arabescuri ornamentale, în stil tradițional ”Alhambra”, în finisaj auriu, bronz și platinat. ”Dream” e disponibilă în format 25 x 70 cm și este completată cu plinte și margini aferente.


PLĂCI DE FAIANȚĂ DIN IPSOS ALB 25 x 70 cm Aplicare plăci de faianță

Alb 25 x 70

Grafit 25 x 70

Bej 25 x 70

Vision 25 x 70

DECORATIVE Inserto Dream

Alb 25 x 70

Bej 25 x 70

Inserto Dream Square

Inserto Dream Flash

Grafit 25 x 70

Inserto Alhambra Grafit 25 x 70

Grafit 25 x 70

Bej 25 x 70 Vision 25 x 70

Boiserie Dream

Margine Alhambra bej 25 x 6,5

Margine Alhambra Vision 25 x 6,5

Plintă Alhambra bej 25 x 20

Plintă Alhambra Vision 25 x 20

Vision 25 x 70

Inserto Alhambra Grafit

93


TOTUL PENTRU BAIE / PLĂCI CERAMICE

suite

Lavoar: Diverta Baterii: Thesis Cădiță de duș: Hall Cadă: Vythos Plăci podea: Plăci de gresie Plăci de faianță: Noblesse Suite Alb și Negru

Esența calmului Combinația de plăci Gloss White Noblesse Suite și Gloss Black Noblesse Suite conferă o notă avangardistă spațiilor de baie.

94 94


Seria ”Suite” transformă pereții întrun element decorativ de excepție datorită modelului în valuri, care transmite o stare de calm. Puteți alege intensitatea valurior, aducând un plus de dinamism spațiului, pe care colecția Suite îl prezintă în alb și negru, cu finisaj mat sau șlefuit, pentru un efect vizual spectaculos.

PLĂCI DE FAIANȚĂ DIN IPSOS ALB 30 x 90.2 R cm Aplicare plăci de faianță

Plăci rectificate

SUITE NOBLESSE

Alb mat 30 x 90.2 R

Negru strălucitor 30 x 90.2

Alb strălucitor 30 x 90.2 R

SUITE EXCELLENCE

Alb mat 30 x 90.2 R

SUITE SUBLINE

Alb mat 30 x 90.2 R

Negru strălucitor 30 x 90.2 R

Alb strălucitor 30 x 90.2 R

SUITE BRICKS

Alb 30 x 90.2 R

Great 30 x 90.2 R

Bej 30 x 90.2 R

95


TOTUL PENTRU BAIE / PLĂCI CERAMICE

Lavoar și unitate de bază cu oglindă LED: Prisma Baterie: Targa Cădiță duș: Terran Accesorii: Box Plăci de gresie: Grachia Alb

Spațiile de baie simple capătă personalitate cu ajutorul gresiei cu elemente decorative elaborate, precum cele din seria Gracia.

96


gracia

Parfumul trecutului Seria Gracia recreează motivele atractive ale plăcilor de gresie hidraulice de pe podelele clădirilor somptuoase. Aceasta e o propunere magnifică pentru a conferi rapid personalitate spațiilor, prin simpla schimbare a podelei. Seria e disponibilă în două nuanțe (alb și multicolor) și două dimensiuni: una pentru gresie (45 x 45 cm) și una pentru faianță (31 x 61 cm). Ambele se integrează perfect cu multe alte serii Roca, precum Diva și White.

PLĂCI DE FAIANȚĂ DIN IPSOS ALB

PLĂCI DE GRESIE DIN IPSOS ALB

31 x 61 cm

45 x 45

Aplicare plăci de faianță

Aplicare plăci de gresie

Gracia alb 45 x 45

Gracia alb 31 x 61

Gracia Multicolor 31 x 61

Gracia Multicolor 45 x 45

97


TOTUL PENTRU BAIE

SELECȚIE DE PRODUSE

În paginile următoare veți găsi o largă selecție de produse din Catalogul Roca. Un ghid util și comod de utilizat, cu informații practice și detaliate. Alegeți între porțelan, mobilier, cabine de duș, baterii sau accesorii cu design și finisaje variate. Puteți consulta catalogul nostru complet, cu peste 4.000 de articole, pe site-ul nostru: www.roca.com

Caracteristicile și dotările prezentate în acest catalog sunt supuse schimbării. Pot exista diferențe de măsurare între dimensiunile comerciale și cele reale. Roca Sanitario S.A. își rezervă dreptul de a opera schimbări și modificări fără notificare prealabilă asupra oricăror produse din oferta sa. Spațiile prezentate sunt cu caracter decorativ, fără a fi fost luate în considerare cerințele tehnice de instalare în configurația prezentată.

98


COLECȚII PENTRU BAIE 100-113 TOALETA WELLNESS 114-117 MOBILIER ȘI LAVOARE 118-129 OGLINZI ȘI CORPURI DE ILUMINAT 130-131 ACCESORII 132-137 BATERII 138-157 SPA-URI 158-159 CĂZI DE BAIE 160-165 CĂDIȚE DE DUȘ 166-169 COLOANE 170-173 CABINE 174-179 GARANȚII ȘI CERTIFICĂRI 180 PICTOGRAME 181 UNDE NE GĂSIȚI 182

99


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

COLECȚII

PENTRU BAIE

Orice stil ați adopta, Roca oferă o paletă largă de colecții pentru a transforma baia în locul elegant, confortabil și funcțional pe care îl doriți. De exemplu, veți descoperi aspectul modern al colecției Element, caracterul practic al gamei Debba sau versatilitatea seriei Victoria.

î COLECȚII 101 W+W 101 Element 101 Khroma 102 Access 102 Happening 103 Hall 104 Meridian 105 Dama Senso 106 The Gap 107 Nexo 108 Tipo 108 Debba 109 Victoria-N 110 Victoria î PLĂCUȚE DE ACȚIONARE 112 PL2, PL3, PL4, PL6

The Gap

Element

100

Khroma

Mai multe informații pe

www.roca.com


COLECȚII DE BAIE

W+W / Disponibil pe alb Lavoar și WC 2 în 1

860 500

43

760

300 410 110

Element / Disponibil pe alb Lavoar montat pe blat

Lavoar suspendat/ montat pe blat

Vas WC suspendat

Ansamblu WC unificat

Lavoar montat pe blat

305

685

370

370 600

700

810

550

545

400

180

505

380

210

210

Vas WC suspendat

Bideu

400

180

460

Bideu suspendat

Cadă de baie

esq. revista 290

290

290

800 550

280 215

545

410

195

545

400

215 370

370

370

280

410

1800

55

KHROMA / Disponibil pe alb Lavoar cu piedestal/semi-piedestal/suspendat

Lavoar montat pe blat

A 480

Ansamblu WC unificat

Lavoar montat pe blat

750

A 800 700 600

400

550 400

Vas WC suspendat

Lavoar montat pe blat

Bideu

400

405

FINISAJE

Bideu suspendat

Alb ”Ice”

Gri argintiu

390

390

390 700

390 610

800 185

440

Roșu ”Passion”

610

355 220

450 100

400

190 510

610

400 100

101


COLECȚII DE BAIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE ACCESS / Disponibil pe alb Lavoar suspendat

Ansamblu WC combinat

Vas WC suspendat

380

670

360 360 640 430

185

550

480

185

140

700

480

305

120

140

HAPPENING / Disponibil pe alb Lavoar suspendat / cu semi-piedestal

Lavoar cu semi-piedestal

Lavoar încastrat în blat

520 800

445

350

415 475

365

Ansamblu WC combinat, evacuare duală

Vas wc pentru copii

Vas WC suspendat

300 175 635

102 ø 390

180 360

210

Bideu

Bideu suspendat

260

260 560

360

102

560

390

195 460

205 360

400


COLECȚII DE BAIE

hall / Disponibil pe alb Lavoar cu semipiedestal / pe blat

Lavoar montat pe blat

750 650

650

495

550 495

420

520 485

440

670

Lavoare suspendate/ pe blat/ de colț

Ansamblu WC, evacuare duală

365 Left 430

450 500

Ansamblu WC, evacuare duală

365 765 180

102ø 210

Vas WC suspendat compact

160 ø55 430

210

560 355

220

ø102 50

355

Bideu

Bideu suspendat

355 400

Bideu suspendat compact

355

355 525

765

350

Vas WC suspendat

595

400

102ø

595

180

380

250

Right

30 560

320 400

515

400 80

Pisoar

300 280

490 210

103


COLECȚII DE BAIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE meridian / Disponibil pe alb Lavoar suspendat asimetric

750

A 460

460

Izquie rda

Lavoar semi-încastrat

Lavoar de colț

600

500

550

450

A

A

600 320

400

450 420

340

B 550

550

Lavoare compacte suspendate

550

600

A 650

500

B

Derecha

Lavoar în blat

Lavoar suspendat

Lavoar suspendat

450

350 420

250

320

Ansamblu WC compact, evacuare duală

Piedestal/semi-piedestal pentru lavoar

370 600

350

790 400

180 350

360

165

Ansamblu WC Handicap, evacuare duală

Ansamblu WC, evacuare duală

Vas WC compactă suspendată

360 385

370 790

645

750 400

180

Vas WC suspendat

830 440

180

225

360

480

220

255

Vas WC compact pentru rezervor la semiinaltime, evacuare duală

Bideu

360 560

360

360 520 220

104

400

400

180 380

560

400

200 415

400


Bideu suspendat

Bideu suspendat compact

360

360 520

360 560

400

200

480

400

203

315

FINISAJE MOBILIER / LĂCUITE

Coloană mobilier

350

443 450

400

200

360

380

Corp mobilier Unik Meridian

COLECȚII DE BAIE

Bideu compact

858 Alb mat lăcuit

868 Negru mat lăcuit

896 Roșu mat lăcuit

829 Piatră mat lăcuit

959 Alb lucios lăcuit

969 Negru lucios lăcuit

997 Roșu lucios lăcuit

930 Piatră lucios lăcuit

181

800 825

dama senso / Furnizat pe alb Lavoar piedestal / semi-piedestal

Lavoar compact cu piedestal/ semi-piedestal

A

Lavoar colț

550 B

A 800

b 560

650

505

580

505

680

420

425

Lavoar

Lavoar compact în blat

Ansamblu WC

400 580

480

660

790 385

180

485

375

210

Ansamblu WC compact

Vas WC suspendat

Vas WC suspendat pentru rezervor la înaltime

405

355 600

355

760 180 210/150

385

555 555

350 220

50

400

335

385

185 120 425

105


COLECȚII DE BAIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Bideu asezat la perete

