Page 1

2013 A valóra váltható álom!

Zuhanyajtó Zuhanyfalak Zuhanykabinok Kádparavánok Térelválasztók Egyedi termékek


A Duschland bemutatkozik “... nagyon szegénynek tekinthető az az ember, aki nem birtokol olyan házat, melynek falai üveglappal vannak borítva.” Ciceró

A Duschland, a világ élvonalbeli zuhanykabin gyártói közé tartozik. A Duschland a minőség biztosítéka. Célunk kiváló műszaki és esztétikai színvonalú zuhanykabinok tervezése és kivitelezése a legfejlettebb technológiák alkalmazásával. Gyors és hatékony, minőségi szolgáltatás biztosítása a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembevételével. Ezek azok az elvek, melyek tevékenységünk minden mozzanatát irányítják a tervezéstől a kivitelezésig, s nem csak termékeink, hanem az összes munkafolyamat a kiváló minőséget célozzák. Végső célunk Ügyfeleink igényeinek tökéletes és tartós kielégítése.

Különleges élvezet A berendezések mind technológiai, mind funkcionális és esztétikai követelmények gondos figyelembevételével készülnek: ez a kombináció kiváló minőségű, tartós termékeket eredményez. Modern koncepciójú, minőségi anyagokból készült berendezéseink tartós élvezetet és mindennapos jó közérzetet nyújtanak Vásárlóinknak.

Vevőszolgálatunk A Duschland kiterjedt, országos vevőszolgálat-rendszert állított fel. Magas szinten képesített szakember gárdánk szakértelme Vásárlóink rendelkezésére áll. A szakszerű beépítés érdekében, mely garantálja a termék használhatóságát és hosszú távú megbízható működését, ajánljuk a Duschland márkaszervizét.

Minősített alapanyagok, alkatrészek A Duschland márka termékei német, francia, angol és olasz beszállítók alkatrészeiből, alapanyagaiból készülnek. A termékek alkatrész biztonságát és a legszigorúbb normáknak való megfelelését többek között a TÜV, EMI, CE minősítés is bizonyítja. (Certificate No.: 50164792, 60022792, MJ-0008-2009)

Minősített termékek - Szabadalmazott technológia Minden egyes Duschland modell alapos vizsgálaton esik át. A gyártási folyamatok befejeztével a berendezéseket ellenőrizzük, és az ellenőrzést végző felelős szakembereink speciális igazolást állítanak ki a termék minőségéről és megbízhatóságáról. A Duschland igen aktív kutatóközpontja az utóbbi években minden erejét valódi értékként működő, professzionális színvonalú termékek kifejlesztésére fordította, figyelve a termékekre vonatkozó DIN EN 14428 szabvány szerinti vízveszteség védelemre. Nem véletlen tehát, hogy minden berendezést számos, a termék minőségét, biztonságát és megbízhatóságát garantáló szabadalom védi.

Design és érték. A termékek széles skáláján, tapasztalt designerek által tervezett, minden esztétikai és funkcionális igénynek megfelelő termékek szerepelnek. A „full” extrás, design kabinok mellett, a standard méretű, kisebb lakásokba beépíthető gazdaságosabb modelleket is megtalálja az érdeklődő. A világban sokan csak korlátozottan képesek mozogni, ezért tervező mérnökeink majd minden kabint úgy alkottak meg, hogy azokat nehezen mozgó embereknek méret növeléssel használhatóvá lehessen tenni!

A termékek felépítése Elsődleges fontosságot tulajdonítottunk berendezéseink tervezése során az atoxikus, újrafelhasználható, maximális higiéniát biztosító anyagok alkalmazásának. Minden Duschland kabin, 8mm-es edzett biztonsági üvegből készül. A zuhanykabinok legnagyobb felületét a falak és az ajtók teszik ki. Ezért választottuk a megbízható Parsol edzett biztonsági float üveget. A pánt a zuhanykabin szíve, mely meghatározza az enteriőr képét, és igen fontos a zajmentes tartós működése, ezért azok réz illetve alumínium ötvözetekből készülnek. 1. kemény felülete megakadályozza karcolódást és a baktériumok elszaporodását 2. kozmetikumok, mosószerek nem tesznek kárt benne 3. tartósan megőrzi formáját, csillogását 4. teljes mértékben újrafelhasználható, környezetbarát 5. könnyen takarítható

Üveggyártás: A legjobb üveglap gyártási módszer torzításmentes üveglapok előállítására az „úsztatott” (angolul: float) üveggyártás. Az úsztatott üveg eljárást 1952-ben Pilkington találta fel és rövid idő alatt világszabvánnyá vált a magas minőségű üveggyártásban. Az „úsztatott” kifejezés arra vonatkozik, hogy a gyártás során az üveget olvasztott ónon úsztatják. Az úsztatott eljárás által rendkívül precíz felszín, sima felület, és a más technikákkal készített húzott és öntött síküvegekhez képest tökéletesebb optikai adottságú üveg jön létre. A körülbelül 1000°C hőmérsékletű olvadt üveget a kazánból egyenletesen öntik kémiailag ellenőrzött körülmények között egy sekély ónfürdőbe. Az üvegalapanyag úszik az ónon, kiterjed és egyenletes felületű lesz. Az üveglap vastagságát a szilárduló üvegszalag húzásának sebességével változtatják. Hőkezelés (ellenőrzött hűtés) után az üveglap felhasználható.


Edzett biztonsági üveg Az üveget speciális hőkezelési eljárással, kemencében melegítik az átalakulási hőmérséklet fölé kb. 650°C-ra, majd hideg levegővel hírtelen lehűtik. Edzés hatására az üveg egyes fizikai tulajdonságai akár 4-6 szoros mértékben is javulnak (pl. hajlás-, törés-, felületi hőmérséklet különbséggel szembeni ellenálló képesség). Az edzett üveg törés esetén apró darabokra hullik szét, mint a személyautók szélvédője, melyek nem okoznak maradandó fizikai sérülést. Az edzett üveget utólag már nem lehet megmunkálni.

