Page 2

agenda Activitats ordinàries Dilluns Tertúlia matinal, viatges, manualitats, jocs de taula, cinema, estimulació i relaxació. A fisioteràpia també es faran diversos tallers: taller de cervicals, taller de bipedestació, taller de deambulació.

Dimarts Taller de reminiscència, estimulació sensorial, taller cognitiu, psicoestimulació, jocs de taula, tertúlia-jocs. A fisioteràpia també es treballaran tallers diferents: taller de cervicals, taller de bipedestació, taller de deambulació. També es farà psicomotricitat grupal a la sala d’actes.

Dimecres

13/05 Pedro Grande 13/05 Rosario Lort Psicoestimulació, estimulació, taller de 17/05 Justa Garijo memòria, matins literaris, taller de cuina, 17/05 Gabriel Vallejo dibuix, jocs de taula i bingo. A fisioteràpia 21/05 Isabel Gibanel també es treballaran tallers diferents: taller de cervicals, taller de bipedestació, taller de deambulació. També es farà psicomotricitat 01/06 Amparo Gisbert grupal a la sala d’actes. 01/06 Soledad Marín 09/06 Pilar Simo 11/06 Angela Estelle Tertúlia matinal, psicoestimulació, estimu- 11/06 José Hidalgo lació, hort/jardí, jocs de taula i cinema. A 12/06 Ana Molina fisioteràpia també es treballaran tallers 19/06 Regina Catoira diferents: taller de cervicals, taller de bipedestació, taller de deambulació.

Dijous

23/05 Antonio Jurado 26/05 Felicidad Ibáñez 27/05 Montserrat García 31/05 Bartolomé Cano

Juny

Divendres

19/06 Roso Eva Güell 20/06 Ramón Massague 21/06 Lluis Solernos 26/06 Juana Herrero 28/06 María Cotes

Serveis

Perruqueria

Dimarts i dimecres

Tertúlia matinal, psicoestimulació, manu- Podologia alitats, jocs de taula, bingo. A fisioteràpia Dilluns també es faran diversos tallers: taller de cervicals, taller de bipedestació, taller de Missa Dimarts, dijous i dissabte deambulació.

Activitats extraordinàries

Aniversaris Maig

Cada últim divendres de mes festa 01/05 Felicia López 03/05 José Martínez d’aniversaris. 05/05 Manuel Baeza Sant Joan. 07/05 Rafael Barnola

07/05 Josefa Buil 07/05 Ana Navarro 12/05 Antonia Hernández

recepta Torradetes de Santa Teresa

carta del director

Manel Vates

Benvolguts residents, familiars i treballadors d’Amma Teià, aquestes línies són especials. El passat 30 de maig de 2012 Amma Teià va celebrar 7 anys! Encara “jovenets” per edat, tenim la il•lusió pròpia d’aquesta joventut, però per altra banda, tenim l’experiència i el saber fer dels més veterans! Tenim treballadors i inclús algun resident que està a Amma Teià des dels seus inicis. D’aquesta data podem extreure dues dades molt importants: per una banda, la confiança del Grup Amma en els treballadors que aporten valor afegit i que s’impliquen amb el projecte en marxa, i per l’altra, la confiança generada en aquests residents que ara fa 7 anys que van apostar perquè la seva nova casa fos Amma Teià. Uns inicis que, com tots els

primers metres d’un nou camí, no deurien ser fàcils, però que, amb la professionalitat de cadascun dels treballadors que formem la família d’Amma Teià, el recolzament del Grup Amma i amb la confiança, i la paciència en ocasions, dels nostres residents i famílies, s’ha consolidat com un projecte i un model que m’enorgulleix dirigir. Amb aquests 7 anys, Amma Teià som el centre més veterà dels quatre centres gerontològics que el Grup Amma té a Catalunya. Som el centre de referència en el que els altres es fixen i un exemple per a molts altres centres del sector. Però no pateixin, que com a la vida, no ens cansem de fer anys! Encara amb més il•lusió continuem treballant en el dia a dia per a tots els nostres usuaris, ja que tots ells es mereixen el millor. I en aquests 7 anys i en molts més que vindran, com diu el nostre lema: “El nostre compromís, les persones”.

Ingredients: Pa del dia anterior, 1 litre de llet, sucre, branca de canyella, ous i sucre. Preparació: Posar la llet i 6 o 7 cullerades de sucre al foc. Quan la llet bulli, apartarla del foc i deixar-la refredar. Partir el pa a rodanxes, remullar bé aquestes rodanxes amb la llet i deixar-les escórrer. Posar l’oli a escalfar. Passar les rodanxes de pa per ou batut i posar-les a fregir. Després posar les torradetes en un plat cobert amb un paper de cuina o tovalló de paper per a que xucli l’excés d’oli. Se serviran fredes i es poden acompanyar de sucre o mel. Bon profit!

teia_jun12  

centre gerontológic El 30 de maig de 2005 el nostre centre Amma Teià va obrir les seves portes a la vila de Teià. de fotografies fer un bing...

teia_jun12  

centre gerontológic El 30 de maig de 2005 el nostre centre Amma Teià va obrir les seves portes a la vila de Teià. de fotografies fer un bing...

Advertisement