__MAIN_TEXT__

Page 1

Designed for Life


Esittelyssä WaterRower-soutulaitteet Jo pitkään hienoimmista ja aidoimmista soutusimulaattoreista tunnettu WaterRower on omistautunut valmistamaan käsityöllä tehtyjä erittäin laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja soutulaitteita jo vuodesta 1988.

WaterRowerit valmistetaan Yhdysvalloissa. Laajan puisen laitevalikoimamme raaka-aineet ovat peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista Appalakkien metsistä.

Maailmanlaajuisen toimistoverkostonsa ansiosta WaterRowerista on kasvanut kansainvälisesti tunnistettu tuotemerkki. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea asiakkaitamme soutamaan läpi elämän.

Amerikkalainen AMERICAN Tehty MADE


Kuntoilulaite, joka sopii sinun elinympäristöösi Virtaviivainen, hiljainen, tyylikäs ja helposti säilytettävä WaterRower soutulaite tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoituksen vailla vertaa. WaterRoweria on saatavilla montaa eri tyyliä, joten se sopii mihin tahansa ympäristöön, olohuoneesta kuntosaliin. Se vaatii vain vähän tilaa ja sitä voi säilyttää kätevästi pystyasennossa käyttökertojen välissä.

page:

3


Cross-trainer vertaansa vailla WaterRower kuormittaa kaikkia lihasryhmiä, mikä tekee siitä kaikkein tehokkaimman aerobisen harjoitusmuodon.

• Polttaa jopa 1000 kaloria/ kcal tunnissa

Perinteisistä vastuksellisista soutulaitteista puuttuu WaterRowerin tasaisuus ja ne väsyttävät vartalon mekaanisesti.

• Harjoittaa keskivartalon lihaksia, parantaa ryhtiä ja ennaltaehkäisee selkävaivoja

Muilla aerobisilla laitteilla, kuten juoksumatolla, kuntopyörällä tai crosstrainerilla harjoiteltaessa kuormitus ei suuntaudu yhtä monelle lihasryhmälle, eikä kaloreita pala yhtä paljon, joten harjoitusvaste on heikompi.

• Harjoittaa 84 % lihasmassasta

• Istuma-asento on hyvä vartalolle, ei tärähdyksiä, ei kuormita nilkan, polven tai lonkan vamma-alttiita niveliä


Täydellinen harjoitusmuoto WaterRower on suunniteltu simuloimaan veneen sulavaa liukumista vedessä. Vastus säätyy itsestään ja soutuliike on ihanteellinen kaikille käyttäjille olympiaurheilijasta terveysliikkujaan – ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Harjoituksessa yhdistyy kehonhallinta, voima ja kestävyys. Soutaminen polttaa rasvaa ja vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä ilman haitallista kuormitusta nivelille. WaterRower tarjoaa voittamattoman aerobisen- ja lihaskuntoharjoituksen.

page:

5


Laadukkaan muotoilun määrittelemä 1

Rakennettu parhaista materiaaleista, kuten uusiutuvalla tavalla tuotetusta massiivipuusta.

7

Kestävän ja pehmustetun istuimen sekä ainutlaatuisen kaksoiskiskon ansiosta soutuliike on miellyttävä, tukeva ja sujuva.

2

3

Umpinainen vesitankki on valmistettu kestävästä polykarbonaatista.

Ainutlaatuinen WaterFlyWheel simuloi liikkuvan veden voimaa lähes äänettömästi.

8

Pehmeät kumijalat estävät liukumista ja suojaavat lattiaa vaurioilta.

9 7

Näytöt on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja S4näyttö on yhteensopiva usean tietokonesovelluksen kanssa.

8


4

5

6

Kahva on muotoiltu ergonomisesti käteen sopivaksi ja päällystetty vaahtomuovilla.

QuickAdjust - jalkatuet sopivat kaikenkokoisille käyttäjille.

Kätevät pikkupyörät helpottavat laitteen siirtämistä ja varastointia.

9

5

4 3

2

6 1

Page: 7


WaterRower… Voimaa Sinusta!