Crystal Clean A Crystal Clean bevonat kiegészítőként rendelhető, vízlepergető réteg a kabin belső üvegfelületein 10% felár. Ez egy olyan új eljárás, amely során tartós, szilícium-dioxid réteggel vonják be az üvegkristály felületet. Előnye: • Jobb minőség: az üvegfelület mindig tiszta, vízlepergető tulajdonsága miatt az üveg majdnem száraz marad • Környezetbarát, és takarékos: elhanyagolhatóvá válnak az üveg tisztítására használt tisztítószerek • Még több szabadidő: bármilyen szennyeződés könnyen eltávolítható, egyszerűen csak vízzel és szivaccsal vagy puha ruhával, megtakarítva ezzel időt és fáradságot

Egyedi mintás homokfúvatott edzett biztonsági üveg A homokfúvatás a már kész float üveg felületén történik, szabadon választható mintával. (írás, kép, logó, nonfiguratív ábrák stb..)

Színes edzett biztonsági üveg Segédanyagok adagolásával ragyogó színűvé varázsoljuk az üveget. A titán élénk lilává színezi, a króm epe zöldre. A mangán segíti az üveg tisztulását, így hozva létre a színtelen üveget. Rendelhető üveg színek: - víztiszta: átlátszó enyhe zöld árnyalattal alapáras - optiwhite: optikailag teljesen átlátszó (zöld árnyalat nélkül) 30% felár - szürke: átlátszó erős szürke 20% felár - bronz: átlátszó erős bronz 20% felár - savmart: fátyolosan enyhén átlátszó 20% felár - mastercarre: anyagában kockás mintás fátyolosan enyhén átlátszó 40% felár - egyedi mintás, homokfúvatott 20-40% felár

Hatása legalább 2 évig tart. A vízlepergető hatás felfrissítéséhez egy üvegkezelő folyadékkal le kell kenni a felületeket. A Crystal Clean bevonat csak max. 5-6 keménységfokú víznél tudja rendeltetését megfelelően ellátni. Savas, illetve szemcsés tisztítószerekkel tisztítani nem szabad!

Duschland előnyök • Egyedi méretű megrendeléseknél a szériaméretekhez képest -5/+5 centiméteres méret eltérésen belül nincs egyedi felár! • Széria és egyedi termékek szállítási határideje 1-10 munkanap. • Minden termékre 10 év garanciát vállalunk! (20 év alkatrészpótlási garancia) • Pántok, üvegek, minták, kabinok nagy választéka! •Találjon ki valami extrát, ami csak Önre jellemző, és Mi elkészítjük. •Akadálymentesített zuhany építhető • Akár meglévő tálcára ráépíthető az új kabin.

Víztiszta

Optiwhite

Szürke

Bronz

Savmart

Mastercare

Egyedi Homokfútt Minták

Kívánjuk, hogy az Ön által megvásárolt és a Duschland által kifejlesztett speciális készülékben öröme teljék, használata mindig kellemes közérzettel ajándékozza meg Önt és családtagjait!


Zuhanypántok 2012 ÚJDONSÁG

MINIMA A MINIMA család pántjai ai réz alapanyagúak fényes krómozott felülettel, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. Minden zuhanypánt zuh záráskor az utolsó 25°-tól tól automatikusan bezáródik. A pántok tervezésénél arra törekedtek, hogy a lehető legtöbb fajta zuhanykabint lehessen velük elkészíteni. Gyakorlatilag bármilyen egyedi extra formáform jú kabin létrehozható vele. A kabin üvege 8mm-es 8mm es edzett float biztonsági üvegből készül.

CARION A CARION család pántjai a repülő gépiparban használt nagy teherbírású alumínium ötvözetből készülnek, fényes krómozott felülettel, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. Minden zuhanypánt úgynevezett liftes l technológiát alkalmaz, mely a nyitás alatt kiemeli, illetve zárásnál visszaengedi az ajtót. A pántok teljes hosszán végig vezethevezeth tők a szilikon profilok. A kabin üvege 8mm-es es edzett float biztonsági üvegből készül. Az ajtókhoz opcióként rendelhető úgynevezett ynevezett küszöb is, is mely teljes mértékben megakadályozza az ajtó alóli vízkifolyást. kifolyást.

TOPP A TOPP család pántjai réz alapanyagúak, fényes krómozott felülettel, melyre a gyártó 10 év garanciát válvá lal. Minden zuhanypánt záráskor az utolsó 25°-tól 25° automatikusan matikusan bezáródik. A tervezésénél szintén arra törekedtek, hogy a lehető legtöbb fajta zuhanykabint lehessen velük elkészíteni. Gyakorlatilag bármilyen egyedi extra formájú kabin létrehozható vele. A kabin üvege 8mm-es 8mm es edzett float biztonsági üvegből készül. kés

FERR A FERR család pántjai különleges réz ötvözetű anyagból készülnek, fényes krómozott felülettel, felülette melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. A pántok teljes hosszán végigvezethetők vezethetők a szilikon profilok. A felhasználási terület a kádparavánok, egyedi tervezésű kabinokhoz ajánlott. Gyakorlatilag bármilyen egyedi extra formájú kabin, kádparakádpar ván létrehozható vele. A kabin üvege 8 mm-es es edzett float biztonsági üvegből készül.

VISIO A VISIO zuhanypántokat a francia rancia GUIDOTTI cég tervezte úgy, hogy a világon vi egyedülállóan a pánton nem látszanak az üvegmegfogó üvegmegfogó csavarok, mert azok nem az üvegen át szorítanak, hanem a pánt belsejében rejtett technológiával. A kabin üvege 8 mm-es mm edzett float biztonsági üvegből készül. A VISIO család pántjai réz alapanyagúak fényes krómozott felülettel, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. Minden zuhanypánt záráskor az utolsó 20°-tól 20° automatikusan bezáródik és a végállásuk állítható. A kabin üvege 8 mm-es es edzett float biztonsági üvegből készül.

RUNNER A RUNNER RU család pántjai réz alapanyagúak fényes krómozott felülettel, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. A pántok olasz formatervezésűek, mely lehet hengeres vagy négyszög formájú. A tolóajtós zuhanykabinok jelje lemző tulajdonsága a maximális helykihasználás. Minden eltolható eltolható ajtós kabin előnye, előnye hogy az ajtóról nem csöpög le a víz, amikor nyitva van. A küszöb itt alap tartozék. A kabin üvege 8 mm-es mm es edzett float biztonsági üvegből készül.

RADIU US

2012 ÚJDONSÁG

A RADIUS család pántjai réz alapanyagúak, fényes krómozott felülettel, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. lal. A tervezéskor arra törekedtek, hogy kisméretű gazdaságos zuhanykabint lehessen velük elkészíteni. A szabadon futó technológiának köszönhetően az ajtó nyitásakor nem lép fel a fix részeket feszítő jelenség. A kabin üvege 8mm-es es edzett float biztonsági üvegből készül.

