Page 1

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE "La cheie"


NS CU PR I Profilul companiei......................................03 Servicii oferite................................................05 Dotari tehnice....................................................07 Principii si Valori.....................................................10 Portofoliu si Recomandari........................................23 Certificari de calitate in constructii.............................33 Date de contact..................................................................35

02 CONSTRUCČšII INDUSTRIALE


PUTEM FACE, S-A FĂCUT!


PR CO OFI MP LUL AN IEI

ATHENAEUM CONSTRUCT

Este numele din spatele multor proiecte prestigioase realizate in Bucuresti . Incepand din 1993 am oferit clienților noștri soluții fiabile ca raspuns la toate problemele aparute in exploatarea cladirilor existente si am demarat proiecte de construcții noi si din ce in ce mai complexe . Astăzi , suntem recunoscuti ca un lider în domeniul nostru de activitate fiind renumiti pentru modul nostrum de lucru și pentru creativitatea de care am dat dovada.

Folosim tehnologii de ultimă oră și sisteme de management al calitatii, la cel mai inalt standard. In acest sens am primit acreditari privind respectarea standardelor de calitate conform:

ISO 9001 ISO 14001 SA 8000 OHSAS 18001 ISO 13485

Suntem renumiti pentru experienta noastra in derularea intregului spectru de proiecte de constructii, de la proiecte mici de renovari, pana la proiecte mari cu valori de mai multe

04 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

milioane de euro, portofoliul nostrum fiind elocvent in acest sens. Asa cum veti vedea, clientii nostril ne recomanda ca fiind o companie care ofera excelenta in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite. Ne-am specializat în clădiri constructia si renovarea cladirilor publice (scoli, spitale, etc.) și hale industriale, constructii civile cu destinatii dintre cele mai diverse, precum și proiecte de infrastructură , cum ar fi executia de drumuri sau proiectele de instalații de apă și apă uzată.

Am avut success in derularea proiectelor lansate de catre clientii nostri corporativi si de catre institutiile publice dar nu neglijam nici proiectele solicitate de personae fizice sau de firme mici si mijlocii. Echipa noastra de profesionisti va oferă soluții pentru toate nevoile dvs. legate de construcții . Fie că este vorba de restaurare, renovare sau de o constructive noua, avem experienta pentru a oferi cea mai buna calitate, respectan termenele și în limitele bugetului . Suntem alaturi de clientii nostril, de la începutul proiectului , pana la predarea constructiei, pe deplin operaționale.


IC II RV SE

Executie si reparatii constructii civile, industriale si agrozootehnice precum si instalatii aferente, inclusiv instalatii electrice. Productie industriala: fasonare si asamblare de otel beton, confectii din lemn, tamplarie, tinichigerie. Confectii si constructii metalice- stalpi metalici, grinzi metalice, parapeti, tamplarie metalica, structuri metalice. Executie si reparatii drumuri - lucrari de imbracaminti asfaltice amenajari platforme carosabile si necarosabile Executie, montaj si reparatii conducte apa, canalizare,

Agent termic

Vopsitorii confectii metalice - vopsirea de elemente metalice cu pulberi in camp electrostatic Izolatii termice si hidrofuge;

06 CONSTRUCČšII INDUSTRIALE


CALITATE SIGURANȚĂ INTEGRITATE


DO TE TÄ‚R HN I IC E

Societatea noastra are in dotare o gama complexa de utilaje performante.

UTILAJE Aeroteme industraile, aparate de sudura, abric, banc circular, betoniera, bobcat Kompact, bormasini, ciocane rotopercutoare, circular, compresor, demolatoare, electrocompresoare, fierastrau circular, generatoare, ghilotine pavele, macarale Grue Potain, masina de intins fier, masina de slefuit, masini de taiat cu disc, masina de taiat piatra ceramica, masina de zugravit, masina presat lemn, masina rinderuit, miniexcavator, motocompresor, motofierastrau electric, polizor, pompa de beton, pompa de tencuit, pompa sapa, pompa torcret, rulote auto, schele, schele autoridicatoare, stalpi telescopici, transformatoare sudura, vibratoare, macara turn, incarcator rontal, motocompresor, cofraje metalice.

MIJLOACE DE TRANSPORT Autoutilitare, autobasculante, microbuze, autoturisme.

