__MAIN_TEXT__

Page 1

Fitrocks kuntoilukivistä treeninurkkaus työpaikoille Yritykset panostavat tänä päivänä työntekijöiden sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin. Fitrocks kuntoilukivet ovat erinomainen valinta, kun lähdetään rakentamaan motivoivaa taukoliikuntapistettä työpaikalle. Kivet herättävät positiivisen reaktion ja halun tarttua kiveen. Näin ollen taukoliikunnasta tulee osa työpaikan arkea, joka vaikuttaa työpaikan ilmapiiriin.

Fitrocks ammattikäyttöön Fitrocks kuntoilukivet soveltuvat erinomaisesti myös ammattikäyttöön ja ovat hyvä apuväline toiminnallisessa harjoittelussa. Välineiden erilainen materiaali ja ulkomuoto motivoivat myös asiakasta toteuttamaan harjoitusta.

Fitrocks kuntoilukivet osana luontoa Materiaalinsa ansiosta Fitrocks kuntoilukivet sopivat mitä parhaiten ulkokäyttöön. Luonnossa tehtävä lihaskuntotreeni motivoi varsinkin pitkän talven jälkeen ja tähän käyttötarkoitukseen soveltuvat hienosti luonnon materiaaleista tehdyt kuntoilukivet.

Fitrocks tuotetelineet Olemme suunnitelleet tuotesarjallemme myyntitelineitä sekä kuntokeskus- ja fysioterapiatarkoituksiin soveltuvia hyllyjä.

Fitrocks tarina Suomessa jalostetut ja käsityönä tehdyt Fitrocks kuntoilukivet aloittivat matkansa jo 600 miljoonaa vuotta sitten, kun syväkivi alkoi pursuta maapallon uumenista. Lukuisat jääkaudet rikkoivat vuoret lohkareiksi ja yhdessä sulamisvesien kanssa myllyttivät lohkareet saveksi, hiekaksi, soraksi ja vahvimmat yksilöt jäivät suuremmiksi kiviksi. Nyt nämä maailman kovimmat, uniikin kauniit graniittikivet pääsevät osaksi jokaisen ihmisen hyvinvointia ja kodin sisustusta. Fitrocks kivissä yhdistyy suomalaisesta maaperästä löytyvä graniitti ja Suomen metsissä kasvava koivu. Tuotantoprosessi alkaa Suomessa sijaitsevilta graniittiesiintymiltä, joissa parhaimmat kiviyksilöt valikoidaan Fitrocks kuntoiluvälinesarjaan sopiviksi. Kuntoilukivet ovat ulkonäöltään erilaisia verrattuna tavallisiin kuntoiluvälineisiin ja siksi ne herättävät positiivista mielenkiintoa sekä halua tarttua tuotteeseen ja kokeilla.

www.fitrocks.fi

Gymstick International Oy | Ratavartijankatu 11, 15170 Lahti, Finland Tel. +358 10 229 3040 | Fax. +358 10 229 3049 | info@gymstick.com | www.gymstick.com


Käsipaino - 50001

Kahvakuula - 50002

Materiaali: Graniitti ja koivu Saatavilla 2 kg- 20 kg, 2 kg välein

Materiaali: Graniitti ja koivu Saatavilla 4 kg- 20 kg, 2 kg välein

Narukivi - 50003

Otekivi - 50004

Materiaali: Graniitti ja hamppuköysi Saatavilla 2 kg- 20 kg, 2 kg välein

Materiaali. Graniitti Saatavilla 6 kg- 30 kg, 2 kg välein

Lihashuoltorulla - 50006

Kotikuntoiluun upea sisustuselementti

Fitrocks kuntoilukivien painomäärittely

Fitrocks tuotteet soveltuvat erinomaisesti kotikuntoiluun niiden käyttötarkoituksen mukaan, mutta myös niiden upean ulkonäön perusteella. Kivet ovat osa kodin sisustusta ja ne voi huoletta jättää näkyville muistuttamaan lihaskuntoharjoittelusta, mutta myös tuomaan iloa ja hilpeyttä koko perheelle niiden erilaisen ulkonäön takia.

Fitrocks kuntoiluvälineiden painomäärittely menee luonnon lakien mukaan ja siksi emme voi antaa tarkkaa kilomäärää tuotteille. Painot ilmoitetaan lähimpään tasakiloon pyöristettynä.

Materiaali: Koivu ja hamppuköysi Saatavilla pituus 35 cm ja halkaisija 9 cm

Lekakivi - 50005 Materiaali: Graniitti ja koivu Saatavilla 2 kg- 20 kg. 2 kg välein

Profile for Gymstick

Fitrocks fin  

Fitrocks FIN

Fitrocks fin  

Fitrocks FIN

Advertisement