WaterRowerin ainutlaatuinen WaterFlywheel on suunniteltu tuottamaan juuri samanlaisen voiman kuin liikkuva vene, joka on varmin tapa jäljitellä soutamisen fysiologisia etuja sekä esteettisiä kokemuksia. Monet soutulaitteet imitoivat soutuliikettä mutta mekaanisesti niistä puuttuu luonnollinen vastus, joka koetaan venettä soudettaessa. WaterFlywheel:n yhtenäinen massa tuottaa koko liikkeen ajan jatkuvan vastuksen, joka jakaa lihastyön tasaisemmin kaikille lihasryhmille.

Vesi on 800 kertaa tiheämpää kuin ilma, joten erilliselle vastuksen säätämiselle ei ole tarvetta. Itsestään säätyvä vastus muuttuu kuutiosäännön mukaan (vauhdin kaksinkertaistuminen vaatii voiman tuoton kahdeksankertaistamisen), joten vastusta voi lisätä loputtomasti.


WaterRowerin etuja • Erinomainen sijoitus – WaterRowerin puu- ja metallipinnat ovat kestäviä eivätkä naarmuunnu tai ruostu helposti ja siksi Water Rower on loppuelämän pituinen sijoitus terveyteen. • Ainutlaatuinen WaterFlywheel – Vastus lisääntyy suhteessa voimantuottoon, joten WaterRower sopii kaikentasoisille käyttäjille. • Palkittu design – WaterRower on saanut design-alan kunnianosoituksia ja on ollut näytteillä London’s Museum of Designissa. • Pehmeän hiljainen – WaterRower on suunniteltu huomaamattomaksi ja se on ilmavastuksista soutulaitetta, juoksumattoa ja muita aerobisia laitteita huomattavasti hiljaisempi. • Minimaalinen tilantarve – vaikka laite sopiikin pitkille käyttäjille, WaterRower ei vaadi paljoa tilaa ja sitä voi säilyttää kätevästi pystyasennossa. • Helppo ylläpito – toisin kuin ketjuvetoisissa ilmasoutulaitteissa, ketjuja ei tarvitse rasvata tai venttiileitä puhdistaa. Laitteillamme on kattava takuu. • Ei käyttökustannuksia – ulkoista virranlähdettä ei tarvita, joten autamme sinua auttamaan ympäristöä. • Eettisesti valmistettu – materiaalina käsityönä Yhdysvalloissa uusiutuvalla tavalla tuotettu massiivipuu. • Näytöltä seuraat suoritustasi – suunniteltu helppokäyttöisiksi QuickStart-toiminnon avulla. Niille, jotka haluavat enemmän tietoa harjoituksesta, näyttö tarjoaa laajan valikoiman toimintoja.

page:

9


Kaupallinen käyttö WaterRowerin laajaan mallistoon kuuluu laitteita, jotka sopivat hyvin yhteen muiden aerobisten laitteiden, kuten juoksumattojen ja kuntopyörien kanssa, sekä ryhmäliikuntakäyttöön tarkoitettuja malleja. WaterRower sopii kaikille kuntosalikävijöille, on heidän tavoitteenaan valmistautua urheilukilpailuun tai yksinkertaisesti noudattaa terveellisiä elämäntapoja. WaterRowerilla harjoittelu on poikkeuksellisen tehokasta eikä se vie paljoa lattiatilaa tai tarvitse ulkoista virranlähdettä. WaterRowerit on suunniteltu esteettisesti näyttäviksi ja valikoimasta löytyy varmasti sopiva malli kaikkiin käyttötarkoituksiin kuntosaleista kylpylöihin ja luksushotelleihin.


Lääketieteellinen käyttö WaterRower antaa mahdollisuuden tehokkaaseen harjoitteluun, joka ei kuitenkaan kuormita niveliä ja siksi se soveltuu erittäin hyvin kuntoutukseen. Istuma-asennossa vamma-alttiilla lonkka-, polvi-, ja nilkkanivelillä ei ole painoa. Ainutlaatuinen WaterFlywheel luo tasaisen vedon, joka eroaa perinteisten soutulaitteiden nykivästä liikkeestä. Tämän vuoksi WaterRower on suosittu laite fysioterapia- ja urheiluklinikoilla ympäri maailman.

page:

11


Natural

Massiivisaarninen runko on viimeistelty hunajatammipetsillä ja tanskalaisella öljyllä ja varustettu S4-näytöllä. Takuu voimassa kaupallisessa käytössä.