INNO

2012 ÚJDONSÁG

Az INNO család pántjai réz ötvözetű anyagból készülnek, fényes krómozott felülettel, felülette melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. A zuhanypántok tervezésekor különös figyelmet szenteltek a kishelyekre kishelyekr szánt harmonika ajtók kivitelezhetőségére. A pántok teljes hosszán végigvezethetők vezethetők a szilikon profilok. A felhasználási terület a kádparavánok, egyedi tervezésű kabinokhoz ajánlott. Gyakorlatilag bármilyen egyedi extra formájú kabin, kádparaván létrehozható létrehoz vele.. A szabadon futó technológiának köszönhetően az ajtó nyitásakor nem lép fel a fix részeket feszítő jelenség. RAL színskála szerint rendelhető!


Színes Inno zuhanypántok Speciális eljárással, pontosan a kívánt mikron vastagságú színes bevonatot képeznek a kabin fém alkatrészein. A többlépéses beégetés végén a felület sokkal tetszetősebb és a külső mechanikai hatásoknak ellenállóbb lesz, 40% felár. RAL színkód szerint rendelhető bármilyen szín.

A zuhanypántok szerepe A pántok igen nagy terhelésnek vannak kitéve, mivel állandóan súlytartó, vagy rögzítő funkciót látnak el. Ezért az első számú követelmény a tervezett funkció hosszú távú ellátása. A kezdeti stádiumban csak papíron szereplő design terveket mérnökök formálják véglegesre. A pántok határozzák meg a kabin képét, finomságát. Harmonizálniuk kell az üveg színével, mintájával, vagy formájával.

Minőség Minden minőségi pántnak méretpontosnak, korrózió állónak, s tartósnak kell lennie. Ennek érdekében a próbadarabokat 200.000 alkalommal nyitják/csukják speciális gépekkel. Könnyen kiszámolható hogy napi két alkalommal történő használat esetén minimum137 évig koptathatjuk a kabinunkat. A különböző savas, lúgos fürdőkben történő próba a háztartásban legelterjedtebb vegyszerekkel szembeni ellenállás mértékét mutatja meg. A teszteredményektől függ, hogy egy pánt Önhöz kerül vagy sem.

Tisztítás Az európai gyártók a német vízkeménységi skála szerinti 5-6 –os keménységi szinthez tesztelik termékeiket. Vízkő vagy olajos, koszos réteg kialakuláskor semmiképpen ne használjon az eltávolítására nagy alkoholtartalmú tisztítószert, diffúzióra képes, savas, maró vegyszereket vagy fém eszközöket, mert ezzel megsértheti a termékek felületét. A felületek tisztításához kizárólag karcolásmentes, folyékony, semleges tisztítószereket és puha ruhát, gumis üveg lehúzót vagy nedves szivacsot használjon. Kérjük, hogy csak a gyártó/forgalmazó által ajánlott vegyszereket alkalmazza! Kereskedelmi forgalomban kapható ajánlott termékek: CLIN ablaktisztító, CALCINEX vízkő eltávolító.

Garancia A pántok garancia időtartama 10 év! Alkatrész pótlási garancia időtartama 20 év! Kérjük, hogy a csomag felbontása után, még az összeszerelés előtt győződjön meg arról, hogy valamennyi rész/alkatrész hiánytalanul és sértetlenül megtalálható a csomagban. Bárminemű hiány vagy sérülés esetén időben értesítse viszonteladóját. Utólagos reklamációt nem fogadunk el. Az üveg részekre törésgaranciát nem tudunk vállalni. A garancia határidő kezdete: A fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha az üzembe helyezést a gyári szakszerviz vagy annak erre a tevékenységre szerződött partnere végezte, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A garancia feltétele a termékek szakemberek által történő szakszerű beépítése, beüzemelése és a termék további rendeltetésszerű használata. A rendeltetésellenes használat elkerülése céljából a termékhez használati, kezelési útmutatót mellékelünk. Minden esetben ajánlott a velünk szerződött szakszervizzel beszereltetni a termékeket, mert a szakszerűtlen beszerelésből adódó károk nem tartoznak a garanciális teljesítési körbe. Amennyiben a zuhanyzó lejtése nem megfelelő, illetve a víz lefolyása nem biztosított, a víz kifolyhat. A megfelelő vízelvezetés biztosítása a megrendelő feladata. Padka készítésénél, ügyeljen a befele lejtésről, mely szintén a megrendelő feladata. Mély fugázás mentén a víz kifolyik a kabinból. A helyszín előkészítésből adódó (nem megfelelő falak, zuhanytálca, fugahézag, illetve nem megfelelő lejtések stb..), reklamációkért felelősséget, garanciát nem vállalunk! A kabint az esetleges javítási munkákra való tekintettel (kibontás, újbóli beszerelés) mindig úgy építse be, hogy bármikor problémamentesen ki tudja emelni és a ki- illetve visszaszerelés során a csempe vagy egyéb anyagok ne sérüljenek. Évek elteltével esetleges finom állításra lehet szükség, (ezen beavatkozások nem képezik részét a garanciának). Önnek csak a kiszállás díját kell megfizetni, a termék szerelése ingyenes!

Szerviz garancia A szerviz garancia a gyártó által biztosított termék garancián felül, a termék beüzemelésére vagy már garancia időn túli javításokra vonatkozik. A szerviz garanciát a VirtuMano kft. vagy szerződött partnere által, beüzemelt minden termékére 1 évig vállalja.


DESIGN és ÉRTÉK Egyedi zuhanykabin gyártásánál bármilyen alakzat vagy forma elkészíthető, így figyelembe vehetjük a már kialakított terület adottságait, illetve a felmerülő egyedi igényeket. Szabadon alakíthatjuk a méreteket, az üveg mintáját, a pántok színét (INNO), Minden kabinunk egyedi gyártásban készül, a helyszínen felmért, vagy a megrendelő által megadott méreteket figyelembe véve.


ZUHANYKABINOK


SECRET 1 tagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcázuhanytálc Az ajtó 8mm vastagságú val vagy a nélkül. Egyszerű eleganciája miatt minden stílusú fürdőszobába ajánlott. Mágnessel kifelé vagy befelé nyíló. Mágnes nélkül „D” profillal (MINIMA, TOPP, VISIO) az ajtó ki-be ki nyíló lehet.