Bideu

355

Bideu suspendat

355

355

40 570

570

570

385

185

385

185

205

440

390

110

400

205

THE GAP / Furnizat pe alb Lavoar cu piedestal / semipiedestal / suspendat

A 470

Lavoare compacte

A 650 600 550 500

Lavoar de colț

Lavoar semi-încastrat

480

560 480

420

Ansamblu WC

Ansamblu WC compact

Evacuare verticală 365 650

790

365 400

180

600

210 Evacuare orizontală

A 450 400 350

A B

B 420 320 320

790

790 400 210

Vas WC pentru rezervor la înaltime, evacuare dublă

400

180 210

Wall-hung W.C. pan

350 ø5 5 540

355

350 400

180

540

100 400

355 220

90

Bideu

Bideu

350

350

350

560

400

190

540

400

190 390

106

Bideu suspendat

370

540

315

400 365


Mobilier pentru lavoar

C

900

B 150

440

414

150

150

A 577 677 777

610 530 A

415

415

600

B 600 700 800

c 600 700 800

850

850

530

A 600

610 530 A A

530

610 530 A

450

FUNISAJE PENTRU MOBILIER

Coloană mobilier Stânga 344

200

800 577 Violet Mat ”Grape”

576 Alb Mat Dreapta

Nexo / Furnizat pe alb Lavoar asimetric

Äåñåí

Lavoar piedestal / semi-piedestal

Ëÿâ 680

900

900 495

600 475

440

Lavoar de mâini

Lavoar de mâini

Lavoar de mâini pentru colț

405 180

450

50 275

360

Ansamblu WC

Ansamblu WC compact

665

355 160

140 80 615

790 390

185 215

FSWC

360

360

375

360

550

505

495

85 65

780 180

390

190 230 230

ø90 210

435

565

ø55 390

185 230

COLECȚII DE BAIE

Pachet The Gap, mobilier pentru lavoar

345

430

ø102

35

120 125 285

107


COLECȚII DE BAIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Bideu

Vas WC suspendat

Bideu suspendat

Bideu (1)

360

360 230 556

525

390

210

340

400 95

390 (1)

Produs pentru Croatia

TIPO / Furnizat pe alb Lavoar suspendat cu semi-piedestal

Vas WC pentru podea

Bideu podea

Vas WC pentru podea

Bideu suspendat

debba / Furnizat pe alb Lavoar piedestal / semipiedestal / suspendat

Ansamblu WC

180

730

A 600

b 480

550

420

A B

140

A 450

b 370

350

300

400

320

Evacuare orizontală

Vas WC lipit de perete

Vas WC suspendat

Bideu cu capac

340 655

760 400

180 355

355 140

Evacuare verticală 340

290 305 540 540 355

108

355 220

55

400

355

655

400

205 110

355 325

760 400 210

455


COLECȚII DE BAIE

Bideu lipit de perete

Bideu suspendat

290 540

305 400

205 110

355

325

Sertare compacte (adâncime redusă - 36 cm). Pachet Debba Compact

Pachet Debba Standard cu 2 sertare. Mobilier 1.200 cu 4 sertare

C

C

700 A

700

360 720

A

460

296

865

724

145

865

B

A 805 705 605 505

B 790 690 590 490

144

c 800 700 600 500

A 1200 1000 800 700 600

B 1170 985 785 685 585

c 1200 1000 800 700 600

B

Modul auxiliar

Modul auxiliar

FINISAJE PENTRU MOBILIER

250 596

806 Alb lucios

153 Gri antracit lucios

154 ”Wenge” texturat

155 Stejar texturat

1500 346 250

345

VICTORIA-N / Furnizat pe alb Pachet Victoria-N

19

19

700

C

700 119 0

A

460

460

565 865

565 865

585

300

300

B

585

A 1000 800 700 600

b c 985 1000 785 800 685 700 585 600

A 1000 800 700 600

b c 985 1000 785 800 685 700 585 600

Pachet Victoria-N Family

19

19

C

700

700 1190

A

460

460

740 865

740 865

110

585 585

110 B

109


COLECȚII DE BAIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Modul coloană

Stânga

Modul coloană

Dreapta Stânga

747

Stânga

Dreapta

Dreapta

253

253

1500 747

1100

1100

300 146

300

250

146

250

FINISAJE PENTRU MOBILIER Finisaje cu lac

Finisaje texturate

806 Alb lucios

154 ”Wenge” texturat

153 Gri antracit lucios

155 Stejar texturat

VICTORIA / Furnizate pe alb și Pergamon Lavoar piedestal / semi-piedestal

Ansamblu WC

Vas WC pentru rezervor la înaltime Ver tikalni izljev

Horizontalni izljev

A B

A 650 560 520

Vas WC suspendat

b 510 460 410

Ver tikalni izljev

Horizontalni izljev

355

355 540

485

355 525

355 220

50

395

565

210

140 200

110

385

Bideu suspendat

Bideu

355

345 35

400


COLECȚII DE BAIE

Pachet Victoria - mobilier lavoar (sertare)

1200

C

600

600 1190

450

A

565

450 565

865

865

300

585

300 B

585

Modul coloană

300

A 1005 805 705 605

B 985 785 685 585

c 1000 800 700 600

FINISAJE PENTRU MOBILIER

236 806 Alb lucios

222 Castaniu

1500

201 Wenge

300

SISTEM SUSPENDARE PENTRU PERETE Rama incastrata pentru vas WC suspendat

Rama incastrata compact Pentru vas WC suspendat

Rezervor incastrat. Pentru WC cu rezervor la înaltime

Rama incastrata pentru lavoar

Rama incastrata pentru bideu suspendat

Rama incastrata pentru pisoar

Dupio Handicapped. Pentru persoanele cu handicap

Suport suspendare Silent

111


PLĂCUȚE DE ACȚIONARE î

COLECȚII DE BAIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE PL2, PL3, PL4, PL6 PL2 Dual, Crom lucios

PL2 Dual, Crom mat

PL3-E. Duală, electronică. Anti-vandalism.

PL4 Dual, Crom

Debba

112

PL3 INOX anti-vandalism

PL4. Dual Combi

PL3 Dual. Antivandalism

PL6. Dual, Crom


COLECȚII DE BAIE

Nexo

113


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Toaleta

WELLNESS Datorită celei mai revoluționare tehnologii, gama Roca Multiclin asigură un confort de neegalat și oferă diferite funcții suplimentare pe lângă spălare și uscare, precum închidere cu buton, scaune cu încălzire și ridicare automată, printre altele.

î FUNCȚII PRINCIPALE 115 Funcții de bază î MULTICLIN 116 Multiclin Advance 116 Multiclin Premium

Multiclin Advance Rotund

Multiclin Advance Square

114

Multiclin Premium Rotund

Mai multe informații pe

www.roca.com


FUNCȚII PRINCIPALE î

TOALETA WELLNESS

Multiclin Gama Roca Multiclin este cea mai practică soluție pentru igiena intimă ideală. Integrarea bideului cu WC-ul într-un singur produs reprezintă doar începutul pentru gama Multiclin. Spălarea și uscarea sunt doar funcțiile de bază ale acestor produse. Multiclin integrează multe alte avantaje, pentru o igienă și confort ideale în spațiul băii.

FUNCȚII DE BAZĂ Funcția de spălare Prin simpla apăsare a unul buton, un flux de apă efectuează funcția de curățare anală sau perineală (recomandată în mod special în cazul igienei intime feminine) În plus, temperatura si presiunea fluxului de apă pot fi reglate de către utilizator.

Funcția de uscare Un flux de aer cu temperatură reglabilă facilitează uscarea zonelor umede după spălare, prin simpla apăsare a unui buton.

Scaunul și capacul Scaunul cu încălzire și capacul cu temperatură ajustabilă asigură confortul. Sistemul Roca Softclose garantează coborârea și închiderea amortizată a capacului de WC. Mai mult, toate toaletele Wellness au funcția ”ocupat”, prin intermediul unui senzor care indică dacă cineva este așezat, evitând activarea funcției dacă toaleta nu este utilizată.

Igienă de neegalat Duza de spălare este extinsă automat când este în funcție și rămâne ascunsă atunci când toaleta nu este utilizată. După fiecare utilizare, duza se curăță singură cu apă.

115


MULTICLIN î

TOALETA WELLNESS wellness toilet

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE Multiclin Advance / Disponibil pe alb Rotund

417

255 482

417

255 155

482

417

257

Multiclin Advance este cea mai elementară și intuitivă soluție a noii generații de produse Multiclin. Acest produs înbunătățește igiena si con155 fortul în timpul petrecut în baie, completând gama Multiclin. Este dotat cu un panou lateral 420-445 de control încastrat în scaun, compatibil cu colecțiile de baie Roca.

257

420-445

255 482

155 257

420-445

Panou de control

Pătrat

Multiclin Premium / Disponibil pe alb Rotund

358 482

255

Multiclin premium face parte din noua generație de WC-uri Wellness, care îmbunătățesc igiena în timpul utilizării, datorită tehnologiilor revoluționare și sistemelor Încorporate într-un panou de control. Capacul detașabil permite instalarea și curățarea ușoare. Cele două modele, Round RF și Square RF, se adaptează la toate colecțiile de baie Roca.

257

155 420-445

Pătrat

Panou de control

358 492

227 271

155 430-455

116


TOALETA WELLNESS wellness toilet

Funcție de spălare

Panou control Multiclin Advance

Panou de control Multiclin Premium

117


NAMJEŠTAJ I UMIVAONICI

/ IZBOR PROIZVODA PRODUSE TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE

MOBILIER ȘI LAVOARE

Pentru o renovare sumară sau o regândire totală a spațiului din baie, gama variată de mobilier și lavoare Roca are sigur soluția potrivită. Punctul de atracție este colecția de mobilier Heima, pentru lavoare montate pe blat și modelele practice care integrează lavoarul și mobilierul pentru lavoar.