Designer-sarja

Natural-sarja

Mallisto

Massiivipähkinäpuinen runko on viimeistelty tanskalaisella öljyllä ja varustettu S4-näytöllä. Takuu on voimassa kaupallisessa käytössä.

A1 Studio

Materiaali hunajatammipetsattua saarnea, joka on viimeistelty tanskalaisella öljyllä. Laitteen kisko on alumiinia ja se on varustettu kovaan käyttöön tarkoitetulla istuimella ja A1 näytöllä. Laitteen takuu on voimassa myös kaupallisessa käytössä.

Indo-Row®-sarja

A1-sarja

Massiivisaarninen runko on viimeistelty ruusu- ja mustalla petsillä sekä tanskalaisella öljyllä ja varustettu S4-näytöllä. Takuu on voimassa kaupallisessa käytössä

Massiivisaarninen runko on viimeistelty tanskalaisella öljyllä. Laite on varustettu kevytrakenteisella istuimella sekä A1-näytöllä ja sen kisko on alumiinia. Laitteen takuu on voimassa ainoastaan kotikäytössä.

Massiivikirsikkapuinen runko on viimeistelty tanskalaisella öljyllä ja varustettu S4-näytöllä. Takuu on voimassa kaupallisessa käytössä.

Classic

Club

A1 Home

Oxbridge

Indo-Row® Home

Massiivisaarninen runko on viimeistelty tanskalaisella öljyllä. Laite on varustettu kevytrakenteisella istuimella sekä IndoRow®-näytöllä ja sen kisko on alumiinia. Laitteen takuu on voimassa ainoastaan kotikäytössä.

Indo-Row® Studio

Materiaali hunajatammipetsattua saarnea, joka on viimeistelty tanskalaisella öljyllä. Laitteen kisko on alumiinia ja se on varustettu kovaan käyttöön tarkoitetulla istuimella ja Indo-Row®-näytöllä. Laitteen takuu on voimassa myös kaupallisessa käytössä.


M1-Sarja

M1 LoRise

Valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä ja pinnalla mattaväri, jonka voi valita ympäristöön sopivaksi*. Mallissa on kaksoiskisko ja S4-näyttö. Laitteen takuu on voimassa myös kaupallisessa käytössä.

M1 HiRise

Valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä ja pinnalla on mattaväri*, jonka voi valita ympäristöön sopivaksi. Mallissa on korotettu kaksoiskisko (200mm) ja S4-näyttö. Laitteen takuu on voimassa myös kaupallisessa käytössä.

* Standardiväreinä hopea, valkoinen ja musta. Myös muita värejä on mahdollista tilata.

Mitat A1 / Indo-Row® mitat Käytössä: Säilytyksessä: Paino:

Puisten laitteiden mitat

H: 51cm

L: 212cm

W: 56.5cm

Käytössä:

H: 212cm

L: 51cm

W: 56.5cm

Säilytyksessä:

Kuiva: 28kg

Märkä*: 44.5kg

M1 LoRise mitat Käytössä: Säilytyksessä: Paino:

Paino:

H: 51cm

L: 209cm

W: 56.5cm

H: 209cm

L: 51cm

W: 56.5cm

Kuiva: 30kg

Märkä*: 47kg

H: 70cm

L: 224cm

W: 56.5cm

H: 224cm

L: 70cm

W: 56.5cm

Kuiva: 55kg

Märkä*: 72kg

M1 HiRise mitat

H: 51cm

L: 224cm

W: 56.5cm

Käytössä:

H: 224cm

L: 51cm

W: 56.5cm

Säilytyksessä:

Kuiva: 50kg

Märkä*: 67kg

* Märkäpaino on laskettu niin, että tankki on täytetty tasolle 17

Paino:

(tarkista pakkauksen koko osoitteesta WaterRower.com)

Takuu ja asiakaspalvelu WaterRower- takuu

Tuki- ja huoltopalvelut

Jokaisella WaterRowerilla on yhden vuoden ehdollinen takuu, joka koskee runkoa ja osia. Rungon takuuta voi jatkaa viiteen vuoteen, ja muiden osien takuuta kolmeen vuoteen, maksutta rekisteröitymisen yhteydessä.