Méret

Ajtó

Kifelé MINIMA

60 70 80 90

101.000106.000111.000116.000-

Kifelé CARION

Kifelé INNO/TOPP

Kifelé VISIO

Kifelé FERR

113.000113.000 118.000 118.000123.000 123.000128.000 128.000-

181.000186.000191.000196.000-

170.000175.000180.000185.000-

Jobbos – Balos

113.000118.000123.000-

SECRET 2 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Mérete és fix része miatt ajánlott nagyobb ajtónyílásajtónyílá okba és olyan helyre ahol radiátor vagy szekrény közelsége akadályozná, ak az egy részes ajtónyithatóságát. 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Fix

Ajtó

Kifelé MINIMA

20 20 20 30 40

60 70 80 80 80

129.000134.000139.000144.000149.000-

Kifelé CARION

Kifelé INNO/TOPP

Kifelé VISIO

Kifelé FERR

143.000143.000 148.000 148.000153.000 153.000158.000 158.000163.000 163.000-

244.000249.000254.000259.000264.000-

201.000206.000211.000216.000221.000-

Jobbos – Balos

143.000148.000153.000158.000163.000-

SECRET 3 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Mérete és fix része miatt szintén ajánlott nagyobb aja tónyílásokba és olyan helyre ahol radiátor vagy szekrény közelsége akadályozná az egy részes ajtó nyithatóságát. Mágnes nélkül D profillal (MINIMA, TOPP, VISIO) az ajtó ki-be ki nyíló lehet. 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Ajtó

Fix

Kifelé MINIMA

Kifelé CARION

Kifelé INNO/TOPP

Kifelé VISIO

Kifelé FERR

169.000169.000 174.000 174.000179.000 179.000184.000 184.000189.000 189.000-

282.000287.000292.000297.000302.000-

238.000243.000248.000253.000258.000-

Jobbos – Balos

60 70 80 80 80

20 20 20 30 40

156.000161.000166.000171.000176.000-

166.000171.000176.000181.000186.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista


SECRET 4 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett zett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Mérete és fix része miatt ajánlott az óriás zuhanyzók szerelmeseinek. Olyan helyre ahol radiátor vagy szekrény közelsége akadályozná az egyrészes ajtó nyithatóságát, szintén tökéletes választás. 2db 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Kifelé Fix

Ajtó

Fix

MINIMA

20 20 30 30

70 80 70 80

20 20 30 30

181.000186.000191.000196.000-

Kifelé CARION Jobbos – Balos

188.000193.000198.000203.000-

Kifelé

Kifelé

Kifelé

INNO / TOPP

VISIO

FERR

191.000196.000201.000206.000-

338.000343.000348.000353.000-

281.000286.000291.000296.000-

SECRET 5 Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető Zuhanytálcával vagy a nélkül. Gyerekkori álom a western rn ajtó, most itt van. Tágas kabinokhoz, szinte semmi nem töri meg a tiszta üveg felületet.

Méret

Ajtó 40 45 50 55 60 70

Ki-Be MINIMA 140.000145.000150.000155.000160.000170.000-

Ajtó 40 45 50 55 60 70

Kifelé CARION 165.000170.000175.000180.000185.000195.000-

Kifelé INNO/TOPP 162.000 162.000167.000 167.000172.000 172.000177.000 177.000182.000 182.000192 2.000-

Ki-Be VISIO 300.000305.000310.000315.000320.000330.000-

Kifelé FERR 238.000243.000248.000253.000258.000268.000-

SECRET 6 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Az akár 240 cm széles kabinban elfér az egész család, dupla zuhanyzó esetén ajánlott. 2db 45°-os 45° merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Fix 20 20 20 30 40

Ajtó 60 70 80 80 80

Ajtó 60 70 80 80 80

Fix 20 20 20 30 40

Kifelé MINIMA 245.000255.000265.000275.000285.000-

Kifelé CARION 265.000 265.000275.000 275.000285.000 285.000295.000 295.000305.000 305.000-

Kifelé INNO / TOPP 270.000280.000290.000300.000310.000-

Kifelé VISIO 499.000509.000519.000529.000539.000-

Kifelé FERR 408.000418.000428.000438.000448.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista


CORNER 1 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető B zuhanytálcával vagy a nélkül. Közkedvelt, letisztult, szép nagy üveg felületű kabin. Nagyon kényelmes, praktikus megoldás, ha szekrényt, mosdót esetleg bidét tervezterve nek a fix fal mellé. 90°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Kifelé

Kifelé CARION

Ajtó

Fix

MINIMA

80 90

80 90

166.000176.000-

Jobbos – Balos

184.000-

Kifelé

Kifelé

Kifelé

INNO / TOPP

VISIO

FERR

184.000184.000 194.000 194.000-

284.000294.000-

241.000251.000-

CORNER 2 Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága sága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcázuhanytálc val vagy a nélkül. Szintén nagyon kedvelt, letisztult, szép nagy üveg felületű kabin. KiK fejezetten előnyös nehezen mozgó idős, vagy esetleg mozgásukban korlátozott eme bereknek.

Méret

Ki-Be Ajtó

Ajtó

MINIMA

80 90

80 90

173.000183.000-

Kifelé CARION Jobbos – Balos

206.000-

Kifelé

Ki-Be

Kifelé

INNO/TOPP

VISIO

FERR

206.000216.000-

340.000350.000-

279.000289.000-

CORNER 3 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. 2 Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Az ilyen kabin ékköve lehet fürdőszobájának. Akár körkö bevéve véve mosdóval, törölköző szárítós radiátorral, Ön mégis kényelmesen tud belépni zuhanykabinjába. 2db 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Kifelé Fix

Ajtó

Fix

MINIMA

20 20 20 30 40

60 70 80 80 80

80 90 100 110 120

207.000217.000227.000237.000247.000-

Kifelé CARION Jobbos – Balos

216.000226.000236.000246.000256.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista

Kifelé

Kifelé

Kifelé

INNO/ INNO/TOPP

VISIO

FERR

216.000216.000 226.000 226.000236.00 236.000246.000 246.000256.000 256.000-

363.000373.000383.000393.000403.000-

306.000316.000326.000336.000346.000-


CORNER 7 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Belépő nyílás 69cm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Funkcionálisan ugyan azt tudja, mint a CORNER 6, itt viszont dominálnak a pántok. pántok A dupla ajtó előnye hogy egyedi gyártásban nagyobb kabint lehet építeni. 2db 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Kifelé MINIMA 247.000257.000-