î MOBILIER

ȘI LAVOARE 119 Kalahari 120 Meridian 120 The Gap 120 Debba 121 Victoria-N 122 Stratum 122 Mini

î LAVOAR ”TOTEM” 123 Amberes î LAVOARE SUSPENDATE ȘI LAVOARE DE TOALETĂ 123 Stratum 123 Kalahari 123 Senso Square 124 Diverta 124 Mohave 124 Long Island 124 Cala 124 Fontana LAVOARE MONTATE PE BLAT î 124 Urban 125 Urbi 126 Art 44 126 Art 60 126 Orbita 42 126 Bol 126 Fontana 126 Fuego 126 Terra 126 Sofia 126 Long Island î LAVOARE SEMI-ÎNCASTRATE 126 Meridian 126 The Gap î LAVOARE ÎN BLAT ȘI FIXATE SUB BLAT 127 Kalahari 127 Diverta 127 Aloa 127 Rodeo 127 Foro 127 Grand Berna 127 Berna î LAVOARE PENTRU MÂINI 128 Ibis 128 Senso Square 128 Estudio Angular

Familia Victoria-N

118

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


MOBILIER ȘI LAVOARE î

MOBILIER ȘI LAVOARE

KALAHARI / Lavoarele sunt furnizate pe alb Kalahari. Mobilier și lavoar dublu

Kalahari. Mobilier și lavoar

510

510

1200

Modul coloană

1000

450

490

500

500

500

500

Kalahari. Mobilier și lavoar

800

650

FINISAJE PENTRU MOBILIER / LUCIOASE

764 Alb lucios

200

770 Gri antracit lucios

800 350

771 Crem lucios

119


MOBILIER ȘI LAVOARE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE Meridian Mobilier cu lavoar

Modul coloană

350

443 450

FINISAJE PENTRU MOBIL Ă / L ĂCUITE

858 Alb mat

829 ”Stone” Mat

896 Roșu mat

868 Negru mat

959 Alb lucios

930 ”Stone” Lucios 997 Roșu lucios

181

800 825

969 Negru lucios

the gap Mobilier pentru lavoar

Pachet The Gap. Mobilier cu lavoar

C

900

B 150

440

414

A 577 677 777

A

Modul coloană

B 600 700 800

c 600 700 800

850

530 610 530 A A

FINISAJE PENTRU MOBILĂ

Lijevo 200 576 Alb mat 800

Desno

577 Violet ”Grape” mat

debba / Lavoarele sunt disponibile pe alb Sertare Compact (adâncime limitată la 36 cm) Pachet Debba Compact.

C 700 A

360 720 296

865 145 B

120

415

415

600

610 530

344

150

150

A 805 705 605 505

B 790 690 590 490

c 800 700 600 500

î VEDEȚI COLECȚIA COMPLETĂ PE SITE-UL NOSTRU www.ro.roca.com

850 A 600 450

530 610 530 A


MOBILIER ȘI LAVOARE

Modul auxiliar

Pachet Debba Standard, 2 sertare Mobilier 1200 cu 4 sertare

C

700 A

460

250

724 865

596

144 B

346

Modul coloană

A 1200 1000 800 700 600

B c 1170 1200 985 1000 785 800 685 700 585 600

FINISAJE

806 Alb lucios

153 Gri antracit lucios

154 ”Wenge” texturat

155 Stejar Texturat

1500

250

î COLECȚIA COMPLETĂ PE SITE-ul NOSTRU www.ro.roca.com 345

Interior textil

VICTORIA-N / Lavoarele sunt disponibile pe alb Pachet Victoria-N

19

19

700

C

700 119 0

A

460

460

565 865

565 865

585

300

300

B

585

A 1000 800 700 600

b c 985 1000 785 800 685 700 585 600

A 1000 800 700 600

b c 985 1000 785 800 685 700 585 600

Pachet Victoria-N Family

19

19

C

700

700 1190

A

460

460

740

740 865

865 110

585 585

110 B

121


MOBILIER ȘI LAVOARE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Modul coloană

Modul coloană Stânga

Dreapta

253

1100

Stânga

146

Dreapta

250 Stânga

747

Dreapta

253

1500 747

1100

300 146

300

250

FINISAJE

806 Alb lucios

153 Gri antracit lucios

FINISAJE PENTRU MOBIL Ă / L ACUIRI

î COLECȚIA COMPLETĂ PE SITE-UL NOSTRU www.ro.roca.com

155 Stejar Texturat

154 ”Wenge” texturat

stratum / Lavoarele sunt furnizate pe alb Mobilier pentru lavoar

Modul coloană

FINISAJE MOBILIER

06 Alb

281 1290

495 A

09 Stejar 1400

495

450 850

850

310

450 310

A 1100

400

900

300 22 Nuc

MINI / Lavoarele sunt furnizate pe alb Mobilier, lavoar și dulap cu oglindă

140

Mobilier, lavoar și oglindă

600 250 75

250 75 575 500

122

500 865

865 450

806 Alb lucios

154 Wenge Texturat

155 Stejar texturat

156 Nisip

450

450

600

300

FINISAJE PENTRU MOBILIER

300

450

575


тотем LAVOAR î

MOBILIER ȘI LAVOARE

amberes

ø460

134

540

190 134

123 0 900

LAVOARE SUSPENDATE SAU PENTRU MOBILIER î

230

416

stratum Lavoare suspendate / pentru mobilier

A

1300

A 500

500

1100 900

kalahari Lavoar dublu

Lavoar suspendat

1200

A 510

B

Opțional: portprosop frontal și lateral

A B 1000 510 800 490 650 450

Opțional: portprosop frontal și lateral

senso square Lavoare piedestal / semi-piedestal / suspendate

A

A

A

B

A b 1000 475 850

A B

B

475

B

A

b

650

475

600 550 450 350

475 440 440 285

750 200

75 130 330 475

590 Лява

ÊÊÊAÊÊÊÊÊÊÊÊÊÊB 1000 ÊÊ850 ÊÊ750

475

ÊÊ650ÊÊÊÊÊÊ ÊÊ600 ÊÊ550ÊÊÊÊÊÊ440

Ê

123


diverta Lavoar pe blat / suspendat

750

470 440

440

mohave

long island Lavoar suspendat

Lavoar suspendat / pe blat / pentru mobilier

750 1100 440

430 430 900

400

CALA

fontana Lavoar suspendat / pentru mobilier

Lavoar suspendat / pe blat

A

120 D B C

A

b

C

D

750

450

530

300

650

420

450

265

330 480 600

OVER-COUNTER WASHBASIN î

MOBILIER ȘI LAVOARE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

124

URBAN Urban New York. Lavoar pe blat

400

Urban Shanghai. Lavoar pe blat

400 400

330

Urban Barcelona. Lavoar pe blat

400 400

330

400 330


400

Urban Londra. Lavoar pe blat

Urban Rio. Lavoar pe blat

400

400

400 330

400

400

330

Urbi 1. Lavoar pe blat

ø450

330

Urbi 2. Lavoar pe blat

Urbi 3. Lavoar pe blat

580

660 ø382

MOBILIER ȘI LAVOARE

Urban Berlin. Lavoar pe blat

400

380 ø360

Urbi 4. Lavoar pe blat

600

Urbi 5. Lavoar pe blat

Urbi 6. Lavoar pe blat

650

640

450

400

430

ø235

Urbi 7. Lavoar pe blat

Urbi 8. Lavoar pe blat

600 550 400 400 ø340

125


ART 44

ART 60

ORBITA 42 Lavoar pe blat

Lavoar pe blat

Lavoar pe blat

600

ø440

ø420 380

ø325

ø324

475

bol

fontana Lavoar pe blat

fuego

Lavoar pe blat / suspendat

Lavoar pe blat

330 210

490

480

390

600

420

terra

sofia Lavoar pe blat

long island Lavoar pe blat

Lavoar pe blat / pentru mobilier / suspendat

465

900

ø390

440

415

ø330

835

Lavoare semi-încastrate î

MOBILIER ȘI LAVOARE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

The gap

Meridian Lavoare semi-încastrate

Lavoare semi-încastrate

130

550 200

45 105

610

150

850

480

180 850

Aplicació

126

120 170

145 260 420

260 530

40

100

150

275 420 445

265 125 65

560 200

Mural

T = Sifon Totem M = Sifon Minimalista

680

M

I

L

I

L

M

530 T y M

610

150

570 Botella

640

80 150/80


LAVOARE ÎNCASTRATE ÎN BLAT ȘI MONTATE SUB BLAT î

MOBILIER ȘI LAVOARE

KALAHARI

DIVERTA

Lavoare în blat

Lavoare în blat / sub blat

590

550

500

500

425

380

rodeo

ALOA Lavoare în blat

Lavoare sub blat

520

560

410

475 400

430

foro Lavoare circulare sub blat

A

Lavoare sub blat

ø410

A 400

grand berna

berna

Lavoare sub blat

Lavoare sub blat

620

560 420

390 555

500

127


LAVOARE PENTRU MÂINI î

MOBILIER ȘI LAVOARE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

ibis Lavoar pentru mâini

440

128

Lavoar pentru mâini suspendat / cu semi-piedestal

450 310

365

Debba

estudio angular

senso square

350 440

Lavoar unghiular pentru mâini

440

285

520


MOBILIER ȘI LAVOARE

129


NAMJEŠTAJ I UMIVAONICI

/ IZBOR PROIZVODA TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Oglinzi și

ILUMINARE Aceste oglinzi dispun de un sistem de fixare confortabil, care ușurează instalarea. Unele sunt echipate cu un sistem de dezaburire cu folie (la alte modele, acesta este opțional), și oglindă cosmetică cu iluminare. Setul poate fi completat cu spoturile Roca cu halogen sau incandescente, ce se pot adapta tuturor modelelor de oglinzi.