WaterRowerin omistaja saa käyttöönsä laajan verkkokirjaston. Osoitteesta waterrower.com löydät asiakkaan verkkotukipalvelut sekä tiedot paikallisesta WaterRowerin maahantuojasta, joka vastaa kysymyksiin mielellään. page:

13


Monitor Series S4 näyttö S4-näyttö tarjoaa suuren määrän edityneitä toimintoja ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Näyttö kertoo harjoitukseen kuluneen ajan, soudetun etäisyyden, Vauhdin/intensiteetin, vetotiheyden sekä sykkeen (sykeanturi on saatavilla lisälaitteena.) Vauhti/intensiteettiä voi mitata seuraavilla mittayksiköillä: m/s, mph, aika/500m, aika/2km, watteina ja kcal/h. Etäisyyttä voi mitata seuraavilla mittayksiköillä: metri, maili, kilometri, vedot ja kalorit. Edistyneisiin toimintoihin kuuluvat: Zoneharjoittelu, AutoStore –muisti ja manuaalinen ohjelmointi. Harjoitustavoitteet on mahdollista asettaa muun muassa matkana, aikana, tavoitesykkeenä tai vaikka vetotiheytenä. Lisälaitteena on mahdollisuus hankkia joko Polarin tai ANT+:n valmistaman sykeanturin. S4-näytön voi myös liittää PC:hen, jolloin voit seurata harjoitustasi vieläkin tarkemmin. Indo-Row® -näyttö Indo-Row® näyttö on suunniteltu Indo-Row® ryhmäliikuntatunneille. Näyttö kertoo ajan, matkan, vetotiheyden, nopeuden/intensiteetin, kulutetut kalorit sekä siinä on kilpailu- ja vauhtivalmentajatoiminnot.

A1-näyttö TA1 näytössä on pikaaloitustoiminto ja se kertoo ajan ja matkan usealla eri mittayksiköllä. Voit myös ohjelmoida tavoiteajan tai –matkan harjoituksellesi. Sykettä mittaava laite on saatavilla lisävarusteena.


Vertaa näyttöjä Ominaisuudet

Series 4

A1

Indo-Row®

Näytön yksiköt:

Aika, matka, intensiteetti, Aika, matka, intensiteetti, Aika, matka, intensiteetti, vetotiheys minuutissa, syke vetotiheys minuutissa, syke vetotiheys minuutissa, (tarvitsee lisälaitteen) (tarvitsee lisälaitteen) kalorinkulutus

Intensiteettiä mittaavat yksiköt:

Metriä sekunnissa, mailia tunnissa, arvioitu soutuaikana 500 metrin tai 2 kilometrin matkalle sekä tunnissa kulutetut watit tai kilokalorit

Metriä sekunnissa, mailia tunnissa, arvioitu soutuaika 500 metrin tai 2 kilometrin matkalle sekä tunnissa kulutetut watit tai kilokalorit

Mailia tunnissa, arvioitu soutuaika 500 metrin matkalle

Etäisyyttä mittaavat yksiköt:

metri, maili, kilometri, vedot, kilokalorit

metri, maili, kilometri, vedot, kilokalorit

Metrit

Harjoitusohjelmat:

Matka, aika, matkaintervallit, aikaintervallit

Matka ja aika

Aika- ja matka -kilpailutoiminnot sekä vauhtivalmentaja

Optional Heart Rate

       

       

       

Average Intensity Option Zone-harjoitus: Harjoitusmuisti: Arvioitu aika ja matka: Suhteellinen näyttö: Ennuste: PC liitäntä:

page:

15


Koulutus- ja tukipalvelut WaterRowerin verkossa oleva koulutus-ja asiakaspalveluohjelma, WaterCoach, on ohjelma, jonka avulla oppii uutta soudusta urheilu- ja harjoitusmuotona.

