Page 13

13

Wat doet Simavi? Simavi is een ontwikkelingsorganisatie die vindt dat iedereen recht heeft op een goede gezondheid. Daarom werken wij in de armste gebieden van ontwikkelingslanden aan de gezondheid van de mensen. We richten ons speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. Samen met hen zorgen we voor veilig drinkwater, een gezonde zwangerschap en de gezondheid van hun kinderen. Ook geven we moeders de kennis die ze nodig hebben om ziektes te voorkomen. Samen met lokale organisaties bieden we directe en praktische steun. Al 85 jaar. Van 19 t/m 24 maart wordt er gecollecteerd voor Simavi in Surhuizum. We hopen dat u ook mee wilt helpen.

Recreatiewerk in Zeeland De kerken van Zoutelande, Biggekerke en Meliskerke organiseren al sinds 1964 recreatiewerk voor vakantiegangers. Enthousiaste jongeren afkomstig uit verschillende delen van Nederland geven invulling aan een recreatieprogramma in en bij de Boshut, op een eigen terrein in Zoutelande aan de Zeeuwse Rivièra. Voor de recreatieteams van zomer 2012 zijn we op zoek naar:

Jongeren (M/V) • • • •

ben je 18 jaar of ouder, sta je positief tegenover het christelijk geloof, hou je wel van wat inspanning en gezelligheid, ben je 2 weken beschikbaar in de periode van 14 juli tot 11 augustus 2012.

Dan ben jij degene, die we zoeken! Wij zorgen voor onderdak, zakgeld en we vergoeden je reis- en verblijfkosten! Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.boshutzoutelande.nl

Potgrondactie Excelsior Op vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart houden de leden van muziekvereniging Excelsior een potgrondactie in Surhuizum. Het is nu tijd om potgrond te kopen, want het voorjaar staat voor de deur. De grond is te gebruiken zowel binnen- als buitenshuis. Aarzel niet, en steun muziekvereniging Excelsior met uw aankoop. Alvast bedankt!

Grutte Gelf nûmer 10, 6 maart 2012  

Grutte Gelf is it doarpsblêd fan en foar Surhuzum. Fjouwerentweintichtste jiergong, nûmer 10, 6 maart 2012

Grutte Gelf nûmer 10, 6 maart 2012  

Grutte Gelf is it doarpsblêd fan en foar Surhuzum. Fjouwerentweintichtste jiergong, nûmer 10, 6 maart 2012

Advertisement