î OGLINZI 131 Luna 00 Play 131 Stratum 131 Victoria-N î CORPURI DE ILIMINAT 131 Victoria-N 131 Victoria

130

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


OGLINZI î

OGLINZI ȘI ILUMINARE

luna

luna

Oglindă

Oglindă A

B

A

B

800

900

850

900

350

900

900

900

550

900

1000

900

A

600

900

1100

900

ø550

650

900

1200

900

700

900

1300

900

750

900

ø750

A

A B

stratum

victoria-n Oglindă cu iluminare

Oglindă a 1200 1000 A

800

1300

700

1100

600

900

A

A 700 600

Victoria-N Corp de iluminat de perete, individual

Corp de iluminat dublu, de perete

89 250

89 30

30 90

Victoria Corp de iluminat pentru perete

256

59

98

131


/ IZBOR PROIZVODA TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

ACCESORII

Accesoriile conferă tușa finală de stil și funcționalitate oricărui proiect decorativ. Spațiul băii nu face excepție. De la suporturi simple de hârtie igienică, portprosoape, rafturi, cuiere pentru halat și savoniere, accesoriile Roca oferă valoare adăugată spațiului tău din baie conferită de design și confort.

î SISTEM DE INSTALARE DUALĂ 133 Victoria î ACCESORII DE ALAMĂ 135 Select 135 Nuova î ACCESORII DIN OȚEL INOXIDABIL 136 Superinox family

Suport de prosop Select

Recipient gel Nuova

132

Raft Victoria

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


Cuier simplu 50 x 50 mm

Savonieră pentru perete 50 x 130 mm

Recipient gel pentru blat, metal 80 x 183,4 mm

Suport pahar pentru blat Ø 74,7 x 113 mm

Suport de colț 250 x 250 x 80 mm I 200 x 200 x 80 mm

Savonieră pentru blat 29,5 mm x Ø 110 mm

Cuier dublu 130 x 40 mm

ACCESORII

VICTORIA / Sistem de instalare duală: cu adeziv sau șuruburi Cuier cvadruplu 310 x 40 mm

Recipient gel, metal 104,4 x 183,7 mm

Recipient gel pentru blat 88 x 163,6 mm

Raf t 600 x 108 mm

Portprosop 600 x 199

Recipient gel 125,5 x 162,6 mm

Suport pahar pentru perete 113 x 119 mm

Raft 600 x 108 mm

Inel pentru prosop Ø 200 mm

133


ACCESORII

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Portprosop 800/600/500/400/300 x 64 mm

Suport de hârtie igienică 50 x 65 mm

Mâner drept 600/450/300 x 67,5 mm

134

Portprosop dublu rotativ 52 x 371,2 mm

Suport rezerva hârtie igienică 50 x 135 mm

Mâner unghiular de 90 grade

Mâner curbat 300 x 750 mm

Mâner curbat cu suport pentru hârtie igienică 300 x 750 mm

Supor de perie din metal Ø 90 x 345,5 mm

Suport perie wc,prindere perete 113 x 380 mm

Suport pentru hârtie igienică 132 x 102 mm

Suport hârtie igienică dublu 256 x 73 mm

Mâner unghiular la 135 grade

Suport metalic perie wc, prindere perete 112,9 x 345,5 mm


ACCESORII DIN ALAMĂ î

ACCESORII

SELECT Savonieră 140 x 110 mm Cuier 30 x 75 mm

Portprosop 750/600/450/300 x 75 mm

Raft 600 x 125 mm

Suport de hârtie igienică 165 x 135 mm

Recipient de gel pentru perete 80 x 190 mm

Suport pahar pentru perete 80 x 145 mm

Portprosop pentru bideu 300/200 x 135 mm

Suport perie wc 105 x 440 mm

Nuova Cârlig halat 30 x 50,5 mm

Suport pahar pentru perete 115 x 110 mm

Savonieră prindere perete 115 x 110 mm

Suport pahar pentru blat 112 mm x Ø 75 mm

Recipient de gel pentru perete 115 x 110 mm

Recipient de gel pentru blat 165 mm x Ø 88 mm

Raft 600 x 115 mm

135


ACCESORII

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Container 300 x 120 mm

Container de colț 250 x 250 mm

Bară prosop pentru baie 600/400/300 x 67,5 mm

Suport de hârtie igienică 133 x 120 mm

Suport de hârtie igienică, rezervă 12 x 130 mm

Suport perie pentru perete 115 x 380 mm

FAMILIA SUPERINOX Mâner drept, 2 puncte de fixare 400, 600, 800 mm Mâner drept, 3 puncte de fixare, 1200 și 1500 mm

Mâner la 90 de grade pentru cădița de duș sau cada de baie, 3 puncte de fixare, 400X900 mm (Dreapta), 450 x 900 (stg)

Mâner unghiular la 45 grade pentru cădița de duș sau cada de baie, 3 puncte de fixare, 470 x 470 mm

136

Mâner de colț pentru cădița de duș sau cada de baie, 3 puncte de fixare, 400X900 mm (Dreapta), 450 x 900 (stg)

Mâner de colț pentru cădița de duș sau cada de baie, 3 puncte de fixare, 450 x 900 mm (dr), 450 x 900 (stg)

Mâner la 90 grade, 3 puncte de fixare, 515 x 515

Mâner pentru WC la 135 grade, 3 puncte de fixare, 475 x 475 mm

Mâner rabatabil, 750 mm


ACCESORII

137


Faucet

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

BATERII

Cu mâner simplu, dublu, termostatic, montat pe blat, ascuns, pentru duș sau baie, bateriile Roca oferă nenumărate moduri de a vă bucura de beneficiile apei, cu ajutorul inovațiilor de ultimă oră în ceea ce privește siguranța utilizării și reducerea consumului de energie zilnic. Mai multe informații la

î BATERII MONOCOMANDA 139 Thesis-Evol 140 Moai 140 Urban 141 Singles 141 L90 142 M2 142 Logica 143 Esmai 144 Targa 144 Monodin 145 L20 146 Victoria î BATERII DUBLA COMANDA 146 Element 146 Loft î BATERII TERMOSTATICE 147 T-500 147 Thesis-T 148 Element-T î BATERII ELECTRONICE 148 L90-E 148 L20-E 149 Sentronic 149 M3-E î BATERII DE BUCĂTĂRIE 149 Mini-Zoom 149 Sublime 149 M2 149 Logica 150 Esmai 150 Targa 150 Monodin 150 L20 151 Victoria î PERE DE DUȘ 151 Stella 151 Next 152 Bisel î SETURI, KITURI ȘI PACHETE DE DUȘ 152 Deluxe 152 Stellla 152 Sunami

138

î CAPETE DE DUȘ 152 Raindream /Rainsense 152 Vintage & Vintage XL î ACCESORII DUȘ 153 Bare glisante pentru perete 153 Prinderi perete 153 Conexiune evacuare 154 Furtun flexibil î INSTALARE DUZE PENTRU CĂZI DE BAIE 154 Aruba 154 Guaira 154 Duze și divertoare de perete

www.ro.roca.com


Baterie de lavoar monocomandă

Baterie încastrată de lavoar, dubla comanda

Baterie de lavoar monocomandă

97,5

120 284

96,7

75

Baterie de lavoar pe blat, dubla comanda

Baterie monocomandă lavoar, cu pipă înaltă

Baterie monocomandă lavoar, cu pipă înaltă

115

128

101

316

295

126

Baterie monocomandă de lavoar încastrată

Baterie monocomandă de lavoar încastrată

Baterie de bideu monocomandă

85 111

170

170

85

Baterie cada-duș monocomandă

Baterie cada-duș monocomandă încastrată

Baterie de duș monocomandă

150 max.166 min.134 G 1/2"

150 max.166 min.134 G 1/2"

85

170

139

BATERII MONOCOMANDĂ

THESIS-EVOL


BATERII CU MÂNER SIMPLU

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Baterie de duș monocomandă încastrată

85

170

MOAI Baterie de lavoar monocomandă, cu pipă înaltă

Baterie de lavoar monocomandă încastrată

Baterie de lavoar monocomandă

134

103

271

146

82

Baterie de bideu monocomandă

Baterie monocomandă cada-duș

Baterie monocomandă duș

84

150

86

150

URBAN Baterie monocomandă de lavoar, cu pipă înaltă și joystick Baterie monocomandă de lavoar, cu joystick

127

53º

98

53º

140

59

266

229


BATERII MONOCOMANDĂ

SINGLES Baterie progresivă înalta de lavoar Baterie progresivă de lavoar

102 152

125

110

276

241

l-90 G1 1/4"

Baterie de lavoar

Baterie de lavoar, cu mâner montat pe blat 3 G /8"

Baterie de lavoar, cu mâner lateral

G1 1/4" G 3/8" 151

151

137

163 166

146

Baterie înalta de lavoar

Baterie de bideu, cu mâner lateral

Baterie încastrată de lavoar

172

276

103

160 112 200

Baterie de bideu

Baterie cadă-duș

Baterie cadă-duș 1/2” încastrată

150

210

200

60

141


BATERII MONOCOMANDĂ

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Baterie cadă sau duș 1/2”, încastrată

Baterie pentru duș

150

150

210 60

m2 Baterie monocomandă de bideu

Baterie monocomandă cadă-duș

Baterie monocomandă de lavoar

114 95

168

215

149

Baterie monocomandă încastrată pentru duș

Baterie monocomandă duș

Baterie încastrată, cada-duș

215

160

160

130

130

LOGICA Baterie de bideu

Baterie cada-duș

Baterie de lavoar

118 105

145 127

142

150


Baterie duș

120

BATERII MONOCOMANDĂ

Baterie încastrată cada-duș

Baterie încastrată pentru duș

150

ø120

160

99

ESMAI Baterie de bideu

Baterie inalta de lavoar Baterie de lavoar

130

112

150

102

302, 7 130, 4

Baterie cada-duș

Baterie încastrată, cada-duș

Baterie pentru duș

100

220

220 60 150

Baterie încastrată pentru duș

100

150

143


BATERII MONOCOMANDĂ

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE TARGA Baterie înalta de lavoar

Baterie de bideu

Baterie de lavoar

130, 8

105,3 90

302, 7

143

122

Baterie cada-duș

Baterie pentru duș

217

217

MONODIN Baterie de bideu

Baterie cada-duș

Baterie de lavoar

110 125

215

105 105

Baterie pentru duș

Baterie încastrată, cada-duș

46, 8

Baterie încastrată,pentru duș

120 ø120 160

215 46, 8

144


Baterie înalta de lavoar

Baterie de lavoar cu mâner simplu, corp șlefuit

Baterie de lavoar, pipa medie

Esq. Catálogo

105 132

142

132

272

Baterie încastrată de lavoar

172

Baterie de bideu

Baterie cada-duș

max.65 min.50

150 max.164, 5 min.135, 5

104

167

217

121

Baterie încastrata cada-duș

Baterii pentru duș

150 max.164, 5 min.135, 5

120

217 160

Baterii încastrate,pentru duș

ø120

î COLECȚIA COMPLETĂ PE SITE-UL NOSTRU WWW.RO.ROCA.COM

145

BATERII MONOCOMANDĂ

L20


VICTORIA Baterii de bideu

Baterii cada-duș

Baterii de lavoar

150 max.164, 5 min.135, 5

103 94

117 102

215

Baterie pentru duș

Baterie termostatică încastrată 1/2” - 1/2” (20 l/min)