WaterCoach Home Tämä ohjelma suunniteltu erityisesti kotikäyttäjälle ja tarjoaa neuvoja sekä videoita WaterRowerilla harjoittelusta ja soututekniikasta sekä soutuharjoituksia kaikentasoisille käyttäjille.Jokainen WaterRowerin omistaja saa WaterCoah Home:n käyttöönsä rekisteröidyttyään käyttäjäksi. Ohjelma tarjoaa kaikille rekisteröityneille WaterRowerin omistajille maksuttoman personal training palvelun verkossa. Online personal trainerimme antavat ammattitaitoisia neuvoja ja opastavat harjoittelijaa saavuttamaan asettamansa tavoitteet. Lisätietoja löydät osoitteessa WaterCoach.com/home.


WaterCoach Professional Soutukoulutusohjelma, joka on suunniteltu ammattikäyttöön ja niille, jotka haluavat parantaa tietämystään soutamisesta. Tämä Internet-pohjainen apukeino on liikunnan ammattilaisten, maailmanluokan soutajien ja valmentajien kehittämä ja se on tarkoitettu tuomaan soutua kilpaurheilusta myös kuntoilulajiksi. Ohjelma koostuu moduuleista, jotka käsittelevät historiaa, soututekniikkaa, havainnointia, venyttelyä, fysiologiaa ja harjoitusohjelman suunnittelua. Ohjelma kulminoituu monivalintakokeeseen, jonka suorittanut ansaitsee ACE:n (American Council on Exercise) opintopisteitä. Lisätietoja löydät osoitteesta WaterCoach.com/professional.

Page: 17


Säilytä motivaatiosi Auttaaksemme sinua pysymään motivoituneena, kehitämme jatkuvasti keinoja, joilla saat kaiken irti WaterRoweristasi. WaterRower S4-näyttö ovat suunniteltu PCyhteensopiviksi, jotta harjoituksesta saisi entistä enemmän tietoa ja palautetta. Nytkyisin saatavilla olevat ohjelmat ovat: • We Row- online-yhteisö • WebRacing–virtuaaliohjelma • UltraCoach–harjoitustietojen tallennusjärjestelmä • WaterRegatta-turnausjärjestelmä

We-Row Online-yhteisö WaterRowerien omistajat ovat oikeutettuja liittymään ainutlaatuiseen soutuyhteisöön nimeltä We-Row. We-row:ssa voit harjoitella, kilpailla ja jakaa soutukokemuksiasi muiden yhteisön jäsenten kanssa kotoa käsin.

Käyttääksesi We-row:ta tarvitset vain S4 näytön, kaapelin jolla voit yhdistää näytön tietokoneeseesi sekä internetyhteyden. Sinun ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa.

Sovellus on internetpohjainen ja sen vuoksi se on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa. Lisätietoja löydät osoitteesta We-Row.com.


Soutu ryhmäliikuntamuotona Soudun ammattilaisen, Josh Crosbyn ja tunnetun liikunta-alan ammattilaisen, Jay Balhnikin kehittämä Indo-Row® on ainutlaatuinen harjoitus, joka haastaa perinteiset käsitykset ryhmäliikunnasta. Jokainen osallistuja saa huippuvalmennusta ja tehokkaan kokovartaloharjoituksen, joka jättää janoamaan lisää. Harjoituksen aikana työskennellään niin joukkueina, pareittain kuin yhtenä isona miehistönä. Indo-Row® on täydellinen ryhmäliikuntamuoto kuntokeskuksille, jotka haluavat laajentaa tarjontaansa, sillä se houkuttelee niin kunnoltaan kuin taidoiltaan kaikentasoisia kuntoilijoita. ®

with

Lisätietoa löydät osoitteesta IndoRow.com.