90x90 100x100

Kifelé TOPP 266.000 266.000276.000 276.000-

Kifelé VISIO 450.000460.000-

Kifelé FERR 405.000415.000-

2012 ÚJDONSÁG

CORNER 11

Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Sok helyre illő ideális id megoldás a helytakarékos vagy extra formájú fürdőszobákba. A tálcát a fix üvegnél célszerű a burkolat alá engedni. 90°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Kifelé Ajtó

Fix

Fix

MINIMA

60 70 80 80 80

20 20 20 30 40

20 20 20 30 40

207.000217.000227.000237.000247.000-

Kifelé CARION Jobbos – Balos

216.000226.000236.000246.000256.000-

Kifelé

Kifelé

Kifelé

INNO / TOPP

VISIO

FERR

216.000216.000 226.000 226.000236.000 236.000246.000 246.000256.000 256.000-

363.000373.000383.000393.000403.000-

306.000316.000326.000336.000346.000-

RUNNER 1 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000 mm. Belépő nyílás 40 cm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Bármilyen kis helyre beépíthető, az eltolható ajtóknak köszönhetően. Helytakarékos csúcs modell választható hengeheng res vagy négyzetes vasalattal. Minden tolóajtós zuhanykabin nagy előnye hogy az alsó fém vízzáró profil az ajtóról lecsöpögő vizet nem engedi a kabinon kívülre folyni. A küszöb itt alap tartozék. Nincs egyedi méret, az ajtókat mágneses profilok tartják zárt helyzetben.

Méret

80x80 90x90

Bruttó kiskereskedelmi árlista

RUNNER 325.000335.000-


RUNNER 2 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000 mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Még helytakarékosabb modell mely mellé közvetlenül elhelyezhetünk akár egy törölköző tartót vagy szekrényt is. Tócsamentes ajtónyitás. Választható hengeres vagy négyzetes vasalattal a küszöb itt alap tartozék. Egyedi méret az ajtós front részen 120cm –től 180cm –ig bezáruló tartományban lehetséges. D profilos zárás. Ajtó nyílása minimum 55cm maximum 80cm.

Méret

Ajtós rész 120 130 140 120 130 140 150 160

Fix fal

RUNNER

90 90 90 100 100 100 100 100

270.000275.000280.000275.000280.000285.000290.000295.000-

RUNNER 3 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Praktikus, kényelmes tócsamentes ajtónyitás, választható hengeres vagy négyzetes vasalattal. Tökéletes választás az U alakú helyre történő beépítések esetén. A küszöb itt is alap tartozék. Egyedi méret az ajtós front részen 120cm –től 180cm –ig bezáruló tartományban lehetséges. D profilos zárás. Ajtó nyílása minimum 55cm maximum 80cm.

Méret

RUNNER 216.000221.000226.000231.000236.000241.000246.000-

120 / ajtó55 130 / ajtó60 140 / ajtó65 150 / ajtó70 160 / ajtó75 170 / ajtó80 180 / ajtó85

RUNNER 4 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Az egyik legnagyobb kabin a kereskedelmi forgalomban kaphatók közül. Tócsamentes ajtónyitás, választható hengeres vagy négyzetes vasalattal. A küszöb itt is alap tartozék. Egyedi méret az ajtós front részen 120cm –től 180cm –ig bezáruló tartományban lehetséges. D profilos zárás. Ajtó nyílása minimum 55cm maximum 80cm.

Méret

Fix fal 90 90 90 100 100 100 100

Ajtós rész 120 130 140 120 130 140 150

Fix fal

RUNNER

90 90 90 100 100 100 100

315.000320.000325.000320.000325.000330.000335.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista


SIMPLE 1 fix A fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 1500mm, magasság maximum 1800mm. Egyszerű és tökéletes, semmi bonyodalom, csak fürdeni és zuhanyozni kell. Padka, pakoló rész esetén lépcsős sős kivágást is lehet bele kérni! A képen látható termék feláras szögben állítható vasalattal van szerelve ezt megrendelésnél jelezni kell. 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Fix 60 70 80 90 100

Fix

Fix

Fix

Fix

MINIMA 65.00069.00073.00078.00082.000-

TOPP 65.000 5.00069.000 69.00073.000 73.00078.000 78.00082.000 82.000-

VISIO 95.000100.000105.000110.000115.000-

FERR 85.00090.00095.000100.000105.000-

SIMPLE 1 NYÍLÓ Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 1500mm, magasság mag maximum 1800mm. Nyíló kádparaván. A képen látható termék feláras szögben állítható vasalattal van szerelve ezt megrendelésnél jelezni kell.

Méret

KI-Be Ajtó

MINIMA

60 70 80 90 100

71.00076.00081.00086.00091.000-

Kifelé CARION Jobbos – Balos

88.00093.00098.000103.000108.000-

Kifelé

KI-Be

KI-Be

Kifelé

INNO

TOPP

VISIO

FERR

71.00076.00081.00086.00091.000-

71.00076.00081.00086.00091.000-

126.000132.000138.000144.000150.000-

114.000120.000126.000132.000138.000-

SIMPLE 2 Az ajtó és a fix rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 1500mm, magasság maximum 1800mm. Széles fix résszel a kádon egy mozdulattal kialakíthatunk egy kis zuhany kabint, kivéve az INNO a CARION és a FERR FER pántokkal. Fontos, hogy a széria méreteken kívül szinte bármilyen méretben megvalósítható. Padka, pakoló rész esetén lépcsős kivágást is lehet bele kérni! A képen látható termék feláras szögben állítállí ható vasalattal van szerelve ezt megrendelésnél jelezni kell. 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Ki-Be Ajtó

Fix

MINIMA

60 70 80 80 80

60 60 60 70 90

139.000 144.000 149.000 154.000 159.000

Kifelé CARION Jobbos – Balos

150.000155.000160.000165.000170.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista

Kifelé

Ki-Be

Ki-Be

Kifelé

INNO

TOPP

VISIO

FERR

156.000161.000166.000171.000176.000-

156.000161.000166.000171.000176.000-

250.000255.000260.000265.000270.000-

202.000207.000212.000217.000222.000-


SIMPLE 3 Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 1500mm, magasság maximum 1600mm. Használat után egyszerűen en behajtja a fal mellé és így minimális helyet vesz el a fürdőszobai szobai térből. Ajánlott kis terű fürdőkbe, fürdőkbe vagy különösen eleven gyermekkel rendelkezők lakásába.