150 max.164, 5 min.135, 5

100

215

176

element Baterie monobloc lavoar

Baterie monobloc de bideu

150

80

150 80

loft Baterie tip coloana,cu dubla comanda cada-duș 265

805

146

Baterie termostatică încastrată1/2” - 1/2” (13 l/min)

100

176

BATERII DUBLĂ COMANDĂ î

BATERII MONOCOMANDĂ

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE


BATERII TERMOSTATICE

T-500 / Victoria-T Baterie termostatica, cada-duș

Baterie termostatica încastrată cada-duș

100 303

Baterie termostatica pentru duș

176

Baterie termostatica încastrată, pentru duș

100 303

176

thesis-t Baterie termostatica pentru cada-duș

150 max.166 min.134 G 1/2"

Baterie termostatica încastrată pentru cada-duș

107

176

Baterie termostatica pentru duș

150 max.166 min.134 G /" 1 2

Baterie termostatica încastrată pentru duș

107

176

147


Baterie termostatica pentru cada-duș și kit de montare pe blat 615 600 100

22-33 94

426- 586

516

element-t Baterie termostatica încastrată pentru cada-duș, 1/2”- 1/2”

Baterie termostatica încastrată pentru duș, 1/2”

R 1/2"

20,5ø

500

60ø 131

max. 8 0 min . 5 3

15

120

76

200ø

max. 8 0 min . 5 3

20

45

180

30 • 25

50

35

40

20 385

15

120

R 1/2" 76 50 • 45

500

20,5ø

60ø 131 15

20 385

200ø

120

188 R 1/2"

35

30

25

180

• 15 20

50 • 45

40

60 18º

l90-e

l20-e

Baterie electronică de lavoar

113

Baterie electronică de lavoar, simplă

Baterie electronică de lavoar, simplă

151 113, 1

113

126, 4 88

13º

114

88

13º

17º 103, 7

114

M8 460

G 3/8"

148 G 3/8"

G 3/8"

30

180

25

15

R 1/2"

Baterie termostatica încastrată, pentru cada-duș, 1/2”

35

20

element-t

40

R 1/2"

BATERII ELECTRONICE î

BATERII TERMOSTATICE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE


Baterie electronica pentru pisoar

Baterie electronică de lavoar

BATERII ELECTRONICE

m3-e

sentronic

Baterie electronică de lavoar, simplă

B

B

A

BATERII DE BUCĂTĂRIE î

85

B

C

120

>120 =

>190 =

mini-zoom

sublime

Baterie de bucătărie cu pipa rotativa și dus extractibil

Baterie de bucătărie cu pipa rotativa

210

229, 5

ø58

ø55

335, 7

281,10

219

122, 8

ø58

61, 6 132

m2 Baterie bucatarie cu pipa înalta rotativa

Baterie de bucatarie cu pipa inalta rotativa și dus extractibil

Baterie înalta de bucatarie

200

206

320

193

311

218

20º 204

20º

12,5º

322

M8

232

262

G3/8"

logica Baterie de bucatarie cu pipa rotativa și dus extractibil

Baterie de perete pentru bucătărie cu pipa rotativa

206

236

252

15º 174

20º

164

149


BATERII DE BUCĂTĂRIE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Baterie de bucatarie cu pipa rotativa

Baterie de bucatarie cu pipa rotativa

220

221 15º

13º 144

156

esmai

156, 5

targa Baterie de bucatarie cu pipa rotativa

Baterie de bucatarie cu pipa inalta rotativa

202

200

10º

ø22

270

231

206

monodin Baterie de bucatarie cu pipa inalta rotativa

Baterie de perete pentru bucatarie

222

215 12º

328

202 206

l20 Baterie de bucatarie cu pipa inalta rotativa

Baterie de bucatarie cu pipa rotativa

201

221

324

5º 200 159

150

13º 132


BATERII BUCĂTĂRIE

l20 Baterie de bucătărie cu pipă joasă

218

VICTORIA Baterie de bucatarie cu pipa inalta rotativa

Baterie de perete pentru bucătărie, cu pipă rotativă superioară

Baterie de bucatarie cu pipa rotativa și dus extractibil

213 207

PERE DE DUȘ î

299

213 12º

193

216 111

165

12

25º 130

191

STELLA Para de duș D 100 mm cu 1 și 3 funcții

Para de duș D 80 mm cu 1 și 3 funcții

ø80 230

G 1/2"

next Next M1 Para de duș D 100 mm cu 1 funcție

G 1/2"

Next M1 Para de duș D 100 mm cu 3 funcții

G 1/2"

151


SETURI, KITURI ȘI PACHETE DUȘ î

BISEL Para de duș 1 funcție

G 1/2"

deluxe Kit de duș

900

G 1/2"

STELLA Kit de duș Stella 100/3

Kit de duș Stella 100/1

G1/2"

Kit de duș Stella 80/3

G1/2"

700

700

sunami Kit de duș Stella 80/1

Kit de duș

800

CAPETE DE DUȘ î

SETURI, KITURI ȘI PACHETE DUȘ

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

VINTAGE & VINTAGE XL Braț de duș cu pălarie dus, D 200 mm

Braț de duș cu pălarie dus, D 200 mm

ø20,5

R 1/2"

20,5ø

500 260

60ø

G1/2"

131

15º

28

15

20 385

152

231

200ø

15º ø200

20

343 441


ACCESORII DE DUȘ

Cap de duș Vintage XL 300, pătrat, 300 x 300 mm

Cap de duș Vintage XL 400, circular, D 400 mm

15

4

G 1/2"

4

ø400

300

Cap de duș Vintage XL 500, dreptunghiular, 500 x 400 mm

Kit suport de perete Vintage XL

15

15

4 400

G 1/2" ø60 ø20

15 250

î

485

WALL SLIDE BARS Bară de 600 mm, cromată, cu suport pentru duș

Bară de 700 mm, cromată cu suport pentru duș

CONEXIUNI DE EVACUARE

SUPORȚI DE PERETE Suport para dus Minimal

de duș

Kit Vintage XL cu suport pentru tavan

G 1/2"

Accesorii

500

ø20

ø60

Suport pentru para duș

Conexiune evacuare

153


FURTUN FLEXIBIL Opțiuni versatile Dimensiune disponibilă (1,70 m). Puteți alege și tipul de material care se adaptează cel mai bine nevoilor dumneavoastră, printre care se numără PVC și metalul. Rezistent și durabil Furtun flexibil anti-torsiune și rezistent. Permite rotația la 360 grade, prevenind deformarea tubului flexibil la expunerea la torsiuni în timpul utilizării. Calitatea înaltă a materialelor asigură o rezistență mare care permite suportarea presiunilor fără a suferi deformări sau modificări ale performanței. Instalare rapidă Instalare simplă și rapidă: doar înșurubați furtunul flexibil in baterie și la para de duș. Datorită tubului universal de 1/2”, acesta e 100% compatibil cu orice garnitură sau para de duș.

ANSAMBLURI PENTRU MONTARE DE ȚEVI DE SCURGERE ÎN BAIE î

ACCESORII DE DUȘ

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

154

Aruba

Guaira Baterie tip cascadă pentru baie, cu derivator

Baterie tip cascadă pentru baie

65

100

180

G 1/2"

90

G 1/2" 80

G 3/4"

PIPE ȘI DERIVATOARE DE PERETE Pipă de perete 175 mm

Pipă de perete 130 mm

120


ACCESORII DE DUȘ

Stella

155


BATERII

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Thesis

Esmai

156


BATERII

Thesis

Esmai

157


/ selection PRODUSE of products TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE

SPA-URI

Distracție sau relaxare – orice doriți să împărtășiți cu familia și prietenii. Spa-urile Roca pot fi instalate în exterior sau în interior. Aveți la dispoziție diferite forme și finisaje, astfel încât să puteți alege ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

î SPA-URI 159 Broadway Family 159 Broadway Compact 159 Broadway Round

Broadway Compact

Broadway Family

158

Broadway Round

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


SPA-URI î

SPA-URI

Broadway family

2130

213 0

Broadway round

Broadway compact

ø1780

1880

133 0

ø1600

159


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

CĂZI DE BAIE Alegeți între modelele de căzi de baie în dferite forme, dimensiuni și finisaje, pentru a face din camera de baie cel mai confortabil și mai relaxant spațiu.