Josh Crosby on voittanut maailmanmestaruuden soudussa ja hän kilpailee ultra-kestävyyslajeissa ja teräsmieskilpailuissa. Hän on IndoRown kehittäjä, kansainvälinen fitness-alan kouluttaja ja koulutettu valmentaja, joka on esiintynyt The Today Show:ssa, CNN:llä ja The Fox News-lähetyksissä. Josh kuuluu kansainvälisen sisäsoutuliiton (FISA) neuvoa-antavaan ryhmään ja on Gatoraden G Series Fit Teamin jäsen. Jay Blahnik on voittanut IDEA’s Fitness Instructor of the Yearpalkinnon ja Shape Magazine on valinnut hänet yhdeksi fitnessalan “Ikoniksi ja Innovaattoriksi”. Hän on Niken sponsoroima urheilija ja Gatoraden G Series Fit Teamin johthahmo, BOSUn kehitystiimin jäsen sekä kehittänyt Schwinn Indoor Cycling-konseptia. Hän on ollut konsulttina Apllelle, Starbucksille sekä GE:lle ja toimii tällä hetkellä Equinox kuntoklubien neuvonantajana.

page Page::19 19


WaterRower mediassa “Tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoituksen kuormittamatta niveliä. Jokaista päälihasryhmää käytetään.” “Nämä laitteet ovat niin vetovoimaisia, että ne voivat ylpeillä omistajilla, kuten Steven Spielberg, Prinsessa Anne ja Larry Mullen U2:sta. Ilmavastuksista soutulaitteista poiketen WaterRower käyttää vastuksena vettä suuressa läpinäkyvässä rummussa.. Harjoittelu oli miellyttävää, sillä veden hiljainen solina oli todella miellyttävä. Voi kuvitella soutavani oikeasti vedessä. Se on tukeva ja helppo säilyttää..." Sir Steven Redgraven (viisinkertainen olympiakultamitalisti) mukaan ”Sulava ja erittäin mukava käyttää, vastusta saa mukavasti. Laite näyttää upealta… Sitä on helppo siirtää ja vielä helpompi säilyttää pois näkyvistä – Se on todella kompakti ja sen voi varastoida pystyasentoon...” “Ehdottomasti parasta satoa on suurenmoinen WaterRower, ainutlaatuinen soutulaite, joka onnistuu epätodennäköisessä yhtälössä ja tuo tyylin ja sisällön tälle glamourittomalle kentälle… Jos tavoittelet hyvää oloa ja yleiskuntoa, tämä on sinulle täydellinen laite.”

“Jos hankkisin soutulaitteen kotiin, se olisi tämä. Se on puoleensavetävä, eikä näytä kuntosalin kidutuslaitteelta... Soutaminen on erittäin hyvä aerobinen harjoitus ja tämä laite on soutulaitteiden Rolls-Royce... WaterRower sai 5/5 pistettä kuntoilulaitteiden vertailussa...” “Tämä on yksi tyylikkäimmistä kotikuntoilulaitteista. Ainutlaatuinen WaterFlywheel luo liplattavien aaltojen äänen antaen vaikutelman siitä, että olet todella joella… Tuomio: erinomainen...”

“Soutu on yksi parhaista harjoitusmuodoista ja WaterRower jäljittelee soutuliikettä antaen aerobisen harjoituksen lisäksi nautintoa...”


Suositukset Xeno Müller: Olympiakulta- ja hopeamitalisti Voitin olympiakultaa ja –hopeaa miesten yksikössä ja aion jatkaa soutamista koko elämäni, jotta pysyisin terveenä ja pystyisin leikkimään hippaa lastenlastenlasteni kanssa. Nyt olen aviomies ja neljän lapsen isä ja rakastan soutaa kotona. WaterRoweria on pehmeä soutaa ja sillä saa tehtyä koko vartalon harjoituksen. Veden hiljainen ääni tuo harmoniaa perheelämäämme. Kotona soutaminen on hyvä tapa näyttää esimerkkiä lapsille liikunnallisesta elämäntavasta. Harjoitellessani WaterRowerilla tunnen itseni virkistäytyneeksi sekä henkisesti että fyysisesti. Odotan innolla, että voin auttaa myös muita löytämään samat soutamisen hyödyt. Dolvett Quince: Valmentaja TV-sarjassa The Biggest Loser® Olen WaterRowerin Indo-Row® laitteen suuri ihailija ja olisi hienoa, että nykyiset ja tulevat asiakkaani saisivat kokea tämän hämmästyttävän tuotteen.