Méret

Nyíló 35 40 45 50

Nyíló 35 40 45 50

Befelé

Befelé

INNO 123.000128.000133.000138.000-

RADIUS 114.000 4.000119.000 9.000124.000 4.000129.000 9.000-

SIMPLE 4-A-B-C

B

A

A kabin 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, csak alacsonyabb lehet. A kád peremére ültethető kabin. Minden esetben meg kell adni a kád magasságát és ahhoz igazodva rendeljük a kabint! A kád beépítésénél nagyon kell ügyelni a függőleges és vízszintes részek pontosságára! A kád síkjából a kabin felé eső részen semmi sem lóghat ki. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Az ajtó záródhat a kádra is (B-C). A (B) verziónál az ajtó maximum 90cm. Merevítő rúd széria tartozék.

Kifelé

Méret Kifelé

Kifelé

Kifelé

Kifelé

INNO / TOPP

VISIO

FERR

216.000226.000236.000246.000256.000-

363.000373.000383.000393.000403.000-

306.000316.000326.000336.000346.000-

Kifelé Fix

Fix

Ajtó

MINIMA

80 90 90 90 90

20 20 20 30 40

60 70 80 80 80

207.000217.000227.000237.000247.000-

SIMPLE 5

CARION Jobbos – Balos

216.000226.000236.000246.000256.000-

2012 ÚJDONSÁG

Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. Szintén nagyon kedvelt, letisztult, szép nagy üveg felületű kabin. Könnyen beépíthető, praktikus, kifejezetten előnyös nehezen mozgó idős, vagy esetleg mozgásukban korlátozott embereknek. A kádra záródó ajtó befelé, befe a másik ajtó ki-be nyitható.

Méret

Ajtó 80 90

Ajtó 80 90

Ki-Be MINIMA 173.000183.000-

Ki-Be TOPP 206.000216.000-

Ki-Be VISIO 34 40.00035 50.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista

C


WALK IN 1 Az üveg rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, felárral rendelhető maximum magasság 2500mm. 1db merevítő rúd széria tartozék. A világ minden rér szén kedvelt, fiatalos letisztult világot tükröző termék. Nem zárt, de aki ilyet vesz, vesz az általában akkora zuhanyzót épít, amiből nem jön ki a víz.

Méret Fix Fix 70 80 90 100 110 120

MINIMA 92.00097.000102.000107.000112.000117.000-

Fix TOPP 92.000 92.00097.000 97.000102.000 102.000107.000 107.000112.000 112.000117.000 .000-

Fix VISIO 121.000126.000131.000136.000141.000146.000-

Fix FERR 111.000116.000121.000126.000131.000136.000-

WALK IN 2 Az üveg rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, magasság maximax mum 2200mm. 1db merevítő rúd széria tartozék. Fal-üveg széria távolság 100cm opció lehet akár 200cm is! Az előző széria egy plusz 30 centiméteres vízfogó üveggel. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül.

Méret Fix Fix 30 30 30 30 30

Fix 80 90 100 110 120

MINIMA 125.000130.000135.000140.000145.000-

Fix TOPP 125.000 125.000130.000 130.000135.000 135.000140.000 140.000145.000 145.000-

Fix VISIO 175.000180.000185.000195.000200.000-

Fix FERR 165.000170.000175.000180.000185.000-

WALK IN 3 Az üveg rész 8mm mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, magasság maximum 2200mm. 2db 90°-os 100 cm-es es merevítő rúd széria tartozék. Elegáns, átjárható, akár a fal közepén elhelyezve s kétt oldalt a mosdók, mosd vagy wellness helységbe medence mellé. Lakberendezők kedvelt darabja, mert légies l és megtöri a teret, de nem csúfítja el. Beépíthető zuhanytálcával val vagy a nélkül.

Méret Fix Fix 30 30 30 30 30

Fix 80 90 100 110 120

Fix 30 30 30 30 30

MINIMA 155.000160.000165.000170.000175.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista

Fix TOPP 155.000 155.000160.000 160.000165.000 165.000170.000 170.000175.000 175.000-

Fix VISIO 211.000216.000221.000226.000231.000-

Fix FERR 191.000196.000201.000206.000211.000-


WALK IN 4 Az üveg rész 8 mm vastagságú edzett üveg, magassága ga 2000 mm, magasság magass maximum 2200 mm. 1db 90°-os merevítő rúd széria tartozék. Fal-üveg széria távolság 100 cm, de opció lehet akárr a 200 cm is! A falhoz rögzített r fix üveg és a hozzá kapcsolódó üveg méretek szabadon párosíthatóak! p A fix zárt rész felől akár bejárati ajtó is lehet, csak a nyitás nyit irányra kell figyelni. A tervezésnél ügyeljünk arra, hogy a sűrűn használt lt szaniterek a bejárati bej részhez kerüljenek! Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül is.

Méret Fix Fix 80 80 100 110 120

Fix 80 90 100 110 120

Fix 20 20 20 20 20

MINIMA 180.000190.000200.000210.000220.000-

Fix TOPP 180.000 180.000190.000 190.000200.000 200.000210.000 210.000220.000 220.000-

Fix

Fix VISIO 245.000255.000265.000275.000285.000-

FERR 235.000245.000255.000265.000275.000-

WALK IN 7 Az üveg rész ész 8 mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000 mm, magasság maximum 2200 mm. 2db merevítő rúd széria tartozék. A kis üveg minimum 20cm. Minőségi forma és elrendezés, külön n teret alkot a fürdőszobában. f A minimalizmus követőinek ajánljuk, akik néha leülnekk gyönyörködni gy lakásuk szépségében. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélküll is.

Méret Fix Fix 80 80 100 110

Fix 80 90 100 110

Fix 20 20 20 20

MINIMA 215.000225.000235.000245.000-

Fix TOPP 215.000 215.000225.000 225.000235.000 235.000245.000 245.000-

Fix VISIO 281.000291.000301.000311.000-

Fix FERR 271.000281.000291.000301.000-

WALK IN 8 Az üveg rész 8 mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000 mm, magasság maximum 2200 mm. 2db merevítő rúd széria tartozék. A falhoz rögzített fix üveg üve méretek szabadon párosíthatóak! (pl.:100x80) :100x80) Nagy bejárati nyílás hagyható, ezáltal nehezen mozgó emberek is könnyedén tudnak mozogni benne. Ennél a kabinnál csak az üveg méretek vannak megadva a távolságot Ön találja ki, de arra figyeljenek, hogy egy átlag 80 kg-os embernek minimum 40-60 cm-es es ajtónyílás kell. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül.