Mai multe informații la

www.ro.roca.com

î ACRILICE 161 Element 161 Circular BT 161 Georgia 162 BeCool Biplaza 162 BeCool 162 Hall 162 Vythos 163 Easy î FONTĂ 163 Newcast 163 Haiti 163 Malibu 164 Continental î OȚEL 164 Bañaseo 164 Princess-N 164 Contesa 165 Bañaseo Contesa î HIDROMASAJ 165 Sisteme de hidromasaj

Okrugla

Cadă de baie Circular

160

Cadă de fonta Newcast Grey Woodline și coloană Loft


CĂZI DE BAIE

ACRILICE î

* Opțional

ELEMENT Montare independentă

1800

800

CIRCULAR BT De colț

Montare independentă

*

*

1600

1600

1755

1755

georgia *

1000

1850

161


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

CĂZI DE BAIE

* Opțional

BECOOL BIPLAZA

A

B

1900

1100

1800

900

* A

* B

BECOOL

A

B

1900

900

1800

800

1700

800

* A

* B

hall Pentru două persoane 1700

1800

800

750

VYTHOS *

*

Pentru două persoane A

B

162

A

B

1800

900

1700

800


* Opțional

Square

A 1700 A

B

Colț

B 750

1600

750

1700 1600

700 700

1500

700

1400

700

*

1350

FONTĂ î

1350

NEWCAST

Acabados

Finisaj alb

Finisaje exterioare

Picioare Future Cherry

Platformă Woodline

Gri 1700

Picioare Eagle (vultur) Picioare Savanha

850

Picioare clasice din crom

HAITI

A 1700

B 800

1600

800

A

B

MALIBU

A

B

1700

750

1600

750

1500

750

1700

700

1600

700 A

* B

163

CĂZI DE BAIE

EASY


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

cast-iron î

CONTINENTAL

De la 1.700 la 1.400 mm A 1700

B 700

1600

700

1500

700

1400 1200

700 700

A

B

bañaseo 65 ø52

210

410

430

365

100÷130

1000

700

steelî

CĂZI DE BAIE

* Opțional

PRINCESS-N

A 1700

B 750

1600

750

1500

750

1700

700 A

B

contesa

A 1700 1600 1500 700

A

164


CĂZI DE BAIE

bañaseo contesa

700

HIDROMASAJ î

1000

SISTEME DE HIDROMASAJ HIDROMASAJ PE GUSTUL TĂU

TONIC Masaj tonic cu apă. Buton electronic. Relaxarea nu a fost niciodata mai simplă. - Sistemul Tonic ofera un hidromasaj reglabil prin apasarea unui buton si actionarea functiei Venturi de reglare a intensitatii,folosind acelasi buton. - Acest sistem folosește două duze ajustabile și orientabile care oferă un masaj cu apă continuu.

TONIC PREMIUM Masaj tonic cu apă. Control electronic digital. Puterea apei. - Sistemul Tonic Premium oferă un hidromasaj controlat printr-un panou LCD digital, cu diferite programe de masaj, cum ar fi cel continuu sau pulsat şi de funcția electronică Venturi. - Acest sistem folosește duze laterale, dorsale și de picioare care sunt controlate de panoul digital. De asemenea este prevăzut cu senzori de temperatură și de nivel cu programe setate în prealabil.

TOTAL Un masaj cu apă tonic şi un masaj relaxant cu aer. Control electronic digital. Noi sensuri pentru relaxare. - Sistemul Total oferă masaj cu apă și bule de aer controlate printr-un panou LCD digital, cu diferite programe de masaj, cum ar fi cel continuu sau pulsat şi de funcția electronică Venturi. - Sistemul folosește duze laterale, dorsale și de picioare precum și duze de aer din partea de jos a căzii. Toate se controlează prin panoul digital. Sistemul de asemenea include senzori de temperatura si de nivel pentru a îmbunătăți performanța.

TOTAL PREMIUM Experiente noi, senzații îmbunătățite. - Senzații cele mai bune cu cel mai cuprinzător sistem de hidromasaj ROCA. Alegeți, combinați şi personalizați sesiunea dumneavoastră de relaxare folosind telecomanda cu touch-screen: masaj picioarelor sau al spatelui, bule de aer gingașe sau experienţe noi prin cromoterapie. - Căzile cu sistemul de hidromasaj Total Premium includ opțiunile de auto-curățare şi de reglarea temperaturii pentru a maximiza esenzatia dumneavoastra de relaxare.

165


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Cădițe

PENTRU DUȘ Atât în renovările complete, cât și în cazul unei mici modernizări, cădița de duș este elementul care transformă semnificativ spațiul băii. Inovațiile Roca în ceea ce privește materialele, precum Stonex, performanța și designul, vă permit să vă bucurați de spații de duș la dimensiunile dorite.

î STONEX 167 Terran î OȚEL 167 În podea î ACRILICE 168 Opening 168 Hall 168 Easy-Sta î PORȚELAN 169 Malta Walk-In 169 Malta Extraplano 169 Easy-STV

Cădiță de duș Malta ultrasubțire

Cădiță de duș Terran

166

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


STONEX î

Cădița de duș Terran este confecționată din Stonex, un material rezistent și durabil; finisajul texturat asigură cădiței o pronunțată caracteristică antiderapantă. Gama de cădițe Terran prezintă o largă varietate de culori și dimensiuni, cu posibilitatea tăierii la măsurile dorite.

Finisaje Culori speciale

Finisaje Culori de bază

10 Alb

30 Ciment

20 Ardezie

40 Negru

09 Alb murdar

50 Crem

60 Ciocolată

70 Mov

Cădițe de duș fără cadru

A

130

ø9 0

B

A de la 1800 la 1000 mm

45

B de la 900 la 700 mm

Max. 700 mm

Cădițe de duș cu cadru

OȚEL î

Max. 1,800 mm

Cădițele de duș Roca emailate sau din oțel, sunt extrem de rezistente și durabile, dar și ușor de instalat și întreținut. De aceea, ele reprezintă alegerea ideală pentru hoteluri și spații rezidențiale ce au nevoie de soluții pe termen lung.

in-flor Patrată

Dreptunghiulară

A

B

a

b

900

900

1000

1000

1000

800

1200

800

1400

700

1400

800

167

CĂDIȚE DE DUȘ

TERRAN


ACRILICE î

CĂDIȚE DE DUȘ

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Cădița din material acrilic este caldă și plăcută la atingere.

OPENING

A

B

a

b

1400

700

1200

700

1000

700

1200

800

1000

800

HALL

Pătrată

Dreptunghiulară a

b

a

1000

1000

1400

900

900

1200

A

A

800

B

215

215

EASY-STA

Dreptunghiulară și pătrată

Pentru colț

A

B

168

a

b

1000

700

900

900

900

750

800

800

750

750

a

b

900

900

800

800

750

750

A

B


PORȚELAN VITRAT î

CĂDIȚE DE DUȘ

Suprafața emailiată a cădiței de duș din porțelan asigură o rezistență și durabilitate fără egal, precum și un nivel ridicat de igienă. Cădița de duș din porțelan de la Roca este alegerea sigură pentru a obține celor mai bune rezultate, pentru orice buget.

MALTA WALK-IN

Wenge

1400

700

MALTA ExTRAPLANO

De colț

Dretunghiulară

A A

B

a

b

1000

1000

900

900

B

a

b

1200

800

1000

800

1200

750

1000

750

1200

700

1000

700

900

700

EASY-STV

Pătrată și dreptunghiulară

De colț

Dreptunghiulară

Pătrată

a

b

900

900

800

800

750

750 A

A 900

750

B

a

b

900

900

800

800

700

700

B

169


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

COLOANE Unele din elementele dintr-o baie care au evoluat semnificativ sunt coloanele de duș și cele cu hidromasaj. Cu estetică, funcționalitate și performanțe din ce în ce mai sofisticate, acestea se adaptează tuturor spațiilor și bugetelor. Beneficiile apei pentru sănătate și frumusețe sunt acum mai accesibile ca niciodată.

î COLOANE HIDROMASAJ 171 Neos II 171 Evolution 171 Essential î COLOANE DUȘ 171 S-lim 171 Moai-T 172 Even-T 172 Victoria-T î SPATII DE DUȘ 173 Hide & seat

Coloană duș Even-T Square

170

Coloană hidromasaj Evolution

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


COLOANE HIDROMASAJ î

EVOLUTION

COLOANE

NEOS II

Termostatica

Termostatica

535

425

226

1480

1305 1030

210

135

75

ESSENTIAL

ESSENTIAL 2.0 Termostatica

Termostatica

200

440

400

200

1485

COLOANE DE DUȘ î

1285

moai-t

s-lim

Coloană de duș

Coloană de duș

160

562 400

269

135 ø200

999

937

1085

20

40

271, 5

220

304

805

23 126, 5

150

171


COLOANE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

VICTORIA-T

EVEN-T

Telescopic

Formă pătrată

Instalare Regulable reglabilă de 800 ade la 800 la 1.200 mm. 1200 mm

Instalare Regulable reglabilă de de 800 a la 800 la 1.200 1200 mm. mm

600 Palarie duș rotativa

562

Palarie duș rotativa

ø254

ø200

800 ÷ 1200

939 √1339

850

850

B

A

Termostatica

Termostatica, pentru baie și duș

562

562 400

ø200

ø200

Duză retractabilă

1085

1545 1255

805

Mâner simplu

562 ø200

1160 875

172


SPATII DE DUȘ î

COLOANE

hide & seat

520

2200 2030

1130

Stânga

Dreapta

800

1400

Coloană de duș Victoria-T, termostatica

800

1400

Coloană de duș Even-T Square

173


TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE

Cabine Adaptabilitatea facilă a cabinelor de duș la diferite spații, atât din punct de vedere al dimensiunilor, cât și din cel al posibilelor metode de deschidere, fac din acest articol un element esențial al spațiului din baie. Ele protejează împotriva stropirii, separă vizual spațiul și asigură intimitate.

î TIPURI 175 Panouri de duș î STICLĂ ȘI DECORAȚIUNI 175 Finisaje 175 Profiluri î SOLUȚIII 175 Soluții î PANOURI DE DUȘ PENTRU CĂDIȚE DE DUȘ 176 Modus 177 Axis 178 Victoria î PANOURI PENTRU CĂZI 179 Victoria

Cabină duș Victoria

174

Cabină duș Modus

Mai multe informații la

www.ro.roca.com


TIPURI î STICLĂ ȘI DECORATIVE î

CABINE

CABINE DE DUȘ PENTRU CĂDIȚE DE DUȘ

INTRARE FRONTALĂ

Modus, Axis, Victoria

INTRARE COLȚ

Victoria

INTRARE SEMIROTUNDĂ

Victoria

FIXE

Modus, Victoria

FINISAJE

FIXE

Victoria

PROFILE Modus Axis Victoria

STICLĂ CLARĂ

Argintiu lucios

SOLUȚII î

Modus Axis Victoria

Victoria

Cabine cu uși culisante Ușile culisează lin, fără a ocupa spațiul adiacent, rezultând o soluție confortabilă pentru spații de baie mici.

Axis

Cabine cu uși rotative Ușile pot fi deschise complet, ermițând accesul foarte facil la spațiul de duș.

Modus Victoria

Cabine cu panouri fixe Soluția ideală atunci când nu există mult spațiu disponibil și este nevoie de instalarea unui duș, deoarece se evită stropirea.

