Page 1

Foto: Henrik Hanselmann, Gustav Steimler, Petter Emil Wikøren, Kjell Inge Søreide, Tore Ingebrigtsen. Foto med tillatelse fra www.ikstart.no og Dyreparken. Trykk: Rekvisita Norge AS

Morsomme aktiviteter

på Gu t s

Le d e r

t ref f p

ba n e

å Fe s t

Dyr e p

arken

n

n i ng e

Cupsh ow i T re

n

23.-27. juni

2012

Sol, s

Gutter/jenter 8-19 år Fotballfestivalen som gir Norges beste cupopplevelser på og utenfor banen

Påmelding: www.plussbankcup.no

o

sse

r& mme

Sø r l a

nd


Flekkerøy 8-12-åringene spiller på 3 kunstgressbaner, som deles inn i 5’er og 7’erbaner. Ved behov vil andre baner i nærheten benyttes. Alle lag er garantert 5 kamper. Spilletiden er 2 x 15 minutter. Overnattingen skjer i all hovedsak på øya, og bespisningen skjer i Flekkerøyhallen (som ligger mellom banene). Det er gåavstand mellom overnattingsstedene på øya og baner/bespisning.

Vennesla 13- og 14-åringene spiller på Moseidmoen (2 natur- og 2 kunstgressbaner) og på Hommeren (1 natur- og 1 kunstgressbane). Ved behov vil andre baner i nærheten benyttes. Finalene i 7’er-fotball spilles på Moseidmoen. Alle lag er garantert minimum 4 kamper, hvorav 1 kamp i A- eller B-sluttspill. Spilletiden er 2 x 20 minutter. Overnattingen skjer på skoler i området. Frokost og kveldsmat serveres på skolene, mens middag serveres i Venneslahallen. Det kjøres gratis turneringsbusser mellom banene, overnattingsstedene og bespisningsstedene.

Kristiansand 15-19-åringene spiller på Sukkevann (2 kunstgressbaner), Kongsgård (1 kunstgressbanen) og Kristiansand Stadion (1 natur- og 2 kunstgressbaner). Ved behov vil andre baner i nærheten benyttes. Finalen i J16 7’er-fotball spilles på Kristiansand Stadion. Alle lag er garantert minimum 4 kamper, hvorav 1 kamp i A- eller Bsluttspill. Spilletiden er 2 x 25 min for alle klasser unntatt G19. For G19 er spilletiden 2 x 30 min. Overnatting skjer på skoler i området. Måltidene serveres på skoler i nærheten av overnattingsstedene. Det kjøres gratis turneringsbusser mellom banene, overnattingsstedene og bespisnings-stedene.

Finalekampene på Sør Arena

Også i 2012 spilles alle finalene i 11’er-klassene på Sør Arena. Finaledagen er onsdag 27. juni, og den fantastiske arenaen gir en perfekt ramme for en stor cupopplevelse.

Finalene direkte på nett

Fædrelandsvennen viser samtlige finaler i 11’er-fotball live fra Sør Arena på www.fvn.no/fvntv.

Vår viktigste bane Fotball er et enkelt spill - det sies at det eneste du trenger er en ball. For barna i slummen i millionbyen Guayaquil i Ecuador har det ikke vært like enkelt som for oss som bor i Norge. De manglet både baller, baner og mål, og PlussbankCup har derfor engasjert seg i prosjektet “Fotball krysser grenser”. Siden oppstarten i 2008 har vi bygget baner for å gi barna et fritidstilbud og en frisone fra en ellers belastende hverdag. Fra hver deltaker går kr. 25,- direkte til prosjektet. I tillegg har vi flere samfunnsbevisste samarbeids-partnere, og i løpet av 4 år har vi overført totalt kr. 1,7 millioner til Ecuador. Ved å delta i PlussbankCup er DU med på å gjøre hverdagen til barn og unge i Guayaquil litt bedre!


PlussbankCup er Sørlandets største idrettsarrangement. Cupen ble første gang arrangert i 2008. I 2011 ble det satt deltakerrekord med totalt 473 lag og over 6.200 deltakere, og cupen har blitt en tradisjon for veldig mange klubber. Banekvaliteten er ypperlig, både på Flekkerøy, i Vennesla og i Kristiansand. Flesteparten av kampene spilles på topp moderne kunstgressbaner, men også noen flotte naturgressbaner benyttes under cupen.

Endring i eldste jenteklasser J15 og J17 går ut, og erstattes med både 7’er og 11’er-fotball i J16. Evaluering 2011 Hele 98% av de som har svart på evalueringen, anbefaler PlussbankCup til andre lag. Premiering: - I årsklassene 8-12 får alle deltakerne medalje. - I årsklassene 13-19 år deles det ut gull-, sølv- og bronsemedaljer. I tillegg deles det ut pokaler til 1.-4.plass.

Aktivitetene er mange under PlussbankCup. På Flekkerøy og i Vennesla er det mange fritidsaktiviteter ved hovedarenaene.

- Vinnerlaget i hver klasse får spesialdesignede gulltrøyer fra Umbro. - Det deles ut bestemannspremie i hver finale.

