Page 1

Nº7

SERVEI PRELABORAL AMPOSTA Número 7

Temps de

Dia: 19–06-2017

moviment

Contingut:

Entrevista

2

Recomanació cinèfila

2

Diada

3

Port aventura Pràctica laboral

3

Jornada de

4

portes obertes


Pàgina 2

SERVEI PRELABORAL AMPOSTA

ENTREVISTA

Aula SPL

En aquest article, entrevistem a Carla, nova Treballadora Social del SPL.

aspectes per millorar. Amb l’equip estic molt contenta.

Gestiona entrevistes amb usuaris, serveis, faig classe i tasques burocràtiques. Sempre pensant en millorar el servei als usuaris.

Què vas pensar quan vas veure l’anunci de la feina?

Em vaig alegrar molt perquè surtin feines d’acord amb els meus estudis i vaig enviar el curriculum. 

Com et vas sentir quan vas ser elegida?

Molt emocionada i contenta per aquesta nova etapa.

“… Sóc una persona que entra de nou i amb molt interès social…”

Com veus el treball al SPL i el equip que el formen?

Crec que és un servei on es poden treballar molts

Des del teu punt de vista com a profesional, què creus que pots aportar al SPL?

Sóc una persona que entra de nou i amb molt d’interès social. Com més punts de vista millor per perfeccionar la feina. 

T’agrada la clase de grup de paraula?

Si, és una classe que parlem de moltes coses tots i totes juntes. També, es fan suggerències, propostes i queixes per millorar.

Quines són les teves tasques al SPL?

T’ha passat alguna anècdota que puguis contar de la feina?

Sí, vaig començar a treballar en dimarts i en divendres vam anar d’excursió a Port Aventura, jeje. 

Creus que la Fundació Pere Mata ha fet bé depositant la confiança amb tu per al lloc al SPL?

Sí, han dipositat molta confiança que suposo que els hi vaig transmetre a l’entrevista.

Fins aquí l’entrevista. Moltes gràcies

RECOMENACIÓ CINÈFILA Recomanem, Braveheart. Aquest film explica el poder d’un poble que lluita pels seus drets i per la llibertat. Està ambientada a finals del segle XII on parla d’un valent guerrer, conegut com William Wallace. Un film que combina batalles, amor i molta història.

Ens farà riure, plorar i donar a pensar sobre certs aspectes d’aquella época que no passen desapercebuts.

ció sobre drets humans, drets civils, i sobretat la llibertat de les persones, la llibertat d’un poble i/o nació.

És una pel·licula llarga però es fa curta de veure i entretinguda.

Creiem que aquesta pel·licula és una obra mestra i per aixó hem decidit que sigui la recomanació d’aquest trimestre.

Un film que ha marcat la transcendència del cine, tant amb valors, com historia com a reivindica-


Número 7

DIADA A PORT AVENTURA La diada a Port Aventura va ser extraordinària, amena, divertida i ens va aportar un bon canvi d’aires. Vam estar els dies anteriors pensant en com seria l’estada, mirant vídeos del Parc, xerrant d’on pujaríem i fent plans. Primer de tot vam pujar al Furious Baco per calentar motors. Tots i totes estàvem exaltats, uns més que uns altres, uns es van quedar a baix esperant perquè els feia respecte, però els que es van animar van pujar primer, els nostres cors pujant les escales per a entrar anaven a mil per hora. Monitores i alguns usuaris vam pujar i ja va començar el compte enrere, 3, 2, 1, i sortir disparats. Va ser im-

pressionant i les fotos al baixa molt gracioses. Desprès va tocar el Shambala i ja va ser la emocions a flor de pell, suspensió en l’aire i la primera baixada espectacular, al cap i a la fi, brutal. Acte seguit al Dragon Khan i ja està-

vem tots emocionats, La Dayana es va fins i tot marejar, massa voltes donava l’atracció, je je je je. A prop, teníem l’Huracan Condor, però hi havia molta cola. El Tren del diable i l’Stampida eren les següent i ja eren inofensives per als més decidits. Desprès de pegar

voltes, vam decidir parar a fer un refrigeri i explicar i parlar de les experiències, tots contents però amb ganes de més. D’allí a les atraccions d’aigua: Tronquets, Ràpids i Tuttuki Splash i d’allí ha dinar tots junts. Vam fer xerrameca i després una estona de relax. Abans de marxar però, encara n’hi va haver que tenien ànims i ganes i van aprofitar totes les oportunitats i van repetir al Furius Baco. Sortint vam fer parada a les botigues de regals i cap a casa. Un dia inolvidable per a tot el SPL. Aquesta diada ens la vam guanyar fent llibretes amb les nostres mans i amb les de companys/es que ja no estan al centre, per una com anda per un Congrés.

PRÀCTICA LABORAL En aquesta revista, ús explicarem una de les pràctiques que fem al SPL: neteja dels vidres. Per començar ens preparem tots els estris necessaris. Un cubell amb aigua, el pal del “borriguito”, el llavi i paper de cuina.

Al cubell d’aigua li tirem Glass, suquem el borreguito que quedi ben mullat i l’escorrem una mica, el passem pel vidre de dalt cap a baix per netejar el vidre. Acte seguit passem el llavi per tal de treure l’aigua del vidre, també de dalt cap a baix i un s’encarrega de netejar el llavi amb paper i el borreguito amb aigua.

Anirem fent així succesivament i tenint en compte que sempre de dalt cap a baix. Si queden restes d’aigua amb el paper ho anirem eliminant. Si tot i així no ens queda bé repetirem el procès i posarem un drap sec al llavi per tal de que quedi perfecte.

Pàgina 3


JORNADA DE PORTES OBERTES AL SPL. Ús volem anticipar que aquest any

estem organitzant la Jornada de portes oberts del Servei Prelaboral! Serà el dia 6 d’octubre des de les 9h fins a les geri per a tothom 16:30h. que s’apropi a Un dia que estem veure’ns . I algupreparant amb na que altra sormolta il.lusió, un presa que podreu dia on podreu descubrir vosalconèixer el servei tres mateixos. per vosaltres maCreiem important teixos. que la gent, Es podran veure l’entorn i també, les instal·lacions com no, la família, del servei, una amics i amigues presentación feta puguin conèixer el per les tècniques servei, el que tredel servei, veure ballem i tot alló una exposició que que som capaços estem preparant i capaces de reaentre tots i també litzar. hi haurà un refriEls objectius marcats del SPL fa que puguem millorar

dia a dia i això ho comprovem amb tot alló que som. Recordeu, dia 6 d’Octubre per coincidir amb la diada de la Salut Mental, durant tot el dia, de les 9h fins les 16:30h podeu venir a visitar el Servei Prelaboral. Esteu tots i totes convidats a venir-hi!

Ús esperem amb moltes ganes, moltes activitats i sorpreses preparades per aquest dia molt especial per a nosaltres.

Revista 7  
Revista 7  
Advertisement