175


CABINE PENTRU CĂDIȚE DE DUȘ î

CABINE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE modus

Reversibil

Grosime sticlă 8 mm

FRONTAL

FIXARE DF

Înălțime 2000 mm Măsuri A de la 985 la 1385 mm

=

176

A

=

Înălțime 2000 mm Măsuri A de la 795 la 1395 mm

A


CABINE

AXIS

Reversibil

Grosime sticlă 6 mm

Deschidere ușă 180 grade

FIX, WALK-IN E

FIX, WALK-IN

Înălțime 2000 mm Măsuri A de la 1405 mm Instalare: Pe stânga sau pe dreapta

A

Înălțime 2000 mm Măsuri A de la 1380 mm Instalare: Pe stânga sau pe dreapta

A

177


CABINE

TOTUL PENTRU BAIE / SELECȚIE PRODUSE VICTORIA Reversibile

Grosime sticlă 6 mm

Grosime sticlă 4 mm

Victoria DF

Victoria L2-E

Înălțime 1900 mm Măsuri A de la 800 la 1000 mm

A

Victoria PP

A

A

Victoria 2L2 Pentru cădițe de duș pătrate

Victoria 2L2 Pentru cădițe de duș dreptunghiulare

Înălțime 1900 mm Masuri A și B de la 750 la 900 Deschidere C de la 380 la 485 mm

C

Victoria MR

Înălțime 1900 mm Masuri A și B de la 750 (R380) la 1000 (R505 și R550) Deschidere C de la 390 la 540 mm

Înălțime 1900 mm Masuri A și B de la 7o0 la 1200 Deschidere C de la 420 la 570 mm

B

A

Înălțime 1900 mm Măsuri A de la 800 la 900 mm

Înălțime 1900 mm Măsuri A de la 1000 la 1400 mm

B

A

C A

178


CABINE

VICTORIA/ Express

Reversibile

Grosime sticlă 6 mm

BF

B1H

Înălțime 1500 mm Lățime A de la 800 mm

B1HF

Înălțime 1500 mm Lățime A de la 850 mm

Înălțime 1500 mm Lățime A de la 1000 mm (325+675)

180º

325 180º A

A A

179


TOTUL PENTRU BAIE

GARANȚII ȘI CERTIFICĂRI Calitatea produselor Roca este confirmată de numeroase certificări și garanții, emise de organisme internaționale de prestigiu. Standardele înalte de sustenabilitate, calitate și inovație constituie fundamentele succesului din camerele de baie propuse de Roca.

Porțelan și capace WC

Accesorii pentru cadă și duș

Certificat de calitate spaniol, acordat de AENOR (Asociacion Espanola de Normalizacion y Certificacion), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele relevante UNE din Spania și standardele europene EN.

Certificat de calitate spaniol, acordat de AENOR (Asociacion Espanola de Normalizacion y Certificacion), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele relevante UNE din Spania și standardele europene EN.

Certificat de calitate spaniol, acordat de AENOR (Asociacion Espanola de Normalizacion y Certificacion), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele relevante UNE din Spania și standardele europene EN.

Certificat de calitate francez, acordat de AFNOR (Association Francaise de Normalisation), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele relevante NF din Franța și standardele europene EN.

Certificat de calitate francez, acordat de AFNOR (Association Francaise de Normalisation), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele relevante NF din Franța și standardele europene EN.

Certificat de calitate francez, acordat de AFNOR (Association Francaise de Normalisation), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele relevante NF din Franța și standardele europene EN.

PA-IX Certificat de calitate german acordat de LGA (Landesgewebeanstalt Bayern), care certifică faptul că alama sanitară respectă cerințele prevăzute în standardele germane DIN relevante și standardele europene.

Indicatorul fundamental care arată că produsele respectă legile UE, permițând libera circulație a acestora pe piața europeană.

Certificat de calitate german, acordat de LGA (Landesgwerbeanstalt Bayern), prin care se certifică faptul că produsele respectă cerințele prevăzute în standardele germane relevante ”DIN” și standardele europene EN.

PA-IX... P-IX...

Marcă de calitate acordată de IAPMO R&T, care certifică faptul că produsele respectă codurile de instalare din SUA și Canada, precum și standardele aplicabile.

Marcă de calitate acordată de IAPMO R&T, care certifică faptul că produsele respectă codurile de instalare din SUA și Canada, precum și standardele aplicabile.

Indicatorul fundamental care arată că produsele respectă legile UE, permițând libera circulație a acestora pe piața europeană.

ACS Certificat Protecție Apă Potabilă, Franța. Reglementările certifică faptul că bateriile sunt produse din materiale adecvate pentru apa potabilă destinată consumului uman.

Certificat de Calitate privind Mediul, Spania. Este marca de garanție a calității privind reglementările ecologice, prin care se certifică faptul că produsele respectă reglementările guvernului catalan, deoarece economisesc apă prin comparație cu utilizarea normală.

Certificat de Calitate privind Mediul, Spania. Este marca de garanție a calității privind reglementările ecologice, prin care se certifică faptul că produsele respectă reglementările guvernului catalan, deoarece economisesc apă prin comparație cu utilizarea normală.

Schemă de notare prinind eficiența consumului de apă, Australia. Permite consumatorilor să compare eficiența consumului de apă la diferite produse, pe baza unui sistem de notare de la 1 la 6 stele.

Schemă de notare privind eficiența consumului de apă, Singapore. Permite consumatorilor să compare eficiența consumului de apă la diferite produse. Sistemul de notare include acordarea de la 0 la 3 bife.

WATERMARK este un semn de certificare necesar anumitor produse în Australia și este o soluție excelentă care ajută consumatorii țării să se asigure că produsul respectă cerințele legale. Similar marcajului CE.

WRAS – Water Regulations Advisory Scheme, o companie britanică specializată în certificare tuturor produselor care utilizează apă potabilă.

Kiwa este o companie olandeză specializată în certificarea tuturor tipurilor de produse care utilizează apă potabilă. Cu un birou și în Marea Britanie și recunoscută în multe alte țări europene, din 2001 aceasta certifică respectarea tuturor standarelor europene, garantând calitatea și fiabilitatea excelentă a produsului.

180

Baterii

Marcă de calitate acordată de IAPMO R&T, care certifică faptul că produsele respectă codurile de instalare din SUA și Canada, precum și standardele aplicabile.

TW Nord: certificat de calitate german, acordat căzilor de baie care respectă standardele germane DIN și standardele europene aplicabile.


PICTOGRAME / LEGENDĂ Colecții de baie Sistem închidere amortizată Lavoar compact

Vas WC și bideu compact

Rafturi cu înălțime reglabilă

Funcție Aquair

Instalare la nivel cu podeaua

Cu iluminare

Cap de duș rotativ

Strălucire dovedită în timp

Picioare opționale

Coloană de duș telescopică

Joystick

Furtun flexibil anti-torsiune

Asezat la perete

Dispozitiv dezaburire

Alimentat de la priză

Deschidere spre stânga

5,7 L-min

Pentru copii

Deschidere spre dreapta

6 L-min

Anti-vandalism

Produs cu consum redus de energie

7 L-min

Pompă silențioasă

Baterii și coloane

Spații publice

Dual 4,5-3 L

Mobilier,oglinzi și corpuri de iluminat pentru lavoare Sifon cu economie de spațiu

Deschidere prin apăsare

Închidere cu amortizare (sertare) Auto-închidere cu amortizare (sertare)

Grosime 2,4 mm

50% ECO

8 L-min

Panouri de duș Reversibil

Grosime sticlă 8 mm

Grosime sticlă 6 mm

Grosime sticlă 4 mm

Strălucire permanentă

9 L-min

Cartuș cu rotație ușoară

Întoarcere programată

Deschidere ușă la 90°

Maner tip joystick

Pornire la rece

Deschidere ușă la 180°

Temperatura camerei

Reacție rapidă

Ușă pliabilă

Alimentat cu baterii

Baterie inteligentă

Ușă culisantă

Mobilitate redusă

Dual 6-3 L

Grosime 3,5 mm

Ecologic

Duș

Cădițe de duș și căzi de baie

Para de duș Apă

Accesorii

Duș unghiular Aer

Extrem de rezistent

Mânere

Gama completă

Tetieră

Instalare duală

Para de duș cu Easy Clean

Selector Închidere cu amortizare (uși)

Funcție Rain

Auto-închidere cu amortizare (uși)

Funcție Pulse

Mobilier compact

Funcție Tonic

Robinet montat pe blat

Suportă o sarcină maximă de 5 kg

Ultrasubțire

Kit asamblare inclus

Anti-alunecare

Montare (fără găurire)

181


TOTUL PENTRU BAIE

UNDE

NE GĂSIȚI Roca in Europa Austria Laufen Austria, AG. Mariazeller Strasse, 100 A-3150 Wilhelmsburg – Austria Telephone +43 2746 60 60 Fax +43 2746 60 60 380 www.at.roca.com Benelux Laufen Benelux, B.V. Meidoornkade 2A NL - 3992 AE Houten Telephone +31 0 33 450 20 90 Fax +31 0 33 450 20 91 www.nl.roca.com Bulgaria Roca Bugarska A.D Prodaja i marketing 5, Pirotska Str. 1301 Sofia – Bugarska Telefon +359 2 9305910 Faks +359 2 9305919 www.bg.roca.com

Telephone +33 134 40 3900 Fax +33 130 37 0265 / +33 134 64 1355 www.roca.fr www.fr.roca.com Germania Roca GmbH Feincheswiese 17 D-56424 Staudt – Germany Telephone +49 2602 93 610 Fax +49 2602 93 6122 www.de.roca.com Grecia Roca Hellas, S.A. 59, Agiou Konstantinou&Elenis street Ag. Dimitrios (only offices) 17342 Athens – Greece Telephone +30 210 8054721 Fax +30 210 8054721 www.gr.roca.com

Roca Expo Bath Sofia 16, Maria Luiza Blvd 1000 Sofia – Bugarska Telefon +359 2 939 60 90 Faks +359 2 939 60 80

Ungaria Laufen CZ s.r.o. Kereskedelmi Képviselet Pasaréti u. 83 H-1026 Budapest – Hungary Telephone +36 1 274 05 35 Fax +36 1 391 04 58 office.budapest@hu.laufen.com www.hu.roca.com

Croatia Inker d.d. Industrijska, 1 10290 Zaprešic´– Croatia Telephone +385 133 50 825 Fax +385 133 105 94 www.hr.roca.com

