Page 1

på topp

100

du ikke visste om 100-årsjubilanten !

YouTube.com

Foto: PRYD STUDIO

Google.no

Hotmail.com

INTERNETT

Gunnar Andreassen lever store deler av livet på nett, og gir her sine beste tips om gode og praktiske nettsteder.

de netteste på nett Gunnar Andreassen tapte i første instans, men byr opp Avisa Nordland til ny dans i lagmannsretten i kampen om domenet nordlandsposten.no. Her er 10 andre nettsteder Andreassen knapt kan klare seg uten.

65.

I 1991 kom en ny energilov som betydde fri slipp på salg av strøm. Dermed kunne alle selge kraft overalt og Østfold Energi AS ble historiens første konkurrent til Bodø Elverk på hjemmebane.

Hotmail.com Har hatt samme mailadr. i over 10 år hos Hotmail. Er veldig fornøyd med spamfilteret. Hotmail er i tillegg gratis og derfor topp 10-vinner. Google.no Google har blitt den mest brukte søkemotoren de siste årene. Bruker den daglig nå. Skal visst være masse tilleggsfunkjoner men dem trenger jeg aldri. Youtube.com Har etterhvert fått massevis av bokmerker på denne siden. Er lett å finne alt fra morsomme snutter, musikkvideoer og alt mulig annet på denne siden. Facebook.com Likte ikke Facebook til å begynne med, men kom bl.a. i kontakt med slektninger jeg nesten hadde glemt av. Med andre ord en hyggelig side. Skjønner at folk bruker mye tid der. Amazon.com Jeg har kjøpt masse bøker og musikk på denne siden. Er faktisk veldig fornøyd med utvalget og positivt overrasket over servicen på Amazon. Anbefales. Sendregning.no Sendregning.no er veldig praktisk for småbedrifter. Er et fakturasystem på nettet med kid-nummer og alt. Man betaler pr. faktura, kanskje litt dyrt men utrolig greit.

66.

Søndag 2. august avholdt Bodø Energi stor gratiskonsert for byens befolkning i Ausvika. Arrangementet ble en stor suksess, med flere tusen tilskuere og et fantastisk vær. Vi takker alle publikummere og alle gode medhjelpere, som skapte denne flotte dagen sammen med oss.

Blogglisten.no Etter Bloggrevyen la ned har jeg begynt å bruke denne siden. Også denne fungerer veldig greit, man får en kjapp oversikt over "bloggosfæren" i Norge. Er i tillegg toppliste på denne siden. Doubleviking.com Litt sprø nettside for mannfolk med tullete nyheter og lettkledde damer i "skjønn" forening. Er innom kanskje en gang i uka, men glemmer det ofte av i en travel hverdag. Freepdfconvert.com Veldig praktisk webside som lar deg konvertere nettsider til Adobe pdf-format. Kjapp og gratis. Veldig smart om man vil lagre en nettside og ikke bare bokmerke den.

Biblioteksvar.no Grei nettside om man ikke gidder gå til biblioteket med vanskelige spørsmål. Her svarer biblotekarene deg. Får alltid raskt svar her. Du kan til og med sende SMS eller chatte. Utolig kjekt

19

Bodø NU aug 2009  
Bodø NU aug 2009  

Reportasje om Gunnar Andreassen o lokalavisen Bodø NU, august 2009.

Advertisement