LABORATOARE Laborator de incercari beton si otel-beton Laboratorul de constructii Bucuresti

08 CONSTRUCČšII INDUSTRIALE


MĂRIMEA CONTEAZĂ

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 09


PR & INC VA IP LO II RI CALITATE – excelenta in constructii Siguranta – nimic nu este atat de important, astfel incat nici un efort si nici o prevedere nu vor fi prea mari pentru a ne asigra de siguranta in constructii.

INTEGRITATE – facem tot ceea ce promitem, atat pentru clientii nostril, cat si pentru angajatii nostri. RESURSE – motto-ul nostru este: “putem face, s-a facut”

PROFITABILITATE - Oferim clientilor cea mai buna calitate, realizand un profit decent. Strategia noastra pentru dezvoltare durabila, implica reinvestirea profitului, pentru a pastra un standard de excelenta in constructii.

RESPONSABILITATE SOCIALA - suntem puternic implicati in proiecte sociale. Formarea si imbunatatirea competentelor profesionale este o piatra de temelie in cultura noastra organizationala. Cautam permanent dezvoltarea abilitatilor profesionale, cresterea productivitatii muncii si, implicit, cresterea veniturilor personale ale angajatilor nostri. Avem convingerea ca putem genera crestere economica si sociala, atat in propria companie cat si in societate.

SATISFACTIA CLIENTILOR - suntem permanent deschisi sa discutam si sa cunoastem toate nevoile clientilor, astfel incat sa construim o relatie de incredere reciproca. Propunem cele mai eficiente solutii si ni le asumam, garantand rezultatele promise.

Popescu Dumitru CEO 10 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


ECHIPA

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

11


CE DE RTI CA FIC LIT ĂR AT I E

Societatea noastra este atestata conform celor mai inalte standarde de mediu si calitate.

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII SITEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU SISTEMUL DE MANAGEMENTE AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE SISTEMUL DE MANAGEMENT AL RESPONSABILITATII SOCIALE

12 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 13


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 15


16 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 17


18 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 19


20 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 21


22 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 23


24 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 25


26 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 27


PO RE RTO CO FO MA LI ND U & Ä‚R I

In cele ce urmeaza va prezentam o serie de proiecte insotite si de recomandarile clientilor nostri. Ne mandrim cu lucrarile efectuare si totodata le multumim pentru increderea acordata.

28 CONSTRUCČšII INDUSTRIALE


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 29


30 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


SPITALUL CLINIC PENTRU COPII GRIGORE ALEXANDRESCU

Poiectare, consolidare, reabilitare, amenajare mansardă corp G

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 31


32 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


SPITALUL CLINIC DE URGENTE OFTALMOLOGICE

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 33


34 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


INSTITUTUL NAȚIONAL CERCETARE-DEZVOLTARE CHIMICO-FARMACEUTICĂ-ICCF BUCUREȘTI

Lucrări de reabilitare

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 35


36 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CENTRUL DE ÎNGRIJIRE COPII CU TULBURĂRI ÎN DEZVOLTAREA PSIHOMOTORIE

Execuție lucrări de construcții

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 37


38 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


HOTEL CERNA

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCČšII INDUSTRIALE 39


40 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


ISC

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCČšII INDUSTRIALE 41


ENEL FERDINAND

Lucrari de service si verificare centrala terminca

42 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


DREAPTĂȚII

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE 43


SALA PALATULUI

Lucrari de service si verificare centrala terminca

44 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


EXIM BANK

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCČšII INDUSTRIALE 45


SPITAL WITING

Lucrari de service si verificare centrala terminca

46 CONSTRUCČšII INDUSTRIALE


SEDIUL MAXIM

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCČšII INDUSTRIALE 47


SF ECATERINA

Lucrari de service si verificare centrala terminca

48 CONSTRUCČšII INDUSTRIALE


TIPOGRAFIEI

Lucrari de service si verificare centrala terminca

CONSTRUCČšII INDUSTRIALE 49


50 CONSTRUCȚII INDUSTRIALE


CONTACT Adresa: Stefan Marinescu 9, Sector 6, 060773 Bucharest, Romania Telefon: 021 316 4077

E-mail: office@athcon.ro Website: www.athcon.ro

CONSTRUCČšII INDUSTRIALE 51


Brosura print 6  

demo version

Advertisement