Page 1

Natalia i la seua història


Hi

havia una vegada una xiqueta que vivia a Riba-Roja.

Vivia a una casa propera al camp, rodejada de naturalesa. Amb ella vivien en seus pares i sis gallines i dos cavalls.


Un dia ven de mati, els pares de Natalia, que així es deia la xiqueta, la deixaren en l’escola i se’n varen anar a treballar. Quan es va fer l’hora d’anar a per ella no hi va aparèixer ningú.


Així que Natalia es va haver de quedar al menjador. Mentrestant, la seua mestra va telefonar a s’ha casa i no li van agafar el telèfon. La mestra va decidir telefonar al mòbil de la mare i l’hi ho va agafar enseguida i li va dir que hi havia foc proper a s’ha casa i que per això no hi havia pogut anar a per la menuda i que a les 5, quant terminaren les classes hi aniria.


I així fou, a les 5 va anar la mare a per Natalia i li va explicar que la muntanya s’havia pres foc i s’ha casa també hi havia estat danyada. Natalia estava molt desconcertada no sabia com hi estaven els seus amics els animals ni com estava el seu jardí, ni la seua cuina, ni el menjador, ni la seua bonica habitació.


Quant van arribar a la casa Natalia va plorar molt per veure com estava tot el jardí de cremat, però en cara va plorar més, però de felicitat, quant va veure que els seus amics els animals estaven tots sans i a salv al igual que tota s’ha casa.

Natalia i la seua hitòria  
Natalia i la seua hitòria  

conte de una xiqueta