For de som spiller i Kristiansand arrangerer vi diskotek, i tillegg til alle fritidstilbudene sommerbyen Kristiansand har å by på.

- Begge lag i B-finalene får pokal. - Beste klubb får eget trofé. Beste klubb Dyreparken er en av PlussbankCups viktigste samarbeidspartnere. Under cupen selger vi rabatterte billetter til Dyreparken og Badelandet.

T-skjorte deles ut gratis til samtlige deltakere med A- eller B-kort, og den er spesialdesignet for PlussbankCup av Umbro. Årets t-skjorte er turkis og limegrønn.

Beste klubb

Etter at siste finale er spilt, kåres beste klubb. Den klubben med flest poeng etter gitte retningslinjer, vinner troféet. Se www.plussbankcup.no for retningslinjene. Vinner 2011: Vinner 2010: Vinner 2009:

Cupshowet i Tresse er offisiell åpning, med god musikk, masse folk og høy stemning. Et ”must” å få med seg for alle deltakerne. Gratis for deltakere med A- eller B-kort. Cupshowet arrangeres 23.juni kl. 20.00.

- 2012

Våg FK Arna-Bjørnar Bryne

Påmeldingsfristen er 15. mai 2012, men da enkelte klasser kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen, anbefales påmelding så tidlig som mulig.

Ledertreffet på Festningen Det er viktig for oss som arrangører å ta vare på alle våre deltakere, også ledere og trenere. Derfor inviterer vi til en sosial, alkoholfri samling for de voksne, med god mat, underholdning og et faglig innslag. Gratis for ledere med A- eller B-kort. Ledertreffet arrangeres 24.juni kl. 20.00.

For fortløpende informasjon og oppdateringer: www.plussbankcup.no www.facebook.com/plussbankcup www.twitter.com/plussbankcup


Turneringstidspunkt Turneringen starter med innsjekk og kveldsmat fredag 22. juni. Kampene starter lørdag 23. juni kl 08.00 og avsluttes med finaler onsdag 27. juni. For årsklassene 8-12 avsluttes turneringen tirsdag 26. juni. Disse har ikke sluttspill. Klasser Alder Bane Tid G8 5’er 2 x 15 min G/J 9, 10 5’er 2 x 15 min G/J 11, 12 7’er 2 x 15 min G/J 13, 14 7’er og 11’er 2 x 20 min J16 7’er og 11’er 2 x 25 min G 15, 16 11’er 2 x 25 min G19 11’er 2 x 30 min Innkvartering Arrangøren tilbyr overnatting til alle som ønsker det. De fleste vil bli innlosjert på skoler og må selv ha med seg soveposer og liggeunderlag. Deltakerne bor i nærheten av arenaene. Klubber med lag i flere årsklasser kan velge å bo samlet, men må da påregne noe mer tid til transport. PlussbankCup har gunstige avtaler med hoteller, campingplasser og studentleiligheter. Mer info om dette finner du på våre hjemmesider www.plussbankcup.no. Cupshow Kjente artister opptrer under cupshowet som i år arrangeres i Tresse ved Festningen i Kristiansand sentrum. Transport Det blir satt opp egne turneringsbusser som frakter deltakerne mellom baner, til overnattingssteder

og til fellesarrangementer. På Flekkerøy er det gåavstand mellom alle banene og overnattingsstedene, men en minibuss kan benyttes ved behov. Fremvisning av deltakerbeviset, som man får ved kjøp av enten A- eller B-kort, gir gratis adgang på ordinære busser. Påmeldingsavgift For lag som kjøper A- eller B-kort er kr 1.500,- pr lag. Påmeldingsavgift For lag som ikke kjøper A- eller B-kort, er: 5’er-lag: Kr. 3.000,- pr lag. 7’er-lag: Kr. 3.500,- pr lag. 11’er-lag: Kr. 4.500,- pr lag. A-kort Pris: 1.500,- (1.300,- for årsklassene 8-12) Inkluderer overnatting, mat, t-skjorte, transport, cupshow, diskotek, rabatterte billetter til Dyreparken og Badelandet og gratis adgang til de fleste aktivitetene. B-kort Pris: 300,Inkluderer det samme som A-kort, med unntak av overnatting og mat. Påmelding Påmelding skjer via www.plussbankcup.no. Påmeldingsfristen er 15. mai 2012, men da enkelte klasser kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen, anbefales påmelding så tidlig som mulig. Informasjon Du kan kontakte turneringsledelsen på følgende måte: Daglig leder: Paul Richardsen paul@plussbankcup.no +47 992 11 338

Markedsansvarlig: Gustav Steimler gustav@plussbankcup.no +47 979 79 404

Våre hovedsamarbeidspartnere:

Vårt humanitære prosjekt “Fotball krysser grenser” støttes av:

Les mer og meld på lag på

www.plussbankcup.no

Husk å Like oss på Facebook (facebook.com/PlussbankCup) og bli follower på Twitter (www.twitter.com/plussbankcup)

Invitasjon til PlussbankCup 2012  

Årets invitasjonsbrosjyre er klar! Vi har som mål å gi Norges beste cupopplevelser både på og utenfor banen. Hiv deg med i de morsomme aktiv...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you