Italia Roca S.r.l. Via Leonardo da Vinci, 24 20080 Casarile (MI) – Italy Telephone +39 02 90 02 51 Fax +39 02 90 52174 www.it.roca.com

Republica Cehă

Lituania Birou Vânzări pentru Țările Baltice Užupio g. 30, LT-01203 Vilnius Lithuania Telephone +370 5 215 3076 Fax +370 5 278 4896 office.vilnius@lt.laufen.com www.lt.roca.com

Laufen CZ s.r.o. V Tůních 3/1637 120 00 Praha 2 Česká republika Telephone + 420 / 296 337 711 e-mail: galerie@cz.laufen.com www.roca.cz Galerie koupelen LAUFEN I.P. Pavlova 5 120 00 Praha 2 Česká republika Telephone + 420 / 296 337 701 e-mail: galerie@cz.laufen.com www.galerie-koupelen.cz Damemarca Laufen Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge – Denmark Telephone +45 56 287 287 Fax +45 56 287 237 www.ex.roca.com Estonia și Letonia Laufen CZ s.r.o. Sales Office for Estonia, Latvia Pae 25-8, EE-11414 Tallinn, Estonia Telephone +372 6 215 569 office.tallinn@ee.laufen.com www.ee.roca.com www.lv.roca.com Finlanda Laufen Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge – Denmark Telephone +45 56 287 287 Fax +45 56 287 237 www.ex.roca.com Franța Roca B.P. 90422 - 95005 Cergy Pontoise Cedex – France

182

Norvegia Laufen Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge – Denmark Telephone +45 56 287 287 Fax +45 56 287 237 www.ex.roca.com Polonia Roca Polska Sp. z o.o. ul. Wyczółkowskiego, 20 44-109 Gliwice – Poland Telephone +48 32 339 4100 Fax +48 32 339 4101 www.roca.pl Portugalia Roca S.A. Apartado 575 Ponte da Madalena 2416 - 905 Leiria – Portugalia Telephone +351 244 720 000 Fax +351 244 722 373 www.roca.pt www.pt.roca.com Lisabona Roca Gallery Praça dos Restauradores, 46 1250 - 188 Lisboa - Portugal Telephone +351 213 404 260 Fax +351 213 404 269 www.rocalisboagallery.com România Roca Obiecte Sanitare S.R.L. Blvd. Preciziei nr. 1, Sector 6

062202 - Bucharest – Romania Telephone +4031 822 2310 Fax +4021 318 1418 www.ro.roca.com Rusia Roca Rus LLC. 2nd Hutorskaya str. 38A, building 14 Moscow, 127287 – Russia Telephone +7 495 989 65 91 Fax +7 495 959 65 93 Promyshlennaya str. 7, Tosno, Leningrad region, 187000 – Russia Telephone +7 812 347 94 49 Fax +7 812 347 94 50 www.ru.roca.com www.roca-russia.ru Slovacia Laufen SK s.r.o. Štefanovicˇ ova 12 811 04 Bratislava – Slovakia Telephone +421 252 621 024 Fax +421 252 621 025 office.bratislava@sk.laufen.com www.sk.roca.com Spania Roca Sanitario, S.A. Avda. Diagonal, 513 08029 Barcelona – Spain Telephone +34 93 366 1200 Fax +34 93 419 4501 www.roca.es www.es.roca.com Barcelona Roca Gallery Joan Güell, 211-213 08028 Barcelona - Spain Telephone +34 93 366 12 12 Fax + 34 93 339 68 74 www.rocabarcelonagallery.com Madrid Roca Gallery José Abascal, 57 28003 Madrid – Spain Telephone +34 91 442 3034 Fax + 34 91 399 2227 www.rocamadridgallery.com Roca Expo Bath Barcelona Avda. Sarriá, 131-135 08017 Barcelona – Spain Telephone +34 93 280 2929 Fax +34 93 280 0236 Suedia Laufen Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge – Denmark Telephone +45 56 287 287 Fax +45 56 287 237 www.ex.roca.com Elveția Keramik Laufen AG Wahlenstrasse 46 CH-4242 Laufen Telephone +41 61 765 71 11 Fax +41 61 761 29 22 www.ex.roca.com Ucraina Laufen CZ s.r.o. - Ukraine Office 19, Ak. Tupoleva str., office “Laufen” Kiev 04128 – Ukraine Telephone +380 44 499 0620 Fax +380 44 499 0621 www.roca.pl www.roca.com Marea Britanie Roca Limited Samson Road Hermitage Industrial Estate Coalville, Leicestershire. LE67 3FP - UK Telephone 44 1530 830080 Fax +44 1530 830010

www.uk.roca.com www.roca-uk.com Roca London Gallery Station Court Townmead Road London SW6 2PY - UK Telephone +44 (0) 20 7610 9503 www.rocalondongallery.com Roca in Asia China Roca (China) Co., Ltd. Room 503-505 City Gateway No.396 Cao Xi Road North 200030 Shanghai – China Telephone +86 21 33688822 Fax +86 21 33688299 www.roca.cn www.cn.roca.com Roca Shanghai Gallery 1F City Gateway No.396 Cao Xi Road North 200030 Shanghai – China Telephone +86 21 33688300 Fax +86 21 33688301 Expo Bath Beijing Roca Showroom 1st Floor of Tianheng Plaza No.46 of Dongzhimenwai Street Dongcheng district 100027 Beijing – China Telephone +86 10 84608586 / +86 10 84608588 Fax +86 10 64176997 Hong Kong Roca Sanitaryware Limited Room 2303, 23/F 148 Electric Road. North Point – HK Telephone +852 25 06 24 38 Fax +852 25 06 24 92 www.roca.hk www.hk.roca.com India Roca Bathroom Products Pvt. Ltd. 301, 3rd Floor, Building number 10, Tower B, Dlf Cybercity, Phase - II, Gurgaon 122002 (Haryana) – India Telephone +91 44 2530 6789 Fax +91 44 2534 0034 www.roca.in www.in.roca.com Malaezia Roca Malaysia Sdn. Bhd. (5554-M) Level 3A, West Wing, Quattro West, No. 4, Lorong Persiaran Barat, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan – Malaysia Telephone +603-7952 2522 Fax +603-7952 2696 www.my.roca.com Orientul Mijlociu Roca Sanitario, S.A. Sheikh Zayed Road, 4th Interchange Gold & Diamond Park, Building 5, Office 111 P.O. Box 282337, Al Quoz Branch Dubai – United Arab Emirates Telephone +971 4 347 64 00 Fax +971 4 347 64 08 www.me.roca.com Singapore Roca Bathroom Products Singapore Pte Ltd (199503842Z) No 1, North Bridge Road #24-04 High Street Centre Singapore 179094 Telephone +65 6333 4080

Fax +65 6333 4087 www.roca.sg www.sg.roca.com Taiwan Roca Sanitaryware Limited (Taiwan Office) Room 806, 5/F, No. 285 Sec 4, Zhongxiao E Rd., Taipei, Taiwan Tel: +886 2 6639 8063 www.tw.roca.com www.roca.tw Roca in África Egipt National Industrial & Trading Co. “Gravena” 9 Ahmed Khalaaf St. Dokki, Giza - Egypt Telephone +202 37600444 / 37600999 / 33388111 Fax +202 37600555 www.eg.roca.com Maroc Roca Maroc, S.A. Route de Marrakech, Km. 2,5 B.P. 571 - 26000 Settat – Morocco Telephone +212 5 23 40 5941 / 40 3939 Fax +212 5 23 40 5942 www.ma.roca.com Roca Bath Casablanca 96, Bd Massira Al Khadra 20100 Casablanca – Morocco Telephone +212 5 22 39 6096 Fax +212 5 22 36 6019 Roca in America Argentina Roca Argentina, S.A. Camino Gral. Belgrano, 2873 B1824JRH - Lanús Buenos Aires – Rep. Argentina Telephone +54 11 4365 5000 Fax +54 11 4365 5024 www.ar.roca.com www.roca-argentina.com.ar Roca Expo Bath Argentina Av. del Libertador 7536 Buenos Aires – Rep. Argentina Telephone +54 11 4703 4390 / +54 11 4704 7960 Brazilia Roca Brasil Ltda. Av. 14 de Dezembro, 2800 Vila Mafalda 13206 – 105 Jundiaí - SP – Brazil Telephone +55 11 3378 4827 Fax +55 11 3378 4629 www.br.roca.com www.rocabrasil.com.br Showroom São Paulo Avenida Brasil, 2188 Jardim América - São Paulo SP - CEP 01430-001 – Brazil Telephone +55 11 3061 5266 Roca in Oceania Australia Roca Bathroom Products Australia Pty Ltd Suite 304, Level 3, 191 Clarence St Sydney NSW 2000 Telephone: + 61 2 9290 1379 Fax: +61 2 9290 2786 www.roca.com www.au.roca.com


183


TOTUL PENTRU BAIE

184


ROCA ONLINE

Utilizați instrumentele pe care Roca vi le pune la dispoziție pe internet pentru a vă informa cu privire la modelele, materialele, dimensiunile și finisajele oferite în scopul planificării și transformării spațiului de baie. Roca este cu dumneavoastră 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, prin computerul, tableta sau telefonul dumneavoastră inteligent.

www.ro.roca.com ORIUNDE VĂ AFLAȚI Catalogul Roca este disponibil și sub formă de aplicație pentru tablete și telefoane inteligente, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Astfel, puteți consulta toate informațiile când nu sunteți acasă. De asemenea, aplicația dispune de un motor de căutare avansat, pentru a localiza rapid produsele cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Descărcați aplicația gratuit și consultați-o facil, oriunde v-ați afla.

Roca vă ajută să vă proiectați spațiul de baie online CA UN PROFESIONIST Accesați www.dibanext.com, înregistrați-vă și planificați-vă spațiul de baie ca un profesionist. Verificați distribuția, dimensiunile și modelele cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră și vizualizați-le în 3D. Proiectați-vă propria baie cu Roca! Roca Obiecte Sanitare Bulevardul Preciziei, nr. 1 sector 6, Bucureţi Telefon: +40 31 822 23 10 Fax: +40 21 318 14 18 www.ro.roca.com

Totul pentru baie 2014