Martin Cross : Olympiakultamitalisti En voi lähteä kuntokeskukseen tyttäreni Gracien kanssa, mutta voin kääntää WaterRowerin lattialle ja tehdä nopean harjoituksen kun Gracie juoksentelee kotona. WaterRower on harjoituslaite, joka kestää ja näyttää hyvältä. Ostimme sen alun perin siksi, koska se on valmistettu kauniista puusta ja se sopi taloomme Windsorissa, mutta se näyttää upealta myös Los Angelesissa …lisäbonus on se, että jos sinulla ei ole kotikuntosalia, laitetta voi säilyttää siististi oven takana. Rakastan sitä.

Anna Friel : Näyttelijä En voi lähteä kuntokeskukseen tyttäreni Gracien kanssa, mutta voin kääntää WaterRowerin lattialle ja tehdä nopean harjoituksen kun Gracie juoksentelee kotona. WaterRower on harjoituslaite, joka kestää ja näyttää hyvältä. Ostimme sen alun perin siksi, koska se on valmistettu kauniista puusta ja se sopi taloomme Windsorissa, mutta se näyttää upealta myös Los Angelesissa …lisäbonus on se, että jos sinulla ei ole kotikuntosalia, laitetta voi säilyttää siististi oven takana. Rakastan sitä.

Mark Edgar : Fysioterapeutti; Lontoo, Englanti WaterRowerissa suurimman vaikutuksen minuun teki se, ettei vedon alussa ole tärähdystä… urheilijan tulee kuormittua biomekaanisesti tehokkaasti tehdäkseen hyviä tuloksia – samantyyppisesti, kuin mitä vaaditaan vedessä. page Page::21 21


Lisävarusteet Voit ostaa lisävarusteita osoitteesta WaterRower.com tai ottamalla yhteyttä paikalliseen WaterRowerin maahantuojaasi. Alla olevien lisävarusteiden lisäksi myytävänä

ANT+ Sykepaketti

WaterRower suojamatto

Puhdistuspaketit

Digitaalinen laitteisto sykkeen mittaamiseen, joka käyttää ANT+ teknologiaa lähettäessään tietoja langattomasti näytölle. ANT+ vastaanotin on saatavilla ulkoisena tai sisäänrakennettuna lisäosana.

228cm x 91cm matto, jonka voit laittaa WaterRowerisi alle suojaamaan lattiamateriaaliasi.

Kokoelma puhdistusmateriaaleja ja erikoispuhdistusaine, jotka pitävät WaterRowerisi uuden näköisenä. Paketteja on saatavilla puisille malleille, A1- ja IndoRow®-malleille sekä M1:lle ja S1:lle.

HiRise jalusta

Erikoispitkät kiskot

Starter Kit

Jalusta tekee WaterRoweristasi helppokäyttöisemmän. Tuote on saatavilla kaikilla puutyypeillä ja sen korkeus on 20 cm.

10 cm pidemmät kiskot sopivat pitkän käyttäjän tarpeisiin. Tuote on saatavilla kaikilla puutyypeillä.

Säästä WaterRower lisävarusteissa hankkimalla aloituspakkaus. Tähän tarjoukseen kuuluu suojamatto, ANT+ sykepaketti ja WaterRowerillesi sopiva puhdistuspaketti.


Koe WaterRower itse! Tule kokeilemaan WaterRoweria lähimmällä jälleenmyyjälläsi. Lisätietoa sijainneista löydät WaterRower.com tai paikalliselta maahantuojalta. Halusitpa käyttää WaterRoweria kotona, työpaikalla tai kuntosalilla, löydät valikoimastamme juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivan laitteen! page:

23


United Kingdom

25 Acton Park Estate The Vale, London W3 7QE Tel: +44 (0)20 8749 9090 info@waterrower.co.uk www.waterrower.co.uk

United States

560 Metacom Avenue Warren, RI 02885 Tel: +1 (401) 247 7742 info@waterrower.com www.waterrower.com

Australia

46-50 Wellington Road South Granville, NSW 2142 Tel: +61 (0)2 9681 4221 info@waterrower.com.au www.waterrower.com.au

Paikallisen maahantuojasi lÜydät osoitteesta WaterRower.com WRM1163 C

Profile for Gymstick

Waterrower kuvasto FIN  

Waterrower kuvasto FIN  

Advertisement