Méret Fix Fix 70 80 90 100

Fix 70 80 90 100

MINIMA 185.000195.000205.000215.000-

Fix TOPP 185.000-195.000-205.000-215.000--

Fix VISIO 233.000243.000253.000263.000-

Fix FERR 223.000233.000243.000253.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista


TECH 1

A

2012 ÚJDONSÁG

B

Az üveg rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Az INNO szabadon futó pántnak köszönhetően az ajtó nyitásakor nem lép fel a fix részeket feszítő jelenség. Komoly, elegáns, kényelmes termék. Térben álló üveg palota, melyen a nap sugarai megtörve mesét mesélnek. Luxus felsőfokon, nem érdemes beszélni róla élvezni kell. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. 2db 45°-os merevítő rúd szett széria tartozék. Ajtó maximum 80cm.

Méret Kifelé Oldal Front 80 90 100 110 120

TECH 2

Ajtó front 20+60 20+70 20+80 40+70 40+80

Oldal Front 80 90 100 110 120

Kifelé

INNO

MINIMA

285.000300.000315.000330.000345.000-

305.000320.000335.000350.000365.000-

2012 ÚJDONSÁG

Az üveg rész 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm. Az INNO szabadon futó pántnak köszönhetően az ajtó nyitásakor itt sem lép fel a fix részeket feszítő jelenség. Gyönyörű kabin, az üvegről alkotott minden eddigi elgondolásunkat felülírja. Emellett a kabin mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. 2db 45°-os merevítő rúd szett széria tartozék.

Méret Kifelé Oldal Front 80 90 100 110 120

TECH 3

Ajtó front 40+40 45+45 50+50 55+55 60+60

Oldal Front 80 90 100 110 120

Kifelé

INNO

MINIMA

325.000340.000355.000370.000385.000-

345.000360.000375.000390.000405.000-

2012 ÚJDONSÁG

Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, csak alacsonyabb lehet. Az INNO és RADIUS szabadon futó pántoknak köszönhetően az ajtó ellenállás nélkül mozgatható. Használat után egyszerűen behajtja a fal mellé és minimális helyet vesz el a fürdőszobai térből. Ajánlott kis terű fürdőkbe, vagy nehezen mozgó embereknek. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül.

Méret

Ajtó 70 80 90

Ajtó 70 80 90

Befelé

Befelé

INNO 310.000320.000330.000-

RADIUS 245.000255.000265.000-

Bruttó kiskereskedelmi árlista


TECH 4

2012 ÚJDONSÁG

Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, csak alacsonyabb lehet. Az INNO szabadon futó pántnak köszönhetően az ajtó ellenállás nélkül mozgatható. A fix falra lehet akár törölközőtartót tenni. Használat után egyszerűen behajtja a fal mellé és minimális helyet vesz el a fürdőszobai térből. Ajánlott kis terű fürdőkbe, vagy nehezen mozgó embereknek. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül. 1db 45°-os merevítő rúd széria tartozék.

Méret

Ajtó 70 80 90

TECH 5

Fix 70 80 90

Befelé

Befelé

INNO 255.000265.000275.000-

RADIUS 220.000230.000240.000-

2012 ÚJDONSÁG

Az ajtó 8mm vastagságú edzett üveg, magassága 2000mm, csak alacsonyabb lehet. Az INNO szabadon futó pántnak köszönhetően az ajtó ellenállás nélkül mozgatható. Használat után egyszerűen behajtja a fal mellé és minimális helyet vesz el a fürdőszobai térből. Olyan helyre ahol radiátor vagy szekrény közelsége akadályozná az egyrészes ajtó nyithatóságát. Beépíthető zuhanytálcával vagy a nélkül.

Méret

Ajtó 70 80 90

Befelé

Befelé

INNO 175.000180.000185.000-

RADIUS 145.000150.000155.000-

Rendelés, beüzemelés menete: -

-

Kiválasztja az Önnek megfelelő méretű és elrendezésű, kabint probléma esetén segítünk a választásban. Ha nincs olyan elrendezés, vagy méret, amit Ön keres, akkor személyre szabott árajánlatot készítünk. Amennyiben szükséges a burkolás előtt kérje ingyenes szaktanácsunkat! Kész burkolás esetén kollégánk elvégzi a helyszín felmérését. A felmérést végző kollégánkkal egyeztetni tudja az egyedi elképzeléseit: Üveg színe: átlátszó, savmart, bronz, szürke, zöld, stb. Szerelvények bevonata: fényes króm vagy színes (fekete, fehér stb.) Dekoráció: rajz vagy akár fotó szerint Vízlepergető réteg

-

A rendelést követő 10 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítás beépítés időpontjának megbeszélésére. Az Önnek megfelelő napon megtörténik a beüzemelés.

-

A beüzemelés után 24 óráig ne takarítsa, és ne használja a kabint, mert a szilikonos részeknek teljes keresztmetszetükben meg kell kötniük.

Bruttó kiskereskedelmi árlista


KIEGÉSZÍTŐK: A csillaggal jelölt termékeknél a kabin rendelésénél jelezni kell ke az igényt, mert utólag nem fúrható ki az üveg!

Utólag szerelhető, és üvegen átfúrt kombinált törölköző tartók:

Hook 1*

Hook 2

Hand1*

Hand 2*

8.000-Ft

8.000-Ft

44 cm 14.000-Ft

22cm x 63cm 18.0000-Ft

Küszöb

Merevítő rudak:

K-1

Rúd 45°

Rúd 90°

7.200-Ft

19.200-Ft

19.200-Ft

Tálcára vagy burkolatra küszöb mellyel az esetleges padló egyenetlenségek miatti vízkifolyást lehet megszűntetni.

Gombok-Tolópajzsok:

Knob 1

Knob 2

Knob 4

Knob 5

Knob 3

Knob 6

Szabadon választható gombok.

ø55mm 17.000-Ft kerek

24cm 14.000-Ft 14.000 kerek

46cm 14.000-Ft szögletes

Ring*

Hand 3**

Hand 4*

Feláras tolópajzs és design „lukas” gomb.

Tervezési segítség FONTOS ALAPOK: Az egyedi gyártású üvegkabinját bármilyen méretben megtervezzük és kivitelezzük a helyszínnek megfelelően. A kabin üvegfelületére az Önnek tetsző dekorációt is elkészítjük. Az A Inno pántokat már különböző színekben is rendelheti! Zuhanykabinjaink minden alkatrészt tartalmaznak mely a biztonságos használathoz szükséges, tehát tehát semmilyen egyéb kiegészítő plusz költség nincs. Zuhanyfal, vagy fix üveges zuhanykabin árában minden esetben (alaptartozék) benne van a merevítő rúd! Tervezésnél a merevitőrúd elhelyezése változtatható az adott kabin technikai paramétereit figyelembe véve. (pl.: fix zuhanyfej, masszázspanel, ablak, üvegtégla. stb.) A zuhanyfalak, és a zuhanykabinok többségét jobbos és balos kivitelben is lehet szerelni, szerelni, azaz a helyszínen még lehet változtatni! Fő kivételek a Carion liftes vasalatos kabinok, kivételt képeznek épeznek még m g az egyedi méretre gyártott nem szimmetrikus üvegek. Carion széria rendelésénél figyelni kell a jobbos-balosnyitásra. Amennyiben a nyíló vasalat jobb oldalon helyezkedik el, akkor a kabin jobbos. Egyedi megoldásként a csempe síkjába süllyesztettt U profillal is lehet fixálni az üvegfalakat, ilyenkor nincs fal-üveg fal pánt.

MÉRETEK: Széria méreteknél a tényleges méret nem azonos a névleges mérettel! Például a Walk In 100-as as széria Zuhanyfal pontos mérete 98cm! A széria magasság 200 cm, a megadott szélességi méretek mindig a kialakítandó hely tényleges méretei! Tehát egy széria Secret 1 100 cm-es ajtó 100 cm-es es nyilasba lesz jó. Egy Corner 3 90-es kabin mindig egy 90-es es tálcára lesz jó, ami azt jelenti, jelenti hogy nem a tálca külső peremére, hanem attól 1.5-2 1.5 centiméterrel beljebb helyezkedik el. Maximális üveg méret 2200 mm X 2200 mm, de ilyenkor minden megrendelésnél konzultálni kell a cég egyik vezető szakemberével, aki behatárolja a megvalósíthatóságot. Sokszor tálca nélkül tervezik, a zuhanykabinokat zuhanykabinoka ilyenkor figyelni kell arra is, hogy a széria méretek tálcához vannak megadva, tehát ha Ön egy pontosan 100 cm széles üvegfalat szeretne, azt a megrendelőlapon jelezni kell. Váltott színes burkolás tervezésénél figyeljenek az üvegek elhelyezkedésére, a fent leírtak miatt. Mozgáskorlátozottak részére ne tervezzen magasított tálcát vagy küszöbös kabint, lehetőség szerint akadálymentes zuhanyzót tervezzen, az ajtó méretére figyelni kell! A termékek általánosan minimum +/-3 mm állíthatósággal rendelkeznek.


BEÉPÍTÉSI HELYSZÍN! A termékek beépítési helyszínének előzetes műszaki kialakítása a Megrendelő feladata. A műszakilag nem megfelelően kialakított helyszín miatt szükségessé való ismetelt kiszállások a Duschland szervize felé díjkötelesek! Ha a csempézett falon a falsíkból kiemelkedő domború díszcsík fut körbe, figyelni kell arra, hogy műszakilag ne legyen zavaró a termék beépítésekor.

Ha a falak nem egyenesek, valamelyik irányban dőlnek, terpesztenek, vagy a derékszöghöz képest az általuk bezárt szög kisebb, vagy nagyobb, a terméket nem lehet tökéletesen illeszteni a fal síkjához akár az összeszerelést is gátolja! A telepítés alapvető feltétele a szabad hozzáférés. Soha nem szabad a termékeket olyan módon körbeépíteni, (szekrény, radiátor, wc, mosdó) befalazni, hogy az akadálya legyen egy gépészeti javításnak. A tulajdonosnak vagy ügyintézőjének tudnia kell, hogy nincs-e elektromos, víz, gáz, szellőző, falfűtés illetve klíma vezetek a rögzítendő pontok helyen. Ebből adódó károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

FALAK és ZUHANYTÁLCA: A tálcának minden irányban vízszintesnek kell lennie. A tálca es a fal között a lehető legkisebb legyen a távolság. (maximum oldalanként 1-1 cm) A minőségi tálcák oldalai 90°-ot zárnak be, ha a tálca es a fal között nagyobb a rés, akkor a falak nyílnak vagy zárnak, ez extrém esetben lehetetlenné teszi a kabin összeszerelését. A tálca es a fal síkjai merőlegesek legyenek egymásra minden oldalon. (bezárt szög 90°) Ha a falak nem egyenesek, valamelyik irányban dőlnek, terpesztenek, vagy a derékszöghöz képest az általuk bezárt szög kisebb, vagy nagyobb, a terméket nem lehet tökéletesen illeszteni a fal síkjához akár az összeszerelést is gátolja!

A fal es a tálca között megfelelő szigetelés legyen, a tálcát határoló falak függőlegesek legyenek. Sima gipszkarton falra nem lehet üvegkabint, kabinajtót, kádparavánt vagy kád/tálca rögzítő fület standard tiplivel, csavarral felszerelni. Ilyen esetben konzultáljon szakembereinkkel. A helyszín kialakítás fontos feltétele, hogy a termék alatt es mögött a padló és a falfelület legyen leburkolva, vagy megfelelő rétegvastagságban vízzáró szigetelőanyaggal impregnálva. Zuhanytálca nélkül a padkát is el lehet hagyni, de fontos, hogy még a kabin szerelése előtt meggyőződjünk, hogy a víz biztosan a lefolyó irányába folyik. Amennyiben a víz nem folyik le, azt a burkolóval még a zuhanykabin szerelése előtt módosítsuk. Fenti leírás általános szabályokat tartalmaz, minden esetben kérje a termek pontos beépítési leírását is. Eltérés eseten az abban foglaltak szerint alakítsa ki a helyszint.

ALKATRÉSZ MINŐSÍTÉSEK

Hogy a víz ne, csak a gyerek jöjjön ki!


Hersteller / Made / Gyártó: VirtuMano Kft. HUNGARY 2030 Érd Fátyolvirág u. 17/1 http:// www.duschland.com mail: duschlandinfo@gmail.com TEL: +36-20-375-4499

Az Ön Duschland Partnere:

Duschland A valóra váltható állom!

A katalógusban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a katalógus nem tartalmaz minden információt, ezeket kérje kereskedőjétől. A nyomdai hibákért s ezek következményeiért a gyártó semmilyen felelősséget nem vállal. A gyártó a termékek műszaki változtatásának jogát fenntartja!

Duschland katalógus  
Duschland katalógus  

Duschland katalógus

Advertisement